Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
oykxaris, εχεις βρεθει ποτε απο κοντα με καποιο μελος του φορουμ;
Ναι βέβαια !! Ο "αρχηγός" είναι πολύ μπροστά και όλοι τον ζηλεύουμε !!για αυτο σας πηραν τον κολο οι μπαζωλες ελλαδα και τρωτε τα κερατα καμπανα.
πραγματικοι ανδρες ειναι μονο οι μαροκινοι,πακιδες και οι αλβανοι που τις γαμανε
τι να κανουν τα ελληνικα μαμοθρευτα και τους βουτηρους.
αποδειξη η μικρη που δολοφονηθηκε απο τον μικρο αλπανα γουσταρε τετειους με τις φιλες της.
την εδερνε παρτουζονε ο αλμπανας αλλα παλι γουσταρε.σε σας λενε δωσε χρονο να σκεφτω
και ξεσκιζωντε με εκατονταδες αλλους ιθαγενεις.
δεν βλεπουμε απο τις φωτο σου να σε παρακαλα καμια αλλα κατι πουτανιδια φιλοσωφε.
μην ξεχναμε οτι ο κμαν ειναι πιο νεος,πιο εμφανισημος και πιο καλοντυμενος και περοιποημενος
απο σενα!ο αρχηγος ειναι χρονια μπροστα σου για αυτο τον ζηλευεις και τον μιμησε χαχαχαχ
με τουλαχιστον 10 ατομα.τασος,ντερτυ,σλαβιανι,αλλαν νταλον,διμητρακης και με τον μεγαλοoykxaris, εχεις βρεθει ποτε απο κοντα με καποιο μελος του φορουμ;
θα τω τα γλειψω ευχαριστως του αρχηγου μονο να σθνεχιζει να σε κανει μπαρουτι χαχαχα.Ναι βέβαια !! Ο "αρχηγός" είναι πολύ μπροστά και όλοι τον ζηλεύουμε !!
Είναι φανερό γιατί σε εχουν καρπαζώσει όλες οι φυλές του κόσμου !!
Δεν είσαι ούτε καν της μπουνιάς !! Της καρπαζιάς είσαι !!
Άντε να γλύψεις τα σάπια αρχίδια του "αρχηγού" σου Τώρα για να γουστάρεις.
Αν τολμάς βάλε μια !! Έστω μόνο μια φωτογραφία δική σου !! Σαμιαμίδι !!
γιατι δεν λες στον τασο που ειναι φιλος σου να σου δειξει φωτο μου.Ναι βέβαια !! Ο "αρχηγός" είναι πολύ μπροστά και όλοι τον ζηλεύουμε !!
Είναι φανερό γιατί σε εχουν καρπαζώσει όλες οι φυλές του κόσμου !!
Δεν είσαι ούτε καν της μπουνιάς !! Της καρπαζιάς είσαι !!
Άντε να γλύψεις τα σάπια αρχίδια του "αρχηγού" σου Τώρα για να γουστάρεις.
Αν τολμάς βάλε μια !! Έστω μόνο μια φωτογραφία δική σου !! Σαμιαμίδι !!
βλεπω οτι μιλας με διμιτρακη σε λλο θεμα.εχεις γραψει για μενα οτι δεν εχει συμβειoykxaris, εχεις βρεθει ποτε απο κοντα με καποιο μελος του φορουμ;
θα τω τα γλειψω ευχαριστως του αρχηγου μονο να σθνεχιζει να σε κανει μπαρουτι χαχαχα.
αν δεν ειμαι εγω της μποαζω στοιχημα δεν πηγιατι δεν λες στον τασο που ειναι φιλος σου να σου δειξει φωτο μου.
αν ηξερα να βαζω φωτο θα σου εβαζα ρε ναυαγιο χαχαχαχαχ.
ακομα και ο κμαν νομιζε ειμαι πενηντα χρονον οταν ελεγα 30 χρονια παω κιεβ χαχαχαχ.
απο κυπρο ειμαι.εισαι ασχετος με το θεμα για αυτο μην τα βαζεις με κμαν.από ποια χώρα κατάγεσαι άραγε?
δεν σε βριζω γελαω με τα χαλια οπως εισαι εμφανισιακα και ντυσιμο.Μου έχουν δείξει φωτογραφίες σου και γαμήθηκα στα γέλια.Σαν το Ντάνι ντε Βίτο σε καρτούν είσαι σαμιαμίδι.
Σε ξαναπροκαλώ Πόσταρε μια φωτογραφία σου να γελάσει το σύμπαν. Αν δεν ξέρεις να ποστάρεις (που το βρίσκω πιθανό ) βάλε κάποιον να σε βοηθήσει.
Κοίταξε είναι φανερό ότι εσύ είσαι μάγκας και εγώ ναυάγιο.
Άντε βρίσε λίγο ακόμα. Μόνο αυτό ξέρεις να κάνεις.
ο πορνοσοφος δεν εχει παει ποτε ουκρανια ας ερθει να δουμε αν θα τον πλισιασει η μιλησει
εστο και πουτανα.
θα εχει πλακα να τις πλισιασει το ναυαγιο ο πορνοσοφος τι κραξιμο θα φαει απο αυτες.
ωσα δεν φτανει αλεπου αυτο μου θυμιζετε με το κραξιμο στον κμαν.
ολοι καμακια και μαγκιες αλλα καταληγουν με πουτανες αγγαζε και πιθηκια.
μετα λενε στον κμαν δεν μπορει να εχει γυναικα παρα πουτανες και αλλα κοπλεξικα.
κμαν ειμαστε μαζι σου δωσε πονο μοιρασε ψυχολογικα.
ελα φιλοσωφε ουκρανια αν εισαι μαγκας να σε δουμε και σενα να γελασουμε λιγο.
να δουμε τι ανταποκριση θα εχεις εσυ και πως θα σε βλεπουν οι γυναικες ουκρανια.
ακομα και εγω που ειμαι 39 πλεον ειμαι εδω και 9 χρονια οφφ παιχνιδιου!
μεχρι τα 30 μπορουσα να παιξω με καπιες ηλικιες γιατι φενωμουν 20.
ακομα και το 2012 που ημουν κιεβ γκομενα 20 μου λεει εισαι στην ηλικια του πατερα μου.
οδυσσο εδω και λιγα χρονια μου λενε θειε θα μου παρεις παγωτο?χαχαχαχαχ
ακομα και οι 30-35 που γνωριζω ολες εχουν γκομενους ουκρανους 23-28 που γνωριζουν
τους περισοτερους στα γυμναστηρια και πολ ντανσ η απο την δουλεια τους.
διαθεσιμοτητα εχουν μονο οι πουτανες αλλα και παλι αυτες δεν θα σου μιλησουν αν
δεν δειχνεις να εχεις κατι να δωσεις.γελασαμε και σημερα γεια σας
Μονο που σε εσας μπαινουν σουμπιτοι οι δικοι σας μεσα στην στενη (με συνοπτικες διαδικασιες) αν αργησουν να δωσουν διατροφη 1,2 μηνακια στις πατσαβουρες.<<Φοβερη η μαγκιας σας. Επισης οι δικες σας επειδη το 'χουν στο μετωπο βατευονται πιο γρηγορα απο τις ελλεεινιδες,(αυτο ειναι κοινο μυστικο). Και η αθυροστομια τους; πιο μεγαλο ειναι το στομα απο τον γκωλον τους..για αυτο σας πηραν τον κολο οι μπαζωλες ελλαδα
πραγματικοι ανδρες ειναι μονο που τις γαμανε
τι να κανουν τα ελληνικα μαμοθρευτα και τους βουτηρους
εχουμε και πολλα στεκια που πανε αντρες στην ηλικια σου και θαυμαζουν τις πιθηκες
που τραγουδανε καραοκε.ενα στεκι τετειο εχει και ξαδερφος μου.
μετα τις βλεπεις πανε στο αυτοκινητο 4 μαζι με τον γερο ταξιτζη που τις εφερε χαχαχαχα.
διαβαζε πορνοσοφε στο θεμα κυπρος πλιροφοριες για τις πιθηκες.
θα σου πω και σελιδες να διαβασεις τι γραφουν για μενα οταν με γνωρισαν απο κοντα.
οσα τους ελεγα οτι ειμαι η εχω τα ειδανε και λαιβ και φωτο.
αν μαθω να κανω ποστ θα σου βαλω εδω φωτο μου να γελας ολη μερα.
αλλα θα ερθεις ουκρανια μια φωρα με τον τασο για να γελασω και εγω μαζι σου
ο δασκαλος μου ελεγε οτι που μιλανε με διμητρακι υποστιριζει δεν με διαβαζουν απο ζηλια χχαχαχαχαΤο να σου απαντάω είναι σαν να παίζει η Μπαρτσελόνα με τον Ηλυσιακό !!
Νοιώθω σαν να κλέβω παγκάρι Εκκλησίας.
Γράψε ότι μαλακία θέλεις.
Ούτως ή άλλως τις διαβάζει κανείς τις ακαταλαβίστικες μαλακίες που γράφεις ??
στην τροεσινα οταν πηγαινα δεν ηξερες που ειναι το κιεβο.ενα εκατομυριο ζουνε εκειoykxaris, πηγαινε στη Troyeshchyna (περιοχη στο Κιεβο, αν ποτε σου εχεις παει και καπου εκτος απο τα στανταρ τουριστικα σημεια που συχναζουν οι απανταχου μαλακες-χορηγοι-κοροιδα) και πηγαινε να εφαρμοσεις εκει τα οσα πιστευεις και εχεις γραψει οτι εχεις κανει στις Ουκρανες.
Αντε καψουλακι, πηγαινε να κανεις το μπαμ σου εκει, να δουμε τι θα παιξει.
στην τροεσινα οταν πηγαινα δεν ηξερες που ειναι το κιεβο.ενα εκατομυριο ζουνε εκει
δεν ειναι καμια περιοχη με εγληματικοτητα απλα ζουνε φτωχος κοσμος οπως οδυσσο πασελοκ.
ωσες φωρες πηγα πασελοκ η τροεσινα ποτε δεν μου ετυχε κατι με ειχαν για ντοπιο και πολλες
παρεες που ειδα να πινουν δεν μου εδωσαν σημασια.μονο οδυσσο εξω απο κεντρο με κοιταξαν
περιεργα και σχολιαζαν μια παρεα.μια ζωη στο γιδροπαρκ επαιζα την πιο επικινδυνη περιοχη κιεβ.
μαλλον δεν ξερεις με ποιον μιλας για αυτο εχεις αποριες.
στο γιδροπαρκ μονο 2 φωρες εφαγα ξυλο,πλακωθηκα με ουκρανους και 2 πορτιερηδες.
μετα με κτυπησαν δεκα ατομα.δευτερη φωρα μου εριξαν σπρει και με λοστο χτυπησαν στο κεφαλι
για ληστεια ωταν με εστησαν 2 γκομενες εχει9-10 χρονια απο τοτε.
μαλλον εσυ δεν ξερεις τι θα πει γιδροπαρκ 2000 χαχαχαχαχα.
εκει καθε λεπτο επεφτε ξυλο καθε μερα δεν σταματουσαν οι μπραβοι στα κλαμπ να ανοιγουν κεφαλια.
αν ηθελες ξυλο και μπελα εκει το εβρισκες δεν χρειαζετε να περπατας σε καμια περιοχη.
Kman βλέπω χτυπάς κατά 90% εργαλεία 1,80+
με κοντοπούτανα που είναι η αδυναμία μου τι παίζει...δώσε info.