Γιατι ειναι πολυ ρε προμοτορα?ενα μεγαλο ποσοστο ελληνων εχουν ριζες απο τουρκια αρα μεγαλο ποσοστο ανατολιτων και οι ανατολιτες φημιζονται για παραφιλιες.
Κοιτα το θειτσο θυμασαι που ελεγε οτι του αρεσουν τα μικρα πατουσια εως 36 νουμερο καργα ποδοαυνανας.
Ευτυχως εγω γενεολογικα τουλαχιστον απο τα σογια στα 3 απο τα 4 δεν εχω ριζα απο τουρκια μιας και το εχω ψαξει.
Εσενα προμοτορα σεκοβω τουρκοσποριτη απο τη φατσα σου και το σουλουπι σου,μελαχροινος κοντος κλπ ετσι ειναι οι οριτζιναλ τουρκοι,μην κοιτας στις σειρες τους ωραιους που βαζουν αν και οι τουρκοι μετεπειτα ηρθαν σε μιξη με φυλες του καυκασου και του ποντου οι οποιοι ειχαν προηγουμενως μεταφερθει απο τα βορεια της ρωσιας και της σιβηρια αλλοι απο την κεντρικη ασια.
Γιατι ειναι πολυ ρε προμοτορα?ενα μεγαλο ποσοστο ελληνων εχουν ριζες απο τουρκια αρα μεγαλο ποσοστο ανατολιτων και οι ανατολιτες φημιζονται για παραφιλιες.
Κοιτα το θειτσο θυμασαι που ελεγε οτι του αρεσουν τα μικρα πατουσια εως 36 νουμερο καργα ποδοαυνανας.
Ευτυχως εγω γενεολογικα τουλαχιστον απο τα σογια στα 3 απο τα 4 δεν εχω ριζα απο τουρκια μιας και το εχω ψαξει.
Εχω καθεαυτου ελληνικη ριζα τουλαχιστον απο τα δυο σογια χαζοβιολη.
Οι καθαροι ελληνες χωρις μιξεις με τουρκους ηταν παρομοιοι με τους ιλλυριους και λοιπους δυτικοβαλκανιους ασπροι καστανοι και ψηλοι και μοιαζαμε πολυ με τους σημερινους σερβους
Ωραια ερωτηση.
Γουσταρω να την κανω δικια μου, σκλαβα, υποτακτικη γιατι την εχω καβλωσει τοσο που δεχεται ολα τα παραπανω.
Οι γυναικες ψαχνουν για αρσενικο, το τι θα τις κανει δεν εχει σημασια αρκει στο τελος να τρεμουν τα ποδια τους.
γιατί ρε παιδιά τόσο κακο είναι να είσαι ποδολαγνος. ; Άμα η γκόμενα είχε περίμενα πόδια βέβαια νυχακια και τα πιο ωραία είναι τα μικρά πατουσάκια καύλα ...