Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Ρε ψηλέ τι ρωτάς?
Ρωτάς τους τουρίστες του 3ημέρου αν είναι καλά να πάς στην ουκρανία?
και που να ξέρουν?
Αυτοι πάνε γαμανε με τον εναν ή τον άλλο τρόπο και φευγουν.
Προφανώς εχεις πολλές πιθανότητες να γαμάς ουκρανίδες αν έχεις έδρα ουκρανία.

Τώρα το αν θα μπορείς να χτυπάς από 8άρια και πάνω εχει δυο σκέλη.
Αν μιλάς για πληρωμένο, μπορείς να γαμάς και 12άρια. Το πορτοφόλι να ναι καλά.
Αν μιλάς για νορμαλ γκομενίτσες δεν εξαρτάται μονο απο εκεινες αλλά και απο εσενα.
Αρα κανεις δεν μπορεί να σου απαντήσει.

Είναι σαν να ρωτήσω εγώ: παιδία αν ανέβω θεσσαλονικη για δουλεια θα γαμήσω 8άρι γκόμενα? :2funny:
Υπάρχει καποιος να απαντήσει με σιγουρία?

Τέλος αν το σκέφτεσαι για μονιμη μετακόμιση άλλα είναι τα θέματα που πρέπει να δείς πρώτα και όχι τι μουνι θα γαμάς.
Οπως και να εχει απο καλό μουνι η ουκρανία δεν έχει ελλειψη. Εχει τροφοδοτήσει ολα τα κολώμπαρα της ευρώπης.

:hi: :hi: :hi:

Ευχαριστώ. Φυσικά ολα ειναι σχετικά..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε ψηλέ τι ρωτάς?
Ρωτάς τους τουρίστες του 3ημέρου αν είναι καλά να πάς στην ουκρανία?
και που να ξέρουν?
Αυτοι πάνε γαμανε με τον εναν ή τον άλλο τρόπο και φευγουν.
Προφανώς εχεις πολλές πιθανότητες να γαμάς ουκρανίδες αν έχεις έδρα ουκρανία.

Τώρα το αν θα μπορείς να χτυπάς από 8άρια και πάνω εχει δυο σκέλη.
Αν μιλάς για πληρωμένο, μπορείς να γαμάς και 12άρια. Το πορτοφόλι να ναι καλά.
Οπως και να εχει απο καλό μουνι η ουκρανία δεν έχει ελλειψη. Εχει τροφοδοτήσει ολα τα κολώμπαρα της ευρώπης.

Στο πληρωμένο δεν έχει τόσα πολλά οχτάρια.Από ίντερνετ αποκλείεται.Από στριπτιζάδικα όπως το Rio με 300 ευρώ το τρίωρο ή high end clubs όπως το Chi με 500 ευρώ ίσως σου κάτσουν οχτάρια.
Εξαρτάται και τι εννοούμε οχτάρια.
Οχτάρι για εμένα γκόμενα μίνιμουμ 180,κάτω των 25,λεπτή με βυζάρες και τέλειο συμμετρικό πρόσωπο.Στην Ουκρανία είναι το 1% του γυναικείου πληθυσμού κάτω των 25 έτσι,δηλαδή μία στις 300 γυναίκες που βλέπεις έξω.

Πρακτικά Κίεβο υπάρχουν 5000 οχτάρια,500 εννιάρια και 50 δεκάρια.Αν νιώθεις τυχερός αλήτη(if you feel lucky punk),πήγαινε να γαμήσεις τα οχτάρια ελπίζοντας οτι δεν έχει 5000 καλύτερους από εσένα άντρες σε πρωτεύουσα πρώην σοβιετική μεγαλούπολη των 3 εκατομμυρίων.
Εφτάρια είναι άλλη φάση μιλάμε για 50000 εφτάρια κάθε στιγμή διαθέσιμα εκτός από το καλοκαίρι που μειώνεται ο αριθμός λόγω διακοπών ανά ευρώπη και εξωτικούς προορισμούς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τυποι δουλεύω Αφρική, εχει καλά λεφτά εδώ αλλά εχω σπάσει στην μαλακία. Το roster μου ειναι 3 μήνες on ενας off.
O τυπος του αεροπλάνου που πετάω εδώ ειναι σχετικά σπάνιος αλλά ειδα πως τον χρησιμοποιούν 2 εταιρειες στην Ουκρανία.
Αξιζει να πάω για δουλεια Ουκρανια με λιγότερα λεφτα;;
Ρωτάω αν το γαμήσι με 8αρια και πάνω ειναι ευκολο για κάποιον ξενο που δουλεύει στην χώρα...

πιλοτος εισαι? Τι τυπο αεροπλανου πετας?

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Τα πουστρακια που ονειρευονται πούτσες ας πανε στο θρεντ του χυσολάγνου ή του λιλα
Εδώ μιλαμε για Ουκρανες

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Κανας διαχειριστής να σκουπίσει τα μηνύματα των πούστηδων απο το παρόν θρεντ;;
Νομιζω ότι υπάρχουν θρεντ για στράκια που εχουν συνέχεια πούτσες στο στομα, ας μην τους επιτρέπεται να βρωμίζουν αλλα θρεντ :ban:

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
Νομιζω ότι υπάρχουν θρεντ για στράκια που εχουν συνέχεια πούτσες στο στομα, ας μην τους επιτρέπεται να βρωμίζουν αλλα θρεντ :ban:

Κουφάλα όπου ακούς πούτσες μέσα είσαι.
Έχει χορτάσει η κωλοτρυπίδα σου αφρικανικό κούτσουρο.

LITHOS 77

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0

Τύπε μου μη ντρέπεσαι και ο Λίλας κάπως έτσι σαν εσένα ξεκίνησε και μόλις έφαγε τα πρώτα κούτσουρα γλυκάθηκε.

Peel p50

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2017
Like
18
Πόντοι
1
Για μισό λεπτό ρε παιδιά γιατί νομίζω παραλογίζεστε:
Ο urban χόρτασε και έφαγε ότι ήταν να φάει στην Αφρική.
Που είναι το κακό τώρα να ψάχνει και στα δάση της Ουκρανίας για κούτσουρα;  :grin:

Bugatti

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2017
Like
18
Πόντοι
0
Για μισό λεπτό ρε παιδιά γιατί νομίζω παραλογίζεστε:
Ο urban χόρτασε και έφαγε ότι ήταν να φάει στην Αφρική.
Που είναι το κακό τώρα να ψάχνει και στα δάση της Ουκρανίας για κούτσουρα;  :grin:

Λογικό μου φαίνεται.Χόρτασε το αφρικανικό θα γεύτηκε και κάνα πτερύγιο αεροπλάνου οπότε σου λέει να δούμε τι γίνεται και από κούτσουρα Ουκρανίας.
Ούτε καν αναφέρεται στα ελληνικά άρα προφανώς τα ένοιωσε για τα καλά και αυτά πριν πάει για δοκιμές στην Αφρική.
Μια χαρά.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Οχτάρι για εμένα γκόμενα μίνιμουμ 180,κάτω των 25,λεπτή με βυζάρες και τέλειο συμμετρικό πρόσωπο.Στην Ουκρανία είναι το 1% του γυναικείου πληθυσμού κάτω των 25 έτσι,δηλαδή μία στις 300 γυναίκες που βλέπεις έξω.

Σκληρή κλίμακα έχεις ρε kman, εγώ κάπως έτσι θα όριζα το 9αρι. Τώρα καλαβαίνω καλύτερα κάποιες προηγούμενες απαντήσεις σου.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
κμαν2 χθες μιλουσα με εναν τυπο ο οποιος δουλεψε για αρκετα χρονια υπαλληλος σε fkk στη γερμανια μου ειπε σκηνικα και γενικα πως δουλευει το συστημα (δλδ καποια τρικς) ωστε να χει καποιος το καλυτερες δυνατες υπηρεσιες με τα λιγοτερα χρηματα. η συζητηση περι του θεματος θα συνεχιστει και αυριο.

apwer

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2016
Like
16
Πόντοι
1
Λογικό μου φαίνεται.Χόρτασε το αφρικανικό θα γεύτηκε και κάνα πτερύγιο αεροπλάνου οπότε σου λέει να δούμε τι γίνεται και από κούτσουρα Ουκρανίας.
Ούτε καν αναφέρεται στα ελληνικά άρα προφανώς τα ένοιωσε για τα καλά και αυτά πριν πάει για δοκιμές στην Αφρική.
Μια χαρά.
:2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ όταν το 2012 ο Roosh έκανε ερώτηση πώς πρέπει να ονομάζονται τα διεθνή καμακια για να ξεχωρίζουν απο τους σεξοτουριστες και έγραψα για πλάκα τον ορο love tourists που ο Roosh υιοθέτησε.

Στο ίδιο θρεντ ο ίδιος είχε προτείνει τον ελληνικό όρο Kamakis.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τελος της εβδόμάδας Κίεβο πάλι θα μεταφέρω φρέσκες πληροφορίες..Απλά θα είμαι με γυναίκα εκεί που περιμένει οπότε δεν θα κινηθώ τελείως ελέυθερα αλλά θα βρω χρόνο να εξερευνησω και να γράψω για μέρη,νύχτα κλπ.

Έκανα και μια υποτυπώδης προετοιμάσια διαδίκτυο απλά θα παλέψω να δω που θα τις βάλω στο πρόγραμμα ώστε να μην καταλάβει η άλλη κάτι..Ότι πάω όμως χαλαρός και με έτοιμη γκόμενα (ασφάλεια) μπορεί να μου βγεί τελικά σε θετικό..

Πάντως θα μεταφέρω πληροφορίες..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
κμαν2 χθες μιλουσα με εναν τυπο ο οποιος δουλεψε για αρκετα χρονια υπαλληλος σε fkk στη γερμανια μου ειπε σκηνικα και γενικα πως δουλευει το συστημα (δλδ καποια τρικς) ωστε να χει καποιος το καλυτερες δυνατες υπηρεσιες με τα λιγοτερα χρηματα. η συζητηση περι του θεματος θα συνεχιστει και αυριο.
Πως θα ανοιξουμε κανα μικρο fkk ρωτα τον.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom