Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eγώ νόμιζα πως εξαιτίας σου νομίζουν ότι οι Έλληνες είναι κοντόχοντροι ΑΜΕΑ μογγολόφατσες που γαμάνε κατσίκια και πεπόνια
Εξαιτίας εσάς των φτωχομπινέδων που στην Ελλάδα δεν είχατε να φάτε και πήγατε στο εξωτερικό και ακτινοβολείτε απελπησία  :2funny:Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να βάλουν βίζα γιά τους Ελληνες στην Ευρώπη.Οπότε κακομοίρηδες σαν και σένα θα κάθονται στην Ελλάδα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Εξαιτίας εσάς των φτωχομπινέδων που στην Ελλάδα δεν είχατε να φάτε και πήγατε στο εξωτερικό και ακτινοβολείτε απελπησία  :2funny:Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να βάλουν βίζα γιά τους Ελληνες στην Ευρώπη.Οπότε κακομοίρηδες σαν και σένα θα κάθονται στην Ελλάδα.

Τη γνώμη σου να την βάλεις στον πάτο σου ΚΑΡΑΦΛΟΜΟΓΓΟΛΕ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.079
Πόντοι
5.506

Ναι αλλά αν δεν έρχονται οι Έλληνες "ναυάγια" στα μέρη σου πως θα ξεχωρίζει η ανωτερότητά σου;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τη γνώμη σου να την βάλεις στον πάτο σου ΚΑΡΑΦΛΟΜΟΓΓΟΛΕ
Αν γίνει αυτό πως θα βγάζεις το ψωμάκι σου? :2funny:θα δουλεύεις παράνομος στη Γερμανία? :2funny:μέχρι να σε στείλουν Ελλάδα  :2funny:
 Απορώ με την υπομονή των Ευρωπαίων που ανέχοντε όλα αυτά!Τους κάνατε τη χώρα  :shit:
 Μακάρι να γράψει μου στείλει ο Ιωσήφ κανένα κείμενο να σας βάλω την άποψη του γιατί βαριέμαι να γράφω.Δεν έχετε ούτε πλάκα γιά κλάματα είσαστε  :headbang:.Είδικά τον Βλάκμαν όταν τον βλέπωκαι βλέπω πως ζει που δεν μπορεί ούτε να  πάει να χέσει  :2funny: με πιάνει κατάθλιψη! :headbang:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν γίνει αυτό πως θα βγάζεις το ψωμάκι σου? :2funny:θα δουλεύεις παράνομος στη Γερμανία? :2funny:μέχρι να σε στείλουν Ελλάδα  :2funny:
  Απορώ με την υπομονή των Ευρωπαίων που ανέχοντε όλα αυτά!Τους κάνατε τη χώρα  :shit:
  Μακάρι να γράψει μου στείλει ο Ιωσήφ κανένα κείμενο να σας βάλω την άποψη του γιατί βαριέμαι να γράφω.Δεν έχετε ούτε πλάκα γιά κλάματα είσαστε  :headbang:.Είδικά τον Βλάκμαν όταν τον βλέπωκαι βλέπω πως ζει που δεν μπορεί ούτε να  πάει να χέσει  :2funny: με πιάνει κατάθλιψη! :headbang:

Πώς ζω?Εγώ βγάζω 4500-5000 ευρώ το μήνα καθαρά και εσύ 5000 παπάρια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μαγκές μην αρχίζετε πάλι τα μαλώματα. Καταφέραμε να το ισσοροπήσουμε λίγο και να ακούγονται απόψεις. Αν αρχίσει πάλι η μαλακία και οι βρισιες θα σταματήσουν να γράφουν όλοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτός ο μογγολοειδής Αλβανός μας έχει πρήξει τα αρχίδια.Αρνείται να δεχτεί την εξώφθαλμη ανωτερότητα των Ελλήνων που τα πράττουν στη Δύση,παροτρύνει τον κόσμο να μη δουλεύει να παρασιτεί κτλ.
Αντιπροσωπεύει βέβαια το μέσο όρο για αυτό είναι χρήσιμος σα σάκος.Είναι ευκαιρία ένας τέτοιος στόκος να αντιπροσωπεύει το μέσο όρο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ξανα νεα απο κυπρο για τον στρατιωτικο δολοφονο απο badoo!αντι για το εξαχρονο παιδι της φιλιπινεζας
σε φρεατιο βρηκανε δευτερη γυναικα δολοφονημενη!εχω πλιροφοριες απο φιλο οτι 4 γυναικες σκοτωσε ο
τυπος εκτος απο το παιδι που ακομα δεν βρεθηκε.
για αυτο ο τυπος ηξερε τις εριμικεσ τοποθεσιεσ με φρεατια οπως τα ελεγα προχτες πηγαινε με αλλους
για να βγαζει φωτο σε απομερα μερη της κυπρου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πώς ζω?Εγώ βγάζω 4500-5000 ευρώ το μήνα καθαρά και εσύ 5000 παπάρια.
Στον ύπνο σου τα βγάζεις αυτά  :2funny:
Αυτός ο μογγολοειδής Αλβανός μας έχει πρήξει τα αρχίδια.Αρνείται να δεχτεί την εξώφθαλμη ανωτερότητα των Ελλήνων που τα πράττουν στη Δύση,παροτρύνει τον κόσμο να μη δουλεύει να παρασιτεί κτλ.
Αντιπροσωπεύει βέβαια το μέσο όρο για αυτό είναι χρήσιμος σα σάκος.Είναι ευκαιρία ένας τέτοιος στόκος να αντιπροσωπεύει το μέσο όρο.
Είδαμε την ανωτερότητα  :2funny:
 Ας βάλει κάποιος τη φωτο του Βλάκμαν με το βρακί  :2funny:Και με τα πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης που πίνει κρασί  :2funny:.
  Πέθανα στα γέλια πάλι με την κατάντια σας  :2funny:.Τώρα έχω να πάω σε 2 Εβραϊκές οργανώσεις για το Πέσεχ και γελάω  μόνος μου:2funny:.Μετά έχω ραντεβού με μια καινούργια   :)Εσύ πάρε κάνα κρασί να πιεις στη μαύρη ξενιτιά,παίξε σκάκι με τον εαυτό σου  :2funny:γράψε καμία μαλάκια στο σάϊτ  :2funny:δες και καμία τσοντίτσα να παίξεις καμία μαλάκια να ξεχαρμανιάσης φουκαρά  :jerking: :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Στον ύπνο σου τα βγάζεις αυτά  :2funny:Είδαμε την ανωτερότητα  :2funny:
 Ας βάλει κάποιος τη φωτο του Βλάκμαν με το βρακί  :2funny:Και με τα πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης που πίνει κρασί  :2funny:.
  Πέθανα στα γέλια πάλι με την κατάντια σας  :2funny:.Τώρα έχω να πάω σε 2 Εβραϊκές οργανώσεις για το Πέσεχ και γελάω  μόνος μου:2funny:.Μετά έχω ραντεβού με μια καινούργια   :)Εσύ πάρε κάνα κρασί να πιεις στη μαύρη ξενιτιά,παίξε σκάκι με τον εαυτό σου  :2funny:γράψε καμία μαλάκια στο σάϊτ  :2funny:δες και καμία τσοντίτσα να παίξεις καμία μαλάκια να ξεχαρμανιάσης φουκαρά  :jerking: :2funny:

Τι ραντεβού να έχεις εσύ ρε ΚΑΡΑΦΛΟΧΟΝΤΡΕ ΑΜΕΑ εκτός από ραντεβού με ψυχίατρο;

Σάλτα γαμήσου που σε ξεμιουτάρανε και μπήκες να βγάλεις τα κόμπλεξ σου χιμπατζή

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν πειράζει.Ας μείνουνε τα ποστ του Μογγολάκη σαν υπενθύμιση,σαν καυλιά στη μάπα τους,Αποκάλυψη τώρα φάση.
Φαντάσου να τα βλέπει ο ιστορικός του μέλλοντος και να βλαστημάει,όχι ρε πούστη μου.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Στον ύπνο σου τα βγάζεις αυτά  :2funny:Είδαμε την ανωτερότητα  :2funny:
  Ας βάλει κάποιος τη φωτο του Βλάκμαν με το βρακί  :2funny:Και με τα πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης που πίνει κρασί  :2funny:.
  Πέθανα στα γέλια πάλι με την κατάντια σας  :2funny:.Τώρα έχω να πάω σε 2 Εβραϊκές οργανώσεις για το Πέσεχ και γελάω  μόνος μου:2funny:.Μετά έχω ραντεβού με μια καινούργια  :)Εσύ πάρε κάνα κρασί να πιεις στη μαύρη ξενιτιά,παίξε σκάκι με τον εαυτό σου  :2funny:γράψε καμία μαλάκια στο σάϊτ  :2funny:δες και καμία τσοντίτσα να παίξεις καμία μαλάκια να ξεχαρμανιάσης φουκαρά  :jerking: :2funny:
Μητσάρα πες μας για το Πέσεχ! Τι είναι αυτή η γιορτή;Το εβραϊκό Πάσχα δεν μοιάζει με το χριστιανικό;Δεν το ξέραμε πως συμμετέχεις σε τέτοιες εορτές που υποστηρίζουν την αγαμία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom