Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.314
Πόντοι
216
Μπηκα να διαβασω κατι ευχαριστο σε αυτο το νημα,
και με επιασε η καρδια μου με το να λεμε ποσο τραγικη ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα...

Δεν ειναι και τοσο τραγικα αν το καλοσκεφτεις, εμεις τα κανουμε λιγο τραγικα
Τραγικα ηταν το 50 που αν ειχες 2 ανυπανδρες αδερφες επρεπε να λιωσεις στη δουλεια να τις προικισεις, και φυσικα γυναικα για τον εαυτο σου ουτε συζητηση.
Σημερα τουλαχιστον ο καθενας ειναι ελευθερος να βρει γυναικα οτι ωρα γουσταρει.
Να τα λεμε και αυτα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
οκ τυπε μου..
Το αγαμισταν φταιει ή οι επισκεπτες τελικα???
Επιμενεις οτι υπαρχει διαφοφοποιηση στην ποιοτητα τους???
Οι ιδιοι μπιχλες που ερχονταν,ερχονται κ τωρα..
Θα απαντήσω αύριο σε αυτές τις ερωτήσεις που φαίνονται εύλογες!
Ή απάντηση όμως έχει να κάνει με την αμφίδρομη ευθύνη του "μαζί τα φάγαμε" ...
Το αγαμιστάν χαλάει ήδη δύσκολους και μαζεμένους επισκέπτες! 
Οι μπίχλες που έρχονταν κάποτε είναι οι ίδιοι αλλά σε χειρότερη μοίρα διότι έχουν κι αυτοί στις χώρες τους σοβαρότατα θέματα!
Τα υπόλοιπα αύριο..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το προβλημα δεν ειναι μονο τα τουριστικα μερη, η σεξουαλικοτητα των ανθρωπων γενικα, φθινει παγκοσμιως, πλησιαζουμε ολοι οι υπολοιποι τους Ιαπωνες, που ειναι παντα πιο μπροστα απο ολη την υπολοιπη ανθρωποτητα σε εξελιξη, και οι οποιοι εχουν σοβαρο προβλημα απο τη γενικη μειωση του σεξ.
Απλα ο κοσμος δε θελει να γαμηθει τοσο οσο παλια.
Οπως ειπωθηκε, η παλια τουριστρια καθοταν να γαμηθει με τον πρωτο αγαρμπο που της την επεφτε στη Ροδο, για να φαει ελληνικη πουτσα και να μαζευει εμπειριες.
Η σημερινη γκομενα, αν κανει μια ωραια βολτα σε αρχαια, απολαυσει ενα ωραιο μπανακι και ηλιοθεραπεια, φαει ενα ωραιο φαγακι σε ελληνικη ταβερνα, παιξει με το κινητο της, το fb και το Instagram κανα 5ωρο, συζητησει με τις φιλες της για καθε θεμα (πλεον οι παραστασεις που εχουν ειναι απειρες) και βγει το βραδυ για ενα χαλαρο ποτακι διπλα στο κυμα, μπορει να γυρισει στο δωματιο της γεματη και να δει μια ταινιουλα στο κινητο, να παιξει ενα game, κλπ και να νιωθει οτι η μερα της γεμισε και οτι δεν της λειπει τιποτα
Δεν της λειπει το σεξ πολυ, αντιθετως, το να μπλεξει με εναν αγαρμπο, νταμαροβλακα που ειναι ολη μερα γυμναστηριο, μπαλα και τουπε, απλα για να γαμηθει 20 λεπτα, μπορει και να της φανταζει ο απολυτος εφιαλτης.
Ασε που με τοσους δονητες και λοιπα παιχνιδια, μπορει να το παιξει μονη της ενα δεκαλεπτακι και να νιωσει λιγη σεξουαλικη απολαυση που της ειναι αρκετη.
Φυσικα αυτο δε συμβαινει παντα, αλλα ακομα και αν συμβαινει τις μισες ημερες μιας γκομενας, επι τοσες γκομενες, οδηγει σε δραματικη μειωση του προσφερομενου μουνιου.
Αντιθετα παλια, η γκομενα αν δε γαμιοταν, θα στριφογυρνουσε τη νυχτα στο κεβατι της σα λυσσασμενη και θα τον αρπαζε απο τον πρωτο τυχοντα, απλα για να γεμισει τη μερα της

Απ'τα καλύτερα ποστ που έχουν γραφτεί.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
καλά κρασιά βαλκάνιε ποια ασπροβάλτα  :think:

μάλλον δεν πιάνεις το τρολάρισμα του γερό Μίδα  :2funny: :2funny:

είμαι σ' ένα από τα τοπ τουριστικά μέρη στη βόρεια ελλάδα, το έχει αναφέρει πολάκις και ο μέντορας σου kman2  ;) και έχει έρθει πολλες φορές στο παρελθόν για καμάκι στα μέρη μου.

φαίνεται δεν διαβάζεις εντατικά το νήμα έχω αναφέρει απ' εξω απ' εξω που περιπου ειμαι. μην τα θελετε και ολα μασημενη τροφη διαβαστε και λιγο πιο εντατικα το νημα  :-

που πηγαν τα καλοκαιρια τελη 90'ς αρχες 2000-2005  :'( :'( :'( :'(

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Συμφωνώ.

Τώρα πάμε σε μια ερωτησή προς όλους τους tinderαδες. Ασχολήθηκα μια φορά με tinder πριν πάω ταξίδι. Πλήρωσα μια φορά για plus και τίποτε άλλο. Το αποτέλεσμα ήταν ότι είχα matches αλλά χαμηλότερου επιπέδου (αν υπολογίσεις το "πείραγμα" στις φωτό) από αυτά που μπορούσα να χτυπήσω live, οπότε το παράτησα 2 μέρες μετά την άφιξή μου στον προορισμό. Κάποια στιγμή κάθησα και διάβασα το πως δουλεύει ο αλγόριθμος και κατέληξα στο εξής:

Όλο το παιχνίδι, αν κάποιος είναι εμφανίσημος, είναι σε πόσες και σε ποίες δείχνει ο αλγόριθμος το προφίλ σου. Εκεί είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Τι λέτε? Είναι σωστή η εικασία? Αν ναι, πως βελτιώνεις την παραπάνω παράμετρο?

Έχω λάβει την απάντηση του pink floyd σε πμ η οποία επιβαιβεώνει την εικασία μου, αλλά θέλω τη γνώμη σας.

ΥΓ. Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι αν είσαι "εκλεκτικός" στο swiping, το σύστημα προσαρμόζεται και σου δείχνει πιο πολλές ωραίες.

ΥΓ2. Για τη γκόμενα που έβαλες φωτό στο κολυμβητήριο, δεν κατάλαβα τη φάση. Θα γνώριζες μια παλιά σου γκόμενα ή γνωστή σε κάποιον, αγνωστο σε εσένα, που θα σου έστελενε πμ?

Το συστημα τους ψιλοπεταει στα σκουπιδια τους τυπους οι οποιοι κανουν right swipe σε ολες.. ειναι οι τυποι οι οποιοι απλα πανε καπου, κανουν match με πολλες που ειναι μεταξυ αλλων οι περισσοτερες μπαζα και δεν μιλανε ποτε !

Κατι που εχω αντιληφθει και εχω επισης ακουσει και στο youtube , δεν ειναι μονο το ποσα προφιλ με πολλα likes θα κανουν match μαζι σου..
ΕΙναι και το ποσα μυνηματα θα ανταλλαξεις...

Τα προφιλ που στελνουν μηνυματα θα ανεβουν ψηλα..

Τα προφιλ που στελνουν μηνυματα και λαμβανουν απαντησεις θα ανεβουν ακομα πιο ψηλα.

Δηλαδη Αρεσει+στελνει+και δεν στελνει μαλακιες αρα ειναι σοβαρος .. να τον βαλουμε απο τους πρωτους αυτον !

Αρα Νο 1 Ποσες κοπελες θα σου κανουν like, πολλες ? Αρα εισαι ωραιος σε βαζουμε στους πρωτους. Καμια ? Εισαι μπαζο, παρε πουλο κατσε στον πατο

Νο2 Στελνεις ? Σε θελουμε γιατι δειχνεις δραστηριος, Πηγαινε και εσυ πανω. Εισαι και ωραιος. Ανεβαινεις πιο ψηλα! Δεν εχεις like και δεν μιλας ? Κανε delete την εφαρμογη

Νο3 Ανοιγεις κουβεντες, δηλαδη 10 μηνυματα? Και εισαι κ ωραιος ? Εφυγες τοπ ! Τετοιους θελουμε

Ακριβως το ιδιο συμβαινει και με τα γυναικεια προφιλ...

Εχοντας λοιπον πληρωσει πολλα λεφτα σε Boost, εφτασα να εχω μαζεψει σχεδον 10.000 likes, να εχω μιλησει με 2-3.000 γκομενες και να εχω ανεβει στα τοπ ρανκ του app

Να πω ομως και το δικαιο που κανει η εφαρμογη ! Αν πληρωσει ενα μπαζο θα το δω και απλα θα το προσπερασω..
Γιατι αν δεν πληρωσει δεν θα το δω

Το ιδιο και τα ωραια κοριτσια, πλεον μου πεταει μονο ωραια κοριτσια γιατι ταιριαζουν τα προφιλ μας συμφωνα με τα παραπανω κριτηρια !

Η εφαρμογη ειναι δικαιη. Σου δινει ωστοσο την ευκαιρεια να σε δουν κοπελες που δεν θα σε προσεχαν αλλιως, χωρις να χρειαζεται να ξοδεψεις χιλιαδες ευρω σε δωρα κλπ Απλο!

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Το προβλημα δεν ειναι μονο τα τουριστικα μερη, η σεξουαλικοτητα των ανθρωπων γενικα, φθινει παγκοσμιως, πλησιαζουμε ολοι οι υπολοιποι τους Ιαπωνες, που ειναι παντα πιο μπροστα απο ολη την υπολοιπη ανθρωποτητα σε εξελιξη, και οι οποιοι εχουν σοβαρο προβλημα απο τη γενικη μειωση του σεξ.
Απλα ο κοσμος δε θελει να γαμηθει τοσο οσο παλια.
Οπως ειπωθηκε, η παλια τουριστρια καθοταν να γαμηθει με τον πρωτο αγαρμπο που της την επεφτε στη Ροδο, για να φαει ελληνικη πουτσα και να μαζευει εμπειριες.
Η σημερινη γκομενα, αν κανει μια ωραια βολτα σε αρχαια, απολαυσει ενα ωραιο μπανακι και ηλιοθεραπεια, φαει ενα ωραιο φαγακι σε ελληνικη ταβερνα, παιξει με το κινητο της, το fb και το Instagram κανα 5ωρο, συζητησει με τις φιλες της για καθε θεμα (πλεον οι παραστασεις που εχουν ειναι απειρες) και βγει το βραδυ για ενα χαλαρο ποτακι διπλα στο κυμα, μπορει να γυρισει στο δωματιο της γεματη και να δει μια ταινιουλα στο κινητο, να παιξει ενα game, κλπ και να νιωθει οτι η μερα της γεμισε και οτι δεν της λειπει τιποτα
Δεν της λειπει το σεξ πολυ, αντιθετως, το να μπλεξει με εναν αγαρμπο, νταμαροβλακα που ειναι ολη μερα γυμναστηριο, μπαλα και τουπε, απλα για να γαμηθει 20 λεπτα, μπορει και να της φανταζει ο απολυτος εφιαλτης.
Ασε που με τοσους δονητες και λοιπα παιχνιδια, μπορει να το παιξει μονη της ενα δεκαλεπτακι και να νιωσει λιγη σεξουαλικη απολαυση που της ειναι αρκετη.
Φυσικα αυτο δε συμβαινει παντα, αλλα ακομα και αν συμβαινει τις μισες ημερες μιας γκομενας, επι τοσες γκομενες, οδηγει σε δραματικη μειωση του προσφερομενου μουνιου.
Αντιθετα παλια, η γκομενα αν δε γαμιοταν, θα στριφογυρνουσε τη νυχτα στο κεβατι της σα λυσσασμενη και θα τον αρπαζε απο τον πρωτο τυχοντα, απλα για να γεμισει τη μερα της

Φιλε μου θα σου πω το εξης και οποιος θελει ας κανει το ιδιο.

Εφαρμοζω ακριβως το ιδιο Lifestyle με γκομενες, οπου παω περναω καλα, και δεν μου καιγεται καρφι αν γαμησω.. Και τι καταφερνω ? Και περναω καλα, και μου ερχονται γιατι βλεπουν οτι δεν τρελαινομαι για αυτες.

Ουτε το σεξ μου λειπει ουτε οι ωραιες γυναικες. Και αυτο βγαινει προς τα εξω

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Παραλία δεν ήταν ποτέ εύκολα τα πράγματα.Εγώ πήγαινα από το 2001.Εβγαλα γκόμενα με το καλημέρα αλλά δεν ήταν ποτέ πάρα πολύ εύκολα ήταν όμως ευκολότερα από ό,τι σε άλλα μέρη γιατί συγκέντρωνε πολλές Σλάβες.
Σκάγαμε τότε 2-3 καμάκια από την Αθήνα σίγουροι οτι θα τρώγαμε τις γκόμενες από τους βλάχους.
Μετά αρχίσανε να πλακώνουν Αλμπάνια στα κλαμπ και να χαλάνε τη φήμη του Ελληνα,οι Σέρβοι σκλήρυναν και οι Τσέχες,Πολωνέζες κρίσιμης ηλικίας άρχισαν να πάνε νησιά αφού βελτίωσαν την οικονομική τους κατάσταση οποτε έμειναν μόνο γκρουπ μαθητριών από Πολωνία και τεράστιος αριθμός Σερβίδων που ήταν πάντα οι πιο ακατάδεχτες.
Εντάξει Παραλία η θάλασσα είναι εντελώς χάλια σε σχέση με νησιά αλλά τα ξενοδοχεία είναι συγκριτικά πάμφθηνα και οι γκόμενες δεν πληρώνουν αεροπορικό έρχονται με λεωφορεία από Κατοβίτσε,Βρότσλαβ,Μπρνο,Νις κτλ.Πώς και πώς περιμέναμε τις αφίξεις την Παρασκευή λεωφορεία γεμάτα Σλάβες.

Κατερίνη όντως η θάλασσα είναι σκατά κι αυτό είναι μείον.Αν είχε και καλή θάλασσα θα ήταν ο απόλυτος προορισμός.Χαλκιδική ας πούμε έχει σούπερ θάλασσες,αλλά δεν έχει Τσέχες και Πολωνέζες.Μόνο οικογένειες Σερβοσκοπιανών και γενικά Σερβίδες γκομενιασμένες.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.314
Πόντοι
216
Πολυ ωραιο ποστ ,για Ιαπωνια διαβαζα τις προαλες ενα αρθρο για το ποσο μεγαλο κομματι του πληθυσμου ειναι παρθενες και παρθενοι στα 40 τους ... μολις εφθασε Τοκιο και φιλος που ειναι μελος του φορουμ στελνοντας μου καποιες φωτο ¨απο τα μινι μαρκετ που διπλα στις καραμελες ειναι γεματο τσοντοπεριοδικα.
Στο οχι πολυ μακρινο μελλον για τον περισσοτερο κοσμο θα ειναι μονο πορνο ,μαλακια και εικονικο σεξ ,εκει οδηγουμαστε δυστυχως ...

1 στους 10 Ιαπωνες 40 ετων ειναι παρθενος:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Στο οχι πολυ μακρινο μελλον για τον περισσοτερο κοσμο θα ειναι μονο πορνο ,μαλακια και εικονικο σεξ ,εκει οδηγουμαστε δυστυχως ...

δυστυχώς φίλε Τάσο ζούμε στην εποχή του matrix και του internet όλοι είμαστε πλέον σε μια οθόνη κολλημένοι και βλέπουμε, μιλάμε,  σχολιάζουμε και γράφουμε έχει χαθεί η προσωπική επικοινωνία από αρκετά μεγάλη μερίδα ανθρώπων με αποτέλεσμα αυτό να έχει αρνητικό αντίκτυπο και στο σεξ. το συμπέρασμα μου είναι όσο η τεχνολογία εξελίσσεται το σεξ μειώνεται δραστικά.

Επισκέπτης
... ζούμε στην εποχή του matrix και του internet όλοι είμαστε πλέον σε μια οθόνη κολλημένοι και βλέπουμε, μιλάμε,  σχολιάζουμε και γράφουμε έχει χαθεί η προσωπική επικοινωνία από αρκετά μεγάλη μερίδα ανθρώπων ...

/offtopic

καποιοι στη μακρινη ιαπωνια ζουν και μεσα σε τετοιους χωρους

και ενα μουσικο κομματι σχετικο με τη συγχρονη πραγματικοτητα 

Επισκέπτης
Χοντρό  :S

Αν γραφεις τέτοια εσύ που μένεις Ρόδο,  οι άλλοι στην ηπειρωτική Ελλάδα είναι για να χορεύουν το χορό του Ζαλόγγου :grin:

Πάντως Αθηναίοι, Θεσσαλονικείς και κάτοικοι τουριστικών περιοχών θιασώτες του αλλοδαπού μουνιού,δεν έχουν δικαίωμα να παραπονιούνται.

Όταν ήμουν φοιτητής Αθήνα, μια χαρά κάναμε του γύπες Πλάκα,Μοναστηράκι,Θησείο,κ.λ.π. και χωρίς Tinder και λοιπές παπαριές.

Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως όταν έκανα αυτό το post

Δεν υπήρξε ούτε ΕΝΑΣ Aθηναίος να μου ζητήσει έστω ένα fb,τηλεφωνάκι,κ.λ.π.

Μόνο όταν ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ επεσήμανα ότι ΚΑΝΕΙΣ δε μου έστειλε pm για το γκομενάκι, μου έστειλε ΕΝΑΣ

ΕΝΑΣ  :jerking:

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη κάποιοι στον περίγυρό μου που ασχολούνται με το μουνί και η εικονιζόμενη προωθήθηκε καταλλήλως..

Αλλά μετά μας φταίνε οι ελλεηνίδες και γράφουμε σεντόνια στο αντίστοιχο thread :jerking:
εσενα περιμενε αυτη να της βρεις αντρα :2funny:

τοσο παραμυθας εισαι

και τα αλλα για καμακι στο Μοναστηρακι γελοια ειναι φυσικα. ισως τα πιστευουν επαρχιωτες

Επισκέπτης
θα ηθελα να τραβαω με καμερα τον χαζο που θα παει να κανει καμακι εξω απο την ακροπολη. τσαντια και αστυνομια 2φαννυ~

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ.

Τώρα πάμε σε μια ερωτησή προς όλους τους tinderαδες. Ασχολήθηκα μια φορά με tinder πριν πάω ταξίδι. Πλήρωσα μια φορά για plus και τίποτε άλλο. Το αποτέλεσμα ήταν ότι είχα matches αλλά χαμηλότερου επιπέδου (αν υπολογίσεις το "πείραγμα" στις φωτό) από αυτά που μπορούσα να χτυπήσω live, οπότε το παράτησα 2 μέρες μετά την άφιξή μου στον προορισμό. Κάποια στιγμή κάθησα και διάβασα το πως δουλεύει ο αλγόριθμος και κατέληξα στο εξής:

Όλο το παιχνίδι, αν κάποιος είναι εμφανίσημος, είναι σε πόσες και σε ποίες δείχνει ο αλγόριθμος το προφίλ σου. Εκεί είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Τι λέτε? Είναι σωστή η εικασία? Αν ναι, πως βελτιώνεις την παραπάνω παράμετρο?

Έχω λάβει την απάντηση του pink floyd σε πμ η οποία επιβαιβεώνει την εικασία μου, αλλά θέλω τη γνώμη σας.

ΥΓ. Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι αν είσαι "εκλεκτικός" στο swiping, το σύστημα προσαρμόζεται και σου δείχνει πιο πολλές ωραίες.

ΥΓ2. Για τη γκόμενα που έβαλες φωτό στο κολυμβητήριο, δεν κατάλαβα τη φάση. Θα γνώριζες μια παλιά σου γκόμενα ή γνωστή σε κάποιον, αγνωστο σε εσένα, που θα σου έστελενε πμ?

Eγώ είχα το Tinder Gold που με ένα καλοστημένο προφίλ κάνεις παπάδες..

Οι αλγόριθμοι ισχύουν.
Όπως και ότι αν κάνεις λίγα likes από τα οποία μάλιστα προκύπτουν match και επίσης ανταλλάσσεις πολλά μηνύματα,το προφίλ σου προωθείται στα αντίστοιχα γυναικεία προφίλ, δηλαδή τις μουνάρες=λίγα likes από τα οποία προκυπτουν αμέσως match και οι άντρες τους γράφουν συνεχώς μηνύματα.

Ένα κόλπο που έκανα εγώ για να επηρεάζω τον αλγόριθμο υπέρ μου, ήταν πως όταν δεν χρησιμοποιούσα το Tinder, επέλεγα να ορίσω τοποθεσία πόλεις όπως η Αμπούζα ή το Λάγος, όπου για χ,ψ λόγους που δεν είναι της ώρας,είχα match με τα πιο μάχιμα γυναικεία προφίλ.
Αντάλλασσα μερικά μηνύματα για 2-3 μέρες όπου απλά έκανα copy paste με το όνομα της αντίστοιχης κοπέλας και μόλις τούρμπιζα το προφίλ,
το επανέφερα στην πόλη του ενδιαφέροντός μου και ήμουν στην πρώτη πεντάδα των Gold.
Δηλαδή στην πόλη μου,όλες οι μουνάρες έβλεπαν μέσα στα 5 πρώτα το δικό μου προφίλ ενώ στα μπάζα δεν εμφανιζόταν καν.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
στο ιτερνετ παιζουν οι προβληματικοι και αυτοι που δεν εχουν κυκλο να γνωριζουν γκομενες.
ακουστε τωρα ιστορια στην κυπρο με δολοφονια μεσο badoo.
καπιοι τουριστες πριν 6 μερες πηγαν σε ενα απομακρυσμενο χωριο με μεταλιο για να βγαλουν φωτο.
μεσα σε φρεατιο βρηκαν πτωμα!ηταν μια γυμνη φιλιπινεζα τυλιγμενη σε σεντονια.
τελικα η αστυνομια σε 2 μερες ανακαλυψε ταυτοτητα και συνελαβε τον ρουμανο πρωην συντροφο.
σπιτι του ειχε διαβατηριο και της μικρης εξαχρονης κορης του αλλα τελικα ηταν αθωος ο ρουμανος.
η φιλιπινεζα φιλη της νεκρης ειπε οτι η φιλη της συνομιλουσε με καπειον στο badoo και εδωσε ονομα.
η αστυνομια συνελαβε 2 στρατιωτικους γιατι ο δολοφονος ειχε στο προφιλ του την φωτο του αλλου ανθρωπου!τελικα ο τυπος ομολογησε οτι επνιξε την φιλιπινεζα που ειχε δεσμο και μετα σκοτωσε το παιδι σε αλλο απομακρυσμενο μεταλουργιο!τωρα ψαχνουν για το νεκρο εξαχρονο κοριτσακι.
το πειο συνταρακτικο ειναι οτι ψαχνουν και αλλες εξαφανισμενες τωρα μεσω μπαντου γιατι υποψιαζοντε ο
τυπος που ειναι υπολοχαγος στον στρατο,διαζευγμενος και ψυχας ισος να ειναι σιριαλ κιλερ.
η φιλιπινεζα χαθηκε με το παιδι το 2018 και η φιλη της κατεγγειλε τοτε στην αστυνομια.
κανεις δεν ερευνησε γιατι πολλες ασιατισες περνουν τα παιδεια και φευγουν.
αν δεν πηγαιναν οι τουριστεσ στο μεταλειο αυτο δεν θα βρεθωταν ποτε το πτωμα γιατι ειναι πανω απο 30 χρονια ανενεργο.ο στρατιωτικος συστηθηκε σαν φωτογραφος και ειχε στο φαψεβοοκ του φωτογραφιες απο τον τοπο εγκληματος.τελικα εμαθα ειναι μελος φωτογραφικης λεσχης που βγαζουν σε διαφωρα τοπια,ναυαγια φωτο τον γνωριζουν 2 φιλοι για αυτο γνωριζε αυτες της ερημικες τοποθεσιες.
πολλα τετεια εγιναν μεσο μπαντου και ουκρανια για αυτο φοβουντε οι νορμαλ που δεν εχουν και αναγγκη να παιζουν εκει.αν εχεισ κυκλο δεν χρειαζεσε αυτεσ τισ μαλλακιεσ

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
καστραφολογια
το τελος του κοσμου
Κασσανδρα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
οκ τυπε μου..
Το αγαμισταν φταιει ή οι επισκεπτες τελικα???
Επιμενεις οτι υπαρχει διαφοφοποιηση στην ποιοτητα τους???
Οι ιδιοι μπιχλες που ερχονταν,ερχονται κ τωρα..
Επισκέπτες : Απο την Ελλάδα έχει περάσει όλη η αφρόκρεμα της υφηλίου με κάθε τρόπο! Είτε επίσημα προσκεκλημένοι είτε διακριτικά και μεταμφιεσμένοι σαν απλοί τουρίστες! Τό ίδιο και στη Ρόδο! Αυτό γινόταν πάντα και θα γίνεται πάντα! Μετά υπάρχει και ένα ευρωστο 10% που πάει όπου θέλει και κάνει ότι θέλει! Ένα μερίδιο το έχουμε κι εμείς!
Πάμε τώρα στον μέσο Ευρωπαίο που εκεί γίνεται η όλη συζήτηση! Ο μέσος Ευρωπαίος μέχρι μια δεκαετία πριν ήταν ένας καλός τουρίστας απο κάθε άποψη! Κινούσε την αγορά, ήταν ευδιάθετος στη χώρα μας , διασκέδαζε και οι Ευρωπαίες ψάχνονταν με τα τοπικά καμάκια!
Μέσα όμως σε μια δεκαετία ολοκληρώθηκε μια διαδικασία "φτωχοποίησης" και περιθοριοποίησης των ευρωπαϊκών πληθυσμών στις χώρες τους!
Εχω παραδείγματα απο κοπέλες που έχασαν τη δουλειά τους για να προσληφθούν μικρότερες με λιγότερες ώρες και μικρότερα εισοδήματα στην Αυστρία, εργατών σε οικοδομές που έμεναν άνεργοι διότι προτιμούνται οι Βουλγαρορουμάνοι λόγω χαμηλής τιμής στην Ολλανδία και εμπόρων που έκλεισαν λόγω πιέσεων απο μεγάλες εταιρίες στη Γερμανία και κατέληξαν υπάλληλοι σε αυτές..
Ειδικά στη πρώτη περίπτωση οι μανατζερ των εταιριών την έφεραν την κρίση απο απληστία διότι οι επιχειρήσεις πήγαιναν μια χαρά αλλά ήθελαν επιπλέον κέρδη απο τη μείωση των μισθών των ακριβών αναλώσιμων υπαλλήλων...
Βέβαια τώρα οι συγκεκριμένες εταιρίες πάνε για να φαλιρίσουν διότι έχει πέσει η αγοραστική δύναμη του κόσμου που απευθύνονταν!  Όλο αυτό το θολό εργασιακό και οικονομικό κλίμα έχει κάνει τον ευρωπαίο κλειστό διότι ακόμα και αυτός που έχει δουλειά δεν ξέρει αν θα την έχει!
Υπο αυτές τις συνθήκες οι νέοι ανθρώποι δεν έχουν σε καμιά περίπτωση τη χαλαρή διάθεση που είχαν στο παρελθόν και οι πιο πολλοί κουβαλάνε τη μιζέρια της χώρας τους στις διακοπές τους που πρέπει να τις κάνουν διότι η σκοτεινιά του βορρά δεν αντέχεται χωρίς μια εβδομάδα το τρίμηνο στο νότο..
Τα υπόλοιπα είναι ότι ακριβώς λέει ο KristoferG!

Αγαμηστάν: H στρεβλή κατάσταση με τις γυναίκες της χώρας οδηγήσει πολύ κόσμο να στρέφονται στις ξένες! Μια Γερμανίδα πριν μερικά χρόνια ημίμπαζο είχε μετρήσει 13 πεσίματα απο το πρωί μέχρι το βράδι όταν βγήκε για μια βόλτα στη πόλη...  
Υπάρχει υπερπροσφορά αντρών  για απρόθυμες γυναίκες και συνθήκες αρνητικές ! Κλαμπ που δεν ευνοούν το φλερτ αλλά την κατανάλωση αλκοόλ, περιορισμούς σε Ρωσίδες-Ουκρανίδες-Λευκορωσίδες που είναι οι πιο ανθεκτικές σε κρίσεις(και έτσι διασκεδάζουν πιο πολύ απο τις Ευρωπαίες) και έχουν ελευθερη πρόσβαση σε ανταγωνιστικές χώρες, ακριβές τιμές λόγω ΦΠΑ και χαμηλής κατανάλωσης!

Και άλλα πολλά που τα λέμε συνεχώς!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
Δεν ειναι και τοσο τραγικα αν το καλοσκεφτεις, εμεις τα κανουμε λιγο τραγικα
Τραγικα ηταν το 50 που αν ειχες 2 ανυπανδρες αδερφες επρεπε να λιωσεις στη δουλεια να τις προικισεις, και φυσικα γυναικα για τον εαυτο σου ουτε συζητηση.
Σημερα τουλαχιστον ο καθενας ειναι ελευθερος να βρει γυναικα οτι ωρα γουσταρει.
Να τα λεμε και αυτα
Βασικα απο την δεκαετια του 50 και μετα ζουμε σε μια απο τις καλυτερες περιοδους της Δυτικης Ευρωπαικης Ιστοριας ,70 χρονια ειρηνη με αρκετα καλο βιοτικο επιπεδο για τον μεσο πολιτη.
Μεγαλη ελευθερογαμια επισης που ξεκινησε απο το 60 κυριως και σε συνδυασμο με την καταρευση του Ανατολικου μπλοκ το 90 χορτασαμε μουνι στην ηπειρο μας.
Διασκεδασαμε , ταξιδεψαμε , γαμησαμε ωραια και ποιοτικα ...δεν ηταν ολα ροδινα φυσικα αλλα σαφως καλυτερα απο αλλες εποχες και περιοχες του κοσμου. Μην ακουτε αυτα που λενε δηθεν για τα «παλια καλα χρονια» , στην φτωχεια/ανεχεια ζουσαν οι περισσοτεροι και με μια γυναικα σχεδον για ολη τους την ζωη.
Απο εδω και περα ομως εχω την αισθηση οτι τα πραγματα θα πηγαινουν προς το χειροτερο σε ολους τους τομεις ... θα δειξει βεβαια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ακόμα και στη Ρωσσία η γνώμη γιά τον Ελληνα είναι ότι είναι φτωχομπινές και κακομοίρης

Eγώ νόμιζα πως εξαιτίας σου νομίζουν ότι οι Έλληνες είναι κοντόχοντροι ΑΜΕΑ μογγολόφατσες που γαμάνε κατσίκια και πεπόνια

• Like
Αντιδράσεις: whois

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Eγώ νόμιζα πως εξαιτίας σου νομίζουν ότι οι Έλληνες είναι κοντόχοντροι ΑΜΕΑ μογγολόφατσες που γαμάνε κατσίκια και πεπόνια

Χωρίς να θέλω να διακόψω τη συζήτησή σας, το ίδιο ακριβώς πιστεύω και εγώ, είναι τα καλά του να είναι δημοφιλής και δραστήριος ο Δημητράκης μας.

Συνεχίστε.

• Like
Αντιδράσεις: Kman2

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom