Με καθε καλη διαθεση φιλε.
Εχω γυρισει για επαγγελματικους λογους ολο σχεδον το κοσμο τα τελευταια 20 περιπου χρονια. Και εξασκουσα σχεδον παντα το αθλημα που το site υπαινισετσι
Οπως καταλαβαινεις "συναρπαζομαι" πλεον πολυ δυσκολα γενικα. Πιο ειδικα μου ειναι μαλλον αδυνατο να συνσρπαζομαι απο προφανεις υπερβολες που ξεπερνουν το οριο του αστειου και πιανουν χαλαρα το οριο της μαλακιας.
Τελος αν ενοχλω το νημα σας ας μου το πει ο moderator να φυγω. Ποτε δεν εγινα σε κανενα ενοχλητικος στη ζωη μου.
Κατ αυτο το τροπο Θα σας αφησω "ευτυχισμενους" κιολας στα πολλα λεφτα το ατελειωτο γσμησι ( πραγματικα γεγονοτα ), και ολα τα υπολοιπα του αλλου μη πραγματκου επιπεδου οπως αναφερεις.
Σε καμιά περίπτωση δεν είπα πως ενοχλείτε, το αντίθετο μάλιστα , πιστεύω πως έχετε πολλά περισσότερα να πείτε αντί να αναλώνεστε γύρω από ένα Νικ που εδώ και χρόνια αυτά λέει!
Όσο για το πρώτο πληθυντικό αναφερόμενος στο νήμα , το έκανα μόνο διότι ξεκινήσατε να γράφετε μόλις μερικές εβδομάδες πριν χωρίς ουσιαστική αναφορά επί του θέματος (οι απαιτήσεις από εσάς είναι διαφορετικές ;) και πολύ υψηλές)!
Τέλος θα σας αποκαλύψω πως από το καλοκαίρι όπωτε έχω χρόνο, είςτε ο μοναδικός πλέον που επισκέπτομαι το προφίλ σας συςτηματικα και διαβάζω τα μυνήματα που έχετε δημοσιεύσει!
(Το μυνημα προοριζόταν για προσωπικό γι αυτό χρησιμοποιώ πληθυντικό ευγενίας και σεβασμού)