Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Όταν ήμουν 21 χρονων είχα ένα 7αρι προς 8αρι στην Ελλάδα (Ελληνίδα) που έκανα την μαλακία να μείνω και 4-5 χρόνια μαζί του (ακόμα το κλαίω). Οι συμφοιτητές μου στην ηλικιά αυτή τα έφτιαξαν με μια αντικειμενικά ωραία γκομενίτσα και την τελευταία τριετία πηγαίνω στους γάμους τους που είναι η ίδια γκόμενα και έχει γίνει μπαζόλα. Τι σημαίνει αυτό 12-16 χρόνια Σχέση!!!!!!!

Δεν έχουν καταλάβει οι γράφοντες που λένε πως γαμάνε τα 20χρονα, πως ΝΑΙ γαμάνε ΑΛΛΑ ΜΙΑ!!! Παντρεύονται σχεσιακά απο τα 20 τους χρόνια γιατί απλά δεν μπορούν να αλλάζουν γκόμενες. Απλά ο εξωτερικός παρατηρητής λεει κοιτα τι μουνάκι πηδάει ο άτιμος..Δεν καταλαβαίνουν πως θα το έχει απο την ηλικία αυτή μέχρι τα 40 που τότε θα της έχει κάνει ένα παιδί, μετά θα τον παρατήσει αυτή και θα πηδίεται με μικρότερους (η δεύτερη εφηβεία των γυναικών στα 40).

Εδώ στο φόρουμ γράφουμε άντρες που ζητάμε το αυτονόητο που έχει δημιουργήσει η φύση..Να είμαστε πολυγαμικοί!! Ελλάδα η πολυγαμικότητα είναι χάρισμα των 10% των ανδρών λόγω εξωφρενικών απαιτήσεων των Ελληνίδων. Οπότε φίλοι μην ζηλέυετε το 20χρονο που γαμάει μια ωραία γκομενίτσα ΔΕΝ θα βρει άλλη!!! Ο λεγόμενος "Δεσμός απο Κούνια" που έλεγε και ένας δυνατός παίχτης που γράφει και εδώ.

Συμφωνώ γενικά,αλλά σε ποια χώρα ρε ντοκτορ υπάρχει πολυγαμικότητα για να υπάρχει κι εδώ;Άλλο τί λέει η φύση και άλλο τί συμβαίνει.Δηλαδή ο μέσος Ουκρανός,Ρώσος,Γερμανός,Άγγλος που δεν είναι πλούσιος ή επώνυμος γαμάει 300 γκόμενες πριν παντρευτεί;Κι εκεί έχει πολλούς που βρίζουν τις δικές τους γυναίκες όπως και πολλούς που είναι με δεσμούς από κούνια.

Κι επειδή είναι και ουκρανικό thread,εδώ ο πιο διάσημος ποδοσφαιριστής τους ο Σεβτσένκο είναι παντρεμένος απ'τα 27.Αυτός δεν θα μπορούσε να γαμάει Ουκρανές 10αρια μέχρι να βαρεθεί;

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Συμφωνώ γενικά,αλλά σε ποια χώρα ρε ντοκτορ υπάρχει πολυγαμικότητα για να υπάρχει κι εδώ;Άλλο τί λέει η φύση και άλλο τί συμβαίνει.Δηλαδή ο μέσος Ουκρανός,Ρώσος,Γερμανός,Άγγλος που δεν είναι πλούσιος ή επώνυμος γαμάει 300 γκόμενες πριν παντρευτεί;Κι εκεί έχει πολλούς που βρίζουν τις δικές τους γυναίκες όπως και πολλούς που είναι με δεσμούς από κούνια.

Κι επειδή είναι και ουκρανικό thread,εδώ ο πιο διάσημος ποδοσφαιριστής τους ο Σεβτσένκο είναι παντρεμένος απ'τα 27.Αυτός δεν θα μπορούσε να γαμάει Ουκρανές 10αρια μέχρι να βαρεθεί;
Τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας!!!
Ο τιποτα ουκρανος βαραει γκομενες πολλες και σε εμφανιση που εσυ δεν εχεις καν ακουμπησει...
Ο μεσος(αν και δεν υπαρχει αυτη η κατηγορια εκει αυτα λενε οσοι ειναι ασχετοι)βαραει 3ψηφιο και ας μην βλεπετε
Αυτοι που ειναι παντρεμενοι βαρανε απο τα 14 καμια 30αρια το χρονο και οταν ειναι παντρεμενοι βαρανε φουλ και αλλες, το ξερουν οι γυναικες τους αλλα δεν εχουν αλλη επιλογη οπως και εσυ εδω Ελληνα πιρφορε εισαι δουλος αλλα τα ανεχεσε ολα γιατι απλα δεν μπορεις να κανεις αλλιως δεν εχεις και αλλες επιλογες..
Εισαι το τελειο παραδειγμα Ελληναρα μαλακα ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ  που δεν καταλαβαινει με τιποτα οτι ζει στην χωρα της αγαμιας και ψαχνει εστω και μια ατελεια στο εξωτερικο για να δικαιολογησει στο εαυτο του τοσα χρονια γιατι δεν εκανε το αλμα και εμεινε εδω κακομοιρος και κυριως δουλος...
Οσοι δεν εχουν ανοιχτο μυαλο θα μεινουν εδω παντα δουλοι...Οι υπολοιποι 200 εχουν τρελαθει στα πηδηματα δεν φτανουμε βεβαια τον ντοπιο ουκρανο αλλα ριχνουμε περιπου 1/30 στον μεσο ελληνα σε ποσοτητα και 3 με 4 νουμερα παραπανω σε ποιοτητα...
Αν και μετα απο ολα αυτα επιμενεις τοτε σου απονεμω την ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΜΕ 3 ΝΤΑΝ...
ΑΞΙΟΣ!!!!

α ναι και σε καμια αλλη χωρα δεν υπαρχει απο αυτες που αναφερεις αγαμια πουθενα ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΣΟΥ...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Ο μέσος Ουκρανος μέχρι τα 40 του αν δεν κάνει δεσμό πολυετή το 200 το φτάνει χαλαρά.200 σημαίνει λιγότερες απο 10 το χρόνο. 10 το χρόνο Ουκρανία λιγότερο απο μια το μηνα δηλαδή το σκέφτομαι και γελάω απλα. Ο λόγος  οταν πέρσι με 5 ταξίδια 10ημερα δηλαδή 50 μέρες έφαγα 17 γκομενες χωρίς γλώσσα Ρωσσικα,χωρίς Στάθερο σπίτι, χωρίς χωρίς τι να κάτσω να συγκρίνω?

Τις 315 μέρες που πέρασα Ελλάδα παίζοντας το πουλί μου?Οι τις 50 μέρες που έφαγα 17 γκομενες Ουκρανία?Και μου λες ακόμα να κάνω σύγκρισεις..Φαντάσου να εμένα Ουκρανία να μην έχω το άγχος πως τις δεκάδες που έβγαινα μου τελειώνε ο χρόνος του δεκαήμερου για να τις προλάβω!! οι σύγκρισεις είναι απλά αστείες..Μέχρι εφταρια έχει άπειρα Ουκρανία να τρως τσάμπα..Παραπάνω δύσκολο..Ελλάδα όμως αν ανήκεις στο μέσο ορο δεν βγάζεις πανω απο ενα εφταρι το χρόνο και αν..

επίσης το οτι κάποιος γαμαει 50 γκομενες Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση..Αυτός προφανώς δεν είναι στον μέσο όρο και δεν μας απασχολεί θα ανήκει αστο 10% που θα ειναι κανας personal trainer, μαγαζατορας κλπ

.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.268
Πόντοι
3.656

γαμαει παραλληλα με το γαμο οσες θελει
Μην συγχέετε τα πράγματα σε ρωσσοφωνο περιβάλλον με τις εμπειρίες που εχετε
Ειδικα μεχρι τα σαραντα δεν με ειχε ρωτησει ποτε καμμια απ οσες εκανα αν ειμαι παντρεμενος ουτε πει το γαμησι ειτε μετα
:heavymetalbig:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356

Επειδη εζησα απο πολυ κοντα με ντοπιο οταν ημουνα Μολδαβια , αστο καλυτερα ,δεν θα ηθελες  πραγματικα να ξερεις ποσες γκομενες εχουν πηδηξει στην ζωη τους γιατι θα παθεις καταθλιψη .... Ουκρανια ακομα καλυτερα σιγουρα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γαμώτο παραλίγο να φάω μια Γερμανίδα πριν λίγο! Την έφερα εκεί που ήθελα με τα προσβλημεντα που θέλουν οι δυτικές καριόλες... Αύριο έρχεται η δικιά μου Ουκρανέζα  και είμουν με δεμένα χέρια! Αν δεν ήταν 8,5 -9 ομορφιάς δεν υπήρχε περίπτωση να την έφερνα τέτοιο διάστημα με τη Ρόδο να πλυμηρίζει μουνι!

Πάμε στα του καλού μου φίλου του πορνογυμναστη που έθιξε κάποιος!
Ανήκει στο 5% των ανδρών που γαμανε το 90% των γυναικών, κάθε λάικ στο τίντερ και ματς και Facebook γεμάτο προσκλήσεις για γαμήσι μέχρι και σπονσοραρίσματα έχει δεχτεί από πλούσιες "κυρίες"! Είναι και πατριώτης με ιδιαίτερη μελέτη στην Αρχαία Σπάρτη!  Μέχρι και την αρχαία ελληνική διατροφή ακολουθεί ΑΛΛΆ χωρίς να του έχουν κάνει κάτι απεχθάνεται τις ελληνίδες και το  ματεριαλιστικό τους χαρακτήρα! Εχει Σερβα και συνέχεια αν και ντόπιος σε μικρή κοινωνία τις κράζει όπου βρει!
Αυτό λέει πολλά για το τι είναι οι Ελλεινίδες!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Κατά τα άλλα όσο δεν είναι ό Κμαν εδώ θα τον αναπληρώσω Εγώ με βίντεο ...

...Κούνα κούνα , κούνα την τσουτσούνα !

Ζήτω ο αρχηγός

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ναι ρε το ξερω , αν εισαι Αυγουστο θα περασω απο εκει θελετε δεν θελετε ...  
:happy:

θα παμε να τους κανουμε χαλαστρα του αλλαν και του σλαβ, θα τους φαμε τις γκομενες και θα μεινουν με το... στο χερι  ;)

:happy:  :woldman:

Επισκέπτης
Αυτο ειναι και το μεγαλο καταντημα που βλεπω φιλε Ρολογα οτι το site εχει καταντησει συναντηση 'παπουδων' και δεν υπαρχει νεα  γενια 20-25-28 να παει πανω και να μας πει πως συμπεριφερονται σε εναν 20αρη και οχι σε εμας του 40αρηδες και 50αρηδες...
Τι ακριβως κανουν οι 20αρηδες τι περιμενουν να φτιαξουν οι ελλεινιδες??? δεν εχουν λεφτα???Πραγματικα επαθα καταθλιψη οταν στο Γηπεδο με την ΑΕΚ και την Δυναμο στο κιεβο ολοι ηταν της γενιας 70 και πισω δεν ειχε ουτε εναν 20-30!!!!!ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ
Η Ελλαδα γερναει επικινδυνα η νεα γενια την εμαθαν να ζει με σκουπιδια να ειναι δουλοι της καθε πατσαβουρας και γενικα να υπακουει στο συστημα σε οτι του πασαρει...
Καταντια θεωρω να παλευω εγω με 18χρονα και ρχει πανω ενας 20αρης Ελληνας να τις ξεπατωσει ολες χωρις λεφτα χωρις πυραυλους χωρις τιποτα...
Επαναλαμβανω οτι ο σημερινος ελληνας δεν ξερει το προβλημα του ζει σε εικονικο κοσμο...Για να λυσεις ενα προβλημα πρεπει να το ξερεις οταν δεν το ξερεις δεν προκειται να το λυσεις ποτε..
Δυστυχως απο τις δικες μου στατιστικες οι νεοι η γινονται δουλοι μιας πατσαβουρας η γινονται πικερ αυτη ειναι η πραγματικοτητα στην Ελλαδα..
Και μη χειροτερα...
μέχρι 24 τις παίρνουν παρτουζα. Δεν έχουν ανάγκη από πορνοτουρισμο. Οι τριανταρηδες όμως είμαστε η χαμένη γενιά.

Επισκέπτης
Τα 20χρονα που είναι κοινωνικά,που είναι μέσα σε όλα τα σόσιαλ μίντια και με το κούρεμα/μούσι που θέλουν οι γκόμενες.Αυτούς εννοώ εγώ.Και υπάρχει φυσικά ο σημαντικός παράγοντας,οι πολλές ελεύθερες γκόμενες σ'αυτές τις ηλικίες που δεν έχουν ακόμα τις απαιτήσεις των μεγαλύτερων.

Όσοι είναι αντικοινωνικοί,απροσάρμοστοι,κομπιουτεράκηδες κλπ ε αυτοί ούτε παλιά γαμούσαν,ούτε τώρα.
Απλά άψογα όλα τα ποστ του Σαντ μαν. Οι μικρές μπορεί να κοιτάξουν κάναν τριανταρη στο δρόμο αλλά ως εκεί. Δε μπορείς να καμακωσεις.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Απλά άψογα όλα τα ποστ του Σαντ μαν. Οι μικρές μπορεί να κοιτάξουν κάναν τριανταρη στο δρόμο αλλά ως εκεί. Δε μπορείς να καμακωσεις.

ελα ελα γρηγορα στο νημα του πικερ  :babycry: σαν πολλοι μπαχαλακιδες δεν μαζευτηκατε εδω

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Γαμώτο παραλίγο να φάω μια Γερμανίδα πριν λίγο! Την έφερα εκεί που ήθελα με τα προσβλημεντα που θέλουν οι δυτικές καριόλες... Αύριο έρχεται η δικιά μου Ουκρανέζα  και είμουν με δεμένα χέρια! Αν δεν ήταν 8,5 -9 ομορφιάς δεν υπήρχε περίπτωση να την έφερνα τέτοιο διάστημα με τη Ρόδο να πλυμηρίζει μουνι!

Πάμε στα του καλού μου φίλου του πορνογυμναστη που έθιξε κάποιος!
Ανήκει στο 5% των ανδρών που γαμανε το 90% των γυναικών, κάθε λάικ στο τίντερ και ματς και Facebook γεμάτο προσκλήσεις για γαμήσι μέχρι και σπονσοραρίσματα έχει δεχτεί από πλούσιες "κυρίες"! Είναι και πατριώτης με ιδιαίτερη μελέτη στην Αρχαία Σπάρτη!  Μέχρι και την αρχαία ελληνική διατροφή ακολουθεί ΑΛΛΆ χωρίς να του έχουν κάνει κάτι απεχθάνεται τις ελληνίδες και το  ματεριαλιστικό τους χαρακτήρα! Εχει Σερβα και συνέχεια αν και ντόπιος σε μικρή κοινωνία τις κράζει όπου βρει!
Αυτό λέει πολλά για το τι είναι οι Ελλεινίδες!

που στραβωσε η δουλεια και δεν  :knockinb:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
μέχρι 24 τις παίρνουν παρτουζα. Δεν έχουν ανάγκη από πορνοτουρισμο. Οι τριανταρηδες όμως είμαστε η χαμένη γενιά.
Χμ στην χωρα της αγαμιας γινονται παρτουζες τι μαθαινει ο ανθρωπος τελικα...Μαλιστα με πιο χρωμα ζωνης λες να ξεκινησεις??Μετα τα 24 τι γινετε??Δες μας εξηγησες τον μαθηματικο συλογισμο σου???Φευγουν οι γυναικες απο την Ελλαδα και οι αντρες γινονται Πικερ??Μαλιστα στην NASA σκεφτηκες ποτε να κανεις αιτηση?Ενα 200000$ το χρονο νομιζω σε περιμενει...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μπραβο χαιρομαι που ταιριαζετε :dancing:...Ο ενας ειναι δουλος και βαζει το παιδι του μετα την 'πατσαβουρογυναικα του' :respect: εσυ εισαι Πικερ rule  :respect:.. Η γυναικα του τον ξερει τον νομο του Πικερ να φας και εσυ και αυτος την παντοφλα της αρκουδας και να μην ξαναπρολαβετε να ξαναγραψετε εδω μεσα... :think:
Βεβαια δικιο εχει και ο Midas τωρα που δεν εχουμε την μαχη Paris Papis vs Kman καποιος πρεπει να μας διασκεδαζει...
Εξισου δικιο εχει και ο Παπας...Γραψτε τα στο νομο του Πικερ και στο τι τρεχει επιτελους με αυτες τις ελλεινιδες εκει αφου ειστε  και ιντερνετακιδες μπορει να παρετε κανενα Like απο κανενα μουνοδουλο η κανεναν πικερομανη...Εδω μονο παντοφλιες θα τρωτε και θα μαζευεται νταν βλακειας γιαυτο
ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑΚΑ :s&m_3: 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ο μέσος Ουκρανος μέχρι τα 40 του αν δεν κάνει δεσμό πολυετή το 200 το φτάνει χαλαρά.200 σημαίνει λιγότερες απο 10 το χρόνο. 10 το χρόνο Ουκρανία λιγότερο απο μια το μηνα δηλαδή το σκέφτομαι και γελάω απλα. Ο λόγος  οταν πέρσι με 5 ταξίδια 10ημερα δηλαδή 50 μέρες έφαγα 17 γκομενες χωρίς γλώσσα Ρωσσικα,χωρίς Στάθερο σπίτι, χωρίς χωρίς τι να κάτσω να συγκρίνω?

Τις 315 μέρες που πέρασα Ελλάδα παίζοντας το πουλί μου?Οι τις 50 μέρες που έφαγα 17 γκομενες Ουκρανία?Και μου λες ακόμα να κάνω σύγκρισεις..Φαντάσου να εμένα Ουκρανία να μην έχω το άγχος πως τις δεκάδες που έβγαινα μου τελειώνε ο χρόνος του δεκαήμερου για να τις προλάβω!! οι σύγκρισεις είναι απλά αστείες..Μέχρι εφταρια έχει άπειρα Ουκρανία να τρως τσάμπα..Παραπάνω δύσκολο..Ελλάδα όμως αν ανήκεις στο μέσο ορο δεν βγάζεις πανω απο ενα εφταρι το χρόνο και αν..

επίσης το οτι κάποιος γαμαει 50 γκομενες Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση..Αυτός προφανώς δεν είναι στον μέσο όρο και δεν μας απασχολεί θα ανήκει αστο 10% που θα ειναι κανας personal trainer, μαγαζατορας κλπ

.
love ξεχασες απλα να πεις μια και εισαι ειδικος σε αυτο τις τεραστιες επιτυχιες στο tinder και στο badoo που εχουν στην Ελλαδα οι Ελληνες...Για οσους δεν το ξερουν ο mgtow εχει κανει πειραμα...Εχει βαλει εναν αντρα μοντελο και κανει Like σε ολες τις γυναικες(χωρις να επιλεγει)και βεβαια εκανε και στην Ελλαδα...Ξερετε το αποτελεσμα..... 0 στην Θεσσαλονικη στα 100 Like!!
To δικο μου πειραμα στο tinder στην Ελλαδα 1 Like απο πατσαβουρα(<5)στα 300(σε πολλες επαναληψεις μ.ο) και στην Ουκρανια αν βαλω σε ολες like περιπου 30% αν σε αυτες που μου αρεσουν(>6)10%...
Δηλαδη στην Ελλαδα 1 στα 300 και στην Ουκρανια 90 στα 300..............
Αλλωστε και στο δρομο οταν μιλαω σε Ελλεινιδες μου απαντουν παντα εστω και αν θελω να κανω μια ερωτηση για ενα δρομο που ειναι ενω στο μινσκ ας πουμε ετυχε μια φορα ρωτησα για ιντερνετ καφε και 8 γκομενες μαζι με συνοδευσαν ως εκει να μου δειξουν που ειναι χανοντας 10 λεπτα απο το χρονο τους και βγαινοντας εξω απο την διαδρομη τους..
Τα σχολια περιττευουν οπως λεει και η εκπομπη μεινετε Ελλαδα κοροιδα συμφερει...
Υπαρχει και η αλλη εκπομπη  στην υγεια σας κοροιδα με τον Σπυρο Παπαδοπουλο οι Ελλεηνιδες τρωνε πινουνε και οι αντρες πινουν μπαφους και παιζουν Pro...
Μετα μπορουμε να παμε και στον Πλουταρχο απο τραγουδι με το 'οπως και αν εισαι σε αγαπω'
Μια χαρα...Αν μπορουσαν να δουνε λιγο οι πιρφοροι ουκρανικη τηλεοραση να ακουσουν Ρωσικα τραγουδια και να δουν τα Show που κανουν οι γκομενες στα club θα ειχαν καταλαβει πολλα...
Αν ακουσω και τους ειδικους love και dirty που λεν οτι το tinder ειναι καθρεπτης της πραγματικοτητας (το ιδιο πιστευω και εγω)οι εξυπνοι σιγουρα μενουνε Ελλαδα :respect:

Καλημερα σε ολους :hi:

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Ο Peter Van Norden ειναι δυστυχως απο τα ατομα που καταληγουν σε συμπερασματα αβιαστα χωρις να σκεφτουν πολυ.

1. Βλεπει 2-3 videos με παρτουζες στο  διαδικτυο καποιων νεαρων Ελληνων, και μετα ανοιγει νημα:
Οι πιτσιρικαδες τις παιρνουν πλεον παρτουζα

2. Μπαίνει στα social media και βλεπει φωτος ''εικονικης'' ευτυχιας απο γυναικες και διάφορα περι ταξιδίων και δραστηριοτητων που δηλωνουν για να πουλησουν μουρη

Μετα ανοιγει νημα: Γιατι οι γυναικες ειναι πιο πλουσιες και πιο επιτυχημενες απο εμάς;

Βγαλτε ακρη τωρα με δαυτον

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.268
Πόντοι
3.656
Ο Peter Van Norden ειναι δυστυχως απο τα ατομα που καταληγουν σε συμπερασματα αβιαστα χωρις να σκεφτουν πολυ.

1. Βλεπει 2-3 videos με παρτουζες στο  διαδικτυο καποιων νεαρων Ελληνων, και μετα ανοιγει νημα:
Οι πιτσιρικαδες τις παιρνουν πλεον παρτουζα

2. Μπαίνει στα social media και βλεπει φωτος ''εικονικης'' ευτυχιας απο γυναικες και διάφορα περι ταξιδίων και δραστηριοτητων που δηλωνουν για να πουλησουν μουρη

Μετα ανοιγει νημα: Γιατι οι γυναικες ειναι πιο πλουσιες και πιο επιτυχημενες απο εμάς;

Βγαλτε ακρη τωρα με δαυτον
:happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.268
Πόντοι
3.656

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Βεβαια δικιο εχει και ο Midas τωρα που δεν εχουμε την μαχη Paris Papis vs Kman καποιος πρεπει να μας διασκεδαζει...
Μπορεί να έχετε εκ διαμέτρου αντίθετες προσεγγίσεις στο θέμα γυναίκα ΑΛΛΑ ο Κμαν έχει σταθερές απόψεις εδώ και δέκα χρόνια και δεν επιδίωξε καμιά διαμάχη!Ο άλλος κολλούσε σαν παράσιτο χωρίς να λέει ουσιαστικά τίποτα!
Ο Κμαν είναι ένας άνθρωπος της ενέργειας που αν αφήσουμε το σπονσοράρισμα στην άκρη, μόνο οτι τελειώνει δουλειά και μπαίνει σε ένα τρένο κάνει 5-6 ώρες ταξίδι για να πάει Ανατολική Ευρώπη να κάνει το παιχνίδι του την ώρα που άλλοι εδω και 10 χρόνια βλέπουν Ανατολικιες μόνο απο τα σάιτ (cool,sad man , λοιποί) ξεσηκώνει τον κόσμο!Αμεσο αποτέλεσμα ο ΒΠ που εμπνεύστηκε και ακολούθησε το δρόμο της ενέργειας και όχι της παθητικότητας!Και δεν ξέρουμε πόσοι άλλοι που δεν γράφουν!
Οπότε μην κάνουμε άτοπες συγκρίσεις για ένα μέλος 10 χρόνια παλιό με ένα ...τρολ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom