Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
την ιδια ποσταρει απο τοτε που αγορασε το ατθις(το οποιο εχει λιωσει-πεταξει προ 3ετιας)..
ΑΣΤΟ..
πολυ σανο λεμε!!
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΒΙΖΕΣ ΚΛΠ ΠΙΠΕΣ..
ΙΔΟΥ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΙΣΟΔΟΥ..
ΤΟΥ kman ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???

Θα πρέπει να ποσταρεις σφραγίδες,αποδείξεις,λεωφορεία,κτίρια και φαγιά.Προπαντων φαγιά που ενδιαφέρουν τον κόσμο.Γκομενες ποτέ,δε χρειάζεται.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Θα πρέπει να ποσταρεις σφραγίδες,αποδείξεις,λεωφορεία,κτίρια και φαγιά.Προπαντων φαγιά που ενδιαφέρουν τον κόσμο.Γκομενες ποτέ,δε χρειάζεται.
βρε μαλαξ,εγραψα:ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΡΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟ..
ΕΣΥ λοιπον που εισαι πορνοτουριστας κ ποσταρεις την ιδια γκομενα κ το ιδιο σωβρακο εδω κ 5 χρονια,βαλε καποια αποδειξη-βιζα απο την τελευταια σου επισκεψη κ ασε τις παπαριτσες..
Υγ 1,5 ημερα στο Κιεβο,ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΟΥΝΕΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7αρι,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΜΠΟΥΤΙΚ(τζιποειδες ρολς ροις πρωτη φορα ειδα παρκαρισμενη εξω απο το escada)..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.102
Πόντοι
5.506
τσιμπα κ μια ρομαντικη απο την σεντρα της σεντρας του Κιεβου κ ασε τον kman να σας ταιζει σανο με φωτο 5ετιας!!!
Υγ ο dirty μαλλον θα ξερει κ τον δρομο..
Υγ1 Αντε Καληνυχτα..

Τούμπανο το μουνέτο.  :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ΕΣΥ λοιπον που εισαι πορνοτουριστας κ ποσταρεις την ιδια γκομενα κ το ιδιο σωβρακο εδω κ 5 χρονια,βαλε καποια αποδειξη-βιζα απο την τελευταια σου επισκεψη κ ασε τις παπαριτσες..
Υγ 1,5 ημερα στο Κιεβο,ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΟΥΝΕΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7αρι,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΜΠΟΥΤΙΚ(τζιποειδες ρολς ροις πρωτη φορα ειδα παρκαρισμενη εξω απο το escada)..

Γιατί δεν τραβάς μια φωτό από τις πανάκριβες μπουτίκ?Ακου δεν έχει μουνιά το Κίεβο.
Θα πρέπει να γράψεις 100 φορές οτι δεν πήγα και μετά θα ποστάρω τη φωτό από το διαβατήριο.Πρώτα όμως θα το γράφεις συνέχεια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.102
Πόντοι
5.506
Γιατί δεν τραβάς μια φωτό από τις πανάκριβες μπουτίκ?Ακου δεν έχει μουνιά το Κίεβο.
Θα πρέπει να γράψεις 100 φορές οτι δεν πήγα και μετά θα ποστάρω τη φωτό από το διαβατήριο.Πρώτα όμως θα το γράφεις συνέχεια.

Αφού μας έβαλε τη σφραγίδα στο διαβατήριό του ρε τύπε. Εσύ δε μας έχεις βάλει αποδεικτικό, το ασανσέρ σου θυμίζει Λακόμπα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αφού συναντήθηκα με το Dirty λέμε Κίεβο,πώς δεν ήμουν εκεί?
Αντε βλάκα να σου βάλω και τη φωτό από το διαβατήριο όπως βάζεις εσύ.

uekaHF.jpg

Εσύ μπορείς να βάλεις φωτό από κανένα μουνί?Η θα ποστάρεις κανά λεωφορείο?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.102
Πόντοι
5.506
Αφού συναντήθηκα με το Dirty λέμε Κίεβο,πώς δεν ήμουν εκεί?
Αντε βλάκα να σου βάλω και τη φωτό από το διαβατήριο όπως βάζεις εσύ.

uekaHF.jpg

Εσύ μπορείς να βάλεις φωτό από κανένα μουνί?Η θα ποστάρεις κανά λεωφορείο?

Tώρα πιστεύω οτι του έκανες τα μούτρα κρέας, διαβατήριο μαζί με βαλκανικά δαχτυλάκια δε μπορεί να ποστάρει αυτός.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τους βαριέμαι τους πονηρομαλάκες.Πιάστηκε από το οτι έγραψα για βίζα και σου λέει αφού δεν παίζει βίζα για Ουκρανία,προφανώς δεν πήγε.Ναι βρε μάλακερ,η βίζα ήταν για Ρωσία.Για Ουκρανία δεν έχει βίζα από το 2005 αν θυμάμαι καλά.
Αλλά έτσι είναι αυτοί οι πονηρομαλάκες.Ούτε καν θα πει οτι σκέφτηκε έτσι.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ άλλος λόγος να βρεθεί κάποιος Ουκρανία!!! :headbang: Ακόμα και σε ενδιάμεσο πτήσεων, βγαίνεις έξω και τα γαμάς όλα!!  :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.102
Πόντοι
5.506
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ άλλος λόγος να βρεθεί κάποιος Ουκρανία!!! :headbang: Ακόμα και σε ενδιάμεσο πτήσεων, βγαίνεις έξω και τα γαμάς όλα!!  :rockon:

Είστε κακεντρεχείς. Μπορεί να πήγε για αξιοθέατα και σουβενίρ.

URL]]

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ άλλος λόγος να βρεθεί κάποιος Ουκρανία!!! :headbang: Ακόμα και σε ενδιάμεσο πτήσεων, βγαίνεις έξω και τα γαμάς όλα!!  :rockon:

Ετσι παριστάνουν όλοι τους υπεράνω.Οτι απαξιούν.Τι πήγε δηλαδή Ουκρανία?Να φάει μπορς?
Είναι σα να πάει κάποιος Ρόδο και να λέει δε θα κολυμπήσω.
Πάντως Ουκρανία έχει πολύ πράμα έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση σε σχέση με πέρυσι.Πέρυσι ήταν νέκρα,δεν έβλεπες σοβαρές γκόμενες,όλες πετούσαν εδώ κι εκεί ανά τας Ευρώπας.Φέτος έχουν γυρίσει.Τρελλό μουνί.
Αλλά θέλει μέτωπο ρευστού.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.102
Πόντοι
5.506
Ετσι παριστάνουν όλοι τους υπεράνω.Οτι απαξιούν.Τι πήγε δηλαδή Ουκρανία?Να φάει μπορς?
Πάντως Ουκρανία έχει πολύ πράμα έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση σε σχέση με πέρυσι.Πέρυσι ήταν νέκρα,δεν έβλεπες σοβαρές γκόμενες,όλες πετούσαν εδώ κι εκεί ανά τας Ευρώπας.Φέτος έχουν γυρίσει.Τρελλό μουνί.

Εγώ πάντως θέλω να πάω στη Ρόδο να βρω κανένα μαγαζί με τέτχοια.

URL]]

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βγήκα με τον Dirty μου έδειχνε κάτι μέτριες στα παγκάκια,του λέω αυτές είναι μέτριες,εμείς πάμε σε οχτώ και πάνω.Επιασα βέβαια τα αρχίδια μου σε όλες τις προσεγγίσεις αλλά με επιμονή κάτι γίνεται.
Δηλαδή έχει τόσες πολλές μούνες που σίγουρα κάτι θα κάνεις.Αλλά θέλει τρέξιμο,συνεχή κίνηση,καφέ,ρεστωράν,κλαμπιές κτλ.Από τίντερ φλόμωσα στις πουτάνες.Εχει καλές περιπτώσεις βέβαια αλλά καμία σχέση με τα οχτάρια που βλέπεις έξω.
Το πρόβλημα Ουκρανία είναι τα σκαμς.Γενικά σε σκαμάρουν οι πάντες.Ρωσία υπήρχαν στάνταρτς στα ξενοδοχεία,τα εστιατόρια value to money,Ουκρανία τρως και πίνεις σκατά και πληρώνεις χρυσάφι.Από την άλλη βέβαια Ουκρανία κινείσαι πολύ ευκολότερα,χύμα χώρα χωρίς κανόνες ενώ Ρωσία σε περιορίζουν.Αυτό απαγορεύεται,το άλλο δε γίνεται κτλ.Βέβαια οι κανόνες βοηθάνε την ποιότητα,η Ουκρανία είναι πιο πολύ χυμαδιό φάση.
Το ίδιο αντανακλάται και στις γκόμενες,η Ρωσίδα δηλαδή έχει ποιότητα,πνευματικότητα,κουλτούρα κτλ ενώ η Ουκρανή βασίζεται περισσότερο στην εμφάνιση,τους βύζους κτλ,είναι πιο χύμα.
Αλλά Ουκρανία μπορείς εύκολα να γαμήσεις μια 20-25 χρόνια μικρότερη,15-20 πόντους ψηλότερη ενώ Ρωσία είναι βασικά αδύνατον,θα πας σε 10-15 χρόνια μικρότερη στην καλύτερη.Ρωσία είναι καλύτερα αν ψάχνει κάποιος σύζυγο πιστεύω ή μόνιμη σχέση,Ουκρανία είναι καλύτερα για πούτσο,ξεπέτα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.186
Πόντοι
3.656
τι να κάνουν στην Ευρώπη
Η εργατική κ μεσαία τάξη γαμπροι εκτός Ελβετίας κ Νορβηγίας  έχουν διαθέσιμα από 500 έως 1000 ευρώ το μήνα
Δεν μπορούν να ανταποκριθουν σε αυτά που φαντάζομαι αυτά τα χαζά πουτσο δοχεία εξ ου κ έκοψαν τις ευρωπας  διαπιστονωντας ότι εκτός από κάποιους μαλκες που πάνε Κίεβο πουθενά δεν χαρίζουν όχι πεντοχιλιαρα κ διχιλιαρα αλλά ούτε πεντακοσαρικα στην δυτ Ευρώπη
Ανθραξ ο θησαυρός
Την έχουν περάσει κι οι ρουμανες αυτή την φάση
Απλά τότε το όνειρο κράτησε καμμια επταρτια
Οι Ουκρανες κατάλαβαν ότι πήραν τον πουλο σε μια τριετία μεσα
Το πεδίο έχει βελτιωθεί και στο Κισιναου με ενημερώνουν
Σύντομα θα το τεστάρω και αυτό κ θα ενημερώσω τους ο λίγους πραγματικά ενδιαφρτομενους

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ θαυμάσιες μαρσούτκες στη Ρωσία για να χύσει ο whois.

qUxM1z.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.186
Πόντοι
3.656
Σωστός ο παίχτης!!
στο Κίεβο σωστά παρατηρησες ότι το επίπεδο είναι χαμηλό
Προ του πολέμου δε που μάζεψε πολλά νιμου αναγκαστικά στην πρωτεύουσα ήταν κι άλλο κάτω
Αλλά δεν έχει κάποια  υπεραξια σαν Πόλη στο θέμα ποσότητα στην ποιότητα
Έχει σποτ καλά θέματα
Την κατάσταση διασωζει το κασερο-ιζυγκοινγκ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τι να κάνουν στην Ευρώπη
Η εργατική κ μεσαία τάξη γαμπροι εκτός Ελβετίας κ Νορβηγίας  έχουν διαθέσιμα από 500 έως 1000 ευρώ το μήνα
Δεν μπορούν να ανταποκριθουν σε αυτά που φαντάζομαι αυτά τα χαζά πουτσο δοχεία εξ ου κ έκοψαν τις ευρωπας  διαπιστονωντας ότι εκτός από κάποιους μαλκες που πάνε Κίεβο πουθενά δεν χαρίζουν όχι πεντοχιλιαρα κ διχιλιαρα αλλά ούτε πεντακοσαρικα στην δυτ Ευρώπη
Ανθραξ ο θησαυρός
Την έχουν περάσει κι οι ρουμανες αυτή την φάση
Απλά τότε το όνειρο κράτησε καμμια επταρτια
Οι Ουκρανες κατάλαβαν ότι πήραν τον πουλο σε μια τριετία μεσα
Το πεδίο έχει βελτιωθεί και στο Κισιναου με ενημερώνουν
Σύντομα θα το τεστάρω και αυτό κ θα ενημερώσω τους ο λίγους πραγματικά ενδιαφρτομενους

Αυτές δεν καταλαβαίνουν οτι τα πιο πολλά δυτική Ευρώπη φεύγουν σε λογαριασμούς.Δηλαδή ο άλλος και 3 χιλιάρικα εισόδημα να έχει καθαρά,τα δύο φεύγουν σε ενοίκια,δόσεις κτλ,οπότε η ρευστότητα είναι κατ ανάγκη περιορισμένη.Ουκρανία οι υπηρεσίες είναι για τον πούτσο και δεν έχουν να πληρώνουν πολλούς λογαριασμούς οπότε νομίζουν οτι ο Δυτικός βάσει εισοδήματος θα τους παρέχει 2000 ευρώ μηνιαίως,κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σωστός ο παίχτης!!
στο Κίεβο σωστά παρατηρησες ότι το επίπεδο είναι χαμηλό
Προ του πολέμου δε που μάζεψε πολλά νιμου αναγκαστικά στην πρωτεύουσα ήταν κι άλλο κάτω
Αλλά δεν έχει κάποια  υπεραξια σαν Πόλη στο θέμα ποσότητα στην ποιότητα
Έχει σποτ καλά θέματα
Την κατάσταση διασωζει το κασερο-ιζυγκοινγκ

Κίεβο είχε υπέρμουνα παντού,τι λες τώρα.Γκόμενες άνω του 175,νεαρές,λεπτές με πολύ ωραίους κώλους έβλεπες κάθε λεπτό στο κέντρο.
Πέρυσι αγωνιζόμουνα να βρω μία και φέτος ήταν όλες εκεί στη μάπα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom