Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Εχεις πάει ποτέ στο Κίεβο?Οχι βέβαια αφού δε σε παίρνει.Οπότε τι κάθεσαι και ζορίζεσαι?
Εσυ τι λες βρε βλημα? Σου εχω ξεσκισει το ειναι και εχω αποκαλυψει ολα σου τα παραμυθια με αληθινα επιχειρηματα και πληροφοριες για το πως δουλευει η πορνοζωη στη Κιεβο ακομη και για μερη που εσυ δεν ξερεις ή δεν εχεις παει ποτε σου και με ρωτας εμενα αν εχω παει?  :idiot: πας καλα ρε  :idiot:

Δευτερον, αν ημουν στη θεση σου με την πλατη στον τοιχο δε θα συνεχιζα τις βαλκανιες παιδικες μαλακιες, ουτε εχεις νικησει κανεναν, ουτε εχεις αποδειξει τιποτα, ουτε σε παιρνει κανεις στα σοβαρα. Μην με προκαλεις λοιπον βασιζομενος στον δικο μου αντρισμο και εχεμυθεια γιατι δε ξερεις απο που θα σου ερθει  ;)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Τώρα βέβαια ο μαλάκας είναι μαλάκας,δεν αλλάζει αυτό.
Αλλά δεν ξαναστέλνω φωτό με φάτσες,βαριέμαι να μπλέκω.
Αρχηγε μην μας το κανεις αυτο! Βαζε μαυρο στα ματια, δεν θα βγαλουμε χειμωνα χωρις αυτες!!! Ασε που θα σε κατηγορουν για παραμυθα και θα θελουν αποδειξεις!!!
το τυρογαλο που ειναι σαν μπουλης μονο στα μπουρδελα μπορει να γαμησει
Ελα μην γινεσαι υπερβολικος!
Απλα ειναι εκλεκτικος! Πιο εκλεκτικος και απο τον Χαρρι!
Ειναι για χτυπηματα υψηλων επι.δοσεων! Εμεις ειμαστε για μαζικα πυρα πυροβολικου!
Ενώ ένας Μακεδόνας,Θεσσαλός κτλ μπορεί να γαμήσει και να δείρει οπουδήποτε δεν έχει ανάγκη δικτύου προστασίας.Ετσι κι αλλιώς δεν έχει τίποτα εκεί που είναι οπότε έχει μάθει να καθαρίζει προσωπικά.
Οι νησιώτες έχουν βέβαια αυτό το εμπορικό στοιχείο να πουλάνε παπά.Οπότε λες πέρνα κατευθείαν σε σπόνσορινγκ δε σε παίρνει για μαγκιές bad boy κι έτσι.
Το κατάλαβα αμέσως δεν έχει το βαρύ στυλ που απαιτείται,είναι πολύ ανάλαφρος όπως οι νησιώτες.Οι Ανατολικές θέλουν βαρείς τύπους Balkan style.
Αμα δεν ηταν οι νησιωτες ακομα τουρκοκρατια θα ειχαμε. Ειναι χελια και ξερουν να ελισσονται!
Οποιος κανει Balkan style Μαλακιες, θα τον ξεκανουν οι Μουζικοι της Στεπας, θα παει ακλαυτος.

υγ.
Ειμαι σιγουρος οτι ο Δημητρακης29 που διαπρεπει στην Ρωσσια, καποιο  νησιωτικο γονιδιο θα εχει!
υγ.2
ΒΠ δεν εχεις αδικο αυτο που λες, αλλα σκεψου οτι ηταν οι εγκεφαλοι πισω απο πολλες συνωμοσιες, ραδιουργιες και επαναστασεις!
Χωρια που εγινε ανταλλαγη γονιδιων με τις προσφυγικες ροες απο την βαλκανικη ενδοχωρα.
υγ.3
Ειμαι σε τεραστιο διλλημα!
Οι κυπροι που μενουν ουκρανια ειναι νησιωτες η βαλκανιοι μουζικοι?
υγ.4
ΠαριΠαπι κοιτα να μην τρεχουμε με καμια διαροη προσωπικων στοιχειων και μας κλεισει το σαητ ο Αρχηγος, γιατι μετα θα ειμαστε για αυτοκτονιες! Πανω απο ολα Διακριτικοτητα, ειναι μεγαλα τα stakes!!! Αστον να εκτεθει μονος του!
Μην με προκαλεις λοιπον βασιζομενος στον δικο μου αντρισμο και εχεμυθεια γιατι δε ξερεις απο που θα σου ερθει

υγ.5 Κμαν δεν χρειαζεται να φτασεις και στην πολιορκια της Τροιας!
Ωρες ωρες εχεις μια βαλκανικη εμμονη!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Άσχετα με τον Glock,αυτό που λέει ο kman έχει βάση.
Ακόμη και ιστορικα τεκμηριώνεται.

Τι να κλάσουν τώρα τα Επτάνησα με Ενετική Κατοχή,αργότερα με το μαντολίνο του Κορέλι και με εμφύλιο που σχεδόν δεν τους άγγιξε,σε σύγκριση π.χ.με Μακεδονία που είχε τουρκοκρατία,κομητατζήδες,Γερμανούς,hardcore εμφύλιο,πείνα,κακουχίες..

Όπως έχω ξαναγράψει..
Όταν πορνοεκδράμετε σε κάποιο μέρος,να διαβάσετε πριν την ιστορία του.
Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις ντόπιες καλύτερα.

Ε ναι,λογικό είναι ποιοι έφτασαν μέχρι τις Ινδίες και το Αφγανιστάν γαμώντας και δέρνοντας?Οι Ροδίτες,οι Μυκονιάτες και οι Κερκυραίοι ή μήπως οι Μακεδόνες και οι Θεσσαλοί?
Είναι εντελώς διαφορετικό το mind of frame.Και Μικρά Ασία και Ελληνοιταλικό πόλεμο πάλι τα ίδια ήτανε.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Εδω να πω οτι δεν καταδικαζω το τι κανει στο κρεββατι του ο Κμαν. Αλλα με καποιους αστερισκους...

1. Αφου μιλαμε λοιπον για πουτανες ( κατερρευσε πληρως λοιπον το παραμυθι με τις "σπονσορετες" ή τις "γκομενες"), δεν υπαρχει οριο στο τι γινεται μεταξυ τους σε μια σχεση πουτανας με πελατη. Αλλοι πληρωνουν για να κατουρησουν, αλλοι για να τους κατουρησουν, αλλοι για να γαμησουν, αλλοι για να τους γαμησουν κλπ. Ως εκει λοιπον καλα.

2. Επιβεβαιωνομαι ξανα οτι οι γκομενες του Βλακμαν ειναι ΜΠΑΖΑ στη μαπα (οπως η πολωνεζα) γιατι δεν υπαρχει στον κοσμο ομορφη μουναρα που να δεχεται να τη χεζουνε στη μαπα, ακομα και οι πουτανες που προσφερουν τετοιες υπηρεσιες (οπως και με την περιπτωση της βερονικας) εχουνε μαπες για τα πανηγυρια

3. Επιβεβαιωνομαι επισης για την ανασφαλεια του Βλακμαν και το πανηλιθιο κανονα του Βαλκανιοπουτσισμου καθως ειναι υπερτατη ΜΑΛΑΚΙΑ να πληρωνεις μια πουτανα (πεντκαθαρο πλεον) οταν δεν εισαι μαζι της και οταν δε σου προσφερει υπηρεσιες! Αυτο ειναι και η μεγαλυτερη μομφη που τον παω πιπα κωλο και ενω τοσο καιρο μας το επαιζε οτι δηθεν υπηρχε σχεση και αισθημα, αναγκαστηκε να παραδεχθει οτι προκειται απλα για πουτανες τις οποιες χρυσοπληρωνει, οτι λεω εγω δλδ απο την αρχη.

4. Επισης επιβεβαιωθηκα και με τις αποκαλυψεις του μεγα μυστη πασων των Ρωσιων Δημητρακη, πως ο Βλακμαν ειναι ενας υπαλληλακος που μενει σε ξενωνα και δεν εχει να παρει ουτε ενα αμαξι (τα 500/μηνα που μας λεει οτι χρειαζεται ειναι ακομη ενα τεραστιο ψεμμα καθως το ξερουνε και τα τσιμεντα πως η γερμανια ειναι ο παραδεισος των μεταχειρισμενων και μπορεις να παρεις απιστευτη μερσενταρα ξερωγω με κατω απο 10.000) και πως δουλευει ολη μερα μη ξοδευοντας τιποτα για τον εαυτο του για να σκασει σε πουτανες. Αυτο επισης θεωρω οτι ειναι μεγιστη μαλακια και πααδειγμα προς αποφυγη απο καθε χιστη που σεβεται τον εαυτο του!

5. συμπερασματικα λοιπον, ο Βαλκανιοπουτσισμος ειναι μια ΑΠΑΤΗ και μια μεθοδος προς αποφυγη!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ειναι για χτυπηματα υψηλων επι.δοσεων! Εμεις ειμαστε για μαζικα πυρα πυροβολικου!Αμα δεν ηταν οι νησιωτες ακομα τουρκοκρατια θα ειχαμε.

μου φαινεται οτι δεν εχεις δει την φατσα του αλλιως θα ειχες την ιδια αποψη με τη δικια μου.

λες οτι ειναι επιλεκτικος γι' αυτο και δεν γαμαει

λεει ψεματα προσπαθει να καλυψει την αποτυχια στις γκομενες  γιατι ειναι κουραδομαγκας και εχει φατσα απο τυρογαλο

εγω σου λεω οτι με την φατσα που εχει γιατι αν  αναφερω το σωμα του που ειναι σαν κεφτές τελειως πλαδαρο σαν λαπάς

δεν μπορει να ειναι επιλεκτικος μονο στα μπουρδελα μπορει να γαμησει γιατι τα 7αρια θα χρειαστει να τα χρυσωπληρωσει

ελληνικες κουραδομαγκιες στην ρωσια και την ουκρανια δεν παιζουν γιατι εχει φαπες απο τους ασβερκους ρωσους και ουκρανους

• Like
Αντιδράσεις: koble
D

dude901123

Επισκέπτης
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις τυπε ποιες σεξουαλικες μου επιτυχιες  :2funny:

η φατσα σου που την εχω δει ειναι σαν μπούλη τυρογαλά  :2funny:

ετσι εξηγειται οτι δεν πηδηξες στην ουκρανια οταν πηγες με τον dude901123

οσο απελπισμενη και να ειναι μια γκομενα αν δει τη φατσα σου δεν προκειται να σου κατσει με τιποτα  :2funny:

Είσαι λάθος εδώ. Πήδηξε μια πολύ καλή και θα μπορούσε να πηδήξει και άλλες αν ήθελε. Όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε έβαλε τα standart πολύ ψηλά γιατί έτσι γουστάρει. Νομίζω ότι είναι η προσέγγισή σου είναι λάθος και με εκθέτεις. Έχω γράψει όταν ήμασταν πάνω αυτοστιγμής τι πιστεύω για το ρολογά και σε παραπέμπω να τη διαβάσεις.
Φιλικά πάντα.

Τελικά δεν κατάφερα να μείνω σιωπηλός και βρήκα μια 80αρα σήμερα μπουκιά και συχώριο...  :tn04: :tn04: :tn04: χαχαχαχαχαχα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Είσαι λάθος εδώ. Πήδηξε μια πολύ καλή και θα μπορούσε να πηδήξει και άλλες αν ήθελε. Όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε έβαλε τα standart πολύ ψηλά γιατί έτσι γουστάρει. Νομίζω ότι είναι η προσέγγισή σου και με εκθέτεις. Έχω γράψει όταν ήμασταν πάνω τι πιστεύω για το ρολογά και σε παραπέμπω να τη διαβάσεις.

αυτος το ξεκινησε απο ενα like που εκανα σε ποστ του paris papis δεν του αρεσε και με επιτεθηκε με βρισιες χωρις να του εχω γραψει κατι που να θιγει την προσωπικοτητα του, θα το σεβαστω για σενα και μονο και λογο της φιλίας μας και οτι εισαι αξιολογο ατομο, αλλά αν μου ξανα επιτεθει με χαρακτηρισμους ο ρολογας δεν θα το αφησω να περσαει ετσι ντουκου.

το σταματαω εδω  :hi:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065

Τι να κλάσουν τώρα τα Επτάνησα με Ενετική Κατοχή,αργότερα με το μαντολίνο του Κορέλι και με εμφύλιο που σχεδόν δεν τους άγγιξε,σε σύγκριση π.χ.με Μακεδονία που είχε τουρκοκρατία,κομητατζήδες,Γερμανούς,hardcore εμφύλιο,πείνα,κακουχίες..

Όπως έχω ξαναγράψει..

Ναι ρε συ, πιστωσε του οτι ειπε κατι σωστο. Αλλο εννοουσε (βεβαια αυτος π απαντησε σαν kman εδωσε αλανικη απαντηση, τετοιοι δεν φορανε μινερβα..)

Εν τελει γιαυτο απαντω κυριως σε εσενα γιατι τεκμηριωνεις κ λες το σωστο , κ οχι αυτο π νομιζεις εσυ σωστο!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
5. συμπερασματικα λοιπον, ο Βαλκανιοπουτσισμος ειναι μια ΑΠΑΤΗ και μια μεθοδος προς αποφυγη!
Χυστη μου, εννοεις ο ΒαλκανιοΜαλακισμος ειναι προς αποφυγη.
Αλλα, ο Balkan Peos/Βαλκανισμος ειναι οτι πιο δυναμικο και επεκτατικο εχει η χωρα μας, σαν την πεμπτη πολιτικη θεωρια, μετα τον Πορνομεταναστευτισμο!
μου φαινεται οτι δεν εχεις δει την φατσα του αλλιως θα ειχες την ιδια αποψη με τη δικια μου.
εγω σου λεω οτι με την φατσα που εχει γιατι αν  αναφερω το σωμα του που ειναι σαν κεφτές τελειως πλαδαρο σαν λαπάς
δεν μπορει να ειναι επιλεκτικος μονο στα μπουρδελα μπορει να γαμησει γιατι τα 7αρια θα χρειαστει να τα χρυσωπληρωσει
ελληνικες κουραδομαγκιες στην ρωσια και την ουκρανια δεν παιζουν γιατι εχει φαπες απο τους ασβερκους ρωσους και ουκρανους
Φατσα δεν εχω δει, αλλα με τα καροτ φιτ, εμοιαζε σαν τον Νικο Οικονομοπουλο!
Σιγουρα εαν κανει ενα λιφτινκ προσωπου θα ψαρωνουν οι ελλεηνιδες, αλλα αυτου του αρεσει το εισαγωμενο κρεας!
Παντος με τοσο γυρισμα στα κασερια θα εχει κανει σφιχτα μπρατσα!

Κοιτα, σαν Κμανιστης εχει το μικροβιο του φλασαρισματος! Αλλα ξερεις οτι 1 στις 10 καθετε στους Κμανιστες!
Εαν θελουν να γαμανε πολυ, ας πανε στην τεταρτη πολιτικη θεωρια!
υγ.
Περα απο την πλακα, εγω παω για ματι καθε μερα διπλα στο καζινο, και τι βλεπουν τα ματια μου δεν λεγεται! Κριμα νεο παιδι ο Αιγηνορ να λιωνει μεσα στο τυροκομειο και να μην τρεχει στις παραλιες για τουριστιουλες! Ειναι μοντελας, τι να κανουμε!
...Κατσε να κανω λαικ για το...ασβερκους!
[quote author=dude901123 notid=98948
link=topic=20757.msg8524946#msg8524946 date=1536687836]
Τελικά δεν κατάφερα να μείνω σιωπηλός και βρήκα μια 80αρα σήμερα μπουκιά και συχώριο...[/quote]Αστους να γελανε! Δεν γνωριζουν οτι τα γκραννυ ειναι τα πιο σκληρα! Παντα Αξιος! Εγω λυγισα με μια 70αρα! Εαν ηταν 5 χρονια νεοτερη, θα γινονταν ανασταση!

Τελικα μεσα σε αυτο τον ορυμαγδο ανωμαλιων, παραπλευρων καταστασεων, η κτηνοβασια ειναι λιαν συντηρητικη πραξη!
Πορνομυστευσατε απαντες!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Είσαι λάθος εδώ. Πήδηξε μια πολύ καλή και θα μπορούσε να πηδήξει και άλλες αν ήθελε. Όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε έβαλε τα standart πολύ ψηλά γιατί έτσι γουστάρει. Νομίζω ότι είναι η προσέγγισή σου είναι λάθος και με εκθέτεις. Έχω γράψει όταν ήμασταν πάνω αυτοστιγμής τι πιστεύω για το ρολογά και σε παραπέμπω να τη διαβάσεις.
Φιλικά πάντα.

Τελικά δεν κατάφερα να μείνω σιωπηλός και βρήκα μια 80αρα σήμερα μπουκιά και συχώριο...  :tn04: :tn04: :tn04: χαχαχαχαχαχα
Άστον δεν πειράζει! Αυτός ξεφτιλίστηκε γρήγορα και μόνος του εντελώς! Ξέχασε να πεί πως είμαι και αχθοφόρος των τουριστών όπως έχει γραφτεί στο παρελθόν για εμένα!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
ενα update του Κμανισμου συμφωνα με τις νεες πληροφοριες που μας εδωσε ο ιδιος ο ιδρυτης του...

Κμανισμος σημαινει

-πας σε ενα κωλομπαρο με φτηνες πουτανες στις 11 που πιανουνε δουλεια και ειναι αδειο απο πελατες, ουτε ο ντιτζεϊ δεν εχει αρχισει καν να βαζει μουσικη
- πας τρεχοντας και τις πιανεις ολες ψαχνοντας να βρεις ποια δε θα κανει εμετο ετσι που εισαι
- της δινεις πενταπλασια απο οσα ζηταει ακομα και απο δυσμορφικους πακιστανους
- φευγεις τρεχοντας να τη γαμησεις στο δωματιο μην αλλαξει γνωμη και ετσι χανεις ολη τη διασκεδαση και την ουσια του να πηγαινεις σε ενα κλαμπακι
- την επομενη μερα επειδη σου τελειωσανε τα λεφτα και δε μπορεις να της ξαναδωσεις οσα ζηταει (απο σενα μονο) για να τη γαμησεις, την πας στην πιο φτηνη μπακαλοταβερνα του Κιεβου και την ταϊζεις κουβερ και νερο βρυσης ενω της ταζεις να την πληρωνεις απο την επομενη μερα απλα οχι για να τη γαμας αλλα απλα για να ερθει μαζι σου διακοπες οταν ξαναμαζεψεις λεφτα
- Μετα απο κανα εξαμηνο που μαζευεις λεφτα χωρις να τρως και χωρις να εχεις να παρεις ενα βρακι της προκοπης, τη φερνεις στην Ελλαδα με τη φθηνοτερη πτηση, την πας στο φθηνοτερο ξενοδοχειο και τρωτε πασατεμπο ενω την αφηνεισ και φλερταρει και γαμιεται και με ξενους ενω την πληρωνεις εσυ
- μολις περασει η βδομαδα κουτσα στραβα, σηκωνεται και φευγει και σε γραφει στην καραμουναρα της και ουτε θυμαται το ονομα σου και συ ερχεσαι στο μπου και το παιζεις γαμικουλας και βαλκανιος παιχτης που δε σε νοιαζει οτι αυτη που μεχρι χθες χρυσοπληρωνες τωρα γαμιεται για ενα σφηνακι βοτκα

Αυτος ειναι ο Κμανισμος..... μη καταντησεις Κμανιστης, μεινε αντρας!

Απιστευτη περιγραφη, επεσα κατω απο τα γελια!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Όπως έχω ξαναγράψει..
Η καταγωγή μου είναι από τους Αιολείς που είναι Βόρειο φύλο!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Σιγα μην εισαι και απο τους Αιολοδωριεις! Μια ζωη αχθοφοροι των αλλων!
Για θυμισε μου, στην ναυμαχια της Σαλαμινας, κουβαλαγατε τις αποσκευες των Αθηναιων η σας εσερνε η Αρτεμισια/Μποντρουμισια απο την μυτη, για λογαριασμο των Περσωνε?

Ένας είναι πίσω από το προφίλ kman,απλά κάποιες φορές βραχυκυκλώνουν τα συστήματα και νομίζεις ότι από το ίδιο προφίλ γράφει και ο Κόναν ο Βάρβαρος
ΜικροΜεγαλισμος! Ωρες ωρες νομιζει οτι ειναι με την εμπροσθοφυλακη του Μ.Αλεξανδρου στα Γαυ.γαμηλα η καιει την Περσεπολη η μαχεται μαζι με τους Ακριτες τους ανιχνευτες του Ταμερλανου, εξω απο την Θεοδοσιουπολη. Αλλες φορες νομιζει οτι ειναι μαζι με τον Ιαν Φλεμινκ, σε αποστολη αυτοκτονιας στο Μινσκ και φυσικα μπορει να σου πει και για τις ιστοριες με τον Ζαχο στην μαχη του Τομπρουκ! Τωρα γραφει και τα απομνημονευματα (του)...ενος μακεδονομαχου!

Οταν κανω review θα επανερθω με μαζικα λαικς!
Πραγματικα εχω γλιτωσει χρηματα απο το σαητ!
Αφιερωμενο στους Μυσταγωγους

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ναι ρε συ, πιστωσε του οτι ειπε κατι σωστο. Αλλο εννοουσε (βεβαια αυτος π απαντησε σαν kman εδωσε αλανικη απαντηση, τετοιοι δεν φορανε μινερβα..)

Ο kman είναι σαν τον Hulk.
Κάποιες στιγμές πρασινίζει,γίνεται δύο μέτρα και δίνει αλάνικες απαντήσεις.
Θα το συνηθίσεις με τον καιρό.
Ένας είναι πίσω από το προφίλ kman,απλά κάποιες φορές βραχυκυκλώνουν τα συστήματα και νομίζεις ότι από το ίδιο προφίλ γράφει και ο Κόναν ο Βάρβαρος :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Το βίωμα είναι πιο καθοριστικό.
Εσύ για παράδειγμα μεγάλωσες παίζοντας πάντα εντός έδρας,με άφθονα μουνάκια από όλο τον κόσμο να γυροφέρνουν,ενώ οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώναμε χύμα εποχές που είχαν έρθει οι πρώτοι ρωσοπόντιοι που μαζί με τις κλασσικες 15άδες-20άδες των γύφτων σημάδεψαν τα εφηβικά μας Σαββατόβραδα.
Που είχαμε γκόμενα καμιά συμμαθήτρια και ένα σωρό μεγαλύτεροι σε ηλικία καυλιάρηδες,μας την πέφταν νέτα σκέτα για να κόψουν αντιδράσεις.
Αλλά καλώς έγιναν έτσι τα πράγματα..

Σιγα μην εισαι και απο τους Αιολοδωριεις! Μια ζωη αχθοφοροι των αλλων!
Για θυμισε μου, στην ναυμαχια της Σαλαμινας, κουβαλαγατε τις αποσκευες των Αθηναιων η σας εσερνε η Αρτεμισια/Μποντρουμισια απο την μυτη, για λογαριασμο των Περσωνε?

:2funny: :2funny: :2funny:

Κόφτε τις μαλακίες ρε,πλέον έχουμε μαλώσει σχεδόν όλοι με όλους σε αυτό το thread.

Υ.Γ.Τόσο καιρό νόμιζα ότι ήσουν κλώνος παλιού γνωστού μέλους,αλλά το γεγονός ότι δεν ήξερες ποιος είναι ο πλέζουρας,κατέρριψε τη θεωρία μου..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αρχηγε μην μας το κανεις αυτο! Βαζε μαυρο στα ματια, δεν θα βγαλουμε χειμωνα χωρις αυτες!!! Ασε που θα σε κατηγορουν για παραμυθα και θα θελουν αποδειξεις!!!Ελα μην γινεσαι υπερβολικος!
Ειναι για χτυπηματα υψηλων επι.δοσεων! Εμεις ειμαστε για μαζικα πυρα πυροβολικου!Αμα δεν ηταν οι νησιωτες ακομα τουρκοκρατια θα ειχαμε. Ειναι χελια και ξερουν να ελισσονται!
Οποιος κανει Balkan style Μαλακιες, θα τον ξεκανουν οι Μουζικοι της Στεπας, θα παει ακλαυτος.
Ισχύει αυτό! Η Balkan μαγκιά δεν περνάει στο υψηλό επίπεδο Ουκρανίας και Ρωσίας! Αντίθετα περνάει στις δυτικές καργιολίτσες και  δυτικοποιημένες ανατολικές Πολωνο-τσεχες! Στο Ρωσικο κόσμο περνούσε και περνάει το Gentleman! Άντρας με τρόπους και κάπως μυστηριώδης !Όχι τσαμπουκάς ή απότομος!  
Αν πας να το παίξεις Balkan εκεί σε οτιδήποτε άλλο εκτός απο τουρίστες σαν κι εσένα θα φας πολύ ξύλο απο όλους! Και σαν τουρίστας εξαρτάται η κατανάλωση σου στο μαγαζί γιατί αν τα βάλεις με αραβότουρκους επιδεικτικά πάλι θα τις φας! Υποστήριξη θα έχεις μόνο αν καταναλώσεις τα ίδια με αυτούς! Τοτε οι Σλάβοι είναι μόνο με τους λευκούς σταυροφόρους! Τα πράγματα δεν φτάνουν ποτέ εκεί απλά οι ισορροπίες πλανώνται στην ατμόσφαιρα του πεδίου και επηρεάζουν την ψυχολογία του κάθε παίχτη και την περίφημη ΑΣΚΗΣΗ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!!!    

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το βίωμα είναι πιο καθοριστικό.
Εσύ για παράδειγμα μεγάλωσες παίζοντας πάντα εντός έδρας,με άφθονα μουνάκια από όλο τον κόσμο να γυροφέρνουν,ενώ οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώναμε χύμα εποχές που είχαν έρθει οι πρώτοι ρωσοπόντιοι που μαζί με τις κλασσικες 15άδες-20άδες των γύφτων σημάδεψαν τα εφηβικά μας Σαββατόβραδα.
Που είχαμε γκόμενα καμιά συμμαθήτρια και ένα σωρό μεγαλύτεροι σε ηλικία καυλιάρηδες,μας την πέφταν νέτα σκέτα για να κόψουν αντιδράσεις.
Αλλά καλώς έγιναν έτσι τα πράγματα..
Αυτά παντού γίνονται! Να στη πέφτουν μεγαλύτεροι! Στη δε Ρόδο έχει πολύ αληταρία! Απο νώθα ορφανά Ελληνίδων με Αφροαμερικάνους αεροπλανοφόρων μέχρι μουσουλμανική μειονότητα και ότι τσιγγανόφαρα θέλεις εκτός τους περίπου 10-15 χιλιάδες μόνιμους Αλβανούς!
Στα στενά της παλιάς πόλης κυκλοφορούσαν πρεζόνια μαχαιροβγάλτες  (τώρα όχι πολλά) και ανθούσε η πορνεία!  
Δεν είναι εύκολο νησί όπως μπορεί να υποθέσεις για την Σάμο ή τη Χίο ή τις Σποράδες!
Μιλάμε πάντα για ένα καμάκι! Όχι για τα παιδιά της μέρας!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
1. Αφου μιλαμε λοιπον για πουτανες ( κατερρευσε πληρως λοιπον το παραμυθι με τις "σπονσορετες" ή τις "γκομενες"), δεν υπαρχει οριο στο τι γινεται μεταξυ τους σε μια σχεση πουτανας με πελατη. Αλλοι πληρωνουν για να κατουρησουν, αλλοι για να τους κατουρησουν, αλλοι για να γαμησουν, αλλοι για να τους γαμησουν κλπ. Ως εκει λοιπον καλα.

2. Επιβεβαιωνομαι ξανα οτι οι γκομενες του Βλακμαν ειναι ΜΠΑΖΑ στη μαπα (οπως η πολωνεζα) γιατι δεν υπαρχει στον κοσμο ομορφη μουναρα που να δεχεται να τη χεζουνε στη μαπα, ακομα και οι πουτανες που προσφερουν τετοιες υπηρεσιες (οπως και με την περιπτωση της βερονικας) εχουνε μαπες για τα πανηγυρια

3. Επιβεβαιωνομαι επισης για την ανασφαλεια του Βλακμαν και το πανηλιθιο κανονα του Βαλκανιοπουτσισμου καθως ειναι υπερτατη ΜΑΛΑΚΙΑ να πληρωνεις μια πουτανα (πεντκαθαρο πλεον) οταν δεν εισαι μαζι της και οταν δε σου προσφερει υπηρεσιες! Αυτο ειναι και η μεγαλυτερη μομφη που τον παω πιπα κωλο και ενω τοσο καιρο μας το επαιζε οτι δηθεν υπηρχε σχεση και αισθημα, αναγκαστηκε να παραδεχθει οτι προκειται απλα για πουτανες τις οποιες χρυσοπληρωνει, οτι λεω εγω δλδ απο την αρχη.

4. Επισης επιβεβαιωθηκα και με τις αποκαλυψεις του μεγα μυστη πασων των Ρωσιων Δημητρακη, πως ο Βλακμαν ειναι ενας υπαλληλακος που μενει σε ξενωνα και δεν εχει να παρει ουτε ενα αμαξι (τα 500/μηνα που μας λεει οτι χρειαζεται ειναι ακομη ενα τεραστιο ψεμμα καθως το ξερουνε και τα τσιμεντα πως η γερμανια ειναι ο παραδεισος των μεταχειρισμενων και μπορεις να παρεις απιστευτη μερσενταρα ξερωγω με κατω απο 10.000) και πως δουλευει ολη μερα μη ξοδευοντας τιποτα για τον εαυτο του για να σκασει σε πουτανες. Αυτο επισης θεωρω οτι ειναι μεγιστη μαλακια και πααδειγμα προς αποφυγη απο καθε χιστη που σεβεται τον εαυτο του!

Είσαι τελείως βλάκας.
Κανονικά στους βλάκες δεν απαντάω για να μη βελτιωθούν.Είναι η αρχή της μη αντίδρασης.
Επειδή όμως είσαι για τον πούτσο θα σου απαντήσω.
1.Αν ήταν πουτάνες,τι σημασία θα είχε αν φαίνονταν τα πρόσωπά τους?
2.Αφού είναι μπάζα στη μάπα γιατί όλοι χαρακτηρίζουν μουνάρα τη μία μόνο σπονσορέτ της οποίας έβαλα το πρόσωπο?

k9eYqZ.jpg

Οπως και αυτή που είχα παλιά.

XM3l8A.jpg

GfsPgA.jpg

3.Οταν η άλλη δέχεται κατούρημα,χέσιμο κτλ κυριολεκτικά κάνει τα πάντα,από πού κι ως πού μιλάς για υπηρεσίες?
4.Τι ξενώνα,700 ευρώ πληρώνω για νοίκι και άλλα 100 για θέρμανση κτλ.
5.Δεν έχεις πάει ποτέ Κίεβο δεν ποστάρεις τίποτα από Κίεβο,ούτε μια φωτό.Συνεπώς δε μετράς.
Συγκρατήθηκα για να δώσω μια ορθολογική απάντηση.
Γενικώς είστε τελείως τρύπιοι και για αυτό δεν κάνω λογικές αναλύσεις γιατί είναι παντού τρύπες,δε στέκεται ούτε ένα πράγμα.
Δηλαδή ό,τι και να πείτε στη μία πρόταση αναιρείται στην επόμενη γιατί είστε θεόχαζοι.Ετσι μου είναι πανεύκολο να ανατρέπω αυτά που λέτε αλλά δεν το κάνω για να μη βελτιωθείτε.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μη νομίζεις σε πολλές γκόμενες αρέσει το κατούρημα γιατί δημιουργείς ειδικό δεσμό.
Χέσιμο δέχονται πολύ λίγες,εγώ μόνο δύο έχω βρει ως τώρα.
Σίγουρα πολύ περισσότεροι άντρες τρώνε τα σκατά και τα ούρα της αγαπημένης τους όπως μπορεί να σε διαβεβαιώσει ο δημητράκης.
Δηλαδή αν μία ζητήσει από τον αρραβωνιαστικό της να τον κατουρήσει και αυτός δεχτεί σημαίνει οτι τον εκμεταλεύεται?
:2funny: :2funny: :2funny:
Οταν γίνεσαι "συναισθηματικός" σίγουρα αποκτάς άλλο ειδικό βάρος !!! :grin:

Και βέβαια ποιος θα μπορούσε να φέρει αντίρρηση στο επιχείρημά σου ότι το αλληλοχέσιμο και το αλληλοκατούρημα ισχυροποιεί το συναισθηματικό δέσιμο ενός ζευγαριού ???   :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom