midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.287
- Πόντοι
- 3.656
ειναι επικινδυνος ο κμαν,περναει β εφηβια τωρα στα 59,5στο τελος θα αρχισουμε να φυλαγομαστε απο εσενα kman2 γιατι ετσι οπως πας θα γαμησεις και εμας στο τελος
ειναι επικινδυνος ο κμαν,περναει β εφηβια τωρα στα 59,5στο τελος θα αρχισουμε να φυλαγομαστε απο εσενα kman2 γιατι ετσι οπως πας θα γαμησεις και εμας στο τελος
Friede sei mit euch auchειρηνη υμιν αδερφια
αρκετες φωτο ειδαμε σημερα ( του μιδα ολα τα λεφτα )
αυριο παλι
γλυφεις τον γεροντα;ειρηνη υμιν αδερφια
αρκετες φωτο ειδαμε σημερα ( του μιδα ολα τα λεφτα )
αυριο παλι
αυτα ειναιFriede sei mit euch auch
υγ.αστο η Γιουλια ολα τα λεφτα,μιλαγε κ γερμανικα,απο κει ξεκινησε η φαση,ειμαστε διπλα στο μπαρ,κ κατι της ειπα στα ρωσσικα,μου λεει αγγλικα ξερεις?ξερω της λεω,τι αλλο ξερεςι μου λεει,ξερω πολλα της λεω,γερμανικα ελληνικα κατι λιγα γαλλικα κ ιταλιικα...τα ρουμανικα δεν ταπα μην με παρει για κανα μολδαβο...
γερμσνικα λεει,ελα να μιλησουμε,περιτο να σου πω ηξερε καλυτερα απο μενα κι αγγλικα κ γερμανικα
δουλευε στο χερσον σε πρακτορειο γαμου,κ μουπε πως γινοταν η δουλεια
βεβαια μου ειπε μολις βρηκε τον τουρκο,εμφανισημος με λεφτα κ μικρος σε ηληκια,35 τοτε αυτος,το εκλασε το πρακτοτειο κ πνατρευτηκε στα αληθεοα
αλλα το σεξ με τον ιδιο συνεχεια ειναι βαρετο μου ειπε...εινφερσταντεν ειπα κι εγω,φερε μια χορτιτσα να την πιουμε κ τα αλλα ειναι ιστορια....
γλυφεις τον γεροντα;
κι εσυ μαυρη λιστα ή μαζι μου ή εναντιον μου
θα βαλω τον Αλλαν να σε πατησει με το χοντα
Σε πήγαινα που σε πήγαινα τώρα που πήρες και γκόμενα Τούρκου μεγασπόνσορα σε πάω με τα χίλια!Friede sei mit euch auch
υγ.αστο η Γιουλια ολα τα λεφτα,μιλαγε κ γερμανικα,απο κει ξεκινησε η φαση,ειμαστε διπλα στο μπαρ,κ κατι της ειπα στα ρωσσικα,μου λεει αγγλικα ξερεις?ξερω της λεω,τι αλλο ξερεςι μου λεει,ξερω πολλα της λεω,γερμανικα ελληνικα κατι λιγα γαλλικα κ ιταλιικα...τα ρουμανικα δεν ταπα μην με παρει για κανα μολδαβο...
γερμσνικα λεει,ελα να μιλησουμε,περιτο να σου πω ηξερε καλυτερα απο μενα κι αγγλικα κ γερμανικα
δουλευε στο χερσον σε πρακτορειο γαμου,κ μουπε πως γινοταν η δουλεια
βεβαια μου ειπε μολις βρηκε τον τουρκο,εμφανισημος με λεφτα κ μικρος σε ηληκια,35 τοτε αυτος,το εκλασε το πρακτοτειο κ πνατρευτηκε στα αληθεοα
αλλα το σεξ με τον ιδιο συνεχεια ειναι βαρετο μου ειπε...εινφερσταντεν ειπα κι εγω,φερε μια χορτιτσα να την πιουμε κ τα αλλα ειναι ιστορια....
ο μιτσος ειναι ο Γαλατης η ο πελέκανος της μυκονου στην αγ πετρουποληΣε πήγαινα που σε πήγαινα τώρα που πήρες και γκόμενα Τούρκου μεγασπόνσορα σε πάω με τα χίλια!
Μόνο μην με μπλέκεις με τα ταξίδια αυτών που θα πάνε Πετρούπολη για σαλόν, προ, σέμι και λοιπών αποχρώσεων της πουτάνας...Αν πάω θα τα βλέπω με τον Μιτσάρα29 και θα πεθαίνουμε στα γέλια
πουναι ο κμαν ν ανοιξει 2 σαμπανιες στην παραλιαΕδώ έχουμε κάνει το χειμώνα καλοκαίρι...Βγαίνω με τα παιδια διότι κάτι δείχνει να αλλάζει με τις Ελλεινίδες...Σας κάνω κι ένα δωράκι το κωλαράκι της παντρεμένης!
Μόνο δύο 5 don perion για πλάκα της ανοίγειπουναι ο κμαν ν ανοιξει 2 σαμπανιες στην παραλια
ειπα ..γι αρχη...Μόνο δύο 5 don perion για πλάκα της ανοίγει
τι λες ρε αχρηστε κι εσυ?Μόνο δύο 5 don perion για πλάκα της ανοίγει
υπονοεις κατι? γιατι εγω εγραψα οτι μπορει να παμε πετρουπολη και να ερθει και ο μιδαςΜόνο μην με μπλέκεις με τα ταξίδια αυτών που θα πάνε Πετρούπολη για σαλόν, προ, σέμι και λοιπών αποχρώσεων της πουτάνας...Αν πάω θα τα βλέπω με τον Μιτσάρα29 και θα πεθαίνουμε στα γέλια
μονος σου προδιδεσε...καλα σε λεει θειο ο κολογερας δηλαδηοταν γαμουσα ανατολικες , εκανες πιπι μονο και αυτο με βοηθεια
ποτε δεν εκρυψα την ηλικια μου , αλλωστε εχω βαλει δεκαδες φωτο μου εδω μεσαμονος σου προδιδεσε...καλα σε λεει θειο ο κολογερας δηλαδη
βαλε ταξη αρχηγεποτε δεν εκρυψα την ηλικια μου , αλλωστε εχω βαλει δεκαδες φωτο μου εδω μεσα
νιετ προμπλεμ
εξυπναδες δεν γουσταρω...πολυ ψηλα πηραν καποιοι τον αμανε μου φαινεται , αυτο δεν μου αρεσει
xaxaxxaxax κουπεπε κουπεπε ρολογα μου στα γονατα του θειου τασουυπονοεις κατι? γιατι εγω εγραψα οτι μπορει να παμε πετρουπολη και να ερθει και ο μιδας
προσεξε να μην σε δω και πεθανω απο τα γελια επισης
οταν γαμουσα ανατολικες , εκανες πιπι μονο και αυτο με βοηθεια
μεσα ειμαι αν και δεν μου αρεσει η πολη πολυ βαρετη.πιο πολυ βαριεμε να βγαλω βιζα αλλα αν με κουρδισετε να ερθω.γιατι δεν ερχεσε ομως και μια οδυσσο για πλγρωμενεσ?πιο οικονομικα θα ειναι απο πιτερ.πετρουπολη προτιμω οχτωβριο,καλοκαιρι δεν αλλαζω ουκρανια.ο χαρης λεει οτι δεν ψηνεται για πετρουπολη, μονο για οδυσσο λεει το καλοκαιρι
κατι φτηνιαρεσ πιτσιρικεσ γνωρισα πετρουπολη,με καλεσαν σε κλαμπ και ηρθαν με 2 πιτσιρικουσ.ηπιαν κοκτειλ και την εκαναν.ημουν και πολυ αρωστοσ και εα κλαμπφυγα ειδα δεν θα φαμε και οι πιτσιρικοι περιμεναν στην γωνια.στο μετρο κλαμπ πιτσιρικια ηταν,φιλιωνταν με τον ενα μετα απο 5 λεπτα με αλλον.ολεσ επιναν μπυρα ενα ευρο,ηθελαν κοκτειλ με 16-20 ευρο οταν ελεγα κερασμα.τη μερα πληκτικα,νυκτα κλαμπ.γαμα την πετουπολη σαν την οδυσσο δεν εχει,ουτε κιεβ.αρε μιδα απαιχτος εισαι
θα βγαλουμε καλα γουστα επανω
τα σαλον θα ειναι η τελευταια μας επιλογη, εχει πολλες σεμιπρο και προ με λιγα χρηματα εκτος απο σεξ να εχουμε και συνοδεια στις βολτες μας στην πολη