5. συμπερασματικα λοιπον, ο Βαλκανιοπουτσισμος ειναι μια ΑΠΑΤΗ και μια μεθοδος προς αποφυγη!
Χυστη μου, εννοεις ο
ΒαλκανιοΜαλακισμος ειναι προς αποφυγη.
Αλλα, ο Balkan Peos/Βαλκανισμος ειναι οτι πιο δυναμικο και επεκτατικο εχει η χωρα μας, σαν την πεμπτη πολιτικη θεωρια, μετα τον Πορνομεταναστευτισμο!
μου φαινεται οτι δεν εχεις δει την φατσα του αλλιως θα ειχες την ιδια αποψη με τη δικια μου.
εγω σου λεω οτι με την φατσα που εχει γιατι αν αναφερω το σωμα του που ειναι σαν κεφτές τελειως πλαδαρο σαν λαπάς
δεν μπορει να ειναι επιλεκτικος μονο στα μπουρδελα μπορει να γαμησει γιατι τα 7αρια θα χρειαστει να τα χρυσωπληρωσει
ελληνικες κουραδομαγκιες στην ρωσια και την ουκρανια δεν παιζουν γιατι εχει φαπες απο τους ασβερκους ρωσους και ουκρανους
Φατσα δεν εχω δει, αλλα με τα καροτ φιτ, εμοιαζε σαν τον Νικο Οικονομοπουλο!
Σιγουρα εαν κανει ενα λιφτινκ προσωπου θα ψαρωνουν οι ελλεηνιδες, αλλα αυτου του αρεσει το εισαγωμενο κρεας!
Παντος με τοσο γυρισμα στα κασερια θα εχει κανει σφιχτα μπρατσα!
Κοιτα, σαν Κμανιστης εχει το μικροβιο του φλασαρισματος! Αλλα ξερεις οτι
1 στις 10 καθετε στους Κμανιστες!
Εαν θελουν να γαμανε πολυ, ας πανε στην τεταρτη πολιτικη θεωρια!
υγ.
Περα απο την πλακα, εγω παω για ματι καθε μερα διπλα στο καζινο, και τι βλεπουν τα ματια μου δεν λεγεται! Κριμα νεο παιδι ο Αιγηνορ να λιωνει μεσα στο τυροκομειο και να μην τρεχει στις παραλιες για τουριστιουλες! Ειναι μοντελας, τι να κανουμε!
...Κατσε να κανω λαικ για το...ασβερκους!
[quote author=dude901123 notid=98948
link=topic=20757.msg8524946#msg8524946 date=1536687836]
Τελικά δεν κατάφερα να μείνω σιωπηλός και βρήκα μια 80αρα σήμερα μπουκιά και συχώριο...[/quote]Αστους να γελανε! Δεν γνωριζουν οτι τα γκραννυ ειναι τα πιο σκληρα! Παντα Αξιος! Εγω λυγισα με μια 70αρα! Εαν ηταν 5 χρονια νεοτερη, θα γινονταν ανασταση!
Τελικα μεσα σε αυτο τον ορυμαγδο
ανωμαλιων, παραπλευρων καταστασεων, η κτηνοβασια ειναι λιαν συντηρητικη πραξη!
Πορνομυστευσατε απαντες!