Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
και εγω περιμενω να ακουσω τον δασκαλο Μπλασκο το οκτωβριο που θα γραψει. σιγουρα θα γραψει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα για τους μπούλιδες-τυρόγαλα που γαμανε την χουφτα τους  :2funny:. τουλαχιστον δεν γαμανε που δεν γαμανε γιατι ειναι σαν κεφτεδες και μπουλιδες  :2funny:  δεν πανε και σε κανενα μπουρδελακι να ξεχαρμανιασουν λιγο  :2funny:
Ο φίλος σου ο Popov είναι πιο παρατηρητικός στις φωτογραφίες και μπορεί να σε διαβεβαιώσει για το πόσο μέσα έχεις πέσει με την εμφάνιση μου!
Και βέβαια όπως περιγράφεις την εμφάνισή μου σύμφωνα με το πως με είδες έτσι ακριβώς περιγράφεις και τις σεξουαλικές σου επιτυχίες  εδώ---->

εγω μεγαλε δεν εχω κοληματα, η μαλακια για μενα ειναι αγνωστη λεξη

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
O KMAN ειναι αληθινος ζει την ζωη του οπως θελει και ειναι και σεβαστος γιατι δεν προκαλει εδω μεσα.
Απλα λεω καποιες φωτο ειναι καλο να μην ανεβαινουν καν εδω μεσα.Και εμενα μια μου ζητησε να την καψω με το υγρο του κεριου που εσταζε αλλα αρνηθηκα.
Εχει μια διαφορα ομως μια να λεει χεσε με,κατουρα με,χτυπα με και αλλο να το εξαγοραζεις με το χρημα,αυτο λεω.
Μπορει να προκαλεσουν τετοιες πραξεις ασχημα ψυχολογικα προβληματα αν γινουν μονο και μονο μεσω χρηματος γιατι η αλλη θα νιωσει την απολυτη ξεφτιλα,οτι ειναι σκουπιδι.
Κατα τα αλλα αμα το ζητανε,εννοειται καντε το,οντως πολλες θελουν ανωμαλια.

Τωρα στο αλλο θεμα με τις φωτο ασχετα ποιος τις εχει,τις εδωσε η δεν τις εδωσε δεν ειναι σωστο να περασουν φωτο ενος μελους χωρις την συναινεση του και ειναι και ποινικο αδικημα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ουτε τον σκυλο σου η την γατα σου δεν κατουρας η χεζεις ποσο μαλλον ανθρωπο
Αλλα για καποιους οι πουτανες ειναι σκουπιδια οχι ανθρωποι,ας τις χεσουμε λοιπον,εγω λεω να τις δερνουμε με κανα 10Ευρω παραπανω να ξεσπαμε και απ τα γαμησια που ριχνουν σε μας τους υπερ-Βαλκανιους οι φλωροι οι Ευρωπαιοι

Αμα δεν το ζητησε η ιδια και απλα την χεζεις για 5-10 Ευρω παραπανω ειναι ξεφτιλα
Δεν σηκωνει καμια συζητητη αυτο
Αμα η ιδια το ζητησε η το ηθελε πραγματικα τοτε no problem.

Δυστυχως αυτα κανει το χρημα φιλε,σε κανει να ξεφτιλιζεις αλλους ανθρωπους οχι οτι δεν φταει και η πουτανα που το δεχεται
Αλλα ανθρωπος αγραμματος ξυλο απελεκητο,υποτιθεται σαν πολιτισμενος ανθρωπος δεν ξεφτιλιζεις ετσι καποιον που ειναι αμορφωτος και σε μεγαλη αναγκη.

Βεβαια αυτο υποθετικα γιατι οσο πιο πολιτισμενος υποτιθεται ειναι καποιος τοσο πιο απολιτιστικα φερεται

Εγω λεω οταν εχεις μια γυναικα διπλα σου να σκεφτεσαι την αδερφη σου,την μανα της αν ηταν στην θεση της θα ηθελες καποιος να της κανει οτι εσυ?

Μη νομίζεις σε πολλές γκόμενες αρέσει το κατούρημα γιατί δημιουργείς ειδικό δεσμό.
Χέσιμο δέχονται πολύ λίγες,εγώ μόνο δύο έχω βρει ως τώρα.
Σίγουρα πολύ περισσότεροι άντρες τρώνε τα σκατά και τα ούρα της αγαπημένης τους όπως μπορεί να σε διαβεβαιώσει ο δημητράκης.
Δηλαδή αν μία ζητήσει από τον αρραβωνιαστικό της να τον κατουρήσει και αυτός δεχτεί σημαίνει οτι τον εκμεταλεύεται?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ο φίλος σου ο Popov είναι πιο παρατηρητικός στις φωτογραφίες και μπορεί να σε διαβεβαιώσει για το πόσο μέσα έχεις πέσει με την εμφάνιση μου!
Και βέβαια όπως περιγράφεις την εμφάνισή μου σύμφωνα με το πως με είδες έτσι ακριβώς περιγράφεις και τις σεξουαλικές σου επιτυχίες  εδώ---->

βουλωμενο γραμμα διαβαζεις τυπε ποιες σεξουαλικες μου επιτυχιες  :2funny:

η φατσα σου που την εχω δει ειναι σαν μπούλη τυρογαλά  :2funny:

ετσι εξηγειται οτι δεν πηδηξες στην ουκρανια οταν πηγες με τον dude901123

οσο απελπισμενη και να ειναι μια γκομενα αν δει τη φατσα σου δεν προκειται να σου κατσει με τιποτα  :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Σιγά,οι πουτάνες δεν τα κάνουν αυτά.Αυτά τα κάνουν οι κανονικές κοπέλες.
Μία μου ζήτησε να τη γρονθοκοπήσω στο πρόσωπο μέχρι να τρέχει αίμα από τη μύτη.(Πολωνέζα φυσικά).Δεν το έκανα και μετά βρήκε ένα Γερμανό και ταξίδευε Γερμανία με το τρένο για να τη σαπακιάσει.

ελεος!!!

μετα αν σε κραξει ο paris papis αδικο θα εχει;

εγω το ξερω οτι ως χαρακτηρας εισαι ψυχούλα και καλο ατομο, αυτα ολα γιατι τα γραφεις;

εγω καταλαβα οτι θελεις να προκαλεις και να δημοιυργεις εντυπωσεις απο πραγματα που υπαρχουν στην φαντασια σου αλλιως δεν εξηγειται ολο αυτο

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Κατανοώ το σκεπτικό σου και θα σου πω ότι και εμένα με έχουν αηδιάσει φωτογραφίες που έχει ανεβάσει κατά καιρούς.

Τώρα τι είναι ηθικό και νορμάλ όταν μιλάμε για κρεβάτι,πληρωμένες υπηρεσίες,βίτσια,κ.λ.π. είναι μεγάλο θέμα.

Είναι πολύ γκρίζα περιοχή από όπου κι αν το πιάσεις..

@panoskliros Υπάρχει εδώ και δεκαετιες ολόκληρη BDSM σκηνή.
Εδώ γνωρίζουμε νορμάλ γκόμενες και όταν λύνονται μπορεί να ζητήσουν κάποια στιγμή ασφυξία,ξεφτίλισμα,ξύλο..

Είναι μεγάλη κουβέντα το συγκεκριμένο θέμα.

Μεγαλη κουβεντα αλλα εντος καποιων κοκκινων γραμμων.. Μου ετυχε κοπελα bdsm η οποια την ωρα π καναμε ντους μετα απο καποια χαστουκια μου ζητησε να της χτυπησω το κεφαλι στα πλακακια του μπανιου πανω στην καβλα της... οχι απλα φρικαρα κ το σταματησα αλλα τη χωρισα μετα βλεποντας π θα κατεληγε αλλα κ το τι μαυριλα κουβαλουσε μεσα της. Η γκομενα το μονο 8,5-9αρι π ειχα ever.

για μενα ζωα, κατουρα, σκατα, δεν εχουν θεση στο σεξ. Κ δικαιως ειναι απαγορευμενα απο τη θεματολογια του site

Θυμαστε οταν προσφατα ενα κοριτσακι βερονικα σταματησε με το που βγηκαν στη φορα βιντεο με καποιον να την κατουρα.. δεν γαμαμε μουνια που δεχονται τετοιες μεταχειρισεις.

Κ γενικα υπαρχει μια ομερτα στις μαλακιες. Γαμας ακαποτα πουτανες? Δεν το λες.. τις κατουρας ? Δεν το λες..

Αυτος οχι μονο το λεει αλλα βαζει φωτογραφιες νομιζοντας οτι ... κ να ταν κανα 20χρονο Α male να πω οκ. Οχι ρε παιδια το σκραπ.. δεν το δεχομαι.

Δεν εχει καμια διαφορα απο αραβα καμηλιερη ο κμαν, το ιδιο κ το αυτο. Τις ιδιες ανωμαλιες κανουν κ στη μεση ανατολη

Επισης ! Το ατομο εχει 2 διαφορετικα στυλ γραφης, ενα βλαχικο κ ενα μαγκικο.. ειναι χτυπητες οι διαφορες στα κειμενα του. Κατι π σημαινει οτι το account δεν ειναι απολυτα προσωπικο ! κ για ιδιο λογο ειχε φαει κ μπανακι αν θυμαμαι.

τεσπα, αναγκαστικα οπως τρωμε στη μαπα πορνομιτς, θα τρωμε κ κμαν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ελεος!!!

μετα αν σε κραξει ο paris papis αδικο θα εχει;

εγω το ξερω οτι ως χαρακτηρας εισαι ψυχούλα και καλο ατομο, αυτα ολα γιατι τα γραφεις;

εγω καταλαβα οτι θελεις να προκαλεις και να δημοιυργεις εντυπωσεις απο πραγματα που υπαρχουν στην φαντασια σου αλλιως δεν εξηγειται ολο αυτο

Μα αφού αυτή το ζήτησε.Εμένα δε μου αρέσει να βαράω γκόμενες.Μια άλλη Πολωνέζα θυμάμαι εκεί που τη γαμούσα από τον κώλο μου δίνει τα μαλλιά της σε κότσο στο χέρι και μου λέει τράβα τα μαλλιά μου δυνατά όπως με γαμάς.
Δεν ξέρω γιατί ηδονίζονται με τον πόνο και τη βρίσκουν με τους εξευτελισμούς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μεγαλη κουβεντα αλλα εντος καποιων κοκκινων γραμμων.. Μου ετυχε κοπελα bdsm η οποια την ωρα π καναμε ντους μετα απο καποια χαστουκια μου ζητησε να της χτυπησω το κεφαλι στα πλακακια του μπανιου πανω στην καβλα της... οχι απλα φρικαρα κ το σταματησα αλλα τη χωρισα μετα βλεποντας π θα κατεληγε αλλα κ το τι μαυριλα κουβαλουσε μεσα της. Η γκομενα το μονο 8,5-9αρι π ειχα ever.

για μενα ζωα, κατουρα, σκατα, δεν εχουν θεση στο σεξ. Κ δικαιως ειναι απαγορευμενα απο τη θεματολογια του site

Θυμαστε οταν προσφατα ενα κοριτσακι βερονικα σταματησε με το που βγηκαν στη φορα βιντεο με καποιον να την κατουρα.. δεν γαμαμε μουνια που δεχονται τετοιες μεταχειρισεις.

Κ γενικα υπαρχει μια ομερτα στις μαλακιες. Γαμας ακαποτα πουτανες? Δεν το λες.. τις κατουρας ? Δεν το λες..

Αυτος οχι μονο το λεει αλλα βαζει φωτογραφιες νομιζοντας οτι ... κ να ταν κανα 20χρονο Α male να πω οκ. Οχι ρε παιδια το σκραπ.. δεν το δεχομαι.

Δεν εχει καμια διαφορα απο αραβα καμηλιερη ο κμαν, το ιδιο κ το αυτο. Τις ιδιες ανωμαλιες κανουν κ στη μεση ανατολη

Επισης ! Το ατομο εχει 2 διαφορετικα στυλ γραφης, ενα βλαχικο κ ενα μαγκικο.. ειναι χτυπητες οι διαφορες στα κειμενα του. Κατι π σημαινει οτι το account δεν ειναι απολυτα προσωπικο ! κ για ιδιο λογο ειχε φαει κ μπανακι αν θυμαμαι.

τεσπα, αναγκαστικα οπως τρωμε στη μαπα πορνομιτς, θα τρωμε κ κμαν

Οντως οι εμίρηδες στο Ντουμπάι χέζουν τα μοντέλα του ίνσταγκραμ αφού τους έχουν δει να καταναλώνουν hummus.Εδώ το σάιτ που έκανε πάταγο αφού ξεσκέπασε τις δεσποινίδες.

Ενας Ελληναράς αρκείται βέβαια να χέζει απλές κοπέλες έχοντας καταναλώσει πιτόγυρα δεν μπορούμε να φτάσουμε το μεγαλείο των σείχηδων.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις τυπε ποιες σεξουαλικες μου επιτυχιες  :2funny:

η φατσα σου που την εχω δει ειναι σαν μπούλη τυρογαλά  :2funny:

ετσι εξηγειται οτι δεν πηδηξες στην ουκρανια οταν πηγες με τον dude901123

οσο απελπισμενη και να ειναι μια γκομενα αν δει τη φατσα σου δεν προκειται να σου κατσει με τιποτα  :2funny:
Τελικά η μαλακία δεν στερεύει ποτέ σε αυτό το νήμα! Και κάθε νεο-πιρφόρος χειρότερος από τον προηγούμενο! Ούτε να σας λυπηθεί δεν μπορεί κανείς...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Τελικά η μαλακία δεν στερεύει ποτέ σε αυτό το νήμα! Και κάθε νεο-πιρφόρος χειρότερος από τον προηγούμενο! Ούτε να σας λυπηθεί δεν μπορεί κανείς...

ναι μπουλη οτι πεις, θα πω στο δασκαλο Ιωσηφ να κανει μια λεπτομερη περιγραφη για την περιπτωση σου μπας και γαμησεις καποια φορά και εσυ στην ουκρανια  :2funny: γιατι μυριζεις τυρόγαλο απο μακρια και σλαβες αυτο το καταλαβαινουν το εχει πει και πορνομεταναστης αυτο οτι οι ουκρανες και οι ρωσιδες  μυριζονται απο μακρια την κακομοιρια σας και τα τυρογαλα που κουβαλατε στο πουλι σας  :2funny: γι' αυτο και δεν μπορειται να γαμησετε.

γυριστε το στα Μπουρδελα αν σας εχει φαει η αγαμια  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το πρόβλημα του aegean είναι οτι έχει πολύ υψηλά στάνταρτς.Του είπα τότε στη Ρόδο να πάει σε κάτι ρωσικά εξαράκια στο Colorado που φαίνονταν εύκολες και έγραψε μου είπες να πάω σε μέτριες.
Αυτές που θέλει δε γίνεται να τις αποκτήσει χωρίς χρήμα.Δηλαδή οχτάρια και πάνω.Για αυτό συνεχώς απογοητεύεται.Γιατί δε θεωρεί οτι πρέπει να τα σκάσει για να έχει το επίπεδο που θέλει και αυτές που μπορεί να έχει τζάμπα δεν τις θέλει,δε ρίχνει τα στάνταρτς του δηλαδή.
Εγώ γάμησα και εφτάρια,οχτάρια χωρίς λεφτά αλλά κοπίασα μου βγήκε ο κώλος δηλαδή,και τότε ήταν πιο εύκολα από τώρα,ήμουν και 10 χρόνια μικρότερος.
Χωρίς να σου βγει η Παναγία στην προσπάθεια απλά πάνω από 6.5 δεν πιάνεις.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τωρα στο αλλο θεμα με τις φωτο ασχετα ποιος τις εχει,τις εδωσε η δεν τις εδωσε δεν ειναι σωστο να περασουν φωτο ενος μελους χωρις την συναινεση του και ειναι και ποινικο αδικημα

Αυτές τις φωτό, πέρα από μένα και Glock, δε νομίζω να τις έστειλε ο kman αλλού.
Έχουμε λάβει πρωτότυπο υλικό με φάτσες φόρα παρτίδα και στο παρελθόν.
Δεν το διαμοιράσαμε ούτε τότε,ούτε τώρα.

Είμαστε πιστά στον Αρχηγό,Βαλκάνια Πορνοκομμάντο :grin:

@Pink_floyd δε διαφωνώ με το πνεύμα όσων έγραψες.

Και για μένα υπάρχουν no go.

Κάτι περί Βερόνικας..
Αυτός που την κατουρούσε δεν ήταν πελάτης,οπότε καταλαβαίνεις ότι η συγκεκριμένη πιτσιρίκα απολάμβανε Golden Shower και στην προσωπική της ζωής.
Δηλαδή χωρίς αντίτιμο ή καταναγκασμό.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Κατανοώ το σκεπτικό σου και θα σου πω ότι και εμένα με έχουν αηδιάσει φωτογραφίες που έχει ανεβάσει κατά καιρούς.

Τώρα τι είναι ηθικό και νορμάλ όταν μιλάμε για κρεβάτι,πληρωμένες υπηρεσίες,βίτσια,κ.λ.π. είναι μεγάλο θέμα.

Είναι πολύ γκρίζα περιοχή από όπου κι αν το πιάσεις..

@panoskliros Υπάρχει εδώ και δεκαετιες ολόκληρη BDSM σκηνή.
Εδώ γνωρίζουμε νορμάλ γκόμενες και όταν λύνονται μπορεί να ζητήσουν κάποια στιγμή ασφυξία,ξεφτίλισμα,ξύλο..

Είναι μεγάλη κουβέντα το συγκεκριμένο θέμα.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές γκόμενες έχουν πολλές ανωμαλίες, ξύλο μέτριο ή και γερό, ασφυξία, ξεφτίλισμα κτλ. Δηλ. να αρχίσουν να τα ζητάνε αυτές και από μόνες τους αν "λυθούν" όπως είπες. Ακόμα, μεταξύ consenting adults δεν υπάρχει αδίκημα η βλάβη. Ολά καλά εδώ, πάμε παρακάτω.

Για μένα έπειτα μπαίνουν 2 θέματα:

1. Όταν υπεισέρχεται το χρήμα η έννοια αυτή δεν είναι πάντα σωστή. Υπάρχουν απελπισμένοι άνθρωποι, υπάρχουν ετεροφυλόφιλοι που δίνουν κώλο για τα λεφτά, υπάρχουν ναρκομανείς ότι θες υπάρχει. Για εμένα το να βλέπεις έναν απελπισμένο άνθρωπο και να τον πατάς στο λαιμό ή να εκμεταλλεύεσαι την απελπισία του για να βγάλεις γούστα είναι αισχρό και καταδικαστέο (δε λέω όλες οι πουτάνες είναι απελπισμένες, μιλώ για αυτές που είναι).

2. Το σεξ έχει μέσα την κυριαρχία για τον άνδρα και την υποταγή για τη γυναίκα. Όταν όμως κάποιος έχει εμμονή μόνο με αυτό, θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα γενικότερης ψυχικής διαταραχής (πχ. κόμπλεξ κατωτερώτητας). Θα φέρω ένα παράδειγμα: έστω εκατομμυριούχος που πχ. θα πλήρωνε πλουσιοπάροχα γυναίκες μόνο για να τις μαστιγώνει και να τις ξεφτιλίζει χωρίς να γαμάει. Εγώ σου λέω ότι αυτές γουστάρανε κιόλας και μετά πίναν εις υγείαν του κορόιδου και στο εύκολο χρήμα για ένα μαστιγωματάκι. Άρα καμία βλάβη δεν κάνει ο εν λόγω. Τι ψυχολογία όμως νομίζεις ότι έχει ένας άνθρωπος που βρίσκει ευχαρίστηση μόνο μέσα από τον πόνο του άλλου και το ξεφτίλισμα?

Αναμένω τις απόψεις σας.

ΥΓ. Για τον Kman ειδικά, χωρίς να τον ξέρω, για ψυχούλα τον κάνω που λεει ο Πάπας...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτές τις φωτό, πέρα από μένα και Glock, δε νομίζω να τις έστειλε ο kman αλλού.
Έχουμε λάβει πρωτότυπο υλικό με φάτσες φόρα παρτίδα και στο παρελθόν.
Δεν το διαμοιράσαμε ούτε τότε,ούτε τώρα.

Είμαστε πιστά στον Αρχηγό,Βαλκάνια Πορνοκομμάντο :grin:

@Pink_floyd δε διαφωνώ με το πνεύμα όσων έγραψες.

Και για μένα υπάρχουν no go.

Κάτι περί Βερόνικας..
Αυτός που την κατουρούσε δεν ήταν πελάτης,οπότε καταλαβαίνεις ότι η συγκεκριμένη πιτσιρίκα απολάμβανε Golden Shower και στην προσωπική της ζωής.
Δηλαδή χωρίς αντίτιμο ή καταναγκασμό.

Αυτές οι φωτό ζημιά στις κοπέλες θα κάνουν.Και είναι εντάξει κοπέλες με κανονικές δουλειές κτλ,θα τους δημιουργήσουν πολλά προβλήματα.
Από τις σπονσορέτς που δε με ενδιέφερε πολύ πόσταρα και φωτό με φάτσες,από όσες δεν πόσταρα είναι γιατί έχουν υπόληψη,θέση στην κοινωνία και είναι σημαντική η διακριτικότητα να μην εκτεθούν.
Τώρα βέβαια ο μαλάκας είναι μαλάκας,δεν αλλάζει αυτό.
Αλλά δεν ξαναστέλνω φωτό με φάτσες,βαριέμαι να μπλέκω.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Πορνομυστες, δεν μπορω να σας ακολουθησω λογο συνδρομου χρονιας ιντερνετικης υπερκοπωσης καρπιαιου σωληνα και εγκεφαλικου μυελου των οστων!
Εχουμε ξεφυγει Κανω καλεσμα στην ομαλοτητα!
Ελπιζω ο Παπας και ο Αιγεας να μην σφαχτουν!
Προς το παρον! Ας παει ο ενας στα πηδηχτηρια και ο αλλος στα τυροκομια! Συγκατησατε βαλλιστικους πυραυλους. Στοπ.
Αλλα ξεφτιλισματα σε γυναικες πρεπει να μην ανεβαινουν εδω περα,ειναι και δουλεια των admin να κρατησουν ενα επιπεδο
Πανο πολυ μαλακο (σοφτ) σε βρισκω! Δεν αντεχεις τα αιματα του Αρχηγου? Κουραγιο, σκεψου οτι ειναι καλλιτεχνης! Τοσα ακραια πραγματα κανουν για την τεχνη! Δηλ η γυμνη στην Λουρδη δεν σε ενοχλησε! η οι πουσι ραιοτς η  Γκρις νεχτ τοπ μοντελ που αυτοεξευτελιζονται?
[quote author=παπας βενεδικτος θ΄ notid=172522 link=top ic=20757.msg8524693#msg8524693 date=1536679853]
δλδ ρε αρχηγε σ' αρεσει να χεζεις και να κατουρας τις πουτανες που πηδας; τουλαχιστον πιστευω να μην πηρα καμια ιδια πουτανα απο αυτες που γαμησες εσυ απο το carribean και τις κατουρισες[/quote]Παπα αυτο σε πειραξε? Μα ειναι γνωστο οτι ο Βαλκανιοπουτσισμος ειναι ανοιχτος σε πειραματισμους! Ασε τον ανθρωπο να εκφραστει! Εξ αλλου 10 χρονια εχει που την ταιζει!
Μ αυτο το πλευρο να κοιμασε...οτι δεν εκανες κμανικη ανακυκλωση κοπρανων στα λιγα 8ρια του καριμπιαν!
Οποιος τολμαει ας παει μετα τον οχτωβρη στον μαυρο γατο στο Μινσκ, να φαει ι.κολι. βακτηριδιο!

Να πω ομως μια εμενα τι με χαλασε ? O kman αρχισε να με ενοχλει πολυ απο τη στιγμη που εβαλε τη φωτο που εχυνε μεσα στους οφθαλμους της πουτανας ! ! ! κ μετα ανεφερε οτι τις κατουραει (τις χεζει κλπ). Δηλαδη την επομενη φορα τι θα κανει? θα χυσει σε μια ενεση κ θα της τα περασει ενδοφλεβια ? η αυτη θα αρνηθει αν τις κουνησει 100 ?
Διακρινω μια υπερευαισθησια ροζ φλοιντ αγορι! Δηλ τι ηθελες να τις πει? Στασου Μυγδαλα? Στασου Σπρερμα ειπε! Δηλ αν την εχυνε στα ρουθουνια, ολα καλα? Η κοπελα μπορει να ηθελε και για τιν επιδερμιδα της!
Ασε που συνεχως δικαιωνεται ο Πα Μεγιστος Πορνομεταναστης για τις ψυχανωμαλες γκομενες

ΠΕΣ μου τωρα οτι Δεν σε ενοχλει που γαμαει στα μπουρδελα ο καθε παρατυπος μεταναστης, που δεν εχεις το υγειονομικο του προφιλ! Τουλαχιστον ο Κμαν ειναι εμβολιασμενος και τσιπαρισμενος!

Ελπιζω να μην αναγκαστεις ποτε να γαμησεις στα ιδια μπουρδελα που γαμαει ο Πικκερ η τις σπονσορετς γκομενες
του Πικκερ Πολυτελειας!
Το Φοβο του Αρχηγου να εχετε, Εχουμε κωλοβακτηριδιακο πολεμο!
Οποιος εχει βαλκανικα γονιδια θα επιβιωσει, οι υπολοιποι ας δουν μαι σταηλ ροκς!
υγ.
Ο Εμπερορ13 πως δεν εχει γραψει ακομα?
υγ.2
Πληρης συγχωνευση εδω και τωρα με τον Νομο του Πικερ!
Πικκερινοι και Αρλεκκινοι, αδερφες και παλλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια!
υγ.3
Ειδα καλα? Παλι Οδυσσο Χαρρι??? Καλητερα να πηγαινες Δαμασκο η Καμπουλ! Πιο ευκολα βγαζεις γκομενα στην Τεχερανη!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Το πρόβλημα του aegean είναι οτι έχει πολύ υψηλά στάνταρτς.Του είπα τότε στη Ρόδο να πάει σε κάτι ρωσικά εξαράκια στο Colorado που φαίνονταν εύκολες και έγραψε μου είπες να πάω σε μέτριες.
Αυτές που θέλει δε γίνεται να τις αποκτήσει χωρίς χρήμα.Δηλαδή οχτάρια και πάνω.Για αυτό συνεχώς απογοητεύεται.Γιατί δε θεωρεί οτι πρέπει να τα σκάσει για να έχει το επίπεδο που θέλει και αυτές που μπορεί να έχει τζάμπα δεν τις θέλει,δε ρίχνει τα στάνταρτς του δηλαδή.

ρε αρχηγε ο τυπος ειναι ο κλασικος μπουλης με τα κεφαλοτύρια απο το χωριο  :2funny:

δεν εχει καμια σχεση με την δικη σου ανωτερωτητα, εσυ και μινερβα σοβρακο που φορας οπως ο πατερας μου που ειναι 62 χρονων

μπορεις να γαμας ενα 7αρι ως 8αρι με 500 ευρω

αυτος ο τυρογαλας που να τα βρει τα 500 ευρα για να γαμησει, επειδη εχει ενα καμπριο με δοσεις στην τραπεζα νομιζει οτι θα του κατσουν οι ρωσιδες να τις απαυτωσει; :2funny:

ο τυπος προκαλει γελεια σε ολους εμας.

που να συγκριθει με τον δρ. λοβ ο γιατρος ειναι παιδαρας μπροστα σ' αυτο το τυρογαλο με πετσα απο προβειο γιαουρτι  :2funny:

ο γιατρος μπορει να γαμαει τσαμπα γιατι εχει και γυμνασμενο σωμα και ομορφος ειναι

το τυρογαλο που ειναι σαν μπουλης μονο στα μπουρδελα μπορει να γαμησει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε αρχηγε ο τυπος ειναι ο κλασικος μπουλης με τα κεφαλοτύρια απο το χωριο  :2funny:

δεν εχει καμια σχεση με την δικη σου ανωτερωτητα, εσυ και μινερβα σοβρακο που φορας οπως ο πατερας μου που ειναι 62 χρονων

μπορεις να γαμας ενα 7αρι ως 8αρι με 500 ευρω

αυτος ο τυρογαλας που να τα βρει τα 500 ευρα για να γαμησει, επειδη εχει ενα καμπριο με δοσεις στην τραπεζα νομιζει οτι θα του κατσουν οι ρωσιδες να τις απαυτωσει; :2funny:

ο τυπος προκαλει γελεια σε ολους εμας.

που να συγκριθει με τον δρ. λοβ ο γιατρος ειναι παιδαρας μπροστα σ' αυτο το τυρογαλο με πετσα απο προβειο γιαουρτι  :2funny:

ο γιατρος μπορει να γαμαει τσαμπα γιατι εχει και γυμνασμενο σωμα και ομορφος ειναι

το τυρογαλο πουειναι σαν μπουλης μονο στα μπουρδελα μπορει να γαμησει

Αυτό είναι το πρόβλημα των νησιωτών.Την έχουν δει κάπως μαγκάκια ανώτεροι αλλά είναι μόνο γιατί τους προστατεύει η τοπική κοινωνία.
Ενώ ένας Μακεδόνας,Θεσσαλός κτλ μπορεί να γαμήσει και να δείρει οπουδήποτε δεν έχει ανάγκη δικτύου προστασίας.Ετσι κι αλλιώς δεν έχει τίποτα εκεί που είναι οπότε έχει μάθει να καθαρίζει προσωπικά.
Οι νησιώτες έχουν βέβαια αυτό το εμπορικό στοιχείο να πουλάνε παπά.Οπότε λες πέρνα κατευθείαν σε σπόνσορινγκ δε σε παίρνει για μαγκιές bad boy κι έτσι.
Το κατάλαβα αμέσως δεν έχει το βαρύ στυλ που απαιτείται,είναι πολύ ανάλαφρος όπως οι νησιώτες.Οι Ανατολικές θέλουν βαρείς τύπους Balkan style.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Αυτό είναι το πρόβλημα των νησιωτών.Την έχουν δει κάπως μαγκάκια ανώτεροι αλλά είναι μόνο γιατί τους προστατεύει η τοπική κοινωνία.
Ενώ ένας Μακεδόνας,Θεσσαλός κτλ μπορεί να γαμήσει και να δείρει οπουδήποτε δεν έχει ανάγκη δικτύου προστασίας.Ετσι κι αλλιώς δεν έχει τίποτα εκεί που είναι οπότε έχει μάθει να καθαρίζει προσωπικά.
Οι νησιώτες έχουν βέβαια αυτό το εμπορικό στοιχείο να πουλάνε παπά.Οπότε λες πέρνα κατευθείαν σε σπόνσορινγκ δε σε παίρνει για μαγκιές bad boy κι έτσι.
Το κατάλαβα αμέσως δεν έχει το βαρύ στυλ που απαιτείται,είναι πολύ ανάλαφρος όπως οι νησιώτες.Οι Ανατολικές θέλουν βαρείς τύπους Balkan style.

:hi:  :thumbsup:

τουλαχιστον αρχηγε καλο θα ηταν να βρεξει το πουλι του σε κανενα μπουρδελο, γιατι οι βλαχομαγκιες του αυτες δεν περνανε σ' εμενα εγω θα τον κανω ρομπα δημοσιως αμα συνεχησει να μου την πεφτει ετσι.εχω δει τη φατσα του και ειναι σαν μπουλης απο τα βουνοχωρια

επισης το καμπριο που εχει πληρωνει δοσεις στην τραπεζα μπας και φιλοτημιθει καμια ξυπολυτη τουριστρια και του κατσει εκει στη ροδο

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Άσχετα με τον Glock,αυτό που λέει ο kman έχει βάση.
Ακόμη και ιστορικα τεκμηριώνεται.

Τι να κλάσουν τώρα τα Επτάνησα με Ενετική Κατοχή,αργότερα με το μαντολίνο του Κορέλι και με εμφύλιο που σχεδόν δεν τους άγγιξε,σε σύγκριση π.χ.με Μακεδονία που είχε τουρκοκρατία,κομητατζήδες,Γερμανούς,hardcore εμφύλιο,πείνα,κακουχίες..

Όπως έχω ξαναγράψει..
Όταν πορνοεκδράμετε σε κάποιο μέρος,να διαβάσετε πριν την ιστορία του.
Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις ντόπιες καλύτερα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
ΥΓ. Για τον Kman ειδικά, χωρίς να τον ξέρω, για ψυχούλα τον κάνω που λεει ο Πάπας...

ειναι καλο ατομο και ηπιος χαρακτηρας o kman2 παρολο τις διαφωνιες που εχω μερικες φορές μαζι του γιατι ζει στο παραλληλο συμπαν αλλά δεν ενοχλει και θιγει κανεναν οπως κανουν καποιοι αλλοι εδω στο νημα, παντα ομως στα πλαισια του πληρωμενου γιατι οπως το εχει δηλωσει ο kman2 δεν τον ενδιαφερει το μη πληρωμενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom