Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
δεν πουλας παπα
Αλλα ταβινφο που δινεις δεν ισχύουν
Εχεις μια πλαστή αισθηση της πραγματικοτητας επειδη δεν εισαι του χωρου που είπαμε
Κανεις παρεα με πουρα(ζενσινες) και δινεις τιπσ για ντεβουσκες
Παίξε μπάλα με μια καλη 20/25 ειτε σεμινπρο ειτε ,απιθανο εντελως ,κανονικη ανω του μετριου
βαλε φωτο πες μας τα αποτελεσματα  κ να σε ακουσω ευχαριστως Θα ειναι πολθ ευχαριστο ναχεις καλα αποτελσμα πραγμα που ομως θεωρω αδυνατο απο φηντ μπακ με ατομα υψηλου επιοεδου κι εμφανισης ηδη που εχουν δοκιμασει προσφατα
Αυτα τα γενικα που λες ως τωρα για ιζυ γκοινγκ κ ψιχουλα
ΔΕΝ ισχυουν ουτε στο Λβιβ η οντεσα
Ποσο μαλλον στο Κιεβ πουναι δεκα φορες πιο πανω η δυσκολια ακομα κ στα ναυγια μιλφονια
Έχω 3 μέρες εδώ και προσπαθώ να βρω άκρες δεν παίζω τον έξυπνο. Λέω τι είδα και τι περνάω δεν θέλω να συγκριθω με κάποιους που έχουν φάει το Κίεβο με το κουταλάκι. Οκ λοιπόν. Ώσπου να χω κάποιο αποτέλεσμα το βουλωνω αυτό μου λες

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163
φιλε ΜΗΝ πας θα χασεις το χρονι σου οτι κ να ψαχνεις
Εκτος αν εχεισ γκομενα που ηδη ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ κνπας γιαντουρισμο κ να την δεις
Ετσι κατι παει κι έρχεται
Αλλιως παρε τηλ κι ακυρωσε το εισητηρια
Το μερος ειναι εξισου αοοτυχια με βοθκουρεστι η μπρατισλαβα πλεον και ΑΚΡΙΒΟ σαν πακετο
Βρες κατι αλλο
Πηγαινε Μινσκ ξερω εγω
Απο κιεβ καλυτερα θαναι οπου κ να πας

Ευχαριστω φιλε μου,εχω ηδη μωρο εκει,γνωριμια απο Αθηνα και θα παω μα περασουμε μια βδομαδα μαζι,απλα επειδη θα δουλευει και σκοπευω να τριγυρισω ρωτησα τον φιλο γι αυτο που ειδε στο κεντρο!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.281
Πόντοι
3.656
Ευχαριστω φιλε μου,εχω ηδη μωρο εκει,γνωριμια απο Αθηνα και θα παω μα περασουμε μια βδομαδα μαζι,απλα επειδη θα δουλευει και σκοπευω να τριγυρισω ρωτησα τον φιλο γι αυτο που ειδε στο κεντρο!
μονο εται αξιζει να πας
Με καβατζα ντεβουσκα και τουριστας
Θα περασεις καλα τοτε
ειναι σιγουρο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Προσοχή με όλους αυτους στο κέντρο του κιέβου,ειδικά αν έχουν και ζώα διότι είναι στο κόλπο να σου φάνε λεφτά. Πέρασα απο δίπλα και ευτυχώς φίλος απο την παρέα γνώριζε τί ακριβώς γίνεται και δεν με κλέψανε.
Συγγνώμη γιά εξηγήστε και σε μας που δεν ξέρουμε?Τι κάνουν αυτοί με τα ζώα?Πως σε κλέβουν δηλαδη?Πορτοφολάδες είναι?Τα ζώα τι δουλειά έχουν?
δε νομίζω να αξίζει να ζήσεις μόνιμα εδώ.  Οι τιμές είναι λίγο πιο κάτω από Ελλάδα και οι μισθοί για κλάματα. Για ποιότητα ζωής δεν το συζητάω.  Από τις 11 και μετά δεν κυκλοφορεί ψυχη . Άσε το κρύο.
Για τα διαμερίσματα μου το είπε και ο Ιωσήφ ότι οι μπαταρίες είναι ίσα ίσα χλιαρές και ας πληρώνεις τρελλά λεφτά (γιά τα δεδομένα της χώρας) γιά τη Θέρμανση.
  Στο δρόμο τι κρύο?Εδώ στην Αγία Πετρούπολη έχει καλό καιρό!Σήμερα είχε +6 χωρίς βροχή.
  Σύμφωνα με ένα φίλο μου που πηγαίνει εκεί (διαβάζει το σά'ι'τ και μένει με 55-60 χρονες θείτσες  :2funny: αυτός είναι 53 ετών λεφτά δε χαλάει κάθετε στο σπίτι τους και τον τα'ι'ζουν αυτές  :2funny:του είπα βρες κάνα τραβεστί να σε χαρτζιλικώνει κιόλας  :2funny:) το Κίεβο είναι σαν μιά μεγάλη Σόφια,όπως μου τα λέτε θυμίζει την Ρωσσία της δεκαετίας του '90.

]Αυτή εδώ είναι με 50ρικο
Είναι μιά απλή γκόμενα.50άρικο γιά πόση ώρα?για μιά ώρα είναι πάρα πολλά αν είναι γιά 2+ ώρες τότε ναι.Βέβαια ο Βλάκμαν θα της έσκαγε 2.000-3.000 Ευρώ και μπορεί και να μην του καθόταν κιόλας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang:

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
Αυτοί με τα ζώα και κάτι τύποι με μαϊμούδες.  Σου δίνουν τη μαϊμού να κρατήσεις για να βγεις φωτο και σου ζητάνε 50ρικο μετά (γριβνα) έρχεται ο δεύτερος στην πετάει στο κεφάλι τη μαϊμού και σε κλέβει αφου σου έρχεται από πίσω. .. απλά μην σταματάς.  Εγώ βλακεια σταμάτησα να δω τι θέλει

Μην ανησυχείς για το κρύο . Όσα διαμερίσματα πήγα ήταν όλα ζεστά και αξιοπρεπή για τα λεφτά τους. Είναι διαρκώς ανέμενα τα σώματα δε θα κρυώσεις. Έξω έχει αρκετό κρύο και ομίχλη.

Το 50ρι είναι λίγο σχετικά συνήθως ζητάνε πιο πολλά (3000γριβνα) για μια ώρα.  Δεν είναι καθόλου φθηνά απλά όπως θα σου πούνε και οι παλιοί έχει δυνατά πιστόλια

Και κάτι τελευταίο.  Προμήθεια ανάληψης 4ευρω Επίσης σε κάθε πληρωμή με κάρτα 1 ευρώ νταβατζιλικι . Μη χρησιμοποιείτε την κάρτα για μικροποσα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.281
Πόντοι
3.656
Φυσικα μην πληρωνεις καθολου με κάρτα
Ειναι σκαμ η πολη τοπαμε δεκα φορες
ειδικα με ανεπαφεσ αν χρησιμοποιείτε μπορει να σου κλεψουν κ τα στοιχεια
Οσο για το 1€ ανα συναλαλγη σε τριτες χωρες ειστε τυχεροι
Οι ελβετικες χρεωνουν 1,8  :s&m_3:
Υγ το κοντο μιλφονι της φωτο λοιπον που είδαμε (εγω την γαμουσα ευχαριστα ενα μεσημέρι πχ για χαλαρωμα) θελει 3000 χριβνα πουναι 120€ ( τα 50€ πουλες λοιπόν στην ςρχη για μενα αν παω δεν ισχυοτν)
Κ για μια ωρα μαλλον
Κ μαλλον με το πρωτο γαμησι θα χτυοησει το τηλ κ θα φύγει γθα καποιο λογο
Αν καποιος ειναι ικανοποιημενος με τέτοια γαμησια κονσερβα (Μια ωρα ισως και μιση) στα 120ε εγω φυσικα το θεωρω κοροιδια  :walkingpenis:
Ζυριχη εχει ενα μεροσ με πιτσιρικες ουγγαρεζες οχι μιλφ που ζητανε για το ιδιο πραγμα με χοτελ δικοντους διπλα 100 φραγκα δηλ 90€
Αναλογικά στο κιεβο επρεπε ναχει 30ε η ξεπετα
Τοσο ηταν στγν Ουκρανία σε ολες τισ πολεισ πλην κιεβ ΠΡΙΝ ανοιξουν οι βιζες για Ευρώπη
Ηταν καμενο μονο το Κιεβ δηλ και η ιντεσα για 3 μηνες το καλοκαιρι λογω κμανικων ναυγιων που κατεφθαναν απελπισμενοι
Μολις ανοιξαν τα συνορα καταστραφηκε ολη η ισοοροπια τησ χωρασ κι απο σεξ παραντις εγινε νον γκοου
Ειδικα σρο κιεβ μιλαμε για την απόλυτη αποτυχια
Το ιδιο συνεβει πιο πριν κ στην Μολδαβία
Δυστυχως χαλασαν τα τοπ μερη του πλανητη για ιζυγκοινγκ μιυναρες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.281
Πόντοι
3.656
Παντως φιλε διμιτρεας συνεχισε τα ραπορτ
Χρησιμο αυτο με την μαιμου το τιπ
Η ουσια ομως ειναι
Ασχολησου εστω κ με μαμπα η μπαντου με καποιες μικρες ηληκιες 20/25 κ πες μας το συμπερ;σμα
Αν ηρθε καποια τι ζητησε κι αν φτασατε στο ζητουμενο
Απεφυγε με αυτες οποιαδηοοτε συναντηση σε αγβωστο μερος
Βρςς ενα καφε στο κεντρο κ αν ςρθει κάποια καλη που δεν το οιστευω, τίποτα ναυαγια αλλα κμαν θαρθουν,αν ερθει λεω μπες στο ψητο να μας πεις κι εμασ αντιδράσεις με κοστος ενα καφε κ κανα 100 χριβνα για ταξι που θα τους δωσεισ
Ετσι κι αλλιως μια δυο θαρθουν αν πεις ραντεβου σε δικο σου μερος
Οι λοιπες ψαχνουν να πανε εκι που θελουν αυτες για να παρουν προμηθεια η να χρυσοπληρωσεις κατι ηλιθιοτητες που αυτες θεωρουν βιπ κατασταση :happy:
Υγ βασικα ειμαι περιεργοσ να δω τι επειπεδο ντεβουσκες παντα δηλ μεχρι 25/26 βαρια βαρθα βασικα 20/22 αρες ανταποκρινονται κ οανε σε ντειτ στο Κιεβ,αν αποκλειστουν οι σκαμερς με τα μαγαζια πουβθελουν μονο να οανε ρεστωραντ κ τιπορα αλλο
Βρες ενα καλο καφε στην χρεσατικ κ ζητα ραντεβου εκει αποκελιστικα
Περιμενω τον συνεταιρο μου μετα πες εδω
Κ δως μας φηντ μπακ
Εγω νομιζω στα 100 μυν αν θαρθουν δυο ειναι απιθανο

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
Αυτό κάνω βρήκα ένα φτηνό και καλό το MAFIA αν το ξέρεις. Έχω κάποιες αρχές.  Τις λέω από την αρχή ότι στο πρώτο ραντεβού θα είναι μόνο για καφέ η κρασί η soft drink. Παραγγέλνω μια red bull και κάνω το deal. Σήμερα θα δουλέψω μόνο badoo.  Δούλευα μόνο tider. Οι γυναίκες στο δρόμο όλες πολύ ανοιχτές αν τις μιλήσεις και πολύ κορμαρες οι πιο πολλές και ψιλες. Τις ρωτάω πληροφορίες και είναι προσχαρες να σε κατατοπισουν. Για 20-25 δεν ξέρω να σου πω . Συναντώ ηλικίες 30-40 αλλα είναι πολύ κομψές.  Αυτή η ηλικία μ ενδιαφέρει να πω την αλήθεια . Προχθές βγήκα με μια πανέμορφη αλλά ψαχνοταν για αποκατάσταση.  Πήγα να της πουλήσω παραμύθι ότι έχω ξενοδοχείο Σαντορίνη αλλά το κάθαρμα έβαλε αστυνομικο φίλη της και έμαθε ότι απλά εκει δουλεύω δεν είναι δικό μου . Όσες έλεγα στην αρχή ότι είμαι υπάλληλος την κάνανε με ελαφρά.  Θέλουν να τα βρουν όλα έτοιμα οι καριολες . Αν είχα ξενοδοχείο στη Σαντορίνη δικό μου στην Ουκρανία θα έψαχνα για να γαμησω

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
Ρε όλες πάνω σε γιοτ φωτογραφίες με μαγιό θα μας τρελάνουν. Στη Σαντορίνη όλο το καλοκαίρι μια Ουκρανιδα συνάντησα που πάνε? Έχουν Τούρκους χορηγούς και Ιταλούς

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ελληνες οι μεγαλυτεροι παπατζηδες :grin: τι να κλασουν οι Τουρκοι και Ιταλοι μπροστα τους ...
τασο πωσες φωρες σας εγραψα οτι τους ελληνες τους εχουμε για να γελαμε κυπρο χαχαχα.
ολοι οι ταξιτζηδες ελεγαν πριν 20 χρονια πολεμησαν κυπρο για να παρουν μπουρπουαρ.
εδω τους εχουμε για μαλακες,ψευτες,πονηρους και παραμυθαδες και γελαμε με τις μαλακιες που μας
πουλανε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ρε όλες πάνω σε γιοτ φωτογραφίες με μαγιό θα μας τρελάνουν. Στη Σαντορίνη όλο το καλοκαίρι μια Ουκρανιδα συνάντησα που πάνε? Έχουν Τούρκους χορηγούς και Ιταλούς
ναι ολες στο ιτερνετ εχουν ταξιδεψει πιο πολλες χωρες απο εσενα,απο λατινικη αμερικη
ντουπαι,αμερικη και οπου σκεφτεις.ασε τα μπαντου και τα τιντερ ολες αυτες που ψαχνουν γνωριμια
δεν ειναι για σενα.σοβαρη σχεση ψαχνω λενε αυτες που στα ουκρανικα μεταφραζετε $$$$$$$$$$$$$
πωσες φωρες θα κανουμε τα ιδια μαθηματα?αρχιστε να διαβαζετε απο την αρχη το φορουμ και οχι
απο το τελος.
καμια δεν θα γαμησεις απο το ιτερνετ και μεσο γνωριμιας και ασε τα παραμυθια.
σιγα μην υξερε η πουτανα οτι δεν εχεις ξενοδοχειο απλα σε καταλαβε οτι δεν εχεις στατους.
αν λες εχεις λεφτα αυτες χωρις να σε ρωτησουν παραγελουν μια σαμπανια τωρα 100 ευρο στα πιο φτηνα
μερη καισε βλεπουν πως αντιδρας.πριν 7 χρονια που ανοιγα μαρτινι αστι ειχε 300 ευρο στα φτηνα μερη!
δεν εχεις το στατους να πεζεις τον λεφτα και εισαι αδιαβαστος.
σας εγραφα οτι χαλουσα 300-500 την μερα κιεβ χωρις να ψωνισω και να βγω εξω μονο κερασμα σε μια -δυο
γκομενες.πηγες με 1000 ευρο μια εβδομαδα σε φτανουν να γαμησεις μια βιζιτα σε σαλον και οχι
για ραντεβου.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οπως σας τα ειπα χιλιαδες ολες ειναι δικηγοροι,ψυχολογοι και τραπεζικοι.
μαλιστα σας εκανα πλακα ολες τις τραπεζικους και δικηγορους εσεις γνωριζετε?χαχαχαχα
αναλυσα τα επαγγελματα πολλες φωρες,δικηγοροι και ετεριες μπιζνες γουμαν πουτανες.
τραπεζικοι και ετεριες σκαμερς θελουν τα λεφτα να βαλεις στην τραπεζα και
ωσες λενε ψυχολογοι πολλες πουτανες χρισατικ μου το ειπαν ειναι τρελες για δεσιμο χαχαχαχ.
σας εγραψα και την ιστορια με μια ψυχολογο που αρπαξε το μαχαιρι να με σφαξει.
της εδωσα 50 ευρο το 2007-8 νομζω με το γριβνα να ειναι 8 αν δεν κανω λαθος
και αυτη ηθελε 100.τις εδωσα για να φυγει ουρλιαζε σαν υστερικη κανονικα θα την εσπαζα
στο ξυλο αλλα σκεφτηκα ξερει που μενω και θα εχω μπελαδες με νταβαδες μπατσους.
ευτυχος που μεσα μεσα εμφανιζετε καπιο τιμιο παιδι και λεει αληθεια και με δικαιωνει.
γιιατι αρεστοι εδω ειναι μονο οι ψευτες.
ο αλλος εγραψε γαμησε την γκομενα απο το ρεαλ εστειτ που δουλευει ντουπαι!
καμια ουκρανιδα δεν κανει τετεια δουλεια στο ντουπαι χαχαχα μαλιστα μας περιγραψε
σκηνη που μου θυμισε την ταινια με τον κοστα σωμερ με την γυμνη γκομενα στην παραλια χαχαχα.
λεω μπας και ειναι ο κωστας σωμερ και γραφει στα μπουρδελα?χαχαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αυτό κάνω βρήκα ένα φτηνό και καλό το MAFIA αν το ξέρεις. Έχω κάποιες αρχές.  Τις λέω από την αρχή ότι στο πρώτο ραντεβού θα είναι μόνο για καφέ η κρασί η soft drink. Παραγγέλνω μια red bull και κάνω το deal. Σήμερα θα δουλέψω μόνο badoo.  Δούλευα μόνο tider. Οι γυναίκες στο δρόμο όλες πολύ ανοιχτές αν τις μιλήσεις και πολύ κορμαρες οι πιο πολλές και ψιλες. Τις ρωτάω πληροφορίες και είναι προσχαρες να σε κατατοπισουν. Για 20-25 δεν ξέρω να σου πω . Συναντώ ηλικίες 30-40 αλλα είναι πολύ κομψές.  Αυτή η ηλικία μ ενδιαφέρει να πω την αλήθεια . Προχθές βγήκα με μια πανέμορφη αλλά ψαχνοταν για αποκατάσταση.  Πήγα να της πουλήσω παραμύθι ότι έχω ξενοδοχείο Σαντορίνη αλλά το κάθαρμα έβαλε αστυνομικο φίλη της και έμαθε ότι απλά εκει δουλεύω δεν είναι δικό μου . Όσες έλεγα στην αρχή ότι είμαι υπάλληλος την κάνανε με ελαφρά.  Θέλουν να τα βρουν όλα έτοιμα οι καριολες . Αν είχα ξενοδοχείο στη Σαντορίνη δικό μου στην Ουκρανία θα έψαχνα για να γαμησω
σε πηραν για χαζο και σε δουλευουν ποια αστυνομικο φιλη της ρε και ψαρωσες χαχαχααχ
δεν εχεις εμφανιση και στατους να το παιζεις λεφτας και σε σκαναρουν αμεσως.
ποσο χαζοι εισται καπιοι που πιστευετε οτι θα τις κοροιδευσετε.
καμια δεν θα χασει τον χρονο της μαζι σου κανεις μπαμ απο μακρια οτι εισαι αφραγγος
και παραμυθας.οτι λες για ενα καφε μονο ειναι σιγουρες δεν εχεις μια πριν να σε δουνε καν.
αν σε δουνε θα σε κραξουν ασχημα δεν εισαι πραγματικος αντρας για αυτες.
δυστηχως πολλοι που κραζουν τον κμαν ειναι κατι κακομοιρηδες που δεν θελουν να
δουνε την πραγματικοτητα αλλα πιστευουν θα γαμησουν φτηνα η τζαμπα.
δεν μπορεις να παιξεις απο ιτερνετ καμια δεν θα δεις απο μπαντου και τιντερ εκτος αν ειναι
βιζιτα και συμφωνισεις στην τιμη που απαιτα αυτη εκπτωσεις δεν εχει σε τσιπηδες.
τραβα σαλον 1800 γριβνα και κανε διακοπες.μην περιμενεις καμια γνωριμια απο ελλαδα
να χασει τον χρονο της για σενα και κανε την βολτα σου.
με το μπατζετ που διαθετεις περνεις μια βιζιτα απο σαλον μονο και φτανουν για τα εξοδα
σου της μερας.μην παιζεις τον λεφτα αν δεν εισαι γιατι σου ανοιγουν μια σαμπανια
παραγελουν φαι και θα γινεις ρεζιλι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χαλαρωσε,εδω μεσα εχουμε τσακαλια που τις γαμανε τζαμπα η με ενα φαι η κερασμα χαχαχαχα
μαλιστα σε ενα δυο αφηνουν και μπουρπουαρ στο κομονδηνο.
οι φωτο ειναι οφθαλμαπατη,δεν εχουν μια ειναι πεινασμενες και περιμενουν ενα ξενοδοχο
απο την σαντορινη για να της σωσει!
σας ειπαμε η πραγματικοτητα ειναι διαφωρετικη οπως της περιγραφουν.
εσυ απολαυσε την βολτα σου,γαμα μια βιζιτα μιας και πρωτη φωρα πας και ασε το μπαντου.
καμια δεν θα σου απαντησει εκει θα χανεις και χρονο αδικα ενω θα εκανες βολτα.
μπορει να πεσεις πανω σε καμια βιζιτα ανεξαρτητη με 60-80 ευρο ενω βολταρεις
αντι να χανεις αδικα χρονο στο ιτερνετ.
περα την πλακα σε ευχαριστουμε για τις πλιροφοριες και μην σε ενδιαφερει αν γραφεις αποτυχια.
εσυ να λες παντα την αληθεια τι κανεις και τι βλεπεις για να μαθαινουν ολοι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μια γνωστη μου οδυσσο μουναρα απο τσερβνοτσι ειναι πωλητρια σε μαχαζι με γουνεσ
πολυτελειας στο μολλ διπλα απο αρκαδια.μισθο αντε 300 δολαρια να περνει αλλα πηγε
αγιο δομινικο λατινικη,ρωμη,ιστανπουλ,ντουπαι και αλλου.
εγραφα και παλαιοτερα που βλεπω στο ρωσικο φεισπουκ κοντακτε ολες εχουν παει παντου.
απο πουτσες και φαγητα ειναι χορτατες λεει και ο δασκαλος ιωσηφ για οσους πονταροθν σε κερασμα
φαι με ανταλαγμα μουνι.αυτες δεν δινουν νερο  στον αγιο τους.
οσοι εδω σου λενε γαμανε τσαμπα και με κερασμα αν δεις τι γαμανε θα γελας.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ενας ελληνας οδυσσο τωρα βολταρε με μια αστεγη τρελη αγγαλια χαχαχα
ολοι την ξεροθμε και ειδα και κυπρο περσι αυτην.
ενω ζητιανευει,αστεγη πηγε 3 φωρες κυπρο.τρελες και προβληματικες,αδεσπωτες εχει αρκετες.

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163
Ευχαριστουμε Δημητρη για την ενημερωση

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
Ρε harryoyk πως κάνεις έτσι έκανα τη βόλτα μου έχω την καβάτζα μου (Για αυτή ανεβηκα) μιλάγαμε κάνα μήνα.  Τώρα άμα κάτσει κάτι έκατσε ούτε σαμπάνιες ούτε μεταξωτές κορδέλες. Δεν πληρώνω φραγκο δεν είμαι κορόιδο.  Και να τα είχα δε θα τα εδινα μ αυτο τον τρόπο . Αν ήξερα ότι γουστάρει πραγματικά να πληρώσω κανονικά αλλά αν ξέρω ότι έρχεται για τα φράγκα ούτε νερό που λέει ο λόγος.  Το χαβαλε μου κάνω τη βολτίτσα μου και Γεια σας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτοί με τα ζώα και κάτι τύποι με μαϊμούδες.  Σου δίνουν τη μαϊμού να κρατήσεις για να βγεις φωτο και σου ζητάνε 50ρικο μετά (γριβνα) έρχεται ο δεύτερος στην πετάει στο κεφάλι τη μαϊμού και σε κλέβει αφου σου έρχεται από πίσω. .. απλά μην σταματάς.  Εγώ βλακεια σταμάτησα να δω τι θέλει

Μην ανησυχείς για το κρύο . Όσα διαμερίσματα πήγα ήταν όλα ζεστά και αξιοπρεπή για τα λεφτά τους. Είναι διαρκώς ανέμενα τα σώματα δε θα κρυώσεις. Έξω έχει αρκετό κρύο και ομίχλη.

Το 50ρι είναι λίγο σχετικά συνήθως ζητάνε πιο πολλά (3000γριβνα) για μια ώρα.  Δεν είναι καθόλου φθηνά απλά όπως θα σου πούνε και οι παλιοί έχει δυνατά πιστόλια

Και κάτι τελευταίο.  Προμήθεια ανάληψης 4ευρω Επίσης σε κάθε πληρωμή με κάρτα 1 ευρώ νταβατζιλικι . Μη χρησιμοποιείτε την κάρτα για μικροποσα
Η προμήθεια ενώ κάποτε δεν ήταν τίποτα!Τωρα είναι 3 ευρώ.Αυτό γιά κάθε πληρωμή 1 Ευρώ πρώτη φορά τ'ακούω!Κάτι σου παίρνει γιά την αλλαγή στα νομίσματα αλλά όχι 1 ευρώ :headbang:μιλάω πάντα γιά Εθνική γιά άλλες Ελληνικές τράπεζες δεν ξέρω?

Συνημμένα

• 45.jpg
    45.jpg
    99,3 KB · Εμφανίσεις: 67
  • 46.jpg
    46.jpg
    91,9 KB · Εμφανίσεις: 56
  • Like
Αντιδράσεις: koble

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.