Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Ναι αλλα επαρχία μπορείς να δεις χοντρό αφραγκο βλαχο με δυνατη γκομενα. 2 κεφάλια πανω απο αυτόν.
παντου παιζει αυτο το σεναριο..
απλη η εξηγηση..
ΘΡΑΣΟΣ..
το 99,99% των ψωλων,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ,για πολλους κ διαφορους λογους(φοβια στις χυλοπιτες ο συνηθεστερος),ετσι ο κουασιμοδος ειναι η μονη επιλογη για την "ωραια"..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Φλερτ υπήρχε και θα υπάρχει παντού, όμως το ποσοστό των αντρών που φλερτάρουν είναι σαφώς μικρότερο από παλιά.

Στην βόρεια και κεντρική Ευρώπη, σπάνια πετυχαίνεις αντρα που θα φλερτάρει χωρίς πρώτα να εχει πιει, με αποτέλεσμα να πετάει τη μία μαλακία μετά την άλλη.
Σε όποια χώρα και αν εχω πάει,οι γυναίκες προτιμουν το αναλογικό καμάκι από το ψηφιακο.
Όμως το γεγονός ότι ακόμη και τις όμορφες δεν τις φλερτάρουν έξω(το να φωνάξεις ΚΩΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ δεν είναι φλερτ) οδηγεί τις κοπέλες στο Tinder,Lovoo,κ.λ.π.
όπου το 90% ψάχνει άντρα για ΣΧΕΣΗ.

Αρκετές μου έχουν πει πως κάποιες φορές το ψηφιακό είναι πιο πρακτικό να βρούν ποιοι τους ταιριάζουν(τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως) καλύτερα.
Π.χ.βάζει η άλλη κριτήρια:Ύψος 1.80+,25-35,μη καπνιστής,ανύπαντρος και τους βγάζει 100 προφίλ
Δε συμπεριλαμβάνω καν κάτι πλατφόρμες που σε ταιριάζουν ακόμη και με τις διατροφικές συνήθειες,χόμπι,κ.λ.π.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής οδήγησε στην ανάγκη δημιουργίας των online dating apps.
Η αποξένωση των μεγαλων πόλεων, η έλλειψη χρόνου,ο ευνουχισμός των αγοριών από την κούνια τους,η ψηφιοποίηση της ζωής με τα κωλοκινητά 24/7 ανά χείρας..

Όμως αν κρίνουμε τα apps, με μοναδικό γνώμονα πόσες πούτσες και καυλιά μπορούμε να ρίξουμε, τότε με ένα αξιοπρεπές προφίλ κάνουμε παπάδες..

Όσοι αποδοκιμάζουν αυτά τα apps, είναι είτε γιατί μένουν Ελλάδα όπου φυσικά εκτός από τουριστικά μέρη,τα apps δεν λειτουργούν.
Είτε γιατί πολύ απλά όπως και στην πραγματική ζωή, έτσι και στα apps,παίρνουν τα αρχίδια τους και ετά τους φταίνε τα apps..

Θα ξαναpostάρω ένα screenshot μιας και δεν ασχολούμαι πλέον με το σπορ..

sYlQYth.jpg

H κάτω αριστερά που τιμήθηκε τότε επανειλημμένως είναι αυτή

9L6wR0C.jpg

για να μην νομίζει κανείς ότι κυκλοφορούν μόνο μπάζα στα apps

Όλο το ΠΑΙΓΝΙΟ έχει να κάνει με τους ΑΡΙΘΜΟΥΣ.

Όταν μένεις σε μια πόλη 1 εκ.  μπορείς με ένα αξιοπρεπές προφίλ και με μία κάποια ικανότητα να προσελκύσεις το ενδιαφέρον και στα μηνύματα,
να γαμάς κάθε μέρα και άλλη..

Ο λόγος έχει να κάνει καθαρά με τους ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Εσύ μπορεί να κάνεις 200 match τη βδομάδα (και δε μιλάω για μπάζα όπως βλέπετε και στη φωτό),αλλά η βδομάδα συνεχίζει να έχει 7 μέρες και η κάθε μέρα 24 ώρες..
Όπερ σημαίνει ότι ακόμη και an ενεργήσεις σαν τελείως κάγκουρας και να στείλεις φωτό την πούτσα σου και στις 200,τότε από τις 200 θα σε κλάσουν απευθείας οι 130,θα σε βρίσουν οι 30,οι 20 θα παραμείνουν stand by,όμως θα υπάρξουν και άλλες 20 που θα σου στείλουν φωτό τα βυζιά τους και θα ψηθούν για πούτσο

Αυτές τις 20 έτοιμες για πούτσο,πρέπει να τις χωρέσεις σε 7 μέρες.

Δεν μιλάω καν,να αρχίσεις να κάνεις σοβαρό διάλογο,να δείξεις ενδιαφέρον,κ.λ.π.

Ξέρω ότι αυτά φαίνονται παράξενα για κάποιoν που μένει Ελλάδα, αλλά αυτοί είναι οι αριθμοί και η κατάσταση στο εξωτερικό.

Kαι εννοειται πως όταν ταξιδεύεις, σου φέρνει τα μουνιά στο πιάτο μέρες πριν φτασεις στον προορισμό σου.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Φλερτ υπήρχε και θα υπάρχει παντού, όμως το ποσοστό των αντρών που φλερτάρουν είναι σαφώς μικρότερο από παλιά.

Στην βόρεια και κεντρική Ευρώπη, σπάνια πετυχαίνεις αντρα που θα φλερτάρει χωρίς πρώτα να εχει πιει, με αποτέλεσμα να πετάει τη μία μαλακία μετά την άλλη.
Σε όποια χώρα και αν εχω πάει,οι γυναίκες προτιμουν το αναλογικό καμάκι από το ψηφιακο.
Όμως το γεγονός ότι ακόμη και τις όμορφες δεν τις φλερτάρουν έξω(το να φωνάξεις ΚΩΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ δεν είναι φλερτ) οδηγεί τις κοπέλες στο Tinder,Lovoo,κ.λ.π.

Πολλές μου έχουν πει πως κάποιες φορές το ψηφιακό είναι πιο πρακτικό να βρούν ποιοι τους ταιριάζουν(τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως) καλύτερα.
Π.χ.βάζει η άλλη κριτήρια:Ύψος 1.80+,25-35,μη καπνιστής,ανύπαντρος και τους βγάζει 100 προφίλ
Δε συμπεριλαμβάνω καν κάτι πλατφόρμες που σε ταιριάζουν ακόμη και με τις διατροφικές συνήθειες,χόμπι,κ.λ.π.

Η αποξένωση των μεγαλων πόλεων, η έλλειψη χρόνου,ο ευνουχισμός των αγοριών από την κούνια τους,η ψηφιοποίηση της ζωής με τα κωλοκινητά 24/7 ανά χείρας..

Όμως αν κρίνουμε τα apps, με μοναδικό γνώμονα πόσες πούτσες και καυλιά μπορούμε να ρίξουμε, τότε με ένα αξιοπρεπές προφίλ κάνουμε παπάδες..

Όσοι αποδοκιμάζουν αυτά τα apps, είναι είτε γιατί μένουν Ελλάδα όπου φυσικά εκτός από τουριστικά μέρη,τα apps δεν λειτουργούν.
Είτε γιατί πολύ απλά όπως και στην πραγματική ζωή, έτσι και στα apps,παίρνουν τα αρχίδια τους και ετά τους φταίνε τα apps..

sYlQYth.jpg

Όταν μένεις σε μια πόλη 1 εκ.  μπορείς με ένα αξιοπρεπές προφίλ και με μία κάποια ικανότητα να προσελκύσεις το ενδιαφέρον και στα μηνύματα,

Εσύ μπορεί να κάνεις 200 match τη βδομάδα (και δε μιλάω για μπάζα όπως βλέπετε και στη φωτό),αλλά η βδομάδα συνεχίζει να έχει 7 μέρες και η κάθε μέρα 24 ώρες..
Όπερ σημαίνει ότι ακόμη και an ενεργήσεις σαν τελείως κάγκουρας και να στείλεις φωτό την πούτσα σου και στις 200,τότε από τις 200 θα σε κλάσουν απευθείας οι 130,θα σε βρίσουν οι 30,οι 20 θα παραμείνουν stand by,όμως θα υπάρξουν και άλλες 20 που θα σου στείλουν φωτό τα βυζιά τους και θα ψηθούν για πούτσο

Ξέρω ότι αυτά φαίνονται παράξενα για κάποιoν που μένει Ελλάδα, αλλά αυτοί είναι οι αριθμοί και η κατάσταση στο εξωτερικό.

Kαι εννοειται πως όταν ταξιδεύεις, σου φέρνει τα μουνιά στο πιάτο μέρες πριν φτασεις στον προορισμό σου.
αξιοπρεπες προφιλ ΣΥΝ μια καποια ικανοτητα???
Το γαμησες κ ψοφησε παιχταρα μου..
Στο μπου γραφεις τυπε..
ΥΓ αμα φτιαξω προφιλ τυπου:κουασιμοδος νεατερνταλ κτηνοβατης κερναει μουσαντενιο μπεργκερ κ ποσταρω φωτο την μουτσουνα μου με ζουμ στο στραβοκολλημενο μου ποστις,θα γαμησω κανα πεπονι?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Αρκετές μου έχουν πει πως κάποιες φορές το ψηφιακό είναι πιο πρακτικό να βρούν ποιοι τους ταιριάζουν(τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως) καλύτερα.

sYlQYth.jpg

H κάτω αριστερά που τιμήθηκε τότε επανειλημμένως είναι αυτή

9L6wR0C.jpg

για να μην νομίζει κανείς ότι κυκλοφορούν μόνο μπάζα στα apps

Όταν μένεις σε μια πόλη 1 εκ.  μπορείς με ένα αξιοπρεπές προφίλ και με μία κάποια ικανότητα να προσελκύσεις το ενδιαφέρον και στα μηνύματα,

Εσύ τώρα τι μας λες?

-Πόσο γαμάτος είσαι που έφυγες και βρήκες την σεξουαλική σου υγεία?
-Να σηκωθούμε να φύγουμε κι εμείς μήπως δούμε άσπρη μέρα?

Το ποστ είναι κάτι μεταξί Δημητράκη και Κμαν...

*Τουριστικά μέρη είναι η Μαγιόρκα, η Μύκονος, η Ιος, η Αγια Ανάπα, η Τενερίφη και κανα δυο άλλα σε Γαλλια και Ιταλία ! Όλα τα άλλα όπως Κρήτη,Κέρκυρα, Ρόδος,Χαλκιδική, Πρωτεύουσες και λοιπά ησυχαστήρια δεν είναι για ποιότητα και ποσότητα... 

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Το ποστ είναι κάτι μεταξί Δημητράκη και Κμαν...

Χοντρό  :S

Αν γραφεις τέτοια εσύ που μένεις Ρόδο,  οι άλλοι στην ηπειρωτική Ελλάδα είναι για να χορεύουν το χορό του Ζαλόγγου :grin:

Πάντως Αθηναίοι, Θεσσαλονικείς και κάτοικοι τουριστικών περιοχών θιασώτες του αλλοδαπού μουνιού,δεν έχουν δικαίωμα να παραπονιούνται.

Όταν ήμουν φοιτητής Αθήνα, μια χαρά κάναμε του γύπες Πλάκα,Μοναστηράκι,Θησείο,κ.λ.π. και χωρίς Tinder και λοιπές παπαριές.

Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως όταν έκανα αυτό το post

Επειδή από νορμάλ γκόμενες απαγορεύεται από τους κανονισμούς να μπαίνουν φάτσες...

wslOtiZ.jpg

26 χρονών,Σλοβένα,φατσα κλασσική μουνάρα με μικρή μυτούλα και μπλε μάτια.

Για ακούστε/δείτε και το συνημμένο..

Δηλαδή δεν παίζουν ευκαιρίες να παίξει κονέ Αθήνα ή Θεσσαλονίκη με γκόμενα προέλευσης της αρεσκείας μας;

Δεν υπήρξε ούτε ΕΝΑΣ Aθηναίος να μου ζητήσει έστω ένα fb,τηλεφωνάκι,κ.λ.π.

Μόνο όταν ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ επεσήμανα ότι ΚΑΝΕΙΣ δε μου έστειλε pm για το γκομενάκι, μου έστειλε ΕΝΑΣ

ΕΝΑΣ  :jerking:

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη κάποιοι στον περίγυρό μου που ασχολούνται με το μουνί και η εικονιζόμενη προωθήθηκε καταλλήλως..

Αλλά μετά μας φταίνε οι ελλεηνίδες και γράφουμε σεντόνια στο αντίστοιχο thread :jerking:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
βαιβαια υπαρχουν και αυτοι που δεν θελουν να λεμε πραγματικοτητα και λενε σχολια
αν δεν μπορεις εσυ δεν σημαινει αλλος δεν μπορει η δεν εισαι ψηλος και γυμνασμενος και αλλες κλανιες.
αν τυχει και βρεθεις μαζι τους ολους αυτους ουτε γκομενες θα δεις ουτε πεζει να τους δεις με γκομενες.
ακομα και αυτοι που τα καταφερνουν ειπαμε με τι επιπεδο κρατανε.μονο ξενοι αγγλοι και αμερικανοι
ειδα να εχουν καραπουτανες λιγο καλυτερες απο τις τρελες και προβληματικες του ιτερνετ γιατι και
αυτοι ισως δεν εχουν ηθικους φραγμους.σου λενε παρα τιποτα η μια χοντροκολη αμερικανα περνω την πουτανα πρωην πρακτορειου γαμου που στα 40 βγηκε σε συνταξη,μιλαει και αγγλικα και την περνω ταξιδια και στην χωρα μου να το παιζει κυρια και ιστορια.ολοι οι αγγλοαμερικανοι τετειες βρηκαν.
οι ελληνες και κυπριοι ακομα χειροτερα μαζεψαν οτι σκουπιδι κυκλοφορουσε,ντρεπωμε που τις βλεπω τι εμφανιση και επιπεδο τραγικο ειναι.περναω διπλα τους και λεω θα τρελαθω ποιος σας εφερε στην κυπρο!
ακομα και ελληνες χρονια μονιμοι 20 χρονια συν ουκρανια ολοι οσοι ξερω 100% ειναι τραγικες,χοντρες,μπαζα,θειες ακομα και αδεσπωτες κρατανε!λεω θεεε μου αν αυτοι κρατανε τετειες
τοτε τι επιπεδο να περιμενουν να πεξουν μπαλα τα αλλα παιδεια.
αλλα φενετε τους πιο πολλους εδω τους αρεσουν οσοι χαιδευουν αυτια και δεν τα λενε ισια για αυτο
δεχωταν πολεμο και το γελαστο παιδι.οκ στην πλακα ο διμητρακης λεει προσβολες,υπερβολες,λιγες σαλτσες για πλακα και ειναι εριστικος αλλα τουλαχιστον γνωριζει και λεει αληθειες.
με οραια γκομενα 2 ελληνες μονο ειδα ο ενας πολυ πετυχημενος και νεαρος ο αλλος παλι μεγαλος
και λεφτας με νεαρη ομως επιπεδο σπονσορετας βιζιτουλας πουτανιτσασ.
ο θειος μου κιεβο που ειναι 73 εχει γκομενες 38-40 που σποναρει χρονια και ειναι πολυ καλυτερες
εμφανισιακα απο ολες αυτες που κρατανε ακομα και μονιμοι.
πολλοι μονιμοι κρατανε και πενηνταπενταρες αρα παρτε χαμπαρι για τι διαθεσιμοτητα μιλαμε απο γκομενες.για πουτανες  σωστα λεει ο τασος αν εχεις λεφτα και καπια ηλικια ειναι οραια κιεβ για σπονσωρες.αλλα για ηλικια και εμφανιση οπως αρχοντα και αλλων πενηνταριδων το καριμπιαν με τα 200
ευρο ειναι και υπερβαση.εμφανισημος ,νεος,γυμνασμενος και αφραγγος στην ουκρανια?μαλλον να το ξανασκεφτειτε.με 2000 τον μηνα μισθο παλι τα ιδια χαρακτηριστικα παλι με αδεσπωτες στο χρισατικ
που μαλλον θα σε ξυρισουν για το τιποτε.αν εισαι και καλο παιδι και δεν ριχνεις χαστουκια
κλαψτα χαραλαμπε χαχαχαχ.ευχαριστω τους λιγους που δεν βαριουντε να με διαβαζουν που ειναι κυπριοι
και δεν γραφουν εδω αλλα που πανε εκει λενε δασκαλε εχεις δικαιο !

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Χοντρό  :S

Αν γραφεις τέτοια εσύ που μένεις Ρόδο,  οι άλλοι στην ηπειρωτική Ελλάδα είναι για να χορεύουν το χορό του Ζαλόγγου :grin:

Πάντως Αθηναίοι, Θεσσαλονικείς και κάτοικοι τουριστικών περιοχών θιασώτες του αλλοδαπού μουνιού,δεν έχουν δικαίωμα να παραπονιούνται.

Όταν ήμουν φοιτητής Αθήνα, μια χαρά κάναμε του γύπες Πλάκα,Μοναστηράκι,Θησείο,κ.λ.π. και χωρίς Tinder και λοιπές παπαριές.

Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως όταν έκανα αυτό το post

Δεν υπήρξε ούτε ΕΝΑΣ Aθηναίος να μου ζητήσει έστω ένα fb,τηλεφωνάκι,κ.λ.π.

Μόνο όταν ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ επεσήμανα ότι ΚΑΝΕΙΣ δε μου έστειλε pm για το γκομενάκι, μου έστειλε ΕΝΑΣ

ΕΝΑΣ  :jerking:

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη κάποιοι στον περίγυρό μου που ασχολούνται με το μουνί και η εικονιζόμενη προωθήθηκε καταλλήλως..

Αλλά μετά μας φταίνε οι ελλεηνίδες και γράφουμε σεντόνια στο αντίστοιχο thread :jerking:
Αν οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν δικαίωμα να παραπονιούνται , γιατί ο Ντέρτι σηκώθηκε και έφυγε Κίεβο?
Όταν είσουν φοιτητής στην Αθήνα ήταν καλά σε όλη την τουριστική Ελλάδα! Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει στον Τουρισμό! Ο Τουρίστας της Ελλάδος έρχεται με ένα στενό κλοιό πρακτόρων σαν να βρίσκεται σε εμπόλεμη ζώνη! Όσο πιο πολύ μπορούν τους στριμώχνουν σε ξενοδοχεία εκτός πόλεων,all inclusive και τους κινούν μόνο με εκδρομές!

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Αν οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν δικαίωμα να παραπονιούνται , γιατί ο Ντέρτι σηκώθηκε και έφυγε Κίεβο?
Όταν είσουν φοιτητής στην Αθήνα ήταν καλά σε όλη την τουριστική Ελλάδα! Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει στον Τουρισμό! Ο Τουρίστας της Ελλάδος έρχεται με ένα στενό κλοιό πρακτόρων σαν να βρίσκεται σε εμπόλεμη ζώνη! Όσο πιο πολύ μπορούν τους στριμώχνουν σε ξενοδοχεία εκτός πόλεων,all inclusive και τους κινούν μόνο με εκδρομές!
της κοντης ψωλης,της φταινε οι τριχες!!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Mπορεί να μην είχε αμάξι να πεταχτεί μέχρι τη Χαλκιδική ή τον Πλαταμώνα :S

Τώρα θες να αναλύσουμε πόσο σοφό είναι να πάει να μείνει κανείς μόνιμα για το μουνί από τη Θεσσαλονίκη στο.....Κίεβο;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Mπορεί να μην είχε αμάξι να πεταχτεί μέχρι τη Χαλκιδική ή τον Πλαταμώνα :S

Τώρα θες να αναλύσουμε πόσο σοφό είναι να πάει να μείνει κανείς μόνιμα για το μουνί από τη Θεσσαλονίκη στο.....Κίεβο;
Κι εγώ σου λέω πως δεν υπάρχει τουριστικό μερος στην Ελλάδα πλην της Μυκόνου και της Ίου! Ότι άλλο λέμε είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!
Και επειδή της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες, αν ένας μέσος παίχτης στη τουριστική Ρόδο έπαιρνε 5-10 γκόμενες τη σεζόν και κρατούσε και επαφές με 1-2 για να ξεχειμωνιάσει ή για δεσμό ή για οτιδήποτε τον φτιάχνει τότε εγώ θα χτύπαγα τα τριπλάσια  νούμερα!
Το θέμα είναι πως εδώ δεν γαμάει πλέον σχεδόν κανένας ντόπιος!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Κι εγώ σου λέω πως δεν υπάρχει τουριστικό μερος στην Ελλάδα πλην της Μυκόνου και της Ίου! Ότι άλλο λέμε είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!
Και επειδή της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες, αν ένας μέσος παίχτης στη τουριστική Ρόδο έπαιρνε 5-10 γκόμενες τη σεζόν και κρατούσε και επαφές με 1-2 για να ξεχειμωνιάσει ή για δεσμό ή για οτιδήποτε τον φτιάχνει τότε εγώ θα χτύπαγα τα τριπλάσια  νούμερα!
Το θέμα είναι πως εδώ δεν γαμάει πλέον σχεδόν κανένας ντόπιος!!

Την Χαλκιδική πάντως που την ξέρω απ'εξω και είχα κατέβει σχετικά πρόσφατα, μια χαρά ξαμολυμένες τουρίστριες σε Καλλιθέα,Φούρκα,Πευκοχώρι και ένα σωρό άλλα μέρη είδα..

Στην Αθήνα δεν έρχονται άλλο κρουαζιερόπλοια;
Δεν τους ξαμολάνε στην Ακρόπολη πλέον;

Οι άλλες οι ξέμπαρκες που έρχονται μόνες Αθήνα στα airbnb;

Όλες όσες πηγαίνουν νησιά δεν κάνουν πλέον και την κλασσική ολιγοήμερη στάση Αθήνα για Ακρόπολη και μουσεία;

Εγώ πάντως προχθές που συμβούλευα κάτι φίλες της δικιάς μου για Κρήτη, διαμέρισμα μέσω booking κλείσανε.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Την Χαλκιδική πάντως που την ξέρω απ'εξω και είχα κατέβει σχετικά πρόσφατα, μια χαρά ξαμολυμένες τουρίστριες σε Καλλιθέα,Φούρκα,Πευκοχώρι και ένα σωρό άλλα μέρη είδα..

Στην Αθήνα δεν έρχονται άλλο κρουαζιερόπλοια;
Δεν τους ξαμολάνε στην Ακρόπολη πλέον;

Οι άλλες οι ξέμπαρκες που έρχονται μόνες Αθήνα στα airbnb;

Όλες όσες πηγαίνουν νησιά δεν κάνουν πλέον και την κλασσική ολιγοήμερη στάση Αθήνα για Ακρόπολη και μουσεία;

Εγώ πάντως προχθές που συμβούλευα κάτι φίλες της δικιάς μου για Κρήτη, διαμέρισμα μέσω booking κλείσανε.

Τι σχέση έχουν τα κρουαζιερόπλοια? Σε 5 ώρες που θα τρέχουν πανικόβλητες οι λίγες γκόμενες του πλοίου σε μουσεία μαγαζιά και ξεναγήσεις που θα βρουν χρόνο για γνωριμίες?
Ακριβώς τα λόγια μου λες! Ολιγοήμερη, Ακρόπολη, μουσεία ... Που θα φάει κάποιος γκόμενα?
Στη Ρόδο αυτό γίνεται all inclusive, παραλία, animation show!
Καμιά σχεση με λίγα χρόνια πριν!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Όσοι ζέιτε εκτός Ελλάδας δεν τα βλέπετε αντικειμενικά. Είναι δύσκολο να καταλαβετε το καθημερινό γίγνεσθαι της χώρας αλλά και το τουριστικό σε επίπεδο διακοπων.
Και εγω όσο ζούσα έξω και γυρνούσα πίσω κάποιες μέρες έβλεπα μουνιά στους δρόμους δυνατά να κυκλοφορούν, στα νησιά πήγαινα τριήμερα και έλεγα παίζει κόσμος τουρίστριες αλλά η αλήθεια τελικά ειναι διαφορετική και την ζουν μόνοι όσοι έχουν ξεμείνει στην Ελλαδίτσα μας ή ειναι ντόπιοι σε νησια και βλέπουν τον τουρισμό καθημερινά.

Π.χ. Οι πιο πολλές που πάνε στα νησιά κάθονται συνήθως 1-2 μέρες Αθήνα. Ελάχιστες όμως ειναι μόνες πάνε πάντα με φίλες και αναζητούν 1-2 μαλάκες να τους δείξουν/ξεναγήσουν την Αθήνα. Πρέπει να προλάβεις τωρα στο διήμερο να την απομονωσείς απο την παρέα της και να την πηδήξεις κίολλας. Επιπλέον οι περισσοτερες που έρχονται είναι στο mood τουρισμού και ΟΧΙ πηδήματος όπως στο παρελθον. Μην κάνετε το λάθος και συγκρίνεται τον τουρισμό 15 χρονια πριν που ερχόντουσαν να φάνε πούτσα με τον σημερινό τουρισμό της παγκοσμιοποίησης που έρχεται για Τουρισμό ως κύριο λόγο και ΑΝ ΤΥΧΕΙ να φάει έφαγε!!

Τελικά τρώμε κάτι στην Αθήνα αλλά ειναι λόγω του σταστιστικού λάθους. Όταν περνανε 12 εκατομμυρία τουρίστες απο Αθηνα για να πάνε στα νησιά όλο και κάτι θα κάτσει μέσω Tinder. Αλλα αν αναλογιστείτε τον αριθμό είναι πολύ μικρό ποσοστό του τουρισμού και πρέπει να είσαι διατεθειμενος να κάνεις μεγάλη προσπαθεια και πολλά ραντεβού/ξεναγήσεις να τρως 1/5 ή 1/10...

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Οι φίλες της δικιάς σου θα ξυπνάνε πρωί και θα πηγαίνουν σούπερ μάρκετ να παίρνουν ένα μήλο ή μια μπανάνα το πρωί και ένα μπουκάλι νερό και θα λιώνουν παραλία!
Το απόγευμα θα πηγαίνουν σε κανένα τουριστικό εστιατόριο που θα μοιράζονται μια χωριάτικη σαλάτα!
Θα νοικιάσουν αυτοκίνητο και θα κάνουν μια σβούρα το νησί στη καλύτερη περίπτωση και δεν θα τις δει άνθρωπος!
Μόνο κανένας Αλβανός σερβιτόρος εκεί στα τουριστικά μπορεί να φορτώσει την πιο άσχημη ή κανένας μαυρος που θα πουλάει κλωστες στη παραλία!
Αυτός είναι ο Τουρισμός του 2019...

Αυτά που λέω είναι ΚΑΝΟΝΑΣ!!!
Και σε ένα τόσο πακεταρισμένο πληθυσμό όπως η Γερμανοί!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Να προσθέσω επίσης πως οι περισότερες τουρίστριες που έχω φάει Αθηνα είναι τον μήνα Μάιο,Σεπτέμβριο και Οκτωβριο.

Ο λόγος εκεινη την περιόδο που ειναι και γενικά πιο φτηνά σκάνε κάποιες Ανατολικες με πτήσεις low cost Αθήνα τριήμερα ΜΟΝΕΣ. Αν σου κάτσει απο Tinder και την πάρεις ολο το τριήμερο ξενάγηση μόνος μπορείς να πηδήξεις.

Ιούνιο, Ιούλιο και Αυγουστο οι πιο πολλές σκάνε με φίλες και είναι ΠΟΛΥ δυσκολο στον διήμερο-τριημερο να τα φτιάξεις όλα υπερ σου και να τις φας. Η απομονωση απο τις φίλες ειναι πολύ δύσκολη και αν τις βγάζεις παρέα με φίλο καταλήγει κεράσματα και σας ευχαριστούμε πολύ μαλάκες για τη ξενάγηση (τα έχουμε κάνει και αυτά). Αν τύχει μάλιστα η μια απο τις δύο να μην γουσταρει εσενα ή τον φίλο σου εκει τελείωσε το cockblocκing θα παει βροχή!!

Οπότε η συμβούλη μου απο Tinder μονο τουρίστρια που έχει κατέβει ΜΟΝΗ, μόνο τουρίστρια που έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τριήμερο ακόμα Αθηνα και μόνο τουρίστρια που στο πρωτο ραντεβου έπεσε τουλάχιστον άγριο χαμούρεμα και όχι υποσχεσεις!! Τρείς μερες έχεις αν δεν χαμούρεψες την πρωτη ΔΕΝ ΘΑ γαμήσεις το αποδέχεσαι και πας αλλού!!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Οι φίλες της δικιάς σου θα ξυπνάνε πρωί και θα πηγαίνουν σούπερ μάρκετ να παίρνουν ένα μήλο ή μια μπανάνα το πρωί και ένα μπουκάλι νερό και θα λιώνουν παραλία!
Το απόγευμα θα πηγαίνουν σε κανένα τουριστικό εστιατόριο που θα μοιράζονται μια χωριάτικη σαλάτα!
Θα νοικιάσουν αυτοκίνητο και θα κάνουν μια σβούρα το νησί στη καλύτερη περίπτωση και δεν θα τις δει άνθρωπος!
Μόνο κανένας Αλβανός σερβιτόρος εκεί στα τουριστικά μπορεί να φορτώσει την πιο άσχημη ή κανένας μαυρος που θα πουλάει κλωστες στη παραλία!
Αυτός είναι ο Τουρισμός του 2019...

Αυτά που λέω είναι ΚΑΝΟΝΑΣ!!!
Και σε ένα τόσο πακεταρισμένο πληθυσμό όπως η Γερμανοί!

Tώρα είμαστε εκτός θέματος,αλλά εσύ νομίζεις ότι όλη η Γερμανία είναι σαν το Βερολίνο και όλες οι Γερμανίδες είναι άπλυτες χίπισσες με υπνόσακο στην πλάτη.

Έλα Βαυαρία σαν μαύρος ή αλβανός να δούμε τι θα γαμήσεις..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Tώρα είμαστε εκτός θέματος,αλλά εσύ νομίζεις ότι όλη η Γερμανία είναι σαν το Βερολίνο και όλες οι Γερμανίδες είναι άπλυτες χίπισσες με υπνόσακο στην πλάτη.

Έλα Βαυαρία σαν μαύρος ή αλβανός να δούμε τι θα γαμήσεις..
Είμαι σαφέστατος , μιλάω για Γερμανίδες τουρίστριες στην Ελλάδα! Κι ας είναι και από Βαυαρία και απο Αμβούργο και απο Κολωνία! Το γενικότερο κλίμα τις Αγγίζει ΟΛΕΣ!
Απο το "μαντρί" δεν ξεφευγει καμία!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Είμαι σαφέστατος , μιλάω για Γερμανίδες τουρίστριες στην Ελλάδα! Κι ας είναι και από Βαυαρία και απο Αμβούργο και απο Κολωνία! Το γενικότερο κλίμα τις Αγγίζει ΟΛΕΣ!
Απο το "μαντρί" δεν ξεφευγει καμία!

Όταν τσουβαλιάζεις 80εκ. κόσμο σε μια χώρα που π.χ.το νότιο τμήμα της φέρνει περισσότερο σε Αυστρία και καμία σχέση δεν έχει με το βόρειο τμήμα της,είναι το ίδιο που κάνεις όταν βγάζεις ΟΛΕΣ τις ελλεηνίδες σκάρτες.
Στην ηλικία μας δεν μπορεί ΟΛΕΣ οι ελλεηνίδες που έχεις γνωρίσει να ήταν σκάρτες.

Όταν κάποιος λέει πως ΟΛΕΣ οι γερμανίδες είναι έτσι και ΟΛΕΣ οι ελλεηνίδες γιουβέτσι, μάλλον είναι ο ίδιος υπαίτιος και όχι αυτές..

Απευθύνομαι και στους 2 τώρα...
Αirbnb πριν 15χρόνια υπήρχε;
Yπήρχε όλο αυτή η τάση του ταξιδιού και κοριτσοπαρέες να παίρνουν το αεροπλάνο και να νοικιάζουν διαμερίσματα;

Δηλαδή σοβαρά τώρα για να γαμήσει ξένη κάποιος μου μένει Ρόδο πρέπει να πάει στο Βλαδιβοστόκ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom