Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
αφου δεν ξερεις ρωσικα ρε τυπε, βγαζειs βλεπω ζηλια για τον kman γιατι δεν μπορεις να περασεις καλα εσυ
και αντε ας υποθέσουμε οτι αυτο που εγραψες είναι  ρωσικα.που δεν είναι. Σε τι να το  μεταφρασουν οι κοπέλες;  :think:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
και αντε ας υποθέσουμε οτι αυτο που εγραψες είναι  ρωσικα.που δεν είναι. Σε τι να το  μεταφρασουν οι κοπέλες;  :think:

ασε μας ρε τυπε κογκολεζικα ειναι ικανοποιηθηκες τωρα

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
как дела? ты в порядке?

αντε να σε δω απαντησε στην ερωτηση μου

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
как дела? ты в порядке?

αντε να σε δω απαντησε στην ερωτηση μου
ρώτα τον προεδρο οταν επιστρέψει που τα ξερει καλυτερα. Αλλα ας πω οτι θα πει και  το здорово που ειμαι σιγουρος δεν τον ξερεις.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
kudi Вы знаете русский видеть. недурно

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
γατονι μεγαλο εισαι
και δεν γραφω για να κανω τον εξυπνο αλλα για να μαθαίνουμε κιολας σημειωσε οτι στα ρωσικα η ερώτηση τι κανεις ειναι ακουγεται ανούσια οταν δεν ξέρεις  πολυ καλα τον αλλον.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λοιπόν, μας το έπαιξες μέγας Γαμιάς με νούμερα :jerking:, πνευματικός με κείμενα από αλλού, και τώρα Ρωσόφωνος από το Google!
Το επόμενο λοιπόν που σου λείπει για να ολοκληρωθείς σαν Νίκ είναι να μας μιλήσεις για τα λεφτά σου!Πιστευω πως θα μας πεις πως παίζεις  με εννιαψήφια ποσά... Και μάλιστα όχι στην Μονόπολη...

Επειδή φαίνεσαι καλό παιδί και το παλεύεις ανατολικά ...Προσγειώσου και μίλα πιο ειλικρινά για να ακούγεσαι καλύτερα!Είναι μεν ένα σάιτ για μπουρδέλα αλλά τα μέλη εδώ είναι ως επι των πλείστον εκλεκτά!!!

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Επειδή φαίνεσαι καλό παιδί και το παλεύεις ανατολικά ...Προσγειώσου και μίλα πιο ειλικρινά για να ακούγεσαι καλύτερα!Είναι μεν ένα σάιτ για μπουρδέλα αλλά τα μέλη εδώ είναι ως επι των πλείστον εκλεκτά!!!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
clock δεν το παιζω γαμιας ουτε εξυπνος πιστεψεμε ειμαι απολυτα προσγειωμενος, δεν εχω λογο πισω απο ενα πληκτρολογιο να το παιξω εξυπνος δεν θα κερδισω απολυτως τιποτα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Διακρίνω μια εμμονή εκ μέρους σας στο νήμα μας και στο συγκεκριμένο άτομο!Η συζήτηση δεν έχει σταθερές βάσεις πλην του ακριβού σπονσοραρίσματος για πολλές γυναίκες!Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλου επιπέδου πλην του πραγματικού!
Νομίζω πως σας εξιτάρει η ιδέα πως έστω και το 5-10% μάξιμουμ των περιγραφομένων του Κμαν να είναι αλήθεια ξεφεύγει από τον μέσο όρο και σας συναρπάζει! ;)

Με καθε καλη διαθεση φιλε.

Εχω γυρισει για επαγγελματικους λογους ολο σχεδον το κοσμο τα τελευταια 20 περιπου χρονια. Και εξασκουσα σχεδον παντα το αθλημα που το site   υπαινισετσι

Οπως καταλαβαινεις "συναρπαζομαι" πλεον πολυ δυσκολα γενικα. Πιο ειδικα μου ειναι μαλλον αδυνατο να συνσρπαζομαι απο προφανεις υπερβολες που ξεπερνουν το οριο του αστειου και πιανουν χαλαρα το οριο της μαλακιας.

Τελος αν ενοχλω το νημα σας ας μου το πει ο moderator να φυγω. Ποτε δεν εγινα σε κανενα ενοχλητικος στη ζωη μου.

Κατ αυτο το τροπο Θα σας αφησω "ευτυχισμενους" κιολας στα πολλα λεφτα το ατελειωτο γσμησι ( πραγματικα γεγονοτα ), και ολα τα υπολοιπα του αλλου μη πραγματκου επιπεδου οπως αναφερεις.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Εσυ φιλαρακο πριν υποδειξεις σε ποιους γραφουν μαλακιες, καλο θα ηταν να μαθεις να κανεις τροποποιηση κσι διαγραφη στα posts σου ωστε να μην ποσταρεις το ιδιο πραγμα 2-3 φορες.

Δυο prompts ειναι δεξια πσνω στο post που παραμενουν για λιγο χρονο αφου ποσταρεις το καθε post.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Με καθε καλη διαθεση φιλε.

Εχω γυρισει για επαγγελματικους λογους ολο σχεδον το κοσμο τα τελευταια 20 περιπου χρονια. Και εξασκουσα σχεδον παντα το αθλημα που το site   υπαινισετσι

Οπως καταλαβαινεις "συναρπαζομαι" πλεον πολυ δυσκολα γενικα. Πιο ειδικα μου ειναι μαλλον αδυνατο να συνσρπαζομαι απο προφανεις υπερβολες που ξεπερνουν το οριο του αστειου και πιανουν χαλαρα το οριο της μαλακιας.

Τελος αν ενοχλω το νημα σας ας μου το πει ο moderator να φυγω. Ποτε δεν εγινα σε κανενα ενοχλητικος στη ζωη μου.

Κατ αυτο το τροπο Θα σας αφησω "ευτυχισμενους" κιολας στα πολλα λεφτα το ατελειωτο γσμησι ( πραγματικα γεγονοτα ), και ολα τα υπολοιπα του αλλου μη πραγματκου επιπεδου οπως αναφερεις.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Εσυ φιλαρακο πριν υποδειξεις σε ποιους γραφουν μαλακιες, καλο θα ηταν να μαθεις να κανεις τροποποιηση κσι διαγραφη στα posts σου ωστε να μην ποσταρεις το ιδιο πραγμα 2-3 φορες.

Δυο prompts ειναι δεξια πσνω στο post που παραμενουν για λιγο χρονο αφου ποσταρεις το καθε post.

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕ Τ' ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΣΥ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ

Μπορει να μην γραφω εκ πεποοθησεως κριτικες αλλα εχω ανοιξει δεκαδες θεμστα και ειδικα στα ταξιδια εχω ποσταρει δεκαδες φωτογραφιες. Δικες μου οχι κστεβασμενες απο το internet. Και τελος παντων δεν ειμαι εγω το θεμα εδω.Τελος !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom