Καθυστερημενο ποστ!
Ο Μυστης AEGEAN εχει ατακες φωτια! Δεν Πιανεται!
Παντως εγω πιστευω οτι φοβατε την δεσμευση με καποια εξωτικη σλαβα μικτης καταγωγης! Ενω ο Χαρρις ολη την μερα που θελει το παιδι να αποκατασταθει, να σοβαρευτει, ψαχνει ο ερμος για ρωσσο-καζακστανες, ρως-αρμενουδες, και ουζμπεκοαζεροπουλες!
.Μια ουιγούρα είχε πηδήξει στο καπό του αυτοκινήτου μου ουρλιάζοντας όταν τσακωθήκαμε και προσπάθησα να φύγω. Τσίρκο
ΕΓΡΑΨΕς! Να τα βλεπει αυτα ο Ροδιτης, τ ακους? μεχρι στο ΞινΓιαν εφτασε για την ελλαδα! Λιγο ακομα και θα εφτανε στην επαρχια Γιουναν! Εκει θα παω εγω και ο Χαρρις!
Και οι καθαρές οι σλαβες δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιετερα όμορφες οι προσμίξεις που έχουν κάνει με τις υπολοιπες 183 εθνότητες της Ρωσίας έχουν φέρει αυτά τα αποτελέσματα που βλέπουμε σήμερα
Μην ξεχναμε και
το γυφτικο DNA στις ουκρανικες πεδιαδες! Οπως διδαξε ο Δασκαλος και την επιπτωση αυτου εις την Ουρκαινικη ψυχη και κοινωνικη πραγματικοτητα! Ομοιος ομοιο αει πελαζει, και η γυφτισα τον σκουπιδιαρη!
Τα μισά είναι σίγουρα απο τον cool να του δώσεις κανένα σάιτ για γνωριμίες με ... τουρκάλες, μπαγκλαντες και ινδία.. Τα άλλα μισά ... φοβάμαι πως είναι εκκολαπτόμενων νεο-πιρφόρων
Αχχχχχχχ, μου θυμισες που πιρφοριζα για μια Ινδη απο Κεραλα που σπουδαζε αθηνα και μετα θα πηγαινε αμερικη στους γονεις της! Την γαμουσε ενας ρωσσοεβραιος!
Έκανε το κομμάτι του 2-3 Χρόνια στην ανατολικη ευρωπη... Κάποια τον έχει εξαναγκάσει σε χριστιανο-μεσαιωνικού τύπου σχέση εποχής ιπποτών με λουλούδια κάστρα και μονογαμία! Να δούμε πόσο θα αντέξει..
Ελπιζω το Σεπτεμβρη να κανει κανα γκεστ! Ειπε το παιδι, οτι θελει να το ζησει το ονειρο,
θα παει λεει να βαλουν και λουκετο στην γεφυρα της Πραγας!
εσυ τασο, εισαι λεφτας και καλα ναουμε ε? Σε ζηλευω ρε μπαγασα..... Αληθεια...
Αγαπητε
Κλωναρι.δη, Εσυ δεν ησουν που τα εσπαγες στα μπουζουκια το 2000??? ενω οι αλλοι ελιωναν σολες στην ανατολη, με κινδυνο τα νεφτα τους!Φωτια και Τσεκουρι στους Πιρφορους! Εμεις τοτε απαξιωναμε τα Πολιτιστικα ιδρυματα και καναμε το Κολιατσου-Παγκρατι καθε μερα, σταση Πιπινου!
Έστω και έναν να γαλουχήσουμε με τη νοοτροπία του νικητή θα είναι είναι προς όφελος του γενικότερου συνόλου!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ΒΠ! Με πρότυπο τον Κμαν για 2 χρόνια έφτασε στο σημείο να οργανώσει μέχρι και casting!
Πολυ κ@λοπαιδο ο Βαλκανιος, πηρε κοσμο στο λαιμο του, μετα!!!
ο σαλονικιος πηγε μαγαδασκαρη και συντομα παει ξανα.εκει περασε βασιλικα. απο την αλλη ο δασκαλος λεει να παμε βενεζουελα αλλα δεν καιγομε για μακρινα.
Χαρρι κοιμασαι ορθιος! Μεινε εδω κοντα στην Μεση Ανατολη! Εδω ο Γκλοκ ειχε φτασει στην Παταγωνια! Σε λιγο θα μας πεις οτι σε πιανει η ζεστη σαν τον Πορνομεταναστη. Ξυπνα και ακουλουθα το Δασκαλο και τον αδερφο σου!
.. Μόνος σου έγγραφες γυρνάω από εστιατόριο σε εστιατόριο και μόνο τρώω και σκυλόβριζες την χώρα. Α ξέχασα εσυ πηδάς μόνο από 8+ οχι σαν εμάς που πηδάμε μπαζάκια... Κατά δεύτερον εσκεμμένα και κατά τα πρότυπα kman αναμιγνύεις την ιερόδουλη (πουτάνα) με την κανονική normal κοπέλα... Τρελανέ μας και άλλο λοιπόν ποιητή!!!
Φίλε έχω αρχίσει να πιστεύω πως απλά ξεκινάς να μην έχεις πέραση σαν άντρας (δεν σου κάθεται καμία ξένη στο νησί μόνος σου τα λες) και προσπαθεις να δημιουργησεις τον μύθο της εξομοίωσης της πουτάνας με την κανονική κοπέλα για να νιώθεις καλά. Kmanικη λογική δηλαδη. ... προσβάλεις κόσμο στο Tinder σε βαθμό να σε κάνουν Ban. Αυτή είναι η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω για σένα.
Κοιτα κοσμο δεν προσβαλει στο Τιντερ, αλλα το ατομο δηλωνει Κμανιστης και Φλασσαρει Κασσερι, δεν ανακαλυψες και τον τροχο! Τωρα παιζει και με μαστιγια, προβλεπω οτι
θα παει να ραψει και μπερτα σε λιγο, στο Νοβγκοροντ!
Είστε παρανοϊκοί και οι δύο ...καθηγητή της πιρφορίας αυτό κατάλαβες απο το Τίντερ;Πως προσβάλω κόσμο;Δηλαδή συντάσσεσαι πλήρως με την άκρο-φεμινιστική άποψη κατά του άντρα!Πως η κάθε μια μπορεί να βάζει φωτογραφίες με στρίνγκ αλλά ο άντρας αν είναι με εσώρουχο είναι σεξιστής ...Μπράβο σου!Όλα όσα λες παραπάνω είναι στις ίδιες παρανοικές βάσεις! Τουρκολάγνε.....Ακόμα δεν μου βρήκες το προϊόν της επιτυχίας που γέρνει το εμπορικό ισοζύγιο των δυο χωρών υπέρ της Ελλάδος!
Εδω εχεις δικιο Μυστη, με τα πολιτικαλ κορεκτ και τα φεμινιστικα! Γυναικειος Σεξισμος Παντου. Η καθε καργια εχει το μουνι της εξω, απο καρδασιαν μεχρι ιρινα σαικ και ειναι οκ!
Νομιζω μαλλον μια φαμπρικα που εχει το ελληνικο κρατος ειναι με την εξαγωγη προιοντων πετρελαιου και ετσι το ισοζυγιο με διαφορες γειτονικες χωρες παιζει.
Ηταν ενας νησιωτης-μεγαλο καμακι του νησιου που με εμαθε το 90% απ αυτο που ειμαι σημερα..Και αυτο το λεω και συγκηνουμε και για αυτο γραφω εδω μεσα γιατι και εγω απο καπου τα εμαθα τα πιο πολλα,κυριως την τακτικη κρουσης που ειναι το α και το ω. Μου ελεγε τοτε εσυ θα ξεσκιστεις να γαμας γιατι ακους τι σου λεω οι φιλοι σου γελανε..
Μυστη ειμαι ολος αυτια, αν θες και σε πμ, αν και κατι υποψιαζομαι, για το 50% απο αυτο που θα πεις.
Παντος ετσι ειναι και ο Πορνοκομαντο Χαρρις. Του λεει ο Δασκαλος, βαλε τιγρε μπλουζακι, πηγαινε στην Φυλης, ελα Βενεζουελα και τον ακουει τυφλα!
Εγώ δεν θα σταματήσω να κράζω όσους χαίρονται που γαμάνε 6άρια και δίνουν και συμβουλές στους άλλους για να έχουν τις ανάλογες
Δεν εχουμε ολοι τα φοντα να πρωταγωνιστησουμε σε μια τσοντα!Αφηνουμε τις πορν σταρ για τις νοικοκυρες σε απογνωση! Συστημα ΛΑΒ! Νεξτ μπακ ντορ γκιρλ
γουσταρω μαυρομαλες αζερες,γεωργιανες και αρμενουδες.θα παρω και τον τουρκολαγνο πανο μαζι μου στο ταξιδι μπακου χαχαχαχ
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!
koble σκεφτωμουνα για μπακου σεπτεβριο οταν ναυαγησε το βατουμι γεωργια αλλα λεω κατσε μονο οδυσσο Βενεζουελα και τελος.οραια η μουνιτζα αζερα του πανου.μπραβο πανο γιατι με δικαιονεις οταν ελεγα καυκασιες και τουρκαλες και οτι μπατουμι χαμος απο αυτες καλοκαιρι
ΕΑΝ καταλαβουν στην Ροδο, οταν οι ειδικες δυναμεις προσχωρουν στις ταξεις του εχθρου, μενει μονο η αυτοαμυνα, πυρ κατα βουληση!
Καλα, με την σαβουρολατρεια θα ριξουν πυρηνικα!
Η κρίση που περνάω είναι με τη μαλακία γύρω μου.. Εδώ στο νησί μόνο οι δουλειές πάνε καλά... αν και το επιπλέον χρήμα μου είναι άχρηστο τώρα... αλλά έχει τεράστια αξία το χειμώνα
Τι είναι αυτό το Ρωσικό μάτι.. Λες?
Χρυσο Χειμωνα θα κανεις! Εγω σκεφτομαι το φθινοπορο και αναστατωνομαι!
Αφου ξερεις ολες αυτες ειναι προληπτικες! Πρεπει να σε ξεματιασει καμια Αρμενουδα γυφτισα!
Είδε μια φωτογραφία απλα και ζήλεψε επειδή ήταν απο παραλία με γραμωμενο κορμί
Μυστη, εσενα θελουμε εδω, οχι το κορμι σου!
υγ. Χαρρι σε ευχαριστω που εχεις χιουμορ!