Σου έχω ξαναπει οτι οποτε σε κράζω ειναι γιατί δεν μπαίνεις στη θέση του αρχάριου,αλλά γράφεις απο τη δικη σου οπτικη γωνία.
Εμένα όσες μαλακιες μου έτυχαν σε 7-8 επισκεψεις στο πληρωμένο και μη Πολωνία,δε μου ετυχαν ούτε το ένα δέκατο σε έξι μήνες διαμονης Τσεχία.
Να με κλεψει πουτάνα,Πολωνία..
Να κοντεψω να σπασω πορτα διαμερισματος για να μην σπασω τα μούτρα της πουτάνας,Πολωνία..
Να πλακώνομαι,Πολωνία..
Να με βγαζουν σχεδόν σηκωτο από Club επειδή την έπεσα στη γκομενα του ενός ιδιοκτητη χωρις να το ξέρω,Πολωνία..
Και εγώ είμαι 1.90 και όλοι,ΟΛΟΙ,πρώτη ατάκα μου μιλουσαν στα Πολωνικα.
Αντε τώρα να στειλεις εσύ κλασσικό αρχάριο μεσογειακό τύπο,να βγαίνει στα Club να ψάχνει ποιες τα παίρνουν..
Να δουμε πόσα δόντια θα του μείνουν στο στόμα.
Και μιας και ειμαστε στο Κίεβο.
Αν στειλεις αρχάριο στα πιρανχας που την εχουν στημενη στα lobby και στα club,δε θα τον μαδήσουν;
Οπότε το μονο που λεω εγώ είναι..
Είσαι αρχάριος,δεν έχει budget;
Ξεκινας με Τσεχία,αρχίζεις να καταλαβαίνεις σε ασφαλη πόλη/νυχτα/πορνοσκηνη πως παίζεται το παίγνιο και μετά πας στον freestyle σουρεαλισμό της Πολωνίας.
Μετά πας στην κωλοκατασταση της Ουκρανίας με τους αραβοτουρκοιταλους.
Ναι όντως απλά Τσεχία δε θα πολυενθουσιαστεί ο πόρνος,μάλλον θα τη βρει σαν watered down Germany.Είναι πλέον 60% δυτική 40% ανατολική χώρα.
Πολωνία θα νιώσει διαφορά και πολύ περισσότερο Ουκρανία που είναι 100% ανατολική.
Πολωνία δεν πάει κανείς για πουτάνες.Δεν υπάρχουν τέτοια άτομα.Ολοι πάνε για να γαμήσουνε Πολωνέζες στα κλαμπ ή από το ίντερνετ.
Παλιά δηλαδή μέχρι το 2005 η Τσεχία είχε τσεχική ατμόσφαιρα,ενιωθες οτι ήσουνα σε σλαβική χώρα.Ενα καλό με τους κομμουνιστές είναι οτι είχαν κρατήσει την τοπική παράδοση η Τσεχία ήταν τσεχική,η Πολωνία πολωνική,η Ουκρανία ουκρανική κτλ.Δεν υπήρχαν Mc Donalds,Starbucks,δυτικές συνήθειες κτλ.Τώρα υπάρχει ένα generic eastern Europe που είναι πάνω κάτω το ίδιο σε Πράγα,Κράκωβ κτλ,και είναι πολύ βαρετό χωρίς την ιδιαίτερη εθνική ατμόσφαιρα.
Θα δεις ο urlauber θα πάει και θα πει παπαριές,προτιμώ τα FKK στη Γερμανία.