και αντε ας υποθέσουμε οτι αυτο που εγραψες είναι ρωσικα.που δεν είναι. Σε τι να το μεταφρασουν οι κοπέλες;αφου δεν ξερεις ρωσικα ρε τυπε, βγαζειs βλεπω ζηλια για τον kman γιατι δεν μπορεις να περασεις καλα εσυ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
και αντε ας υποθέσουμε οτι αυτο που εγραψες είναι ρωσικα.που δεν είναι. Σε τι να το μεταφρασουν οι κοπέλες;
ασε μας ρε τυπε κογκολεζικα ειναι ικανοποιηθηκες τωρα
WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
как дела? ты в порядке?
αντε να σε δω απαντησε στην ερωτηση μου
ρώτα τον προεδρο οταν επιστρέψει που τα ξερει καλυτερα. Αλλα ας πω οτι θα πει και το здорово που ειμαι σιγουρος δεν τον ξερεις.как дела? ты в порядке?
WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
ρώτα τον προεδρο οταν επιστρέψει που τα ξερει καλυτερα. Αλλα ας πω οτι θα πει και το здорово που ειμαι σιγουρος δεν τον ξερεις.
γατονι μεγαλο εισαι
WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
kudi Вы знаете русский видеть. недурно
και δεν γραφω για να κανω τον εξυπνο αλλα για να μαθαίνουμε κιολας σημειωσε οτι στα ρωσικα η ερώτηση τι κανεις ειναι ακουγεται ανούσια οταν δεν ξέρεις πολυ καλα τον αλλον.γατονι μεγαλο εισαι
με το googke translate γραφεις;δεν σε πιανωkudi Вы знаете русский видеть. недурно
WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
με το googke translate γραφεις;δεν σε πιανω
no senior
τοτε ξεκινα το διαβασμα.τα ρωσικα που γραφεις δεν ειναι ρωσικα.no senior
WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
τοτε ξεκινα το διαβασμα.τα ρωσικα που γραφεις δεν ειναι ρωσικα.
полагаю, что так
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Λοιπόν, μας το έπαιξες μέγας Γαμιάς με νούμερα , πνευματικός με κείμενα από αλλού, και τώρα Ρωσόφωνος από το Google!no senior
Το επόμενο λοιπόν που σου λείπει για να ολοκληρωθείς σαν Νίκ είναι να μας μιλήσεις για τα λεφτά σου!Πιστευω πως θα μας πεις πως παίζεις με εννιαψήφια ποσά... Και μάλιστα όχι στην Μονόπολη...
Επειδή φαίνεσαι καλό παιδί και το παλεύεις ανατολικά ...Προσγειώσου και μίλα πιο ειλικρινά για να ακούγεσαι καλύτερα!Είναι μεν ένα σάιτ για μπουρδέλα αλλά τα μέλη εδώ είναι ως επι των πλείστον εκλεκτά!!!
WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Επειδή φαίνεσαι καλό παιδί και το παλεύεις ανατολικά ...Προσγειώσου και μίλα πιο ειλικρινά για να ακούγεσαι καλύτερα!Είναι μεν ένα σάιτ για μπουρδέλα αλλά τα μέλη εδώ είναι ως επι των πλείστον εκλεκτά!!!
WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
clock δεν το παιζω γαμιας ουτε εξυπνος πιστεψεμε ειμαι απολυτα προσγειωμενος, δεν εχω λογο πισω απο ενα πληκτρολογιο να το παιξω εξυπνος δεν θα κερδισω απολυτως τιποτα
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Διακρίνω μια εμμονή εκ μέρους σας στο νήμα μας και στο συγκεκριμένο άτομο!Η συζήτηση δεν έχει σταθερές βάσεις πλην του ακριβού σπονσοραρίσματος για πολλές γυναίκες!Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλου επιπέδου πλην του πραγματικού!
Νομίζω πως σας εξιτάρει η ιδέα πως έστω και το 5-10% μάξιμουμ των περιγραφομένων του Κμαν να είναι αλήθεια ξεφεύγει από τον μέσο όρο και σας συναρπάζει! ;)
Με καθε καλη διαθεση φιλε.
Εχω γυρισει για επαγγελματικους λογους ολο σχεδον το κοσμο τα τελευταια 20 περιπου χρονια. Και εξασκουσα σχεδον παντα το αθλημα που το site υπαινισετσι
Οπως καταλαβαινεις "συναρπαζομαι" πλεον πολυ δυσκολα γενικα. Πιο ειδικα μου ειναι μαλλον αδυνατο να συνσρπαζομαι απο προφανεις υπερβολες που ξεπερνουν το οριο του αστειου και πιανουν χαλαρα το οριο της μαλακιας.
Τελος αν ενοχλω το νημα σας ας μου το πει ο moderator να φυγω. Ποτε δεν εγινα σε κανενα ενοχλητικος στη ζωη μου.
Κατ αυτο το τροπο Θα σας αφησω "ευτυχισμενους" κιολας στα πολλα λεφτα το ατελειωτο γσμησι ( πραγματικα γεγονοτα ), και ολα τα υπολοιπα του αλλου μη πραγματκου επιπεδου οπως αναφερεις.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Εσυ φιλαρακο πριν υποδειξεις σε ποιους γραφουν μαλακιες, καλο θα ηταν να μαθεις να κανεις τροποποιηση κσι διαγραφη στα posts σου ωστε να μην ποσταρεις το ιδιο πραγμα 2-3 φορες.
Δυο prompts ειναι δεξια πσνω στο post που παραμενουν για λιγο χρονο αφου ποσταρεις το καθε post.
WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Με καθε καλη διαθεση φιλε.
Εχω γυρισει για επαγγελματικους λογους ολο σχεδον το κοσμο τα τελευταια 20 περιπου χρονια. Και εξασκουσα σχεδον παντα το αθλημα που το site υπαινισετσι
Οπως καταλαβαινεις "συναρπαζομαι" πλεον πολυ δυσκολα γενικα. Πιο ειδικα μου ειναι μαλλον αδυνατο να συνσρπαζομαι απο προφανεις υπερβολες που ξεπερνουν το οριο του αστειου και πιανουν χαλαρα το οριο της μαλακιας.
Τελος αν ενοχλω το νημα σας ας μου το πει ο moderator να φυγω. Ποτε δεν εγινα σε κανενα ενοχλητικος στη ζωη μου.
Κατ αυτο το τροπο Θα σας αφησω "ευτυχισμενους" κιολας στα πολλα λεφτα το ατελειωτο γσμησι ( πραγματικα γεγονοτα ), και ολα τα υπολοιπα του αλλου μη πραγματκου επιπεδου οπως αναφερεις.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ
WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Εσυ φιλαρακο πριν υποδειξεις σε ποιους γραφουν μαλακιες, καλο θα ηταν να μαθεις να κανεις τροποποιηση κσι διαγραφη στα posts σου ωστε να μην ποσταρεις το ιδιο πραγμα 2-3 φορες.
Δυο prompts ειναι δεξια πσνω στο post που παραμενουν για λιγο χρονο αφου ποσταρεις το καθε post.
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕ Τ' ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΣΥ
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ
Μπορει να μην γραφω εκ πεποοθησεως κριτικες αλλα εχω ανοιξει δεκαδες θεμστα και ειδικα στα ταξιδια εχω ποσταρει δεκαδες φωτογραφιες. Δικες μου οχι κστεβασμενες απο το internet. Και τελος παντων δεν ειμαι εγω το θεμα εδω.Τελος !!
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Ευχαρστω που με επανεφερες φιλαρακο ειχα πραγματικα ξεφυγει !!!ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕ Τ' ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΣΥ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41