Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Όταν τσουβαλιάζεις 80εκ. κόσμο σε μια χώρα που π.χ.το νότιο τμήμα της φέρνει περισσότερο σε Αυστρία και καμία σχέση δεν έχει με το βόρειο τμήμα της,είναι το ίδιο που κάνεις όταν βγάζεις ΟΛΕΣ τις ελλεηνίδες σκάρτες.
Στην ηλικία μας δεν μπορεί ΟΛΕΣ οι ελλεηνίδες που έχεις γνωρίσει να ήταν σκάρτες.

Όταν κάποιος λέει πως ΟΛΕΣ οι γερμανίδες είναι έτσι και ΟΛΕΣ οι ελλεηνίδες γιουβέτσι, μάλλον είναι ο ίδιος υπαίτιος και όχι αυτές..

Απευθύνομαι και στους 2 τώρα...
Αirbnb πριν 15χρόνια υπήρχε;
Yπήρχε όλο αυτή η τάση του ταξιδιού και κοριτσοπαρέες να παίρνουν το αεροπλάνο και να νοικιάζουν διαμερίσματα;

Δηλαδή σοβαρά τώρα για να γαμήσει ξένη κάποιος μου μένει Ρόδο πρέπει να πάει στο Βλαδιβοστόκ;
Αν δεν τσουβαλιάσω τους Γερμανούς  που είναι ο πιο επιρρεπής λαός σε τσουβάλιασμα στον κόσμο(γι αυτό και ο Adolf έκανε όσα έκανε με σύσωμη τη χώρα μαζί του) τι άλλο υπάρχει?
Αυστριακοί , Ελβετοί πάνω κάτω τα ίδια!
Και σου μιλάει άνθρωπος που και τη γλώσσα τους γνωρίζει  και έχει ζήσει στις χώρες τους και τους βλέπω και κάθε μέρα εδώ!
Ένα άλλο μεγάλο παραμύθι μιας και είναι μεγάλη εβδομάδα τους είναι πως είναι ...Χριστιανοί...  :animatedballs:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αν πάς Καρδαμυλλη και Ρωμανό και δεις τους μπαρτσοβλαχους που γαμούσαν πριν 15 χρόνια τις τουρίστριες εκεί θα πάθεις σοκ!!! Αμόρφωτοι, βλάχοι και άσχημοι με 5 λέξεις στα Αγγλικά!!!Πολλές είχαν κάνει και παιδία μαζί τους.

Σημερα που πάω εκει βλέπω τους νέους όλους πλέον να γαμούν την χούφτα τους (ενω έχει αυξηθεί ο τουρισμός) και να ακούν τις ιστορίες απο τα παλία καμάκια!!! Εγω διαφωνώ πλήρως πως φλώρεψαν οι άντρες εκεί και ειναι ο λόγος που δεν γαμούν πλέον.

Απλά αλλάξαν οι γυναικες τουρίστριες!. Είναι προφανές και αδιαμφισβήτητο. Πέρασε η μόδα του διαφορετικού και του στάσου μύγδαλα με την ξανθιά θεά να πηδίεται με τον γιδοβοσκό. Σε αυτο συνέβαλε ασφαλώς η παγκοσμιοποίηση, τα social media αλλά και η μετανάστευση που έφερε κάθε καρυδιάς καρύδι στην χώρα τους οπότε δοκίμασαν κάθε χρωματος πούτσα χωρίς να ταξιδέψουν.

Το αποτέλεσμα όμως ειναι πως αντρες στο σήμερα ανώτεροι εμφανησιακά, με την γλώσσα, με μόρφωση και ταξιδεμένοι θα δώσουν την τριπλάσσια προσπάθεια απο αυτη που κατέβαλε πριν 15 χρονια ο βλάχος με την κοιλιά και την ατάκα "lets go to my camp"!!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δηλαδή σοβαρά τώρα για να γαμήσει ξένη κάποιος μου μένει Ρόδο πρέπει να πάει στο Βλαδιβοστόκ;
Πέρασαν 2 εκ τουρίστες πέρσι  απο τη Ρόδο και κανένας δεν πήρε πάνω απο 5 γκόμενες  ακόμα και εμφανίσιμοι με χρόνο!
Μιλάω για τον κανόνα! Τώρα 1-2 φαινόμενα δεν λεει τίποτα!
Φέτος δεν το βλέπω να μιλάμε για βάση το 5 αλλά το ...2! Κι αυτές καμιά ξεχασμένη άλλων εποχών!
Η τουρίστρια του 2019 μόνο το πούτσο δεν έχει στο μυαλό της..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Όσοι ζέιτε εκτός Ελλάδας δεν τα βλέπετε αντικειμενικά. Είναι δύσκολο να καταλαβετε το καθημερινό γίγνεσθαι της χώρας αλλά και το τουριστικό σε επίπεδο διακοπων.
Και εγω όσο ζούσα έξω και γυρνούσα πίσω κάποιες μέρες έβλεπα μουνιά στους δρόμους δυνατά να κυκλοφορούν, στα νησιά πήγαινα τριήμερα και έλεγα παίζει κόσμος τουρίστριες αλλά η αλήθεια τελικά ειναι διαφορετική και την ζουν μόνοι όσοι έχουν ξεμείνει στην Ελλαδίτσα μας ή ειναι ντόπιοι σε νησια και βλέπουν τον τουρισμό καθημερινά.

Π.χ. Οι πιο πολλές που πάνε στα νησιά κάθονται συνήθως 1-2 μέρες Αθήνα. Ελάχιστες όμως ειναι μόνες πάνε πάντα με φίλες και αναζητούν 1-2 μαλάκες να τους δείξουν/ξεναγήσουν την Αθήνα. Πρέπει να προλάβεις τωρα στο διήμερο να την απομονωσείς απο την παρέα της και να την πηδήξεις κίολλας. Επιπλέον οι περισσοτερες που έρχονται είναι στο mood τουρισμού και ΟΧΙ πηδήματος όπως στο παρελθον. Μην κάνετε το λάθος και συγκρίνεται τον τουρισμό 15 χρονια πριν που ερχόντουσαν να φάνε πούτσα με τον σημερινό τουρισμό της παγκοσμιοποίησης που έρχεται για Τουρισμό ως κύριο λόγο και ΑΝ ΤΥΧΕΙ να φάει έφαγε!!

Τελικά τρώμε κάτι στην Αθήνα αλλά ειναι λόγω του σταστιστικού λάθους. Όταν περνανε 12 εκατομμυρία τουρίστες απο Αθηνα για να πάνε στα νησιά όλο και κάτι θα κάτσει μέσω Tinder. Αλλα αν αναλογιστείτε τον αριθμό είναι πολύ μικρό ποσοστό του τουρισμού και πρέπει να είσαι διατεθειμενος να κάνεις μεγάλη προσπαθεια και πολλά ραντεβού/ξεναγήσεις να τρως 1/5 ή 1/10...

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

μπράβο γιατρέ έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα όπως τα περιγράφεις  :thumbsup:

με κάλυψες 100%  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Αν πάς Καρδαμυλλη και Ρωμανό και δεις τους μπαρτσοβλαχους που γαμούσαν πριν 15 χρόνια τις τουρίστριες εκεί θα πάθεις σοκ!!! Αμόρφωτοι, βλάχοι και άσχημοι με 5 λέξεις στα Αγγλικά!!!Πολλές είχαν κάνει και παιδία μαζί τους.

Σημερα που πάω εκει βλέπω τους νέους όλους πλέον να γαμούν την χούφτα τους (ενω έχει αυξηθεί ο τουρισμός) και να ακούν τις ιστορίες απο τα παλία καμάκια!!! Εγω διαφωνώ πλήρως πως φλώρεψαν οι άντρες εκεί και ειναι ο λόγος που δεν γαμούν πλέον.

Απλά αλλάξαν οι γυναικες τουρίστριες!. Είναι προφανές και αδιαμφισβήτητο. Πέρασε η μόδα του διαφορετικού και του στάσου μύγδαλα με την ξανθιά θεά να πηδίεται με τον γιδοβοσκό. Σε αυτο συνέβαλε ασφαλώς η παγκοσμιοποίηση, τα social media αλλά και η μετανάστευση που έφερε κάθε καρυδιάς καρύδι στην χώρα τους οπότε δοκίμασαν κάθε χρωματος πούτσα χωρίς να ταξιδέψουν.

Το αποτέλεσμα όμως ειναι πως αντρες στο σήμερα ανώτεροι εμφανησιακά, με την γλώσσα, με μόρφωση και ταξιδεμένοι θα δώσουν την τριπλάσσια προσπάθεια απο αυτη που κατέβαλε πριν 15 χρονια ο βλάχος με την κοιλιά και την ατάκα "lets go to my camp"!!

+100%  :thumbsup:  :respect:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Πέρασαν 2 εκ τουρίστες πέρσι  απο τη Ρόδο και κανένας δεν πήρε πάνω απο 5 γκόμενες  ακόμα και εμφανίσιμοι με χρόνο!
Μιλάω για τον κανόνα! Τώρα 1-2 φαινόμενα δεν λεει τίποτα!
Φέτος δεν το βλέπω να μιλάμε για βάση το 5 αλλά το ...2! Κι αυτές καμιά ξεχασμένη άλλων εποχών!
Η τουρίστρια του 2019 μόνο το πούτσο δεν έχει στο μυαλό της..

έτσι ακριβώς  :thumbsup:

εγώ σ' ένα καλοκαίρι με πολύ κόπο και ιδρώτα έφαγα ένα 6αρι από Ουγγαρία.

και μια Ρουμάνα που ατύχησα να την γαμήσω διότι ήταν με γκρουπ με άλλες φίλες της και δεν μπόρεσα να την ξεμοναχιάσω.  >:(

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εγώ θέλω να κλείσω την παρένθεση για τις  τουριστικές περιοχές και δυστηχώς θα γίνω μάντης κακών αλλά με τη πορεία που έχει πάρει η νεολαία στα σεξουαλικά θέματα σε συνδυασμό με λαθρομετανάστευση, θα δούμε κι άλλα περιστατικά στυλ ... Τοπαλούδη σε τουριστικά θέρετρα όταν τα καμάκια θα μένουν χωρίς εύκολο γαμήσι...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
βαλκάνιε άστο το κομμάτι του τουρισμού δεν το κατέχεις και λες ανακρίβειες μην το πω πιο χοντρά ότι πετάς κοτσάνες.

και εγώ και ο ρολογάς που βρισκόμαστε σε τουριστικά μέρη το βλέπουμε πόσο δύσκολο γίνετε το παιχνίδι με τις τουρίστριες κάθε χρόνος που περνάει.

λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα και κάθε φέτος και χειρότερα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Εγώ θέλω να κλείσω την παρένθεση για τις  τουριστικές περιοχές και δυστηχώς θα γίνω μάντης κακών αλλά με τη πορεία που έχει πάρει η νεολαία στα σεξουαλικά θέματα σε συνδυασμό με λαθρομετανάστευση, θα δούμε κι άλλα περιστατικά στυλ ... Τοπαλούδη σε τουριστικά θέρετρα όταν τα καμάκια θα μένουν χωρίς εύκολο γαμήσι...

το απεύχομαι αυτό να μην ξανά γίνει ποτέ ξανά, είναι κρίμα να κλαίει και να θρηνεί μια ολόκληρη οικογένεια

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
βαλκάνιε άστο το κομμάτι του τουρισμού δεν το κατέχεις και λες ανακρίβειες μην το πω πιο χοντρά ότι πετάς κοτσάνες.

και εγώ και ο ρολογάς που βρισκόμαστε σε τουριστικά μέρη το βλέπουμε πόσο δύσκολο γίνετε το παιχνίδι με τις τουρίστριες κάθε χρόνος που περνάει.

λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα και κάθε φέτος και χειρότερα

Aν αναφέρεσαι στην Ασπροβάλτα και την θεωρείς και τουριστικό μέρος τότε πάω πάσο :S

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Aν αναφέρεσαι στην Ασπροβάλτα και την θεωρείς και τουριστικό μέρος τότε πάω πάσο :S

καλά κρασιά βαλκάνιε ποια ασπροβάλτα  :think:

μάλλον δεν πιάνεις το τρολάρισμα του γερό Μίδα  :2funny: :2funny:

είμαι σ' ένα από τα τοπ τουριστικά μέρη στη βόρεια ελλάδα, το έχει αναφέρει πολάκις και ο μέντορας σου kman2  ;) και έχει έρθει πολλες φορές στο παρελθόν για καμάκι στα μέρη μου.

φαίνεται δεν διαβάζεις εντατικά το νήμα έχω αναφέρει απ' εξω απ' εξω που περιπου ειμαι. μην τα θελετε και ολα μασημενη τροφη διαβαστε και λιγο πιο εντατικα το νημα  :-

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Σήμερα που γίνεται χαμός απο Γερμανούς στο κέντρο στη Ρόδο δεν είδα ούτε έναν να φοράει καλύτερα ρούχα απο έναν μέσο ντόπιο! Όλοι με κάτι φθαρμένες βερμούδες που τις φοράνε χρόνια...
Επειδή έχουν και αντιπαθητικές διαστροφικές σκατόφατσες δεν είναι ούτε για οίκτο...
Οι δε γερμανίδες ..όρκες με κόκκινα κοντά μαλλιά και γεμάτες άσχετα τατουάζ... Μιλάμε για οχετό ανθρώπων  :vomit:

Λες και περιγράφω ..Συριζαίους.. :happy:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Σήμερα που γίνεται χαμός απο Γερμανούς στο κέντρο στη Ρόδο δεν είδα ούτε έναν να φοράει καλύτερα ρούχα απο έναν μέσο ντόπιο! Όλοι με κάτι φθαρμένες βερμούδες που τις φοράνε χρόνια...
Επειδή έχουν και αντιπαθητικές διαστροφικές σκατόφατσες δεν είναι ούτε για οίκτο...
Οι δε γερμανίδες ..όρκες με κόκκινα κοντά μαλλιά και γεμάτες άσχετα τατουάζ... Μιλάμε για οχετό ανθρώπων  :vomit:

ενω παλαιοτερα εσκαγαν οι πριγκιπισσες της σκανδιναβιας ε???
Μια ζωη οι ιδιοι χλεμπες της ευρωπης ερχονται..
βιομηχανικοι εργατες-εργατριες,νοσοκομες,καθαριστριες,λουμπεν προλεταριατο δηλαδη..
ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΑΜΟΥΘ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
καλά κρασιά βαλκάνιε ποια ασπροβάλτα  :think:

μάλλον δεν πιάνεις το τρολάρισμα του γερό Μίδα  :2funny: :2funny:

είμαι σ' ένα από τα τοπ τουριστικά μέρη στη βόρεια ελλάδα, το έχει αναφέρει πολάκις και ο μέντορας σου kman2  ;) και έχει έρθει πολλες φορές στο παρελθόν για καμάκι στα μέρη μου.

φαίνεται δεν διαβάζεις εντατικά το νήμα έχω αναφέρει απ' εξω απ' εξω που περιπου ειμαι. μην τα θελετε και ολα μασημενη τροφη διαβαστε και λιγο πιο εντατικα το νημα  :-

Παρεμβάλλονται μακροσκελείς ακαταλαβίστικες μαλακίες και δυστυχώς το αφεντικό δεν προέβλεψε κομβίον ignore όπως σε άλλα φόρα :S

Οι δε γερμανίδες ..όρκες με κόκκινα κοντά μαλλιά και γεμάτες άσχετα τατουάζ... Μιλάμε για οχετό ανθρώπων  :vomit:

Τότε έρχονται για χ,ψ λόγους πλέον σε εσάς μόνο επιδοματίες.

Γερμανίδα όπως την περιγράφεις στο Μόναχο δύσκολα να δεις,γιατί πρωτίστως δεν θα την άφηναν να βγει έτσι από το σπίτι και έπειτα θα την έπιανε κατάθλιψη που οι άλλες είναι περιποιημένες με τα φορέματά τους.
Τέτοιες έχει Βερολίνο,Κολωνία και γενικά όπου παίζει θολοκουλτούρα..

Εδώ για να καταλάβεις οι Βαυαροί/ζες άμα πεις ότι είσαι χορτοφάγος ή ότι δεν πίνεις αλκοόλ παίζεις κατηγορία από μπάισέξουλας μέχρι βάζω κούτσουρα στον πάτο μου.
Καταλήψεις δεν έχουμε και ούτε διανοείται να κάνει κάποιος γιατί σε χρόνο dt θα μπει η αστυνομία.

Η Γερμανία είναι μεγάλη χώρα,απλά εσύ έκανες erasmus σε μούλτι κούλτι σκατούπολη και μάλλον σας στέλνουν τους επιδοματίες με τουριστικά πακέτα της πλάκας..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Παρεμβάλλονται μακροσκελείς ακαταλαβίστικες μαλακίες και δυστυχώς το αφεντικό δεν προέβλεψε κομβίον ignore όπως σε άλλα φόρα :S

άντε για να βοηθήσω λίγο θα αναφέρω το club omilos και το cocus... ;)

ο kman2 έχει αναφερθεί πολλές φορές σ' αυτά τα δυο clubs.

μπορεί να παρεμβαίνουν διάφορα ποστ με τρολλ αλλά αυτό μου δείχνει ότι δεν διαβάζεις και τα ποστ αρχηγού  :-

όπως ανέφερα και πριν ο ρολογάς και εγώ κάτι περισσότερο ξέρουμε πάνω σ' αυτό το κομμάτι των τουριστικών περιοχών ανά την Ελλάδα.

έχεις σχηματίσει μια λάθος εικόνα στο μυαλό σου όσο αφορά το παίγνιο. τα τελευταία 2-3 χρόνια στα τουριστικά μέρη ανά την Ελλάδα η κατάσταση κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δύσκολη.  :S :S

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Γερμανίδα όπως την περιγράφεις στο Μόναχο δύσκολα να δεις,γιατί πρωτίστως δεν θα την άφηναν να βγει έτσι από το σπίτι και έπειτα θα την έπιανε κατάθλιψη που οι άλλες είναι περιποιημένες με τα φορέματά τους.
Τέτοιες έχει Βερολίνο,Κολωνία και γενικά όπου παίζει θολοκουλτούρα..

Εδώ για να καταλάβεις οι Βαυαροί/ζες άμα πεις ότι είσαι χορτοφάγος ή ότι δεν πίνεις αλκοόλ παίζεις κατηγορία από μπάισέξουλας μέχρι βάζω κούτσουρα στον πάτο μου.
Καταλήψεις δεν έχουμε και ούτε διανοείται να κάνει κάποιος γιατί σε χρόνο dt θα μπει η αστυνομία.

Η Γερμανία είναι μεγάλη χώρα,απλά εσύ έκανες erasmus σε μούλτι κούλτι σκατούπολη και μάλλον σαν στέλνουν τους επιδοματίες με τουριστικά πακέτα της πλάκας..
Πέρσι έμεινα δυο μέρες στο Passau και είναι αγνώριστο σε σχέση με 5 χρόνια πριν! Είδα παραπάνω φρικιά βερολινέζικου στυλ απ' ότι θα έπρεπε και περιγράφεις!
Δεν είναι η Βαυαρία το κλειστό γεωγραφικό διαμέρισμα που δεν μολύνεται απο την σαπίλα της υπόλοιπης χώρας!
Εξάλλου ίδια τηλεόραση βλέπουν και ίδιες παραστάσεις δέχονται!
Όσο για το Μόναχο πριν 2-3 χρόνια που είχα πεταχτεί για μια πολωνέζα, στα μέσα μαζικής μεταφοράς είχε μόνο υπανθρώπους ξένους!
Είτε το δεχεσαι είτε όχι η Γερμανία έχει καταρρεύσει απο την Παγκοσμιοποίηση!
Μόνο η Ιταλία κρατάει κάπως απο τη δύση και η Αμερική! Ίσως και η Αυστραλία!  

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το μόνο σωστό που έχεις πει απο το πρωί! Βέβαια αυτή είναι και η πλειοψηφία του Γερμανικού πληθυσμού(και εργάτες γραμμών παραγωγής) που εσύ απο τα πανεπιστήμια που κινείσαι δεν τα βλέπεις!
Το οτι το κράτος τους που είναι εύρωστο τους πετάει ένα ξεροκόμματο μεγαλύτερο απ'ότι άλλα κράτη δεν τους κάνει κάτι καλύτερο!
Κάποτε ο Δάσκαλος τα είχε περιγράψει με ακρίβεια--->
"Πρόβατα είναι όλοι οι λαοί με τη μόνη διαφορά πως κάποια πρόβατα βρίσκονται σε πράσινα και ασφαλή βοσκοτόπια και άλλα σε ξερά κατσάβραχα με κίνδυνο να την πέσουν λύκοι"

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Το μόνο σωστό που έχεις πει απο το πρωί! Βέβαια αυτή είναι και η πλειοψηφία του Γερμανικού πληθυσμού(και εργάτες γραμμών παραγωγής) που εσύ απο τα πανεπιστήμια που κινείσαι δεν τα βλέπεις!
Το οτι το κράτος τους που είναι εύρωστο τους πετάει ένα ξεροκόμματο μεγαλύτερο απ'ότι άλλα κράτη δεν τους κάνει κάτι καλύτερο!
Κάποτε ο Δάσκαλος τα είχε περιγράψει με ακρίβεια--->
"Πρόβατα είναι όλοι οι λαοί με τη μόνη διαφορά πως κάποια πρόβατα βρίσκονται σε πράσινα και ασφαλή βοσκοτόπια και άλλα σε ξερά κατσάβραχα με κίνδυνο να την πέσουν λύκοι"

Ποια πανεπιστήμια; Εκει εισαι ακομα;  Εδω αυτοανακηρυχτηκε σε νταβατζη... Δεν παρακολουθεις το νημα;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ποια πανεπιστήμια; Εκει εισαι ακομα;  Εδω αυτοανακηρυχτηκε σε νταβατζη... Δεν παρακολουθεις το νημα;
Ooooups sorry... Απο το υπόγειο του Ελληνικού  γυράδικου που βγάζει απο τη ...φορμόλη τα κρέατα!!!  
Μήπως τον επηρεάζουν  αναθυμιάσεις όταν γράφει για τον τουρισμό?  :2funny: :2funny: :2funny:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

- Μπορείς να βγάλεις γκόμενες σε τουριστικά μέρη? Ναι
- Είναι πανεύκολο? Όχι, θέλει προσπάθεια
- Έρχονται στην Αθήνα τουρίστριες για 2μερα? Ναι
- Είναι η κατάσταση μειούμενη, ειδικά με τουρισμό απο CIS? Ναι

Όμως δεν συγκρίνεται με το να πας εκεί. 10 μέρες σε Κίεβο,ΑΠ ή Μινσκ είναι απείρως καλύτερες από 10 μέρες καλοκαίρι Αθήνα ή σε οποιοδήποτε τουριστικό μέρος, ειδικά αν πας για ποιότητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom