Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: WORLD TRAVELER στις σήμερα στις 17:58
ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ

Μπορει να μην γραφω εκ πεποοθησεως κριτικες αλλα εχω ανοιξει δεκαδες θεμστα και ειδικα στα ταξιδια εχω ποσταρει δεκαδες φωτογραφιες. Δικες μου οχι κστεβασμενες απο το internet. Και τελος παντων δεν ειμαι εγω το θεμα εδω.Τελος !!

O συνάδελφος Mindreader, είναι από τα πιο εκλεκτά και σοβαρά άτομα αυτού του site, σε πολλά επίπεδα, και όποιος μιλάει άσχημα γι' αυτόν,
ή πουλάει εξυπνάδες με την πάρτη του, απλώς γελοιοποιείται ο ίδιος. Προσωπική γνώμη μου, και σε όποιον αρέσει. Over and out.  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η σπονσορετ που γαμησα το απόγευμα.

ombK1B.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μόλις γάμησα και τη ΜΙΛΦ που φασωσα τον Ιανουάριο Carrinean.

avZhkf.jpg

iLOap3.jpg

Τώρα ξεχύνομαι Carribean D Lux για ρεσιτάλ.

• Αγάπη
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
γειά σου Κμαν με τα φωτογραφικά ντοκουμέντα σου  :rockon:
btw το σουφρέτο, εσύ της άνοιξες έτσι άσχημα, ή το είχε από πριν ανοιχτό και φιλόξενο;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μεχρι να αγιασω εγω εσυ σταματα να σντιγρσφεις τις ατσκες σλλων και να τις παρουσιαζεις δικες σου.

Επισης σταματα να αντιγραφεις κειμενα σπο το δικτυο και να τα παρουσιαζεις δικα σου.

Φιλικα σου φερομαστε εν σντιθεσει  με σλλσ threads.
Εκτιμησε το.

Παντα φιλικα !!

:2funny: :2funny: :2funny:

έτσι, έτσι.

(να τον αντιγράψω και γω από άλλο θρεντ!)  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Παραδεχομαι οτι εχεις δικιο !!! :2funny:

Δεν διαθετω βιονικο τσουτσουνι - κομπρεσερ για να γαμαω 28 φορες την ημερα. :2funny:

Εμενα και βιαγκρα σε ορο να μου βαλουν μεχρι 4 ριχνω. :2funny:

Το αποτελεσμα ειναι να ζηλευω αφορητα αυτους που το εχουν  το βιονικο τσουτσουνι.:2funny: :2funny:
δεν εχεις βαλκανικο πουτσο εσυ made in germany χαχαχαχαχ,το δικο μας κινεζικο ειναι.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Παράθεση από: WORLD TRAVELER στις σήμερα στις 17:58
ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ

O συνάδελφος Mindreader, είναι από τα πιο εκλεκτά και σοβαρά άτομα αυτού του site, σε πολλά επίπεδα, και όποιος μιλάει άσχημα γι' αυτόν,
ή πουλάει εξυπνάδες με την πάρτη του, απλώς γελοιοποιείται ο ίδιος. Προσωπική γνώμη μου, και σε όποιον αρέσει. Over and out.  

Ευχαριστω για την εκτιμηση φιλε.  :hi:

Να εισαι καλα.  :hi:

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
γειά σου Κμαν με τα φωτογραφικά ντοκουμέντα σου  :rockon:
btw το σουφρέτο, εσύ της άνοιξες έτσι άσχημα, ή το είχε από πριν ανοιχτό και φιλόξενο;
Μπας και ξερει κιολας.Ο τυπος περναει ολη την μερα του διαβαζοντας νηματα απο σεξοτουρισμο σε ξενα sites.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ευχαριστω για την εκτιμηση φιλε.  :hi:

Να εισαι καλα.  :hi:

Φίλε Mindreader, τα του Καίσαρος τω Καίσαρι...  :hi:
Η εκτίμηση κερδίζεται δύσκολα, ενώ το μέτρο, δυστυχώς, (συχνά μαζί με το φιλότιμο) χάνεται πολύ εύκολα.
Η διαφωνία είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά η χυδαιότητα και ο κωλοπαιδισμός δεν χωρούν σε κανένα πρόγραμμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βαλκάνιος τσομπάνης checking out.Χτες γάμησα άλλη μια σεμιπρο από το Carribean με το κλασσικό καροσταράκι.Σήμερα άγριο τσιμπούκωμα από ΜΙΛΦ 186.Σύνολο 9 γκόμενες σε 2 μέρες.Γυρίζω με αρχίδια εντελώς άδεια στη Mutterland.
Χτες φοβερό ατύχημα.Η γκόμενα που ήρθε να με δει από την επαρχία μετά από 8 ώρες ταξίδι με το τρένο με είδε να μπαίνω με άλλη στο διαμέρισμα και η συνάντηση ακυρώθηκε.Και η γκόμενα έλεγε πολύ.Απλώς την πάτησα με τα logistics.
Επιστροφή το επόμενο Σάββατο για ολική επαναφορά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ η πρώτη σπονσορετ 20 χρονών που γαμησα την Παρασκευή.Σπουδάζει και μαζεύει λεφτά για να ανοίξει μαγαζί με ρούχα.Φοβερό τσιμπούκι,rimjob τα πάντα όλα.Συμφωνησε για τριολε την επόμενη φορά.Με προειδοποίησε ότι μερικές Ουκρανές κλέβουν μπορεί να σου ξαφρισουν κινητό και λεφτά.

AteDFd.jpg

• Χαχα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Εδώ η πρώτη σπονσορετ 20 χρονών που γαμησα την Παρασκευή.Σπουδάζει και μαζεύει λεφτά για να ανοίξει μαγαζί με ρούχα.Φοβερό τσιμπούκι,rimjob τα πάντα όλα.Συμφωνησε για τριολε την επόμενη φορά.Με προειδοποίησε ότι μερικές Ουκρανές κλέβουν μπορεί να σου ξαφρισουν κινητό και λεφτά.

AteDFd.jpg
Αλλαξες προορισμό η μου φαίνεται, :tooth: στα έλεγα εγώ άσε τις Πολωνιες και τραβά Ουκρανία. Το καλύτερο μέρος για σένα  :fuck1:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
μπορεί ο μεταφραστής του κωλου  που έχει να του βγαλε το видать και μας το έγραψε λάθος ο φίλος ως видеть.
видеть, недурно δεν κουμπώνουν πουθενά σ αυτό που έγραψε  Вы знаете русский видно неплохо και έτσι μπορεί να το πει κάποιος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom