ευχαριστω σπυρο μου τα ξερω αυτα.εγραψα πριν μηνες για φρι βιζα και οτι θα το κανουν 10 μερες.Χαρη για Ρωσια πας στον Μουζενιδη και σου τα κανει ολα αυτος ειναι η πιο ευκολη λυση οσο αφορα Ρωσια.
Για belarus μεχρι 5 μερες δεν θελεις βιζα και ασφαλεια κανεις στο αεροδρομιο..Το ιδιο και για παραπανω μερες βγαζεις βιζα και ασφαλεια στο αεροδρομιο προσκληση εγω εχω ατομα εκει που σου βγαζουν μαζι με το δωματιο και το στελνουν στο αεροδρομιο για να βγαλεις βιζα.Προσοχη σε καθε περιπτωση δεν πας belarus μεσω Μοσχας γιατι δεν εχει συνορα και ολα τα παραπανω δεν ισχυουν...Αν δεν εχεις βιζα απο πριν μπαινεις στην χωρα ετσι και οταν βγαινεις τρως ποινη 2-3 χρονια να μην ξαναπας οποτε προσοχη οχι μεσω Ρωσιας!!!Και βεβαια ολα αυτα με αεροπλανο..Με αμαξι κλπ θελεις βιζα απο πριν...
αν κλισω ρωσια θελω απο μπουκινκ κομ που εχει χιλιαδες διαμερισματα πετουπολι.στο ρωσικο που πεζω εχει λιγα διαμερισματα αλλα αλλα πλεονεκτηματα με δωρεαν διαμονη μια μερα και φρι ινβιτεσιον απο χοτελ.τελικα δεκεβριο μαλλον κιεβ θα παω και ισως οδυσσο ακυρο για μινσκ.πεθημησα κιεβ.μου ειπε χτες γνωστος απο δνεπρο να μην παω χειμωνα νεκρα λεει.μονο καλοκαιρι.