Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.091
Πόντοι
2.356
ειρηνη υμιν αδερφια  :grin: :grin: :grin:
αρκετες φωτο ειδαμε σημερα ( του μιδα ολα τα λεφτα )
αυριο παλι  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
ειρηνη υμιν αδερφια  :grin: :grin: :grin:
αυριο παλι  :hi:
Friede sei mit euch auch :grin:
υγ.αστο η Γιουλια ολα τα λεφτα,μιλαγε κ γερμανικα,απο κει ξεκινησε η φαση,ειμαστε διπλα στο μπαρ,κ κατι της ειπα στα ρωσσικα,μου λεει αγγλικα ξερεις?ξερω της λεω,τι αλλο ξερεςι μου λεει,ξερω πολλα της λεω,γερμανικα ελληνικα κατι λιγα γαλλικα κ ιταλιικα...τα ρουμανικα δεν ταπα μην με παρει για κανα μολδαβο... :grin:
γερμσνικα λεει,ελα να μιλησουμε,περιτο να σου πω ηξερε καλυτερα απο μενα κι αγγλικα κ γερμανικα
δουλευε στο χερσον σε πρακτορειο γαμου,κ μουπε πως γινοταν η δουλεια
βεβαια μου ειπε μολις βρηκε τον τουρκο,εμφανισημος με λεφτα κ μικρος σε ηληκια,35 τοτε αυτος,το εκλασε το πρακτοτειο κ πνατρευτηκε στα αληθεοα
αλλα το σεξ με τον ιδιο συνεχεια ειναι βαρετο μου ειπε...εινφερσταντεν ειπα κι εγω,φερε μια χορτιτσα να την πιουμε κ τα αλλα ειναι ιστορια.... :knockinb: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
ειρηνη υμιν αδερφια  :grin: :grin: :grin:
αυριο παλι  :hi:
γλυφεις τον γεροντα;
κι εσυ μαυρη λιστα ή μαζι μου ή εναντιον μου
θα βαλω τον Αλλαν να σε πατησει με το χοντα :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.091
Πόντοι
2.356
υγ.αστο η Γιουλια ολα τα λεφτα,μιλαγε κ γερμανικα,απο κει ξεκινησε η φαση,ειμαστε διπλα στο μπαρ,κ κατι της ειπα στα ρωσσικα,μου λεει αγγλικα ξερεις?ξερω της λεω,τι αλλο ξερεςι μου λεει,ξερω πολλα της λεω,γερμανικα ελληνικα κατι λιγα γαλλικα κ ιταλιικα...τα ρουμανικα δεν ταπα μην με παρει για κανα μολδαβο... :grin:
γερμσνικα λεει,ελα να μιλησουμε,περιτο να σου πω ηξερε καλυτερα απο μενα κι αγγλικα κ γερμανικα
βεβαια μου ειπε μολις βρηκε τον τουρκο,εμφανισημος με λεφτα κ μικρος σε ηληκια,35 τοτε αυτος,το εκλασε το πρακτοτειο κ πνατρευτηκε στα αληθεοα
αλλα το σεξ με τον ιδιο συνεχεια ειναι βαρετο μου ειπε...εινφερσταντεν ειπα κι εγω,φερε μια χορτιτσα να την πιουμε κ τα αλλα ειναι ιστορια.... :knockinb: :rockon: :rockon:
αυτα ειναι  :kneel:  :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σε πήγαινα που σε πήγαινα τώρα που πήρες και γκόμενα Τούρκου μεγασπόνσορα σε πάω με τα χίλια!
Μόνο μην με μπλέκεις με τα ταξίδια αυτών που θα πάνε Πετρούπολη για σαλόν, προ, σέμι και λοιπών αποχρώσεων της πουτάνας...Αν πάω θα τα βλέπω με τον Μιτσάρα29 και θα πεθαίνουμε στα γέλια :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Σε πήγαινα που σε πήγαινα τώρα που πήρες και γκόμενα Τούρκου μεγασπόνσορα σε πάω με τα χίλια!
Μόνο μην με μπλέκεις με τα ταξίδια αυτών που θα πάνε Πετρούπολη για σαλόν, προ, σέμι και λοιπών αποχρώσεων της πουτάνας...Αν πάω θα τα βλέπω με τον Μιτσάρα29 και θα πεθαίνουμε στα γέλια :2funny:
ο μιτσος ειναι ο Γαλατης η ο πελέκανος της μυκονου  στην  αγ πετρουπολη
οποιος παει πρπει να τον δει κ να καταυεσει στεφανι στα σαλον κ στα γατια του μιτσου  :rockon: :rockon: :rockon:
ειναι εκ των ουκ ανευ
υγ η γιουλια απο τις ελαχιστες που γουσταρ πολυ,δεν ανταποκριθηκε,της λεω ελα ελβετια η ελλαδα οπου θες,αστον τον τουρκο κλπ,αλλα δεν....
φοβαμαι να φυγω μου λεει,ειναι επικινδυνος,ασε δεν ξερεις τι γινεται.... :P
ειχε κι εναν καπου στην κριμαια ,καψουρης αυτος,ρωσος  την επαιρνε τηλ καθε μια ωρα να μιλησουνε να παει κριμαια κ κατι παλαβα..μαλακας μου λεει αλλα ειναι (κι αυτος) καλος στο γαμησι... :s&m_3:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εδώ έχουμε κάνει το χειμώνα καλοκαίρι...Βγαίνω με τα παιδια διότι κάτι δείχνει να αλλάζει με τις Ελλεινίδες...Σας κάνω κι ένα δωράκι το κωλαράκι της παντρεμένης!

Συνημμένα

• IMG_7192.JPG
    IMG_7192.JPG
    280,6 KB · Εμφανίσεις: 28

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Εδώ έχουμε κάνει το χειμώνα καλοκαίρι...Βγαίνω με τα παιδια διότι κάτι δείχνει να αλλάζει με τις Ελλεινίδες...Σας κάνω κι ένα δωράκι το κωλαράκι της παντρεμένης!
πουναι ο κμαν ν ανοιξει 2 σαμπανιες στην παραλια  :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.091
Πόντοι
2.356
υπονοεις κατι? γιατι εγω εγραψα οτι μπορει να παμε πετρουπολη και να ερθει και ο μιδας
προσεξε να μην σε δω και πεθανω απο τα γελια επισης  :grin:
οταν γαμουσα ανατολικες , εκανες πιπι μονο και αυτο με βοηθεια  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.091
Πόντοι
2.356
μονος σου προδιδεσε...καλα σε λεει θειο ο κολογερας δηλαδη
ποτε δεν εκρυψα την ηλικια μου , αλλωστε εχω βαλει δεκαδες φωτο μου εδω μεσα  :grin:
νιετ προμπλεμ  :grin:
εξυπναδες δεν γουσταρω...πολυ ψηλα πηραν καποιοι τον αμανε μου φαινεται , αυτο δεν μου αρεσει  :s&m_2:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
ποτε δεν εκρυψα την ηλικια μου , αλλωστε εχω βαλει δεκαδες φωτο μου εδω μεσα  :grin:
νιετ προμπλεμ  :grin:
εξυπναδες δεν γουσταρω...πολυ ψηλα πηραν καποιοι τον αμανε μου φαινεται , αυτο δεν μου αρεσει  :s&m_2:
βαλε ταξη αρχηγε

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
υπονοεις κατι? γιατι εγω εγραψα οτι μπορει να παμε πετρουπολη και να ερθει και ο μιδας
προσεξε να μην σε δω και πεθανω απο τα γελια επισης  :grin:
οταν γαμουσα ανατολικες , εκανες πιπι μονο και αυτο με βοηθεια  :2funny:
xaxaxxaxax κουπεπε κουπεπε ρολογα μου στα γονατα του θειου τασου

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο χαρης λεει οτι δεν ψηνεται για πετρουπολη, μονο για οδυσσο λεει το καλοκαιρι
μεσα ειμαι αν και δεν μου αρεσει η πολη πολυ βαρετη.πιο πολυ βαριεμε να βγαλω βιζα αλλα αν με κουρδισετε να ερθω.γιατι δεν ερχεσε ομως και μια οδυσσο για πλγρωμενεσ?πιο οικονομικα θα ειναι απο πιτερ.πετρουπολη προτιμω οχτωβριο,καλοκαιρι δεν αλλαζω ουκρανια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρε μιδα απαιχτος εισαι  :hi:
θα βγαλουμε καλα γουστα επανω
τα σαλον θα ειναι η τελευταια μας επιλογη, εχει πολλες σεμιπρο και προ με λιγα χρηματα εκτος απο σεξ να εχουμε και συνοδεια στις βολτες μας στην πολη
κατι φτηνιαρεσ πιτσιρικεσ γνωρισα πετρουπολη,με καλεσαν σε κλαμπ και ηρθαν με 2 πιτσιρικουσ.ηπιαν κοκτειλ και την εκαναν.ημουν και πολυ αρωστοσ και εα κλαμπφυγα ειδα δεν θα φαμε και οι πιτσιρικοι περιμεναν στην γωνια.στο μετρο κλαμπ πιτσιρικια ηταν,φιλιωνταν με τον ενα μετα απο 5 λεπτα με αλλον.ολεσ επιναν μπυρα ενα ευρο,ηθελαν κοκτειλ με 16-20 ευρο οταν ελεγα κερασμα.τη μερα πληκτικα,νυκτα  κλαμπ.γαμα την πετουπολη σαν την οδυσσο δεν εχει,ουτε κιεβ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom