Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Ουκρανία,Ρωσία,σλαβικές χώρες γενικώς το τι γαμάς είναι ευθέως ανάλογο του πόσα χώνεις.Δεν υπάρχουν αυτοί που γαμάνε γιατί η γκόμενα τους κάνει έκπτωση,δεν υπάρχουν ειδικές κατηγορίες.
Οι τιμές του μουνιού είναι σταθερές και καθορίζονται από την προσφορά και τη ζήτηση.
Εντελώς αυτοννόητα πράγματα που δε γίνονται δεκτά.
Είναι σα να λέει κάποιος αγόρασα iphoni XS καινούργιο μοντέλο 100 ευρώ και ήταν αυθεντικό ρε φίλε,τι γάτα είμαι.Δεν παίζουν αυτά στις σλαβικές γκόμενες,ό,τι μοντέλο πληρώνεις αυτό παίρνεις.
Αλλη γκόμενα θα χτυπήσει Κίεβο αυτός που σκάει με 50 ευρώ τη μέρα,άλλη αυτός που διαθέτει 200,άλλη αυτός που χώνει 500 και άλλη αυτός που σπρώχνει 1000.Μιλάμε για διαφορά τάξης μεγέθους.Αυτή που ζητάει 1000 δε θα ρίξει ποτέ το μπάτζετ στα 50 επειδή ο άλλος είναι πιο ωραίος ή πιο τσαχπίνης.Ξέρει πού βρίσκεται η αξία της και κοιτάει να τραβήξει το μάξιμουμ,δεν πάει για το μίνιμουμ,ούτε κάνει συμβιβασμούς.

Αυτό ισχύει μόνο για αυτούς που γαμάνε πεπόνια, καρπούζια ή ζώα... όντως το πόσα πεπόνια ή κατσίκες μπορείς να αγοράσεις εξαρτάται καθαρά από τα λεφτά που έχεις..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτό ισχύει μόνο για αυτούς που γαμάνε πεπόνια, καρπούζια ή ζώα... όντως το πόσα πεπόνια ή κατσίκες μπορείς να αγοράσεις εξαρτάται καθαρά από τα λεφτά που έχεις..

Είναι καθαρά θέμα κασεριού.Αυτό το καταλαβαίνεις όταν έχεις να κάνεις με οχτάρια,εννιάρια.Το κασέρι μιλάει απλά.Συνεχώς νέες προκλήσεις.
Δηλαδή αν δεν είσαι ικανός για ένα γεύμα των 150 ευρώ με κρασιά,μετά κυριλέ μαγαζί με 200 ευρώ με τραπέζι και μετά δεν μπορείς να δώσεις 200 ευρώ πουρμπουάρ στη γκόμενα για δώρο και τρέχουσες ανάγκες,τι παίχτης είσαι?Αυτό είναι το μίνιμουμ για τους connoisseurs.
Αλλιώς είσαι τσίπης,βλάκας,λαμόγιο,υποάντρας,δε σου αξίζει ούτε μαλακία ή το πολύ να βρεις καμιά πουτάνα,μπάζο,χοντρή,μιλφ ή βλάχα από μικροχώρι.Ετσι σε βλέπουν οι γκόμενες.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Είναι καθαρά θέμα κασεριού.Αυτό το καταλαβαίνεις όταν έχεις να κάνεις με οχτάρια,εννιάρια.Το κασέρι μιλάει απλά.Συνεχώς νέες προκλήσεις.
Δηλαδή αν δεν είσαι ικανός για ένα γεύμα των 150 ευρώ με κρασιά,μετά κυριλέ μαγαζί με 200 ευρώ με τραπέζι και μετά δεν μπορείς να δώσεις 200 ευρώ πουρμπουάρ στη γκόμενα για δώρο και τρέχουσες ανάγκες,τι παίχτης είσαι?Αυτό είναι το μίνιμουμ για τους connoisseurs.
Αλλιώς είσαι τσίπης,βλάκας,λαμόγιο,υποάντρας,δε σου αξίζει ούτε μαλακία ή το πολύ να βρεις καμιά πουτάνα ή βλάχα από μικροχώρι.Ετσι σε βλέπουν οι γκόμενες.

Δηλ, εσύ και ο Δημητράκης με το ίδιο κασέρι θα γαμήσετε το ίδιο?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δηλ, εσύ και ο Δημητράκης με το ίδιο κασέρι θα γαμήσετε το ίδιο?

Οχι,εγώ θα σκίσω κωλέους ενώ αυτός θα πιάσει τα αρχίδια του γιατί δεν ξέρει να κάνει χρήση των όπλων.
Αλλο ο ειδικές δυνάμεις με το Μ16 και άλλος ο γιωτάς και ο θαλαμοφύλακας.Εχει σημασία το εργαλείο αλλά παίζει ρόλο και η μαχιμότητα,η χρήση η εμπειρία επί του πεδίου.
Για αυτό είμαι σίγουρος οτι θα σκίσω το δημητράκη όπως και γόνους,ψωλάδες,βύσματα επί του πεδίου.Δεν έχουν απλά καμία τύχη γιατί παίζουν σε πεδίο που καθορίζω εγώ.
Δηλαδή όλα εγώ τα καθορίζω,δίνω μάχες στα χειρότερα δυνατά περιβάλλοντα για να μένω μάχιμος και να έχω edge.Θα χτυπήσω το Γερμανό Φρανκφούρτη και Αμβούργο στα πιο κυριλέ μαγαζιά,τον Πολωνό Grey club κτλ για να διατηρώ τη μαχητική πυγμή.Αν δε μένεις μάχιμος πέθανες,θα σε λιώσει ο ανταγωνισμός από τα πουστόνεα και τους πέουλες.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Οχι,εγώ θα σκίσω κωλέους ενώ αυτός θα πιάσει τα αρχίδια του γιατί δεν ξέρει να κάνει χρήση των όπλων.
Αλλο ο ειδικές δυνάμεις με το Μ16 και άλλος ο γιωτάς και ο θαλαμοφύλακας.Εχει σημασία το εργαλείο αλλά παίζει ρόλο και η μαχιμότητα,η χρήση η εμπειρία επί του πεδίου.

Αρα δεν είνα ευθέως αναλογο με το κασέρι, QED.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρα δεν είνα ευθέως αναλογο με το κασέρι, QED.

Μα γιατί δεν ξέρει να χρησιμοποιήσει το κασέρι.Τι να κάνει τους πυραύλους και τα πολυβόλα ένας γιωτάς και ένας θαλαμοφύλακας?Δεν μπορεί καν να τα χρησιμοποιήσει,έχει μηδενική εμπειρία και είτε τα έχει είτε όχι είναι ένα και το αυτό.Δεν καταλαβαίνει την αξία τους.
Και να ξέρει,είναι ανεπαρκής,δεν μπορεί ο άνθρωπος να σκοράρει αφού είναι γιωτάς,ψωλάς.
Ενώ αν είσαι έμπειρος,επικίνδυνος,παίκτης αλλάζει αυτομάτως η ισχύς πυρός.
Σκέψου να πάνε όλοι για κυνήγι με σφεντόνες και λιανοντούφεκα και εσύ να σκας με οπλοπολυβόλο.Οι πιο πολλοί θα σκούζουν για αθέμιτο ανταγωνισμό αφού ξεσκίζεις όλο το θήραμα και οι άλλοι μένουν με τσόνια.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
300 ενοίκιο για διαμέρισμα επιπλωμένο, ανακαινισμένο + 50-100 ευρώ όλα τα υπόλοιπα. Αν δεν σου φτάνουν 600 καθαρά το μήνα να τρως στο Κίεβο που ο καφές έχει 1-1,5 ευρώ και κάθε ραντεβού με γκόμενα για καφέ, γλυκό δεν φτάνει τα 5 ευρώ τότε παντού φτωχός θα είσαι. Τίποτα δεν μετράς. Πας στο Super και το αδειάζεις. Βέβαια είσαι μόνιμος, δεν χρειάζεται να πληρώσεις CHI και μαλακίες για να σου κάτσει.
Έχεις ιδέα ή κάποιος άλλος πόσο μπορεί να κοστίζει η ενοικίαση ενός Τζιπ Lexus ή Range Rover για ένα μήνα προκαταβολικά πληρωμένο και με ότι εγγύηση θέλουν?

D

dude901123

Επισκέπτης
Έχεις ιδέα ή κάποιος άλλος πόσο μπορεί να κοστίζει η ενοικίαση ενός Τζιπ Lexus ή Range Rover για ένα μήνα προκαταβολικά πληρωμένο και με ότι εγγύηση θέλουν?

Παίζεις σε υψηλό επίπεδο, εκεί που παίζουν σοβαροί επιχειρηματίες οπότε σίγουρα δεν θα είναι ακριβά. Θα μάθω το ποσό και θα επανέλθω.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81

Μπορείς να πάρεις μια ιδέα εδώ, γενικώς ψάξε luxury car rental ή luxury suv rental:

Κοίτα το exess για κλοπή και γενικώς τους όρους. Ένας να στο γρατζουνίσει παρκαρισμένο θα πληρώσεις άντερα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν όλοι είναι οτι οι Ουκρανέζες προσέχουν το στάτους στον άντρα ενώ αυτές βλέπουν τη ρευστότητα.Δηλαδή την Ουκρανή δεν την ενδιαφέρει αν έχεις κινητό των 100 ευρώ από τη στιγμή που αγοράζεις για αυτήν κινητό των 500 ευρώ.
Αν όμως έχεις κινητό των 500 ευρώ και της αγοράσεις κινητό των 100 σε θεωρεί μαλάκα.Αν της πάρεις κινητό των 200 είσαι αληθινός άντρας.
Γενικά κάπως έτσι σκέφτονται.
Εχει μεγάλη σχέση με τα αληθινά ποσά,τις αληθινές θυσίες,το πραγματικό έξοδο που κάνεις για τη γκόμενα.Τότε εισπράττεις και εσύ αληθινό σεξ,αληθινές μουνάρες κτλ.Είναι δούναι και λαβείν.
Με τα fake δωρα,θα εισπράξεις και fake γκόμενες.Θέλουν αληθινές προσφορές να ξέρουν οτι το μουνί τους πιάνει τη δέσουσα αξία οτι δεν τις υποτιμάς.
Αν δίνεις 20 ευρώ για το μουνί τους σημαινει οτι τις υποτιμας οτι τις βλέπεις κατώτερες από πουτάνες των 50 ευρώ και σου φέρονται αναλόγως.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Αν δίνεις 20 ευρώ για το μουνί τους σημαινει οτι τις υποτιμας οτι τις βλέπεις κατώτερες από πουτάνες των 50 ευρώ και σου φέρονται αναλόγως.
πρεπει να εισαι εντελως ψωλάς να πας με 20ρικο να γαμησεις στη μουνομανα ουκρανια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
πρεπει να εισαι εντελως ψωλάς να πας με 20ρικο να γαμησεις στη μουνομανα ουκρανια

Οι Ουκρανέζες είναι περήφανες για τους σεξοτουρίστες που κατακλύζουν τη χώρα απογοητευμένοι από την ψηλομυτίαση και τις θεικές απαιτήσεις των δικών τους γυναικών.Ακόμα και Ρώσοι,Τσέχοι και Πολωνοί έρχονται πλέον να γαμήσουν Κίεβο απογοητευμένοι από τις δικές τους.
Οπως οι Ελληνες είναι υπερήφανοι για τις ομορφές των νησιών και τον τουρισμό στην Ελλάδα έτσι και οι Ουκρανές είναι περήφανες για τις δικές τους ομορφιές και το σεξοτουρισμό στην Ουκρανία.

D

dude901123

Επισκέπτης
Θα βάλω κανέναν Ουκρανό να μας διαβάσει με translator και θα γράψω τα σχόλια του για όλη τη συζήτηση. Θα βρω κάποιον να γελάσουμε. Κάποιον που είναι ενεργός 30+. Αναμένετε.. σε καμιά βδομάδα τα σχόλια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γενικά ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν όλοι είναι οτι οι Ουκρανέζες προσέχουν το στάτους στον άντρα ενώ αυτές βλέπουν τη ρευστότητα.Δηλαδή την Ουκρανή δεν την ενδιαφέρει αν έχεις κινητό των 100 ευρώ από τη στιγμή που αγοράζεις για αυτήν κινητό των 500 ευρώ.
Αν όμως έχεις κινητό των 500 ευρώ και της αγοράσεις κινητό των 100 σε θεωρεί μαλάκα.Αν της πάρεις κινητό των 200 είσαι αληθινός άντρας.
Γενικά κάπως έτσι σκέφτονται.
Εχει μεγάλη σχέση με τα αληθινά ποσά,τις αληθινές θυσίες,το πραγματικό έξοδο που κάνεις για τη γκόμενα.Τότε εισπράττεις και εσύ αληθινό σεξ,αληθινές μουνάρες κτλ.Είναι δούναι και λαβείν.
Με τα fake δωρα,θα εισπράξεις και fake γκόμενες.Θέλουν αληθινές προσφορές να ξέρουν οτι το μουνί τους πιάνει τη δέσουσα αξία οτι δεν τις υποτιμάς.
Δηλαδή όπως λέω εγώ είναι γυφτισες  :2funny:γιατί το είδα αυτό στη Μολδαβία,που έβγαζαν κακία,όταν ο Ιωσήφ διάβασε γιά τη Μολδαβία αυτα που έγραφα είπε λες και διάβαζε γιά Ουκρανία!Χεράκι....χεράκι,στα πάρκα,ζηλεύουν,σου λένε γιατί εσύ έχεις κ εγώ όχι!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Θα βάλω κανέναν Ουκρανό να μας διαβάσει με translator και θα γράψω τα σχόλια του για όλη τη συζήτηση. Θα βρω κάποιον να γελάσουμε. Κάποιον που είναι ενεργός 30+. Αναμένετε.. σε καμιά βδομάδα τα σχόλια

To Κίεβο έχει καλό πορνοφόρουμ, όπως φυσικά και η Οδησσός. Και για τα δύο έχω γράψει παλιότερα.
Αν κάνεις έναν κόπο να δείς έστω και με translator τις πρακτικές και ρεαλιστικές πληροφορίες
που δίνονται σε πλαίσιο συναδελφικότητας και υπευθυνότητας, θα καταλάβεις εύκολα ότι τα εδώ ανατολικά νήματα είναι παιδική χαρά, αν όχι για τα πανηγύρια, στην καλύτερη περίπτωση.
Δεν χρειάζεται να αγγαρεύρεις κάποιον, να χάνει τον χρόνο του για κάτι που είναι ηλίου φαεινότερο.
Οι άνθρωποι εκεί μοιράζονται όντως εμπειρίες και χρηστικές πληροφορίες, σαν ενήλικες
και συνειδοτοποιημένοι παίχτες, δεν μετράνε τις ψωλές τους, ούτε αναλώνονται σε κοκκορομαχίες και άλλα τέτοια γραφικά για προσχολικές ηλικίες. Κοίτα να περνάς καλά φίλε στο Κίεβο, ζήσε έντονα την ευκαιρία που έχεις και μην χάνεις τον χρόνο
σου με την "κοσμάρα" και τη "ζωάρα" του καθενός. Τα σέβη μου  :hi:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ το έκανα ήδη αυτό  :2funny:στο amurspb έσκασαν στα γέλια  :2funny:ειδικά με το Βλάκμαν  :2funny:
 Σίγουρα θα πεθάνει στα γέλια με το Βλάκμαν  :2funny:όπως είδες οι Ουκρανοί δεν σκάνε και πολύ γιά γκόμενες απλός καμακώνουν για να δείξουν τον ανδρισμό τους.Στην Αγία Πετρούπολη ακόμα πιό στ'αρχίδια τους της έχουν γραμμένες  :2funny:ούτε καμακώνουν :2funny:αυτά που τους κάνουν εδώ δε γίνονται Ουκρανία με τίποτα!π.χ. αυτός που έχει η σκιουρίνα της λέει αν μου κολλάς και πολύ θα σε καταγγείλω στο αλοδαπών!ή την παίρνει τηλέφωνο και της λέει:να φερω μια φιλη μου σπίτι να κοιμηθει μαζι μου?και αυτη μου λέει:τι να του πω σπίτι του είναι!
 Με τους ξένους εδω έχω πεθάνει στα  :2funny:Κίεβο δεν ξέρω αν βρίσκουν κάτι εδώ ενα  :jerking:οι Ελληνες που έρχονται εδώ φένονται ότι είναι πολύ πίσω σε όλα χώρια τη μιζέρια της Ελλάδας που κουβαλάνε.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.552
Πόντοι
2.886

Δημητράκη, φτιάχνεις ωραία βίντεο
στο youtube και έχεις επισκεψιμότητα μεγάλη.

Δεν χρειάζεται να κάνεις σχόλια αρνητικά
για κάποιους.
Χρησιμοποίησε τις ικανότητες σου να
επικοινωνείς με τον κόσμο, και
μην κινείσαι αρνητικά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη, φτιάχνεις ωραία βίντεο
στο youtube και έχεις επισκεψιμότητα μεγάλη.

Δεν χρειάζεται να κάνεις σχόλια αρνητικά
για κάποιους.
Χρησιμοποίησε τις ικανότητες σου να
επικοινωνείς με τον κόσμο, και
μην κινείσαι αρνητικά.
Αν έννοεις τον Βλάκμαν.Κάνει μεγάλο κακό γιατί χαλάει την πιάτσα.Βέβαια γελάνε μαζι του  :2funny:
Γιά το Σκυλοχάρα άστον να τρέμει αργά ή γρήγορα θα γελάσουμε πολύ  :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.552
Πόντοι
2.886
Αν έννοεις τον Βλάκμαν.Κάνει μεγάλο κακό γιατί χαλάει την πιάτσα.Βέβαια γελάνε μαζι του  :2funny:
Γιά το Σκυλοχάρα άστον να τρέμει αργά ή γρήγορα θα γελάσουμε πολύ  :2funny: :2funny: :2funny:

Τα λες ωραία γενικά.

Ασε τους και αυτούς να ζήσουν !  :2funny:

Να είσαι μεγαλόψυχος, και να μας αφήνεις να διασκεδάζουμε ! :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα λες ωραία γενικά.

Ασε τους και αυτούς να ζήσουν !  :2funny:

Να είσαι μεγαλόψυχος, και να μας αφήνεις να διασκεδάζουμε ! :2funny:
Μα δεν θα σκοτώσω κανέναν  :2funny:απλός διασκεδάζουμε μαζί τους όπως γράφεις  :2funny: :2funny: :2funny:
  Τη μεγαλύτερη πλάκα την είχε ο προδωμένος μαλάκας και ο Ιωσήφ έχει την ίδια άποψη,μας λείπει πολύ ο Προδομένος  :2funny:.
  Σχετικά με το Καρίμπιαν μίλησε με τον Ιωσήφ και μου είπε τα εξης:Πριν απο 15 χρόνια ήταν φοβερή ντίσκο αξεπέραστη και τίγκα στα γκομενάκια,μετά έχτισαν δίπλα το καινούργιο κτήριο και μετακόμησε εκεί το κλαμπ,ήταν πολύ πιό χάλια και τώρα μόνο πουτάνες θα βρείτε....όταν τον ρωτήσα αν εκει θα βρω γκόμενα μου είπε με 200 ευρώ σίγουρα θα βρεις  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom