Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
oykxaris, εχεις βρεθει ποτε απο κοντα με καποιο μελος του φορουμ;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
για αυτο σας πηραν τον κολο οι μπαζωλες ελλαδα και τρωτε τα κερατα καμπανα.
πραγματικοι ανδρες ειναι μονο οι μαροκινοι,πακιδες και οι αλβανοι που τις γαμανε
τι να κανουν τα ελληνικα μαμοθρευτα και τους βουτηρους.
αποδειξη η μικρη που δολοφονηθηκε απο τον μικρο αλπανα γουσταρε τετειους με τις φιλες της.
την εδερνε παρτουζονε ο αλμπανας αλλα παλι γουσταρε.σε σας λενε δωσε χρονο να σκεφτω
και ξεσκιζωντε με εκατονταδες αλλους ιθαγενεις.
δεν βλεπουμε απο τις φωτο σου να σε παρακαλα καμια αλλα κατι πουτανιδια φιλοσωφε.
μην ξεχναμε οτι ο κμαν ειναι πιο νεος,πιο εμφανισημος και πιο καλοντυμενος και περοιποημενος
απο σενα!ο αρχηγος ειναι χρονια μπροστα σου για αυτο τον ζηλευεις και τον μιμησε χαχαχαχ
Ναι βέβαια !! Ο "αρχηγός" είναι πολύ μπροστά και όλοι τον ζηλεύουμε !! :grin:

Είναι φανερό γιατί σε εχουν καρπαζώσει όλες οι φυλές του κόσμου !!

Δεν είσαι ούτε καν της μπουνιάς !! Της καρπαζιάς είσαι !!

Άντε να γλύψεις τα σάπια αρχίδια του "αρχηγού" σου Τώρα για να γουστάρεις.

Αν τολμάς βάλε μια !! Έστω μόνο μια φωτογραφία δική σου !! Σαμιαμίδι !!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
με τουλαχιστον 10 ατομα.τασος,ντερτυ,σλαβιανι,αλλαν νταλον,διμητρακης και με τον μεγαλο
δασκαλο ιωσηφ βρεθηκαμε μεχρι και αθηνα και κυπρο.με πολλους ακομα που δεν ειναι γνωστοι εδω
και με παρα πολλους αλλους απο καμερα βαιβαια αυτοι την ειχανε κλειστη ενω εγω οχι!
δεκαδες αλλοι με ειδανε και φωτωγραφιες και πολλοι αλλοι διαβαζουν και δεν γραφουν παλι με γνωριζουν.
αν διαβασεις στο θεμα κυπρος στην αρχη παλι καπιοι ηταν εναντιων μου μεχρι που με γνωρισαν
και εγραψαν μετα οτι οσα ισχιριζομουν  ειναι αληθεια.με τον κμαν δεν συναντηθηκαμε γιατι δεν ερχωταν οδυσσο εγω δεν πηγαινα κιεβ και αλλοι που ηθελα να με συναντησουν δεν με συναντησαν ποτε μηπως τους ρεξιλεψω και τους αποκαλυψω ετσι κρυβωνταν.αν θες εγω δεν εχω προβλημα και σε σενα συνανταω και φωτο μου δεν εχω κολημα να σου στειλω,φεισπουκ η και κοντακτε ρωσικο.
ε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

θα τω τα γλειψω ευχαριστως του αρχηγου μονο να σθνεχιζει να σε κανει μπαρουτι χαχαχα.
αν δεν ειμαι εγω της μποαζω στοιχημα δεν πη

γιατι δεν λες στον τασο που ειναι φιλος σου να σου δειξει φωτο μου.
αν ηξερα να βαζω φωτο θα σου εβαζα ρε ναυαγιο χαχαχαχαχ.
ακομα και ο κμαν νομιζε ειμαι πενηντα χρονον οταν ελεγα 30 χρονια παω κιεβ χαχαχαχ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
βλεπω οτι μιλας με διμιτρακη σε λλο θεμα.εχεις γραψει για μενα οτι δεν εχει συμβει
να κτυπησω γκομενα και οτι το γραφω απλα.ευτυχος που ειδα μιλας με διμητρακη.
γιατι την μια που χαστουκισα ηταν μπροστα και ο διμητρακης μαλιστα μου την ειπε
που τα πηρα και την χαστουκισα.ολοι ξερουν δεν λεω ποτε ψεματα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
θα τω τα γλειψω ευχαριστως του αρχηγου μονο να σθνεχιζει να σε κανει μπαρουτι χαχαχα.
αν δεν ειμαι εγω της μποαζω στοιχημα δεν πηγιατι δεν λες στον τασο που ειναι φιλος σου να σου δειξει φωτο μου.
αν ηξερα να βαζω φωτο θα σου εβαζα ρε ναυαγιο χαχαχαχαχ.
ακομα και ο κμαν νομιζε ειμαι πενηντα χρονον οταν ελεγα 30 χρονια παω κιεβ χαχαχαχ.

Μου έχουν δείξει φωτογραφίες σου και γαμήθηκα στα γέλια.Σαν το Ντάνι ντε Βίτο σε καρτούν είσαι σαμιαμίδι.

Σε ξαναπροκαλώ Πόσταρε μια φωτογραφία σου να γελάσει το σύμπαν. Αν δεν ξέρεις να ποστάρεις (που το βρίσκω πιθανό ) βάλε κάποιον να σε βοηθήσει.

Κοίταξε είναι φανερό ότι εσύ  είσαι μάγκας και εγώ ναυάγιο. :grin:

Άντε βρίσε λίγο ακόμα. Μόνο αυτό ξέρεις να κάνεις.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο πορνοσοφος δεν εχει παει ποτε ουκρανια ας ερθει να δουμε αν θα τον πλισιασει η μιλησει
εστο και πουτανα.
θα εχει  πλακα να τις πλισιασει το ναυαγιο ο πορνοσοφος τι κραξιμο θα φαει απο αυτες.

ωσα δεν φτανει αλεπου αυτο μου θυμιζετε με το κραξιμο στον κμαν.
ολοι καμακια και μαγκιες αλλα καταληγουν με πουτανες αγγαζε και πιθηκια.
μετα λενε στον κμαν δεν μπορει να εχει γυναικα παρα πουτανες και αλλα κοπλεξικα.
κμαν ειμαστε μαζι σου δωσε πονο μοιρασε ψυχολογικα.
ελα φιλοσωφε ουκρανια αν εισαι μαγκας να σε δουμε και σενα να γελασουμε λιγο.
να δουμε τι ανταποκριση θα εχεις εσυ και πως  θα σε βλεπουν οι γυναικες ουκρανια.
ακομα και εγω που ειμαι 39 πλεον ειμαι εδω και 9 χρονια οφφ παιχνιδιου!
μεχρι τα 30 μπορουσα να παιξω με καπιες ηλικιες γιατι φενωμουν 20.
ακομα και το 2012 που ημουν κιεβ γκομενα 20 μου λεει εισαι στην ηλικια του πατερα μου.
οδυσσο εδω και λιγα χρονια μου λενε θειε θα μου παρεις παγωτο?χαχαχαχαχ
ακομα και οι 30-35 που γνωριζω ολες εχουν γκομενους ουκρανους 23-28 που γνωριζουν
τους περισοτερους στα γυμναστηρια και πολ ντανσ η απο την δουλεια τους.
διαθεσιμοτητα εχουν μονο οι πουτανες αλλα και παλι αυτες δεν θα σου μιλησουν αν
δεν δειχνεις να εχεις  κατι να δωσεις.γελασαμε και σημερα γεια σας

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
από ποια χώρα κατάγεσαι άραγε?
:think:
απο κυπρο ειμαι.εισαι ασχετος με το θεμα για αυτο μην τα βαζεις με κμαν.
ολα τα ποστ σου ειναι για πουτανες στην αθηνα,κανενα ταξιδι η πλιροφορια
η σε ασχετα θεματα απο οτι ασχολουμαστε εμεις.
πως καπειος που μονο με πουτανες ασχολειτε να κανει κυρηγμα στον κμαν για γυναικες
ειναι αξιο αποριας.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μου έχουν δείξει φωτογραφίες σου και γαμήθηκα στα γέλια.Σαν το Ντάνι ντε Βίτο σε καρτούν είσαι σαμιαμίδι.

Σε ξαναπροκαλώ Πόσταρε μια φωτογραφία σου να γελάσει το σύμπαν. Αν δεν ξέρεις να ποστάρεις (που το βρίσκω πιθανό ) βάλε κάποιον να σε βοηθήσει.

Κοίταξε είναι φανερό ότι εσύ  είσαι μάγκας και εγώ ναυάγιο. :grin:

Άντε βρίσε λίγο ακόμα. Μόνο αυτό ξέρεις να κάνεις.
δεν σε βριζω γελαω με τα χαλια οπως εισαι εμφανισιακα και ντυσιμο.
δεν νομιζω να γελασες που με ειδες απλα κοπλεξικος εισαι.
ελα κυπρο να σου γνωρισω ωσες πιθηκες θες να κανεις αγαπουλες και να περνεις αγγαζε.
δεν ξερω να βαζω μονος φωτο εβαλα στο προφιλ 15 και ειπα την αλλη φωρα σε ολους να δουνε.
μετα απο μια εβδομαδα τις διεγραψα.πεςμου  πως κανεις ποστ για να βαλω.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ο πορνοσοφος δεν εχει παει ποτε ουκρανια ας ερθει να δουμε αν θα τον πλισιασει η μιλησει
εστο και πουτανα.
θα εχει  πλακα να τις πλισιασει το ναυαγιο ο πορνοσοφος τι κραξιμο θα φαει απο αυτες.

ωσα δεν φτανει αλεπου αυτο μου θυμιζετε με το κραξιμο στον κμαν.
ολοι καμακια και μαγκιες αλλα καταληγουν με πουτανες αγγαζε και πιθηκια.
μετα λενε στον κμαν δεν μπορει να εχει γυναικα παρα πουτανες και αλλα κοπλεξικα.
κμαν ειμαστε μαζι σου δωσε πονο μοιρασε ψυχολογικα.
ελα φιλοσωφε ουκρανια αν εισαι μαγκας να σε δουμε και σενα να γελασουμε λιγο.
να δουμε τι ανταποκριση θα εχεις εσυ και πως  θα σε βλεπουν οι γυναικες ουκρανια.
ακομα και εγω που ειμαι 39 πλεον ειμαι εδω και 9 χρονια οφφ παιχνιδιου!
μεχρι τα 30 μπορουσα να παιξω με καπιες ηλικιες γιατι φενωμουν 20.
ακομα και το 2012 που ημουν κιεβ γκομενα 20 μου λεει εισαι στην ηλικια του πατερα μου.
οδυσσο εδω και λιγα χρονια μου λενε θειε θα μου παρεις παγωτο?χαχαχαχαχ
ακομα και οι 30-35 που γνωριζω ολες εχουν γκομενους ουκρανους 23-28 που γνωριζουν
τους περισοτερους στα γυμναστηρια και πολ ντανσ η απο την δουλεια τους.
διαθεσιμοτητα εχουν μονο οι πουτανες αλλα και παλι αυτες δεν θα σου μιλησουν αν
δεν δειχνεις να εχεις  κατι να δωσεις.γελασαμε και σημερα γεια σας

Νομίζεις ότι θα σε λυπηθώ καρτούν ??

Έχεις τόση αξία για μένα όση μια κουτσουλιά στο παρμπρίζ μου που θα καθαρίσει ένας μπαγκλαντεσιανός στο επόμενο φανάρι. :grin: :grin:

Ο οποίος μπαγκλαντεσιανός μετράει περισσότερο από εσένα στις γυναίκες. :grin:

Άντε τώρα να γλύψεις πάλι τα σάπια αρχίδια του "αρχηγού" σου για να σου υπαγορεύσει σε pm τι να μου απαντήσεις. :2funny:

Άντε πιθηκάκι πάρε γραμμή να απαντήσεις !! :2funny:

Πρέπει βέβαια να μάθεις πρώτα ανάγνωση και γραφή, που είναι φανερό ότι δεν ξέρεις. :2funny:

Βρήκε άξιο υποστηρικτή ο "αρχηγός". :grin:

Γελάνε και τα μπετά μαζί σας !!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εχουμε και πολλα στεκια που πανε αντρες στην ηλικια σου και θαυμαζουν τις πιθηκες
που τραγουδανε καραοκε.ενα στεκι τετειο εχει και ξαδερφος μου.
μετα τις βλεπεις πανε στο αυτοκινητο 4 μαζι με τον γερο ταξιτζη που τις εφερε χαχαχαχα.
διαβαζε πορνοσοφε στο θεμα κυπρος πλιροφοριες για τις πιθηκες.
θα σου πω και σελιδες να διαβασεις τι γραφουν για μενα οταν με γνωρισαν απο κοντα.
οσα τους ελεγα οτι ειμαι η εχω τα ειδανε και λαιβ και φωτο.
αν μαθω να κανω ποστ θα σου βαλω εδω φωτο μου να γελας ολη μερα.
αλλα θα ερθεις ουκρανια μια φωρα με τον τασο για να γελασω και εγω μαζι σου

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
για αυτο σας πηραν τον κολο οι μπαζωλες ελλαδα
πραγματικοι ανδρες ειναι μονο που τις γαμανε
τι να κανουν τα ελληνικα μαμοθρευτα και τους βουτηρους
Μονο που σε εσας μπαινουν σουμπιτοι οι δικοι σας μεσα στην στενη (με συνοπτικες διαδικασιες) αν αργησουν να δωσουν διατροφη 1,2 μηνακια στις πατσαβουρες.<<Φοβερη η μαγκιας σας. Επισης οι δικες σας επειδη το 'χουν στο μετωπο βατευονται πιο γρηγορα απο τις ελλεεινιδες,(αυτο ειναι κοινο μυστικο). Και η αθυροστομια τους; πιο μεγαλο ειναι το στομα απο τον γκωλον τους..
Οσο για τους πραγματικους αντρες.. με ξενα αρχ_δια  περιμενετε να βγαλετε τα πετρελαια σας, και οχι με τα δικα σας..
Αληθεια τι κανει ο σηριαλ κιλλερ ο Ραμπο της λιμνης με 17 ισοβια, που τις πεταξε ολες μεσα αφου τις σκοτωσε..  :S

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
εχουμε και πολλα στεκια που πανε αντρες στην ηλικια σου και θαυμαζουν τις πιθηκες
που τραγουδανε καραοκε.ενα στεκι τετειο εχει και ξαδερφος μου.
μετα τις βλεπεις πανε στο αυτοκινητο 4 μαζι με τον γερο ταξιτζη που τις εφερε χαχαχαχα.
διαβαζε πορνοσοφε στο θεμα κυπρος πλιροφοριες για τις πιθηκες.
θα σου πω και σελιδες να διαβασεις τι γραφουν για μενα οταν με γνωρισαν απο κοντα.
οσα τους ελεγα οτι ειμαι η εχω τα ειδανε και λαιβ και φωτο.
αν μαθω να κανω ποστ θα σου βαλω εδω φωτο μου να γελας ολη μερα.
αλλα θα ερθεις ουκρανια μια φωρα με τον τασο για να γελασω και εγω μαζι σου

Το να σου απαντάω είναι σαν να παίζει η Μπαρτσελόνα με τον Ηλυσιακό !! :grin: :grin:

Νοιώθω σαν να κλέβω παγκάρι Εκκλησίας. :grin:

Γράψε ότι μαλακία θέλεις.

Ούτως ή άλλως τις διαβάζει κανείς τις ακαταλαβίστικες μαλακίες που γράφεις ??

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Το να σου απαντάω είναι σαν να παίζει η Μπαρτσελόνα με τον Ηλυσιακό !! :grin: :grin:

Νοιώθω σαν να κλέβω παγκάρι Εκκλησίας. :grin:

Γράψε ότι μαλακία θέλεις.

Ούτως ή άλλως τις διαβάζει κανείς τις ακαταλαβίστικες μαλακίες που γράφεις ??
ο δασκαλος μου ελεγε οτι που μιλανε με διμητρακι υποστιριζει δεν με διαβαζουν απο ζηλια χχαχαχαχα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
oykxaris, πηγαινε στη Troyeshchyna (περιοχη στο Κιεβο, αν ποτε σου εχεις παει και καπου εκτος απο τα στανταρ τουριστικα σημεια που συχναζουν οι απανταχου μαλακες-χορηγοι-κοροιδα) και πηγαινε να εφαρμοσεις εκει τα οσα πιστευεις και εχεις γραψει οτι εχεις κανει στις Ουκρανες.

Αντε καψουλακι, πηγαινε να κανεις το μπαμ σου εκει, να δουμε τι θα παιξει.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
oykxaris, πηγαινε στη Troyeshchyna (περιοχη στο Κιεβο, αν ποτε σου εχεις παει και καπου εκτος απο τα στανταρ τουριστικα σημεια που συχναζουν οι απανταχου μαλακες-χορηγοι-κοροιδα) και πηγαινε να εφαρμοσεις εκει τα οσα πιστευεις και εχεις γραψει οτι εχεις κανει στις Ουκρανες.

Αντε καψουλακι, πηγαινε να κανεις το μπαμ σου εκει, να δουμε τι θα παιξει.
στην τροεσινα οταν πηγαινα δεν ηξερες που ειναι το κιεβο.ενα εκατομυριο ζουνε εκει
δεν ειναι καμια περιοχη με εγληματικοτητα απλα ζουνε φτωχος κοσμος οπως οδυσσο πασελοκ.
ωσες φωρες πηγα πασελοκ η τροεσινα ποτε δεν μου ετυχε κατι με ειχαν για ντοπιο και πολλες
παρεες που ειδα να πινουν δεν μου εδωσαν σημασια.μονο οδυσσο εξω απο κεντρο με κοιταξαν
περιεργα και σχολιαζαν μια παρεα.μια ζωη στο γιδροπαρκ επαιζα την πιο επικινδυνη περιοχη κιεβ.
μαλλον δεν ξερεις με ποιον μιλας για αυτο εχεις αποριες.
στο γιδροπαρκ μονο 2 φωρες εφαγα ξυλο,πλακωθηκα με ουκρανους και 2 πορτιερηδες.
μετα με κτυπησαν δεκα ατομα.δευτερη φωρα μου εριξαν σπρει και με λοστο χτυπησαν στο κεφαλι
για ληστεια ωταν με εστησαν 2 γκομενες εχει9-10 χρονια απο τοτε.
μαλλον εσυ δεν ξερεις τι θα πει γιδροπαρκ 2000 χαχαχαχαχα.
εκει καθε λεπτο επεφτε ξυλο καθε μερα δεν σταματουσαν οι μπραβοι  στα κλαμπ να ανοιγουν κεφαλια.

αν ηθελες ξυλο και μπελα εκει το εβρισκες δεν χρειαζετε να περπατας σε καμια περιοχη.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Kman βλέπω χτυπάς κατά 90% εργαλεία 1,80+
με κοντοπούτανα που είναι η αδυναμία μου τι παίζει...δώσε info.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
στην τροεσινα οταν πηγαινα δεν ηξερες που ειναι το κιεβο.ενα εκατομυριο ζουνε εκει
δεν ειναι καμια περιοχη με εγληματικοτητα απλα ζουνε φτωχος κοσμος οπως οδυσσο πασελοκ.
ωσες φωρες πηγα πασελοκ η τροεσινα ποτε δεν μου ετυχε κατι με ειχαν για ντοπιο και πολλες
παρεες που ειδα να πινουν δεν μου εδωσαν σημασια.μονο οδυσσο εξω απο κεντρο με κοιταξαν
περιεργα και σχολιαζαν μια παρεα.μια ζωη στο γιδροπαρκ επαιζα την πιο επικινδυνη περιοχη κιεβ.
μαλλον δεν ξερεις με ποιον μιλας για αυτο εχεις αποριες.
στο γιδροπαρκ μονο 2 φωρες εφαγα ξυλο,πλακωθηκα με ουκρανους και 2 πορτιερηδες.
μετα με κτυπησαν δεκα ατομα.δευτερη φωρα μου εριξαν σπρει και με λοστο χτυπησαν στο κεφαλι
για ληστεια ωταν με εστησαν 2 γκομενες εχει9-10 χρονια απο τοτε.
μαλλον εσυ δεν ξερεις τι θα πει γιδροπαρκ 2000 χαχαχαχαχα.
εκει καθε λεπτο επεφτε ξυλο καθε μερα δεν σταματουσαν οι μπραβοι  στα κλαμπ να ανοιγουν κεφαλια.

αν ηθελες ξυλο και μπελα εκει το εβρισκες δεν χρειαζετε να περπατας σε καμια περιοχη.

Δεν εχει νοημα να μιλαμε αλλο, ειναι ασκοπο. Εχεις τα δικα σου θεματα, συνεχισε να καψουλιαζεσαι, ευχομαι καλα και δυνατα μπαμ εδω και εκει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kman βλέπω χτυπάς κατά 90% εργαλεία 1,80+
με κοντοπούτανα που είναι η αδυναμία μου τι παίζει...δώσε info.

Κοντοπούτανα έχει πολύ δυνατά στο μπλοκ.Αυτές κάνουν και τα καλύτερα τσιμπούκια εννοείται,τις μεγαλύτερες ανωμαλίες.Στο σεξ δε συγκρίνεται ένα κοντοπούτανο με μια ψηλή.
Απλά την ψηλή μοντελοειδή την έχεις για μόστρα ενώ το κοντοπούτανο για κρεβάτι.Είναι ιδανικός συνδυασμός.
Οι ψηλές στο σεξ δυσκολεύονται δεν μπορούν βασικά να μανουβράρουν να πάρουν αξιοπρεπές μπούκι,στο όρθιο δεν τις φτάνεις και γενικά όλες οι στάσεις γίνονται δυσκολότερες.Ενώ τα κοντοπούτανα είναι φωτιά,απίστευτη ευλυγισία και στάσεις.
Συνήθως προτιμάω τα πολωνικά κοντοπούτανα μια κλάση μόνες τους.
Εντάξει αυτά που κάνουν τα πολωνικά κοντοπούτανα δεν έχουν το όμοιό τους.Τα πάντα όλα,ό,τι βλέπεις στις τσόντες,ό,τι και να ζητήσεις το κάνουν.Fisting,face fucking,deep throaing,threesome,anal,rimming,pissing,bdsm,public fucking κτλ,πραγματικά δεν υπάρχει ανωμαλία που να μην είναι πρόθυμες να δοκιμάσουνε.Τους αρέσει συνέχεια να δοκιμάζουν καινούργιες για να καυλώνουν.Ostry sex το αποκαλούν.
Κάπως έτσι κολλάνε και τους άντρες σου λέει ο άλλος εδώ θα ξεσκιστώ,τι να το κάνω το μοντέλο?Είναι μεγάλη η πρόκληση.
Ο,τι και να πεις στην άλλη π.χ. θέλω να κυκλοφορείς με τα χύσια μου στη μάπα σου δημοσίως ή να μου δείχνεις συνέχεια το μουνί σου στο ρεστωράν ή να σε γαμήσω στην τουαλέτα του κλαμπ και να τα καταπιείς,θα το δεχτεί.Τα σλαβικά κοντοπούτανα είναι των άκρων,σιγά μην τα κάνουν αυτά οι μοντέλες.Αυτές κοιτάνε μην τους χαλάσει το μακιγιάζ και το μαλλί όταν χύνεις.

Εμένα μου αρέσει και η επίδοση στο σεξ και το μοστράρισμα της υπερμουνάρας δίπλα αλλά είναι παντελώς αδύνατο να τα συνδυάσεις,μη λέμε υπερβολές.Αλλες έχεις για σοβαρό μπούκι και άλλα εργαλεία για μόστρα.
Είναι σα να θέλει η άλλη το σπόνσορα να έχει 6-pack,πούτσο 20 πόντους και χρυσή γλώσσα για talking και γλυφομούνι.Απλά δε γίνεται.
Οπότε συμβιβάζεσαι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά ανατολική Ευρώπη μουνάρες θεωρούνται όσες έχουν το model look,ψηλές,λεπτές με ωραία πόδια.Ολες οι κοπέλες προσπαθούν να γίνουν έτσι,αυτό είναι το στάνταρντ εμφάνισης.
Αυτές που δε γεννήθηκαν έτσι αναπληρώνουν υποχρεωτικά σε μπούκι,επιδόσεις.Η εύκολη λύση δηλαδή να γαμήσεις καλά και πολλές γκόμενες φτηνά είναι να μειώσεις τις απαιτήσεις σου σε ύψος,ηλικία ή σε βάρος.
Αν τα θες όλα δικά σου,τα σκας ανυπερθέτως.

Τυπικό πολωνικό κοντοπούτανο χορεύει.

Τι να κλάσουν οι μοντέλες?
Θέλω να πω αν σε ενδιαφέρει το μπούκι,η ποιότητα στο σεξ,τα ανυπέρβλητα γαμήσια και οι αναμνήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom