Παπούς Παράξενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αυτό είναι το cool Balkan style που αρέσει στις Ουκρανές και γενικά στις Ανατολικές.
Αυτό είναι το cool Balkan style που αρέσει στις Ουκρανές και γενικά στις Ανατολικές.
Ο Βαλκανιος Πουτσαρας που καταγράφει επιτυχίες σε κάθε ταξίδι του στα ανατολικά εδάφη πιστεύεις πως είναι κάπως έτσι? Ο αλήτης με τα τατουάζ που φοράει επιδεικτικά μεγάλα αξεσουάρ ή κοσμήματα πάνω του και τραβάει τη προσοχή με το κιτς στύλ του?
Οχι,απλά θέλω να δείξω οτι πρέπει να μοστράρεις κασέρι.Γενικά οι Ουκρανές είναι πολύ χυμαδιό δεν έχουν καμιά κομψότητα,ποιότητα ή κάτι το ιδιαίτερο.Ετσι είναι και οι Πολωνές χύμα φάση.
Μολ Globus κλασσικά και Gulliver.Πολύ μουνί.Κλαμπ D Lux και Carribean.Καφέ για καμάκι Czekoladnica και Coffee House.
Καλημέρα απο το εξωτικο Κιεβο,Κμαν είμαι Γκλομπουλ κ πινω ένα καφέ στην υγεία σου,χτεσ πήρα ένα 6αρι από μπαντου πιτσιρικά με1000 σήμερα θα πάω Καριμπιαν...
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Ελπίζω να πήρες πιτσιρίκα και όχι πιτσιρικά.Πλάκα κάνουμε.Το Γκλόμπους είναι το κλασσικό μέρος των ξένων καμάκηδων τα τελευταία 20 χρόνια.Ο υπόγειος του μετρό δίπλα ίσως το καλύτερο μέρος στο Κίεβο.Πήγαινε και Czekoladnica μετά τις 16:00.Απειρο μουνί.Το Carribean είναι win win φάση.Δε φεύγεις ποτέ αγάμητος από κει μέσα.
Ανοιξε και το Tinder.Εχει αρκετά πουτανάκια μέσα αν και το μάμπα είναι καλύτερο.
Περίεργο εγώ μουμιες μόνο στην Αίγυπτο είδα, Ουκρανία ποτέΜεγάλε Κμαν μέχρι στιγμής έχεις απόλυτο δίκιο πήγα και στο σοκολατινσκα έχει πολύ ωραία μούμια και πιάνει πολύ εύκολα κουβέντα,επιασα με 2 πιτσιρικες τα τραπεζάκια είναι πολύ κοντά και αύριο θα ξαναπαω με τον δικό μου,7 έχω ραντεβού με μία γκομενακια πάλι από μπαντου που δεν φαίνεται προς το παρόν προ,θα δείξει ο χρόνος και το βράδυ Καριμπιαν...θα ενημέρωση αύριο για τα αποτελέσματα...χαχαχα
Καλό σαβατοβραδο σε όλους
Τι διαβάζω ρε γαμώτο...Πάτε μέχρι το Κίεβο για να 6άρια ....???Καλημέρα απο το εξωτικο Κιεβο,Κμαν είμαι Γκλομπουλ κ πινω ένα καφέ στην υγεία σου,χτεσ πήρα ένα 6αρι από μπαντου πιτσιρικά με1000 σήμερα θα πάω Καριμπιαν...
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Περίεργο εγώ μουμιες μόνο στην Αίγυπτο είδα, Ουκρανία ποτέ
Φίλε να σε σοκάρω ήθελα για να κοιτάξεις ψηλά..!ΚαιΕίναι καινούριο είδος Μούμιες Ουκρανικες αχαχαχα...όσο για την άλλη παράθεση έχεις κάποιο δίκιο με το 6αρι παίξανε με κάτι 8αρια στο μαφία δεν μας βγήκε ή φάση πέρασε ή ώρα και πήρα ένα ουκρανικό 6αρι σαν 7 Ελληνικό,μπορούσα να έγραφα οτι ήταν 8αρι αλλά δεν είμαι εδώ για να λέω μπαρουφες ουτε για να δικαιολογηθω για αυτά που κάνω,η καλοπροεραιτη κριτική πάντα καλοδεχούμενη... ελπίζω σήμερα να ρεφαρω,χεραοτισμους από το Χιονισμένο Κιεβο...
Φίλε να σε σοκάρω ήθελα για να κοιτάξεις ψηλά..!Και
μπορεις!Το κάνει κατά συρροή γνωστότατο μέλος εδώ που η εμφάνησή του δεν είναι το δυνατό του χαρτί αλλά ούτε δαπανά παραπάνω απο εσένα;-)!!!
Θέλουμε οι καινούργοι μύστες να τρώνε απο τα ψιλά ράφια !Εφτάριαμιςάρια τουλάχιςτον και άνω!!Και να καμαρώνουμε
Υ.Γ το 6 ή το 7 είναι παντού το ίδιο και δεν αλλάζει ανάλογα με τη χώρα!Σαν να λέμε ένα κιλό σίδερο και ένα κιλό βαμβάκι!
Ευχαριστώ πολύ για το τράνταγμα με αυτό το σκεπτικό έχεις δικιο,απλως επειδή ειναι πρώτη φορά και είμαι λίγο επιφυλακτικός και προσεκτικός και παίζω με τα σιγουρακια,οσο για την σχετικότητα ο καθένας νομίζω το έχει όπως θέλει στο μυαλό του... ελπίζω σήμερα να σας κάνω περήφανους...
μια κοπελιτσα μου ειπε στο μαμπα προχτεσ 1000 για μια ωρα.αν βρω τιλεφωνο στο δινω.εσυ θεσ να ερθοθν σε σενα εμεισ εχουμε τηλεφωνα που πρεπει να πασ εσυ ετσι δεν θα βρεισ διευθηνση.πρεπει να εχεισ εκει καπειον να παρει να συνενοηθει.δεν πειραζει παντως για να μαθετε οταν λεω δεν περνει οπειοσ θελει το αεροπλανο και παει σημαινει θα βρει να γαμησει.σορυ,δεν φιλαμε τηλεφωνα δεν γαμω ιδιεσ οι γκομενεσ μου ειναι.απο μαμπα δεν σου απαντα καμια που δεν μιλησεσ απο ιτερνετ.δεν απαντανε σε οπειον περνει που πηρε απο αλλου τηλεφωνο γιατι εχουν γκομενο,οικογενεια,αντρα και ζωη.μονο σε οπειον μιλουν απευθειασ στο λαπτοπ.και να σου δωσουμε εκατονταδεσ απο μαμπα δεν γινετε δουλεια αν δεν μιλισεισ εσυ ιτερνετ,δεν γινετε δουλεια.μου θυμιζεισ τους μαλακεσ που μου γραφουν κυπρο στειλε μου κινεζακια ποσεσ φορεσ να πω δεν απαντανε και σε ποια μερη να πανε να πεξουν.οποίος γνωρίζει κάτι γρήγορο για οδησσο. πχ τηλ ας κάνει το καλό ".........
ασφαλως,περιμενουν κερασμα να φανε τα καιμενα.τα κερασεσ η μονο μπλα μπλα?δεν χορταινει ετσι το στομαχι.απο μπαντου δεν θα ερθει καμια εκτοσ αν ειναι βιζιτα η απο προκτορειο γαμου,αν σου προτεινει αυτοι μαγαζια και παρει μενου την εβαψεσ.δεν πα να μιλησεισ με εκατο μην περιμενεισ καμια με εξαιρεση οτι συμφωνηθηκε κασερι.γουελκαμ του δε μαμπα γουορλτ.το ασχημο ανειξαμε τα ματια σε μπουληδεσ και μπαμιεσ και μεσω του μαμπα μπορουν να βρουν πουτανεσ και οσεσ θελουν μαλακεσ να τισ κερνανε για τσαμπα διακοπεσ χαχαχαχαχ.καμια ουκρανιδα τουριστρια η ρωσιιδα δεν θα σου μιλησει φυσικα αν δεν ειναι στα σαιτ αυτα ητε εκει η ελλαδα.καλα να περνασ και απο φεβρουαριο οδεσσα θα ειμαι συχνα οπωτε θεσ.Μεγάλε Κμαν μέχρι στιγμής έχεις απόλυτο δίκιο πήγα και στο σοκολατινσκα έχει πολύ ωραία μούμια και πιάνει πολύ εύκολα κουβέντα,επιασα με 2 πιτσιρικες τα τραπεζάκια είναι πολύ κοντά και αύριο θα ξαναπαω με τον δικό μου,7 έχω ραντεβού με μία γκομενακια πάλι από μπαντου που δεν φαίνεται προς το παρόν προ,θα δείξει ο χρόνος και το βράδυ Καριμπιαν...θα ενημέρωση αύριο για τα αποτελέσματα...χαχαχα
Καλό σαβατοβραδο σε όλους
οταν εχει κοσμο μονο παιδακια εχει ρε.παντα αδεια ειναι.καμια φορα βολταρει και καμια βιζιτα περαστικη.για καριμπιαν πηγε ο χαζοσ κυπριοσ φιλοσ μου και ελεγε ηταν νορμαλ κοπελεσ που χορευουν λατιν χαχχαχαχ.αυτοσ περα βρεχει.μια μερα χριστουγενα πηγαινα κιεβ και λεει τι να κανεισ εκει?τραβα βιενη να ακουσεισ τα παιδακια στισ χοροδιεσ που τραγουδανε στην χριστουγενιατικη βιενη χαχαχαχα ρολογα μου ακουσ κουμπαρε?ετσι και δεν ξαναβρεισ τιποτα ουκραινα φυγαμε βιεννη για τα καλαντα και μπουρδελοτσαρκα μπρατισλαβαΕλπίζω να πήρες πιτσιρίκα και όχι πιτσιρικά.Πλάκα κάνουμε.Το Γκλόμπους είναι το κλασσικό μέρος των ξένων καμάκηδων τα τελευταία 20 χρόνια.Ο υπόγειος του μετρό δίπλα ίσως το καλύτερο μέρος στο Κίεβο.Πήγαινε και Czekoladnica μετά τις 16:00.Απειρο μουνί.Το Carribean είναι win win φάση.Δε φεύγεις ποτέ αγάμητος από κει μέσα.
Ανοιξε και το Tinder.Εχει αρκετά πουτανάκια μέσα αν και το μάμπα είναι καλύτερο.
τοσο απλα θα διαπραγματευτη?δεν θα ειναι ολεσ βιζιτεσ αρχοντα πρεπει να συγκοβει το ματι.εσυ αμεσως συγκωβεισ και με συνενοηση κουκουτσι δειχνεισ το χρημα και το βαζεισ για δολομα.ενα νεαρο παιδι οπως ο φιλοσ,ντροπαλοσ,φοβισμενοσ στο αγνωστο παγωνια και σκωταδι δεν ειναι καλη ιδεα να παει εκει.ασ παιξει με μαμασαν,μιστερ χ,σεξ πορταλ να ερθει καμια να γαμησει σιγουρα.μπορει την μερα να ξοδευετε στα μολλ η μαφια.οπειοσ τησ νυκτεσ περπατη λασπη και σκατα πατη ελεγε ο σταθης.οδυσσσο ετσι κανω,το πρωι θα ψαχνω βιζιτα και απογευμα ελευθεροσ οτι προκυψει.βραδι στα ξυλινα σπιτακια διπλα μου κανα ζεστο κρασι και υπνο,δεν παω κλαμπ και μαλακιεσ για το τιποταCarribean θα γαμήσεις σίγουρα πήγαινε νωρίς κατά τις 22:00.Θα είναι σίγουρα γεμάτο.Φορτώνεις γκόμενα τη γαμάς και ξαναγυρίζεις ή πας D Lux.
Πήγαινε πρώτα Coffee House,μετά Czekoladnica δεύτερο ή τρίτο όροφο μετά τις 18:00,αν δε σου κάτσει τίποτα μέχρι τις 20.00 πήγαινε δίπλα Ruccola και μετά τις 21:00 άραξε MAFIA.Ενδιάμεσα κλασσικά Globus και στη διάβαση μετρό στο Madian παίζουν άπειρες μουνίτσες.Απλά περπατάς δίπλα τους και τους μιλάς και ό,τι κάτσει.
Αύριο Carribean,D Lux,πήγαινε και Chi να μας πεις τι παίζει.
Εντάξει Κίεβο και χωρίς κοννέ από το ίντερνετ άνετα γαμάς 3 τη βδομάδα αν σπρώχνεις.Απλά έχει ανταγωνισμό πρέπει να είσαι δραστήριος,επιθετικός και να χώνεσαι να μη μασάς τον ανταγωνισμό είναι όλοι μαλάκες.(Αραβες,Τούρκοι,τελειωμένοι Δυτικοί,Ινδοί και ό,τι πιο ξέφτιλο υπάρχει Δύση).
τοσο απλα θα διαπραγματευτη?δεν θα ειναι ολεσ βιζιτεσ αρχοντα πρεπει να συγκοβει το ματι.εσυ αμεσως συγκωβεισ και με συνενοηση κουκουτσι δειχνεισ το χρημα και το βαζεισ για δολομα.ενα νεαρο παιδι οπως ο φιλοσ,ντροπαλοσ,φοβισμενοσ στο αγνωστο παγωνια και σκωταδι δεν ειναι καλη ιδεα να παει εκει.ασ παιξει με μαμασαν,μιστερ χ,σεξ πορταλ να ερθει καμια να γαμησει σιγουρα.μπορει την μερα να ξοδευετε στα μολλ η μαφια.οπειοσ τησ νυκτεσ περπατη λασπη και σκατα πατη ελεγε ο σταθης.οδυσσσο ετσι κανω,το πρωι θα ψαχνω βιζιτα και απογευμα ελευθεροσ οτι προκυψει.βραδι στα ξυλινα σπιτακια διπλα μου κανα ζεστο κρασι και υπνο,δεν παω κλαμπ και μαλακιεσ για το τιποτα
εισαι οδησσο?οποίος γνωρίζει κάτι γρήγορο για οδησσο. πχ τηλ ας κάνει το καλό ".........