Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.552
Πόντοι
2.886
Μα δεν θα σκοτώσω κανέναν  :2funny:απλός διασκεδάζουμε μαζί τους όπως γράφεις  :2funny: :2funny: :2funny:
   Τη μεγαλύτερη πλάκα την είχε ο προδωμένος μαλάκας και ο Ιωσήφ έχει την ίδια άποψη,μας λείπει πολύ ο Προδομένος  :2funny:.
   Σχετικά με το Καρίμπιαν μίλησε με τον Ιωσήφ και μου είπε τα εξης:Πριν απο 15 χρόνια ήταν φοβερή ντίσκο αξεπέραστη και τίγκα στα γκομενάκια,μετά έχτισαν δίπλα το καινούργιο κτήριο και μετακόμησε εκεί το κλαμπ,ήταν πολύ πιό χάλια και τώρα μόνο πουτάνες θα βρείτε....όταν τον ρωτήσα αν εκει θα βρω γκόμενα μου είπε με 200 ευρώ σίγουρα θα βρεις  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Με 200 ευρώ βρίσκαμε και νύφη !  :2funny:

Το θέμα είναι να παίρνουμε σλάβες χωρίς
να ξοδεύουμε πολλά.
Στο Πήτερ , βρίσκεις καλές περιπτώσεις ! :rockon: :rockon:

Δημητράκη, τώρα στο Βέργας 3 πάνω είναι 2 ρωσόφωνες
η Βίκυ και η Λάνα, που πιστεύω θα σου αρέσουν !

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Με 200 ευρώ βρίσκαμε και νύφη !  :2funny:

Το θέμα είναι να παίρνουμε σλάβες χωρίς
να ξοδεύουμε πολλά.
Στο Πήτερ , βρίσκεις καλές περιπτώσεις ! :rockon: :rockon:

Δημητράκη, τώρα στο Βέργας 3 πάνω είναι 2 ρωσόφωνες
η Βίκυ και η Λάνα, που πιστεύω θα σου αρέσουν !
Κάποτε ναι τώρα όμως δυστηχώς έχει δυσκολέψει.Αν ξέρεις τι θέλουν οι γκόμενες και τα έχεις αυτά δεν έχεις κανένα πρόβλημα :)Ο Βλάκμαν,το τέρας,και κάποιους άλλοι του σά'ι'τ που είναι μίζεροι και γιά κλάματα τους έχω σαν παράδειγμα προς αποφυγείν! :vomit:και γιά να μην καταντήσω σαν αυτούς παίρνω δύναμη να βελτιώνομαι.Δες στη φώτο τι τρώω όλη μέρα γιά να αδυνατίσω (4 κιλά μήλα έφαγα σήμερα):2funny: :vomit:και στην οθώνη τι ονειρεύομαι να φαω :'(.Μετά από τόσα χρόνια κατάφερα να μην χρειαστεί να μπω στο κωλοαεροπλάνο γιά να έρθω Ελλάδα.Η Ελλάδα όπως έχω πει τη βρισκω καθε φορα και χειρότερη,αν δεν είχα περιουσία στην Ελλάδα αντε να ερχομουν μια φορα στα 3-5 χρόνια.
  Για το Κίεβο δεν ξέρω αλλά ότι εδώ θα έρθει ένας τουρίστας από Ελλάδα και θα  :knockinb:το βλέπω αδύνατον,ο Τάσος που λέει αλήθεια και τον τιμά πουτάνες πήρε και μας της έβαλε φώτο κιόλας :).
  Οταν μιλαω για γκομενες έχοντας Ρωσσική νοοτροπία όλα αυτά τα χρόνια θεωρώ  :2funny:κάποιος να κυνηγάει γυναίκες πάνω από 30 ετών!Για τους Ελληνες και μια 45αρα ή 50άρα μπορεί να είναι γκομενάρα και να την κυνηγάνε  :2funny:εδώ όμως όχι.
  Γιά να βγάζεις καλές γκόμενες πρέπει να τα προσέχεις όλα,εγώ γιά να ξέρω τι θέλουν οι γκόμενες συζητάω με της φίλες μου και της ρωτάω τι προσέχουν σε έναν άνδρα και τι τους αρέσει?
  Σχετικά κάποτε με 200 ευρώ έβρισκες νύφη και κάποτε αν είχες σπίτι αυτό εδώ οι γκόμενες σε παρακάλαγαν να έρθουν γιά να παίξουν και της  :knockinb: :2funny:τώρα όμως έχουν αλλάξει οι καιροί οπότε γιά μένα ή βελτιώνομαι (σωματικά,ντύσιμο,εργαλεία γιά καμάκι καθώς και στο στάτους) ή πηγαίνω στις μικρές πόλεις αν θέλω να  :knockinb:άλλη λύση δυστηχως δεν υπάρχει!Το να καταντίσω σαν τον Βλάκμαν να μένω σε οικοτροφείο στη Γερμανία να μην έχω ούτε αμάξι να τρώω ψωμί και τυρί και να χαλάω 3.000 ευρώ για να  :knockinb: :headbang:δεν είναι λύση
    Δεν μπορούνε άνθρωποι όπως ο ΔΡ ψευτης να καταλάβουν γιατί δεν βγάζουν γκόμενες?(άλλο αν σας δίνουν συμβουλές)δεν φταίνε οι γκόμενες που τους απορρίπτουν,οι γυναίκες είναι μεγάλοι ψυχολόγοι και τον μίζερο τον καταλαβαίνουν αμέσως.

Συνημμένα

• _U_fQsXQWDA.jpg
    _U_fQsXQWDA.jpg
    213,8 KB · Εμφανίσεις: 45
  • 4327220885.jpg
    4327220885.jpg
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 31

Επισκέπτης
Γενικά ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν όλοι είναι οτι οι Ουκρανέζες προσέχουν το στάτους στον άντρα ενώ αυτές βλέπουν τη ρευστότητα.Δηλαδή την Ουκρανή δεν την ενδιαφέρει αν έχεις κινητό των 100 ευρώ από τη στιγμή που αγοράζεις για αυτήν κινητό των 500 ευρώ.
Αν όμως έχεις κινητό των 500 ευρώ και της αγοράσεις κινητό των 100 σε θεωρεί μαλάκα.Αν της πάρεις κινητό των 200 είσαι αληθινός άντρας.
Γενικά κάπως έτσι σκέφτονται.
Εχει μεγάλη σχέση με τα αληθινά ποσά,τις αληθινές θυσίες,το πραγματικό έξοδο που κάνεις για τη γκόμενα.Τότε εισπράττεις και εσύ αληθινό σεξ,αληθινές μουνάρες κτλ.Είναι δούναι και λαβείν.
Με τα fake δωρα,θα εισπράξεις και fake γκόμενες.Θέλουν αληθινές προσφορές να ξέρουν οτι το μουνί τους πιάνει τη δέσουσα αξία οτι δεν τις υποτιμάς.
Αν δίνεις 20 ευρώ για το μουνί τους σημαινει οτι τις υποτιμας οτι τις βλέπεις κατώτερες από πουτάνες των 50 ευρώ και σου φέρονται αναλόγως.
Αν τους ριξεις δυο σφαλθαρες και τις βγαλεις στο κκαρι εισαι ακομα πιο αληθινος αντρας σε ερωτεύονται!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Είναι καθαρά θέμα κασεριού.Αυτό το καταλαβαίνεις όταν έχεις να κάνεις με οχτάρια,εννιάρια.Το κασέρι μιλάει απλά.Συνεχώς νέες προκλήσεις.
Δηλαδή αν δεν είσαι ικανός για ένα γεύμα των 150 ευρώ με κρασιά,μετά κυριλέ μαγαζί με 200 ευρώ με τραπέζι και μετά δεν μπορείς να δώσεις 200 ευρώ πουρμπουάρ στη γκόμενα για δώρο και τρέχουσες ανάγκες,τι παίχτης είσαι?Αυτό είναι το μίνιμουμ για τους connoisseurs.
Αλλιώς είσαι τσίπης,βλάκας,λαμόγιο,υποάντρας,δε σου αξίζει ούτε μαλακία ή το πολύ να βρεις καμιά πουτάνα,μπάζο,χοντρή,μιλφ ή βλάχα από μικροχώρι.Ετσι σε βλέπουν οι γκόμενες.
σωστα αρχοντα αυτα αλλα εσυ να κανονισεις να κανεις προσφορα χωρις τα γευματα και τα κρασια.
ειπα για σενα ξανα οτι δεν πασ σαλον και ξοδευεσε ετσι γιατι θες να αισθανεσε οτι βγαζεις γκομενα.
πας με τισ βιζιτες σε δειπνα για να νιωθεις βαλκανιος κατακτητης.δεν χρειαζετε να κερναμε καμια πουτανα και μπενω σε σαιτ με μοντελα και δινω 200 μονο για μια ωρα και τελος.
τρωω και μονος μου χωρις συντροφια απο πουτανα η σπονσορετα.αυτα τα σταματησα πριν 15 χρονια
αρχοντα να τρωω με τισ πουτανεσ χαχαχαχα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μπορείς να πάρεις μια ιδέα εδώ, γενικώς ψάξε luxury car rental ή luxury suv rental:

Κοίτα το exess για κλοπή και γενικώς τους όρους. Ένας να στο γρατζουνίσει παρκαρισμένο θα πληρώσεις άντερα.
Οι πρεσβύτεροι φίλοι και γνώστες  όπως ο Τάσσος και ο Μίδας με έχουν κάνει κάπως καχύποπτο σε ότι προσφέρεται σε Ευρώ ή Δολάρια σε αυτή τη χώρα και όχι σε τοπικό νόμισμα...

D

dude901123

Επισκέπτης
Οι πρεσβύτεροι φίλοι και γνώστες  όπως ο Τάσσος και ο Μίδας με έχουν κάνει κάπως καχύποπτο σε ότι προσφέρεται σε Ευρώ ή Δολάρια σε αυτή τη χώρα και όχι σε τοπικό νόμισμα...

Σίγουρα.. Αλλά αν θέλεις να διαπραγματευτείς σε Hryvnia χρειάζεσαι αντιπρόσωπο που μιλάει τη γλώσσα και γνωρίζει τη νοοτροπία. Το θέμα είναι ότι φοβάμαι πως και οι όροι ενοικίασης σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι ευρωπαϊκού στυλ.
Φυσικά όμως επειδή ευρωπαίος=κορόιδο εδώ.. Μόνο σε hryvnia με τις όποιες δυσκολίες.  :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σωστα αρχοντα αυτα αλλα εσυ να κανονισεις να κανεις προσφορα χωρις τα γευματα και τα κρασια.
ειπα για σενα ξανα οτι δεν πασ σαλον και ξοδευεσε ετσι γιατι θες να αισθανεσε οτι βγαζεις γκομενα.
πας με τισ βιζιτες σε δειπνα για να νιωθεις βαλκανιος κατακτητης.δεν χρειαζετε να κερναμε καμια πουτανα και μπενω σε σαιτ με μοντελα και δινω 200 μονο για μια ωρα και τελος.
τρωω και μονος μου χωρις συντροφια απο πουτανα η σπονσορετα.αυτα τα σταματησα πριν 15 χρονια
αρχοντα να τρωω με τισ πουτανεσ χαχαχαχα

Αυτές δεν είναι πουτάνες ή βίζιτες,είναι σπονσορέτς.Αν δεν τις πας σε ρεστωράν,κλαμπ κτλ,δεν τις γαμάς.Συνεπώς πληρώνεις και για ρεστωράν και για κρασιά και για κλαμπ και για δώρα.Είναι full experience.Αν δε θες να πληρώνεις για γεύματα,πας σε πουτάνες προ ή σεμιπρο.
Μία που γίνεται βίζιτα ή πουτάνα συνήθως δεν έχει τα προσόντα να γίνει σπονσορέτ.Δεν είναι δηλαδή πάνω από εφτάρι.
Μία οχτάρι και πάνω ζητάει και τα αντίστοιχα δηλαδή και δώρα και διακοπές και ρευστό και ρεστωράν και ποτά και κλαμπ τα πάντα όλα.
Δεν είναι οτι στον άλλον θα πει,δώσμου 300 ευρώ να έρθω σπίτι σου,δε λειτουργεί έτσι το σύστημα.
Με σπονσορέτς τα στάζεις κανονικά.Συνήθως πριν καν τις γαμήσεις έχει προηγηθεί κατάθεση 1000 ευρώ σε έξοδα dating και χορηγίες γιατί πρέπει η κοπέλα να σε γνωρίσει πρώτα,δεν είναι πουτάνες να το δίνουν με το καλημέρα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χαρκοβ κμαν θα μου προτεινες να κατεβω βολτα τον δεκεβριο?η να παω κιεβ η ακομα να κατσω στα αυγα μου οδυσσο.οδυσσο ομως πρεπει να πηγαινω στα μερη που ξερω εχει γκομενες μερα και νυχτα.συνηθως παω οπου θελει ο θειος οι φιλοι και εκει δεν μπορω να κανω γνωριμιες.τους ξεκαθαρισα στο καφε που πανε δεν ξαναπατω και θα πηγαινω διπλα  σε αλλα με πιο προσεγγισημες γκομενες.να σας πω αληθεια προτιμω οδυσσο
αν και απο μουνι ειναι λιγοτερες κατα πολυ οι επιλογες.νιωθω πιο ανετος με την πολη και ολα διπλα μου ειναι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
χαρκοβ κμαν θα μου προτεινες να κατεβω βολτα τον δεκεβριο?η να παω κιεβ η ακομα να κατσω στα αυγα μου οδυσσο.οδυσσο ομως πρεπει να πηγαινω στα μερη που ξερω εχει γκομενες μερα και νυχτα.συνηθως παω οπου θελει ο θειος οι φιλοι και εκει δεν μπορω να κανω γνωριμιες.τους ξεκαθαρισα στο καφε που πανε δεν ξαναπατω και θα πηγαινω διπλα  σε αλλα με πιο προσεγγισημες γκομενες.να σας πω αληθεια προτιμω οδυσσο
αν και απο μουνι ειναι λιγοτερες κατα πολυ οι επιλογες.νιωθω πιο ανετος με την πολη και ολα διπλα μου ειναι

Χάρκοβο είναι χάλια εντελώς.Οι γκόμενες είναι κοντές,υποσιτισμένες και έχουν φάτσα σα να τις χτύπησε λεωφορείο.Και στα high end clubs την έχουν δει ντίβες χεριότερα από Κίεβο.Τι να κάνεις εκεί?
Καλά Κίεβο ψαρώνεις,λες τι να κλάσω εγώ εκεί με τον ανταγωνισμό?Λογικό είναι.Κίεβο κατεβαίνουν μάστορες από όλο τον κόσμο να γαμήσουν και ανεβάζουν τον πήχυ για τις εμφανίσιμες.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Οι πρεσβύτεροι φίλοι και γνώστες  όπως ο Τάσσος και ο Μίδας με έχουν κάνει κάπως καχύποπτο σε ότι προσφέρεται σε Ευρώ ή Δολάρια σε αυτή τη χώρα και όχι σε τοπικό νόμισμα...

Σωστό αυτό... άρα ίσως καλύτερα να κάνεις search την ίδια φράση στα ρώσσικα να πεις σε ντόπια site.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χαρκοβ κμαν θα μου προτεινες να κατεβω βολτα τον δεκεβριο?η να παω κιεβ η ακομα να κατσω στα αυγα μου οδυσσο.οδυσσο ομως πρεπει να πηγαινω στα μερη που ξερω εχει γκομενες μερα και νυχτα.συνηθως παω οπου θελει ο θειος οι φιλοι και εκει δεν μπορω να κανω γνωριμιες.τους ξεκαθαρισα στο καφε που πανε δεν ξαναπατω και θα πηγαινω διπλα  σε αλλα με πιο προσεγγισημες γκομενες.να σας πω αληθεια προτιμω οδυσσο
Εγώ θα σου προτεινα να πας Οδησσό γιατί εκεί δέρνουν καλύτερα  :2funny:Κίεβο θα φας μόνο μερικά χαστούκια  :2funny:ενώ Οοδησσό ωραίες μπουνιές όπως την άλλη φόρά :2funny:Πρέπει να έχεις εθιστεί στο ξύλο γιά να θες να ξαναπάς εκεί :2funny:.Πιστεύω ότι αν βάλω να σε κατουρίσουν μετά θα σου αρέσει και θα το θέλεις από μόνος σου το τσισάρισμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το Σάββατο Κίεβο για ολική επαναφορά.Πρώτα σουσάδικο με νέα γνωριμία και μετά εισβολή Carribean.Οσοι πιστοί προσέλθετε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτές δεν είναι πουτάνες ή βίζιτες,είναι σπονσορέτς.Αν δεν τις πας σε ρεστωράν,κλαμπ κτλ,δεν τις γαμάς.Συνεπώς πληρώνεις και για ρεστωράν και για κρασιά και για κλαμπ και για δώρα.Είναι full experience.Αν δε θες να πληρώνεις για γεύματα,πας σε πουτάνες προ ή σεμιπρο.
Μία που γίνεται βίζιτα ή πουτάνα συνήθως δεν έχει τα προσόντα να γίνει σπονσορέτ.Δεν είναι δηλαδή πάνω από εφτάρι.
Μία οχτάρι και πάνω ζητάει και τα αντίστοιχα δηλαδή και δώρα και διακοπές και ρευστό και ρεστωράν και ποτά και κλαμπ τα πάντα όλα.
Δεν είναι οτι στον άλλον θα πει,δώσμου 300 ευρώ να έρθω σπίτι σου,δε λειτουργεί έτσι το σύστημα.
Με σπονσορέτς τα στάζεις κανονικά.Συνήθως πριν καν τις γαμήσεις έχει προηγηθεί κατάθεση 1000 ευρώ σε έξοδα dating και χορηγίες γιατί πρέπει η κοπέλα να σε γνωρίσει πρώτα,δεν είναι πουτάνες να το δίνουν με το καλημέρα.
Και μετά σου λένε γεία σου δίνουν ένα φιλάκι και μένεις με τη ψολή στο χέρι  :2funny:Παλιά που είχε τέτοιους ξένους εδώ και πηγαιναν μαζι τους μετα μου τα λέγανε καποιες φιλες μου  :2funny:βγήκαμε με ένα ξένο,του φάγαμε τόσα  :2funny:και τον αφήσαμε κ αγάμητο  :jerking: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το Σάββατο Κίεβο για ολική επαναφορά.Πρώτα σουσάδικο με νέα γνωριμία και μετά εισβολή Carribean.Οσοι πιστοί προσέλθετε.
Εγώ προτείνω μεγάλη εκδρομή στην Οδησσό με τοn Χάρης tours  :2funny:ένα πρόγραμμα γιά μαζοχιστές  :2funny: βόλτα,αυνανισμός στο πάρκο  :jerking: :2funny:2 μέρες στο τμήμα  :2funny: και μετά δώρο ο ξυλοδαρμός  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και μετά σου λένε γεία σου δίνουν ένα φιλάκι και μένεις με τη ψολή στο χέρι  :2funny:Παλιά που είχε τέτοιους ξένους εδώ και πηγαιναν μαζι τους μετα μου τα λέγανε καποιες φιλες μου  :2funny:βγήκαμε με ένα ξένο,του φάγαμε τόσα  :2funny:και τον αφήσαμε κ αγάμητο  :jerking: :2funny:

Τις εμπειρίες σου περιγράφεις?Από τα άτομα σαν εσένα λείπει η ρευστότητα.Πας να το παίξεις στάτους(αρχίδια στάτους έχεις δηλαδή,ποιους ξέρεις?) και στην ουσία σου μένουν 1000 ευρώ το μήνα να τα φέρεις βόλτα.Με αυτά δε γαμάς ούτε αιγοπρόβατο.
Απόδειξη οτι δεν έχει ποστάρει ούτε μια γκόμενα τα τελευταία 3 χρόνια μαζί σου σε φωτό που να έχεις τραβήξει εσύ και να είναι πάνω από εφτάρι.
Οι ρεαλιστές αρχιδαράδες ξέρουμε τις αγοραίες τιμές και χτυπάμε στο ψαχνό.Βάζουμε δυναμίτη στο θήραμα και το μαζεύουμε όλο δεν πάμε με πετονιές.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Και μετά σου λένε γεία σου δίνουν ένα φιλάκι και μένεις με τη ψολή στο χέρι  :2funny:Παλιά που είχε τέτοιους ξένους εδώ και πηγαιναν μαζι τους μετα μου τα λέγανε καποιες φιλες μου  :2funny:βγήκαμε με ένα ξένο,του φάγαμε τόσα  :2funny:και τον αφήσαμε κ αγάμητο  :jerking: :2funny:

Μα τι λες και εσύ τώρα ?? :grin: :grin: :grin:

Οι γυναίκες που πάει ο kman δεν είναι πουτάνες !! :grin:  :grin: Σπονσορετες είναι !!! :grin: :grin:

Δεν μπορούμε εμείς οι "αδαείς" να καταλάβουμε τις λεπτές διαφορές !! :grin:

ΥΓ.Σωστός !!! :hi:
Τα μαδάνε τα αγάμητα ναυάγια οι ντεβουσκες κανονικά !! :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Τις εμπειρίες σου περιγράφεις?Από τα άτομα σαν εσένα λείπει η ρευστότητα.Πας να το παίξεις στάτους(αρχίδια στάτους έχεις δηλαδή,ποιους ξέρεις?) και στην ουσία σου μένουν 1000 ευρώ το μήνα να τα φέρεις βόλτα.Με αυτά δε γαμάς ούτε αιγοπρόβατο.
Απόδειξη οτι δεν έχει ποστάρει ούτε μια γκόμενα τα τελευταία 3 χρόνια μαζί σου σε φωτό που να έχεις τραβήξει εσύ και να είναι πάνω από εφτάρι.
Οι ρεαλιστές αρχιδαράδες ξέρουμε τις αγοραίες τιμές και χτυπάμε στο ψαχνό.Βάζουμε δυναμίτη στο θήραμα και το μαζεύουμε όλο δεν πάμε με πεπονιές.

:grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οι γυναίκες που πάει ο kman δεν είναι πουτάνες !! :grin:  :grin: Σπονσορετες είναι !!! :grin: :grin:

Εσύ δεν τολμάς καν να πας ανατολική Ευρώπη αφού θα φας άκυρο από τις πουτάνες όπως τις λες που τις λιγουρεύεται όλος ο πλανήτης.Ο λόγος είναι οτι εμείς ανεβάσαμε τα στάνταρντς οι γκόμενες ψάχνουν ποιοτικό πέος και σοβαρούς επενδυτές οπότε βγήκατε εκτός αγοράς.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Εσύ δεν τολμάς καν να πας ανατολική Ευρώπη αφού θα φας άκυρο από τις πουτάνες όπως τις λες που τις λιγουρεύεται όλος ο πλανήτης.Ο λόγος είναι οτι εμείς ανεβάσαμε τα στάνταρντς οι γκόμενες ψάχνουν ποιοτικό πέος και σοβαρούς επενδυτές οπότε βγήκατε εκτός αγοράς.
Τις ανατολικοευρωπαίες τις έχω σε αφθονία και στην Αθήνα. ΩΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ !! ΟΧΙ ΩΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ !!

Και ακόμα και αυτός που δεν τις έχει ως γκόμενες γαμαει με 130 ευρώ στα citytours τον αφρό !! Οκτάρια και Εννιάρια μόνο !!

Εσύ 130 ευρώ θέλεις ( αν δεν λες παπαριές πράγμα που παίζεται ) μόνο για τα ποτά σε ένα μπουρδελομπαρ όπως το caribean. :grin: :grin:

Σίγουρα τύποι σαν και εσένα ανέβασαν τα στάνταρτς. ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡΤΣ ΤΩΝ ΝΑΥΑΓΙΩΝ ΟΜΩΣ. :grin: :grin:

Οσο για τα "ποιοτικά πέη" απαιτούν και τα ανάλογα βρακιά τα οποία προφανώς στερείσαι !!! :grin: :grin:

Συνημμένα

• 15364962511491498833853983868729.jpg
    15364962511491498833853983868729.jpg
    327,4 KB · Εμφανίσεις: 21

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι ρεαλιστές αρχιδαράδες ξέρουμε τις αγοραίες τιμές και χτυπάμε στο ψαχνό.Βάζουμε δυναμίτη στο θήραμα και το μαζεύουμε όλο δεν πάμε με πετονιές.
Συγγνώμη 1.000 γιά να χαλάς γιά βόλτες είναι λίγα? :2funny:Έγώ δε στερούμαι τίποτα,ουτε περιμένω μες το κρυο το λεωφορείο για να παω στη δουλεια το πρωι  :2funny:ουτε μενω σε οικοτροφείο  :2funny:ούτε τρωω ψωμοτύρι γιά να μαζέψω 700-800 ευρω το μηνα να παω μια φορα το τετράμηνο να τα δώσω σε μιά ψόφια γιά να μου κάτσει  :2funny:

Οι γυναίκες που πάει ο kman δεν είναι πουτάνες !! :grin:  :grin: Σπονσορετες είναι !!! :grin: :grin:

Πουτάνες δεν είναι,είναι φτωχομπινεδιάρες που πάνε μαζί του για να του πάρουν όσα πιό πολλά λεφτά μπορούνε και βλέπουν σαν αγκαρία που κάθονται και της  :knockinb:αν και υποψιάζομαι ότι οι περισσότερες του τα παίρνουν χωρις να του κάθονται καν  :2funny:
  Η πλάκα είναι ότι μέχρι πριν 2-3 χρόνια δε μιλαγε για πουτάνε ελεγε ότι πάει και καμακώνει γκόμενες  :2funny: τώρα το γυρισε ότι της πληρώνει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom