Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Χαρη για Ρωσια πας στον Μουζενιδη και σου τα κανει ολα αυτος ειναι η πιο ευκολη λυση οσο αφορα Ρωσια.
Για belarus μεχρι 5 μερες δεν θελεις βιζα και ασφαλεια κανεις στο αεροδρομιο..Το ιδιο και για παραπανω μερες βγαζεις βιζα και ασφαλεια στο αεροδρομιο προσκληση εγω εχω ατομα εκει που σου βγαζουν μαζι με το δωματιο και το στελνουν στο αεροδρομιο για να βγαλεις βιζα.Προσοχη σε καθε περιπτωση δεν πας belarus μεσω Μοσχας γιατι δεν εχει συνορα και ολα τα παραπανω δεν ισχυουν...Αν δεν εχεις βιζα απο πριν μπαινεις στην χωρα ετσι και οταν βγαινεις τρως ποινη 2-3 χρονια να μην ξαναπας οποτε προσοχη οχι μεσω Ρωσιας!!!Και βεβαια ολα αυτα με αεροπλανο..Με αμαξι κλπ θελεις βιζα απο πριν...
ευχαριστω σπυρο μου τα ξερω αυτα.εγραψα πριν μηνες για φρι βιζα και οτι θα το κανουν 10 μερες.
αν κλισω ρωσια θελω απο μπουκινκ κομ που εχει χιλιαδες διαμερισματα πετουπολι.στο ρωσικο που πεζω εχει λιγα διαμερισματα αλλα αλλα πλεονεκτηματα με δωρεαν διαμονη μια μερα και φρι ινβιτεσιον απο χοτελ.τελικα δεκεβριο μαλλον κιεβ θα παω και ισως οδυσσο ακυρο για μινσκ.πεθημησα κιεβ.μου ειπε χτες γνωστος απο δνεπρο να μην παω χειμωνα νεκρα λεει.μονο καλοκαιρι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Συμφωνώ γενικά,αλλά σε ποια χώρα ρε ντοκτορ υπάρχει πολυγαμικότητα για να υπάρχει κι εδώ;Άλλο τί λέει η φύση και άλλο τί συμβαίνει.Δηλαδή ο μέσος Ουκρανός,Ρώσος,Γερμανός,Άγγλος που δεν είναι πλούσιος ή επώνυμος γαμάει 300 γκόμενες πριν παντρευτεί;Κι εκεί έχει πολλούς που βρίζουν τις δικές τους γυναίκες όπως και πολλούς που είναι με δεσμούς από κούνια.

Κι επειδή είναι και ουκρανικό thread,εδώ ο πιο διάσημος ποδοσφαιριστής τους ο Σεβτσένκο είναι παντρεμένος απ'τα 27.Αυτός δεν θα μπορούσε να γαμάει Ουκρανές 10αρια μέχρι να βαρεθεί;
η γυναικα του μεγαλυτερη του ειναι νομιζω.μοντελο αμερικανα και δεν μου αρεσε που την ειδα.
νομιζεις δεν γαμαει αλλες μουναρες?μαλιστα σε καπειον ειπα η αμερικανα αν εβλεπε τον σεβτσενκο στο μετρο θα γυρνουσε να τον κοιταξει?χαχαχαχα.οι γυναικες συμπεριφερωνται αναλογα με το ποιος εισαι εσυ.
διαφορετικα μου συμπεριφερωντε οι αφραγγες στον δρομο που τους την πεφτω.
διαφορετικα οι γκομενες στα μαχαζια που ψωνιζω,καφε,ρεστοραν που με βλεπουν καλοντυμενο,τζεντλεμαν και καλα οικονομικα.διαφορετικη αντιμετοπιση θα εχει ενας απλυτος με μουσια που κυκλοφωρα πανω κατω μοναστηρακι αφραγγος και κλεει την μοιρα του.οπως ειπε και ο σπυρος πρεπει πρωτα οι ιδιοι να βελτιωσετε την ζωη και εμφανιση σας και μετα να εχετε απαιτησεις.ειδα πολλες ελληνιδες με ξενους ολλανδο,σουηδο και αμερικανο τελευταια εβδομαδα.αυτο  πλιροφοριακα.επρεπε να σε ειχα μαζι μου αρμενια περσι τον φεβρουαριο για να δεις πως συμπεριφερωνται διαφορετικα οι γκομενες αναλογος το πειος εισαι.παω στο χιλφινγερ ιερεβαν για ψωνια.ευγενικος χερετω οπως παντα και μου γυρνανε πλατη οι ομορφες γκομενιτσες εκει.ρωτω μετα αν εχει παντελονι 32 και γυρνα και απομακρυνετε χωρις να μου απαντησει και ετρεχε να φυγει,νομιζε για καμακι μαλλον πηγα.περνω 2 παντελονια και μια φανελα και παω ταμειο.επιτειδες βγαζω τα αρμενικα λεφτα πανω να πληρωσω για να δει η γκομενα οτι δεν πηγα για πλακα εκει.την επομενη μερα χαμογελαστη και δεν με αφηνε λεπτο!απο μονη με ετρεχε να μου δειξει και με ρωτησε απο που ειμαι.απαντησα ελληνας απο κυπρο και ειπε ειναι απο ελληνικη οικογενεια της αρμενιας.ολες οι υπολιπες γκομενες παλι χαμογελα και εξυπηρετικες.καταλαβες τωρα?
ειχα δει ανθρωπους ελλαδα στην ερμου που πηγαν να πλισιασουν γκομενες και εσκασα στα γελια με τον δασκαλο.του λεω πιο πολυ μοιαζουν με ζητιανους που πανε να ζητησουν λεφτα απο τις γκομενες η ναρκομανεις με τα μουσια και απεριποιητοι.ειναι τυχεροι που τρωνε παντοφλα και βρισιδι απο της ελληνιδες οι τυποι.ουκρανια θα τρωγανε το ξυλο της ζωης τους αν πλισιαζαν σε γκομενα

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
To δικο μου πειραμα στο tinder στην Ελλαδα 1 Like απο πατσαβουρα(<5)στα 300(σε πολλες επαναληψεις μ.ο) και στην Ουκρανια αν βαλω σε ολες like περιπου 30% αν σε αυτες που μου αρεσουν(>6)10%...
Δηλαδη στην Ελλαδα 1 στα 300 και στην Ουκρανια 90 στα 300.............
Αν κανεις τα μαθηματικα, θα διαπιστώσεις οτι στην Ουκρανια έχεις 90 φορες παραπάνω πιθανοτητες για match. Σκεφτομενος αναλογικα, 90 φορες παραπανω πιθανοτητες να γαμησεις, κατι μου συμφωνει με τα τρελα νουμερα που ειπωθηκαν παραπανω για ουκρανους , οτι δηλαδη γαμανε περιπου καμια 200 γκομενες στο lifespan τους.

Ελληνα που να εχει γαμησει 200-300 ελληνιδες δε γνωρισα ποτε, και χαλαρα δεν υπαρχει, ακομα και σε διαμέτρημα εφοπλιστών.

Υπαρχουν 2 κακα με την Ελλαδα που οταν συνδιαζονται δημιουργουν μια πυρηνική βόμβα αγαμιας.
Η συνύπαρξη του ΔΥΤΙΚΟΥ τροπου ζωής με τον μεσανατολικό.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
η γυναικα του μεγαλυτερη του ειναι νομιζω.μοντελο αμερικανα και δεν μου αρεσε που την ειδα.
νομιζεις δεν γαμαει αλλες μουναρες?μαλιστα σε καπειον ειπα η αμερικανα αν εβλεπε τον σεβτσενκο στο μετρο θα γυρνουσε να τον κοιταξει?χαχαχαχα.οι γυναικες συμπεριφερωνται αναλογα με το ποιος εισαι εσυ.
διαφορετικα μου συμπεριφερωντε οι αφραγγες στον δρομο που τους την πεφτω.
διαφορετικα οι γκομενες στα μαχαζια που ψωνιζω,καφε,ρεστοραν που με βλεπουν καλοντυμενο,τζεντλεμαν και καλα οικονομικα.διαφορετικη αντιμετοπιση θα εχει ενας απλυτος με μουσια που κυκλοφωρα πανω κατω μοναστηρακι αφραγγος και κλεει την μοιρα του.οπως ειπε και ο σπυρος πρεπει πρωτα οι ιδιοι να βελτιωσετε την ζωη και εμφανιση σας και μετα να εχετε απαιτησεις.ειδα πολλες ελληνιδες με ξενους ολλανδο,σουηδο και αμερικανο τελευταια εβδομαδα.αυτο  πλιροφοριακα.επρεπε να σε ειχα μαζι μου αρμενια περσι τον φεβρουαριο για να δεις πως συμπεριφερωνται διαφορετικα οι γκομενες αναλογος το πειος εισαι.παω στο χιλφινγερ ιερεβαν για ψωνια.ευγενικος χερετω οπως παντα και μου γυρνανε πλατη οι ομορφες γκομενιτσες εκει.ρωτω μετα αν εχει παντελονι 32 και γυρνα και απομακρυνετε χωρις να μου απαντησει και ετρεχε να φυγει,νομιζε για καμακι μαλλον πηγα.περνω 2 παντελονια και μια φανελα και παω ταμειο.επιτειδες βγαζω τα αρμενικα λεφτα πανω να πληρωσω για να δει η γκομενα οτι δεν πηγα για πλακα εκει.την επομενη μερα χαμογελαστη και δεν με αφηνε λεπτο!απο μονη με ετρεχε να μου δειξει και με ρωτησε απο που ειμαι.απαντησα ελληνας απο κυπρο και ειπε ειναι απο ελληνικη οικογενεια της αρμενιας.ολες οι υπολιπες γκομενες παλι χαμογελα και εξυπηρετικες.καταλαβες τωρα?
ειχα δει ανθρωπους ελλαδα στην ερμου που πηγαν να πλισιασουν γκομενες και εσκασα στα γελια με τον δασκαλο.του λεω πιο πολυ μοιαζουν με ζητιανους που πανε να ζητησουν λεφτα απο τις γκομενες η ναρκομανεις με τα μουσια και απεριποιητοι.ειναι τυχεροι που τρωνε παντοφλα και βρισιδι απο της ελληνιδες οι τυποι.ουκρανια θα τρωγανε το ξυλο της ζωης τους αν πλισιαζαν σε γκομενα
Άστο Χάρη γιατί τα μούσια έχουν γίνει μόδα και στην Ρωσία σύντομα θα είναι και στην Ουκρανία  :2funny:

Συνημμένα

• 73fbf91c_148241494219422629.jpg
    73fbf91c_148241494219422629.jpg
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 18

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Η μετάφραση σ αυτό που γραφει πάνω στην εικόνα είναι. Τώρα είναι της μόδας ο άντρας να μοιάζει με ξυλοκόπος ο όποιος δεν κόβει ξύλα αλλά αλλά όλη την ώρα φροντίζει το look του για να αρέσει στους άλλους ξυλοκοπους  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Επειδη εζησα απο πολυ κοντα με ντοπιο οταν ημουνα Μολδαβια , αστο καλυτερα ,δεν θα ηθελες  πραγματικα να ξερεις ποσες γκομενες εχουν πηδηξει στην ζωη τους γιατι θα παθεις καταθλιψη .... Ουκρανια ακομα καλυτερα σιγουρα.
Και να σκευτείς ότι Ρωσία και Ουκρανία είναι πολύ πιο εύκολο αυτό από Mολδαβία φίλε 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αν κανεις τα μαθηματικα, θα διαπιστώσεις οτι στην Ουκρανια έχεις 90 φορες παραπάνω πιθανοτητες για match. Σκεφτομενος αναλογικα, 90 φορες παραπανω πιθανοτητες να γαμησεις, κατι μου συμφωνει με τα τρελα νουμερα που ειπωθηκαν παραπανω για ουκρανους , οτι δηλαδη γαμανε περιπου καμια 200 γκομενες στο lifespan τους.

Ελληνα που να εχει γαμησει 200-300 ελληνιδες δε γνωρισα ποτε, και χαλαρα δεν υπαρχει, ακομα και σε διαμέτρημα εφοπλιστών.

Υπαρχουν 2 κακα με την Ελλαδα που οταν συνδιαζονται δημιουργουν μια πυρηνική βόμβα αγαμιας.
Η συνύπαρξη του ΔΥΤΙΚΟΥ τροπου ζωής με τον μεσανατολικό.

έτσι ακριβώς  :thumbsup:

μερικοί που δεν έχουν ιδέα απο τις χωρες της πρωην ΕΣΣΔ και την γενικοτερη αντιληψη στο θεμα γυναικας και πως να συμεριφερονται σ' αυτες ερχονται εδω και χαλανε το νημα που αντι να ζητησουν πληροφοριες για να μαθουν 5 ουσιωδη πραγματα

το παιζουν ειδημονες

και μετα σου λεει ο αλλος γιατι στην ελλαδα εχουμε ακομη μνημονια

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
παροτι ο πανσκληρος ειναι αξιολογος αγωνιστης με σωστα τιπ στο συγκεκριμενο ποστ λεει αλαλνταλον..
Υγ νυχτεριδα που εισαι χαμενος?
Εδώ είμαι και εγώ απλά δεν γράφω γιατί απλά γράφονται πολλές μπούρδες από τον κάθε ένα που το παίζει σχετικός και δεν έχω όρεξη για αντιπαραθέσεις.  Υπάρχουν 6-8 που είναι γνωστές οι υπόλοιποι είναι τρολ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εδώ είμαι και εγώ απλά δεν γράφω γιατί απλά γράφονται πολλές μπούρδες από τον κάθε ένα που το παίζει σχετικός και δεν έχω όρεξη για αντιπαραθέσεις.  Υπάρχουν 6-8 που είναι γνωστές οι υπόλοιποι είναι τρολ

:hi: :thumbsup:

Επισκέπτης
Μπορεί να έχετε εκ διαμέτρου αντίθετες προσεγγίσεις στο θέμα γυναίκα ΑΛΛΑ ο Κμαν έχει σταθερές απόψεις εδώ και δέκα χρόνια και δεν επιδίωξε καμιά διαμάχη!Ο άλλος κολλούσε σαν παράσιτο χωρίς να λέει ουσιαστικά τίποτα!
Ο Κμαν είναι ένας άνθρωπος της ενέργειας που αν αφήσουμε το σπονσοράρισμα στην άκρη, μόνο οτι τελειώνει δουλειά και μπαίνει σε ένα τρένο κάνει 5-6 ώρες ταξίδι για να πάει Ανατολική Ευρώπη να κάνει το παιχνίδι του την ώρα που άλλοι εδω και 10 χρόνια βλέπουν Ανατολικιες μόνο απο τα σάιτ (cool,sad man , λοιποί) ξεσηκώνει τον κόσμο!Αμεσο αποτέλεσμα ο ΒΠ που εμπνεύστηκε και ακολούθησε το δρόμο της ενέργειας και όχι της παθητικότητας!Και δεν ξέρουμε πόσοι άλλοι που δεν γράφουν!
Οπότε μην κάνουμε άτοπες συγκρίσεις για ένα μέλος 10 χρόνια παλιό με ένα ...τρολ...
και ο περιπτεράς εχει ταξιδέψει και είχε δικό του μπλογκ προ δεκαετίας. Ανήλικος το διάβαζα.

Dragcrx με έκανες κουοτ αλλά δεν μου απάντησες στα ελληνικά.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
και ο περιπτεράς εχει ταξιδέψει και είχε δικό του μπλογκ προ δεκαετίας. Ανήλικος το διάβαζα.

Dragcrx με έκανες κουοτ αλλά δεν μου απάντησες στα ελληνικά.

φιλε μην ασχολεισαι μαζι τους ειναι εδω ενα παρεακι 4 5 ατομα που γραφουν ασχετα πραγματα ολη μερα και κανουν λαικ ο ενας τον αλλον κατι σαν τους παπουλιδες και μικροτσουστσουνους

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
φιλε μην ασχολεισαι μαζι τους ειναι εδω ενα παρεακι 4 5 ατομα που γραφουν ασχετα πραγματα ολη μερα και κανουν λαικ ο ενας τον αλλον κατι σαν τους παπουλιδες και μικροτσουστσουνους
Ξεχασες να μας πεις και αγάμητους, φτωχομπινέδες και πάνω απ´ολα άσχετους και αστοιχείωτους !Ούτε ποτε κανένας απο εμάς τους 4-5 της παρέας έχουμε βοηθήσει με ταξιδιωτικές οδηγίες ή ακόμα και με κατευθύνσεις και μαγαζιά για κάθε είδους επιθυμία όποιων έχουν ζητήσει πληροφορίες...απο το νήμα...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μιλάω με πολύ δυνατο Ρωσιδακι μεσω fb
Της ειπα οτι παιζει να παω Ρωσσια με την δουλεια και αν γινει θα βρεθουμε εκει
Τωρα αν δεν κατσει να παω λεω να την καλεσω για διακοπες εδω
Δουλευει στο αεροδρομιο της Μοσχας και εχει ενα μικρο γιο
Γνωμες..

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οι σχετικοι ειναι αυτοι που βοηθανε κοσμο απο κοντα εδω μεσα λεμε την γνωμη μας που ειτε θα ειναι σωστη ειτε λαθος.Αμα δεν βγεις με τον αλλον να υπαρξει συνεργασια λιγα μενουν απ τους παλιους γιατι η θεωρια απ την πραξη διαφερει αρκετα..πρεπει να μαθεις το game οχι μονο πληροφοριες.
Εγω προσωπικα με δυο σωστα τυπακια που βγηκα απ το bou και τους δυο τους εφτιαξα με ξενες αμα θελουν να μιλησουν θα πουν ποιοι ειναι.

Κατα τα αλλα ειτε θα πρεπει να μπει κανονας να μετανομαστει το υπαρχον thread σε κατι πιο γενικο ειτε θα γραφετε ενα μηνυμα μια στο τοσο αλλα to the point δινωντας πληροφοριες..

Εγω επειδη βλεπω πολλους να ψαχνονται εντος και εκτος με λαθος τροπο και ετσι γεμιζει καθε θρεντ θα ηταν εξυπνο να ανοιχτει ενα πιο γενικο θρεντ πχ να αφορα ολες τις Σλαβες η γενικα γυναικες απ ολον τον κοσμο.

Εγω με εμπειριες ανω των 200γυναικων σε μη  πληρωμενο πιστευω οτι εχω να προσφερω πολλα και σε πληροφοριες και απο κοντα,αλλα ξαναλεω εδω δεν θα γραφω το εχω πει καιρο θα γινει νιμου και μπαχαλο αν αρχισουμε τα δικα μας και δεν θα φταιει ο ΚΜΑΝ τελικα αποδεικνυεται οτι δεν ειναι θεμα ΚΜΑΝ αλλα λειτουργειας του θρεντ,ξεκαθαρα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.267
Πόντοι
3.656
Ξεχασες να μας πεις και αγάμητους, φτωχομπινέδες και πάνω απ´ολα άσχετους και αστοιχείωτους !Ούτε ποτε κανένας απο εμάς τους 4-5 της παρέας έχουμε βοηθήσει με ταξιδιωτικές οδηγίες ή ακόμα και με κατευθύνσεις και μαγαζιά για κάθε είδους επιθυμία όποιων έχουν ζητήσει πληροφορίες...απο το νήμα...
μην ασχολεισαι. Το νικ αυτο ειναι ενα μαλακισμενο που γραφει ολο μπουρδες
Τελευταιο του κατορθωμα δηλ οτι παιρνει στην Γερμανία 5000 το μηνα  :happy:
σαν.... Ελεγκτης...  :happy:
Σε τι δεν διευκρινησε, οταν τουπα γραψς μας στα γερμανικα πως λεγεται η δουλεια σου και βαλε μας κ το λοναμπρεχνουνγκ εκανε κανα δεκα μερες να εμφανιστει παλι...  :ban: :happy:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Και να σκευτείς ότι Ρωσία και Ουκρανία είναι πολύ πιο εύκολο αυτό από Mολδαβία φίλε  
Το ξερω φιλε , οταν ειχα παει Οδησσο μαζι με τον Μολδαβο που ανεφερα και βρεθηκαμε με τον Χαρη ενα βραδυ που ειχε στην παρεα του δυο πουρα ουκρανες :grin: (35αρες νομιζω)... η μια απο αυτες ηθελε να τον γαμησει επιτοπου , pojaluista Oleg του ελεγε χαχα
zaftra της απαντουσε για να ξεφυγει ... τις φοβαμαι μου ελεγε αυτες ,αν ειναι μεθυσμενες μπορει μεχρι και να σε μαχαιρωσουν αν δεν πας να τις πηδηξεις  :2funny:
Ειχε κανει και Μοσχα μια τριετια(95-98) και τις ειχε παρει απο φοβο  :grin: :grin: :grin:

ΥΓ στο "χωριο μας" ειμαι ,παρε τηλ να βρεθουμε

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μιλάω με πολύ δυνατο Ρωσιδακι μεσω fb
Της ειπα οτι παιζει να παω Ρωσσια με την δουλεια και αν γινει θα βρεθουμε εκει
Τωρα αν δεν κατσει να παω λεω να την καλεσω για διακοπες εδω
Δουλευει στο αεροδρομιο της Μοσχας και εχει ενα μικρο γιο
Γνωμες..
Φίλε αν πας πάνω, 1-2 φορές θα την δείς κουρασμένη και ξενερωμένη μετά τη δουλειά της και με ελάχιστες καυλες όπως επίσης  θα κάνεις και πάρα πολλά έξοδα.. Αν δεν έχει που να αφήσει το παιδί μπορεί να την δείς στο αεροδρόμιο 5 λεπτα όταν θα πας και 2 όταν θα φεύγεις!
Καλύτερα πρώτη επαφή στην Ελλάδα!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Τυπε , πανε τραβα καμια μλκ μπας και ξελαμπικαρεις ...

• Like
Αντιδράσεις: popov

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.267
Πόντοι
3.656
Το ξερω φιλε , οταν ειχα παει Οδησσο μαζι με τον Μολδαβο που ανεφερα και βρεθηκαμε με τον Χαρη ενα βραδυ που ειχε στην παρεα του δυο πουρα ουκρανες :grin: (35αρες νομιζω)... η μια απο αυτες ηθελε να τον γαμησει επιτοπου , pojaluista Oleg του ελεγε χαχα
zaftra της απαντουσε για να ξεφυγει ... τις φοβαμαι μου ελεγε αυτες ,αν ειναι μεθυσμενες μπορει μεχρι και να σε μαχαιρωσουν αν δεν πας να τις πηδηξεις  :2funny:
Ειχε κανει και Μοσχα μια τριετια(95-98) και τις ειχε παρει απο φοβο  :grin: :grin: :grin:

ΥΓ στο "χωριο μας" ειμαι ,παρε τηλ να βρεθουμε
να παρακαλαει γυναικα τον αλεκο δεν το περίμενα
Και να την κλανει κι ολας  :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom