Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.622
- Πόντοι
- 506
Ο, τι πειςστο δικό μου το έργο αυτό που έγραψες δεν ισχυει
Ο, τι πειςστο δικό μου το έργο αυτό που έγραψες δεν ισχυει
Μπορει να μην γραφω εκ πεποοθησεως κριτικες αλλα εχω ανοιξει δεκαδες θεμστα και ειδικα στα ταξιδια εχω ποσταρει δεκαδες φωτογραφιες. Δικες μου οχι κστεβασμενες απο το internet. Και τελος παντων δεν ειμαι εγω το θεμα εδω.Τελος !!
Μεχρι να αγιασω εγω εσυ σταματα να σντιγρσφεις τις ατσκες σλλων και να τις παρουσιαζεις δικες σου.
Επισης σταματα να αντιγραφεις κειμενα σπο το δικτυο και να τα παρουσιαζεις δικα σου.
Φιλικα σου φερομαστε εν σντιθεσει με σλλσ threads.
Εκτιμησε το.
Παντα φιλικα !!
Τώρα έχω αυτή τη σπονσορετ στο δωμάτιο.Μια αλλη περιμένει έξω.
Τυπε είσαι θεός,βάλε πράμα ακόμαΜόλις γάμησα και τη ΜΙΛΦ που φασωσα τον Ιανουάριο Carrinean.
Τώρα ξεχύνομαι Carribean D Lux για ρεσιτάλ.
δεν εχεις βαλκανικο πουτσο εσυ made in germany χαχαχαχαχ,το δικο μας κινεζικο ειναι.Παραδεχομαι οτι εχεις δικιο !!!
Δεν διαθετω βιονικο τσουτσουνι - κομπρεσερ για να γαμαω 28 φορες την ημερα.
Εμενα και βιαγκρα σε ορο να μου βαλουν μεχρι 4 ριχνω.
Το αποτελεσμα ειναι να ζηλευω αφορητα αυτους που το εχουν το βιονικο τσουτσουνι.
Παράθεση από: WORLD TRAVELER στις σήμερα στις 17:58
ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ
O συνάδελφος Mindreader, είναι από τα πιο εκλεκτά και σοβαρά άτομα αυτού του site, σε πολλά επίπεδα, και όποιος μιλάει άσχημα γι' αυτόν,
ή πουλάει εξυπνάδες με την πάρτη του, απλώς γελοιοποιείται ο ίδιος. Προσωπική γνώμη μου, και σε όποιον αρέσει. Over and out.
Μπας και ξερει κιολας.Ο τυπος περναει ολη την μερα του διαβαζοντας νηματα απο σεξοτουρισμο σε ξενα sites.γειά σου Κμαν με τα φωτογραφικά ντοκουμέντα σου
btw το σουφρέτο, εσύ της άνοιξες έτσι άσχημα, ή το είχε από πριν ανοιχτό και φιλόξενο;
Ευχαριστω για την εκτιμηση φιλε.
Να εισαι καλα.
Αν σου μαθαινουν τέτοια ρωσικά στο φροντιστήριο πλάκωσε τους στις φάπες. Σε κοροιδευουνslaviani κανω φροντηριο ρωσικα απο τον σεπτεμβριο
видно вы неплохо знаете русский Έτσι είναι το σωστόkudi Вы знаете русский видеть. недурно
Ωραίος ΚμανΜόλις γάμησα και τη ΜΙΛΦ που φασωσα τον Ιανουάριο Carrinean.
Τώρα ξεχύνομαι Carribean D Lux για ρεσιτάλ.
Αλλαξες προορισμό η μου φαίνεται, στα έλεγα εγώ άσε τις Πολωνιες και τραβά Ουκρανία. Το καλύτερο μέρος για σέναΕδώ η πρώτη σπονσορετ 20 χρονών που γαμησα την Παρασκευή.Σπουδάζει και μαζεύει λεφτά για να ανοίξει μαγαζί με ρούχα.Φοβερό τσιμπούκι,rimjob τα πάντα όλα.Συμφωνησε για τριολε την επόμενη φορά.Με προειδοποίησε ότι μερικές Ουκρανές κλέβουν μπορεί να σου ξαφρισουν κινητό και λεφτά.
μπορεί ο μεταφραστής του κωλου που έχει να του βγαλε το видать και μας το έγραψε λάθος ο φίλος ως видеть.видно вы неплохо знаете русский Έτσι είναι το σωστό
видеть, недурно δεν κουμπώνουν πουθενά σ αυτό που έγραψε Вы знаете русский видно неплохо και έτσι μπορεί να το πει κάποιοςμπορεί ο μεταφραστής του κωλου που έχει να του βγαλε το видать και μας το έγραψε λάθος ο φίλος ως видеть.