Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.191
Πόντοι
1.056
6487114-dollars-on-fishing-hook.jpg

Από το μπαλκόνι τις ψάρευες κμαν ? Δεν χρειάστηκε καν να βγεις από το απάρτμεντ ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
6487114-dollars-on-fishing-hook.jpg

Από το μπαλκόνι τις ψάρευες κμαν ? Δεν χρειάστηκε καν να βγεις από το απάρτμεντ ?

Πρέπει να βγεις στο δρόμο στα 1200 μέτρα της Κρεσάτικ για να σταυρώσεις ινσταφάκ.Περπατάς πάνω κάτω μέχρι να βρεις γκόμενα που γουστάρει και την ανεβάζεις διαμέρισμα.
Η πλάκα είναι οτι με αναγνώρισαν κάποιες που είχα γαμήσει παλιά σουλάτσαραν και αυτές Κρεσάτικ και θέλανε να έρθουν διαμέρισμα,με ψιλοέπρηξαν.Γενικά είναι ωραίο μέρος.
Είπα και στο Dirty να μπει στο παίγνιο αλλά είναι φανατικός του ονλάιν.Μας την έπεσε και ένα αρχιμπάζο και ο Dirty απογοητεύτηκε.
Γενικά τα ινσταφάκ μου αρέσουνε γιατί δε χρειάζεται πολύ πηγαινέλα,ραντεβού κτλ.Αλλιώς κάνεις instadate σε καφέ δίπλα και μετά την κερνάς πούτσο στο διαμέρισμα.
Η Ουκρανία είναι η μόνη χώρα που έχω κάνει instafuck.Δηλαδή να μιλήσω 10 λεπτά σε μια άγνωστη κοπέλα και να τη φέρω διαμέρισμα για γαμήσι.Συμβαίνει αρκετά συχνά.Αν δεν τα καταφέρεις,πας Carribean το βράδυ για ONs.Γενικά Ουκρανία κανείς δεν καταφέρνει να μείνει αγάμητος,όλοι παίρνουν μεζέ είναι έτοιμο το σκηνικό στημένο για να γαμήσεις.

Η πλάκα είναι οτι ενώ εγώ είχα πει στο Ντέρτυ να καμακώσουμε Κρεσάτικ,η γκόμενα τον κατηγόρησε οτι είναι τσογλαναράς Ελληνας μουνάκιας και παρέσυρε τον καλό κυριλέ φίλο του από τη Γερμανία(εμένα) στο καμάκι για να γαμήσει εύκολες Ουκρανές.
Εμένα γενικά με περνάνε για Γερμανό,δεν πιστεύουν οτι είμαι Ελληνας.Ο Dirty πρέπει να αποδείξει οτι δεν είναι Τούρκος αλλά του συγχωρούν τσογλανέ συμπεριφορά που υποτίθεται οι πολιτισμένοι Ευρωπαίοι δεν μπορούμε να επιδείξουμε.Εχει και τα καλά του να είσαι από το Νότο σε θεωρούν πιο καυλωμένο και παρορμητικό απριόρι.Δεν παίζουν τζεντλεμανιές που περιμένουν από Δυτικούς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εμένα όλες μου λένε οτι φαίνομαι πολύ έξυπνος και σοφός τύπος και γουστάρουνε.Οτι είμαι χαρούμενος και έχω καλή διάθεση κτλ.Γενικά παίζει ρόλο το κέφι,ο χαβαλές,το χαιλίκι να δείχνεις οτι διασκεδάζεις οτι περνάς καλά οτι δεν είσαι μουτρωμένος,απαιτητικός,κτητικός,πολλά βαρύς,βαρετός σαν τα σκατά κτλ.Και φυσικά να σπρώχνεις άπειρο κασέρι για να διασκεδάζει και η γκόμενα.Κάπως τα συνδέουν όλα αυτά.Διασκέδαση,κασέρι,Balkan power είναι φονικό combo,τους αρέσει και το θέλουν ξανά.
Θέλουν δηλαδή να γουστάρεις να περνάει καλά η γκόμενα και να σου ανεβαίνει με αυτό η διάθεση και αυτό το έχουμε οι Ελληνες.Δηλαδή όταν περνάει η γκόμενα καλά είμαστε ευτυχείς και αυτό μεταδίδεται στη γκόμενα που αντανακλά την ευτυχία μας και προσπαθεί να μας κάνει πιο ευτυχισμένους.Για αυτό θερμαίνεις πάντα με κασέρι όταν δεις τη φωτιά να σιγοκαίει ή να σβήνει και οι Σλάβες ανταποκρίνονται στο θρόισμα του κασεριού αλλιώς είναι moody,θλιμμένες.
Το σπρώξιμο του κασεριού για να ανεβάσεις τη διάθεση και τις καύλες,το ονομάζουν caring,οτι φροντίζεις δηλαδή για τις ανάγκες της κοπέλας σαν αληθινός άντρας.Αν δε σπρώχνεις κασέρι σε κατηγορούν οτι αδιαφορείς για τις ανάγκες και τα προβλήματα της κοπέλας οτι είσαι εγωίσταρος,σπάγγος και γενικά χαμηλού επιπέδου αρσενικό,μη αληθινός άντρας με ευθύνες.

Συνήθως περιγράφουν τις συμπεριφορές σου και δείχνουν τα μηνύματά σου και τα δώρα σου και στις φίλες τους οπότε αναπτύσσεται ανταγωνισμός ανάμεσα στις φίλες ποια θα αρπάξει πρώτη το χρυσοφόρο πούτσο.Γενικά είναι πολύ ωραίο αίσθημα,σα να είσαι πασάς στα Γιάννενα,άπειρες επιλογές.Το αυτό ισχύει σε όλες τις σλαβικές χώρες Πολωνία,Ρωσία,Τσεχία επίσης,σε βλέπουν σαν ευκαιρία.Απειρο θήραμα,στην πέφτουν φίλες,ξαδέλφες,συγγενείς τα πάντα όλα.Αρκεί να βγει η φήμη οτι σπρώχνεις.

• Like
Αντιδράσεις: koble

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το βαλκανικό μου χέρι σε δράση.

6BkcCj.jpg

7qtape.jpg

q3dN8w.jpg

oV9viS.jpg

YV15bp.jpg

Ωραιότατα εδέσματα στο Tarantino.

jG5eTQ.jpg

VE6M7g.jpg

Ντερλίκωσα πολύ ωραία μπριζολικά.Μπράβο στους Ουκρανούς για την καλή ποιότητα κρέατος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.112
Πόντοι
5.506
Mήπως ρε άρχοντα, λέω εγώ τώρα, μας δείχνεις συνέχεια την ίδια γκόμενα;  :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Mήπως ρε άρχοντα, λέω εγώ τώρα, μας δείχνεις συνέχεια την ίδια γκόμενα;  :think:

Την ίδια εννοείται.Δεν μπορείς να σπονσοράρεις πάνω από δυο τρεις,είναι ακριβό το άθλημα.Τώρα έχω δύο Ρωσία και μία Ουκρανία.
Για να την αντικαταστήσεις,πρέπει να βρεις μια καλύτερη και μέχρι τώρα δεν το έχω πετύχει.Αλλά με συνεχή προσπάθεια,κλάμπινγκ,daygame πάντα ανανεώνεις το στόλο.
Λένε οτι η Σκλεναρίκοβα έχει τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο με 129 εκατοστά αλλά η δικιά μου παίζει να έχει ακόμα μακρύτερα.Αλλά έβλεπες έξω καλύτερες,μιλάμε για τρελλό ανταγωνισμό ανάμεσα στα μουνιά Ουκρανία,ανεβάζεις επίπεδο σε διαστημικό βαθμό.Η μία κοιτά να υποσκελίσει την άλλη εμφανισιακώς για τους λίγους διαθέσιμους γκαφράτους.
Αμα κυκλοφορείς με εμφανίσιμη καρφώνουν όλες σα λιμασμένες.Νιώθεις ημίθεος και βάλε.Είναι τιτάνια υπεροχή.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ η Ρωσίδα.Ορισμένα πράγματα μένουν σταθερά όπως το βαλκανικό χέρι.

NNIO8F.jpg

Zef5u7.jpg

Η Ρωσίδα όμως κόστιζε 150 ευρώ τη μέρα σε ρεστωράν και δώρα ενώ η Ουκρανέζα έτρωγε 400 ευρώ τη μέρα.Για αυτό λέμε οτι οι Ρωσίδες είναι σαφώς πιο ρομαντικές μιλάμε για ανώτερη κουλτούρα σε σχέση με τις πιο υλίστριες και αχόρταγες Ουκρανές.
Οι Ουκρανές όμως δημιουργούν την απόλυτη ψευδαίσθηση,γίνεσαι άλλος άνθρωπος στο Κίεβο.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Mήπως ρε άρχοντα, λέω εγώ τώρα, μας δείχνεις συνέχεια την ίδια γκόμενα;  :think:
μαγος εισαι???
Κατ τ αλλα τον εφαγε ο ποδαροδρομος στην χρετσατικ κ οι ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ σε 8αρια κ ανω που βρισκεις στο Κιεβο..
ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ σου λεω εγω..
Ζητημα ειναι να εχω δει τρις 8αρια εδω κ 2,5 ημερες που κυκλοφορω στην πολη κ τις 2 τις ειδα σημερα στο γκιουλιβερ.
ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ που μονο ο kαηmaεnος θα κυκλοφορουσε διπλα του σαν γυφτικο σκερπανι ενω ΟΛΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ θα τον εφτυνε στην μαπα για το εμφανεστατο του πραγματος!!!
Υγ Ο μεσος ορος των γυναικων που κυκλοφορουν στην πολη ειναι κατω του Ελληνικου..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο μεσος ορος των γυναικων που κυκλοφορουν στην πολη ειναι κατω του Ελληνικου..

ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ που μονο ο kαηmaεnος θα κυκλοφορουσε διπλα του σαν γυφτικο σκερπανι ενω ΟΛΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ θα τον εφτυνε

γκιοζη,αυτες οι φωτο με το σωβρακο ειναι 10ετιας!!!
ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΚΙΕΒΟ..

Τρεις προτάσεις της ίδιας αξίας προερχόμενες από την ίδια πηγή.
Οι Ουκρανέζες κατώτερες εμφανισιακά από τις Ελληνίδες.Είναι ώρα να επέμβει ο dragcx.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.186
Πόντοι
3.656
Το βαλκανικό μου χέρι σε δράση.

6BkcCj.jpg

7qtape.jpg

q3dN8w.jpg

oV9viS.jpg

YV15bp.jpg

Ωραιότατα εδέσματα στο Tarantino.

jG5eTQ.jpg

VE6M7g.jpg

Ντερλίκωσα πολύ ωραία μπριζολικά.Μπράβο στους Ουκρανούς για την καλή ποιότητα κρέατος.
το χέρι καλά πάει
Αλλά
Μην τρως κρέατα Ουκρανία ρωσσια κλπ
Πέρα ότι τρώνε τα ζώα ότι μεταλλαγμένο υπάρχει ο υδροφορο ορίζοντας είναι κατεστραμςνος από την τα διενέργεια για τα επόμενα 100 χρόνια
Βάλε τώρα κ αντιβιοτικα φυτιφαρμακα ανεξέλεγκτη
Στην θέση σου δεν θα ακοθμπαγα τίποτα
Όταν πάω Ουκρανία χάνω από 3/4 κιλά ακριβώς γιατί αποφεύγω να φάω οτιδήποτε
Dancing with the devil είναι όλα τα τρόφιμα
Πες σιλμπο πάρε μερικά ευρωπαϊκά τρόφιμα επιβίωσης κι έξω άσε αυτές να τρώνε τα εδέσματα
Είναι αυτό που λέμε
Όλα εδώ πληρωνονται

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.186
Πόντοι
3.656
Εμένα όλες μου λένε οτι φαίνομαι πολύ έξυπνος και σοφός τύπος και γουστάρουνε.Οτι είμαι χαρούμενος και έχω καλή διάθεση κτλ.Γενικά παίζει ρόλο το κέφι,ο χαβαλές,το χαιλίκι να δείχνεις οτι διασκεδάζεις οτι περνάς καλά οτι δεν είσαι μουτρωμένος,απαιτητικός,κτητικός,πολλά βαρύς,βαρετός σαν τα σκατά κτλ.Και φυσικά να σπρώχνεις άπειρο κασέρι για να διασκεδάζει και η γκόμενα.Κάπως τα συνδέουν όλα αυτά.Διασκέδαση,κασέρι,Balkan power είναι φονικό combo,τους αρέσει και το θέλουν ξανά.
Θέλουν δηλαδή να γουστάρεις να περνάει καλά η γκόμενα και να σου ανεβαίνει με αυτό η διάθεση και αυτό το έχουμε οι Ελληνες.Δηλαδή όταν περνάει η γκόμενα καλά είμαστε ευτυχείς και αυτό μεταδίδεται στη γκόμενα που αντανακλά την ευτυχία μας και προσπαθεί να μας κάνει πιο ευτυχισμένους.Για αυτό θερμαίνεις πάντα με κασέρι όταν δεις τη φωτιά να σιγοκαίει ή να σβήνει και οι Σλάβες ανταποκρίνονται στο θρόισμα του κασεριού αλλιώς είναι moody,θλιμμένες.
Το σπρώξιμο του κασεριού για να ανεβάσεις τη διάθεση και τις καύλες,το ονομάζουν caring,οτι φροντίζεις δηλαδή για τις ανάγκες της κοπέλας σαν αληθινός άντρας.Αν δε σπρώχνεις κασέρι σε κατηγορούν οτι αδιαφορείς για τις ανάγκες και τα προβλήματα της κοπέλας οτι είσαι εγωίσταρος,σπάγγος και γενικά χαμηλού επιπέδου αρσενικό,μη αληθινός άντρας με ευθύνες.

Συνήθως περιγράφουν τις συμπεριφορές σου και δείχνουν τα μηνύματά σου και τα δώρα σου και στις φίλες τους οπότε αναπτύσσεται ανταγωνισμός ανάμεσα στις φίλες ποια θα αρπάξει πρώτη το χρυσοφόρο πούτσο.Γενικά είναι πολύ ωραίο αίσθημα,σα να είσαι πασάς στα Γιάννενα,άπειρες επιλογές.Το αυτό ισχύει σε όλες τις σλαβικές χώρες Πολωνία,Ρωσία,Τσεχία επίσης,σε βλέπουν σαν ευκαιρία.Απειρο θήραμα,στην πέφτουν φίλες,ξαδέλφες,συγγενείς τα πάντα όλα.Αρκεί να βγει η φήμη οτι σπρώχνεις.
ηπως σε λένε Χανς?
Κρίστιαν ???
Αντερσεν?????????  :think:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
το χέρι καλά πάει
Αλλά
Μην τρως κρέατα Ουκρανία ρωσσια κλπ
Πέρα ότι τρώνε τα ζώα ότι μεταλλαγμένο υπάρχει ο υδροφορο ορίζοντας είναι κατεστραμςνος από την τα διενέργεια για τα επόμενα 100 χρόνια
Βάλε τώρα κ αντιβιοτικα φυτιφαρμακα ανεξέλεγκτη
Στην θέση σου δεν θα ακοθμπαγα τίποτα
Όταν πάω Ουκρανία χάνω από 3/4 κιλά ακριβώς γιατί αποφεύγω να φάω οτιδήποτε
Dancing with the devil είναι όλα τα τρόφιμα
πάνω σε αυτό είχαμε μεγάλη συζήτηση με τον Ντέρτι το χειμώνα!
Αν έπαιζε κάτι τέτοιο κάθε Ουκρανίδα θα γκρίνιαζε για καρκίνους συγγενών και τα μισά παιδιά θα ήταν τέρατα! Αντιθέτως όσες ουκρανες ξέρω και  έχουν παιδιά  είναι υγιέστατα! Ούτε στον Ντέρτι έχει πέσει στην αντίληψη κάποιο κατάλοιπο του εργοστασίου!
Εκτός αν υπάρχει κρατικό απόρρητο πρόγραμμα να εξαφανίζονται όσοι έχουν θέματα ραδιενέργειας! Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση εκεί συμβαίνει ότι και εδώ! Οπότε τρώτε όσο είστε πάνω μέχρι σκασμού! Οι Ουκρανοί αυτά τρώνε μια ζωή και είναι μια χαρά!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.186
Πόντοι
3.656
ΜΛΜ  ρολογα
Ο καρκίνος στην Ουκρανία θερίζει
Προ δεκαετίας γαμουσα και μια γιατρό στο Τσερναφτσι ανάμεσα στιςςάλλες κ μου είχε πει ακριβώς ότι οι καρκίνο στο τσερναφτσι είναι δέκα φορές πάνω από τον ευρ μέσο όρο
Και τότε δεν είχε γίνει ακόμα το ατύχημα του λβοβ με την οξινη βροχή δύο,μέρες
Που τα από γαμησε ολα
Ο ντερτυ λέει ότι θα ήθελε να ισχύει
Το.μεγα θέμα είναι στην Ουκρανία οποίος μείνει μόνιμα το θα τρώει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.112
Πόντοι
5.506
Η σπονσορέτα φοράει δαχτυλίδι αρραβώνα ή μου φαίνεται;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βλακακο αμα δεν ξερεις ποιος ειμαι μετα απο τοσα χρονια εδω μεσα,σιγουρα το εχεις καψει..
ο πλεζουρας ειμαι που χυνει στην μαπα απο ιδρυσεως του μπου την καθε αναπηρη αμοιβαδα..
ΥΓ..αν διανοηθεις να σκεφτεις οτι μπορεις να παιξεις [size=15pt]αναιμακτα[/size] μαζι μου (οπως εχεις κανει με αλλους) φλασαροντας προσωπικα μου στοιχεια φορα παρτιδα,[size=30pt]σου υποσχομαι δημοσιως[/size],<<<δεν σε απειλω>>> ,τον απολυτη εξαερωση-εξαυλωση σου..
Παιξε με τα αλλα παιδακια τα πουστικα-αναρχιδα παιχνιδακια του ρουφιανακου..ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Μητσαρα μου..
Πρόσεχε μη σου φύγει καμιά κουράδα  :2funny:νομίζεις ότι αν είχα φωτογραφία σου δεν θα είχε μπει σε κάθε κολώνα? :2funny:

Θα είναι η απογοήτευση της χρονιάς αν ο παραπάνω τύπος αποδειχτεί πως δεν είναι σκληρός βαλκάνιος αλλά ...γατάκι.. :S
Εγώ δεν ψάχνω αν όμως βρω ποιός είναι σας υπόσχομαι πολύ γέλιο  :2funny:

Ναι,γιατί οι υπηρεσίες είναι για τον πούτσο.Εχεις μπει σε σπίτι να δεις πώς ζούνε?Εχεις δει τι δρόμους έχουνε?Τι φωτισμό κτλ?
Ουκρανία ξεπαγιάζεις το χειμώνα έχουν κάτι καλοριφέρ μινιατούρες,ούτε στο ένα τέταρτο των γερμανικών.Το νερό δεν είναι πόσιμο,άμα πιεις τον ήπιες.Συχνά δεν υπάρχει ζεστό νερό στο μπάνιο,τα σπίτια μπάζουνε,ούτε ηχομόνωση ούτε τίποτα.Συχνά σοβιετικές κατασκευές πολύ χαμηλών προδιαγραφών.
Για το εσωτερικό των πολυκατοικιών δε συζητάμε.Σαν ταινία τρόμου.
Οπως έλεγες ότι τα διαμερίσματα εδώ είναι πάνφθινα  :jerking: :2funny:Εδώ το χειμώνα η θερμοκρασία δεν παιφτει στο διαμέρισμα κάτω από 26 βαθμους (με -10 -15 έξω) έχω βάλει πολλές φώτο τώρα αυτά που λες τα εχεις δει σε τίποτα ντοκυμαντέρ.Πάρε και το εσωτερικό που είναι από ταινία τρόμου.η φώτο έγινε τώρα έξω από την πόρτα του διαμερίσματος μου.Πάρε και τα καλοριφέρ μινιατούρες  :2funny: :jerking:

Mήπως ρε άρχοντα, λέω εγώ τώρα, μας δείχνεις συνέχεια την ίδια γκόμενα;  :think:
Αν είχε άλλη θα μας την έβαζε  :2funny:σε κάνα χρόνο όταν πάει ξανά εκεί θα μας βάλει και άλλη κάνε υπομονή  :2funny:

Συνημμένα

• R14RPIN6stw.jpg
    R14RPIN6stw.jpg
    222,9 KB · Εμφανίσεις: 45
  • kal.jpg
    kal.jpg
    299,7 KB · Εμφανίσεις: 36
  • kal2.jpg
    kal2.jpg
    267,4 KB · Εμφανίσεις: 32
  • kal3.jpg
    kal3.jpg