Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Φίλε αν πας πάνω, 1-2 φορές θα την δείς κουρασμένη και ξενερωμένη μετά τη δουλειά της και με ελάχιστες καυλες όπως επίσης  θα κάνεις και πάρα πολλά έξοδα.. Αν δεν έχει που να αφήσει το παιδί μπορεί να την δείς στο αεροδρόμιο 5 λεπτα όταν θα πας και 2 όταν θα φεύγεις!
Καλύτερα πρώτη επαφή στην Ελλάδα!

Σε ευχαριστώ Μύστη glock
Eλεγα οτι θα ήταν πιο ''ομαλη'' γνωριμια να την δω πρωτα εκει πριν την καλεσω
Αλλα φαινεται ηδη να ψηνεται αρκετα

Δεν θα εχω εξοδα με την εταιρεια παιζει να παω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Τυπε , πανε τραβα καμια μλκ μπας και ξελαμπικαρεις ...
Φίλε αν πας πάνω, 1-2 φορές θα την δείς κουρασμένη και ξενερωμένη μετά τη δουλειά της και με ελάχιστες καυλες όπως επίσης  θα κάνεις και πάρα πολλά έξοδα.. Αν δεν έχει που να αφήσει το παιδί μπορεί να την δείς στο αεροδρόμιο 5 λεπτα όταν θα πας και 2 όταν θα φεύγεις!
Καλύτερα πρώτη επαφή στην Ελλάδα!
τωρα που αρχισα να γαμαω κι εγω κατι πιο μεγαλες 28-32 αυτο το βασανο με τα παιδια τους ειναι μεγαλο
Βρήκα προ τριετιας τοπ μουνι ρωσιδα αποντο μπαλτσι αλλα με δυο παιδια ενα νηπιο κι ενα πιο μεγαλο...
Μουσπασε τα αρχίδια μια τονα μια τ αλλο με τα μαλακισμενα, ηταν κ μαλκισμενα αυτα, που αναγκαστηκα κ την παρατησα παροτι πραγμα σπανιο, την γουσταρα για πανω απο τις κλσικες δυο φορες
Αλλα αυτο ολη την ωρα με τα μαλακισμενα δεν αντεχοταν
Της είπα να της βαλω γυναικα να τα βλεπει μια βδομαδα που θαμουν εκει, δεν ηθελε ε και της λεω γεια τα λεμε σε επτα χρονια παλι

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Το ξερω φιλε , οταν ειχα παει Οδησσο μαζι με τον Μολδαβο που ανεφερα και βρεθηκαμε με τον Χαρη ενα βραδυ που ειχε στην παρεα του δυο πουρα ουκρανες :grin: (35αρες νομιζω)... η μια απο αυτες ηθελε να τον γαμησει επιτοπου , pojaluista Oleg του ελεγε χαχα
zaftra της απαντουσε για να ξεφυγει ... τις φοβαμαι μου ελεγε αυτες ,αν ειναι μεθυσμενες μπορει μεχρι και να σε μαχαιρωσουν αν δεν πας να τις πηδηξεις  :2funny:
Ειχε κανει και Μοσχα μια τριετια(95-98) και τις ειχε παρει απο φοβο  :grin: :grin: :grin:

ΥΓ στο "χωριο μας" ειμαι ,παρε τηλ να βρεθουμε
Σαββατοκυριακο έρχομαι,θα βρεθούμε οπωσδήποτε

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Σε ευχαριστώ Μύστη glock
Eλεγα οτι θα ήταν πιο ''ομαλη'' γνωριμια να την δω πρωτα εκει πριν την καλεσω
Αλλα φαινεται ηδη να ψηνεται αρκετα

Δεν θα εχω εξοδα με την εταιρεια παιζει να παω

Κοιτα μηπως πετυχεις ημερα που δεν δουλευει και ειναι καλυτερα. Σχεδον παντα απο Αγια Πετρουπολη η Μοσχα αν δουλευουν δεν εχουν και τοσο ορεξη...
Ειδικα αν εχει να παει απο κανενα Vyborgsky district σε κανενα κεντρικο οπως nevsky...  Σε διακοπες τα αφηνει ολα πισω και ειναι αλλος ανθρωπος. Αλλα και παλι εξαρταται γιατι ειναι  και 35 χρονων , μεχρι 25 χρονων εχω γνωρισει... Επισης ειναι λιγο διαφορετικα αν  εχει μεταναστευσει εκει  για δουλεια η καταγεται απο εκει. Εξαρταται απο τη γυναικα αλλα αν πας για φαγητο χαλαρωνουν, αλλα σε κατι νορμαλ,  δε μιλαω για μακ ντοναλντς που ελεγε καποιος σε ενα βιντεο στο youtube   :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
197
Πόντοι
1
Το ξερω φιλε , οταν ειχα παει Οδησσο μαζι με τον Μολδαβο που ανεφερα και βρεθηκαμε με τον Χαρη ενα βραδυ που ειχε στην παρεα του δυο πουρα ουκρανες :grin: (35αρες νομιζω)... η μια απο αυτες ηθελε να τον γαμησει επιτοπου , pojaluista Oleg του ελεγε χαχα
zaftra της απαντουσε για να ξεφυγει ... τις φοβαμαι μου ελεγε αυτες ,αν ειναι μεθυσμενες μπορει μεχρι και να σε μαχαιρωσουν αν δεν πας να τις πηδηξεις  :2funny:
Ειχε κανει και Μοσχα μια τριετια(95-98) και τις ειχε παρει απο φοβο  :grin: :grin: :grin:

ΥΓ στο "χωριο μας" ειμαι ,παρε τηλ να βρεθουμε
Λεσ  :think: 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αν κανεις τα μαθηματικα, θα διαπιστώσεις οτι στην Ουκρανια έχεις 90 φορες παραπάνω πιθανοτητες για match. Σκεφτομενος αναλογικα, 90 φορες παραπανω πιθανοτητες να γαμησεις, κατι μου συμφωνει με τα τρελα νουμερα που ειπωθηκαν παραπανω για ουκρανους , οτι δηλαδη γαμανε περιπου καμια 200 γκομενες στο lifespan τους.

Ελληνα που να εχει γαμησει 200-300 ελληνιδες δε γνωρισα ποτε, και χαλαρα δεν υπαρχει, ακομα και σε διαμέτρημα εφοπλιστών.

Υπαρχουν 2 κακα με την Ελλαδα που οταν συνδιαζονται δημιουργουν μια πυρηνική βόμβα αγαμιας.
Η συνύπαρξη του ΔΥΤΙΚΟΥ τροπου ζωής με τον μεσανατολικό.
ολοι η φιλοι που ειχα κιεβ εντελως αφραγγοι γαμουσανε καθε μερα οπειαν ηθελαν ακομα και ενιαρια εμφανιση μικρουλες.οχι μονο αυτες αλλα και τις φιλες τους που δεν ειχαν προβλημα.
ειπα πολλες φορες δεν ασχολουμε με ιτερνετ χαμενος χρονος,απο ουκρανους αν εισαι και εσυ σαν ντοπιος σου φερνουν στο πιατο φαι καθε μερα.2 ζευγαρακια απο κιεβ με τρελαναν τωρα να κατεβω κιεβ,δουλευουν σε τηλεοπτικο καναλι.μου λενε γομενες οσες θες σου φερνουμε εμεις και κλαμπινκ σε νεα μερη που δεν εφτασες κιεβ που δεν σου κοβουν το κεφαλι.αν και δεν κανω παρεα με ουκρανους στο φεισπουκ φενωντε νορμαλ με δουλεια και κυκλο παιδεια.σας εχω ξαναπει κοληματα εχουν με εμας και βρισκουν δικαιολογιες
να μην τις πηδηξεις ενω μετα ο ολεγκ θα την παρτουζαρει με 4 φιλους του και θα το γουσταρει τρελα!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
φιλε μην ασχολεισαι μαζι τους ειναι εδω ενα παρεακι 4 5 ατομα που γραφουν ασχετα πραγματα ολη μερα και κανουν λαικ ο ενας τον αλλον κατι σαν τους παπουλιδες και μικροτσουστσουνους
εσυ ρε σταθη ψαλτη γιατι μας διαβαζεις αφου δεν εχεις σχεση?στα θεματα που γραφεις ειναι τσοντες και πορνογραφια που φενετε ποσο μαλακας αγαμητος εισαι χαχαχαχα.γραφεις και για αν αξιζει να παντρευτεις στα 30 και σε αλλα θεματα αυνανισμου.καπου γραφεις εισαι και 1,75 30 ετων και 70 κιλα!
1,75  με 70 κιλα καλα ειπα εισαι ο σταθις ψαλτης.για βαλε μας και καμια φωτο σου να γελασουμε χαχαχαχα.φτηστος ο σταθις ψαλτης θα εισαι κατι σαν λουκι λουκ με γενακι σαν τον μιθριδατη απο τα ημισκουμπρια χαχαχαχα.βαλε μας φωτο να σε θαυμασουμε

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Οι σχετικοι ειναι αυτοι που βοηθανε κοσμο απο κοντα εδω μεσα λεμε την γνωμη μας που ειτε θα ειναι σωστη ειτε λαθος.Αμα δεν βγεις με τον αλλον να υπαρξει συνεργασια λιγα μενουν απ τους παλιους γιατι η θεωρια απ την πραξη διαφερει αρκετα..πρεπει να μαθεις το game οχι μονο πληροφοριες.
Εγω προσωπικα με δυο σωστα τυπακια που βγηκα απ το bou και τους δυο τους εφτιαξα με ξενες αμα θελουν να μιλησουν θα πουν ποιοι ειναι.

Κατα τα αλλα ειτε θα πρεπει να μπει κανονας να μετανομαστει το υπαρχον thread σε κατι πιο γενικο ειτε θα γραφετε ενα μηνυμα μια στο τοσο αλλα to the point δινωντας πληροφοριες..

Εγω επειδη βλεπω πολλους να ψαχνονται εντος και εκτος με λαθος τροπο και ετσι γεμιζει καθε θρεντ θα ηταν εξυπνο να ανοιχτει ενα πιο γενικο θρεντ πχ να αφορα ολες τις Σλαβες η γενικα γυναικες απ ολον τον κοσμο.

Εγω με εμπειριες ανω των 200γυναικων σε μη  πληρωμενο πιστευω οτι εχω να προσφερω πολλα και σε πληροφοριες και απο κοντα,αλλα ξαναλεω εδω δεν θα γραφω το εχω πει καιρο θα γινει νιμου και μπαχαλο αν αρχισουμε τα δικα μας και δεν θα φταιει ο ΚΜΑΝ τελικα αποδεικνυεται οτι δεν ειναι θεμα ΚΜΑΝ αλλα λειτουργειας του θρεντ,ξεκαθαρα.
Απο το φόρουμ ανα διαστήματα έχουν δωθεί πολύ σημαντικές πληροφορίες που βοήθησαν πολύ κόσμο να κερδίσει και χρόνο και χρήμα!Επίςης γλίτωσε και κόσμος απο κάθε λογής εξαπάτηση!

Χαρακτηρηστικο είναι το παράδειγμα πριν 3 χρόνια που ζήτησα πληροφορίες για Αργεντινή !Τότε ένας πολύ καλός άνθρωπος προσφέρθηκε να ρωτήσει έναν φίλο του που μένει εκει να μας πει τι πρέπει να ξέρουμε!Στο πμ μου έστειλε κάποια ονόματα απο μαγαζιά αλλά Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ,δεν μας είπε το βασικότερο που το μάθαμε 3 μέρες μετά απο φίλη αργεντίνα που ξέραμε απο Ρόδο και θα μπορούσε να μην το πει, πως λεφτά έπρεπε να αλλάξουμε στην μαύρη αγορά διότι δίνουν τα διπλάσια!!!!Με μια γραμμή στο Μπου δηλαδή μπορεί να διπλασιάζεις τα λεφτά σου!!!!!!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Σιβηρια? καθολου απιθανο τυπε ...
μια ρωσσιδα που ειχα παρει παλια και ηταν απο εκει ,μου ελεγε οτι ειναι πολυ αγριεμενες οι ντοπιες γκομενες :grin:
οδυσσο εγιναν πολλες φορες τετεια.πριν λιγες μερες συνελαβαν γυναικα που κρυβωταν μερικα χρονια και ειχε μαχαιρωσει τον συντροφο της.πριν 2 χρονια εξω απο το διαμερισμα του σαλονικιου στον καλαθο βρεθηκε σωμα με κομενο κεφαλι.καπειος ζηλευε την γυναικα του πενηνταρα και την εσφαξε.
πολλα τετεια περιστατικα διαβασα οδυσσο.ποτε δεν εκλινα ματι με γκομενες και εκρυβα μαχαιρια.
πολλες φορες ηταν ο τρομος μου μην με σφαξουν στον υπνο η να ανοιξουν σε αλλους.
κιεβ η αλλη αρπαξε το μαχαιρι απο το τραπεζι και μολις που προλαβα και το πηρα απο τα χερια της.
υσυχασα τωρα δεν σπιτωνω καμια πλεον.σαλον και τελος.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Κοιτα μηπως πετυχεις ημερα που δεν δουλευει και ειναι καλυτερα. Σχεδον παντα απο Αγια Πετρουπολη η Μοσχα αν δουλευουν δεν εχουν και τοσο ορεξη...
Ειδικα αν εχει να παει απο κανενα Vyborgsky district σε κανενα κεντρικο οπως nevsky...  Σε διακοπες τα αφηνει ολα πισω και ειναι αλλος ανθρωπος. Αλλα και παλι εξαρταται γιατι ειναι  και 35 χρονων , μεχρι 25 χρονων εχω γνωρισει... Επισης ειναι λιγο διαφορετικα αν  εχει μεταναστευσει εκει  για δουλεια η καταγεται απο εκει. Εξαρταται απο τη γυναικα αλλα αν πας για φαγητο χαλαρωνουν, αλλα σε κατι νορμαλ,  δε μιλαω για μακ ντοναλντς που ελεγε καποιος σε ενα βιντεο στο youtube  :grin:

Mε την δουλεια μπορει να πάω οποτε δεν καθοριζω εγω την ημερομηνια..
Θα εχει δουλεια γιατι δουλευει στο αεροδρομιο και θα γινεται χαμος με το μουντιαλ
Κυριλε εστιατοριο εννοειται..
Στις φωτο μοιαζει κατω των 30 και περισσοτερο για σκανδιναβη παρα για Ρωσσιδα
Ευχαριστώ φίλος

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
οδυσσο εγιναν πολλες φορες τετεια.πριν λιγες μερες συνελαβαν γυναικα που κρυβωταν μερικα χρονια και ειχε μαχαιρωσει τον συντροφο της.πριν 2 χρονια εξω απο το διαμερισμα του σαλονικιου στον καλαθο βρεθηκε σωμα με κομενο κεφαλι.καπειος ζηλευε την γυναικα του πενηνταρα και την εσφαξε.
πολλα τετεια περιστατικα διαβασα οδυσσο.ποτε δεν εκλινα ματι με γκομενες και εκρυβα μαχαιρια.
πολλες φορες ηταν ο τρομος μου μην με σφαξουν στον υπνο η να ανοιξουν σε αλλους.
κιεβ η αλλη αρπαξε το μαχαιρι απο το τραπεζι και μολις που προλαβα και το πηρα απο τα χερια της.
υσυχασα τωρα δεν σπιτωνω καμια πλεον.σαλον και τελος.

Μαχαίρια,ξυλα,κομμένα κεφάλια,απειλές,μαφιες κλπ
Μήπως βλέπεις πολλά αστυνομικά και σειρές ρε χάρη?

Για χορό παμε,ποτό και πηδημα..Που γίνονται όλα αυτά?Μια χαρά είναι Κίεβο υπερ-ασφαλες δεν σε ακουμπάει κάνεις εκει που θα γύρνας στα περιξ του κέντρου αντε και σε μερικά μαγαζακια εκτός όπως τα φοιτητικα.

Επιπλέον στα μαγαζιά οι μπράβοι ειναι πολύ κύριοι Ουκρανία αντίθετα απο Πολωνία που ειναι μερικές φορές μαλακες και φαίνονται σαν ζώα αν προκαλέσεις..Ακομα και εγω που δεν εχω προκαλέσει ποτέ, κινούμαι πάντα ηρεμα και πονηρά, Πολωνία κοντεψαν να μου κανουν σκηνή δυνατή οι μπραβοι.

συνήθως Ουκρανία προσπάθουν να σε ηρεμησουν και προσωπικά στα τοσα ταξίδια δεν εχω δει να της αρπαζει καποιος..Αντε καμια παρατήρηση αν μπεις με το ποτο στην πίστα...Ακομα και στο τελευταίο ταξίδι που ήταν τα παιδιά, δεν έχει νόημα να πούμε λεπτομέρειες, αλλα έπρεπε κανονικά να γίνει σκηνικό απο μπράβους αλλα απο οσο ξέρω γιατί δεν ήμουν μπροστά αλλα μου είπαν πως φερθηκαν υπερβολικα σαν κύριοι..Είναι μεγάλη η μπιζνα Κίεβο με τους έρωτοτουρίστες και πορνοτουριστες για να φερθουν άσχημα και να χαθεί το παραδακι.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Mε την δουλεια μπορει να πάω οποτε δεν καθοριζω εγω την ημερομηνια..
Θα εχει δουλεια γιατι δουλευει στο αεροδρομιο και θα γινεται χαμος με το μουντιαλ
Κυριλε εστιατοριο εννοειται..
Στις φωτο μοιαζει κατω των 30 και περισσοτερο για σκανδιναβη παρα για Ρωσσιδα
Ευχαριστώ φίλος

Δεν ξερω αν εχεις ξαναπαει αλλα θα δεις οτι υπαρχουν 500 διαφορετικοι τυποι Ρωσων. Τι εννοω.. Στα δυτικα μοιαζουν πιο πολυ με σκανδιναβους γιατι υπηρχε  η καταληψη των εδαφων τους απο τους Βικινγκ και αργοτερα απο Φιλανδους. Στα ανατολικα πιο σχιστα ματια , μελαχρινοι λογω Μογγολων και Ασιατων. Υπηρχαν διαφορετικες φυλες στην Ουκρανια και τη Ρωσια και εγιναν μια για να πολεμησουν εναντιον των στρατων των μογγολων Χαν. Καλα να περασεις  :hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
συνήθως Ουκρανία προσπάθουν να σε ηρεμησουν και προσωπικά στα τοσα ταξίδια δεν εχω δει να της αρπαζει καποιος..Αντε καμια παρατήρηση αν μπεις με το ποτο στην πίστα...Ακομα και στο τελευταίο ταξίδι που ήταν τα παιδιά, δεν έχει νόημα να πούμε λεπτομέρειες, αλλα έπρεπε κανονικά να γίνει σκηνικό απο μπράβους αλλα απο οσο ξέρω γιατί δεν ήμουν μπροστά αλλα μου είπαν πως φερθηκαν υπερβολικα σαν κύριοι..Είναι μεγάλη η μπιζνα Κίεβο με τους έρωτοτουρίστες και πορνοτουριστες για να φερθουν άσχημα και να χαθεί το παραδακι.
Εκει ηταν πραγματι αψογοι οι μπραβοι στο σκηνικο που εγινε ,βεβαια ημασταν στο Chi που ειναι κυριλε και γενικα ηταν κυριοι ολοι τους (πελατες , μπραβοι , σερβιτοροι).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom