Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Σου ξαναλέω, κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια. Από και και πέρα ρώτα συγκεκριμένες ερωτήσεις για να πάρεις συγκεκριμένες απαντήσεις. Τώρα σχετικά με την ερώτησή σου θα σου απαντήσω γιατί ο Κμαν ως συνήθως πέταξε μία μπαρούφα και μισή εκτός στο θέμα της ποιότητας. Επειδή ήμουν Κίεβο 2007 και 2008 (από 2009 άρχισα Πολωνία και Βαλτικές) οι διαφορές ήταν οι εξής:

1) Τρομερή ποιότητα 8 plus.
2) Ανατολικά ντυσίματα, δηλαδή μίνι αφαλό και 12ποντο. Δίμετρα μουνιά που τα βγαζαν καμάκια με καλό μπλα μπλα και χωρίς δώρα, απλά ένα δείπνο και το ταξί. (Παρένθεση, τα ανατολικά ντυσιμάτα από τότε άρχισαν να φθείνουν λόγω πορτοκαλί επανάστασης και εκεί που παλιά ήταν 9 στα 10, τότε ήταν 5-6 στα 10).
3) Ανατολικού στυλ κλαμπ που σταματούσαν τη μουσική για να παίξουν μπλουζ και έπαιρνες όποια σου άρεσε (ας ήταν και 10) με ένα χότσες ταντσεβάτ? Και έπαιζες παιχνίδι. Βέβαια σοβαρό μείον πως οι 7-8 στις 10 δεν ξέραν αγγλικά, αλλά με ρωσικά (ακόμα και νοήματα) έκανες τρελό παιχνίδι. Παίζαν συνέχεια το νικοτίνη του μαζωνάκη. Κλαμπ ακυρίλλευτα, μουσική ότι να ναι και γυναίκες που όλες ψάχνονταν. Επίσης στα κλαμπ επιτρεπόταν το στρηπτιζ σαν σόου. το 2006 τα κόψαν ελέω "πορτοκαλί επανάστασης". Η ατμόσφαιρα όμως ήταν άκρως ερωτική. Και φυσικά οι γκρίζες ζώνες της εποχής ήταν ένα δεκαροεικοσάρικο....
4) Τρομέρο καμάκι στο μέτρο, στο δρόμο, ασύστολα. Έλεγες where is mcdonalds και σε πιάναν από το χέρι να σε πάνω γιατί σε θεωρούσαν ανώτερο σαν Ευρωπαίο και θέλαν να δείξουν τον καλό τους εαυτό σαν Ευρωπαίες πλέον μετά την πορτοκαλί επανάσταση. Προφανώς χρόνο με το χρόνο αυτό το φαινόμενο έφθεινε. Καθόσουν παγκάκι χρεσάτικ, σε άκουγαν να μιλάς αγγλικά στο τηλέφωνο και σoυ πιάναν κουβέντα μόνες!!! Μόνο ένας ηλίθιος θα μπορούσε να τις χρηματίσει... Οι ξένοι ελάχιστοι... Ένας πραγματικός παράδεισος.
5) Ιστοσελίδα Hi5 άπειρα μηνύματα ....
6) Γίδροπαρκ στα ντουζένια τους που πήγαινε όλη η φτώχεια, με το που πέρναν γραμμή είσαι ξένος, ποια θα σε πρωτοπάρει.
7) smartphone, αντιρωσισμός, ινστα, δυτικός τρόπος ζωής δεν υπήρχε. Έδινες λουλούδια και σε αγαπούσαν και ας της έκανες και μια βόλτα σε ένα πάρκο.

Σίγουρα και άλλα πολλά που μου διαφεύγουν τώρα. Προσοχή, πουτάνες υπήρχαν. Υπήρχαν σε ένα ποταμόπλοιο μπαρ εκείνη την εποχής, δε θυμάμαι πως λεγόταν, ίσως κανας παλιός να ξέρει. Οι κμαν της εποχής πηγαίναν εκεί και χρυσοπληρώναν 100 δολλάρια το γαμήσι ενώ μπορουσαν να βρουν άπειρα μουνιά με λίγο καμάκι. Εν ολίγοις αυτά άλλαξαν. Τώρα αφού θες να ξέρεις ποιος έχει δίκιο, ρώτα άλλους 10 που πηγαν Κιεβο στα 00s και βάσει λογικής, ακούς την πλειοψηφία και απομονώνεις τη μειοψηφεία. Κάποιος παλιός που πήγε τα παλιά χρόνια (κάμακερ όχι χορηγός), ας διορθώσει, ας με βγάλει τρελό, ας προσθέσει, ας αφαιρέσει.
Φίλε Target εκείνα τα χρόνια μέχρι τις αρχές του 2000 υπήρχε γενικότερα μια χαλαρή διάθεση των γυναικών σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο στην Ουκρανία! Βέβαια εκεί μιλάμε για τεράστιο νούμερο ωραίων γυναικών! Τότε όμως αν είσουν καμάκι και όχι φλούφλης πήγαινες σε ένα νησί και μπορούσες να χτυπήσεις Σκανδιναβές,Γερμανίδες,Ολλανδέζες,Αγγλίδες και Ιταλίδες!
Έχω γράψει για σκηνικό που γύρναγα χαράματα φορτωμένος με τα πόδια σπίτι κάπου το 2003 και είδα κάτι  Σκανδιναβές 40άρες να φωνάζουν στους ...σκουπιδιάριδες  που κρέμονταν πίσω απο το αποριμματοφόρο του δήμου "Hi,nice guys" και τους έκαναν χειρονομίες να γυρίσουν πίσω ενώ η σκουπιδιάρα εφευγε!  
Πλέον αυτά τα Δυτικά Οντα δεν μπορείς να τα πεις ...ανθρώπους ! Είναι κάτι σαν τα Cyborg...
Υπάρχει γενικότερη παγκόσμια αλλαγή και όχι μόνο στην Ουκρανία!Και το μέλλον είναι πολύ δυσοίωνο  στο θέμα των γυναικών!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ναι,εντάξει τώρα να λέει ο άλλος οτι οι Ουκρανές μέχρι το 2008 δεν τα τρώγανε και μετά άρχισαν να ζητάνε είναι εντελώς αστείο κατά τη γνώμη μου.
Τα ίδια ήταν και τότε απλά λιγότεροι ξένοι,πιο πολλή γκλαμουριά,νέα μαγαζιά,αισιοδοξία στον κόσμο,περισσότερες μουνάρες έξω αλλά η νοοτροπία από τις γκόμενες ήταν ακριβώς η ίδια.
Μετά ήρθε η οικονομική κρίση του 2009,ο πόλεμος το 2014 και γαμήθηκαν ολοσχερώς,βούλιαξε η οικονομία οι μισθοί έπεσαν στο μισό και ήρθε η τελευταία αναλαμπή για τους μόνγκερς αφού μπορούσες ξανά να γαμάς σε στυλ χρυσής εποχής δεκαετία του 90 κι έτσι.
Το άνοιγμα της βίζας από πέρυσι τον Ιούνιο έφερε τέλος στο πάρτυ αφού οι μουνάρες την κοπάνησαν.

Έχεις δίκιο σε αυτό και δυστυχώς δεν πρόλαβα το δεύτερο κύμα λόγω άλλων προορισμών, αλλά τύποι σαν τον Σπύρο το πρόλαβαν καλά. Δεν είπα δεν είχαν να φάνε, μην παραποιείς τα λόγια μου, είπα ότι οι συνθήκες ήταν άλλες. Επίσης σπονσορίλικι, όχι δε χρειαζόταν. Ηλίθιοι σαν εσένα δίναν μόνο. Δεν ήταν μόνο η φτώχια αλλά οι συνθήκες που ανέλυσα πριν που μεγάλωναν το δείκτη ευκολίας. Και αν θυμάσαι 1 στα 2 αμάξια ήταν λάντα μέχρι το 2007... από το 8 και μετά άρχισαν να μειωνονται. Μη μας κάνεις και τους Ουκρανούς λεφτάδες τώρα...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.286
Πόντοι
3.656
:orchestra:
Έχεις δίκιο σε αυτό και δυστυχώς δεν πρόλαβα το δεύτερο κύμα λόγω άλλων προορισμών, αλλά τύποι σαν τον Σπύρο το πρόλαβαν καλά. Δεν είπα δεν είχαν να φάνε, μην παραποιείς τα λόγια μου, είπα ότι οι συνθήκες ήταν άλλες. Επίσης σπονσορίλικι, όχι δε χρειαζόταν. Ηλίθιοι σαν εσένα δίναν μόνο. Δεν ήταν μόνο η φτώχια αλλά οι συνθήκες που ανέλυσα πριν που μεγάλωναν το δείκτη ευκολίας. Και αν θυμάσαι 1 στα 2 αμάξια ήταν λάντα μέχρι το 2007... από το 8 και μετά άρχισαν να μειωνονται. Μη μας κάνεις και τους Ουκρανούς λεφτάδες τώρα...
ο κμαν σρην παραπανω αναλυση εχει δίκιο κακως τον ψεγεις
Εμενα που ειμαι καμακι που λογω παρελευσης των ετων ςζω εοσαγει κ τα δωρα απο τα 40 κ μετα για να καλυψω τα γκαπ εικοσαετιας χωρις να κατεβω αε ποιότητα ςμφανισης αλλα κ ποιοτητας στο γαμησι, ειδα οτι μολις επεσε η οικονομια το χριβνα απο 12 πηγε 30
Σαν έμπειρος που μονο με χριβνα μιλαγα κ μιλαω οταν εσινα καποτε για ταξι οπως παντα λεω,500χριβνα μου κοστιζαν 40€
Μετα μου κοστιζαν 15... Η μερα με ρη νύχτα δηλ..
Το ανοιγμα των συνορων για ευρωπη με ευκολη βιζα για οσες θέλουν ειχα προβλεψει οτι θαναι η κατστροφη καμακιων κ μονγκερς που ταξιδεύουν σρον τοπο του εγκληματος
Απο την αλλη βοξθησε τους αγαπουληδες καπως, αν κ θα τους ξετιναξει οικονομθκα στο αμεσο μαλλον, οταν θα νομιζουν οτι οι ντεβουσκες ειναι γυναικες σαν αυτες που ξςρουν στην χωρα τους...
Κατι θετικό ομως που εκανε η θεια μερκελ οτι με τους μισθους πενιχρης επιβιωσης που μοιραζει στην ΕΕ, δεν μπορούν να υπαρξοτν σπονσορες και τα αιφόνια και τα χιλιάρικα δοχιλιαρα δωρα που ονειρευινταν οι ντεβουσκες μενουν ονειρα
Εξ ου κι οσες γυριζουν πισω εχουν κομενα τα φτερα σε σχεση με πέρσι
Του χρονου δε που ξαναβγαινω δυναμικα στις επαλξεις το κλιμα φτωχειας της δυτ ευρωπης θα έχει εμπεδωθει πιο πολυ
Αυτος ειναι κι ο. Λογος που εχουν στρωσει λιγο κι οι μολδαβες φέτος κι οσο περναει ο καιρος θα στρωνουν κι αλλο αμφότερες  :orchestra:
ps/γνωστη μου μουναρα παλαιας κοπης 35-38 πρεπει ναναι τωρα,πηγε ντοιτς σε χοτελ για δουλεια μαυρη βραδυνη κυριως
υπολογιζε να βγαζει απο αυτα που τις λεγανε 2500 το μηνα.εκατσε δυο μηνες καταφερε με το ζορι να φερει πισω 1300ευρω,την πιεζε οσο δεν παει ο τουρκος υπευθυνος να την πηδηξει,ισως να την πηδηξε κιολας
αποτελεσμα,γυρισε πισω λβοβ ,κ τουμπεκιαστηκε με 300ε σε αλυσιδα ηλεκτριξων εκει,αφου ειδε τα φουμαρα της γερμανιας στην πραξη
χωρις βιζιτες δεν εχει λεφτα της ειχα πει,μην ακους μλκιες που λενε διαφοροι
τωρα το καταλαβε

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Τα παραλές.Δεν ήταν τόσο εύκολα.Και τότε η οικονομία ήταν σε άνοδο,οι μισθοί ανεβαιναν 20% το χρόνο, οι τιμές διπλασιες απο τώρα.Πολλα λαμογια γκομενες που χρησιμοποιουσαν τους ξένους για τζάμπα μάσα,ποτά κτλ.
Το μόνο που ήταν καλύτερο ήταν το ίντερνετ με το μαμπα όπου μπορούσες να κλείνεις ραντεβού με 3 διαφορετικές γκομενες κάθε μέρα.
Και τότε κινητά ζητούσαν για να φανε πουτσο απλα δεν υπήρχαν smartphones και θέλανε τα Νοκια και τα Μοτορολα των 200-300 ευρώ ενω τώρα ζητάνε  iPhone και Samsung.

Να στο πω άλλη μία φορά. Δε ζητούσα, ότι είχες ευχαρίστηση έδινες! Μέχρι 7 δεν έδινες τίποτα !!! Από 7 και πάνω, μη σου πω 8 και πάνω, αν ήθελες έδινες για να σε ερωτευτεί λίγο να νομίζει ότι τη βλέπεις σοβαρά, όχι σχέση σπόνσορα σπονσορέτ και απαιτήσεις. Αν ήθελες, όταν ήθελες. Εκείνες τις εποχές σε κάθε διβδομαδο ταξίδι (Aerosvit Airlines τότε), έγραφα 7 νούμερα με 8. από 6άρια έως 8άρια. 9ρο10κάρι να μαι ειλικρινής δεν είχα βγάλει (για γαμήσι μιλάω, όχι ραντεβού) αλλά αν ήμουν πιο έμπειρος θα το είχα κάνει ή έστω με πολύ light sponsoring, τύπου ένα φορεμα των 50 ευρώ για μια βδομάδα μαζί. Δηλαδή καμία σχέση με τις μαλακίες που κάνεις. Βέβαια εξαργύρωσα την εμπειρία σε 9άρια στα επόμενα ταξίδια μου στην Μπέλα.

Σου έχω πει και παλιότερα, δεν είναι κακό αυτό που κάνεις και δε σε κράζει όλο το φόρουμ γιαυτό. Σε κράζει που δεν μπορείς να δεχτείς ότι υπάρχουν παίχτες που γαμάνε στο free η στο πολύ light sponsoring. Θες γιατί είναι πιο όμορφοι? Θες γιατί είναι πιο ψήστες? Θες γιατί είναι πιο έμπειροι? Εσύ τα απορρίπτεις αυτά και θες να μας επιβάλλεις ως ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ τη μέγιστη μαλακία που ονομάζεται βαλκανιοπουτσισμός (ενώ σε σιγοντάρουν πολλοί επίτηδες σαν τον Ροδίτη για να γελάνε) και δε φτάνει που ευτελίζεις ανθρώπους που ιδρώνουν τη φανέλα μια ζωή αφοσιωμένοι στοι καμάκι, θες και να μας επιβάλλεις και τη μαλακία σου ως το πρέπον και ως τον μονόδρομο. Το αντίθετο μάλιστα, τύποι σαν εσένα χάλασαν την πιάτσα και μας δυσκολεύουν. Πχ. όταν εγώ στη χειρότερη θα δώσω 100 τη βδομάδα, αν πάει με σένα γιατί να το δεχτεί μετά... Θα πει μετράω για 100 και 200 τη μέρα.

Πάνω σε αυτό, λοκληρώνω λέγοντας. Μία ανατολική αν δε σε γουστάρει καθόλου θα σε ξεσκίσει χρηματικά. Αν σε γουστάρει λίγο θα σε ξεσκίσει λιγότερο. Αν σε γουστάρει αρκετά θα σου φύγουν πολύ λίγα πράγματα (πχ. ένα φόρεμα των 100 για μια βδομάδα) και προοπτικές να γίνει δική σου χωρίς απαιτήσεις στο άμεσο μέλλον. Αν σε γουστάρει πολύ, δε δίνεις τίποτα και αν σε γουστάρει πάρα πολύ, θα βρίσκει σπόνσορες για να σου δίνει τα λεφτά της ή να σου κάνει δώρα. Αλλά εσεί και άλλοι μαλάκες σαν εσένα, δημιουργείτε τριγμούς στον κανόνα που ανέλυσα. Είστε σαν το ποντίκια που ροκανίζουν ηλεκτρολογικά συστήματα και καλώδια και το φως αντί να είναι πάντα ανοιχτό, αναβοσβήνει. Πάτε με την πουστιά να κερδίσετε αυτό που στάζουμε αίμα και ιδρώτα τόσα χρόνια και εγώ προσωπικά από το 2001 που έκανα το πρώτο μου ταξίδι στην Αν. Ευρώπη.

Έλεος πια δεν είσαι η Πυθία του νήματος. Υπάρχουν και άλλοι που έχουν ταξιδέψει όπως και ιερά τέρατα σαν τον Mindreader και τον Τάσο ακολουθώντας ο Σπύρος σαν νεότερός τους. Το αντίθετο μάλιστα, επειδή γουστάρουμε την τρέλα που πουλάς, θα ήθελα να είσαι επίτιμο ΚΑΛΤ μέλος, σαν δεύτερο στην ιεραρχία μετά τον Δημητράκη. Αλλά έλεος, δέξου επιτέλους και την άλλη γνώμη που έχει εφαρμοστεί στην πράξη. Δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω σου πια... Δεν είναι μονόδρομος... Βέβαια σε σένα μπορεί να πιάνει μόνο αυτό, δεκτόν... Όχι όμως να απορριπτεις τις περιπέτειες των άλλων.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Nα πω εδω στους συμφορουμιτες οτι ο Τarget με τιμα με τη φιλια του παρα πολλα χρονια. Οχι απλα φιλος, αλλα απο τον μικρο κλειστο κυκλο που ολοι εχουμε που πλεον δε θεωρεις  απλα φιλο αλλα δικο σου ανθρωπο. Δε χρειαζεται να ειπωθουν αλλα παραπερα στο φορουμ.
Αλλα περα απο αυτο, τελειως αντικειμενικα, πραγματικα εχει τεραστια ενεργητικοτητα και ευρηματικοτητα και εχει να μεταδοσει πραγματα. Οχι ως φιλος αλλα απλα ως αναγνωστης του φορουμ, ειναι απο τα λιγα νικς που οταν δω οτι εχουν γραψει κλικαρω να δω τι εγραψε γιατι εχει κατι πολυτιμο να πει. Και πιστεψτε αυτα που λεει ως αποσταγμα των εμπειριων ειναι ενα μικρο μερος μονο των οσων εχει κανει στην πραξη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.286
Πόντοι
3.656
ο κμαν εχει ελειματικη εμφανιση κ ηλικια πλεον
περιορισμενο χρονο επισης
εξ ου κι ανεβαζει στα υψη τις τιμες για σιγουρο αποτελεσμα
δηλ ο ριζος με τον κουρκουλο στα νιατα τους δεν γαμουσαν το ιδιο,κι αν σατα σαραντα τους πηγαιναν ουκρανια να γαμησουν παλι θαχαν αλλες ταριφες
βαβαια οσο περναν τα χρονια οι τιμες συγκλινουν προς τα ανωθεν.εξ ου κι ειναι κι ασκοπο μετα απο ενα σημειο το σπορ.... :hi:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
:orchestra:ο κμαν σρην παραπανω αναλυση εχει δίκιο κακως τον ψεγεις
Εμενα που ειμαι καμακι που λογω παρελευσης των ετων ςζω εοσαγει κ τα δωρα απο τα 40 κ μετα για να καλυψω τα γκαπ εικοσαετιας χωρις να κατεβω αε ποιότητα ςμφανισης αλλα κ ποιοτητας στο γαμησι, ειδα οτι μολις επεσε η οικονομια το χριβνα απο 12 πηγε 30
Σαν έμπειρος που μονο με χριβνα μιλαγα κ μιλαω οταν εσινα καποτε για ταξι οπως παντα λεω,500χριβνα μου κοστιζαν 40€
Το ανοιγμα των συνορων για ευρωπη με ευκολη βιζα για οσες θέλουν ειχα προβλεψει οτι θαναι η κατστροφη καμακιων κ μονγκερς που ταξιδεύουν σρον τοπο του εγκληματος
Απο την αλλη βοξθησε τους αγαπουληδες καπως, αν κ θα τους ξετιναξει οικονομθκα στο αμεσο μαλλον, οταν θα νομιζουν οτι οι ντεβουσκες ειναι γυναικες σαν αυτες που ξςρουν στην χωρα τους...
Κατι θετικό ομως που εκανε η θεια μερκελ οτι με τους μισθους πενιχρης επιβιωσης που μοιραζει στην ΕΕ, δεν μπορούν να υπαρξοτν σπονσορες και τα αιφόνια και τα χιλιάρικα δοχιλιαρα δωρα που ονειρευινταν οι ντεβουσκες μενουν ονειρα
Του χρονου δε που ξαναβγαινω δυναμικα στις επαλξεις το κλιμα φτωχειας της δυτ ευρωπης θα έχει εμπεδωθει πιο πολυ
Αυτος ειναι κι ο. Λογος που εχουν στρωσει λιγο κι οι μολδαβες φέτος κι οσο περναει ο καιρος θα στρωνουν κι αλλο αμφότερες  :orchestra:

Αδερφέ τότε ήμουν 20 κάτι, δεν είχα γκαπ... και όσες ζητούσαν τρώγανε σουτ καθώς ήξερα πως κάθε μέρα θα βρω κάτι εξίσου καλό ή καλύτερο. Εδώ και 2 χρόνια έχω αρχίσει το light sponsoring καθώς μεγαλώνω αλλά όχι σαν κανόνα αλλά σαν εξαίρεση και μόνο αν γουστάρω κάποια πάρα πολύ δηλαδή 7-8 plus και πάντα light... γιατι δε με πήραν τα χρόνια με 30 κάτι. Σίγουρα στο μέλλον θα χρειαστώ αναπροσαρμογή, αλλά δε θα κάτσω να το πουλήσω σαν μονόδρομο και ότι εναλλακτικές ή καλύτεροι παίκτες δεν υπάρχουν και να μιλάω για τσομπάνηδες και βαλκανικές υπεροχές. Πάντως για light sponsoring τύπου ένα φορεματάκι για μια βδομάδα ηδονής πρέπει και να σε γουστάρει ή άλλη να το κάνει. Αν δε σε γουστάρει εννοείται πέφτει κασέρι. Ότι γίνεται με κμαν δηλαδή. Ποια να πάει με 50άρη 1.60 με τρίχα πουλόβερ και μινέρβα σώβρακο? Όταν όμως πέφτει ο S-500 οι αναστολές αυτές γίνονται σκόνη, αφού ως γνωστό είναι πύραυλοι μαζικής καταστροφής.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να στο πω άλλη μία φορά. Δε ζητούσα, ότι είχες ευχαρίστηση έδινες! Μέχρι 7 δεν έδινες τίποτα !!! Από 7 και πάνω, μη σου πω 8 και πάνω, αν ήθελες έδινες για να σε ερωτευτεί λίγο να νομίζει ότι τη βλέπεις σοβαρά, όχι σχέση σπόνσορα σπονσορέτ και απαιτήσεις. Αν ήθελες, όταν ήθελες. Εκείνες τις εποχές σε κάθε διβδομαδο ταξίδι (Aerosvit Airlines τότε), έγραφα 7 νούμερα με 8. από 6άρια έως 8άρια. 9ρο10κάρι να μαι ειλικρινής δεν είχα βγάλει (για γαμήσι μιλάω, όχι ραντεβού) αλλά αν ήμουν πιο έμπειρος θα το είχα κάνει ή έστω με πολύ light sponsoring, τύπου ένα φορεμα των 50 ευρώ για μια βδομάδα μαζί. Δηλαδή καμία σχέση με τις μαλακίες που κάνεις. Βέβαια εξαργύρωσα την εμπειρία σε 9άρια στα επόμενα ταξίδια μου στην Μπέλα.

Σου έχω πει και παλιότερα, δεν είναι κακό αυτό που κάνεις και δε σε κράζει όλο το φόρουμ γιαυτό. Σε κράζει που δεν μπορείς να δεχτείς ότι υπάρχουν παίχτες που γαμάνε στο free η στο πολύ light sponsoring. Θες γιατί είναι πιο όμορφοι? Θες γιατί είναι πιο ψήστες? Θες γιατί είναι πιο έμπειροι? Εσύ τα απορρίπτεις αυτά και θες να μας επιβάλλεις ως ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ τη μέγιστη μαλακία που ονομάζεται βαλκανιοπουτσισμός (ενώ σε σιγοντάρουν πολλοί επίτηδες σαν τον Ροδίτη για να γελάνε) και δε φτάνει που ευτελίζεις ανθρώπους που ιδρώνουν τη φανέλα μια ζωή αφοσιωμένοι στοι καμάκι, θες και να μας επιβάλλεις και τη μαλακία σου ως το πρέπον και ως τον μονόδρομο. Το αντίθετο μάλιστα, τύποι σαν εσένα χάλασαν την πιάτσα και μας δυσκολεύουν. Πχ. όταν εγώ στη χειρότερη θα δώσω 100 τη βδομάδα, αν πάει με σένα γιατί να το δεχτεί μετά... Θα πει μετράω για 100 και 200 τη μέρα.

Πάνω σε αυτό, λοκληρώνω λέγοντας. Μία ανατολική αν δε σε γουστάρει καθόλου θα σε ξεσκίσει χρηματικά. Αν σε γουστάρει λίγο θα σε ξεσκίσει λιγότερο. Αν σε γουστάρει αρκετά θα σου φύγουν πολύ λίγα πράγματα (πχ. ένα φόρεμα των 100 για μια βδομάδα) και προοπτικές να γίνει δική σου χωρίς απαιτήσεις στο άμεσο μέλλον. Αν σε γουστάρει πολύ, δε δίνεις τίποτα και αν σε γουστάρει πάρα πολύ, θα βρίσκει σπόνσορες για να σου δίνει τα λεφτά της ή να σου κάνει δώρα. Αλλά εσεί και άλλοι μαλάκες σαν εσένα, δημιουργείτε τριγμούς στον κανόνα που ανέλυσα. Είστε σαν το ποντίκια που ροκανίζουν ηλεκτρολογικά συστήματα και καλώδια και το φως αντί να είναι πάντα ανοιχτό, αναβοσβήνει. Πάτε με την πουστιά να κερδίσετε αυτό που στάζουμε αίμα και ιδρώτα τόσα χρόνια και εγώ προσωπικά από το 2001 που έκανα το πρώτο μου ταξίδι στην Αν. Ευρώπη.

Έλεος πια δεν είσαι η Πυθία του νήματος. Υπάρχουν και άλλοι που έχουν ταξιδέψει όπως και ιερά τέρατα σαν τον Mindreader και τον Τάσο ακολουθώντας ο Σπύρος σαν νεότερός τους. Το αντίθετο μάλιστα, επειδή γουστάρουμε την τρέλα που πουλάς, θα ήθελα να είσαι επίτιμο ΚΑΛΤ μέλος, σαν δεύτερο στην ιεραρχία μετά τον Δημητράκη. Αλλά έλεος, δέξου επιτέλους και την άλλη γνώμη που έχει εφαρμοστεί στην πράξη. Δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω σου πια... Δεν είναι μονόδρομος... Βέβαια σε σένα μπορεί να πιάνει μόνο αυτό, δεκτόν... Όχι όμως να απορριπτεις τις περιπέτειες των άλλων.

Αυθαδιάζεις.Εγώ χάλασα τις γκόμενες που λες ή μείζονα γεγονότα όπως η πορτοκαλί επανάσταση,η διακοπή των σχέσεων με τη Ρωσία,η φρι βίζα,η μετανάστευση κτλ?
Αλλά μη λέμε κουφά τώρα οτι το 2008 δεν τα τρώγανε οι γκόμενες στο Κίεβο.Εκεί ήμουνα.
Δυο κάργιες μου φάγανε τότε 200 ευρώ σε δυο ώρες στο κλαμπ σε κεράσματα.
Στο Carribean θυμάμαι πήγα να κάνω καμάκι σε μια ξανθιά με βυζάρες και μου λέει η γκόμενα.
-Do you like me?
-Yes.
-Do you want to fuck me?
-Yes.
-100 euro your apartment,go.
-100 euro for you and one more girl.
Οπότε μπροστά μου η τύπισσα φωνάζει Γιούλια σε μια από τις κοπέλες που χόρευαν στο show(σε στυλ ζούγκλα με ψάθινες φούστες),σκάει η μελαχρινή και λένε O.K. ερχόμαστε,περίμενε να αλλάξω πρώτα.
Επειδή όμως είχα άλλη σπιτωμένη που είχε έρθει την ίδια μέρα από Ζαπορόζιγιε,τους είπα να πάμε στο διαμέρισμά τους.Μέγα λάθος βέβαια έφαγα τη φρίκη της ζωής μου,η πιο τρομακτική πολυκατοικία και το πιο άθλιο διαμέρισμα που έχω βρεθεί ποτέ,στου διαόλου τη μάνα στις εργατικές πολυκατοικίες του Κιέβου,έκλασα μαλλί με το που άνοιξα την εξώπορτα στις δύο το βράδυ και είδα ένα αμάξι έξω παρκάρει και να σβήνει τα φώτα.
Αλλα σκηνικά μετά από 9 ορόφους σκαλιά στα σκοτάδια,η ξανθιά έπιασε το γλυφοκώλι και η μελαχρινή έβηχε συνέχεια αλλά το διαμέρισμα ήταν φρικαλέο,παντού αποτσίγαρα,μπουκάλια στυλ crack house σαν αυτά που βλέπεις στις αμερικάνικες ταινίες.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
ps/γνωστη μου μουναρα παλαιας κοπης 35-38 πρεπει ναναι τωρα,πηγε ντοιτς σε χοτελ για δουλεια μαυρη βραδυνη κυριως
υπολογιζε να βγαζει απο αυτα που τις λεγανε 2500 το μηνα.εκατσε δυο μηνες καταφερε με το ζορι να φερει πισω 1300ευρω,την πιεζε οσο δεν παει ο τουρκος υπευθυνος να την πηδηξει,ισως να την πηδηξε κιολας
αποτελεσμα,γυρισε πισω λβοβ ,κ τουμπεκιαστηκε με 300ε σε αλυσιδα ηλεκτριξων εκει,αφου ειδε τα φουμαρα της γερμανιας στην πραξη
τωρα το καταλαβε

Θετικό ναι αλλά σε σχέση με παρελθόν που έλεγες δυτικός και έσταζε μουνί αρνητικό. Οι χρυσές εποχές τέλειωσαν. Και το λέω κλαίγοντας. Πλέον ότι τελευταίο μαζέψουμε... για Ευρώπη πάντα.. Εκτός υπάρχει πολύ πράμα, που ο mindreader μπορεί να μας πει, αλλά σιγά μην αναλωθεί να μας δώσει πολύτιμες πληροφορίες που είναι σε αξία χρυσού όταν ξέρει ότι οι περισσότεροι που θα τον διαβάσουν είναι πιρφόροι και κμανικοί. Γιατί να πέσει ο άρχοντας που έχει γυρίσει όλη την υφήλιο σε τέτοιο επίπεδο...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.286
Πόντοι
3.656
Αδερφέ τότε ήμουν 20 κάτι, δεν είχα γκαπ... και όσες ζητούσαν τρώγανε σουτ καθώς ήξερα πως κάθε μέρα θα βρω κάτι εξίσου καλό ή καλύτερο. Εδώ και 2 χρόνια έχω αρχίσει το light sponsoring καθώς μεγαλώνω αλλά όχι σαν κανόνα αλλά σαν εξαίρεση και μόνο αν γουστάρω κάποια πάρα πολύ δηλαδή 7-8 plus και πάντα light... γιατι δε με πήραν τα χρόνια με 30 κάτι. Σίγουρα στο μέλλον θα χρειαστώ αναπροσαρμογή, αλλά δε θα κάτσω να το πουλήσω σαν μονόδρομο και ότι εναλλακτικές ή καλύτεροι παίκτες δεν υπάρχουν και να μιλάω για τσομπάνηδες και βαλκανικές υπεροχές. Πάντως για light sponsoring τύπου ένα φορεματάκι για μια βδομάδα ηδονής πρέπει και να σε γουστάρει ή άλλη να το κάνει. Αν δε σου γουστάρει εννοείται πέφτει κασέρι. Ότι γίνεται με κμαν δηλαδή. Ποια να πάει με 50άρη 1.60 με τρίχα πουλόβερ και μινέρβα σώβρακο? Όταν όμως πέφτει ο S-500 οι αναστολές αυτές γίνονται σκόνη, αφού ως γνωστό είναι πύραυλοι μαζικής καταστροφής.
ετσι ειναι
δεν μπορει ο 45αρης να παιζει οπως ο 25αρης
ουτε ο πενηνταρης οπως ο τριανταρης
εξ ου κ δικαιολογω τον κμαν στα ποσα που δινει που πιστευω οτι ειναι τα μισα απο οσα γραφει,γιατι τα μισα ειναι διπλα απο τα κανονικαγια γκαπ 20ετιας πλας.... ;) δεν χρειαζονται πιο πολλα
μια σεμι προ φοιτητρια ειναι ικανοποιημενη με 1000χριβνα μ εναν τριανταρη πλας 100 δολαρια με εναν πενηνταρι,ο κμαν δινει 150 ευρω κ εδω γραφει 300-500  :happy:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
:orchestra:ο κμαν σρην παραπανω αναλυση εχει δίκιο κακως τον ψεγεις
τωρα το καταλαβε
Έχεις δίκιο σε αυτό! Πλέον έχουν μάθει τι σημαίνει ο Γερμανός εισοδηματίας να της επιβάλλει πόσες γύρες ρολό θα χρησιμοποιεί για το σκούπισμα στη Τουαλέτα και ο Ελβετός συνταξιούχος παππούς να τις κάνει βόλτες με τη δημόσιο λεωφορείο!
Οι κοπέλες για να φύγουν απο τη μιζέρια ήθελαν, όχι να βρούν χειρότερη στη καρδιά της Ευρώπης!

Επίσης... οι Γερμανοειδής (Αυστριακοί,Ελβετοί,Γερμανοί,Κάτω Χώρες,Σκανδιναβία) έχουν χρήμα όχι γιατί το παράγουν οι ίδιοι αλλά διότι είναι ...αποταμιευτές!!!! Το μέλλον κι εκεί είναι δυσοίωνο  διότι τις αποταμιευσεις τους τις λιγουρευονται πολλά άπληστα διεθνή λαμόγια εξ ..άλλων ηπείρων... τα οποία έχουν στήσει και το σύστημα!

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
Αυθαδιάζεις.Εγώ χάλασα τις γκόμενες που λες ή μείζονα γεγονότα όπως η πορτοκαλί επανάσταση,η διακοπή των σχέσεων με τη Ρωσία,η φρι βίζα,η μετανάστευση κτλ?
Αλλά μη λέμε κουφά τώρα οτι το 2008 δεν τα τρώγανε οι γκόμενες στο Κίεβο.Εκεί ήμουνα.
Στο Carribean θυμάμαι πήγα να κάνω καμάκι σε μια ξανθιά με βυζάρες και μου λέει η γκόμενα.
-Do you like me?
-Yes.
-Do you want to fuck me?
-Yes.
Οπότε μπροστά μου η τύπισσα φωνάζει Γιούλια σε μια από τις κοπέλες που χόρευαν στο show(σε στυλ ζούγκλα με ψάθινες φούστες),σκάει η μελαχρινή και λένε O.K. ερχόμαστε,περίμενε να αλλάξω πρώτα.
Επειδή όμως είχα άλλη σπιτωμένη που είχε έρθει την ίδια μέρα από Ζαπορόζιγιε,τους είπα να πάμε στο διαμέρισμά τους.Μέγα λάθος βέβαια έφαγα τη φρίκη της ζωής μου,η πιο τρομακτική πολυκατοικία και το πιο άθλιο διαμέρισμα που έχω βρεθεί ποτέ,στου διαόλου τη μάνα στις εργατικές πολυκατοικίες του Κιέβου,έκλασα μαλλί με το που άνοιξα την εξώπορτα στις δύο το βράδυ και είδα ένα αμάξι έξω παρκάρει και να σβήνει τα φώτα.
Αλλα σκηνικά μετά από 9 ορόφους σκαλιά στα σκοτάδια,η ξανθιά έπιασε το γλυφοκώλι και η μελαχρινή έβηχε συνέχεια αλλά το διαμέρισμα ήταν φρικαλέο,παντού αποτσίγαρα,μπουκάλια στυλ crack house σαν αυτά που βλέπεις στις αμερικάνικες ταινίες.

:rockon:  :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.286
Πόντοι
3.656
Θετικό ναι αλλά σε σχέση με παρελθόν που έλεγες δυτικός και έσταζε μουνί αρνητικό. Οι χρυσές εποχές τέλειωσαν. Και το λέω κλαίγοντας. Πλέον ότι τελευταίο μαζέψουμε... για Ευρώπη πάντα.. Εκτός υπάρχει πολύ πράμα, που ο mindreader μπορεί να μας πει, αλλά σιγά μην αναλωθεί να μας δώσει πολύτιμες πληροφορίες που είναι σε αξία χρυσού όταν ξέρει ότι οι περισσότεροι που θα τον διαβάσουν είναι πιρφόροι και κμανικοί. Γιατί να πέσει ο άρχοντας που έχει γυρίσει όλη την υφήλιο σε τέτοιο επίπεδο...
τα λες αυτα επειδη πας κιεβο
το οποιο παντα ηταν οφ
αν παιχτεις με καποια ρωσσικα σε καλες πολεις πχ ντνιπρο χαρκοφ κι ακομα λβοβ παροτι τουριστικο,θα δεις οτι ολα ειναι στην θεση τους
εκεινο που εχει αλλαξει ειναι οτι δεν θα διαλεγεις αναμεσα σε δεκα μουναρες την καλυτερη,θα προσπαθεις για τις μια δυο,αλλα αποτελεσμα υπαρχει εαν διαθετεις μια καλη εμφανιση κ καποια χρηματα στα 150-200 ημερησιως για γυρες δωρα κλπ
εκτος κιεβου παντα κι οδησου ,που απο ιουνιο μεχρι αυγουστο ειναι εξισου οφ

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
-Do you like me?
-Yes.
-Do you want to fuck me?
-Yes.
Επειδή όμως είχα άλλη σπιτωμένη που είχε έρθει την ίδια μέρα από Ζαπορόζιγιε,τους είπα να πάμε στο διαμέρισμά τους.Μέγα λάθος βέβαια έφαγα τη φρίκη της ζωής μου,η πιο τρομακτική πολυκατοικία και το πιο άθλιο διαμέρισμα που έχω βρεθεί ποτέ,στου διαόλου τη μάνα στις εργατικές πολυκατοικίες του Κιέβου,έκλασα μαλλί με το που άνοιξα την εξώπορτα στις δύο το βράδυ.
Αλλα σκηνικά η ξανθιά έπιασε το γλυφοκώλι και η μελαχρινή έβηχε συνέχεια αλλά το διαμέρισμα ήταν φρικαλέο,παντού αποτσίγαρα,μπουκάλια στυλ crack house σαν αυτά που βλέπεις στις αμερικάνικες ταινίες.

Παραποιείς τα λόγια μου πάλι. Φυσικά τη χάλασαν αυτά που ανέφερες αλλά και εσύ έβαλες το λιθαράκι. ΓΙα να μαι δικαιος θα πω σταγόνα στον ωκεανό, μαζί σου. Αλλά όπως μόλις ομολόγησες μιλάμε για γυναίκες επί χρήμασι... Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι θέλεις special skills για να κάνεις αυτές τις φάσεις και ότι πρέπει να σαι υποχθόνιος τσομπάνης και να διαβάζεις το μουνοχρηματιστήριο. Τα κάνεις με γεια σου με χαρα σου, αλλά ούτε μονόδρομος είναι, ούτε κανόνας, ούτε μαγκιά να πληρώνεις κάτι 10 φορές πάνω.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Φίλε Target εκείνα τα χρόνια μέχρι τις αρχές του 2000 υπήρχε γενικότερα μια χαλαρή διάθεση των γυναικών σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο στην Ουκρανία! Βέβαια εκεί μιλάμε για τεράστιο νούμερο ωραίων γυναικών! Τότε όμως αν είσουν καμάκι και όχι φλούφλης πήγαινες σε ένα νησί και μπορούσες να χτυπήσεις Σκανδιναβές,Γερμανίδες,Ολλανδέζες,Αγγλίδες και Ιταλίδες!
Έχω γράψει για σκηνικό που γύρναγα χαράματα φορτωμένος με τα πόδια σπίτι κάπου το 2003 και είδα κάτι  Σκανδιναβές 40άρες να φωνάζουν στους ...σκουπιδιάριδες  που κρέμονταν πίσω απο το αποριμματοφόρο του δήμου "Hi,nice guys" και τους έκαναν χειρονομίες να γυρίσουν πίσω ενώ η σκουπιδιάρα εφευγε!  
Πλέον αυτά τα Δυτικά Οντα δεν μπορείς να τα πεις ...ανθρώπους ! Είναι κάτι σαν τα Cyborg...
Υπάρχει γενικότερη παγκόσμια αλλαγή και όχι μόνο στην Ουκρανία!Και το μέλλον είναι πολύ δυσοίωνο  στο θέμα των γυναικών!

προσυπογράφω κλαίγοντας...

πχ: άσε τι έκανα με δυτικές και σκανδιναβές συγκεκριμένα, Κω 2006... και που είχε ήδη χαλάσει σε σχέση 2000-2005

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
-Do you like me?
-Yes.
-Do you want to fuck me?
-Yes.
[...]

Άρχοντα, το έχουμε ξαναπεί: και στην соц εποχή αν βρισκόσουν εκεί, τότε που άλλοι γαμούσαν είτε τζάμπα, είτε με
κανα καλτσονάκι ή τζινάκι δώρο, πάλι εκατοδόλαρα θα σκορπούσες. Το γράφει και στο μέτωπό σου με κεφαλαία.... :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παραποιείς τα λόγια μου πάλι. Φυσικά τη χάλασαν αυτά που ανέφερες αλλά και εσύ έβαλες το λιθαράκι. ΓΙα να μαι δικαιος θα πω σταγόνα στον ωκεανό, μαζί σου. Αλλά όπως μόλις ομολόγησες μιλάμε για γυναίκες επί χρήμασι... Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι θέλεις special skills για να κάνεις αυτές τις φάσεις και ότι πρέπει να σαι υποχθόνιος τσομπάνης και να διαβάζεις το μουνοχρηματιστήριο. Τα κάνεις με γεια σου με χαρα σου, αλλά ούτε μονόδρομος είναι, ούτε κανόνας, ούτε μαγκιά να πληρώνεις κάτι 10 φορές πάνω.

Η συμπεριφορά από τις γκόμενες επηρρεάζεται από μείζονα γεγονότα,όχι αν σκάσουν 20 σπόνσορες ή 100 ξένοι πουτσαραίοι.Την Πολωνία οι ορδές ξένων καμακιών τη χάλασαν ή η ένταξη στην ΕΕ και η άνοδος του βιοτικού επιπέδου στο πενταπλάσιο?
ΟΙ Ουκρανέζες έγιναν και πάλι τρομερά εύκολες με την έναρξη του πολέμου το 2014 όταν έπεσε το βιοτικό επίπεδο,άσχετα με σπόνσορες και καμάκια στο Κίεβο.
Και εσένα σαν Ελληνα σε ζημίωσαν οι δυο ντουζίνες αγαπούληδες και σπόνσορες που ταξιδεύουν ανατολική Ευρώπη ή η ζημιά και το λαμπάδιασμα της χώρας από την οικονομική κρίση?

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
τα λες αυτα επειδη πας κιεβο
το οποιο παντα ηταν οφ
αν παιχτεις με καποια ρωσσικα σε καλες πολεις πχ ντνιπρο χαρκοφ κι ακομα λβοβ παροτι τουριστικο,θα δεις οτι ολα ειναι στην θεση τους
εκεινο που εχει αλλαξει ειναι οτι δεν θα διαλεγεις αναμεσα σε δεκα μουναρες την καλυτερη,θα προσπαθεις για τις μια δυο,αλλα αποτελεσμα υπαρχει εαν διαθετεις μια καλη εμφανιση κ καποια χρηματα στα 150-200 ημερησιως για γυρες δωρα κλπ
εκτος κιεβου παντα κι οδησου ,που απο ιουνιο μεχρι αυγουστο ειναι εξισου οφ

Μακάρι φίλε να ναι έτσι. Αυτά τα μέρη όμως δε θα επηρεαστούν από τη φρι βίζα? Επίσης γιατί Ιούνιος Αύγουστος οφ?

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Άρχοντα, το έχουμε ξαναπεί: και στην соц εποχή αν βρισκόσουν εκεί, τότε που άλλοι γαμούσαν είτε τζάμπα, είτε με
κανα καλτσονάκι ή τζινάκι δώρο, πάλι εκατοδόλαρα θα σκορπούσες. Το γράφει και στο μέτωπό σου με κεφαλαία.... :grin:

:grin: :grin: :grin:

• Like
Αντιδράσεις: popov

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom