Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.237
- Πόντοι
- 506
Ich hoffe doch sehr, dass du der Russenstute tief in den Arsch gefickt hast.Το βαλκανικό μου χέρι σε δράση.
Ich hoffe doch sehr, dass du der Russenstute tief in den Arsch gefickt hast.Το βαλκανικό μου χέρι σε δράση.
μην παιρνεις και ορκο...Ich hoffe doch sehr, dass du der Russenstute tief in den Arsch gefickt hast.
ουκρανια τα ιδιαΜετά το γάμο πόσο λες να πηγαίνει το μηνιάτικο σπόνσορινγκ;
Εδώ η Ρωσίδα.Ορισμένα πράγματα μένουν σταθερά όπως το βαλκανικό χέρι [size=14pt]ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΣΩΒΡΑΚΟ.[/size]
Αυτό τι είναι, διάδρομος πυρηνικού εργοστασίου;
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=20757.0;attach=1130512;image[/img[/URL]]
[/quote]ρωσσιδα γκομενα του ΒΠ
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=20757.0;attach=1130514;image[/img[/URL]]
Ωραίο γκομενέτο Μήτσο.
[/quote]ΚΛΙΝΤ επεσες στην παγιδα
επιδειξη χλιδης κανει ο πορνομιτσοφ
ΚΛΙΝΤ επεσες στην παγιδα
επιδειξη χλιδης κανει ο πορνομιτσοφ
ο χουα ηλθον ηδον κι απηλθον νομιζωΔεν κάνει επίδειξη γκομενέτου στον βαλκάνιο και τον γχου;;
Πλάκα πλάκα αυτός θα μπορούσε να πει ότι στη φωτογραφία είναι μιά γκόμεναρωσσιδα γκομενα του ΒΠ
Πλάκα πλάκα αυτός θα μπορούσε να πει ότι στη φωτογραφία είναι μιά γκόμενακαι να επιμένει κιόλας
.
Ο Βλάκμαν γιά δε μας έχει βάλει φωτογραφίες από το (διαμέρισμα) που μας είπε ότι μένει?Εκτός από αυτες της δυο που δε φενεται τίποτα.Ο Βαλκάνιος φουκαράς μας έβαλε φώτο από μεσητικό και μας είπε ότι είναι το διαμέρισμα του
.Πιστεύω οι αναγνώστες έχουν καταλάβει ότι αυτοί οι φουκαράδες στη Γερμανία είναι γιά κλάματα
![]()
α ρε χουας που σου χρειαζεται :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:Και οι φουκαράδες στην Ελβετία τα ίδια σκατά Μήτσο.![]()
α ρε χουας που σου χρειαζεται :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
θα πεταξει σκορπιους στο ντελιβεραδικο,να δω μετα σε ποιο πατωμα θα κοιμασαι...Εντάξει, αυτό είναι σοβαρη απειλή.![]()
![]()
![]()
![]()
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXΑΧΑΧΧΧΑνομίζεις ότι αν είχα φωτογραφία σου δεν θα είχε μπει σε κάθε κολώνα? Εγώ δεν ψάχνω αν όμως βρω ποιός είναι σας υπόσχομαι πολύ γέλιο
τα ανατολικα θρεντ ειναι δικα μας δεν θα μας τα παρει κανειςAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXΑΧΑΧΧΧΑ
Τιτανιε Πορνο ΠορνοΜεταναστη, αυτο ακουγεται πολυ σατανικο, ουτε ο γιος του σατανα δεν θα το εκανε!!!
υγ.
Παρακαλουντε οι κκ Μιδας και λοιποι, να μην ζαλιζουυν τα @@ του Μεταναστη και του Αρχηγου, με ανουσια πραγματα! Κοινως εχετε σπαμαρει ολα τα ανατολικα νηματα σχεδον.
Αφηστε τους σε ησυχιας, μπας και γραψουν τιποτα και μορφωθουμε! Εχετε αναγκασει τον αλλον αντις για γραφει για μουνια να δειχνει καλοριφερ Η εαν εχει νεα ραφη το σωβρακο!
Εκκληση προς Δημητρακης29 !
Πρεπει να αναλαβεις δραση για το θεμα της αποχης!!!
Δε χρειάζεται καν να πάει εκεί.Ο πραγματικός Γερμανός 45-50 ετών δε μιλάω γιά το φτωχομπινέ μετανάστη που μένει σε οικοτροφείο σαν και σένα και δουλεύει 14 ώρες τη μέρα γιά 2.000 ευρώ το πολύΟ μόνος στο θρεντ του Κιέβου που έχει ποστάρει γκόμενες από Κίεβο είμαι εγώ.Αυτό δεν είναι τυχαίο.
Αν έρθει κάποιος αρχάριος Κίεβο μάλλον δεν είναι εύκολα τα πράγματα όπως παλιά.Πιθανόν θα τον σκαμάρουν,θα γαμήσει εξάρια δίνοντας μεγάλα ποσά κτλ.Το Κίεβο είναι για αυτούς που πάνε συχνά.
Οι σεμιπρος που υπήρχαν παλιά χιλιάδες τώρα έχουν εξαφανιστεί πρακτικά από το mamba.Για να στείλεις μηνύματα στις υπόλοιπες πρέπει να πληρώνεις ένα ευρώ το πρώτο μήνυμα αν δεν περνάς το ηλικιακό φίλτρο της γκόμενας.Οπότε φεύγουν πολλά λεφτά στα σάιτς άνευ λόγου και το επίπεδο και ο αριθμός από τις γκόμενες έχουν πέσει δραματικά.Οπότε μένει το τίντερ που είναι φουλ στις σκάμερς όταν μιλάμε για τουρίστες άνω των 45 ετών.
Οπότε το πιο πιθανό είναι αν πάει κάποιος είτε για πληρωμένο είτε freebies για πρώτη φορά πιθανότατα θα αποτύχει και θα απογοητευτεί.Για σπόνσορινγκ αλλάζει η φάση αλλά θέλει τρέξιμο.Εχει όμως υλικό.