Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αστα τα πουστικα ασε μενα
δεν λεω το "ο"
τα sh λεω.... ;) τα παχια σ κ ζ που δεν ταχοπυμε εμεις....εξ ου κ δεν τα γραφουμε ετσι ΠΟΤΕ απο μονοι μας στα ruskienglish... :s&m_3:
koniets  temi :grin:
ασχολιστε με μαλακιεσ.ρε η τρελη μου διευθηντρια σε εταιρια πετρουπολη με 1000 ατομα και οδυσσο σε αλλη με 200 και τα μυνηματα τησ στα ρωσικα τα εβλεπαν φιλεσ αλλεσ που τα εδειχνα και λεγανε λυπαμε την μορφωση τησ απο ορθογραφια σκατα χαχαχαχα.μαλον με το μουνι επερνε προαγωγη

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο μιτσος ειναι ο Γαλατης η ο πελέκανος της μυκονου  στην  αγ πετρουπολη
οποιος παει πρπει να τον δει κ να καταυεσει στεφανι στα σαλον κ στα γατια του μιτσου  :rockon: :rockon: :rockon:
ειναι εκ των ουκ ανευ
υγ η γιουλια απο τις ελαχιστες που γουσταρ πολυ,δεν ανταποκριθηκε,της λεω ελα ελβετια η ελλαδα οπου θες,αστον τον τουρκο κλπ,αλλα δεν....
φοβαμαι να φυγω μου λεει,ειναι επικινδυνος,ασε δεν ξερεις τι γινεται.... :P
ειχε κι εναν καπου στην κριμαια ,καψουρης αυτος,ρωσος  την επαιρνε τηλ καθε μια ωρα να μιλησουνε να παει κριμαια κ κατι παλαβα..μαλακας μου λεει αλλα ειναι (κι αυτος) καλος στο γαμησι... :s&m_3:
αν παμε πιτερ θα παρω δωρο κονσερβεσ για τα γατακια και του μιτσου κανα κραμπι απο την κυπριακη λαχαναγορα χαχαχαχ.θα γαμησω και την μογγολα που λεει με περιμενει να με κατουρησει

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εναλλάξ δεν ήταν παρτούζα.Η μία μαγείρευε όταν γαμούσα την άλλη.Εντωμεταξύ σπίτι κυκλοφορούσαν συνέχεια με τα στρινγκ και είχαν από έναν μπόμπιρα η κάθε μία.Αλλά οι μικροί ήταν συνηθισμένοι στους γυμνούς κώλους των μαμάδων τους.
Η να γυρνάνε τύφλα στο μεθύσι καμιά φορά με άντρες από τα κλαμπ.Μια φορά ξύπνησα το βράδυ στις 3:00 και είδα ένα μαντράχαλο να μιλάει με τη δικιά μου στην κουζίνα.
Σουρεαλιστικά σκηνικά Ουκρανία φάση.
μαλον κλωνος του σλαβιανι εισαι τελικα κμαν χαχαχαχα.καταλαβε αυτοσ τι λεω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.262
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• δεω 00000.jpg
    δεω 00000.jpg
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 52
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
881
αν παμε πιτερ θα παρω δωρο κονσερβεσ για τα γατακια και του μιτσου κανα κραμπι απο την κυπριακη λαχαναγορα χαχαχαχ.θα γαμησω και την μογγολα που λεει με περιμενει να με κατουρησει
αν πατε πητερ και βρεθειτε με την μασκοτ...σας βλεπω να σας πηγαινει στο τοπικο ΩΠΑ (ενα ελληνικο σουλακερι στο πητερ) να σας κανει ολους μαζι βιντεο.και να λεει τα χαλια ολων των ελληνων στην αγια πετρουπολη εκτος απο αυτον με το σιδερενιο του αλογο  :grin:

το εκανα εικονα στο μυαλο μου να ειναι με την φωτογραφικη του και να κυνηγαει Μιδα παπου τασο κι εσενα απο πισω στα κλαμπ και να σας τραβαει φωτογραφιες  :2funny:

ασε που θα σας βαλει ολους να ντυθειτε καομποηδες για να εχετε στατους αλλιως ολοι εισαστε αθλιοι

τον Τασο θα τον ντυσει με μπλουζακι τιγρη

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αν πατε πητερ και βρεθειτε με την μασκοτ...σας βλεπω να σας πηγαινει στο τοπικο ΩΠΑ (ενα ελληνικο σουλακερι στο πητερ) να σας κανει ολους μαζι βιντεο.και να λεει τα χαλια ολων των ελληνων στην αγια πετρουπολη εκτος απο αυτον με το σιδερενιο του αλογο  :grin:

το εκανα εικονα στο μυαλο μου να ειναι με την φωτογραφικη του και να κυνηγαει Μιδα παπου τασο κι εσενα απο πισω στα κλαμπ και να σας τραβαει φωτογραφιες  :2funny:

ασε που θα σας βαλει ολους να ντυθειτε καομποηδες για να εχετε στατους αλλιως ολοι εισαστε αθλιοι

Έτσι ακριβως  :thumbsup:
Ο Ρεντ βέβαια έβγαλε τον εαυτό του απο τον πορνο-θίασο και αντ' αυτού έκανε δυο άλλες προτάσεις που στην μια έπεσε διάνα ενω στην άλλη 2000 μίλια μακρυά :2funny:!! Είναι πάντα ιντριγκαδόρος και τους ανακατεύει όλους.. :hi: :hi: :hi: Κάτι όπως η Αγγλική πολιτική στη Κύπρο...  :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.363
Πόντοι
2.356
τελευταια κ τυχερη  φωτο  :erection:
ατιθασο αλογατο  :kneel:

αντε με εβαλες στην πριζα  :grin: να βαλω ενα παλιο μου ντουετο με ολονυκτιο  :knockinb:
εδω σε καραοκε στα ηρωικα χωματα του κισιναου , της δεξιας της συνωνοματης μου σου εχω δωσει το τηλ  :grin:
σκυλια δυνατα και οι δυο  :2funny:

Συνημμένα

• 900783.jpg
    900783.jpg
    106 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Like
Αντιδράσεις: 968

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.363
Πόντοι
2.356

θα του παμε γατοτροφες του μητσου και θα μας προσεξει καλα  :grin:
μου αρεσει παντως που σε σιγονταρουν ατομα με καταφανεσταστα μειωμενη αντιληψη  :grin: αν τα πετυχω ποτε live θα πεσει πολυ γελιο ,αυτο ειναι σιγουρο  :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.262
Πόντοι
3.656
ατιθασο αλογατο  :kneel:

αντε με εβαλες στην πριζα  :grin: να βαλω ενα παλιο μου ντουετο με ολονυκτιο  :knockinb:
εδω σε καραοκε στα ηρωικα χωματα του κισιναου , της δεξιας της συνωνοματης μου σου εχω δωσει το τηλ  :grin:
σκυλια δυνατα και οι δυο   :2funny:
:kneel: :kneel: :kneel:
μα ποιος εισαι ?ο κμαν εισαι??? :s&m_3:
την πηρα 2 φορες καποιο σαββατο μεσημερι  τηλ,την  μια κλειστο κ την  αλλη  μουπε ποζλεζαφτρα,χαιρετα μου τον πλατανο δηλ...
απ οτι καταλαβα περιστασιακα θα τοκανε το σπορ κι οχι μονιμα,,καλο αυτο
αν ξαναπαω στο κισινιοφ θα την ξαναπαρω..... :tits2:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.363
Πόντοι
2.356
:kneel: :kneel: :kneel:
μα ποιος εισαι ?ο κμαν εισαι??? :s&m_3:
την πηρα 2 φορες καποιο σαββατο μεσημερι  τηλ,την  μια κλειστο κ την  αλλη  μουπε ποζλεζαφτρα,χαιρετα μου τον πλατανο δηλ...
απ οτι καταλαβα περιστασιακα θα τοκανε το σπορ κι οχι μονιμα,,καλο αυτο
αν ξαναπαω στο κισινιοφ θα την ξαναπαρω..... :tits2:
ετσι, αναλογα με τα φεγγαρια της ειναι αυτη  :grin:
αξιζει ομως... :fuck1:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:
εχεις κεφια τον τελευταιο καιρο
απο το καλοκαιρι οσοι με βλεπουν ειδαν την αλλαγη μου.απαλαχτηκα συναισθηματικα και ελευθερωθηκα,αλλοσ ανθρωπος.ολοι με βλεπουν χαμογελαστο ενω πριν μεσ τισ σκεψεις και να βασανιζομε.τωρα κανω οπως θελω χωρισ αχοσ τα ταξιδια οπου θελω,αλλα παλι οδυσσο καταληγω.θελω να παω ναπολη η βαρκελωνη που τοτε δεν μου αρεσε μετα σκεφτωμε τισ ανεσεισ που εχω οδυσσο και ανετα κικλοφορω ολα διπλα μου γαμησε τα.τωρα δεν θα πηγαινω συχνα 4-5 φορεσ τον χρονο.μελετω για αλλεσ πολεισ αλλα ταλαιπωρια και θα βαρεθω ξερω οπως βελιγραδι.παντα ξερω δεν θα περασω καλα και παω.σαν την οδυσσο δεν εχει.θα ηθελα κεντρικη ασια,εσυ που εισαι αθηνα οπωτε θεσ πασ ουσπεκισταν,κιργισταν,καζακταν.ομορφεσ πολυ αυτεσ οι χωρεσ,τατζικισταν,τουρμενισταν αν δεισ τα μεσρη ειναι απιθανα,βουνα,λιμνεσ,γκομενεσ απο ολα.στην αθηνα εχει πρεσβειεσ ,για να παω πρεπει να ερθω εκει για βιζα.δεν βγαζουν τα πρακτορεια εδω.εισιτιρια φτηνα απο λαρνακα αστανα 400 ευρο,εβρισκα απο κιεβ 300.απο λαρνακα θεσ τρανζιτ βιζα απο μοσχα.θα δω που να βρω πρεσβεια να παω σε αυτεσ τισ χωρεσ.μπισκεκ κιργισταν 350 απο λαρνακα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
881
αν τα πετυχω ποτε live θα πεσει πολυ γελιο ,αυτο ειναι σιγουρο  :2funny:
δημητρακης29 εσυ;  :2funny: :2funny: :2funny:

μου αρεσει παντως που σε σιγονταρουν ατομα με καταφανεσταστα μειωμενη αντιληψη
θα πω τον τζουτζουκο-αλλαν οτι τον λες μειωμενης αντιληψης  :tickedoff:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Όσο για τον Κουμπάρο θα βάλει την Κορεάτισά του να τον κυκλοφοράει έτσι---->

ο αδερφοσ μου παει φιλιπινεσ φεβρουαριο ενα μηνα.για αυτο δεν φευγω πιο πριν ουκρανια για να ειμαστε και οι δυο αδειεσ μαζι.εκει κτιζει σπιτι παει μια φορα το χρονο.εχει φωτο που τραβα ετσι με το λουρι για πλακα φιλιπινεζουσ.εχει στο κλαμπ μπραβουσ που τον προσεχουν για 3 ευρο χαχαχα.εγω του τα λεω θα τον βρουνε σε κανα ποταμι απο αυτους δεν ακουει δυστιχοσ.φιλοσ παλαιοτερα εκει τωρα ειναι 50 ο ανθρωποσ νομιζαν τον σκωτωσαν,εμεινε παραλυτοσ.πολυ χαζοσ δεν ακουει.ειναι γεροδεμενοσ αλλα αρνακι,υσυχο παιδι.ντυνετε σαν ραπερ,εμινεμ και τετεια,στραβα καπελακια σαν μαυροσ μπασκετπολιστασ.οταν τον βλεπουν ετσι τραβα προσοχη και φοβαμε μην του κανουν κατι.τον εδειραν κατι ρουμανοι και τον ληστεψαν σε τουαλετα στο κλαμπ που παει κυπρο που πανε μονο πιθικεσ,αραβεσ,ρουμανοι.αυτοσ εχει βιτσια ασια,αλλη σχολη.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ετσι, αναλογα με τα φεγγαρια της ειναι αυτη  :grin:
αξιζει ομως... :fuck1:
μπηκα μαμπα χτεσ θειο τασο και ειχε κισινιοβ καμια πενηνταρια χοντρελεσ και λιγεσ μικρουλεσ αλλα το παραξενο ολεσ μια φωτο ειχαν ετσι ειναι υποπτο.οπεια δεν βαζει πολλεσ ειναιαπατη σιγουρα.απο την αλλη δνιπροπετροβσκ ειχε 600 κοπελεσ ενω οδυσσο 4000 χιλιαδεσ.αρα κισινιοβ που μπορω να ερθω αυγουστο θελω κατι σιγουρο οχι να περιμενω να μου απαντησουν.αλλιοσ παω κιεβ και δνεπροπετροβσκ.η τυφλιδα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
:2funny:
και να θελω δεν μπορω :grin: δεν μου αρεσουν τα γατια χαχα
τωρα που λεσ γατια τα μισω και εγω.κοιταζα διαμερισματα δνεπροπετροβσκ σε  οπειο επιτρεπουν γατια ακυρο.την επαθα βελιγραδι,πηγα σε διαμερισμα 20 την μερα,καλο,ανετο.μπενω μεσα μυριζε γατια,ηθελα να φυγω αλλα θα εχανα τα λεφτα.ανοιξα τα παραθυρα,τελευτεο οροφο να αεριστει το σπιτι.το αφηνα ανοικτο ετσι δεν μυρισε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom