Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.438
Like
7.965
Πόντοι
2.356
Ayto ακριβως εννοο0ουσα! οτι κερασες την εισοδο στο τσι και στους αλλους 4 φιλους σου δηλαδη 4 αυτοι και 1 εσυ Χ300 +1500 ντουκου πορτα για να μπειτε.... επειδη το φυσας το χρημα...

Τελος παντων, ευχαριστω για την απαντηση...
Μαζουτ καις? Δεν υπαρχει εισοδο , μονο τα 300 ευρω πληρωσα για το τραπεζι ...
τι δεν καταλαβαινεις ?  :grin:
 

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
911
Like
208
Πόντοι
6
Α μαλιστα... το καταλαβα λαθος... οκ!
 

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
Το τελευταιο 48ωρο δεν σας προλαβαινω να κανω σφηνα, πατε σφαιρα.
Γινεται της κατινας εδω μεσα, αφου δεν εχουμε καμια π-οπη. Στο τελος δεν θα μεινουν μαθητες για την εξεταστικη τον Οχτωβρη!

Το νημα αυτο πρεπει οταν φτασει τις 1200 σελιδες του Δασκαλου, πρεπει να κλεισει! Διπλα ΜΟΝΟ 2 ποστ εκανε ο Μυστης, ενα να συστηθει ξανα και με το αλλο αμεσος ΔΙΔΑΞΕ.

υγ για Καυλωμενο Λεοντα
Σιγουρα θα ειναι λιγο δυσκολο να μας εξηγησει ο Μυστης, πως ενας Πισωγλεντης ΟΥΚας, μεταμορφωνεται σε Καθηγητη πουτανο Ουκρανολογιας την στιγμη που νταραβεριζεται με τουρκοαζερες και ουζμπεκοαρμενουδες!
Ολα ειναι δυνατα στο Μπουρδελα!
 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
εσυ τασο, εισαι λεφτας και καλα ναουμε ε?
σκας στο τσι και πληρωνεις την εισοδο και των αλλων 4 φιλων σου, δηλαδη, 1500 ευρω ετσι ντουκου στη πορτα?
Κυκλοφορεις με ρειντζ ροβερ, το φετινο με το μακρυ μεταξωνιο των `150.000 και φανταζομαι πισω στη χωρα που μενεις, περνεις σιγουρα κανα μισθο 8-12.οοο μηνιαιως...ετσι ωστε να απαξιωνεις οσους δεν εγκαταλειψαμε την ελλαδιτσα μας και μειναμε να παλευουμε πισω εστω και ανεργοι, και φυσικα να απαξιωνεις, και αυτο ειναι το χειροτερο, εναν ανθρωπο σαν τον ΚΜΑΝ2 που πραγματικα θα επρεπε να ειναι παραδειγμα προς μιμηση σε καθε ελληνα 50αρη της εποχης μας....
Οποτε να φανταστω και στο κιεβο δεν καταδεχεσαι να κοιταξεις ουγκρανεζες μουναρες κατω απο ...9.5, ετσι??

Σε ζηλευω ρε μπαγασα.....
Αληθεια...
Φίλε με τον Τάσσο μην καταπιάνεσαι ! Είναι απο τα πιο παλιά και έμπειρα μέλη εδώ! Είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των παλιών και των νεότερων! Με τον Κμαν διαφωνούσε  στις τιμές διότι ο ίδιος ως ημημόνιμος πετύχαινε χαμηλότερες σε σχέση με τα instadeal του αρχηγού! Αυτό το bliezkrieg άφηνε καμένη γη στους ντόπιους! Διότι αν κάποια έπαιρνε 150 απο έναν "αλεξιπτωτιστή" τι να ζητούσε απο τον επόμενο? Ο τάσσος όμως δεν είναι ούτε η αιτία που έφυγε ο Κμαν αλλά ούτε το επιδίωξε!
Αυτός που τη μέρα της αποβολής του κμαν μπορεί να τον έπαιξε απο τη χαρά του είναι ο Δρ της μαλακίας!
 

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
911
Like
208
Πόντοι
6
Τυπε ο δοχτωρας ηταν ξεκαθαρα αντικμανικος...
οπως σιγουρα τον επαιξε κι ο παρις παπις, το επωνομαζομενο και...»μουνι της λασπης» απο τον ιδιο τον αρχηγο!
Δεν ειναι τυχαιο οτι με το που διωξανε τον κμαν2 εξαφανιστηκε κι αυτος!!!

Τυχαιο;;;

Δε νομιζω...

Υπηρχε σχεδιο απο ολους αυτους...
 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
μην ασχολείσαι φίλε Τάσο, το νήμα εδώ και 4 μέρες έχει γίνει παιδική χαρά από τα αυτιστικά που μαζεύτηκαν εδώ με την ανοχή των διαχειριστών που σιωπούν ενώ θα έπρεπε να πέσουν καμπάνες διότι θίγονται άτομα που ούτε προκάλεσαν ποτέ και μόνο πληροφορίες έδιναν.  Γλιτώσαμε από τους sad man, gey-gay, centrino και εμφανίζονται κάθε μέρα και άλλα κωλό-τρόλλ  :jerking: ένα φεύγει δυο έρχονται  :2funny:

βλέπω ότι κατά καιρούς έχουν αποστασιοποιηθεί αξιόλογα μέλη που η συνεισφορά τους συνέβαλε στα μέγιστα αλλά όπως βλέπω μάταιος κόπος  :S ο κόσμος διψάει για γελοτοποιούς με καριέρα στην Ανίτα Πάνια  :2funny:

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ SITE ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ INTERNASIONALS
Και ο δικός σου ρόλος είναι πολύ ύποπτος! Ποτέ δεν σε ενόχλησε το μεγαλύτερο Τρολ του νήματος Ο ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ!!! Το παιδί δεν έχει πάει ποτέ Ουκρανία, δεν έχει ιδέα απο Ουκρανές και τα πόστ του ποτέ δεν ήταν in topic! Αντιθέτως μας διαφημίζει την τουρκία , εδωσε ένα site το Bumble και άλλο ένα για αεροπορικά που είναι ότι πιο άκυρα σάιτ υπάρχουν(τρομερός εγωισμός να έδινε κάτι που έχει αξία, αυτα μόνο για τον εαυτό του και καλά κάνει όσο δεν ενοχλεί) και το αποκορύφωμα να προτείνει ως μέθοδο να ρίξουμε γκόμενα το μαστούρωμα και την κοινή χρήση ουσιών!
Εδώ παει να παρασύρει κόσμο σε μπελάδες και δεν βρίσκεται κανένας σας να βάλει αυτό το τρόλ στη θέση του! Μόνο ο Δημητράκης κι εγώ που πολεμάω μόνος μου σχεδόν με την Τουρκολαγνεία!!!
Προσωπικά δεν μπορώ να μιλήσω για Ουκρανία που έχω πάει 2 φορές για πάνω από μήνα σύνολο τα τελευταία δυο χρόνια όσο δεν αποκαθίσταται η τάξη στο φόρουμ! Όχι απο τους διαχειριστές που επικαλούνται οι κενοί επιχειρημάτων αλλά απο τα ίδια του τα μέλη με την επίπληξη και περιθωριοποίηση όσων είναι μονίμως off topic !!!!! 
 

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
911
Like
208
Πόντοι
6
Καλα φιλε γκλογκ για τον σκληρο τον πανο δεν αξιζει να χαραμισω το σαλιο μου....

Εδω κοκορευοταν οτι οδηγουσε στα λιμανακια λιωμα Και στο ενα χερι κραταγε μπουκαλι με ουζο!!!!!!!
Τωρα δε κανει κυρηγμα για τα κατεχομενα για φτηνο γαμησι...

Που ο συγχωρεμενος ο Παντελης ενα ερωτικο τραγουδι ειχε γραψει και τονσταυρωσανε!!!!!

Ωραια παραδειγματα για την νεολαια εδω μεσα...

Και δεν εχει βρεθει ενας να τονμαzεψει...

Κατα τ αλλα ο Κμαν2 ενοχλουσε...

ΚΥΝΑΙΔΟΙ!
 

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
αρχισε ξανα μαθηματα απο αρχη.δεν εχει σχεση η σχολη του κμαν με αυτην του δασκαλου.
ο δασκαλος δεν παει σε πουτανες ουτε εχει ιδεα απο σαλον και τετεια.
αλλα απο τα γραφωμενα του δασκαλου που ελεγε καμακια στα παγκακια και τετεια με φρι πεσιματα στον δρομο γνωριζε γκομενες επιπεδου οπως η κορη του ιεραποστολου.
την τυπικη ουκρανιδα που οταν εχει λιγα λεφτα,τοτε και λιγα τους εφταναν ειναι μαζι σου αλλα εξαφανιζετε και κατα διαστηματα με κανα αλλο γκομενο.οχτωβριο για 3 μερες θα ξαναρχισουν απο την αρχη τα μαθηματα.
ο κμαν με εκραζε που εγραφα για καμακια στα παγκακια και στο δρομο.του απαντουσα οτι το εκανα
γιατι ειχα δασκαλους ουκρανους!απο αυτους μαθαινα,εβλεπα και εφαρμοζα στην πραξη.
ο ουκρανος γυφτος γαμουσε ομμως παντα και χωρις καν κερασμα!
τοτε δεν ειχαμε τα ιτερνετ και τα αιφονια.καταλαβες?επρεπε να ιδρωσω για να φαω δεν εμπενα σε ενα σαιτ στο ιτερνετ και γαμουσα.
καμακωνα σε παρκα και παγκακια γιατι ενιωθα σαν ρωσωφωνος οτι ειμαι και εγω ντοπιος,δεν θεωρουσα
με βλεπουν ξενο.ετσι ηταν,στην πορεια αλλαξαν οι απαιτησης απο τις γκομενες.εγιναν αυτα που λεει ο δασκαλος βρηκαν δουλεια,σπιτωθηκαν και συκωσαν τον αμανε.οταν εγινε επικινδθνο για μενα το κιεβ
βρηκα καταφυγιο οδυσσο.στα πρωτα χρονια ειχα γκομενες απο αλλες πολεις αλλα οχι κατι το ιδιετερο και ολες τυπου κλασικης τυπικης ουκρανιδας τυπου κορη του ιεραποστολου χαχαχαχ.
εδω δεν ψαχνω πλιροφοριες τυπε αν με καταλαβεσ τοσο καιρο αλλα προσπαθω να βοηθω απειρους να μην τρωνε σανο απο τις μαλακισμενες εκει και να τους προσγειωνω στην πραγματικοτητα.
Νομιζω το κορυφαιο ποστ του Χαρρι, μετα απο τον Μαιο!
Τυπε ο δοχτωρας ηταν ξεκαθαρα αντικμανικος... οπως σιγουρα τον επαιξε κι ο παρις παπις,..Δεν ειναι τυχαιο οτι με το που διωξανε τον κμαν2 εξαφανιστηκε κι αυτος!!!Τυχαιο...Δε νομιζω...Υπηρχε σχεδιο απο ολους αυτους...
Συνομωσια πυρηνων της Κρεας.τικ.
Δεν λες καλα που δεν πηγαν στις Φεμεν η δεν εβαλαν βομβα στο Καριβιαν! Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις!
Και ο δικός σου ρόλος είναι πολύ ύποπτος! Ποτέ δεν σε ενόχλησε το μεγαλύτερο Τρολ του νήματος Ο ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ!!! ... Αντιθέτως μας διαφημίζει την τουρκία τουρκοπουλες, εδωσε ένα site το Bumble
Καλα στον Ροδιτικο οινο δεν βαζετε νερο καθολου? Αφου τα παιδια δεν μπορουν να πιουν Καιρ, ας τους να ονειρευοντε ουρκανιδες Γκαγκαουζες!
Εκεινος που λες υποπτος, εχω την εντυπωση οτι γουσταρει γιουγκοσλαβες, απο Βοσνια, εξ ευρωπαισμενες Μουσουλμανες χωρις μαντιλα!
υγ. Καλα στο μονο που εχεις δικιο και συμφωνω, ειναι οτι ...ο Τουρκοφιλος μας ποσταρε το φεμινιστικο Bumble!
 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
Φίλε Κομπλέ κι εσύ έχεις τόσο κοντή μνήμη! Τα λησμόνησες περί Τουρκικής οικονομίας, εμπορίου και τουρκολαγνείας συνδυαζόμενα με ανθελληνικό μίσος! Ο τύπος είναι Τουρκολάγνος! Δεν έλεγε θα τα ακουμπάμε στους Τούρκους όπως ...αυτοί στα νησιά λες και δεν είμαι σε νησί να ξέρω? Στα αρχίδια του κι αν κρατάνε ακόμα δυο στρατιωτικούς μας..
Αν είχε να κάνει μόνο με μουνιά δεν θα με απασχολούσε καθόλου! Εδώ μιλάμε για ραγιαδισμό και θέλει μετά να γαμήσει νορμάλ γκόμενα! Όσες έχει ποστάρει είναι για τα μπάζα! 
 
  • Like
Αντιδράσεις: koble

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
726
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Να πω κατι ?

Μεσα σε ολο αυτο τον ανεμοστροβιλο, εχω βγαλει ενα σκασμο χρησιμα tips.

Διαφωνω καθετα με τον πορνομητσο στο πεσιμο στον Λοβ, συμφωνω ομως με πααααρα πολλα απο αυτα που λεει. Δεν τον μηδενιζω τον μητς επειδη αυτοσαρκαζεται και τελοςπαντων εκμεταλευεται οπως αυτος νομιζει τη δημοσιοτητα του. Μυαλο εχει, χαζος δεν ειναι.

Και ο γκλοκ λεει πολλα πολλα ωραια , αλλα κ παλι διαφωνω με το πεσιμο στον λοβ. Εφοσον ομως ετσι βγαινει συμπερασμα, ας ειναι . Βαρα γκλοκ

Λοβ να ξερεις οτι διαλεγουν κ βαρανε τους δυνατους. Μη μασας δικε μου. Βαστα

Το bubmle π εδωσε ο Πανοςhard μ εχει δωσει υλικο, ελληνιδες ψιλομετριες βεβαια π παρακαλανε ! Κ ξενες εχει, πολυ δυνατες αλλα μ τ π ακουν ελληνας, "γεια σας" . Κ το Happn δουλευει ! το couch παιδια ειναι για οικονομικα μεγεθη Γ εθνικη, αλλα οπως το περιγραφει, βγαινει θεμα για εναν ευρωπαιο.. ελληναραδες δεν παιζει να γαμησουν ουτε γιδα απο τετοια αππς. Χαι φαιβ μαν

Αν ξεχασα καμια μονομαχια, θα ξαναποσταρω.

cheers guys

 
  • Like
Αντιδράσεις: koble

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
Μυστη ετοιμαζομαι να ριξω ενα μεγκα ποστ, ποτ πουρι!

Ειδα την διαμαχη σου με τον ΠανοΣκληρο, λεπτομεριες που λες δεν τις εχω, αλλα νομιζω επιασα το πνευμα!
Σαν ακριτας που εισαι, εχεις πιο αυξημενα αντανακλαστικα σε σχεση με εμας της ενδοχωρας.
Για τουρκοπουλες το πηγαινε, αυτο δεν ειναι κακο,(εστω και στο νημα εδω, μιας και ελεγε για ντειτινκ σαητς γενικα) και σιγουρα δεν φταιει αυτος για τα ελληνοτουρκικα, και ειδικα για τα οικονομικα δεν ειναι εδω το σαητ με τους ειδικους αναλυτες για να ειμαστε 100% ακριβοι στα οσα λεμε.
Σιγουρα δεν μπορει να ξερει τι γινεται στα νησια, αφου δεν ζει εκει, οπως εσυ και σιγουρα ακουει οτι του πασαρει η κουντρουρα περι τουρισμου. Δωσε εδω ενα ελαφρυντικο!
Απο την γεννια του σιγουρα ειναι μπροστα και αφου δεν ειναι καμμενος εντελος απο το ατμισμα, εχει ζησει εξω, και εχει σκεψη και οραμα, μπραβο του. Τωρα για τις γκομενες μπορει να εχει target τις 1000, ας τον να μπαζωσει!
Δες και την θετικη πλευρα, θα γαμησει τις γυναικες του εχθρου στο εδαφος του! Πορνοκομμαντο νουμερο 2!
υγ.1
Εδω ολοκληρη κυπρος και εχουν διχασει το νησι, χωρια τους αγνοουμενους! Προδοσια διχως ορια και δεν κουνιεται φυλλο.
υγ.2
πρεπει να στειλω και καποια πμ, σορρυ μυστες που δεν εχω απαντησει ακομα! εις αυριον.
υγ.3
Σημερα φοραγα μια μπλουζα με τους πινκ φλοιντ!
Το bubmle π εδωσε ο Πανοςhard μ εχει δωσει υλικο, ελληνιδες ψιλομετριες βεβαια π παρακαλανε ! Κ ξενες εχει, πολυ δυνατες αλλα μ τ π ακουν ελληνας, "γεια σας" . Κ το Happn δουλευει ! το couch παιδια ειναι για οικονομικα μεγεθη Γ εθνικη, αλλα οπως το περιγραφει, βγαινει θεμα για εναν ευρωπαιο. Χαι φαιβ μαν
Ψιλομετριες ε? Χμ, Εχεις φωτο με κοιλιακους οπως ο λοβ?
Αυτη η Γ εθνικη ειναι για εμενα και τον Παπα, να ριξουμε ενα καναπε κρεββατι να τσιμπισει καμια βαλκανια!


 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
BREAKING NEWS!!!!

Μόλις έσκασε Βόμβα στα πμ μου!!! :orchestra:

Μια σελίδα ολόκληρη φωτογραφίες του Αρχηγού στην ακρόπολη και σε ελληνικές παραλίες με Ουκρανίδες και Σλοβάκες!!! Ανω του 1,80 και κάτω απο 25 χρονών μοντελάκια!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ένα καλοκαίρι του αρχηγού η ζωή όλη των κακομοίρηδων υβριστών του!!!! :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
 

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
[quote author=aegeanorg notid=183130  link=topic=20757.msg8474245#msg8474245 date=1533586916]
Μια σελίδα ολόκληρη φωτογραφίες του Αρχηγού στην ακρόπολη και σε ελληνικές παραλίες με Ουκρανίδες και Σλοβάκες!!! Ανω του 1,80 και κάτω απο 25 χρονών μοντελάκια!
Ένα καλοκαίρι του αρχηγού η ζωή όλη των κακομοίρηδων υβριστών του!!!!
[/quote]Αυτο ξαναπεστω!!!
Τελικα δεν γλυτωσε ουτε ο ιερος βραχος! Μηπως πηρε καμια αποζημιωση απο τα μπουρδελα, λογο μπαν? η πουλησε τα δικαιωματα για την αυτοβιογραφια του?!!!
υγ.
Πες στον αρχηγο σου, οταν γυρισει με το καλο, περιμενω την αναλυση για τους Ουγγρικους κωλους σε σχεση με τους Πολωνικους!
 

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
Καθυστερημενο ποστ!

Ο Μυστης AEGEAN εχει ατακες φωτια! Δεν Πιανεται!
Παντως εγω πιστευω οτι φοβατε την δεσμευση με καποια εξωτικη σλαβα μικτης καταγωγης! Ενω ο Χαρρις ολη την μερα που θελει το παιδι να αποκατασταθει, να σοβαρευτει,  ψαχνει ο ερμος για ρωσσο-καζακστανες, ρως-αρμενουδες, και ουζμπεκοαζεροπουλες!
.Μια ουιγούρα είχε πηδήξει στο καπό του αυτοκινήτου μου ουρλιάζοντας όταν τσακωθήκαμε και προσπάθησα να φύγω. Τσίρκο
ΕΓΡΑΨΕς! Να τα βλεπει αυτα ο Ροδιτης, τ ακους? μεχρι στο ΞινΓιαν εφτασε για την ελλαδα! Λιγο ακομα και θα εφτανε στην επαρχια Γιουναν! Εκει θα παω εγω και ο Χαρρις!
Και οι καθαρές οι σλαβες δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιετερα όμορφες οι προσμίξεις που έχουν κάνει με τις υπολοιπες 183 εθνότητες της Ρωσίας έχουν φέρει αυτά τα αποτελέσματα που βλέπουμε σήμερα
Μην ξεχναμε και το γυφτικο DNA στις ουκρανικες πεδιαδες! Οπως διδαξε ο Δασκαλος και την επιπτωση αυτου εις την Ουρκαινικη ψυχη και κοινωνικη πραγματικοτητα! Ομοιος ομοιο αει πελαζει, και η γυφτισα τον σκουπιδιαρη!
Τα μισά είναι σίγουρα απο τον cool να του δώσεις κανένα σάιτ για γνωριμίες με ... τουρκάλες, μπαγκλαντες και ινδία.. Τα άλλα μισά ... φοβάμαι πως είναι εκκολαπτόμενων νεο-πιρφόρων
Αχχχχχχχ, μου θυμισες που πιρφοριζα για μια Ινδη απο Κεραλα που σπουδαζε αθηνα και μετα θα πηγαινε αμερικη στους γονεις της! Την γαμουσε ενας ρωσσοεβραιος!
Έκανε το κομμάτι του 2-3 Χρόνια στην ανατολικη ευρωπη... Κάποια τον έχει εξαναγκάσει σε χριστιανο-μεσαιωνικού τύπου σχέση εποχής ιπποτών με λουλούδια κάστρα και μονογαμία!  Να δούμε πόσο θα αντέξει..
Ελπιζω το Σεπτεμβρη να κανει κανα γκεστ! Ειπε το παιδι, οτι θελει να το ζησει το ονειρο, θα παει λεει να βαλουν και λουκετο στην γεφυρα της Πραγας!
εσυ τασο, εισαι λεφτας και καλα ναουμε ε? Σε ζηλευω ρε μπαγασα..... Αληθεια...
Αγαπητε Κλωναρι.δη, Εσυ δεν ησουν που τα εσπαγες στα μπουζουκια το 2000??? ενω οι αλλοι ελιωναν σολες στην ανατολη, με κινδυνο τα νεφτα τους!Φωτια και Τσεκουρι στους Πιρφορους! Εμεις τοτε απαξιωναμε τα Πολιτιστικα ιδρυματα και καναμε το Κολιατσου-Παγκρατι καθε μερα, σταση Πιπινου!
Έστω και έναν να γαλουχήσουμε με τη νοοτροπία του νικητή θα είναι είναι προς όφελος του γενικότερου συνόλου!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ΒΠ! Με πρότυπο τον Κμαν για 2 χρόνια έφτασε στο σημείο να οργανώσει μέχρι και casting!
Πολυ κ@λοπαιδο ο Βαλκανιος, πηρε κοσμο στο λαιμο του, μετα!!!
ο σαλονικιος πηγε μαγαδασκαρη και συντομα παει ξανα.εκει περασε βασιλικα. απο την αλλη ο δασκαλος λεει να παμε βενεζουελα αλλα δεν καιγομε για μακρινα.
Χαρρι κοιμασαι ορθιος! Μεινε εδω κοντα στην Μεση Ανατολη! Εδω ο Γκλοκ ειχε φτασει στην Παταγωνια! Σε λιγο θα μας πεις οτι σε πιανει η ζεστη σαν τον Πορνομεταναστη. Ξυπνα και ακουλουθα το Δασκαλο και τον αδερφο σου!
.. Μόνος σου έγγραφες γυρνάω από εστιατόριο σε εστιατόριο και μόνο τρώω και σκυλόβριζες την χώρα. Α ξέχασα εσυ πηδάς μόνο από 8+ οχι σαν εμάς που πηδάμε μπαζάκια... Κατά δεύτερον εσκεμμένα και κατά τα πρότυπα kman αναμιγνύεις την ιερόδουλη (πουτάνα) με την κανονική normal κοπέλα... Τρελανέ μας και άλλο λοιπόν ποιητή!!!  
Φίλε έχω αρχίσει να πιστεύω πως απλά ξεκινάς να μην έχεις πέραση σαν άντρας (δεν σου κάθεται καμία ξένη στο νησί μόνος σου τα λες) και προσπαθεις να δημιουργησεις τον μύθο της εξομοίωσης  της πουτάνας με την κανονική κοπέλα για να νιώθεις καλά. Kmanικη λογική δηλαδη. ... προσβάλεις κόσμο στο Tinder σε βαθμό να σε κάνουν Ban. Αυτή είναι η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω για σένα.
Κοιτα κοσμο δεν προσβαλει στο Τιντερ, αλλα το ατομο δηλωνει Κμανιστης και Φλασσαρει Κασσερι, δεν ανακαλυψες και τον τροχο! Τωρα παιζει και με μαστιγια, προβλεπω οτι θα παει να ραψει και μπερτα σε λιγο, στο Νοβγκοροντ!  
Είστε παρανοϊκοί και οι δύο ...καθηγητή της πιρφορίας αυτό κατάλαβες απο το Τίντερ;Πως προσβάλω κόσμο;Δηλαδή συντάσσεσαι πλήρως με την άκρο-φεμινιστική άποψη κατά του άντρα!Πως η κάθε μια μπορεί να βάζει φωτογραφίες με στρίνγκ αλλά ο άντρας αν είναι με εσώρουχο είναι σεξιστής ...Μπράβο σου!Όλα όσα λες παραπάνω είναι στις ίδιες παρανοικές βάσεις! Τουρκολάγνε.....Ακόμα δεν μου βρήκες το προϊόν της επιτυχίας που γέρνει το εμπορικό ισοζύγιο των δυο χωρών υπέρ της Ελλάδος!
Εδω εχεις δικιο Μυστη, με τα πολιτικαλ κορεκτ και τα φεμινιστικα! Γυναικειος Σεξισμος Παντου. Η καθε καργια εχει το μουνι της εξω, απο καρδασιαν μεχρι ιρινα σαικ και ειναι οκ!
Νομιζω μαλλον μια φαμπρικα που εχει το ελληνικο κρατος ειναι με την εξαγωγη προιοντων πετρελαιου και ετσι το ισοζυγιο με διαφορες γειτονικες χωρες παιζει.
Ηταν ενας νησιωτης-μεγαλο καμακι του νησιου που με εμαθε το 90% απ αυτο που ειμαι σημερα..Και αυτο το λεω και συγκηνουμε και για αυτο γραφω εδω μεσα γιατι και εγω απο καπου τα εμαθα τα πιο πολλα,κυριως την τακτικη κρουσης που ειναι το α και το ω. Μου ελεγε τοτε εσυ θα ξεσκιστεις να γαμας γιατι ακους τι σου λεω οι φιλοι σου γελανε..
Μυστη ειμαι ολος αυτια, αν θες και σε πμ, αν και κατι υποψιαζομαι, για το 50% απο αυτο που θα πεις.
Παντος ετσι ειναι και ο Πορνοκομαντο Χαρρις. Του λεει ο Δασκαλος, βαλε τιγρε μπλουζακι, πηγαινε στην Φυλης, ελα Βενεζουελα και τον ακουει τυφλα!
Εγώ δεν θα σταματήσω να κράζω όσους χαίρονται που γαμάνε 6άρια και δίνουν και συμβουλές στους άλλους για να έχουν τις ανάλογες
Δεν εχουμε ολοι τα φοντα να πρωταγωνιστησουμε σε μια τσοντα!Αφηνουμε τις πορν σταρ για τις νοικοκυρες σε απογνωση! Συστημα ΛΑΒ! Νεξτ μπακ ντορ γκιρλ
γουσταρω μαυρομαλες αζερες,γεωργιανες και αρμενουδες.θα παρω και τον τουρκολαγνο πανο μαζι μου στο ταξιδι μπακου χαχαχαχ
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!
koble σκεφτωμουνα για μπακου σεπτεβριο οταν ναυαγησε το βατουμι γεωργια αλλα λεω κατσε μονο οδυσσο Βενεζουελα και τελος.οραια η μουνιτζα αζερα του πανου.μπραβο πανο γιατι με δικαιονεις οταν ελεγα καυκασιες και τουρκαλες και οτι μπατουμι χαμος απο αυτες καλοκαιρι
ΕΑΝ καταλαβουν στην Ροδο, οταν οι ειδικες δυναμεις προσχωρουν στις ταξεις του εχθρου, μενει μονο η αυτοαμυνα, πυρ κατα βουληση!
Καλα, με την σαβουρολατρεια θα ριξουν πυρηνικα!
Η κρίση που περνάω είναι με τη μαλακία γύρω μου.. Εδώ στο νησί  μόνο οι δουλειές πάνε καλά... αν και το επιπλέον  χρήμα μου είναι άχρηστο τώρα... αλλά έχει τεράστια αξία το χειμώνα
Τι είναι αυτό το Ρωσικό μάτι.. Λες?
Χρυσο Χειμωνα θα κανεις! Εγω σκεφτομαι το φθινοπορο και αναστατωνομαι!
Αφου ξερεις ολες αυτες ειναι προληπτικες! Πρεπει να σε ξεματιασει καμια Αρμενουδα γυφτισα!
Είδε μια φωτογραφία απλα και ζήλεψε επειδή ήταν απο παραλία με γραμωμενο κορμί
Μυστη, εσενα θελουμε εδω, οχι το κορμι σου!

υγ. Χαρρι σε ευχαριστω που εχεις χιουμορ!
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Εγώ έχω να πω ότι όσοι λειπουν τις τελευταίες εβδομάδες είναι με μωρά οι υπόλοιποι μπορείτε να μου πείτε τι σας έπιασε Αύγουστιατικα και αντί να είστε παραλίες  με μωρά κοντραρεστε...make love not war.Για παραδείγμα αυτή την στιγμή είμαι μαζί με target που είναι με υπέροχο μουνακι από Βουλγαρία αγγαλιτσα και απολαμβάνει το νησί μας..εσείς άραγε τι κανετε?ακολουθείστε το παράδειγμα του...
 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.309
Κριτικές
8
Like
2.184
Πόντοι
506
Καθυστερημενο ποστ!
ΕΓΡΑΨΕς! Να τα βλεπει αυτα ο Ροδιτης, τ ακους? μεχρι στο ΞινΓιαν εφτασε για την ελλαδα! Λιγο ακομα και θα εφτανε στην επαρχια Γιουναν!
:2funny: Με έκανες και γέλασα με την ψυχή μου.Δεν χρειάζεται να πάει κανείς στην Κίνα. Υπάρχουν πολλές ουιγούρες στην Ρωσία και στην πρώην CCCP.
 
  • Like
Αντιδράσεις: koble

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.702
Like
11.648
Πόντοι
2.406
Κάθε μέρα θάλασσα,σκάφος,ψάρεμα. Δεν γαμάω που δεν γαμάω ψαρεύω τουλάχιστον   :2funny:
ωρε, μες στο μυαλο μουβεισαι νυχτεριδα
Λεω να το ριξω κι εγω στο ψαρεμα συντομα στις. Λιμνες.. Γιαντους ιδιους λογους..  :headbaning1:
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.702
Like
11.648
Πόντοι
2.406
:happy:
BREAKING NEWS!!!!

Μόλις έσκασε Βόμβα στα πμ μου!!! :orchestra:

Μια σελίδα ολόκληρη φωτογραφίες του Αρχηγού στην ακρόπολη και σε ελληνικές παραλίες με Ουκρανίδες και Σλοβάκες!!! Ανω του 1,80 και κάτω απο 25 χρονών μοντελάκια!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ένα καλοκαίρι του αρχηγού η ζωή όλη των κακομοίρηδων υβριστών του!!!! :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
βλεπετε καμμια Αυτη τη φορα? Η αγγουροσαλαντε παλι με ολιγη φετα? :walkingpenis:
Ερωτηση κρισεως, οι Αμερικανες τι ακριβως της τράβηξε στον Μαστερ κμαν?  :think: :happy: :happy:
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.702
Like
11.648
Πόντοι
2.406
:tits2:
Εγώ έχω να πω ότι όσοι λειπουν τις τελευταίες εβδομάδες είναι με μωρά οι υπόλοιποι μπορείτε να μου πείτε τι σας έπιασε Αύγουστιατικα και αντί να είστε παραλίες  με μωρά κοντραρεστε...make love not war.Για παραδείγμα αυτή την στιγμή είμαι μαζί με target που είναι με υπέροχο μουνακι από Βουλγαρία αγγαλιτσα και απολαμβάνει το νησί μας..εσείς άραγε τι κανετε?ακολουθείστε το παράδειγμα του...
με μωρα εννοεις οτι ειναι νεοι γονεις?  :happy:
Καλα να περνατε σας ζηλευουμε 500000 ευρωμεταναστες  :hi:
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.438
Like
7.965
Πόντοι
2.356
Τελικα δεν γλυτωσε ουτε ο ιερος βραχος!
Δεν πειραζει ,λουστηκαν τουλαχιστον οι εταιρες-ντεβουσκες το απολλωνιο φως και αυτο μονο καλο θα τους κανει :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom