Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μου γαμησε το ταξιδι η ταρομ ποτε ξανα με ρουμανικες!εχω παει αλλες 3 φορες με ταρομ και τισ 3 αλλαξαν τισ μερεσ λιγο πριν την αναχωρηση και θελουν να φυγω πιο γρηγορα.
πηρα εισητηριο πρωτη φωρα τον απριλιο για οδυσσο μεσο βουκουρεστι 4-12.τωρα στελουν εμειλ οτι απο οδυσσο πρεπει να φυγω 9 για βουκουρεστι αντι 12 και 12 απο βουκουρεστι με μπλου αιρ λαρνακα.
εμενα ποιος θα μου πληρωσει διαμονη 3 μερες?δεν απαντησα ακομα μεχρι αυριο.
ζητα 20 ευρο το παμε διακοπεσ για διαχειρηση κρατησης και μετα να μου δωσουν επιλογες εχω αλλες 7 μερες να απαντησω.μπορω να ζητησω επιστροφη ναυλου και να μην παω πουθενα μεχρι σεπτεβρη που εχω αδεια
η αν μου αλλαξουν επιστροφη και παω αντι 8 μερες μονο 4 οδυσσο.θα ταλαιπωρηθω και με πολλες ωρες επιστροφη ενω με μπλου αιρ ειχα λιγες ωρες τρανζιτ.περνω τηλεφωνο παμε διακοπες κυπρο μου απαντα γκει πακιστανος δεν συνενοουμαστε.περνω ελλαδα λενε λαθος νουμερο,δεν υπαρχει.
αυριο θα δω τι θα κανω,ποτε ξανα με ρουμανικες.οχτωβριο θα εκλινα κωνσταντινουπολη και οδυσσο με ρουμανικες τελικα θα παω μαλλον με αετζιαν και ουκρανικες.
οι ταρομ δεν συνερχαζετε με πολλες ετεριες μονο με τσεχικεσ και αεροφλοτ οπωτε γαμησε τα να σε βαλουν σε αλλη πτηση.μονη επιλογη επιστροφη χρηματων η να παω 4 μερες οδυσσο πτηση ταλαιπωρια.
στο τελος θα παρω τα λευτα και γαμησε τους δεν παω πουθενα μεχρι σεπτεβριο!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αυριο μαλλον θα κλισω κιεβο 5-12 ιουνη με 300 ευρο και διαμονη απο 150-200 την εβδομαδα.
θα ζυτησω επιστροφη χρηματων απο το εισητηριο οδυσσο και ποτε ξανα ταρομ!
συμπτωση που  επαναλαμβανετε σταματα να ειναι συμπτωση.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οσοι θα ειστε κιεβο ιδικα εσυ κμαν ελα να δειξεις στον παππου τα αμπελια του και να με μαθεις να καμακωνω.αντε παλι παλι θα πεσουν οι μασκες και τα ιδωλα.ειναι και ο δασκαλος κιεβ αλλα εχει 2 μηνες να του μιλησω.δεν εχω χρονο λογο δουλειας και αφου δεν γραφει αυτος δεν του στελω κατι.
μιλησα και με τον θειο τωρακαι τον σαλονικιο στηριζουν την αποφαση μου για κιεβ.
θα παω με μπατζετ 2000 για μια εβδομαδα και μαλλον δεν θα ξοδευτω σε μαχαζια οπως οδυσσο που βαριεμε.
καμακι παντα εκτος χρισατικ και στοχους που θα αξιζουν.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
με ιτερνετ ξερετε τι γνωμη μου αστε που χρισατικ ισως μονο σαβατοκυριακο θα κατεβω βολτα.
οδυσσο πακι πολυ επικυνδηνα τελευτεα στο κεντρο οπως καθε καλοκαιρι

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
με ιτερνετ ξερετε τι γνωμη μου αστε που χρισατικ ισως μονο σαβατοκυριακο θα κατεβω βολτα.
οδυσσο πακι πολυ επικυνδηνα τελευτεα στο κεντρο οπως καθε καλοκαιρι
πιο ειναι το σαιτ που βρισκις πουτανεσ στιν οδισσο χαρι?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
αυριο μαλλον θα κλισω κιεβο 5-12 ιουνη με 300 ευρο και διαμονη απο 150-200 την εβδομαδα.
θα ζυτησω επιστροφη χρηματων απο το εισητηριο οδυσσο και ποτε ξανα ταρομ!
συμπτωση που  επαναλαμβανετε σταματα να ειναι συμπτωση.
Κουμπάρο μας τι γνώμη έχεις για αυτούς που πάνε Ουκρανία και φωτογραφίζουν λεωφορεία και αποδείξεις απο Super Market?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πιο ειναι το σαιτ που βρισκις πουτανεσ στιν οδισσο χαρι?
mister x odessa,relax sexportal.χωρις ρωσικα και να ξερεις την πολη δεν τα βρισκεις ουτε
σου ανοιγουν η ερχετε καπειος να σε συναντησει.σου λενε οδηγιες πως να πλισιασεις και να ανεβεις.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
mister x odessa,relax sexportal.χωρις ρωσικα και να ξερεις την πολη δεν τα βρισκεις ουτε
σου ανοιγουν η ερχετε καπειος να σε συναντησει.σου λενε οδηγιες πως να πλισιασεις και να ανεβεις.
κε πιο σαιτ για πιτανες κιεβο?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
:2funny:  Κλειστε τα ματια σας, αραξτε αναπαυτικα στην καρεκλα σας και φανταστητε το σκηνικο.....
Εγω παντως εχω ξαναδει παρομοιο σκηνικο. Το καλοκαιρια στο νησι οπου τσουρμο πιτσιρικαδων ακολουθουσε τον τρελο του χωριου να ακουσουν τι λεει.
μεχρι και εγω που τον υποστηριζω τα τελευταια ποστ του δειχνουν ατομο τελειος τρελο και προβληματικο.μετανιωνω που δεν ακουγα τον δασκαλο που ελεγε να μην γραφω εδω γιατι ειναι πολλοι
προβληματικοι και κοπλεξικοι χαχαχαχ.κριμα τελικα που δεν θα παω κιεβ,μαλλον η αεροπορικη θα μου κανονισει πτηση απο οδυσσο στην κωνσταντινουπολη και απο εκει βουκουρεστι-λαρνακα!
παλι γλυτωσαν καπιοι το ρεζιλεμα ασε να δω αν παω αργοτερα κιεβ.παλι την γλυτωσε ο αρχοντας αν και πιστευω εμενα δεν θα με συναντουσε.μετανιωνω που εγραφα παλαιοτερα για σκαμερς,μαλακιες,πεσιματα,τι κολπα σου λενε για να σου τα αρπαξουν χωρις να δωσουν ανταλαγμα και την νοοτροπια που αντιμετωπιζουν τους ξενους.στην προσπαθεια μου να τους κανω να καταλαβουν τι παιζει αν δεις απο ποστ του βαλκανιου και του κμαν εφταξαν την εικονα για μενα οτι κανεις δεν σεβετε υπολιγιζει καμια γκομενα και καθε μερα τροω ξυλο.αυτο εγινε 3 φορες σε 30 χρονια που παω σε ολους μπορει να τυχει.
μετα λυπης διαπηστωνω στα τελευτεα ποστ του κμαν αυτα που λετε ολοι για ανθρωπο με πολλα κοπλεξ
και διαρκως διαθεση προβολης.οπως βλεπετε παντα ειμαι σωστος στο τελος απο το καριμπιαν ψωνιζει αυτα
τα σκιακτρα και ολοι σε ολα τα φορουμ που διαβαζω διαπιστωσαν τιντερ και αλλα μονο πουτανες και σκαμερς εχει.πλακα θα ειχε να συναντουσα ολους αυτους κιεβ να δουμε μετα αν ειχαν τοπο να κρυφτουνε χαχαχααχ.ποτε θα ανεβεις ουκρανια λευτερη μου?ακομα περιμενω εμαιλ να μου πουνε αν με κανονισαν για οδυσσο 4 ιουνι.σε χαιρετω.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Κουμπάρο μας τι γνώμη έχεις για αυτούς που πάνε Ουκρανία και φωτογραφίζουν λεωφορεία και αποδείξεις απο Super Market?
δεν καταλαβα για πιους λες!καρπουζια και πεπονια και τυρια ο διμητρακης ασχολειτε με τιμες
δεν ξερω για αλλους.αυτος ο whois  στον υπνο του πηγε κιεβ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κιμανιε αν μπορεις δωσε τεχνικες για καλο καμακι μεσα σε πολυκαταστηματα (Attica, mall κλπ) την ωρα που οι γκομενες ψωνιζουν καλλυντικα κλπ

Δενε είναι εύκολο γιατί στα γυναικεία είδη ή θα σε πάρουν για κανένα γυναικωτό που ψωνίζει κρέμες,καλλυντικά προσώπου ή κανέναν ανώμαλο παρενδυτικό που τη βρίσκει φορώντας ζαρτιέρες ή βιαστή κτλ.
Εκεί καλύτερα να πας με γκόμενα και να δοκιμάζει ρούχα ή αν έχεις πολύ θάρρος λες στη γκόμενα μπορείτε να με βοηθήσετε? ψάχνω να πάρω ένα δώρο στην κοπέλα μου και θα ήθελα μια γυναικεία γνώμη.
Αλλά σαφώς καλύτερο να πας με γκόμενα.Στα πολυκαταστήματα έχεις το πλεονέκτημα οτι μπορείς να ξεκινήσεις με προσφορά δώρου επί τόπου αλλά όλες οι άλλες συνθήκες είναι αρνητικές.(κάμερες,υπάλληλοι,security,ψυλλιασμένες γκόμενες κτλ).
Το κόλπο γενικά είναι να χτυπάς τις γκόμενες όχι μέσα στο πολυκατάστημα που είναι ιδιωτικός χώρος,σε παρακολουθούν πολλοί και μπορεί να σε πετάξουν έξω αλλά έξω από το πολυκατάστημα που είναι δημόσιος χώρος.Π.χ. Πράγα πας και τη στήνεις Andel και Narodni Trida κτλ στις στάσεις τραμ και λεωφορείων έξω από τα μεγάλα μωλς.
Ομόνοια π.χ. πρέπει να τη στήσεις έξω από τα Hondos που δεν είναι εύκολο αφού είναι γεμάτο πρεζόνια,πάκια,κλεφτρόνια και δεν υπάρχει καμιά απολύτως στάση,οι γκόμενες εξαφανίζονται γρήγορα προς το μετρό.Το ίδιο και Attica έξω από το Attica ή έξω από τα μαγαζιά στην Ερμού που βγαίνουν οι γκόμενες να καπνίσουνε.
Αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να σε ψειρίσουνε όταν κάθεσαι πολύ σε ένα μέρος γιατί τα κλεφτρόνια παρακολουθούνε οπότε πρέπει να μετακινείσαι διαρκώς.Οπως εσύ κυνηγάς γκόμενες αυτοί κυνηγάνε εσένα και πρέπει να τους βλέπεις.
Ελλάδα δεν είναι εύκολο πρέπει να έχεις γρήγορη αντίδραση συχνά χάνεις ευκαιρίες για μερικά δευτερόλεπτα.Δεν παίζουν πάρκα,παγκάκια,μεγάλα πεζοδρόμια,πλατείες,μεγάλα καφέ με γκόμενες μόνες κτλ είναι όλα πολύ στριμωγμένα.
Και στα κλαμπ το ίδιο όλα καρεκλάδικα για να μην μπορείς να προσεγγίσεις γκόμενες μην τυχόν και παραπονεθούν στο μαγαζί.

Γενικά το περιβάλλον Ελλάδα σε οξύνει κάπως στο καμάκι γιατί έχεις πολύ λίγες ευκαιρίες και ελάχιστο χρόνο και χώρο να προσεγγίσεις οπότε πρέπει να δράσεις ακαριαία.Είσαι συνέχεια στην κόψη του ξυραφιού.
Ανατολική Ευρώπη είναι τεράστια ανετιά,απέραντα πεζοδρόμια γκόμενες που περπατάνε αργά,απειρα πάρκα,παγκάκια,τεράστιος αριθμός από γκόμενες στα κεντρικά καφέ,ορθάδικα κλαμπ με πίστα χωρού οπού οι γνωριμίες γίνονται εύκολα κτλ.Δυτική Ευρώπη όχι τόσο γιατί υπάρχει segregation,στα μέρη που παίζει το δημογραφικό που σε ενδιαφέρει εικοσάχρονες π.χ. κτλ τρως πόρτα.Βέβαια Γερμανία έχει μερικά τρομερά Hauptbahnhof κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς όπως Βερολίνο με τρεις ορόφους και Ντύσσελντορφ που κάνεις τρελλό καμάκι,τεράστια συσσώρευση από γκόμενες αλλά πρέπει να είσαι κάτω των 35.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
για τον μεγαλο γαμια!!
ΥΓ ποσο μαλακας μπορει να ειναι ο τρυπιος που σε ρωταει???
Υγ1 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙΕΒΟ..τα μουνετα που κυκλοφορουν ειναι κατα 99,99% κατω απο 7αρια!!!

Συνημμένα

• IMG-c0fa1df834a033404e12bffbf74a38ca-V.jpg
    IMG-c0fa1df834a033404e12bffbf74a38ca-V.jpg
    84,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG-5fcb1be19debefe1d11ef6b2dc3a39a1-V.jpg
    IMG-5fcb1be19debefe1d11ef6b2dc3a39a1-V.jpg
    79,5 KB · Εμφανίσεις: 23

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ έγραφα πέρυσι οτι τα οχτάρια είχαν εξαφανιστεί από το Κίεβο σε σχέση με το 2017 λόγω φρι βίζας και τα έψαχνα με το κυάλι αλλά τώρα λέω οτι έχουν επανέλθει.Βασικά και για εμένα ήταν έκπληξη αυτό.Δεν έκανα βέβαια κανένα φωτορεπορτάζ πόσα μουνιά κυκλοφορούν έξω.
Οποιος έχει αμφιβολία μπορεί να πάει να δει μόνος του.
Εγώ παρουσιάζω τις δύσκολες λύσεις.Πολύ κασέρι,πολύς κόπος κτλ.Δεν παρουσιάζω εύκολες λύσεις.
Αν πιστεύετε οτι υπάρχουν εύκολες λύσεις να γαμήσετε οχτάρια δοκιμάστε,αλλά μη διαμαρτυρηθείτε όταν τον πιείτε από τους τουρκοάραβες.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Υγ1 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙΕΒΟ..τα μουνετα που κυκλοφορουν ειναι κατα 99,99% κατω απο 7αρια!!!
Τωρα σοβαρά... πήγες στη χώρα με τις πιο μουνάρες γκόμενες στην Υφήλιο! Τέτοια κορμιά ασχέτως αν είναι προσβάσιμα σε τουρίστες ή όχι ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!!!!
Μιλάμε για ΑΚΡΑΙΑ ομορφιά! Αρτίστριες της ομορφιάς!
Σε ουκρανικό κλαμπ βλέπεις Αγγέλους !!! Έχεις πεθάνει και είσαι στο παράδεισο!

Νομίζω έχει δίκιο ο Κουμπάρος που λέει πως δεν πήγες...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολλοί μετράνε την ομορφιά με βάση τις γκόμενες που είναι διαθέσιμες σε αυτούς.Αυτό είναι καθαρή μαλακία.Εγώ δε θα πω οτι οι Γερμανίδες είναι για τον πούτσο εμφανισιακά επειδή δε μου κάθονται.Αυτό θα το πει ο βλάκας loser.Γερμανία έχει μοντέλα φοβερά όπως και Σκανδιναυία που τέτοιες δε βλέπεις Ουκρανία,Ρωσία ποτέ.Απλά δεν υπάρχουνε στις ανατολικές σλαβικές χώρες.Για αυτό και τα περισσότερα τοπ μόντελς είναι από δυτική Ευρώπη.
Δε θα βγάλω τις Γερμανίδες άσχημες σα μαλάκας επειδή είναι σχετικά δύσκολες,θα πω την αλήθεια.
Οι άλλοι λένε αυτό που χτυπάω Ουκρανία είναι εξάρια το πολύ άρα η Ουκρανία έχει μπάζα.Το ίδιο και η Τσεχία κτλ.Για Γερμανία μην το συζητάμε καλύτερα.Δε βλέπουν το τοπ δηλαδή,βλέπουν το επίπεδο που είναι διαθέσιμο σε αυτούς και αναλόγως κρίνουν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.266
Πόντοι
3.656
Τωρα σοβαρά... πήγες στη χώρα με τις πιο μουνάρες γκόμενες στην Υφήλιο! Τέτοια κορμιά ασχέτως αν είναι προσβάσιμα σε τουρίστες ή όχι ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!!!!
Μιλάμε για ΑΚΡΑΙΑ ομορφιά! Αρτίστριες της ομορφιάς!
Σε ουκρανικό κλαμπ βλέπεις Αγγέλους !!! Έχεις πεθάνει και είσαι στο παράδεισο!

Νομίζω έχει δίκιο ο Κουμπάρος που λέει πως δεν πήγες...
αν το λέει ο Κουμπαρος έχει βάση
Δεν λέει μλκιες ποτέ  :respect:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom