peperoniathens
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 186
- Πόντοι
- 281
θέλα να πάω το χειμώνα αλλα φοβάμαι μην γίνει κανένας πόλεμος
Βλέπεις τι θλιβερό επίπεδο έχουν οι νεο-πιρφόροι το τελευταίο διάστημα με αυτό το κύμα κρίσης που περνάει η χώρα... Όσο πάει και καταρρέουν με τα μυαλά που κουβαλάνε αλλά η ξωροπεριφάνειά τους ενισχύεται ! Όπως και οι Ελλεηνίδες..Όσο πιο άσχημες είναι τόσο μεγαλύτερο κόμπλεξ έχουν ...Οι παλιοί πιρφόροι ήταν για λύπηση! Αυτοί εδώ ούτε λύπηση δεν σου βγάζουν! Καταλαβαίνω πως σε κάποιον που μένει Ρωσία, Ελβετία, Γερμανία προκαλούν γέλιο και απαξία... αλλά όσοι μένουμε πίσω και τους έχουμε ανάμεσά μας και πρέπει να συνδιαλλαγούμε έστω και στα μίνιμουμ μαζί τους, μας προκαλούν αηδία και οργή!!!Εδώ ούτε πουτάνα δεν θα είναιΤο πιθανότερο είναι να δούλευε καθαρίστρια σε κανένα εμπορικό κέντρο
Πόσο θλιβερός πρέπει να είναι κάποιος για να πενεύεται ότι βρηκε μια τετοια
Αυτή της φώτο που έβαλε είναι 40άρα
Κ'εγώ πηδάω Ουζμπέκες,Αζέρες κλπ. αλλά μεχρι 20 ετών μετά είναι χάλια.16-19 είναι η ιδανική ηλικία γ'αυτές της κοπέλες.Αυτη της φωτογραφίας είναι 40άρα
.
Ευτυχώς ο καιρός εφτιαξε έχει 21-22 βαθμους με συννεφιά και αυριο πάω Πορνοεκδρομη στο Νόβγκοροντ.Εσείς καθιστε να ακούτε της φιλοσοφίες του ψευτοντόκτορα και να θαυμάζετε της Ουζμπέκες![]()
![]()
Χάρη θυμάσε αυτό που είπα ότι είναι σαν Πακιστανικό σά'ι'τπου γράφει ενας Πακιστανος οτι μένει Αγιο Παντελεήμονα και πόσο χά'ι' είναι εκεί και οι άλλοι τον θαυμάζουν
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ή απάντηση είναι σε αυτή τη φωτογραφία που είχα βάλει στο Facebook μουΗ Αζερα αρχιζει να μου στελνει και φωτος ποτε θα βρεθουμε
Οπως και η Ιρανη μιλανε για φοβερα πολυβολα που ψαχνονται σαν τρελες
Σύμφωνα με τον Δόκτωρά ΤΟΥΣ οι Πιρφόροι αυτή τη χρονική περίοδο μπορούν να αποταμιεύουν τρώγοντας τα ελάχιστα και κάνοντας βόλτες στα καυτά τσιμέντα της Αθήνας με τις αναθυμιάσεις για να πάνε 3 φορές Κίεβο για 10 μέρες που με 3 ραντεβού ίσως πηδήξουν κάποια 6άρια ...Ή απάντηση είναι σε αυτή τη φωτογραφία που είχα βάλει στο Facebook μου![]()
![]()
![]()
O Kman είναι άλλης πάστας άνθρωπος! Σου λέει εγώ θέλω να γαμάω 8-9αρια και έχω υπέρ μου το χρήμα και εναντίων μου τη φθορά του χρόνου! Αρα τι κάνω? Ανεβάζω τα οικονομικά μου!Οπως αρμοζει στον Βαλκανιο Παμπλο Εσκομπαρ!!!!
^ Ο kman χωρις κατοσταρικα δεν μπορει ,δεν τον βοηθαει το παρουσιαστικο του(κοντος με κοιλιτσα ,γυαλακια και εντελως αγυμναστος) εχει δηλ ακριβως το στυλ του sugar daddy για μαδημα.
Ο love μιλουσε και μιλαει παντα για μη πληρωμενο , ανομοια πραγματα αρα δεν μπορει να γινει καμμια συγκριση μεταξυ αυτων των δυο.
Οταν ημουνα Πετρουπολη καθομασταν με τον δικο μου σε ενα καφε , παρεμπιμπτοντως να αναφερω οτι ειναι ο ιδιος που μενει Γερμανια και ειμασταν και στο Κιεβο μαζι(τον γνωρισαν και τα παιδια τοτε) ,αυτος βγαζει σε μια βδομαδα οσα εγραφε οτι βγαζει ο αρχηγος τον μηνα
Ερχονται και καθονται στο διπλανο τραπεζι δυο καλα μουνακια και μας κοιταζουν επιμονα χαχα τα κλασσικα αρπακτικα δηλαδη για να τα φωναξουμε στο τραπεζι μας. Φυσικα δεν το καναμε και σηκωθηκαν και εφυγαν απο το μαγαζι.
O κμαν θα τα φωναζε σιγουρα ,θα εκαναν παραγγελια τα πιο ακριβα κρασια και σουσι και θα πληρωνε καμια 300αρα στο χαλαρο , βεβαια μετα ΑΝ και ΟΤΑΝ τις γαμουσε θα τις βαφτιζε σπονσορετες
Εγω διαλεξα τον αλλον δρομο ,πηρα ενα ταξι και πηγαμε γαμησαμε στο σαλον ξοδευοντας απο ενα πενηνταρικο εκαστος.
Το να μην εχεις ψευδιασθησεις στην ζωη σου και να μπορεις να ξεχωρισεις τις πουτανες απο τις κανονικες γκομενες ,
οσο απλο και να ακουγεται ειναι μεγαλη υποθεση τελικα ...
ΥΓ Ειδα οτι ξαναγυρισε ο δασκαλος και χαιρομαι πραγματικα.
καλο καλοκαιρι σε ολους λοιπον και απο μενα οπως ευχηθηκε και ο φιλτατος popov
Ερχεσαι στα λόγια μου που λέω ότι σε ακριβά μέρη δεν θα βρείτε ποτέ γκόμενες.Οι γκόμενες πάνε όπου είναι φτηνά.Εκεί θα βρείτε μόνο τέτοιες που γράφεις.^ Ο kman χωρις κατοσταρικα δεν μπορει ,δεν τον βοηθαει το παρουσιαστικο του(κοντος με κοιλιτσα ,γυαλακια και εντελως αγυμναστος) εχει δηλ ακριβως το στυλ του sugar daddy για μαδημα.
Ο love μιλουσε και μιλαει παντα για μη πληρωμενο , ανομοια πραγματα αρα δεν μπορει να γινει καμμια συγκριση μεταξυ αυτων των δυο.
Οταν ημουνα Πετρουπολη καθομασταν με τον δικο μου σε ενα καφε , παρεμπιμπτοντως να αναφερω οτι ειναι ο ιδιος που μενει Γερμανια και ειμασταν και στο Κιεβο μαζι(τον γνωρισαν και τα παιδια τοτε) ,αυτος βγαζει σε μια βδομαδα οσα εγραφε οτι βγαζει ο αρχηγος τον μηνα
Ερχονται και καθονται στο διπλανο τραπεζι δυο καλα μουνακια και μας κοιταζουν επιμονα χαχα τα κλασσικα αρπακτικα δηλαδη για να τα φωναξουμε στο τραπεζι μας. Φυσικα δεν το καναμε και σηκωθηκαν και εφυγαν απο το μαγαζι.
O κμαν θα τα φωναζε σιγουρα ,θα εκαναν παραγγελια τα πιο ακριβα κρασια και σουσι και θα πληρωνε καμια 300αρα στο χαλαρο , βεβαια μετα ΑΝ και ΟΤΑΝ τις γαμουσε θα τις βαφτιζε σπονσορετες
Εγω διαλεξα τον αλλον δρομο ,πηρα ενα ταξι και πηγαμε γαμησαμε στο σαλον ξοδευοντας απο ενα πενηνταρικο εκαστος.
Το να μην εχεις ψευδιασθησεις στην ζωη σου και να μπορεις να ξεχωρισεις τις πουτανες απο τις κανονικες γκομενες ,
οσο απλο και να ακουγεται ειναι μεγαλη υποθεση τελικα ...
ΥΓ Ειδα οτι ξαναγυρισε ο δασκαλος και χαιρομαι πραγματικα.
καλο καλοκαιρι σε ολους λοιπον και απο μενα οπως ευχηθηκε και ο φιλτατος popov
Σύμφωνα με τον Δόκτωρά ΤΟΥΣ οι Πιρφόροι αυτή τη χρονική περίοδο μπορούν να αποταμιεύουν τρώγοντας τα ελάχιστα και κάνοντας βόλτες στα καυτά τσιμέντα της Αθήνας με τις αναθυμιάσεις για να πάνε 3 φορές Κίεβο για 10 μέρες που με 3 ραντεβού ίσως πηδήξουν κάποια 6άρια ...
Σε λίγο καιρό οι ίδιοι πάλι καθηγητές θα λένε για το πως θα μπορείς ναένα πεντάρι μάξιμουμ στις 3 μέρες το χρόνο που θα έχεις λεφτά να πας στο Κίεβο! Δες κιόλας πως κλαίνε που ανέβηκε λίγο το εισητήριο για Κίεβο και πάνε ...Τουρκία! Σε λίγο θα πηγαίνουν μαγευτικές διακοπές στη Συρία και θα μας βγάζουν τρελούς αν γελάμε
![]()
![]()
Εδώ σας βάζω και τα υπερπολυτελή airbnb διαμερίσματα που θα μένουν στην προνομιακή τιμή του 1 Ευρώ ----->
Αυτά είναι πολύ σοφά λόγια και θα φωτογραφίσω την οθώνη να τα έχω!Έτσι είναι δεν προσπαθούνε να προοδεύσουν.Εγώ όπως έχω γράψει προσπαθώ πάντα να βελτιωθώ.Αυτοί όσο πάνε και χειρότερα.Εχω πεθάνει στα γέλια μ'αυτά που γράφειςO Kman είναι άλλης πάστας άνθρωπος! Σου λέει εγώ θέλω να γαμάω 8-9αρια και έχω υπέρ μου το χρήμα και εναντίων μου τη φθορά του χρόνου! Αρα τι κάνω? Ανεβάζω τα οικονομικά μου!
Αντίθετα ο Dr της αποτυχίας τι λέει? Έχω σήμερα τόσα άρα μπορώ μέχρι 6άρια στο Κίεβο! Αυριο που θα έχω -50% θα γαμάω λιγότερο και τριάρια ...
Διαλέξτε και πάρτε...
Ενώ οιΒλέπεις τι θλιβερό επίπεδο έχουν οι νεο-πιρφόροι το τελευταίο διάστημα με αυτό το κύμα κρίσης που περνάει η χώρα... Όσο πάει και καταρρέουν με τα μυαλά που κουβαλάνε αλλά η ξωροπεριφάνειά τους ενισχύεται ! Όπως και οι Ελλεηνίδες..Όσο πιο άσχημες είναι τόσο μεγαλύτερο κόμπλεξ έχουν ...Οι παλιοί πιρφόροι ήταν για λύπηση! Αυτοί εδώ ούτε λύπηση δεν σου βγάζουν! Καταλαβαίνω πως σε κάποιον που μένει Ρωσία, Ελβετία, Γερμανία προκαλούν γέλιο και απαξία... αλλά όσοι μένουμε πίσω και τους έχουμε ανάμεσά μας και πρέπει να συνδιαλλαγούμε έστω και στα μίνιμουμ μαζί τους, μας προκαλούν αηδία και οργή!!!
Και το μεγαλύτερο γέλιο είναι πως προσαρμόζονται προς τα κάτω και το νομίζουν πως είναι και ...ΝΟΡΜΑΛ!!!![]()
![]()
![]()
Εδώ θα βγαίνουν έξω το βράδι για τα ποτάκια τους και για να χτυπήσουν κανένα γκομενάκιΑυτά είναι πολύ σοφά λόγια και θα φωτογραφίσω την οθώνη να τα έχω!Έτσι είναι δεν προσπαθούνε να προοδεύσουν.Εγώ όπως έχω γράψει προσπαθώ πάντα να βελτιωθώ.Αυτοί όσο πάνε και χειρότερα.Εχω πεθάνει στα γέλια μ'αυτά που γράφεις![]()
![]()
δεν μου κάθοντε οι Ρωσσίδες.....βρίσκω Αζέρες,Ιρανές και Τουρκάλες
δεν έχω λεφτά για Ουκρανία...πάω Τουρκία
συντομα και Συρία στα διαμερίσματα που εβαλες με 1 Ευρώ τη μέρα
![]()
![]()
.Θα χει πλάκα που αυτός ο γκάβακας σε κάνα χρόνο θα βάζει φωτογραφίες απο Μπαγκλατνεζιώτισες και Ινδες και θα λέει ότι οι γκόμενες αυτές ξετρελάθηκαν μαζι του
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τύπε το ερώτημα είναι ποιοι κατέστρεψαν και προσφάτως ...έκαψαν την Ελλάδα!Και δεν βρίσκω κανέναν άλλο υπεύθυνο πλην του κακομοίρη ,καρπαζοεισπράκτορα, κακομαθημένου και βολεμένου στον πάτο ,ΠΙΡΦΟΡΟΥ!Ενώ οικοπρολάγνοι
κτηνοβάτες
που τους κανείς και like είναι τα απολύτως φυσιολογικά άτομα της κοινωνίας.
![]()
Εγώ δεν θα σταματήσω να κράζω όσους χαίρονται που γαμάνε 6άρια και δίνουν και συμβουλές στους άλλους για να έχουν τις ανάλογες ...επιτυχίες...Όπως και πολύ χειρότερα αυτούς που διαφημίζουν την Τουρκία για διακοπές και γαμήσια...Υ.Γ. πρέπει σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών διότι δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα και στο τέλος μένει μόνο μια πικρία σε όλους τους εμπλεκόμενους, χρειάζεται πρωτίστως θετική σκέψη και λίγο να κάνουμε τα ''στραβά μάτια'' σε κάποια ποστ ορισμένων για να αποφεύγονται όλες αυτές οι παρεξηγήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.
Εγώ φταίω, εσύ φταις, αυτός φταίει… ολοι φταίμε με τον δικό του τρόπο ο καθένας.Τύπε το ερώτημα είναι ποιοι κατέστρεψαν και προσφάτως ...έκαψαν την Ελλάδα!Και δεν βρίσκω κανέναν άλλο υπεύθυνο πλην του κακομοίρη ,καρπαζοεισπράκτορα, κακομαθημένου και βολεμένου στον πάτο ,ΠΙΡΦΟΡΟΥ!
Οι υπόλοιπες κατηγορίες που αναφέρεις δεν με έχουν ενοχλήσει
Το ξερω ,τι νομιζεις οτι δεν τα εβλεπα Κισιναου τοσα χρονια που ημουνα?Ερχεσαι στα λόγια μου που λέω ότι σε ακριβά μέρη δεν θα βρείτε ποτέ γκόμενες.Οι γκόμενες πάνε όπου είναι φτηνά.Εκεί θα βρείτε μόνο τέτοιες που γράφεις.
Και γιά τα αρπαχτικά έχω σύστημαΗταν ένας γέρος Ιταλός και του της πήγαινα και τους έλεγα πάρε...πάρε
αυτος τους έπαιρνε ότι ήθελαν και της τά'ι'ζε
ζωγράφιζε ένα ποτήριτου καφέ ότι και καλά αύριο να πάνε γιά καφέ
μετά εγω της έπαιρνα και φεύγαμε
γιά να τα κάνεις όμως αυτά πρέπει να είσαι ντόπιος και να ξέρεις πολύ καλά Ρωσσικά.
Εγώ δεν θα σταματήσω να κράζω όσους χαίρονται που γαμάνε 6άρια και δίνουν και συμβουλές στους άλλους για να έχουν τις ανάλογες ...επιτυχίες...Όπως και πολύ χειρότερα αυτούς που διαφημίζουν την Τουρκία για διακοπές και γαμήσια...
Όσο και εσείς οι ουδέτεροι δεν τους βάζετε στη θέση τους, συναινείτε αθόρυβα στο μπαχάλεμα του νήματος!
Γραφουν στο roosh forum ανθρωποι απ ολο τον κοσμο και λειτουργει τελεια με καλες πληροφοριες..Στο bou γραφουμε μονο Ελληνες και ειναι bourdelo ονομα και πραμα.
Η ευθυνη βαραινει βεβαια τους admin εδω περα γιατι και ο roosh πχ ban-αρε δεκαδες κοσμο που τρολαρε.