οταν δεν το εκανα με θεωρουσαν μαλακα και με εκμεταλευωνταν.αυτες που εριξα χαστουκιαΘεωρω οτι μιας και εισαι καλο παιδι, να μη σηκωνεις χερι σε γυναικες γενικοτερα. Ειδικα ομως σε σλαβες. Δεν ξερεις τι μπορει να συμβει την επομενη φορα, καλυτερα φιλε μου αν δεν σου αρεσει κατι σε μια κοπελα, να φευγεις και ολα οκ. Το να σηκωνεις χερι σε γυναικες θα σε μπλεξει πολυ ασχημα καποια στιγμη.
Δεν ειναι ολα για ολους, δεν ειναι κακο να το παραδεχτουμε και να το καταλαβουμε. Ο εγωισμος, μας οδηγει σε τραγικα λαθη οταν θελουμε να κανουμε πραγματα που δεν ειναι για εμας.
εστρωναν μετα και ετρεχαν σαν τα γατακια!πριν τα χαστουκια γυριζα την πλατη και εδιναν αλλου
τα κινιτα τους σε διαφωρους ιθαγενεις αθιγγανους ουκρανους.μετα τα χστουκια πηγαινα τουαλετα
και αυτες παθαιναν πανικο μηπως τις εγκατεληψα!τετειο επιπεδο ειναι κοινοχρηστες αλλοι βαιβαια εδω
πανυγυριζουν οτι της γαμανε τετειες τζαμπα στα 35 τους χαχαχαχα.η μια τωρα ειναι 30 που εριξα χαστουκια και που πηγα χαρκοβ με τρελανε να την φιλοξενησω .
προτιμησα να μηνω αγαμητος και να βολταρω μονος παρα να ρεζιλευομε με τετειο επιπεδο.
παρα να γαμω τετειες καλυτερα να παιρνω βιζιτες μην ντρεπομε να κυκλοφορω στον δρομο.
ποιοτητα δεν ηταν οτι ψαχνω και με τετειες πλεον δεν ασχολουμε.
αλλη που εριξα χαστουκι πριν 4 χρονια ηταν εξω απο το παλαντιουμ κλαμπ.ειπα να παρει ταξι
να συνοδευσει παιδεια κυπριους στο χοτελ και ειπε στον ταξιτζη να ζητησει 50 ευρο αντι 3 ευρο!
αυτης αξιζε το χαστουκικαι πηγε να με απειλησει για καταγελια.της απαντησα ελα να σε γαμησω με 700
γριβνα να σου περασει.φοβηθηκε και δεν ερχωταν σπιτι για βιζιτα μαζι με την φιλη της.
μεσα απο καυγαδες που ειχα με γκομενες στον θυμο τους μου ελεγαν αληθειες πως μας βλεπουν.
οτι ολοι οι ξενοι πρεπει να πληρωνουμε για το μουνι τους και ολα αυτα τους διδαξαν.
ακομα και αν νιωυουν καπιοι οτι τους προσβαλω μερικες φωρες αυτα που λεω ειναι πρωσωπικες
ιστοριες που επαθα εγω και χιλιαδες αλλοι που φιλοξενησα η ειδα εκει τοσα χρονια.
τον κμαν δεν τον υποστιριζω τυχαια ειδες οι αλλοι του λενε για την εμφανιση του.
ακομα και νεαρος εμφανισημος να ηταν παλι τα ιδια ζητανε αυτες,τζαμπα και γκομενους εχουν
δικους τους και μαλιστα αυτες τους χορηγουν στην υγεια των κοροιδων.