Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Το βίωμα είναι πιο καθοριστικό.
Εσύ για παράδειγμα μεγάλωσες παίζοντας πάντα εντός έδρας,με άφθονα μουνάκια από όλο τον κόσμο να γυροφέρνουν,ενώ οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώναμε χύμα εποχές που είχαν έρθει οι πρώτοι ρωσοπόντιοι που μαζί με τις κλασσικες 15άδες-20άδες των γύφτων σημάδεψαν τα εφηβικά μας Σαββατόβραδα.
Που είχαμε γκόμενα καμιά συμμαθήτρια και ένα σωρό μεγαλύτεροι σε ηλικία καυλιάρηδες,μας την πέφταν νέτα σκέτα για να κόψουν αντιδράσεις.

Πάντως, από αυτά τα βιώματα όπως τα περιγράφεις το αναμενόμενο είναι ο μέσος Ροδίτης να είναι καλύτερος με τις γκόμενες και ο μέσος "άλλος" καλύτερος στον καυγά.

Παρεπιπτώντος, το μόνο κοινό στην ικανότητα στους καβγάδες και στις γκόμενες είναι ότι και στα δύο θέλει δύναμη χαρακτήρα...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Σιγά,οι πουτάνες δεν τα κάνουν αυτά.Αυτά τα κάνουν οι κανονικές κοπέλες.
Μία μου ζήτησε να τη γρονθοκοπήσω στο πρόσωπο μέχρι να τρέχει αίμα από τη μύτη.(Πολωνέζα φυσικά).Δεν το έκανα και μετά βρήκε ένα Γερμανό και ταξίδευε Γερμανία με το τρένο για να τη σαπακιάσει.
:2funny: :2funny:
Αλλη μια "κραυγαλαία" απόδειξη οτι δεν γαμάει πουτάνες !!! Γκόμενες γαμάει !! :grin:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
:2funny: :2funny:
Αλλη μια "κραυγαλαία" απόδειξη οτι δεν γαμάει πουτάνες !!! Γκόμενες γαμάει !! :grin:

Ρε συ Mindreader, έξυπνος άνθρωπος είσαι στους ορισμούς μόνο διαφέρετε, ο kman το παραδέχεται ότι πληρώνει και ότι πληρώνει και χοντρά και μάλιστα τοις μετρητοίς. Δηλ. σε γενικές γραμμές δε λέει μπαρούφες. Απλά εσύ λες πουτάνες όλες όσες λαμβάνουν αντίτιμο υλικό ένω ο kman τη χωρίζει την κατηγορία αυτή σε υποκατηγορίες...

ΥΓ. Ε χρησιμοποιεί και όρους "καμάκι" και "γκόμενα" ποιητική αδεία, αλλά όλοι ξέρουμε τη σημασία...

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Είσαι τελείως βλάκας.
Κανονικά στους βλάκες δεν απαντάω για να μη βελτιωθούν.Είναι η αρχή της μη αντίδρασης.
Επειδή όμως είσαι για τον πούτσο θα σου απαντήσω.
1.Αν ήταν πουτάνες,τι σημασία θα είχε αν φαίνονταν τα πρόσωπά τους?
2.Αφού είναι μπάζα στη μάπα γιατί όλοι χαρακτηρίζουν μουνάρα τη μία μόνο σπονσορέτ της οποίας έβαλα το πρόσωπο?

Οπως και αυτή που είχα παλιά.

GfsPgA.jpg

3.Οταν η άλλη δέχεται κατούρημα,χέσιμο κτλ κυριολεκτικά κάνει τα πάντα,από πού κι ως πού μιλάς για υπηρεσίες?
4.Τι ξενώνα,700 ευρώ πληρώνω για νοίκι και άλλα 100 για θέρμανση κτλ.
5.Δεν έχεις πάει ποτέ Κίεβο δεν ποστάρεις τίποτα από Κίεβο,ούτε μια φωτό.Συνεπώς δε μετράς.
Συγκρατήθηκα για να δώσω μια ορθολογική απάντηση.
Γενικώς είστε τελείως τρύπιοι και για αυτό δεν κάνω λογικές αναλύσεις γιατί είναι παντού τρύπες,δε στέκεται ούτε ένα πράγμα.
Δηλαδή ό,τι και να πείτε στη μία πρόταση αναιρείται στην επόμενη γιατί είστε θεόχαζοι.Ετσι μου είναι πανεύκολο να ανατρέπω αυτά που λέτε αλλά δεν το κάνω για να μη βελτιωθείτε.
Eξακολουθεις να τριβεσαι στη γκλιτσα του τσοπανη και δε σε βλεπω καλα!

βρε πανηλιθιε πανμαλακα, ποιος σου ειπε οτι οι πουτανες δε δεχονται να δειξουν τα προσωπα τους?Οι μισες εχουν τη μουρη τους φατσα καρτα σε εσκορτ σαϊτ (οπως αυτη με το μαγιω που εβαλες) και οι υπολοιπες εχουνε απο 1000000000000 φωτογραφιες η καθε μια σε ολα τα κεκαλυμενα πουτανοσαϊτ γνωριμιων! Χεστηκε η Ουκρανεζα που εχει πελατες απο ολο τον κοσμο αν ενας καραγκιοζης σαν εσενα δε νοιωθει ντροπη να βγαινει φωτο με τετοιο σωβρακο διπλα σε μια κοπελα που ειναι ΝΤΥΜΕΝΗ φουλ σα να εχει ερθει επισκεψη. Εσυ εισαι ο γελοιος και αυτος που εκτιθεται στη φωτο , οχι η κοπελα!

2. Δεν υπαρχει εννοια σπονσορετ, αυτος ειναι ενας ψευτικος ορος που χρησιμοποιεις μονο εσυ για να πεισεις τον εαυτο σου οτι εχει καποια παραπανω ουσια η εμπορικη σου συναλλαγη με μια πουτανα. Ισα ισα, εισαι ακομη πιο πολυ μαλακας που πληρωνεις και δωρα και ταξιδια και στελνεις και λεφτα οταν δεν απολαμβανεις τις υπηρεσιες της πουτανας! Εσυ ο ιδιος ξεβρακωθηκες με τη Σλοβακα που μας την παρουσιαζες σα ταχαμου σπονσορετ η οποια φλερταριζε με αλλους και στο τελος σου εριξε και ενα μεγαλοπρεπες κλασιμο στη μουρη και δε σε εχει μπλοκαρει απο παντου

3. Ολα αυτα ειναι υπηρεσιες που παρεχουν αρκετες πουτανες σε βιτσιοζους ή ανωμαλους οπως ρσυ. Ποσο μαλον οι κακασχημες που πας και ψωνιζεις εσυ. Σε λιγο θα μας πεις οτι για να κανεις καμακι σε μια που γουσταρεις σε ενα μπαρ πρεπει να της χεσεις στο ποτηρι για να δεις αν σε γουσταρει   :uglystupid:

4. αρχιδια καλαβρεζικα και σε ξεβακωσα και σε αυτο. Μια ματια στο mobile.de να ριξει οποιος θελει θα βρει μερσενταρες , τζιπαρες ML, σπορ κουπε CLS , καμπριο CLK και SL μεκρι και λιμουζινες S-Class, μοντελα το πολυ δεκαετιας σε τιμες απο 6 μεχρι και 10Κ!! Δλδ μπορει να τα αποκτησει κανεις για πλακα στη Γερμανια και αν τα παρει με δανειο δε πληρωνει ουτε 100 ευρω το μηνα για τη δοση! Αρα επειδη εισαι ενας χαμηλομιθος υπαλληλακος, κανεις το σκατο σου παξιμαδι κυριολεκτικα και δε χαλας τιποτε για να κανεις τη ζωη σου πιο ανετη, για να τα σκας σε πουτανες οταν δε τις γαμας το οποιο ειναι η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ

5. Εχω παει πολυ περισσοτερες φορες απο οτι εσυ, και ειχα βαλει και φωτο απο μουναρες που γαμαγα ΤΣΑΜΠΑ που σου κοπηκε η λαλια και πηγες να το ριξεις στην τρελη! και επειδη εχω παει πιο πολλες φορες απο σενα και εχω γυρισει και ολα τα μερη που εσυ δε περνας απεξω επειδη εισαι φτωχομπινες, γιαυτο και σε ξεφτιλιζω με τις αναλυσεις του πως κινεισαι και πως ψωνιζεις πουτανες και σε ποια μερη και εχεις τρελλαθει!

Αν αυτο το συνοθυλευμα μαλακιων το θεωρεις ορθολογικη απαντηση (τι ακριβως απαντησες κι ολας?) τοτε εξηγειται απολυτα πως αρνεισαι να δειςεξω απο τον πλασματικο κοσμο μαλακιας τον οποιο εχεις φιαξει και εχεις εγκλωβισει τον εαυτο σου! Στο εχω πει και παλιοτερα και στο ξαναλεω και τωρα, το καλυτερο πραγμα που εχεις να κανεις και αν ηταν πραγματικοι φιλοι σου θα σε στηριζαν και οι παλαμακιστες σου που γελανε πισω απο την πλατη σου, θα ηταν να πας να σε δει ενας γιατρος και να σε βοηθησει να προσαρμοστεις στον αληθινο κοσμο!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ο kman είναι σαν τον Hulk.
Κάποιες στιγμές πρασινίζει,γίνεται δύο μέτρα και δίνει αλάνικες απαντήσεις.
Θα το συνηθίσεις με τον καιρό.
Ένας είναι πίσω από το προφίλ kman,απλά κάποιες φορές βραχυκυκλώνουν τα συστήματα και νομίζεις ότι από το ίδιο προφίλ γράφει και ο Κόναν ο Βάρβαρος :grin:

:happy:

Επισκέπτης
αφου τα ειπαμε ολα χιλιαδες φορες και δεν διαβαζουν απο την αρχη.μετα λενε συζητηση 5 ατομων
αφου αυτοι δεν πατανε οι πηγαν με την φαντασια τους.μιλουσα με δασκαλο τωρα για διαφορα εστειλα πμ στον ρολογα ασ το διαβασει τι ειπε ο δασκαλος,δεν γραφω δημοσια.
χτες κιεβ ενας 13 ετων μαχαιρωσε την καθηγητρια στην πλατη μεσα στην ταξη!αλλος 13 ναρκομανισ μαχαιρωσε και σκωτωσε ενα 40 ετων!οδυσσο ακομα συνεχιζει να ειναι επικινδυνα αλλα καλυτερα απο καλοκαιρι.κιεβο δεκεβριο θα πας 5-6 μερες θελει προσοχη στο μετρο με ολους αυτους τους τρελους και
παλαβους που σου την πεφτουν.δεν καταλαβουν αν εισαι με γυναικα και παιδεια οπως τον μαγειρα απο οδυσσο του πιο γνωστου μπεργερ.εξω απο το  μετρο εφαγε μαχαιριες για μια παρατηρηση μπροστα σε γυναικα
και παιδι.για σαλον κιεβ θα παιξω απο τα σαιτ που προτεινατε γιατι θα κανω βολτες με τον δασκαλο και
δεν θα εχω αρκετο χρονο.15 μηνος εφυγα οδυσσο 9 μερες. εχει κινηση αν και αρχισε βροχεροσ καιροσ αλλα κατα τις 10 το αργοτερο θα πηγαινω προσεκτικα σπιτι μην μου την πεσουν παλι.μου εμεινε τραυματικο σοκ που με κτυπησαν και δεν αντεδρασα με επιασαν στον υπνο.εχω φοβο τωρα που παω γιατι ακομα και 15 χρονοι μπορει να σου την πεσουν με σπρει και μαχαιρια.ουτε με αδεσπωτες εχω εμπιστοσυνη
οπως εχει ο ντερτυ.περσι και προπερσι στο τσακ την γλιτωσα απο 4 περιστατικα με αδεσπωτες φιλες.
απο τοτε μου κοπηκε τωρα 2 χρονια η ορεξη να προσκαλω και να κερνω περαστικες που δεν ξερω.
γνωριμιες στον δρομο κεντρο τελος,μονο στα μερη που συχναζω που πανε εμφανισημες νορμαλ γκομενες
που ποτε δεν ειδα τοσα χρονια να περπατανε ντιριπασοσκαγια σαν αδεσπωτες!
εχουν ερθει και Αθηνα τετοια σκουπιδια και εχουν και οικογενεια πολλοι και παλι στ αρχιδια τους

Επισκέπτης
Στο τέλος της ημέρας φίλε Mounokwlaraki, ο kman με τις πουτανογκόμενές του και τις επικές μάχες εναντίον σαρακηνών και βενετσιάνων στα Σλαβικά μουνολίβαδα,παίζει να είναι πιο ευτυχισμένος από την πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν στοιχειώδη επίγνωση της κατάστασής τους,αλλά και του περιβάλλοντος που τους περιβάλλει.

Και αν θες τη γνώμη μου,από τη στιγμή που κάποιος δεν βλάπτει τρίτους,κρίνεται μονάχα από το πόσο ευτυχισμένος είναι..

Εγώ σαν παρατηρητής,βλέπω έναν άνθρωπο που δουλεύει υπερωρίες για να κάνει τις εκδρομές του και να γαμάει/συνοδεύεται από υπερκοστολογημένα πουτανίδια, επιδεικνύοντας τα, αριστερά και δεξιά και ας του ρίχνουν 20+ πόντους.
Γελοίο θέαμα για το 99% από εμάς,όμως ακριβώς αυτό που θέλει ο kman για να νιώθει ευτυχισμένος.

Με γνώμονα την ατομική ευτυχία λοιπόν,πριν στείλουμε τον kman στον ψυχίατρο,προηγούνται άλλοι...Πολλοί...Από τους δήθεν νορμάλ που τα κάνουν όλα σωστά..
Στο τέλος της ημέρας φίλε Mounokwlaraki, ο kman με τις πουτανογκόμενές του και τις επικές μάχες εναντίον σαρακηνών και βενετσιάνων στα Σλαβικά μουνολίβαδα,παίζει να είναι πιο ευτυχισμένος από την πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν στοιχειώδη επίγνωση της κατάστασής τους,αλλά και του περιβάλλοντος που τους περιβάλλει.

Και αν θες τη γνώμη μου,από τη στιγμή που κάποιος δεν βλάπτει τρίτους,κρίνεται μονάχα από το πόσο ευτυχισμένος είναι..

Εγώ σαν παρατηρητής,βλέπω έναν άνθρωπο που δουλεύει υπερωρίες για να κάνει τις εκδρομές του και να γαμάει/συνοδεύεται από υπερκοστολογημένα πουτανίδια, επιδεικνύοντας τα, αριστερά και δεξιά και ας του ρίχνουν 20+ πόντους.
Γελοίο θέαμα για το 99% από εμάς,όμως ακριβώς αυτό που θέλει ο kman για να νιώθει ευτυχισμένος.

Με γνώμονα την ατομική ευτυχία λοιπόν,πριν στείλουμε τον kman στον ψυχίατρο,προηγούνται άλλοι...Πολλοί...Από τους δήθεν νορμάλ που τα κάνουν όλα σωστά..
Μιλας για ενα ειδος πικερισμου δλδ.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.533
Πόντοι
2.886

Μάγκες, ο Κμαν2 είναι περιγραφικός και ευχάριστος.
Αφήστε τον να περιγράψει και να αναλύσει τα ταξίδια του.
Κανένα δεν έβριζε ο Κμαν2 , και εσείς του την πέσατε και
τον τραμπουκίσατε.
Τις ήρξατο χειρών αδίκων ;
Γράψτε και εσείς τις εμπειρίες σας από τα ταξίδια και
μην ενοχλείτε τον Κμαν2.

Εδώ γράφουμε τις εμπειρίες μας, δεν υπάρχει λόγος
να βρίζουμε τους άλλους, που δεν είναι επιθετικοί.
Ο κμαν2 γραφει χρόνια και δεν ήταν επιθετικός πριν
τον τραμπουκίσετε.

Επισκέπτης
Το σκεπτικο σου απολυτως κατανοητο κ σωστο.

Να πω ομως μια εμενα τι με χαλασε ?

O kman αρχισε να με ενοχλει πολυ απο τη στιγμη που εβαλε τη φωτο που εχυνε μεσα στους οφθαλμους της πουτανας ! ! !
κ μετα ανεφερε οτι τις κατουραει (τις χεζει κλπ). Δηλαδη την επομενη φορα τι θα κανει? θα χυσει σε μια ενεση κ θα της τα περασει ενδοφλεβια ? η αυτη θα αρνηθει αν τις κουνησει 100 ?

Ολοι ξερουμε οτι δεν υπαρχει καμια φυσιολογικη απολαυση στο να ξεφτυλιζεις και να θετεις σε κινδυνο την υγεια καποιου (αντιστοιχα ψυχικα αρρωστου) που εχει αναγκη τα χρηματα σου. Αυτο ειναι σαδισμος και βασανισμος και προφανως πηγαζει απο τον αντιστοιχο τροπο με τον οποιο φερθηκαν στον kman οταν μεγαλωνε λογω της εμφανισης κ του χαρακτηρα του.

Κ αυτες που το κανουν δεν ειναι καλυτερες, επικυνδυνες ειναι γιατι αν τις χεζει ο kman θα τις χεζουν αλλοι 100, αρα ειναι διποδοι φορεις λοιμοξεων
καθε τυπου. Αλλοι ανωμαλοι θα βαζουν σκυλια, φιδια, ποντικια να τις γαμανε. Τα εχουμε συναντησει ξανα κ στριψαμε στην αλλη κατευθυνση..

Αλλο λοιπον να βρισκεις ωραιες κοπελες κ να τις κυκλοφορεις με περηφανια κ αλλο να το κανεις για να στην πουν,κ να επιδυκνειεις ανωμαλιες π εκτος απο αποκρουστικες, φανερωνουν κ μια ψυχη βοθρο

Απο εμενα, καμια ομορφια, κανενα νοημα κ καμια ανοχη σε ανθρωπους τετοιας παστας. Λυπηση ναι
Ειπες καποια πραγματα που δεν τολμουσα να πω.

Οταν ενας ανθρωπος με εξαιρετικη προσβαση στο συστημα υγειας αφηνει να φυτρωνουν σπυρια στα αρχιδια του και πληρωνει ομορφες γυναικες να τα γλειφουν,

Πιθανον ειναι να θελει εξευτιλισει σαδιστικα το γυναικειο φυλο.

Σιγουρα δεν προκειται για κατι τυχαιο αλλα για εκφραση μιας σκοτεινης πλευρας που κρυβει μεσα του.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.533
Πόντοι
2.886

Κορυφαία φωτό, σουρεάλ,
με σώβρακο ατθίς φάτσα
και ψηλή γκομενάρα πίσω ! :rockon: :rockon: :rockon:

Πολύ πιο ενδιαφέρουσα φωτό από
φωτος του Helmut Newton

lisa-taylor-helmut-newton-vogue-november-2003.jpg

Αφήστε ήσυχο τον Κμαν2 να ποστάρει τις σουρεάλ
φωτός και να περιγράφει τα ταξίδια ,
μη σας μπανάρω όλους !  :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αυτό είναι το πρόβλημα των νησιωτών.Την έχουν δει κάπως μαγκάκια ανώτεροι αλλά είναι μόνο γιατί τους προστατεύει η τοπική κοινωνία.
Ενώ ένας Μακεδόνας,Θεσσαλός κτλ μπορεί να γαμήσει και να δείρει οπουδήποτε δεν έχει ανάγκη δικτύου προστασίας.Ετσι κι αλλιώς δεν έχει τίποτα εκεί που είναι οπότε έχει μάθει να καθαρίζει προσωπικά.
Οι νησιώτες έχουν βέβαια αυτό το εμπορικό στοιχείο να πουλάνε παπά.Οπότε λες πέρνα κατευθείαν σε σπόνσορινγκ δε σε παίρνει για μαγκιές bad boy κι έτσι.
Το κατάλαβα αμέσως δεν έχει το βαρύ στυλ που απαιτείται,είναι πολύ ανάλαφρος όπως οι νησιώτες.Οι Ανατολικές θέλουν βαρείς τύπους Balkan style.
Ο νησιωτικος πολιτισμος δεν αλωθηκε ποτε απ την τουρκοκρατια. Ζητω οι τεχνες και τα γραμματα! Ζητω η αρχαια Ελλαδα!

ville_lindos_-_acropole_029_(temple_athena_lindia).jpg

Επισκέπτης
Το βίωμα είναι πιο καθοριστικό.
Εσύ για παράδειγμα μεγάλωσες παίζοντας πάντα εντός έδρας,με άφθονα μουνάκια από όλο τον κόσμο να γυροφέρνουν,ενώ οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώναμε χύμα εποχές που είχαν έρθει οι πρώτοι ρωσοπόντιοι που μαζί με τις κλασσικες 15άδες-20άδες των γύφτων σημάδεψαν τα εφηβικά μας Σαββατόβραδα.
Που είχαμε γκόμενα καμιά συμμαθήτρια και ένα σωρό μεγαλύτεροι σε ηλικία καυλιάρηδες,μας την πέφταν νέτα σκέτα για να κόψουν αντιδράσεις.
Αλλά καλώς έγιναν έτσι τα πράγματα..

:2funny: :2funny: :2funny:

Κόφτε τις μαλακίες ρε,πλέον έχουμε μαλώσει σχεδόν όλοι με όλους σε αυτό το thread.

Υ.Γ.Τόσο καιρό νόμιζα ότι ήσουν κλώνος παλιού γνωστού μέλους,αλλά το γεγονός ότι δεν ήξερες ποιος είναι ο πλέζουρας,κατέρριψε τη θεωρία μου..
Το ειχα υποψιαστει οτι εχεις υποστει μπουλιινγκ στο σχολειο.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Όλοι μπορούν να κάνουν στο κρεβάτι τους ότι θέλουν αφού γίνεται με κοινή απόφαση και δεν αφορά ανήλικους και ζώα.
Το κακό είναι ότι κάποιοι με τις συμπεριφορές τους χαλάνε το όνομα και το κύρος του Έλληνα.
Ελπίζω να μην γίνουμε σαν τους Τούρκους που τους αποφεύγουν οι ποιοτικές Ουκρανίδες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
Κατανοώ το σκεπτικό σου και θα σου πω ότι και εμένα με έχουν αηδιάσει φωτογραφίες που έχει ανεβάσει κατά καιρούς.

Τώρα τι είναι ηθικό και νορμάλ όταν μιλάμε για κρεβάτι,πληρωμένες υπηρεσίες,βίτσια,κ.λ.π. είναι μεγάλο θέμα.

Είναι πολύ γκρίζα περιοχή από όπου κι αν το πιάσεις..

@panoskliros Υπάρχει εδώ και δεκαετιες ολόκληρη BDSM σκηνή.
Εδώ γνωρίζουμε νορμάλ γκόμενες και όταν λύνονται μπορεί να ζητήσουν κάποια στιγμή ασφυξία,ξεφτίλισμα,ξύλο..

Είναι μεγάλη κουβέντα το συγκεκριμένο θέμα.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές γκόμενες έχουν πολλές ανωμαλίες, ξύλο μέτριο ή και γερό, ασφυξία, ξεφτίλισμα κτλ. Δηλ. να αρχίσουν να τα ζητάνε αυτές και από μόνες τους αν "λυθούν" όπως είπες. Ακόμα, μεταξύ consenting adults δεν υπάρχει αδίκημα η βλάβη. Ολά καλά εδώ, πάμε παρακάτω.

Για μένα έπειτα μπαίνουν 2 θέματα:

1. Όταν υπεισέρχεται το χρήμα η έννοια αυτή δεν είναι πάντα σωστή. Υπάρχουν απελπισμένοι άνθρωποι, υπάρχουν ετεροφυλόφιλοι που δίνουν κώλο για τα λεφτά, υπάρχουν ναρκομανείς ότι θες υπάρχει. Για εμένα το να βλέπεις έναν απελπισμένο άνθρωπο και να τον πατάς στο λαιμό ή να εκμεταλλεύεσαι την απελπισία του για να βγάλεις γούστα είναι αισχρό και καταδικαστέο (δε λέω όλες οι πουτάνες είναι απελπισμένες, μιλώ για αυτές που είναι).

2. Το σεξ έχει μέσα την κυριαρχία για τον άνδρα και την υποταγή για τη γυναίκα. Όταν όμως κάποιος έχει εμμονή μόνο με αυτό, θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα γενικότερης ψυχικής διαταραχής (πχ. κόμπλεξ κατωτερώτητας). Θα φέρω ένα παράδειγμα: έστω εκατομμυριούχος που πχ. θα πλήρωνε πλουσιοπάροχα γυναίκες μόνο για να τις μαστιγώνει και να τις ξεφτιλίζει χωρίς να γαμάει. Εγώ σου λέω ότι αυτές γουστάρανε κιόλας και μετά πίναν εις υγείαν του κορόιδου και στο εύκολο χρήμα για ένα μαστιγωματάκι. Άρα καμία βλάβη δεν κάνει ο εν λόγω.
Τι ψυχολογία όμως νομίζεις ότι έχει ένας άνθρωπος που βρίσκει ευχαρίστηση μόνο μέσα από τον πόνο του άλλου και το ξεφτίλισμα?

Αναμένω τις απόψεις σας.

Προσωπικα οι φωτο με τα χυσια στα ματια δεν με χαλασαν καθολου ,εχω λαβει αλλωστε μερος σε mini bukkake πριν χρονια και η γκομενα το γουσταρε πολυ. Scat το σιχαινομαι ,golden shower μια χαρα σε ειδικες περιπτωσεις.

Απο το 07 εως αρχες του 11 ανεβαινα συχνα Βερολινο(3 Venus) και Βουδαπεστη ,βρισκομενος και συζητωντας σε πριβε κυκλους με ατομα της ευρωπαικης πορνοσκηνης οπως τα δυο ιερα τερατα PW και CC (ο πρωτος sadistic και ο δευτερος πιο soft) ,ενισχυσαν την αποψη που ειχα απο παντα οτι οχι μονο ειναι δυσδιακριτα τα ορια για το τι ειναι ηθικο/επιτρεπτο αλλα οτι στην ουσια δεν υφιστανται καθολου. Εννοειται οπως και το εχετε αναφερετε ηδη οτι μιλαμε παντα να υπαρχει η συγκαταθεση και απο τα δυο μερη.

Η ερωτηση σου φιλε χεχε στο τι ψυχολογια μπορει να εχει ενας ανθρωπος που βρισκει ευχαριστηση μονο μεσα απο τον πονο του αλλου ειναι σωστη αλλα ισχυει και για το μη πληρωμενο , μην τα ξεχωριζεις τοσο πολυ λοιπον ...

ΥΓ. ωραιο θεμα για συζητηση παντως , βαρεθηκα να ακουω για "ποιοτικες" γκομενες και τα συναφη  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Η ερωτηση σου φιλε χεχε στο τι ψυχολογια μπορει να εχει ενας ανθρωπος που βρισκει ευχαριστηση μονο μεσα απο τον πονο του αλλου ειναι σωστη αλλα ισχυει και για το μη πληρωμενο , μην τα ξεχωριζεις τοσο πολυ λοιπον ...

Σε αυτό το ερώτημα, φυσικά και δεν τα ξεχωρίζω. Έκανα απλά την υποσημείωση ότι στο πληρωμένο μπορείς να αποσπάσεις τυπική αλλα όχι ουσιαστική συναίνεση, αν η άλλη βρίσκεται σε απελπισία, εκεί το ξεχωρίζω.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ο Αμερικανός στο Koo club έκανε ένα μοντέρνο σύστημα καμακιού,μου πάσαρε τη δικιά του Αμερικανίδα 175,27 ετών για να γαμήσει το δικό μου μοντέλο.Με αιφνιδίασε αλλά ίσως έπρεπε να κάνουμε την παρτούζα.Απλά είχα εξαντληθεί ήταν και τέσσερις το βράδυ.
Σαντορίνη μόνο το Koo υπάρχει στα κλαμπ.Μαζεύονται πλείστα καμάκια,έχει σκατά κοκταίηλ αλλά είναι αφασία.

Λυπάμαι που στο λέω, αλλά έχασες τη μοναδική σου ευκαιρία να γαμήσεις επιτέλους μία κανονική γυναίκα στη ζωή σου.... Τελικά μου φαίνεται αν δεν είναι πληρωμένο δε γίνεται, δεν μπορεί να σου σηκωθεί... Βαράει τιλτ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έχω ποσταρει πολλές φωτο απο γκομενες που γαμουσα τζάμπα μέχρι το 2013.
Βασικά βάλτε και εσείς δικες σας φωτο απο γκομενες που τραβηξατε Κίεβο για να κάνουμε σύγκριση.
Εμένα είναι όλες αυθεντικες δεν υπάρχουν σε σαιτ είναι απο live καμάκι.
Για αυτό είναι δύσκολο να αναπαραχθουν τα αποτελέσματα.Είναι συνδυασμός παραγοντων πώς συνάντησα τις γκομενες.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Αδερφέ θα σου δείξω το υλικό μου από κοντά με Σπύρο και ΒΠ. Ξέρεις είμαι ο πρώτος που χαίρεται όταν κάνεις φρίμπια και όχι μόνο σπονσορέτες. Ραντεβού στο Μόναχο!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom