Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης αν πας σε ψηλές,μοντελοειδείς ορισμένα πράγμτα τα ξεχνάς.Πέραν της ευλυγισίας στο σεξ,το ποιοτικό μπούκι κτλ.
1.Βυζάρες σε ψηλή θα δεις σπανίως μόνο αν είναι Τσέχα,Σλοβάκα,Σουηδέζα ή Ολλανδέα μπορεί να έχεις τέτοοια τύχη.Αν την ψάχνεις με Ρωσίδες,Ουκλρανές,Λευκορρωσίδες απλά ξέχνα το.
2.Ψηλή λευκή με κωλάρα δεν υπάρχει πρακτικά εκτός αν έχει κάνει πλαστική κώλου.Αντε να βρεις μια στο εκατομμύριο
άμα την ψάχνεις εναγωνίως στα πολωνικά χωριά που παίζουν ακόμα κωλάρες
3.Ψηλή χωρίς μυτόγκα σε σλαβική χώρα δεν παίζει πρακτικά.Αντε να είναι καμιά Τσέχα με 2 Γερμανίδες γιαγιάδες,μια Γερμανίδα θεία και ένα Γερμανό προπάππου.
Ολες οι γκόμενες άνω του 180 σε όλες τις ανατολικές σλαβικές χώρες διαθέτουν μυτόγκα μερικές φορές σε διαστάσεις προβοσκίδας.Φυσικά η Πολωνία χώρα των μυτών δεν είναι εξαίρεση.Η Πολωνία δεν είναι γενικά χώρα για μυτοφοβικούς και βυζοφοβικούς.

Συνεπώς ο μοντελοπνίχτης σλαβικό κόσμο κάνει πολλές παραχωρήσεις.
Ανέχεσαι
1.Σαφώς κατώτερο μπούκι,χαμηλότερες επιδόσεις στο σεξ
2.Πεταχτή μύτη
3.Συχνά αβυζία,οι ψηλές ξεχνάνε συχνά τα βυζιά σπίτι
4,.Σχεδόν πάντα ακωλίαση
Αυτές είναι οι βασικές παραχωρήσεις που κάνεις προκειμένου να πετύχεις το όνειρο του μοντελέ λουκ και να γαμήσεις τις μουνάρες.
Ψηλή λευκή,μικρή,λεπτή,με κωλάρα,βυζάρες που να κάνει το τέλειο μπούκι μάλλον χρειάζεσαι ένα πεντοχίλιαρο τη μέρα και δε θα τη βρεις ποτέ βασικά.
Αυτά είναι μάλλον όνειρα του Hollywood με τις πλαστικές γκόμενες.American dream κι έτσι.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τα σέβη μου :hi: :hi:
Ότι πληροφορία και γνώση έδωσες σε 3 ποστ δεν έχουν δώσει όλοι οι άλλοι μαζί σε αυτό το τόπικ!
Ανεξαρτήτως αν συμφωνώ ή οχι με τις τακτικές σου...είσαι player.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα σέβη μου :hi: :hi:
Ότι πληροφορία και γνώση έδωσες σε 3 ποστ δεν έχουν δώσει όλοι οι άλλοι μαζί σε αυτό το τόπικ!
Ανεξαρτήτως αν συμφωνώ ή οχι.

Μα τα γράφω συνέχεια.Ακριβώς τα ίδια.
Θες ρε φίλε μοντέλα 175-180 λεπτή,ωραία,κάτω των 25 ετών?Θες χίλια ευρώ.Τα έχεις?Εχει καλώς.Φέρνεις τη μοντέλα για τριήμερο.Αλλά δε θα σου κάνει το τρελλό σεξ ή τα διαστημικά μπούκια.
Δεν έχεις 1000 ευρώ,έχεις μόνο 500?Δε σε ενδιαφέρουν τα μοντέλα?Συμβιβάζεσαι και με μια 30άρα ή μια λίγο πιο κοντή?Τότε μπορείς να παίξεις μπάλλα.
Δε σε ενδιαφέρει καθόλου αν η γκόμενα είναι ψηλή αλλά προτιμάς τα κοντοπούτανα με τις βυζάρες?Εχεις κάνει την τύχη σου.Εχει άπειρες σε αυτές τις προδιαγαρφές.Με αστεία ποσά,καμιά 300άρα τη βδομάδα έχεις υπερτέλειο μπούκι και όλες τις δυνατές ανωμαλίες.
Ο ανταγωνισμός και τα πακέτα αφορούν τις νέες μοντελοειδείς,εκεί γίνεται η σφαγή.Σε αυτές αναφέρομαι όταν λέω 500 ευρώ δύναμη πυρός ημερησίως κτλ.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
μια χαρα τα ειπες ξερω δεκαδες τετειες υποθεσεις σε κυπρο και ουκρανια.
μαλιστα σε ενα κυπριο η πουτανα του κολαδικου τον πηρε να ζησει στο σουμι ουκρανια
και να ανοιξει γκαραζ εκει σαν μηχανικος.της πηρε και σπιτι και μετα αυτη γαμιωταν με τους
ουκρανους και αυτον τον ταιζε και ξυλο!πηρε στην πρεσβεια για βοηθεια και του λεει
ο πρεσβης γιατι δεν πας πισω κυπρο?απαντησε οτι την αγαπω χαχαχαχα αληθινη ιστορια.
εχω γυρισει πολλες φωρες χερι σε ουκρανιδες και ολες ηθελαν να με καταγειλουν!
φυσικα δεν το εκαναν απλα ηταν εκβιασμος μην δωσεις κανα ρευστο αν εισαι ξενος τα κανουν αυτα.
τους απαντησα θα πληρωσω τους αστυνομικους να φατε και απο αυτους ξυλο και εξαφανιζολ
Με πρόλαβες Χάρη. Όπως το είπες. Μίλαγε ο Σαββίδης για πουτανες του κωλαδικου κι όχι τις τυπισσες που δεν είναι της νυχτερινής ζωής. Θύματα αυτών υπάρχουν πολλά. Νομίζουν ότι θα της φέρουν όλες στον ίσιο δρόμο. Μην μπερδεύουμε λοιπόν τις επαγγελματίες πουτανες που παντρεύτηκαν έναν επιχειρηματία-χαιβανι με τις υπόλοιπες.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Εχω βαλει τοποθεσια Κιεβο στο Τιντερ και βλεπω τρελη ανταποκριση και πολυ καλα μουνια.

Αξιζει να κανονισω κανα ταξιδι 4-5 μερες και να βαλω μεσα ραντεβου με 2-3 τιντερογκομενες? Με κανα κυριλε φαγητο/ποτο θα γαμηθει η Ουκρανη στα μπαμ η θα θελει φρου φρου?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.387
Πόντοι
3.656
Εχω βαλει τοποθεσια Κιεβο στο Τιντερ και βλεπω τρελη ανταποκριση και πολυ καλα μουνια.

Αξιζει να κανονισω κανα ταξιδι 4-5 μερες και να βαλω μεσα ραντεβου με 2-3 τιντερογκομενες? Με κανα κυριλε φαγητο/ποτο θα γαμηθει η Ουκρανη στα μπαμ η θα θελει φρου φρου?
θελει φρου φρου

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Μπορεις να μας το αναλυσεις αυτο;

Δηλαδη, τι εστι φρου φρου.

Γιατι δεν θα γαμηθει αμεσως πιστευεις και θελει φρου φρου.

Υπαρχει περιπτωση η ιδια κοπελα που στον χ αντρα ζηταει φρου φρου στον ψ αντρα να μην ζητησει και να γαμηθει αμεσως με ενα απλο ποτο που θα πιει μαζι του;

Γιατι λες συμβαινει αυτο; Ποιοι ειναι οι λογοι;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Πολύ λίγες ημέρες είναι οι 4-5. 10 μέρες τουλάχιστον θες και να τις πείσεις ότι πας συχνά. Αλλιώς φρου φρου κι αν δεχθούν πάλι να σε ανταμείψουν. Αυτές που τις έχουν μάθει έτσι θα το κάνουν οι άλλες μπορεί να πάρουν τα δώρα και γεια σας μετά. Καλύτερα φερτο σε συζήτηση το περί δώρων και πιάσε σεξοκουβεντα από πριν να τις προετοιμάσεις και να μην χάσεις χρόνο και αποτύχεις οταν πας εκεί.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Προφανως "φρου φρου" ειναι κανενα δωρακι, καμια υποσχεση για ταξιδακι στην Ελλαδα κλπ
Σωστό κι αυτό με το ταξίδι. Θέλει προσοχή όμως να μην πέσει σε τύπισσα που θέλει να τις τα πληρώνει όλα. Καλύτερα μακριά από αυτές γιατί ξηλώνουν τσέπες και μπορεί να ξαφρισουν περιουσίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τίντερ Κίεβο έχει και πολλές απατεώνισσες.
Εμένα μια καριόλα πριν δύο χρόνια μου έφαγε 50 ευρώ σε σοκολάτες στο Gulliver.Στο πρώτο ραντεβού με περίμενε στο μαγαζί και ζήτησε να πάρει σοκολάτες.Μετά άρχισε να αγοράζει αβέρτα.Δεν ανησύχησα αλλά όταν είδα την τιμή καράφλιασα,ήταν πανάκριβες.
Εδώ ένας άλλος monger έμπλεξε με τιντερογκόμενα και του έφαγε 300 ευρώ σε μαγιώ στην ψύχρα.

Γενικά το κόλπο που κάνουν είναι οτι αγοράζουν κάτι που σου φαίνεται μικρής αξίας και όταν έρχεται ο λογαριασμός κουφαίνεσαι αλλά είναι αργά.
Επίσης πολλές επαγγελματίες ψαρεύουν πελάτες μέσω τίντερ.Φτάνεις στην πόλη και όταν ζητάς να συναντηθείς σου λένε στην ψύχρα θέλω 150 ευρώ κτλ.
Βέβαια διαφέρει ανάλογα με την ηλικία του σεξοτουρίστα πιθανόν οι νεώτεροι να βρίσκουν πιο γνήσιες περιπτώσεις.

Εδώ μια Ουκρανέζα αναλύει γιατί οι συμπατριώτισσές της έχουν αδυναμία στους πλούσιους άντρες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τίντερ Κίεβο έχει και πολλές απατεώνισσες.
Εμένα μια καριόλα πριν δύο χρόνια μου έφαγε 50 ευρώ σε σοκολάτες στο Gulliver.Στο πρώτο ραντεβού με περίμενε στο μαγαζί και ζήτησε να πάρει σοκολάτες.Μετά άρχισε να αγοράζει αβέρτα.Δεν ανησύχησα αλλά όταν είδα την τιμή καράφλιασα,ήταν πανάκριβες.

:2funny: :2funny: :2funny:

Έχω χεστεί στο γέλιο. :2funny:

Ο "αρχηγός" και άρχοντας των Βαλκανίων με τα στρατηγικά σχέδια Μπαρμπαρόσα αποκλεισμού των τουαλετών στα μπάρ.

Ο χειριστής πολυβόλων ρουκετών και άλλων λοιπών οπλικών συστημάτων στις εφόδους εναντίον των Αραβότουρκων.

Ο κατά δήλωσή του καταδιωκόμενος ενίοτε από την ΚGB.

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΆ ΤΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙ ?? ΣΤΟ ΘΕΌ ΣΑΣ!! ΜΕ ΤΙ ??

ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Άντε να γελάσει και ο κάθε πικραμένος !!! :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny:

Έχω χεστεί στο γέλιο. :2funny:

Ο "αρχηγός" και άρχοντας των Βαλκανίων με τα στρατηγικά σχέδια Μπαρμπαρόσα αποκλεισμού των τουαλετών στα μπάρ.

Ο χειριστής πολυβόλων ρουκετών και άλλων λοιπών οπλικών συστημάτων στις εφόδους εναντίον των Αραβότουρκων.

Ο κατά δήλωσή του καταδιωκόμενος ενίοτε από την ΚGB.

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΆ ΤΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙ ?? ΣΤΟ ΘΕΌ ΣΑΣ!! ΜΕ ΤΙ ??

ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Άντε να γελάσει και ο κάθε πικραμένος !!! :2funny: :2funny:
Αν δε μετράς έτσι σε έχουν  :2funny:σου τρώνε ότι μπορούνε και δε σου κάθονται μετά  :2funny:
  Καλύτερα δες εδώ της φωτο που έβαλε από το (διαμερισμα) του.Εμενα μου βρωμάει φωτοσόπ η δουλειά :).Και ότι είναι 2 διαμερίσματα και τα έχει ενώσει σε ένα  :2funny:νομίζω οτι νοίκιαζε ο το ένα δωμάτιο που μας βάζει φωτο.Χτες έβαλε χωριστά τη ντουσιέρα και το δωμάτιο με το μικρό κρεβάτι και επειδή κράχτηκε σημερα τα ενωσε ολα με φωτοσόπ :2funny:
  Ας μας πει κάποιος πιό ειδικός αν είναι φωτοσόπ ή οχι?

Συνημμένα

• Screenshot_20191105-210623_Chrome.jpg
    Screenshot_20191105-210623_Chrome.jpg
    921,5 KB · Εμφανίσεις: 60
  • Screenshot_20191105-210556_Chrome.jpg
    Screenshot_20191105-210556_Chrome.jpg
    1.017,4 KB · Εμφανίσεις: 92

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Επίσης αν πας σε ψηλές,μοντελοειδείς ορισμένα πράγμτα τα ξεχνάς.Πέραν της ευλυγισίας στο σεξ,το ποιοτικό μπούκι κτλ.
1.Βυζάρες σε ψηλή θα δεις σπανίως μόνο αν είναι Τσέχα,Σλοβάκα,Σουηδέζα ή Ολλανδέα μπορεί να έχεις τέτοοια τύχη.Αν την ψάχνεις με Ρωσίδες,Ουκλρανές,Λευκορρωσίδες απλά ξέχνα το.
2.Ψηλή λευκή με κωλάρα δεν υπάρχει πρακτικά εκτός αν έχει κάνει πλαστική κώλου.Αντε να βρεις μια στο εκατομμύριο
άμα την ψάχνεις εναγωνίως στα πολωνικά χωριά που παίζουν ακόμα κωλάρες
3.Ψηλή χωρίς μυτόγκα σε σλαβική χώρα δεν παίζει πρακτικά.Αντε να είναι καμιά Τσέχα με 2 Γερμανίδες γιαγιάδες,μια Γερμανίδα θεία και ένα Γερμανό προπάππου.
Ολες οι γκόμενες άνω του 180 σε όλες τις ανατολικές σλαβικές χώρες διαθέτουν μυτόγκα μερικές φορές σε διαστάσεις προβοσκίδας.Φυσικά η Πολωνία χώρα των μυτών δεν είναι εξαίρεση.Η Πολωνία δεν είναι γενικά χώρα για μυτοφοβικούς και βυζοφοβικούς.

Συνεπώς ο μοντελοπνίχτης σλαβικό κόσμο κάνει πολλές παραχωρήσεις.
Ανέχεσαι
1.Σαφώς κατώτερο μπούκι,χαμηλότερες επιδόσεις στο σεξ
2.Πεταχτή μύτη
3.Συχνά αβυζία,οι ψηλές ξεχνάνε συχνά τα βυζιά σπίτι
4,.Σχεδόν πάντα ακωλίαση
Αυτές είναι οι βασικές παραχωρήσεις που κάνεις προκειμένου να πετύχεις το όνειρο του μοντελέ λουκ και να γαμήσεις τις μουνάρες.
Ψηλή λευκή,μικρή,λεπτή,με κωλάρα,βυζάρες που να κάνει το τέλειο μπούκι μάλλον χρειάζεσαι ένα πεντοχίλιαρο τη μέρα και δε θα τη βρεις ποτέ βασικά.
Αυτά είναι μάλλον όνειρα του Hollywood με τις πλαστικές γκόμενες.American dream κι έτσι.

Οι ψηλές είναι μια χαρά.
ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΑΠΑΣ.
Αν είσαι ψηλότερος από αυτές, είσαι κομπλέ.

Αν είσαι ψηλότερος από τις ψηλές και πηδάς τάπες ... αισθάνεσαι σαν να πηδάς αρκουδάκια ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.387
Πόντοι
3.656
Ο αρχηγος δεν ειναι ταπας .ειναι μπασκετμπολιστας πυγμαιος  :heavymetalbig:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν δε μετράς έτσι σε έχουν  :2funny:σου τρώνε ότι μπορούνε και δε σου κάθονται μετά  :2funny:
  Καλύτερα δες εδώ της φωτο που έβαλε από το (διαμερισμα) του.Εμενα μου βρωμάει φωτοσόπ η δουλειά :).Και ότι είναι 2 διαμερίσματα και τα έχει ενώσει σε ένα  :2funny:νομίζω οτι νοίκιαζε ο το ένα δωμάτιο που μας βάζει φωτο.Χτες έβαλε χωριστά τη ντουσιέρα και το δωμάτιο με το μικρό κρεβάτι και επειδή κράχτηκε σημερα τα ενωσε ολα με φωτοσόπ :2funny:
  Ας μας πει κάποιος πιό ειδικός αν είναι φωτοσόπ ή οχι?

Τι φωτοσόπ?Μπορώ να σου βάλω 30 διαφορετικές λήψεις από το ίδιο κόμπο.Και με τη χέστρα πρώτη μούρη.Απορώ γιατί κολλάτε.Αφού δεν έδειξα κάτι εντυπωσιακό.Αντί να πείτε πού είναι το σαλόνι ρε μαλάκα?Πού είναι η τηλεόραση?Πού είναι η τραπεζαρία κτλ?
Εχω πει τα έπιπλα τα αγοράζω λίγα λίγα για να έχω λεφτά για τα γούστα τα σπονσορολίκια κτλ.Αλλιώς θα είχα δεσμευτεί για ένα δύο χρόνια να μην πάω πουθενά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι φωτοσόπ?Μπορώ να σου βάλω 30 διαφορετικές λήψεις από το ίδιο κόμπο.Και με τη χέστρα πρώτη μούρη.Απορώ γιατί κολλάτε.Αφού δεν έδειξα κάτι εντυπωσιακό.Αντί να πείτε πού είναι το σαλόνι ρε μαλάκα?Πού είναι η τηλεόραση?Πού είναι η τραπεζαρία κτλ?
Εχω πει τα έπιπλα τα αγοράζω λίγα λίγα για να έχω λεφτά για τα γούστα τα σπονσορολίκια κτλ.Αλλιώς θα είχα δεσμευτεί για ένα δύο χρόνια να μην πάω πουθενά.
Για δε μας βάζεις? :2funny:τι μας τα ζαλίζεις? :2funny:Κοστίζει το φιλμ? :2funny:Εγώ όταν μου είπατε μαλακίες σας έβαλα πάνω από 10 φώτο το δεύτερο διαμέρισμα που μένω και ένα παρόμοιο από αγγελία γιά να δείτε πόσο περίπου κάνει.
  Εσύ γιατί δεν μας βάζεις καμιά 30αριά φωτογραφίες απ'όλες της γωνίες.?Βάλε και της παλιές που είχες βάλει,2 είχες βάλει με τη θέα από το παράθυρο νομίζω είχε μπαλκόνι και νομίζω έμενες αλλού.Ήταν άλλο διαμέρισμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom