Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για 45άρη σπόνσορα στην Ευρώπη το καλύτερο μέρος παραμένει το Κίεβο,βέβαια δεν έχω τσεκάρει Λευκορρωσία.Ρωσία,Ουκρανία,Πολωνία επαρχία μπορείς να κάνεις το ίδιο αλλά πρέπει να ρίξεις επίπεδο σε εφτάρια.Το Κίεβο είναι η μόνη πόλη που σου δίνει πρόσβαση σε οχτάρια σαν τουρίστα λίγων ημερών απλά έχει δυσκολέψει πολύ σε σχέση με δυο χρόνια πριν.
Χωρίς σπόνσορινγκ ένας 45άρης τουρίστας το πολύ εφτάρια θα χτυπήσει Κίεβο και μάλιστα άνω των 35 ετών.Και για αυτό ακόμα θα δυσκολευτεί πολύ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Είναι και η περιπέτεια που μου αρέσει ακόμα,το κυνήγι,η αδρεναλίνη.Δε μου αρέσουν τα έτοιμα.
Τώρα βέβαια με κουράζει πολύ περισσότερο το καμάκι και το τρέξιμο από πριν,δεν έχω τις ίδιες αντοχές.Αλλά με εξιτάρει ακόμα να μπω σε ένα κλαμπ και να χτυπήσω ακόμα και αν ξέρω οτι δε θα μπορώ να πάρω τα πόδια μου την επόμενη μέρα.
Να πας σε ένα FKK είναι φυσικά πιο εύκολο,φτηνό και ασφαλές αλλά δεν προσφέρει ίδιο excitement και αδρεναλίνη.Δεν είναι τόσο περιπέτεια.
Δεν είναι μόνο το θήραμα που έχει σημασία είναι και η χαρά του κυνηγιού.

Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι το θήραμα είσαι εσύ και εξακολουθείς
να παραμένεις με τις ψευδαισθήσεις σου, βλέποντας "ελαφάκια" τα οποία όμως μια χαρά σε δαγκώνουνε σαν λύκοι.
Δικαίωμά σου φυσικά, αλλά μην μας παρουσιάζεις τον μαζοχισμό σου για επίτευγμα. Είναι γελοίο να μιλάς για
κυνήγι, από τη στιγμή που πληρώνεις και μάλιστα τόσο αδρά, σε όποια "εκδοχή" συναλλαγής.  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι το θήραμα είσαι εσύ και εξακολουθείς
να παραμένεις με τις ψευδαισθήσεις σου, βλέποντας "ελαφάκια" τα οποία όμως μια χαρά σε δαγκώνουνε σαν λύκοι.
Δικαίωμά σου φυσικά, αλλά μην μας παρουσιάζεις τον μαζοχισμό σου για επίτευγμα. Είναι γελοίο να μιλάς για
κυνήγι, από τη στιγμή που πληρώνεις και μάλιστα τόσο αδρά, σε όποια "εκδοχή" συναλλαγής.  

Υπάρχει κυνήγι.Διάβασε στο ISG τι κάνουν οι άλλοι που δεν κυνηγάνε,πήγαινε και στο photo session να δεις τι επίπεδο γαμάνε ή κάνε μια βόλτα στους δρόμους του Κιέβου να δεις τι γκόμενες κυκλοφορεί ο τουρίστας των λίγων ημερών.
Είναι κυνήγι με βόλι τα ευρώ κατά κάποιο τρόπο.Οι περισσότεροι δε βρίσκουν καν το θήραμα ή τους προλαβαίνουν άλλοι.

Αν δεις στις ωραίες γκόμενες προειδοποιούν οτι είναι fake και τους έχουν σκαμάρει.Μόνο τα εξάρια στις φωτό έχουν γαμήσει.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εδώ βλέπετε το roosh,στα 40 κρέμασε παπούτσια,γιατί κατάλαβε οτι δεν τον παίρνει πλέον να πουλάει γαμπριλίκια ανατολική Ευρώπη και επειδή αρνείται το πληρωμένο σεξ,το έριξε στη φιλοσοφία.
Είμαμε μετά τα 40,το σπόνσορινγκ είναι ο μόνος δρόμος για ποιοτικό μουνί.Αλλιώς πουτάνες.Το 99% των αντρών μετά τα 35 παντρεύονται ή ρίχνουν τα στάνταρντς τους ή πάνε απλώς σε πουτάνες,με σπόνσορινγκ ασχολείται το 1% ή και λιγότερο για αυτό ο ανταγωνισμός δεν είναι αυτός που φαίνεται εκ πρώτης όψεως.Τεράστια ζήτηση χαμηλή προσφορά.

Ενω εσυ ομορφαντρα μου στα 25 σου δεν προλαβενες τις γκομενες... Εχεις ρε ταλαιπωρε γαμησει ποτε σου χωρις να πληρωσεις;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φυσικά.Και γκομενες που ούτε στον ύπνο σου δε θα δεις.Πηγαινα ελληνικά νησιά και ανατολική Ευρώπη απο το 1998 τι να λέμε τώρα.Εφτανα Τσεχία και είχα μόνο ένα βράδυ στη διάθεσή μου να βγάλω γκομενα.Με ελάχιστα λεφτά ίσα ίσα φτάνανε για το κλαμπ.
Συνεπώς είμαι συνηθισμένος σε πολύ αντίξοες συνθήκες που στους άλλους φαίνονται περίπου βασανιστήριο.
Και τώρα όταν τους βάζω να κάνουν τα ίδια με εμένα τα παρατανε,δεν τους αρέσει καθόλου.

Επισκέπτης
Εμένα μου φαίνεται οτι πληρώνεις πολύ ακριβό τίμημα, σε όλα τα επίπεδα, για κάτι που μπορείς να έχεις χωρίς τόσο κόπο,κόστος και δράμα..

Κοστολογείς τον ιδρώτα/χρόνο/υγεία σου πολύ φθηνά και αυτόν της κάθε Σλάβας,πολύ ακριβά.
υπαρχει και το ματι που ειναι τζαμπα. Τι εγινε τελικα, την τυλιξες την πλουσια χοντρη γερμανιδα; πετυχες να γινεις σωγαμπρος;

Επισκέπτης
Υπάρχει κυνήγι.Διάβασε στο ISG τι κάνουν οι άλλοι που δεν κυνηγάνε,πήγαινε και στο photo session να δεις τι επίπεδο γαμάνε ή κάνε μια βόλτα στους δρόμους του Κιέβου να δεις τι γκόμενες κυκλοφορεί ο τουρίστας των λίγων ημερών.
Είναι κυνήγι με βόλι τα ευρώ κατά κάποιο τρόπο.Οι περισσότεροι δε βρίσκουν καν το θήραμα ή τους προλαβαίνουν άλλοι.

Αν δεις στις ωραίες γκόμενες προειδοποιούν οτι είναι fake και τους έχουν σκαμάρει.Μόνο τα εξάρια στις φωτό έχουν γαμήσει.
Εχεις ψυχολογια εραστη-βιαστη αλλα δεν εχεις την καλλιεργεια και τους τροπους ενος κοσμοπολιτη πικεριστη ή εθνικογαμιστη,

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.986
Πόντοι
26.141
Μετα απο 20 χρονια παω ουκρανια σσ παλαιοτερα λεοπολη

για πειτε κανενα καλο κλαμπακι γι εξοδο και ισως φορτωμα και πειτε καενενα καλο σαλουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εχεις ψυχολογια εραστη-βιαστη αλλα δεν εχεις την καλλιεργεια και τους τροπους ενος κοσμοπολιτη πικεριστη ή εθνικογαμιστη,

Τι καλλιέργεια και τρόπους πικεριστή,αυνανιστή μου λες τώρα?Εγώ έκανα καμάκι πλατεία Ομονοίας ανάμεσα στους πάλκηδες,τους γιούφτους και τα ζάκια.Στα χειρότερα δυνατά περιβάλλοντα.
Και πάλι έβγαζα γκόμενες εκεί στην πλατεία Ομονοίας.Οπως και Μοναστηράκι.
Οταν έχεις συνηθίσει σε τέτοια περιβάλλοντα,μετά ο Αλιμος π.χ. σου φαίνεται Οαση.Παραλία Κατερίνης,Χερσόνησσος απόλυτοι παράδεισοι.Και Ουκρανία,Ρωσία παιδική χαρά σαν candystore.
Επαιρνα σβάρνα Παραλία Κατερίνη,Λεπτοκαρυά περπατώντας στην άμμο με τις ώρες για ανίχνευση μούνεως.Συχνά καιγόμουνα για αυτό φόραγα μακρυμάνικες μπλούζες,καπέλο κτλ.
Αν εξασκηθείς έτσι σε δύσκολα περιβάλλοντα με καμάκι νον στοπ,μετά έχεις το κολλάει για οποιαδήποτε κατάσταση.
Απλά πληρώνεις ένα premium για να βελτιώσεις τη θέση σου.Ομόνοια είναι τζάμπα αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολα.Αλιμο ευκολότερα αλλά πληρώνεις ταξί.Παραλία ακόμα πιο εύκολα αλλά πληρώνεις λεωφορείο,ξενοδοχείο.Χερσόνησσο ακόμα καλύτερα αλλά τα σκας σε πλοίο,ξενοδοχείο.Φοβερή είναι η Αγία Νάπα αλλά για εκεί πλέον χρειάζεσαι αεροπορικό εκτός από ξενοδοχείο.Ακόμα καλύτερο φυσικά εννοείται το Κίεβο αλλά πληρώνεις εξτρά πρίμιουμ στα σκάμμινγκ κοκ.
Αλλά η βάση είναι τι κάνεις στην Ομόνοια.Αυτό που κάνεις εκεί πολλαπλασιάζεται επί 100 στο Κίεβο όταν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου γιατί αλλάζεις το περιβάλλον σε πολύ πιο ευνοικό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μετα απο 20 χρονια παω ουκρανια σσ παλαιοτερα λεοπολη

για πειτε κανενα καλο κλαμπακι γι εξοδο και ισως φορτωμα και πειτε καενενα καλο σαλουν

Στο Λβωφ το κορυφαίο μουνί το συγκέντρωνε το Fashion club όταν πήγα το 2016.Πήγα εκεί και έπιασα τα αρχίδια μου.Τρομερές απορρίψεις,εξολόθρευση από τις γκόμενες(οχτάρια και εννιάρια) σε dt.Πολύ εθνικιστική ατμόσφαιρα.
Το ίδιο και το 2014 που πήγα με έναν Πολωνό λίγο πριν τον πόλεμο.Είχα κλειδώσει τη γκόμενα στο ξενοδοχείο και χτυπήσαμε Fashion club.Εκεί μας ξέσκισε ένας γαμημένος πορτιέρης.Σε όποια γκόμενα πήγαινα,ερχόταν σαν τραίηλερ και της μιλούσε για να με εμποδίσει.Πήγαινα σε άλλη,ερχόταν ξανά.Και στην άλλη άκρη του μαγαζιού να πήγαινα ακολουθούσε.Τρομερό κοκμπλοκ.Ο Πολωνός τα έπαιξε με αυτό που συνέβαινε.
Τώρα έχει ανοίξει ένα άλλο μαγαζί το Μάλεβιτς που θεωρείται το μεγαλύτερο night club της ανατολικής Ευρώπης ίσως το μεγαλύτερο στην πρώην Αυστροουγγαρία και λένε οτι συγκεντρώνει τεράστιες ποσότητες μουνιού και είναι must.Δεν έχω όμως πάει ποτέ για να ξέρω τι συμβαίνει.

Ο Πολωνός με είχε πάει σε ένα πιο απομακρυσμένο κλαμπ το Σανκώφ που σύχναζαν πιο λαικές γκόμενες και γινόταν παιχνίδι αλλά και εκεί κάπως δεν έκατσε η φάση.Αξίζει όμως κάποιος να το δοκιμάσει.
Οι γκόμενες στο βίντεο είναι τυπικές μουνάρες(οχτάρια) Λβωφ με τις οποίες είναι γεμάτο το Fashion.
Γενικά οι δυτικές Ουκρανές είναι ακριβώς όπως οι Πολωνέζες στο σώμα αλλά 10 κιλά ελαφρύτερες και με πιο λεπτά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και πιο χλωμές.Τα υπόλοιπα βυζάρες,μυτόγκα,αραιά μαλλιά,τρελοκομείο στη συμπεριφορά κτλ παραμένουν τα ίδια.

Μιλένιουμ,Πινόκιο,Μετρό κτλ έχουν παρακμάσει τελείως καμία σχέση με τις προ 2010 εποχές.
Γενικά το πλεονέκτημα του Λβωφ σε σχέση με Κίεβο είναι οτι ξοδεύεις τα μισά ή το ένα τρίτο περίπου αφού όλα κοστίζουν πολύ φτηνότερα.(π.χ. γεύμα για δύο σε κεντρικό ρεστωράν 25 ευρώ,ταξί 3 ευρώ,δώρο γκόμενας 100 ευρώ κτλ).Το μειονέκτημα είναι οτι οι γκόμενες δεν είναι τόσο ψωλέ και δεν κάνουν τόσο αρπαχτές όσο στο Κίεβο.
Δηλαδή Λβωφ οι Κιεβιώτισσες φαίνονται πολύ απελευθερωμένες,γυναίκες χαμηλών ηθών σε σχέση με τις πιο συντηρητικές και παραδοσιακές Λβιβιώτισσες.Σχήμα λόγου δηλαδή αλλά σίγουρα Λβωφ δεν παίζουν οι άπειρες ευκαιρίες του Κιέβου είναι απλά πιο φτηνό περιβάλλον.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγώ έκανα καμάκι πλατεία Ομονοίας ανάμεσα στους πάλκηδες,τους γιούφτους και τα ζάκια.Στα χειρότερα δυνατά περιβάλλοντα.
Και πάλι έβγαζα γκόμενες εκεί στην πλατεία Ομονοίας.Οπως και Μοναστηράκι.

Καμάκι στην Ομόνοια; :2funny:

Σε ποιες ρε αρχηγέ,σε τίποτα  :zombie:  που θέλαν λεφτά για τη δόση τους;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καμάκι στην Ομόνοια; :2funny:

Σε ποιες ρε αρχηγέ,σε τίποτα  :zombie:  που θέλαν λεφτά για τη δόση τους;

Ομόνοια έχει και τα Hondos Center και ένα σωρό άλλα μαγαζιά.Δεν είναι όλες που κυκλοφορούν εκεί τζάνκια.Γενικά σημασία έχει η τεχνική και ο χωροχρονικός συντονισμός.Το μέρος που χτυπάς είναι δευτερεύον.
Δεν μπορώ να βάλω φωτό από τις γκόμενες που χτύπησα εκεί αφού πλέον είναι παντρεμένες κυρίες με παιδιά κτλ αλλά ήταν ενυτπωσιακές άνω του 175,ξανθιές κτλ.Αν έχεις κλάση και εσωτερική δύναμη δε σε σταματάει τίποτα,είναι πολύ δύσκολο να σε αντιμετωπίσουν γιατί απλά είσαι πολύ πιο γρήγορος από τον ανταγωνισμό.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.189
Πόντοι
3.656
Στο Λβωφ το κορυφαίο μουνί το συγκέντρωνε το Fashion club όταν πήγα το 2016.Πήγα εκεί και έπιασα τα αρχίδια μου.Τρομερές απορρίψεις,εξολόθρευση από τις γκόμενες(οχτάρια και εννιάρια) σε dt.Πολύ εθνικιστική ατμόσφαιρα.
Το ίδιο και το 2014 που πήγα με έναν Πολωνό λίγο πριν τον πόλεμο.Είχα κλειδώσει τη γκόμενα στο ξενοδοχείο και χτυπήσαμε Fashion club.Εκεί μας ξέσκισε ένας γαμημένος πορτιέρης.Σε όποια γκόμενα πήγαινα,ερχόταν σαν τραίηλερ και της μιλούσε για να με εμποδίσει.Πήγαινα σε άλλη,ερχόταν ξανά.Και στην άλλη άκρη του μαγαζιού να πήγαινα ακολουθούσε.Τρομερό κοκμπλοκ.Ο Πολωνός τα έπαιξε με αυτό που συνέβαινε.
Τώρα έχει ανοίξει ένα άλλο μαγαζί το Μάλεβιτς που θεωρείται το μεγαλύτερο night club της ανατολικής Ευρώπης ίσως το μεγαλύτερο στην πρώην Αυστροουγγαρία και λένε οτι συγκεντρώνει τεράστιες ποσότητες μουνιού και είναι must.Δεν έχω όμως πάει ποτέ για να ξέρω τι συμβαίνει.

Ο Πολωνός με είχε πάει σε ένα πιο απομακρυσμένο κλαμπ το Σανκώφ που σύχναζαν πιο λαικές γκόμενες και γινόταν παιχνίδι αλλά και εκεί κάπως δεν έκατσε η φάση.Αξίζει όμως κάποιος να το δοκιμάσει.
Οι γκόμενες στο βίντεο είναι τυπικές μουνάρες(οχτάρια) Λβωφ με τις οποίες είναι γεμάτο το Fashion.
Γενικά οι δυτικές Ουκρανές είναι ακριβώς όπως οι Πολωνέζες στο σώμα αλλά 10 κιλά ελαφρύτερες και με πιο λεπτά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και πιο χλωμές.Τα υπόλοιπα βυζάρες,μυτόγκα,αραιά μαλλιά,τρελοκομείο στη συμπεριφορά κτλ παραμένουν τα ίδια.

Μιλένιουμ,Πινόκιο,Μετρό κτλ έχουν παρακμάσει τελείως καμία σχέση με τις προ 2010 εποχές.
Γενικά το πλεονέκτημα του Λβωφ σε σχέση με Κίεβο είναι οτι ξοδεύεις τα μισά ή το ένα τρίτο περίπου αφού όλα κοστίζουν πολύ φτηνότερα.(π.χ. γεύμα για δύο σε κεντρικό ρεστωράν 25 ευρώ,ταξί 3 ευρώ,δώρο γκόμενας 100 ευρώ κτλ).Το μειονέκτημα είναι οτι οι γκόμενες δεν είναι τόσο ψωλέ και δεν κάνουν τόσο αρπαχτές όσο στο Κίεβο.
Δηλαδή Λβωφ οι Κιεβιώτισσες φαίνονται πολύ απελευθερωμένες,γυναίκες χαμηλών ηθών σε σχέση με τις πιο συντηρητικές και παραδοσιακές Λβιβιώτισσες.Σχήμα λόγου δηλαδή αλλά σίγουρα Λβωφ δεν παίζουν οι άπειρες ευκαιρίες του Κιέβου είναι απλά πιο φτηνό περιβάλλον.
το Μαλςβιτσ είναι το μιλενιουμ ανακαινισμενο
20ε το τραπέζι...50 τα μπροστά
Εννοείται σθμπεριλαβανει η τιμή κάποια ποτά
Τα άλλα μέτρο κ.μλκοες δεν λεν τίποτα πλέον
Κάποια σανς κι είναι κ κοντά με αμάξι υπάρχουν στον πάνω όροφο από ζανζθβαρ
Πολλές φορές πηγαινοερχομουν από το ένα στο άλλο κ πρότεινα στις σκόρπιες ζανζιβαρ να πάμε δίπλα στο μιλενιουμ η σανκωφ πιο κάτω κι αυτό από ζανζιβαρ
Απαραίτητα για όλα αυτά βασικά ρωσσικα και δικό σουααξι
Υγ μιλενιουμ η μαλςβιτς πως διαολο το λένε τώρα είναι σαφώς πιο νέες κ ιζυγκοινγκ το κλίμα
Φασιον έχει πιο πουτσες δηλ 25+ και πιο σκοτισαρχιδες
Αξίζει μόνο να πας Χαλαρός για ποτό αφού είσαι ήδη στην τρίτη μέρα κ χορτατος
Οι σερβιτορες κάνουν βιζιτες του 1500χριβνα
Είχα πάρει δύο κάποια απογεύματα που έβρεχε κι έβλεπα ζερο σανσε για καμάκι εξω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λβωφ γαμούσα τζάμπα με κέρασμα σουβλάκια στο ελληνικό εστιατόριο το Ζορμπά και οι γκόμενες τρελαίνονταν.

Εφερνα τις γκόμενες σε δωμάτια των 25 ευρώ ή με φιλοξενούσαν σπίτι τους και δεν ξόδευα μία.Γενικά έχουν κάπως νοοτροπία Πολωνέζων ,τίμιες και καλά δε θέλουν να ξοδεύεις.
Αλλά τρως τρομερή τρέλλα στη μάπα και άπειρα τεστ.Ενώ Κίεβο ναι μεν τα σκας χοντρά αλλά δε σου καίγεται καρφί είναι πολύ άνετες πιο ψωλέ,ανοιχτομούνες.
Πολλοί το σκηνικό επαρχία με τα λίγα έξοδα το βλέπουν γαμάτο αλλά σας βεβαιώνω οτι είναι καλύτερη εμπειρία να χώνεις σε μια σπονσορέτ 500 τη μέρα Κίεβο από το να γαμάς μια ημιπαρθένα Λβωφ ιδίας εμφανίσεως με συνολικό έξοδο 10 ευρώ τη μέρα.Σας φαίνεται παράξενο αλλά ισχύει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτό που μπορεί να κάνει ο συνήθης πέουλας Λβωφ και είναι αυτό που κάνουν οι περισσότεροι είναι να προσκαλέσει μια γκόμενα από μια πάμφτωχη πόλη δίπλα στο Λβωφ π.χ. από Λουτσκ,Ρίβνε,Τερνόπιλ,Ιβανοφρανκώφσκ και να της προτείνει π.χ. ένα δωράκι 300 ευρώ για ένα πενθήμερο.Αυτές βγάζουν το πολύ 100 ευρώ μηνιαίως και έρχονται σε dt.Αν τη βαρεθεί,μπορεί να την κλειδώσει το ΠΣΚ ξενοδοχείο και να κάνει καμιά εξόρμηση Fashion,Malevich,Sankoff μήπως και βρει κάτι καλό αν και πιθανότατα θα πιάσει τα αρχίδια του.Σίγουρα όμως θα καλοπεράσει με το κλάμπινγκ,τα κεράσματα στις γκόμενες,τις μουνάρες κτλ.Είναι αυτό που κάνουν οι περισσότεροι Τουρκαλάδες και μη.

Εννοείται αν κάποιος σκάσει με τριχίλιαρο για μια εβδομάδα το να πάει Λβωφ είναι επιεικώς βλακώδες.Πρέπει να τα χώσει Κίεβο που έχει πολύ περισσότερες ευκαιρίες.Αν όμως έχει 1500άρα και μια βδομάδα χρόνο και θέλει να τη βγάλει όλη τη βδομάδα Ουκρανία,τότε καλύτερα να πάει Λβωφ.Εχει σχέση με τη διαθέσιμη ρευστότητα πόσα σου περισσεύουν το μήνα για γούστα.
Προσωπικά το να πάω Λβωφ το βλέπω χαζό εκτός αν έχω μόνο 1000 ευρώ και ένα τριήμερο χρόνο.Με 1000 ευρώ δε θα πήγαινα ποτέ Κίεβο γιατί ξέρω οτι θα με εξαφανίσει ο ανταγωνισμός.Εκτός αν πήγαινα Κίεβο με 1000 ευρώ μόνο για μία μέρα.
Οσο και να σας φαίνεται περίεργο όλα αυτά τα μέρη είναι παιγμένα,οι πέουλες πηγαίνουμε εκεί από 20ετίας και τα έχουμε περιγράψει όλα.Δεν είναι κάτι μη γνωστό.
Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να τα λέμε και να επαναλαμβανόμαστε.Πρέπει να δοκιμάσετε μόνοι σας τα τερραίν.Να πάτε να φάτε λίγο πούτσο από τους τουρκοάραβες και το δυτικό ανταγωνισμό για να καταλάβετε την ανώτερη Βαλκάνια λογική,την τεράστια υπεροχή.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.189
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.189
Πόντοι
3.656
Αυτό που μπορεί να κάνει ο συνήθης πέουλας Λβωφ και είναι αυτό που κάνουν οι περισσότεροι είναι να προσκαλέσει μια γκόμενα από μια πάμφτωχη πόλη δίπλα στο Λβωφ π.χ. από Λουτσκ,Ρίβνε,Τερνόπιλ,Ιβανοφρανκώφσκ και να της προτείνει π.χ. ένα δωράκι 300 ευρώ για ένα πενθήμερο.Αυτές βγάζουν το πολύ 100 ευρώ μηνιαίως και έρχονται σε dt.Αν τη βαρεθεί,μπορεί να την κλειδώσει το ΠΣΚ ξενοδοχείο και να κάνει καμιά εξόρμηση Fashion,Malevich,Sankoff μήπως και βρει κάτι καλό αν και πιθανότατα θα πιάσει τα αρχίδια του.Σίγουρα όμως θα καλοπεράσει με το κλάμπινγκ,τα κεράσματα στις γκόμενες,τις μουνάρες κτλ.Είναι αυτό που κάνουν οι περισσότεροι Τουρκαλάδες και μη.

Εννοείται αν κάποιος σκάσει με τριχίλιαρο για μια εβδομάδα το να πάει Λβωφ είναι επιεικώς βλακώδες.Πρέπει να τα χώσει Κίεβο που έχει πολύ περισσότερες ευκαιρίες.Αν όμως έχει 1500άρα και μια βδομάδα χρόνο και θέλει να τη βγάλει όλη τη βδομάδα Ουκρανία,τότε καλύτερα να πάει Λβωφ.Εχει σχέση με τη διαθέσιμη ρευστότητα πόσα σου περισσεύουν το μήνα για γούστα.
Προσωπικά το να πάω Λβωφ το βλέπω χαζό εκτός αν έχω μόνο 1000 ευρώ και ένα τριήμερο χρόνο.Με 1000 ευρώ δε θα πήγαινα ποτέ Κίεβο γιατί ξέρω οτι θα με εξαφανίσει ο ανταγωνισμός.Εκτός αν πήγαινα Κίεβο με 1000 ευρώ μόνο για μία μέρα.
Οσο και να σας φαίνεται περίεργο όλα αυτά τα μέρη είναι παιγμένα,οι πέουλες πηγαίνουμε εκεί από 20ετίας και τα έχουμε περιγράψει όλα.Δεν είναι κάτι μη γνωστό.
Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να τα λέμε και να επαναλαμβανόμαστε.Πρέπει να δοκιμάσετε μόνοι σας τα τερραίν.Να πάτε να φάτε λίγο πούτσο από τους τουρκοάραβες και το δυτικό ανταγωνισμό για να καταλάβετε την ανώτερη Βαλκάνια λογική,την τεράστια υπεροχή.
χαζομάρες  as usual

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom