Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Μπορει να μην γραφω εκ πεποοθησεως κριτικες αλλα εχω ανοιξει δεκαδες θεμστα και ειδικα στα ταξιδια εχω ποσταρει δεκαδες φωτογραφιες. Δικες μου οχι κστεβασμενες απο το internet. Και τελος παντων δεν ειμαι εγω το θεμα εδω.Τελος !!

σιγα θα αγιασεις εσυ εδω μεσα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα έχω ρομαντικό ραντεβού ελπίζω μετά πουτσου σαν κατάληξη.Ακολουθεί σπονσορετ για ξεπουτσιασμα και μετά άλλη σπονσορετ μετά ραντεβού.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
σιγα θα αγιασεις εσυ εδω μεσα

θα αγιάσεις εσύ εδώ μέσα.

Μεχρι να αγιασω εγω εσυ σταματα να σντιγρσφεις τις ατσκες σλλων και να τις παρουσιαζεις δικες σου.

Επισης σταματα να αντιγραφεις κειμενα σπο το δικτυο και να τα παρουσιαζεις δικα σου.

Φιλικα σου φερομαστε εν σντιθεσει  με σλλσ threads.
Εκτιμησε το.

Παντα φιλικα !!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Με καθε καλη διαθεση φιλε.

Εχω γυρισει για επαγγελματικους λογους ολο σχεδον το κοσμο τα τελευταια 20 περιπου χρονια. Και εξασκουσα σχεδον παντα το αθλημα που το site   υπαινισετσι

Οπως καταλαβαινεις "συναρπαζομαι" πλεον πολυ δυσκολα γενικα. Πιο ειδικα μου ειναι μαλλον αδυνατο να συνσρπαζομαι απο προφανεις υπερβολες που ξεπερνουν το οριο του αστειου και πιανουν χαλαρα το οριο της μαλακιας.

Τελος αν ενοχλω το νημα σας ας μου το πει ο moderator να φυγω. Ποτε δεν εγινα σε κανενα ενοχλητικος στη ζωη μου.

Κατ αυτο το τροπο Θα σας αφησω "ευτυχισμενους" κιολας στα πολλα λεφτα το ατελειωτο γσμησι ( πραγματικα γεγονοτα ), και ολα τα υπολοιπα του αλλου μη πραγματκου επιπεδου οπως αναφερεις.
Σε καμιά περίπτωση δεν είπα πως ενοχλείτε, το αντίθετο μάλιστα , πιστεύω πως έχετε πολλά περισσότερα να πείτε αντί να αναλώνεστε γύρω από ένα Νικ που εδώ και χρόνια αυτά λέει!
Όσο για το πρώτο πληθυντικό αναφερόμενος στο νήμα , το έκανα μόνο διότι ξεκινήσατε να γράφετε μόλις μερικές εβδομάδες πριν χωρίς ουσιαστική αναφορά επί του θέματος (οι απαιτήσεις από εσάς είναι διαφορετικές  ;) και πολύ υψηλές)!
Τέλος θα σας αποκαλύψω πως από το καλοκαίρι όπωτε έχω χρόνο, είςτε ο μοναδικός πλέον που επισκέπτομαι το προφίλ σας συςτηματικα και διαβάζω τα μυνήματα που έχετε δημοσιεύσει!

(Το μυνημα προοριζόταν για προσωπικό γι αυτό χρησιμοποιώ πληθυντικό ευγενίας και σεβασμού)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα έχω αυτή τη σπονσορετ στο δωμάτιο.Μια αλλη περιμένει έξω.

lFC9XZ.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Σε καμιά περίπτωση δεν είπα πως ενοχλείτε, το αντίθετο μάλιστα , πιστεύω πως έχετε πολλά περισσότερα να πείτε αντί να αναλώνεστε γύρω από ένα Νικ που εδώ και χρόνια αυτά λέει!
Όσο για το πρώτο πληθυντικό αναφερόμενος στο νήμα , το έκανα μόνο διότι ξεκινήσατε να γράφετε μόλις μερικές εβδομάδες πριν χωρίς ουσιαστική αναφορά επί του θέματος (οι απαιτήσεις από εσάς είναι διαφορετικές  ;) και πολύ υψηλές)!
Τέλος θα σας αποκαλύψω πως από το καλοκαίρι όπωτε έχω χρόνο, είςτε ο μοναδικός πλέον που επισκέπτομαι το προφίλ σας συςτηματικα και διαβάζω τα μυνήματα που έχετε δημοσιεύσει!

(Το μυνημα προοριζόταν για προσωπικό γι αυτό χρησιμοποιώ πληθυντικό ευγενίας και σεβασμού)
:rockon: :hi: :hi:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
slaviani κανω φροντηριο ρωσικα απο τον σεπτεμβριο
τι σεπτεμβριο ρε μάστορα. Ουτε ο γκουκλης  δεν γραφει τοσο ασχημα.εμεις εδω ασχολουμαστε χρονθα και παλι δεν λεμε οτι τα μάθαμε  Καλά.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
τι σεπτεμβριο ρε μάστορα. Ουτε ο γκουκλης  δεν γραφει τοσο ασχημα.εμεις εδω ασχολουμαστε χρονθα και παλι δεν λεμε οτι τα μάθαμε  Καλά.

οσο ζουμε μαθαινουμε κανεις δεν ειναι τελειος, προσπαθουμε οσο μπορουμε που θα παει θα μαθουμε καποια μερα

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.622
Πόντοι
506
αυτα ειναι ρωσσικα μεταφραστη
ειναι πληθυντικος
Slaviani καλησπέρα!
Μήπως οι Ρώσοι σε γενικές γραμμές χρησιμοποιούν τον πληθυντικό ευγενείας; Λέω τώρα..! Δε υπερασπίζομαι τον τράβελερ..άλλωστε η διαμάχη του με τον Mind και ο τρόπος που επιτίθεται χωρίς λόγο με έχει αποτρέψει απ το να γράψω σε θρεντ που άνοιξε σχετικά με την Μόσχα..

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
848
Slaviani καλησπέρα!
Μήπως οι Ρώσοι σε γενικές γραμμές χρησιμοποιούν τον πληθυντικό ευγενείας; Λέω! Δε υπερασπίζομαι τον τράβελερ..άλλωστε η διαμάχη του με τον Mind και ο τρόπος που επιτίθεται χωρίς λόγο με έχει αποτρέψει απ το να γράψω σε θρεντ που άνοιξε σχετικά με την Μόσχα..
βασικα κι εμενα τα ρωσσικα μου ειναι για τον πεοντα συγκριτικα με αλλων βλ. nukteros
αλλα στο συγκεκριμενο αποσπασμα ειναι λαθος κι οχι πλ. ευγενιας
και οχι μονο οι ρωσσοι αλλα ολοι οι λαοι χρησιμοποιουν πλ. ευγενιας

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.622
Πόντοι
506
βασικα κι εμενα τα ρωσσικα μου ειναι για τον πεοντα συγκριτικα με αλλων βλ. nukteros
Δεν αναφέρθηκα στην ορθότητα του αποσπάσματος αλλά στον πληθυντικό.. Κι όπως ακριβώς είπες, οι Ρώσσοι χρησιμοποιούν ακόμα και μέσα σε στενούς οικογενειακούς ή φιλικούς κύκλους συχνά το β´ πληθυντικό, ενώ ο ενικός γενικά θεωρείται μια "αγενής προςπάθεια για οικειότητα"

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Δεν αναφέρθηκα στην ορθότητα του αποσπάσματος αλλά στον πληθυντικό.. Κι όπως ακριβώς είπες, οι Ρώσσοι χρησιμοποιούν ακόμα και μέσα σε στενούς οικογενειακούς ή φιλικούς κύκλους συχνά το β´ πληθυντικό, ενώ ο ενικός γενικά θεωρείται μια "αγενής προςπάθεια για οικειότητα"
πολλά έργα βλέπετε φίλοι

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
οι Αμερικάνοι και οι αγγλοσάξονες  δεν χρησιμοποιούν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom