Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Το Σάββατο Κίεβο για ολική επαναφορά.Πρώτα σουσάδικο με νέα γνωριμία και μετά εισβολή Carribean.Οσοι πιστοί προσέλθετε.
θα καει το Κιεβο,με απέραντη μανια και πελώρια λαχτάρα οι ψωλάδες θα εξαφανιστουν,παιζεις μπάλα μονος σου,αργα η γρηγορα θα τους τελειωνες,ανιση μαχη απέναντι σου,γευσου τωρα τους καρπους της νικης,χουφτωσε μπουτακια ντεβουσκων φορωντας παλκο και ξενοδοχειακο παντοφλινι  :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Πάλι φαγωμάρα!! Στοιχειωμένο είναι είναι αυτό το θέμα.

Δε χρειάζεται να βρίζει να μειώνει ο ένας τον άλλον γραφτε πως τα περάσατε και βγάζουμε συμπεράσματα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάλι φαγωμάρα!! Στοιχειωμένο είναι είναι αυτό το θέμα.

Δε χρειάζεται να βρίζει να μειώνει ο ένας τον άλλον γραφτε πως τα περάσατε και βγάζουμε συμπεράσματα..
Το γέλιο μακραίνει τη ζωή  :2funny:αν δε γελάσουμε με το βλάκμαν και τα τέρατα της φύσεως με τι θα γελάσουμε? :2funny:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
Αυτές δεν είναι πουτάνες ή βίζιτες,είναι σπονσορέτς.Αν δεν τις πας σε ρεστωράν,κλαμπ κτλ,δεν τις γαμάς.Συνεπώς πληρώνεις και για ρεστωράν και για κρασιά και για κλαμπ και για δώρα.Είναι full experience.Αν δε θες να πληρώνεις για γεύματα,πας σε πουτάνες προ ή σεμιπρο.
Μία που γίνεται βίζιτα ή πουτάνα συνήθως δεν έχει τα προσόντα να γίνει σπονσορέτ.Δεν είναι δηλαδή πάνω από εφτάρι.
Μία οχτάρι και πάνω ζητάει και τα αντίστοιχα δηλαδή και δώρα και διακοπές και ρευστό και ρεστωράν και ποτά και κλαμπ τα πάντα όλα.
Δεν είναι οτι στον άλλον θα πει,δώσμου 300 ευρώ να έρθω σπίτι σου,δε λειτουργεί έτσι το σύστημα.
Με σπονσορέτς τα στάζεις κανονικά.Συνήθως πριν καν τις γαμήσεις έχει προηγηθεί κατάθεση 1000 ευρώ σε έξοδα dating και χορηγίες γιατί πρέπει η κοπέλα να σε γνωρίσει πρώτα,δεν είναι πουτάνες να το δίνουν με το καλημέρα.

Συγνώμη που μπαίνω στην συζήτηση χωρίς να έχω διαβάσει πιο πριν το νήμα, αλλά ρε φίλε δεν σε εκνευρίζει και δεν σε χτυπάει στον εγωισμό σου που εν γνώσει σου σου τρώνε τα λεφτά για ποτά και ακριβά φαγητά ώστε μετά να σου ανοίξουν τα πόδια τους (και άν)? Και τι σημαίνει σπονσορέτα? Δηλαδή τί? Σου προσφέρει την ψευδαίσθηση ότι γουστάρει να είναι μαζί σου? Αν είναι αυτή η διαφορά με μία κανονική πουτάνα, τότε γιατί η ψευδαίσθηση θα πρέπει να είναι και ανάλογη του ποσού που ξοδεύεις στα εξτρά έξοδα dating και χορηγίες?
Αν κάποιος είναι σαν τον κουασιμόδο και μέγιστος μπίχλας και αυτό το 9αρι του κάτσει στο τέλος της βραδιάς επειδή ο τύπος χάλασε 5000 ευρώ για πάρτι της, που την κατατάσσει την κορασίδα? 

Νομίζω πως είναι όχι απλά πουτάνες, αλλά και πολύ ψωνισμένες πουτάνες. Και είναι άσχημο να υποβαθμίζει κανείς τον εαυτό του και να τις πληρώνει απλά επειδή είναι ωραίο μουνί η άλλη.
Μεγαλύτερη καύλα θα είναι να πάς με ένα 6άρι σε ένα κανονικό εστιατόριο και αυτή να έρθει επειδή γουστάρει την προσωπικότητα σου και να σε βρίσκει ενδιαφέρον ως άτομο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συγνώμη που μπαίνω στην συζήτηση χωρίς να έχω διαβάσει πιο πριν το νήμα, αλλά ρε φίλε δεν σε εκνευρίζει και δεν σε χτυπάει στον εγωισμό σου που εν γνώσει σου σου τρώνε τα λεφτά για ποτά και ακριβά φαγητά ώστε μετά να σου ανοίξουν τα πόδια τους (και άν)? Και τι σημαίνει σπονσορέτα? Δηλαδή τί? Σου προσφέρει την ψευδαίσθηση ότι γουστάρει να είναι μαζί σου? Αν είναι αυτή η διαφορά με μία κανονική πουτάνα, τότε γιατί η ψευδαίσθηση θα πρέπει να είναι και ανάλογη του ποσού που ξοδεύεις στα εξτρά έξοδα dating και χορηγίες?
Αν κάποιος είναι σαν τον κουασιμόδο και μέγιστος μπίχλας και αυτό το 9αρι του κάτσει στο τέλος της βραδιάς επειδή ο τύπος χάλασε 5000 ευρώ για πάρτι της, που την κατατάσσει την κορασίδα? 

Νομίζω πως είναι όχι απλά πουτάνες, αλλά και πολύ ψωνισμένες πουτάνες. Και είναι άσχημο να υποβαθμίζει κανείς τον εαυτό του και να τις πληρώνει απλά επειδή είναι ωραίο μουνί η άλλη.
Μεγαλύτερη καύλα θα είναι να πάς με ένα 6άρι σε ένα κανονικό εστιατόριο και αυτή να έρθει επειδή γουστάρει την προσωπικότητα σου και να σε βρίσκει ενδιαφέρον ως άτομο.
Ελα,τι κάνεις?Τόσα χρόνια έχουν περάσει!Φινλανδία δεν ξαναπήγες?Εδώ είναι πολύ καλύτερα από τότε (αυτή είναι η γνώμη μου γιατί πολύ λένε ότι είναι πληκτικά).
  Σχετικά με τον Βλάκμαν πες του το :2funny:.Κ'εγώ γελάω μ'αυτά που κάνει  :2funny:.Το χειρότερο δεν είναι ότι πετάει τα λεφτά για να  :knockinb: και να μας δείξει φώτο  :jerking: :2funny:αλλά ότι μένει σε άθλιες συνθήκες και γιά να το κάνει αυτό στερείτε.Εχω έναν άλλο φίλο που διαβάζει το σά'ι'τ και ενώ μένει χωρις ρεύμα (παίρνει ρεύμα από το πάνω διαμέρισμα με μιά μπαλαντέζα :2funny:) έδωσε σε μιά 40χρονη Λευκορωσίσα 6.000 ευρώ γιά να κάνει επισκευή το σπίτι της  :2funny: και του έκατσε τρεις φορές!Του είπα 2.000 ευρώ το γαμήσι σου στοίχισε  :2funny:Πες τους τα κ'εσύ γιατί τα λέω εγώ και γίνομαι κακός.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
Ελα,τι κάνεις?Τόσα χρόνια έχουν περάσει!Φινλανδία δεν ξαναπήγες?Εδώ είναι πολύ καλύτερα από τότε (αυτή είναι η γνώμη μου γιατί πολύ λένε ότι είναι πληκτικά).
  Σχετικά με τον Βλάκμαν πες του το :2funny:.Κ'εγώ γελάω μ'αυτά που κάνει  :2funny:.Το χειρότερο δεν είναι ότι πετάει τα λεφτά για να  :knockinb: και να μας δείξει φώτο  :jerking: :2funny:αλλά ότι μένει σε άθλιες συνθήκες και γιά να το κάνει αυτό στερείτε.Εχω έναν άλλο φίλο που διαβάζει το σά'ι'τ και ενώ μένει χωρις ρεύμα (παίρνει ρεύμα από το πάνω διαμέρισμα με μιά μπαλαντέζα :2funny:) έδωσε σε μιά 40χρονη Λευκορωσίσα 6.000 ευρώ γιά να κάνει επισκευή το σπίτι της  :2funny: και του έκατσε τρεις φορές!Του είπα 2.000 ευρώ το γαμήσι σου στοίχισε  :2funny:Πες τους τα κ'εσύ γιατί τα λέω εγώ και γίνομαι κακός.

Καλά επιλογή του καθενός είναι που τα σκορπάει τα λεφτά του. Άλλοι να μου πεις τα δίνουν σε κοκες και ποτά και άλλοι πετάνε χιλιάρικα σε λουλούδια στα μπουζούκια. Αλλά εκνευρίζομαι με την απάθεια της περιγραφής γι αυτές τις γαμημένες που έχουν και την απαίτηση να ζητάνε τέτοια ποσά. Μου έτυχε πρόσφατα να γνωρίσω μια τέτοια ελληνίδα (φίλη πολύ καλής φίλης) η οποία μου ανοίχτηκε και άρχισε να μου λέει απροκάλυπτα πως τύποι της δίνουν 300ευρω για να πάει μαζί τους σε γάμους η απλά για έξοδο. Και καθόταν και γελούσε μαζί τους. Το κακό της υπόθεσης είναι πως δημιουργείται και σε αυτήν η ψευδαίσθηση της υπεραξίας για τον εαυτό τους.
Ο φίλος σου αν της το έδωσε για να την βοηθήσει και στην διάρκεια έπεσε και γαμήσι τότε είναι οκ. Αλλά αν τσ έδωσε τα χρήματα μόνο για να την γαμήσει τότε είναι τραγικός.
Φιλανδία δεν έχω ξαναπάει φιλε (έχουν περάσει και 10 χρόνια από τότε που ήμουν πάνω) αλλά ούτε πλέον Ελλάδα πατάω συχνά.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.478
Πόντοι
216
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο εναντίωση σε αυτό που κάνει ο Kman.
Ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά του όπως γουστάρει.
Αν του λείψουν κάποια στιγμή στο μέλλον και το μετανιώσει, μόνο αυτός το ξέρει.
Υπάρχουν εκατομμύρια άνδρες που δούλευαν μια ζωή, δεν διασκέδασαν όσο ήθελαν και τους τα φαγαν τα λεφτά οι κληρονόμοι.
Ανάμεσα σ έναν Kman που θα γεράσει με 2 εκατομμύρια στην τράπεζα και θα του τα φάει κανάς ανιψιός ή χαραμοφάης γιος, αν παντρευτεί, ή κανάς κοπρίτης γαμπρός αν κάνει κόρη, και σ έναν Kman που θα ξοδέψει μέχρι τα 75 του  2 εκατομμύρια ευρώ σε γυναίκες κάθε είδους, ψηφίζω με τα δυο χέρια τον δεύτερο. Αν έτρωγε και 5 εκατομμύρια, ακόμα καλύτερα, κατ εμέ θα ήταν ακόμα πιο μάγκας.
Ο αρχιδάτος άντρας, ήρθε στον κόσμο ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ούτε για να κλαψουρίζει άνεργος και αγάμητος, ούτε να υποτάσσεται στα θέλω της πρώτης τυχαρπαστης σχιζοφρενους, ούτε να ξεσκατίζει μωρά στα καλύτερα χρόνια του, απ τα 30-45
Ο kman ζει τη ζωή του όπως αυτός γουστάρει, και μαγκιά του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά επιλογή του καθενός είναι που τα σκορπάει τα λεφτά του. Άλλοι να μου πεις τα δίνουν σε κοκες και ποτά και άλλοι πετάνε χιλιάρικα σε λουλούδια στα μπουζούκια. Αλλά εκνευρίζομαι με την απάθεια της περιγραφής γι αυτές τις γαμημένες που έχουν και την απαίτηση να ζητάνε τέτοια ποσά. Μου έτυχε πρόσφατα να γνωρίσω μια τέτοια ελληνίδα (φίλη πολύ καλής φίλης) η οποία μου ανοίχτηκε και άρχισε να μου λέει απροκάλυπτα πως τύποι της δίνουν 300ευρω για να πάει μαζί τους σε γάμους η απλά για έξοδο. Και καθόταν και γελούσε μαζί τους. Το κακό της υπόθεσης είναι πως δημιουργείται και σε αυτήν η ψευδαίσθηση της υπεραξίας για τον εαυτό τους.
Ο φίλος σου αν της το έδωσε για να την βοηθήσει και στην διάρκεια έπεσε και γαμήσι τότε είναι οκ. Αλλά αν τσ έδωσε τα χρήματα μόνο για να την γαμήσει τότε είναι τραγικός.
Φιλανδία δεν έχω ξαναπάει φιλε (έχουν περάσει και 10 χρόνια από τότε που ήμουν πάνω) αλλά ούτε πλέον Ελλάδα πατάω συχνά.
Ειχε έρθει Ελλάδα,τη συνάντησε,πήγε Λευκορωσία και αυτός νόμιζε ότι θα μείνουν μαζί και τα θέλει γιά επισκευή στο σπίτι της αν και αμέσως φενόταν ότι θα του τα φάει,όλοι του είπαμε να μην της τα δώσει αλλά αυτός της τα έδωσε  :2funny:.Του καθόταν 3-4 φορες (μιά φορά το μήνα) αν πήγαινε Λευκορωσία γιά 90 μέρες!
  Το κάθε γαμήσι 2.000 γιά μιά 40χρονη! :2funny:το λάθος του ηταν ότι ήθελε έρωτες.
  Σχετικά με τον ΚΜΑΝ αν έχεις τα πάντα ναι να πετάξεις λεφτά αλλά αν είσαι υπαλληλος,ζεις σε οικοτροφειο και δεν έχεις καν αμάξι είναι μεγάλη  :jerking: να πετάς έτσι τα λεφτά :2funny:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
καλα διμητρακι εσυ που ξερεις οτι ζει σε οικοτροφειο?ολοι ισχυριζοντε και για σενα μενεις σε κοντεινερ.εγω ομως επιδει ειμαι φιλοσ σου και λεω αληθεια τους λεω οτι ζεις σε τροχοσπιτο που
το δενεις σε καροτσα πανω στο σιδερενιο αλογο χαχαχαχαχαχα.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
καλα διμητρακι εσυ που ξερεις οτι ζει σε οικοτροφειο?ολοι ισχυριζοντε και για σενα μενεις σε κοντεινερ.εγω ομως επιδει ειμαι φιλοσ σου και λεω αληθεια τους λεω οτι ζεις σε τροχοσπιτο που
το δενεις σε καροτσα πανω στο σιδερενιο αλογο χαχαχαχαχαχα.

ζει σε κανονικό διαμέρισμα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εγώ πάντως την έκανα ανοιχτή πρόσκληση για να έρθει και ο Δημητράκης να ζήσουμε τη μονομαχία στο Ελ Πάσο μέσα στην Καραϊβική (Caribbean). Νομίζω θα ήταν ιστορική στιγμή για το σίτε και εγώ θα ήμουν αυτόπτης μάρτυρας και σχολιαστής μοναδικών στιγμών. Δημητράκη ο ΚΜΑΝ ανακοίνωσε την παρουσία του εδώ σε λίγες μέρες. Μήπως να έρθεις να ελληνοποιήσουμε την Καραϊβική?
ο ιδιμητρακης δεν ειναι για καριμπιαν.αν εχεις αρχιδια πηγαινε να καμακωσεις με τον προεδρο
σε σαλον να δουμε ποιος απο τους δυο ειναι ο πιο ροντολφο βαλεντινο χαχαχαχαχαχ.
εχεισ δικαιο σε οσα λες ρε ντερτι αλλα και εσυ σαν μονιμος πλεον δεν εχεισ διαφορα με τον τουριστα.
οπως λες σωστα εχεις την ανεση χρονου αλλα εισαι οπως τους χιλιαδες ξενουσ τουρκους,αραβες,γεωργιανους
που βλεπω και οδυσσο.σαν μονιμος πως ανεβενεις κατηγορια και παιζεις με μικρουλες και επιπεδο γκομενες ειναι για μενα το θεμα.για εσενα τι αλλαξε τωρα ενα μηνα?αφου γαμας τισ ιδιες απο ιτερνετ
που πηγαινες φευγατος αλλα τωρα δεν μπορεις να εξαφανιστεις σαν λαγος.με λιγα λογια εβαλες μπελαδες
γκομενες απο αυτες που και μενα με παρακαλουσε μια κυπρο να βρεθουμε κιεβ 40 ετων!φατσα δεν λεει πολλα αλλα κορμι καλη αξιογαμητη.καλες αυτες για πουτσο αλλα αν ψαχνεις ποιοτητα και εμφανιση
οπως αυτες που κρατανε οι νορμαλ ουκρανοι δεν εχει διαφορα μονιμος η μη αν δεν εχεις προσβαση
και προσεγγιση με τετειες γκομενες.1000 ευρο ερχομε για 3-4 μερες κιεβ σαν τουριστας χωρισ εξοδο
διαμονης με 1000 και γαμαω οσες θελω.αν ειναι να γαμαω τις ιδιες που γαμουσα και πριν και γαμανε
και οι μονιμοι γεωργιανοι,ελληνες,τουρκοι,ουκρανοι μπειτε σκυλοι αλεστε αστα καλυτερα καθομε
εδω και παω οπωτε θελω τριημερα με πυραυλους στο χερι που λεει ο αρχηγος.
αυτες τις ξεπερασαμε χρονια τις αφηνω για τους ξενους και οσους απλα θελουν να ριξουν πουτσο σε οτι νανε.ο αρχοντας κμαν θα πει πρεπει να ριξεις κασερι.να ριξω αλλα σε γκομενες που γνωρισα σε νορμαλ μερη οδυσσο που συχναζω και εγω οχι σε καθε βιζιτα,σπονσορετα και αδεσπωτη,τελειωμενη που ψαχνει μαλακα να την σπιτωσει.ο διμητρακης γελα με τους ελληνες με τισ φακλανες,αν εβλεπε και ελληνες που ζουνε μονιμα χρονια ουκρανια θα γελουσε.για αυτο λεω σαν μονιμος με προειποθεσεις οχι απλα μονιμος.
οπως ειπα και στον δασκαλο τι να ερθω κιεβ ?θα γνωρισω γκομενες αντιθετα απο οδυσσο αλλα νορμαλ
εχω πιο πολλες πιθανοτητες σε μερη που πανε διακοπες οπως την γκομεναρα ενιαρι που γνωρισα τυφλιδα
με την μανα της.η ιδια η μανα ειπε στην κορη να βρεθουμε κιεβ αλλα ντραπηκα και δεν πηρα ποτε τηλεφωνο.ουτε απο οδυσσο πηρα την κοπελα.αυτη την γκομενα αν με εβλεπε ουκρανια θα με εκλανε.
θα με εβαζε σε κατηγορια ξενος ασχετα αν της μιλουσα ρωσικα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ
Τουρίστες λίγων ημερών είστε χαμένοι. Θα πληρώσετε τον κούκο αηδόνι. Καθίστε και γαμήστε πουτάνες εκεί που είστε.
Ότι έγραψα σήμερα σε προηγούμενα ποστ αφορούν μόνο όσους έχουν την ευκαρία να ζήσουν εδώ. Οι υπόλοιποι ελάτε για βόλτα, για χαβαλέ, για τουρισμό, θα γαμήσετε και μερικές αν το έχετε αλλά δεν αξίζει το Κίεβο για ολιγοήμερο τουρισμό.

Δεν είναι όλα θέμα αριθμών. Σε πολλές περιπτώσεις 'ουκ εν τω πολλώ το ευ'. Το θέμα είναι ο ανταγωνισμός, η νοοτροπία των γυναικών και η δική σου ικανότητα. Σε Κίεβο κάθε μέρα προσγειώνεται ότι σεξοπεινασμένο υπάρχει στην ευρώπη να γαμήσει, να κάνει 'σχέση, να βρει γυναίκα. Σε αυτό το περιβάλλον μόνο πουτάνες σε καλή τιμή μπορείς να βρεις αν είσαι ικανός στις διαπραγματεύσεις. Σε όλα τα άλλα θα είσαι χαμένος. Θα τρέχεις σαν το μαλάκα γύρω, γύρω και θα αναρρωτιέσαι τι κάνεις λάθος. Απλά είσαι σε λάθος μέρος φίλε Λέων.
σωστα.κιεβ πανω κατω βολτα χρισατικ και θα κτυπω παντου.απο τους ξενους δεν εχω ανταγωνισμο
γιατι οι περισοτεροι τους βρισκουν οι πουτανες χρισατικ απο μονες η αυτοι βρισκουν τις πουτανες.
οι πουτανες και οι ξενοι δεν ειναι στο δικο μου οπτικο παιδειο του περναω σαν να μην υπαρχουν

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εγώ προτείνω μεγάλη εκδρομή στην Οδησσό με τοn Χάρης tours  :2funny:ένα πρόγραμμα γιά μαζοχιστές  :2funny: βόλτα,αυνανισμός στο πάρκο  :jerking: :2funny:2 μέρες στο τμήμα  :2funny: και μετά δώρο ο ξυλοδαρμός  :2funny:
διμητρακη ποτε θα ερθεις οδυσσο?θα σε παρω να χεσεις στο τουρκικο παρκο οχι στο ελληνικο.
μετα το βραδακι που θα βολταρουν οι γκομενες θα κρυφτουμε πισω απο τα δεντρα να αυνανιστουμε στην
φυση χαχαχαχαχαχα.εντωμετεξη διμητρακη προσεξα εχεις μια παραξενη συμπαθεια στον πιτσι!
ακουστηκαν καποιες περιεργες ιστοριες για πιτσι και λιλα και καποιες ιστοριες με τον πιτσι
αφορουσαν και εσενα.ελπιζω να ειναι ψευτικες διαδωσεις του ξεφωνιμενου πιτσι και να μην επιρεσει
τον προεδρικο σου αγωνα χαχαχαχαχ.στην κυπρο συνελαβαν εναν ανωμαλο με γατακια που απαγαγε 2 παιδακια,τα υπνοτισε και κοιμησε στο δωματιο του.ψυχανωμαλος με βιτσια και γατακια?καπου ξερω λεω
αυτο το προφιλ απο αλλου χαχαχαχαχ.ελπιζω να ειναι ολα ψεματα και να εκανε πλακα ο πιτσι για εσενα.
αλλα περιεργη αυτη η συμπαθεια με τον γλυκουλη πιτσι χαχαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ειχε έρθει Ελλάδα,τη συνάντησε,πήγε Λευκορωσία και αυτός νόμιζε ότι θα μείνουν μαζί και τα θέλει γιά επισκευή στο σπίτι της αν και αμέσως φενόταν ότι θα του τα φάει,όλοι του είπαμε να μην της τα δώσει αλλά αυτός της τα έδωσε  :2funny:.Του καθόταν 3-4 φορες (μιά φορά το μήνα) αν πήγαινε Λευκορωσία γιά 90 μέρες!
  Το κάθε γαμήσι 2.000 γιά μιά 40χρονη! :2funny:το λάθος του ηταν ότι ήθελε έρωτες.
 Σχετικά με τον ΚΜΑΝ αν έχεις τα πάντα ναι να πετάξεις λεφτά αλλά αν είσαι υπαλληλος,ζεις σε οικοτροφειο και δεν έχεις καν αμάξι είναι μεγάλη  :jerking: να πετάς έτσι τα λεφτά :2funny:
διμητρακη αλλος κυπριος πηγε ουκρανια και αγορασε σπιτι στην φακλανα και εφαγε τα λεφτα του ολα.αυτη τον δερνει,διωχνει,γαμιετε με μπεκρηδες και αυτος απλα περνει στην πρεσβεια και κανει παραπονα!οταν τον ρωτησαν γιατι δεν φευγει ειπε την αγαπα χαχαχαχαχαχαχαχααχαχ.
οκ πολλους γνωρισα που τους τα εφαγαν και κλοτσια στον κολο.
μια γκομενα απο οδυσσο που σπονσαρετε κυπρο μεχρι και η μανα της λεει μαλακιες σπασανε η πορτα,τα παραθυρα και τετεια για να στελνει λεφτα.υπαρχουν πολλοι απελπισμενοι και ακουσα δεκαδες τετεια
περιστατικα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα κμαν με ρωταει ο δασκαλος απο που ψωνιζεις τα ασπρα τα εσωρουχα σου.
λεω μονο με τετεια να κατεβω κιεβο χαχαχαχαχαχ

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Τις ανατολικοευρωπαίες τις έχω σε αφθονία και στην Αθήνα. ΩΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ !! ΟΧΙ ΩΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ !!

Όπα... για διευκρίνισε το αυτό (και επειδή γενικώς δε λες φούμαρα):

Είσαι γύρω στα 50, και έχεις σε αφθονία ανατολικοευρωπαίες στην Αθήνα χωρίς να χώνεις χρήμα (δηλ. χωρίς δώρα, μόνο έξοδα παραστάσεως). Αφθονία, όπως το καταλαβαίνω εγώ, σημαίνει σε 10-15 μέρες αμα θέλω βρίσκω καινούρια γκόμενα.

Οπότε αν θες, μπορείς να διευκρινίσεις, για τι ηλικίες μιλάς και για τι ποιότητα και τι εννοεις αφθονία?
πχ. αν μιλας >=35 ή μέχρι 6αρια, δεν είναι απίθανο. αν μιλάς για <=30 και ποιότητα πχ. στα επίπεδα των καλύτερων που ανεβάζει ο kman για να έχουμε κάποιο μέτρο,
τότε το βρίσκω πολύ δύσκολο....

D

dude901123

Επισκέπτης
Συνεχίζω να διαβάζω για το Κίεβο και ζαλίζομαι.. Το κακό τώρα που το ζω είναι ότι έχω συνηθίσει να μπαίνω και να διαβάζω. Vertigo κανονικό..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom