Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κμαν τι γνώμη έχεις για την Μολδαβία;

Δεν έχω ιδέα.Δεν έχω πάει ποτέ.Είχα γκόμενα Μολδαβή Αθήνα και μετά από μια βδομάδα την έκλεισαν φυλακή.Από τότε δεν ασχολούμαι.Δε με ενδιαφέρει το σκηνικό.
Γενικά με τη μικρή εμπειρία μου είναι πολύ παθητικές,χαζοβιόλες,κάνουν ό,τι θες αλλά εμφανισιακά δυο σκαλιά κάτω από Ουκρανές και πολιτισμικά πέντε κλάσεις πάνω από Ρωσίδες.Να πεις από εδώ η γκόμενα μου και να παρουσιάσεις Μοδαβή θα γελάει και το εμπριμέ ερίφιο.Εδώ γελάνε όταν παρουσιάζεις Πολωνέζες,τώρα τελευταία διορθώθηκαν κάπως αυτά.
Συνεπώς κύρος μηδέν,εμφάνιση κάτω από Ουκρανές,ευκολία αμφιλεγόμενη,μικρός πληθυσμός και το κυριότερο ετέλεσαν υπό την τουρκική μπότα και οι Τουρκαλάδες κάνουν πάντα τρομερή ζημιά.Οπότε ποιος ο λόγος να ασχοληθεί κανείς έναντι Ουκρανίας,Λευκορρωσίας,Ρωσίας?
Εκτός αν διαβάζεις τα στατιστικά οτι η χώρα είναι ακόμα φτωχότερη από Ουκρανία και λιγουρεύεσαι.Αλλά είναι λίγο βλακώδης τρόπος σκέψης.
Προσπαθώ συνέχεια να τα αναλύσω για όσους τα πιάνουν.
Είναι φτωχότερη από Ουκρανία,είναι εύκολες,χαζές,απελπισμένες τα πάντα όλα αλλά δε θα γαμήσεις καλύτερες από ό,τι Ουκρανία.
Αλά για να το αναλύσω πρέπει να γράψω 100 σελίδες και βαριέμαι.Αλλά δεν πάω.Πήγαινε και πες πώς είναι.

Εχεις δηλαδή πολλούς παράγοντες.
1.Μέση εμφάνιση από τις γκόμενες
2.Πληθυσμός
3.Μέσο εισόδημα
4.Ανταγωνισμός
και ένα σωρό άλλους και πρέπει να υπολογίσεις τη σχετική βαρύτητα καθενός παράγοντα.Π.χ. είναι σηματινκότερος ο πληθυσμός ή το μέσο εισόδημα?Είναι σηματικότερος ο αριθμός των ξένος ή το ΑΕΠ?Και ένα σωρό άλλα ερωτήματα.
Η απάντηση που θα δώσεις καθορίζει και το κριτήριο επιλογής της χώρας.Αλλιώς τα γράφεις όλα στα αρχίδια σου και πας εμπειρικά μέσω ίντερνετ,βάζοντας σαν αξίωμα οτι η ανταπόκριση των γυναιών στο ίντερνετ είναι ανάλογη με αυτή στη real life ή δοκιμάζεις όλες τις πιθανές επιλογές και διαλέγεις με τη μέθοδο δοκιμής και λάθους.
Παλιά που δεν υπήρχε ίντερνετ ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα.Το 2003 π.χ. έκανα συνδυασμένο ταξίδι 10 ημερών Τσεχία,Πολωνία,Σλοβακία,Ουκρανία μένοντας σε μία πόλη κάθε μέρα προσπαθώντας να ανακαλύψω το Ελ Ντοράντο του μουνιού.
Βασικά η γνώση δε μεταδίδεται οπότε ότι μαλακίες και να σας γράφω πρέπει να πάτε μόνοι σας να διαπιστώσετε αν ισχύουν γιατί ο καθένας είναι διαφορετικός.Εγώ βλέπω κάτι που ο άλλος δε βλέπει και το αντίστροφο.Αλλος βρίσκει το niche του Κίεβο,άλλος Μόσχα,άλλος Λβωφ,άλλος Βαρσοβία και άλλος Πράγα.Υπάρχουν άπειρες παραλλαγές στα άτομα.
Παίζει ρόλο και το τι είσαι δηλαδή.Αλλο ο εικοσιπεντάρης Ελληνας με τα 500 ευρώ το μήνα,άλλο ο πλούσιος γόνος,άλλο ο Ελληνας εξωτερικού,άλλο αυτός που βγάζει πέντε χιλιάρικα το μήνα και άλλο αυτός με τα 1000 το μήνα.Καθένας βλέπει το ίδιο πράγμα διαφορετικά γιατί έχει άλλη οπτική γωνία,δεν υπάρχουν γενικοί κανόνες.

Δηλαδή π.χ. εγώ αν πάω Λβωφ θα βλαστημήσω ρε πούστη τι γίνεται εδώ,όλες γουστάρουν πιτσιρικάδες της ηλικίας τους τι χαζές είναι οι φοιτήτριες?Ενας εικοσάρης θα το δει ανάποδα,παράδεισος ρε φίλε εδώ,όλες με βλέπουν και πλακώνουν στα μπούκια δεν είναι σαν το Κίεβο που τραβιούνται με τους παππούδες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.189
Πόντοι
3.656
Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι το θήραμα είσαι εσύ και εξακολουθείς
να παραμένεις με τις ψευδαισθήσεις σου, βλέποντας "ελαφάκια" τα οποία όμως μια χαρά σε δαγκώνουνε σαν λύκοι.
Δικαίωμά σου φυσικά, αλλά μην μας παρουσιάζεις τον μαζοχισμό σου για επίτευγμα. Είναι γελοίο να μιλάς για
κυνήγι, από τη στιγμή που πληρώνεις και μάλιστα τόσο αδρά, σε όποια "εκδοχή" συναλλαγής. 
ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβαται

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ λέω.Ας πάει ένας 45άρης ή μεγαλύτερος από το bourdela να βάλει φωτό από γκόμενες που γαμάει χωρίς λεφτά.Αν είναι ισάξιες με τις δικές μου πάω πάσο.Υπάρχει τέτοια περίπτωση?Οχι βέβαια.
Αλλά και με λεφτά να βάλει,πάλι θα είναι κατώτερες.Οι δικές μου είναι πάνω από το συνηθισμένο επίπεδο ακόμα και για σπόνσορες,είναι σκανδαλώδης φάση.
Δηαλδή κανονικά θα έπρεπε να τις είχε κάποιος με τριπλάσιο ή πενταπλάσιο εισόδημα.
Οπως και αυτές που γαμούσα χωρίς λεφτά ήτανε πολύ πάνω από ό,τι οι άλλοι θεωρούσαν οτι έπρεπε να γαμάω βάσει προσόντων.Εκπλήσσονταν δηλαδή και δεν καταλάβαιναν το λόγο που τις τραβούσα.Ελεγαν βάσει εμφάνισης,οικονομικής κατάστασης,συμπεριφοράς,ντυσίματος,κύκλου δε θα έπρεπε τέτοιες γκόμενες να ασχολούνται μαζί σου.Κάτι όμως κάνεις γιατί είσαι πάντα με πολύ ωραίες και οι γκόμενες σε βλέπουν με ενδιαφέρον.Πρέπει να ξέρεις να τους μιλάς ή κάτι τέτοιο.
Θυμάμαι μια φορά περπατούσα Θεσσαλονίκη και μου λέει ο άλλος.Ρε φίλε η γκόμενα αυτή σε κάρφωνε με τα μάτια,μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί?Ποια λέω εγώ.Ρε σε κάρφωνε λέμε,τι διάολο,δεν καταλαβαίνω τι σου βρίσκει.Είναι κάπως τα vibes,οι γκόμενες συντονίζονται με τους καυλείς.100 άντρες να έχει γύρω στο κλαμπ ή στο αεροδρόμιο εμένα κοιτάζουν.Κάπως με ξεχωρίζουν,πιστεύω οσμίζονται τις καύλες και κόβουν τους χουβαρντάδες με το ραντάρ.

Αν το έχεις στο καμάκι κάπως θα ξεκινήσεις.Ξεκίνησα με τις Ελληνίδες στα κλαμπ,μπουζούκια,ρεμπετάδικα,φοιτητικά πάρτυ,ντίσκο έβγαινα κάθε νύχτα έξω.Δοκίμασσα με κύκλο,με φρι καμάκι στο δρόμο κτλ.Πέρασα στα νησιά με τις δυτικές.Μετά ανατολικό μπλοκ.Σε κάθε πρωτεύουσα και μεγάλη πόλη του μπλοκ.Οπότε απέκτησα συσσωρευμένη εμπειρία.
Οι Ελληνίδες μου λέγανε,καλός είσαι φτιάξου λίγο οικονομικά και τα λέμε.Οι δυτικές,δεν περνάς τα στάνταρντς μας θέλουμε βαρβάτους Ελληνες ψηλούς,λεπτούς ξερακιανούς να γαμάνε καλά.Οι ανατολικές λέγανε σε γουστάρουμε αγόρι μου.
Οπότε πρέπει να επιλέξεις το καλύτερο μέρος.Τσεχία ή Σλοβακία?Πολωνία ή Ουκρανία?Λευκορρωσία ή Ρωσία?Αρχίζεις να δοκιμάζεις όλα τα εδέσματα στη σειρά για να βρεις το καλύτερο γλύκισμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά δηλαδή το καμάκι είναι το ίδιο.Αν κάποιος σπάσει τα μούτρα του πλατεία Ομονοίας ή παραλίες ή ρεμπετάδικα ή μπουζούκια ή νησιά την ίδια εμπειρία θα αποκτήσει.Η εμπειρία είναι σημαντική για να γαμήσει.
Αν δεν έχεις εμπειρία από Ομόμοια έστω ή Μοναστηράκι δεν είσαι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός γιατί γίνεσαι ψωλάς.Πρέπει δηλαδή να εξασκηθείς στα δύσκολα.Π.χ. Οσλο και Μάλμοε,Κοπεγχάγη χτυπήθηκα με Σκανδιναυούς.Πήγα να τους πάρω τα σώβρακα στην έδρα τους.Αλλά για να το κάνεις αυτό χρειάζεται τεράστια εμπειρία με ώρες πτήσης στα νησιά,τα μπουζούκια κτλ.Δεν μπορείς να ξυπνήσεις μια νύχτα και να πεις ωραία πάμε Μάλμοε να γαμήσω Σουηδέζες.Γιατί θα σε λιώσουν οι Βίκινγκς είναι 3 φορές πλουσιότεροι από εσένα και 10 πόντους ψηλότεροι και πιο γυμνασμένοι.Οπότε είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα αποτύχεις αν δεν έχεις σκληραγωγηθεί σε ακόμα χειρότερα περιβάλλοντα.
Αυτό είναι ένα καλό με τις Ελλεηνίδες.Μας καθιστούν άθελά τους ανταγωνιστικούς με τις ξένες γιατί ανεβάζουν πολύ τον πήχυ.(δυσανάλογα βέβαια με την αξία τους).
Δηλαδή η κωλαρού ηλίθια Ελληνίδα με τα shit tests σε κάνει ξεφτέρι και έχεις τη Σκανδιναυή ή τη Γερμανίδα για πρωινό.Για τη Σλάβα δε συζητάμε καν.Γιατί η Ελληνίς προβάλλει τόσο ισχυρές άμυνες που αναγκάζεσαι να αναπτύξεις και τα αντίστοιχης ισχύος κανόνια για να διατρήσεις ενώ με τις ξένες οι άμυνες είναι σα φύλλο φτερού.Οι ξένοι δηλαδή την έχουν καλά είναι συνηθισμένοι σε πολύ χαμηλή θωράκιση από τις δικές τους και δεν έχουν αναπτύξει τα αντίστοιχα διατρητικά όπλα όπως ο Ελληναράς.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Θυμάμαι μια φορά περπατούσα Θεσσαλονίκη και μου λέει ο άλλος.Ρε φίλε η γκόμενα αυτή σε κάρφωνε με τα μάτια,μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί?Ποια λέω εγώ.Ρε σε κάρφωνε λέμε,τι διάολο,δεν καταλαβαίνω τι σου βρίσκει.Είναι κάπως τα vibes,οι γκόμενες συντονίζονται με τους καυλείς.100 άντρες να έχει γύρω στο κλαμπ ή στο αεροδρόμιο εμένα κοιτάζουν.Κάπως με ξεχωρίζουν,πιστεύω οσμίζονται τις καύλες και κόβουν τους χουβαρντάδες με το ραντάρ.

:kneel:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.389
Πόντοι
1.686

Κμαν2 έχεις δίκιο για τις ελλεινίδες
ότι είναι προπόνηση για πολύ δύσκολο καμάκι !

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν μπορείς να ξυπνήσεις μια νύχτα και να πεις ωραία πάμε Μάλμοε να γαμήσω Σουηδέζες.Γιατί θα σε λιώσουν οι Βίκινγκς είναι 3 φορές πλουσιότεροι από εσένα και 10 πόντους ψηλότεροι και πιο γυμνασμένοι.Οπότε είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα αποτύχεις αν δεν έχεις σκληραγωγηθεί σε ακόμα χειρότερα περιβάλλοντα.

Μην το λες.Αν είσαι κι εσύ ψηλός, εμφανίσιμος,καλοντυμένος,μιλάς καλά αγγλικά και πέσεις σε τίποτα Σουηδέζες που γουστάρουν μεσογειακούς,γιατί να μην γαμήσεις;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κμαν2 έχεις δίκιο για τις ελλεινίδες
ότι είναι προπόνηση για πολύ δύσκολο καμάκι !

Γιατί με τις Ελληνίδες δεν έχεις περιθώρια.Μια λάθος λέξη ή έκφραση προσώπου ένα λάθος στην εμφάνιση και κόβεσαι πάραυτα.Ενώ οι ξένες συγχωρούν ατέλειες.Υστερα οι Ελληνίδες σε εξασκούν στα shit tests και στην οξύτητα του πνεύματος,έχεις σε όλα έτοιμες απαντήσεις.Και στην πολυπλοκότητα είναι πολύ πιο δύσκολα από τα τεστ δυτικών,ανατολικών.Οπότε Ελλληναράς εμφανίζεται στα ευρωπαικά σαλόνια με έτοιμο οπλοστάσιο είναι σα να κλέβεις εκκλησία.Οι Ελληνίδες σε έχουν προετοιμάσει άθελά τους για τα πάντα όλα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μην το λες.Αν είσαι κι εσύ ψηλός, εμφανίσιμος,καλοντυμένος,μιλάς καλά αγγλικά και πέσεις σε τίποτα Σουηδέζες που γουστάρουν μεσογειακούς,γιατί να μην γαμήσεις;

Γιατί
1.Η Σουηδία είναι πλέον τίγκα στους Αραβότουρκους και τους Μαγκρέμπ λάθρο που με την υπανάπτυκτη κουλτούρα τους έχουν δώσει κακό όνομα σε όλους τους άντρες μεσογειακής εμφάνισης εκτός του οτι δεν είσαι πλέον κάτι εξωτικό
2.Γιατί οι δυτικοί,Σκανδιναυοί έχουν νοοτροπία αγέλης όπου όλοι κάνουν το ίδιο και ενθαρρύνουν τις γκόμενες να ομογενοποιηθούν και να πάνε με Βίκινγκς για διαιώνιση του είδους
3.Γιατί οι Σκανδιναυές φοβούνται οτι ο μεσογειακός είναι γενικά επιφανειακός,περιφρονεί τις γυναίκες και τις θέλει μόνο για πούτσο ενώ ο Σουηδός,Νορβηγός είναι πιο σοβαρός,σέβεται τις γκόμενες,ψάχνει για σοβαρή,έντιμη,ισότιμη σχέση κτλ.
Οπότε ουσιαστικά τα έχεις όλα εναντίον σου αν δεν είσαι Αράπης ξένος αφού μερικές τραβιούνται με Αράπηδες και λαθρο συνειδητά.Εκεί πρέπει να κάνεις τη διαφορά να επιβάλλεις τη Βαλκάνια ανωτερότητα σε ένα εντελώς εχθρικό περιβάλλον που δε σε χωνεύουν ντόπιοι,αραβότουρκοι κτλ,γενικώς είσαι το άλλο.

si1989

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2019
Like
152
Πόντοι
1
Γενικά δηλαδή το καμάκι είναι το ίδιο.Αν κάποιος σπάσει τα μούτρα του πλατεία Ομονοίας ή παραλίες ή ρεμπετάδικα ή μπουζούκια ή νησιά την ίδια εμπειρία θα αποκτήσει.Η εμπειρία είναι σημαντική για να γαμήσει.
Αν δεν έχεις εμπειρία από Ομόμοια έστω ή Μοναστηράκι δεν είσαι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός γιατί γίνεσαι ψωλάς.Πρέπει δηλαδή να εξασκηθείς στα δύσκολα.Π.χ. Οσλο και Μάλμοε,Κοπεγχάγη χτυπήθηκα με Σκανδιναυούς.Πήγα να τους πάρω τα σώβρακα στην έδρα τους.Αλλά για να το κάνεις αυτό χρειάζεται τεράστια εμπειρία με ώρες πτήσης στα νησιά,τα μπουζούκια κτλ.Δεν μπορείς να ξυπνήσεις μια νύχτα και να πεις ωραία πάμε Μάλμοε να γαμήσω Σουηδέζες.Γιατί θα σε λιώσουν οι Βίκινγκς είναι 3 φορές πλουσιότεροι από εσένα και 10 πόντους ψηλότεροι και πιο γυμνασμένοι.Οπότε είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα αποτύχεις αν δεν έχεις σκληραγωγηθεί σε ακόμα χειρότερα περιβάλλοντα.
Αυτό είναι ένα καλό με τις Ελλεηνίδες.Μας καθιστούν άθελά τους ανταγωνιστικούς με τις ξένες γιατί ανεβάζουν πολύ τον πήχυ.(δυσανάλογα βέβαια με την αξία τους).
Δηλαδή η κωλαρού ηλίθια Ελληνίδα με τα shit tests σε κάνει ξεφτέρι και έχεις τη Σκανδιναυή ή τη Γερμανίδα για πρωινό.Για τη Σλάβα δε συζητάμε καν.Γιατί η Ελληνίς προβάλλει τόσο ισχυρές άμυνες που αναγκάζεσαι να αναπτύξεις και τα αντίστοιχης ισχύος κανόνια για να διατρήσεις ενώ με τις ξένες οι άμυνες είναι σα φύλλο φτερού.Οι ξένοι δηλαδή την έχουν καλά είναι συνηθισμένοι σε πολύ χαμηλή θωράκιση από τις δικές τους και δεν έχουν αναπτύξει τα αντίστοιχα διατρητικά όπλα όπως ο Ελληναράς.

Ρε φίλος έλεος, τι σεξο διανόηση μας τσαμπουνάς δηλαδή...έλεος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ας πούμε το 2007 ήμουνα σε ένα κλαμπ στο Μάλμοε το Σαββατόβραδο,βλέπω μια Σουηδέζα,25 χρονών μουνάρα, 190 ύψος,βυζαρού και ακολουθεί ο εξής διάλογος μετά τη γνωριμία.
Εγώ:Θα έρθεις στο ξενοδοχείο μου?Είναι εδώ κοντά,δέκα λεπτά με το ταξί.
-Συγγνώμη,δεν μπορώ να έρθω.
-Μα γιατί?Μένω εδώ κοντά μόνος.Οι γονείς μου είναι σε άλλο δωμάτιο.
-Δεν μπορώ να το κάνω.Σήμερα αρραβωνιάστηκα.
-Και πού είναι ο αρραβωνιαστικός σου?
-Είναι μαζί μου στο κλαμπ,στο μπαρ είκοσι μέτρα από εδώ και πίνει.
-Τότε είμαστε εντάξει.Δε χρειάζεται να πεις στον αρραβωνιαστικό σου να έρθει μαζί ξενοδοχείο.
-Μα δεν μπορώ να του κάνω κάτι τέτοιο.Σήμερα μόλις αρραβωνιαστήκαμε.
-Μας βλέπει?
-Οχι.
-Ωραία.Πάμε τότε ξενοδοχείο και γυρνάμε σε μισή ώρα.Δε θα καταλάβει τίποτα.
-Ναι,αλλά δεν μπορώ να του το κάνω.Δε νιώθω καλά.
Νομίζω σου αρέσουν οι ψηλές γυναίκες.
-Σωστά.
-Πρέπει τότε να έρθεις Σουηδία.Γιατί δεν έρχεσαι να μείνεις εδώ?
-Εχεις δίκιο.εχει πολύ ωραίες γυναίκες εδώ.
-Ελα λοιπόν Σουδία.Θα περάσεις καλά.
-Καλή ιδέα.
Εννοείται με χουφτώματα ταυτόχρονα κτλ.Ηταν περίπου παράδεισος τότε.

Ηταν απίστευτες εποχές.Θυμάμαι με ακολουθούσε ένα τσούρμο από μια ντουζίνα Αραβες και έστηναν αυτί να ακούσουν τι έλεγα στις Σουηδέζες.Κάθονταν δίπλα μας στα παγκάκια κτλ.Ορδές από Αραβες.Είχα βγει ραντεβού με δυο ψώλες εικοσάχρονες Σουηδέζες  από χωριό που μίλαγαν για ναρκωτικά,κάτι άλλα τρελλά σκηνικά με Τσέχες μετανάστριες μάνα και κόρη να χουφτώνω ταυτόχρονα δημοσίως γενικά έλα μουνί στον τόπο σου φάση.Αλλά οι Αραβες εκεί,πάντα ακολουθούσαν συνήθως σε τσούρμα των 10-20 ατόμων.
Γενικά οι αραβότουρκοι πάντα κάπως προσπαθούν να σε μειώσουν και να σε μπλοκάρουν δεν αντιλάμβάνονται την τεράστια υπεροχή μας.

si1989

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2019
Like
152
Πόντοι
1
Ας πούμε το 2007 ήμουνα σε ένα κλαμπ στο Μάλμοε το Σαββατόβραδο,βλέπω μια Σουηδέζα,25 χρονών μουνάρα, 190 ύψος,βυζαρού και ακολουθεί ο εξής διάλογος μετά τη γνωριμία.
-Τότε είμαστε εντάξει.Δε χρειάζεται να πεις στον αρραβωνιαστικό σου να έρθει μαζί ξενοδοχείο.
-Μας βλέπει?
-Οχι.
-Σωστά.
-Καλή ιδέα.

Ηταν απίστευτες εποχές.Θυμάμαι με ακολουθούσε ένα τσούρμο από μια ντουζίνα Αραβες και έστηναν αυτί να ακούσουν τι έλεγα στις Σουηδέζες.Κάθονταν δίπλα μας στα παγκάκια κτλ.Ορδές από Αραβες.Είχα βγει ραντεβού με δυο ψώλες εικοσάχρονες Σουηδέζες  από χωριό που μίλαγαν για ναρκωτικά,κάτι άλλα τρελλά σκηνικά με Τσέχες μετανάστριες μάνα και κόρη να χουφτώνω ταυτόχρονα δημοσίως γενικά έλα μουνί στον τόπο σου φάση.Αλλά οι Αραβες εκεί,πάντα ακολουθούσαν συνήθως σε τσούρμα των 10-20 ατόμων.
Γενικά οι αραβότουρκοι πάντα κάπως προσπαθούν να σε μειώσουν και να σε μπλοκάρουν δεν αντιλάμβάνονται την τεράστια υπεροχή μας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι πιο χύμα βέβαια είναι οι Πολωνές.Θυμάμαι γαμούσα μια παντρεμένη Πολωνέζα 190,μου λέει.
Ο άντρας μου είναι χάλια στο κρεβάτι.
-Δε σου αξίζει τέτοιος άντρας μωρό μου της λέω.Είσαι τόσο ωραία,θα έπρεπε να δίνει τα δυνατά του.
-Και εσύ μου λέει όλο δάχτυλο μου έβαζες και λίγο πούτσο.Ενώ εγώ θέλω πολύ πούτσο.
-Συγγνώμη αγάπη μου λέω θα επανορθώσω.Την επόμενη φορά θα έχει μόνο πούτσο.
-Υπέροχα.

Η ας πούμε ρωτάω την Πολωνέζα γκόμενα.
-Τι θα έλεγες μωρό μου να δούμε μια ταινία?
-Μα εγώ δε θέλω να δω ταινία.Θέλω σεξ.
-Εχω ένα πολύ ωραίο DVD του David Lynch.
-Δε θέλω τέτοια.Εγώ αυτόν εδώ θέλω(και μου πιάνει τον πούτσο).
Γενικά Πολωνία πιο χύμα κουλτούρα,τα λένε έξω από τα δόντια.
Και Ουκρανία βέβαια αν σε γουστάρουν,σου γραπώνουν τον πούτσο μετά τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας αλλά οι πιο επιθετικές και σκανδαλώδεις είναι οι Πολωνέζες.Ερωτεύονται σε dt που λένε.Σλαβικοί παράδεισοι.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
.....
Ηταν απίστευτες εποχές.Θυμάμαι με ακολουθούσε ένα τσούρμο από μια ντουζίνα Αραβες και έστηναν αυτί να ακούσουν τι έλεγα στις Σουηδέζες.Κάθονταν δίπλα μας στα παγκάκια κτλ.Ορδές από Αραβες.Είχα βγει ραντεβού με δυο ψώλες εικοσάχρονες Σουηδέζες  από χωριό που μίλαγαν για ναρκωτικά,κάτι άλλα τρελλά σκηνικά με Τσέχες μετανάστριες μάνα και κόρη να χουφτώνω ταυτόχρονα δημοσίως γενικά έλα μουνί στον τόπο σου φάση.Αλλά οι Αραβες εκεί,πάντα ακολουθούσαν συνήθως σε τσούρμα των 10-20 ατόμων.

:2funny:  Κλειστε τα ματια σας, αραξτε αναπαυτικα στην καρεκλα σας και φανταστητε το σκηνικο.....
Εγω παντως εχω ξαναδει παρομοιο σκηνικο. Το καλοκαιρια στο νησι οπου τσουρμο πιτσιρικαδων ακολουθουσε τον τρελο του χωριου να ακουσουν τι λεει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτό με της Σουηδέζες με πέθανε στα  :2funny:

-Μας βλέπει?
-Οχι.
-Σωστά.
-Καλή ιδέα.

Αυτό πάλι που το διάβασες? :2funny:στη Σουηδία το γαμήσι έχει κοπεί από τα μέσα της δεκαετίας του '80 .Ο Ελληνας αυτη τη στιγμή εκεί είναι στην ιδια κατηγορία με τους Άραβες  :2funny:Για δε μας λες καλύτερα ιστορίες από το Βερολίνο το 1945  :2funny: εκεί ξεσκιζόσουν στο  :knockinb: με μια κονσέρβα και μερικά τσιγάρα  :2funny:.

Καταλαβα οτι με τα χάλια του Βλάκμαν του ζητάγαν λεφτά στην Ρωσσική επαρχία χωρίς να του κάθονταν να της  :knockinb: :2funny:.
  Χτες έμαθα κάτι γιά έναν Ελληνα που ήρθε εδω για ενα καλυτερο μέλλον....δεν έβρισκε δουλειά και πήγε και δούλευε ντυμένος τσολιάς έξω από το Ελληνικό μες το κρύο  :headbang: :2funny:όπως είχαν στη Βάρη στα βλάχικα τους Αλβανούς ντυμένους τσολιάδες  :2funny:.Αυτός που έκανε αυτή τη δουλειά αν τον δείτε δεν είναι χάλια ένας απλός 45άρης είναι μοιάζει δε λιγάκι με τον άνθρωπο Πιρφόρο.Τον Βλάκμαν αν έρθει εδώ θα τον περάσουν γιά ζητιάνο  :2funny: :2funny: :2funny:
  Οταν πήγαινα Ελλάδα έβλεπα την κατάντια αλλά ότι θα καταντίσει τόσο ο Ελληνας δεν το περίμενα :2funny:
  Ηρθα στο σπιτάκι μου να κάνω κάτι δουλειές αλλά θα ξαναφύγω.Αυτές της μέρες έχει 24-26 βαθμούς έχει φοβερό καιρό.Από την πέμπτη θα δροσίσει και θα κάνει 16-18 βαθμους.

Επισκέπτης
Τι καλλιέργεια και τρόπους πικεριστή,αυνανιστή μου λες τώρα?Εγώ έκανα καμάκι πλατεία Ομονοίας ανάμεσα στους πάλκηδες,τους γιούφτους και τα ζάκια.Στα χειρότερα δυνατά περιβάλλοντα.
Και πάλι έβγαζα γκόμενες εκεί στην πλατεία Ομονοίας.Οπως και Μοναστηράκι.
Οταν έχεις συνηθίσει σε τέτοια περιβάλλοντα,μετά ο Αλιμος π.χ. σου φαίνεται Οαση.Παραλία Κατερίνης,Χερσόνησσος απόλυτοι παράδεισοι.Και Ουκρανία,Ρωσία παιδική χαρά σαν candystore.
Επαιρνα σβάρνα Παραλία Κατερίνη,Λεπτοκαρυά περπατώντας στην άμμο με τις ώρες για ανίχνευση μούνεως.Συχνά καιγόμουνα για αυτό φόραγα μακρυμάνικες μπλούζες,καπέλο κτλ.
Αν εξασκηθείς έτσι σε δύσκολα περιβάλλοντα με καμάκι νον στοπ,μετά έχεις το κολλάει για οποιαδήποτε κατάσταση.
Απλά πληρώνεις ένα premium για να βελτιώσεις τη θέση σου.Ομόνοια είναι τζάμπα αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολα.Αλιμο ευκολότερα αλλά πληρώνεις ταξί.Παραλία ακόμα πιο εύκολα αλλά πληρώνεις λεωφορείο,ξενοδοχείο.Χερσόνησσο ακόμα καλύτερα αλλά τα σκας σε πλοίο,ξενοδοχείο.Φοβερή είναι η Αγία Νάπα αλλά για εκεί πλέον χρειάζεσαι αεροπορικό εκτός από ξενοδοχείο.Ακόμα καλύτερο φυσικά εννοείται το Κίεβο αλλά πληρώνεις εξτρά πρίμιουμ στα σκάμμινγκ κοκ.
Αλλά η βάση είναι τι κάνεις στην Ομόνοια.Αυτό που κάνεις εκεί πολλαπλασιάζεται επί 100 στο Κίεβο όταν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου γιατί αλλάζεις το περιβάλλον σε πολύ πιο ευνοικό.
Δεν υπαρχουν γυναικες στην Ομονοια.

Επισκέπτης
ανοιξε ενα θεμα με συστηματα καμακιου ρε γιγαντα!

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.358
Πόντοι
216
ανοιξε ενα θεμα με συστηματα καμακιου ρε γιγαντα!

Κιμανιε αν μπορεις δωσε τεχνικες για καλο καμακι μεσα σε πολυκαταστηματα (Attica, mall κλπ) την ωρα που οι γκομενες ψωνιζουν καλλυντικα κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom