Παπούς Παράξενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εχουν ξιφομαχισει παλια,με νικη στα σημεια του κμαν..ο μιτσος νομιζε ηταν αλλλος ο κμαν κι εχασε εκει...
εχουν ξιφομαχισει παλια,με νικη στα σημεια του κμαν..ο μιτσος νομιζε ηταν αλλλος ο κμαν κι εχασε εκει...
Έχει δώσει πολύ πόνο στον μητσο ο Kmanεχουν ξιφομαχισει παλια,με νικη στα σημεια του κμαν..ο μιτσος νομιζε ηταν αλλλος ο κμαν κι εχασε εκει...
μην περιμενεισ τσουχτερο κρθο οσο εμασ,μην σε απογοητευει αυτο.στο γλοπουσ μολλ βρισκετε εκει που ειναι το μεγαλο αγαλμα τησ ανεξαρτισιασ στο κεντρο χρισατικ απο πισω φενετε το χοτελ ουκραινα αποκλειετε να μειν το βρεισ.ασε τα κλαμπ,δεν αξιζει.παιξε με σαιτ τα προτεινομενα που λενε τα παιδεια.Καλησπερα θα βρίσκεται κανένας από δω στο φόρουμ στο Κιεβο;;
Θα είμαι με ένα φίλο για 4 μερες,θα έχει χιόνια κ κρύο,που είναι καλύτερα να βγαινω μολ κ τέτοια και σε ποια Κλαμπ προτείνεται,ευχαριστω εκ των προτέρων
Καλησπερα θα βρίσκεται κανένας από δω στο φόρουμ στο Κιεβο;;
Θα είμαι με ένα φίλο για 4 μερες,θα έχει χιόνια κ κρύο,που είναι καλύτερα να βγαινω μολ κ τέτοια και σε ποια Κλαμπ προτείνεται,ευχαριστω εκ των προτέρων
Καλησπερα κ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις,ο φίλος μου είναι ποιο πολύ της ιστορίας φάσης κ θα πάει κ τσερνομπικ εγώ πάω για βόλτα κ τα ωραία γκομενακια που διάβασα εδώ,πστο μπαντου μιλάω με κάτι κοπέλες κ με κατι πιτσιρικες που μου έδωσαν βιμπερ,επειδη είναι μικρός ο χρόνος δεν έχω πολύ για χάσιμο,στα Κλαμπ διάβασα ότι έχει πολλές προ κ σεμιπρο,μπορω να βρω και τέτοιες σε μπαρ ή εστιατόρια.. ευχαριστώθα πας μεχρι το κιεβο για να κανεις clubing;
η θελετε να ψαξετε για μουνι;
Καλησπερα κ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις,ο φίλος μου είναι ποιο πολύ της ιστορίας φάσης κ θα πάει κ τσερνομπικ εγώ πάω για βόλτα κ τα ωραία γκομενακια που διάβασα εδώ,πστο μπαντου μιλάω με κάτι κοπέλες κ με κατι πιτσιρικες που μου έδωσαν βιμπερ,επειδη είναι μικρός ο χρόνος δεν έχω πολύ για χάσιμο,στα Κλαμπ διάβασα ότι έχει πολλές προ κ σεμιπρο,μπορω να βρω και τέτοιες σε μπαρ ή εστιατόρια.. ευχαριστώ
πOYNAI τα ποστ αυτα?δεν τα βρηκα..πρεπει ναναι πολυ πισω....Έχει δώσει πολύ πόνο στον μητσο ο Kman
Ευχαριστώ,σιγουρα θα κάνουμε καμία βολτα στα μολ μπαρ και Κλαμπ κ πάντα θα χω την λύση από Σιτέ,προτεινεις να πάρω κ αριθμό τηλ Ουκρανικό,παντως αν στείλει ξανά τα σιτε θα είμαι υποχρεως,αν βρίσκεται κανας συνοδοιπόρος το σαββατοκύριακο/κο ας με στείλει κην να φάμε καμία σούπα κ να πιούμε βοβτκα ναστραβιακαλυτερα να παρεις καποιο call girl απο τα σαιτ που εχουμε προτεινει πολλοι συναγωνιστες εδω στο θρεντ (δες τις πιο πισω σελιδες)
μην πας να ψωνισεις απο clubs η καφετεριες χασιμο χρονου και χρηματων θα ειναι αφου θα εισαι λιγες μερες στο κιεβο.
ασε που τωρα με την κακοκαιρια που θα εχει εκει δεν θα κυκλοφορει κοσμος εξω για να ψωνισεις απο τα παγκακια
Ευχαριστώ,σιγουρα θα κάνουμε καμία βολτα στα μολ μπαρ και Κλαμπ κ πάντα θα χω την λύση από Σιτέ,προτεινεις να πάρω κ αριθμό τηλ Ουκρανικό,παντως αν στείλει ξανά τα σιτε θα είμαι υποχρεως,αν βρίσκεται κανας συνοδοιπόρος το σαββατοκύριακο/κο ας με στείλει κην να φάμε καμία σούπα κ να πιούμε βοβτκα ναστραβια
μας αποστομωσε ολους με την γκομεναρα που μας εβαλε στην φωτο και εξαφανιστηκε...ο μπουλης που χαθηκε?θα φιλοξενα καμια πλουσια σε κανα πενταστερο χοτελ χαχαχαχαχ.α ρε κουμπαρε δεν αφησαν μια πλουσια για σενα μονο γιδροπαρκ και στα παγκακια παιζεισ χαχαχαχαχ.παω να καμακωσωο μαμπα.θα κανω πειραμα σε οσεσ ψαχνουν σχεση θα λεω σεξ για αιφοουν να δουμε απαντησεισ χαχαχαχ, σε ευχαριστω δασκαλε κμαν που μου ανοιξεσ τα ματια
Θέλετε να το συνεχίσουμε?μας αποστομωσε ολους με την γκομεναρα που μας εβαλε στην φωτο και εξαφανιστηκε...
δεν εχω ορεξη για μια ακομη παραληρηματικη ηλιθιοτητα και με σεναΘέλετε να το συνεχίσουμε?
Πραγματικά θέλεις συνέχεια? Δεν τελείωσε το θέμα?
Ε τότε τι τα σκαλίζεις?δεν εχω ορεξη για μια ακομη παραληρηματικη ηλιθιοτητα και με σενα
Ευχαριστώ,σιγουρα θα κάνουμε καμία βολτα στα μολ μπαρ και Κλαμπ κ πάντα θα χω την λύση από Σιτέ,προτεινεις να πάρω κ αριθμό τηλ Ουκρανικό,παντως αν στείλει ξανά τα σιτε θα είμαι υποχρεως,αν βρίσκεται κανας συνοδοιπόρος το σαββατοκύριακο/κο ας με στείλει κην να φάμε καμία σούπα κ να πιούμε βοβτκα ναστραβια
το τι σκαλιζω και σε ποιον κανω παραθεση ειναι δικο μου θεμαΕ τότε τι τα σκαλίζεις?
Εσύ ως πρεσβύτερος και σοφότερος πρέπει να κρατάς επίπεδο και να μην κάνεις τις δικές μας νεανικές μαλακιες! Και να μας δίνεις το παράδειγμα ανωτερότητας αφού είσαι και τόσο αεράτος και χορτασμένος σεξουαλικά όσο μας παρουσιάζεις και έχεις αποδείξει σε όλους όσους έχει συναντήσει! ;)το τι σκαλιζω και σε ποιον κανω παραθεση ειναι δικο μου θεμα
δεν σε ειδα ομως τοσο ευαιθητο οταν ο κολλητος σου στολιζε για παραδειγμα το ντερτι ως αφραγκο και γυφτο...
σκαλισες και εσυ αλλωστε στο ασχετο και εμμεσα δικο μου ποστ για την πετρουπολη , αλλου αυτα λοιπον