Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.273
Πόντοι
2.356
υγ.
Αυτος ο Γουντμαν, τι ειναι και εχετε λυσσαξει ολοι?
Αυτος που εχει γαμησει 4000 ανατολικες απο τον κωλο (πραγματικες και οχι σαν τον δικο μας γυφτοσπαλιαρα :grin:) βγαζοντας ενα καρο λεφτα συγχρονως ,σειρα με μενα και σενα (εμ τον δασκαλο ηθελα να πω) ειναι ...
Το ξερεις το συνθημα περι Γαλλιας ,να μην το επαναλαβω  :grin: :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αρχηγε δώσε οδηγίες σε Γκαρσία  πως να επιβάλει βαλκανικη υπέροχη στο χώρο όταν πατήσει  καζαν

Ποιο Καζάν?Τι να κάνει εκεί πέρα?Νομίζω εχει και μουσουλμάνους εκεί.
Καλύτερα να πάει Αγία Πετρούπολη που εχει αξιοθέατα και όλες οι Ρωσίδες γουστάρουν να επιδεικνυουν και να καλέσει εκεί τη γκομενα.
Αυτό κάνουν οι περισσότεροι πόρνοι που παίζουν εκ του ασφαλούς.
Είναι η εύκολη λύση,απευθείας πτήσεις,καλά ξενοδοχεία,υποδομές,μιλάνε αγγλικά και τώρα που ςπεσε το ρουβλι συμφέρει οικονομικά.
Προσωπικά ρωσική επαρχία δε θα πήγαινα ούτε με σφαίρες αν δεν ήξερα ρωσικά ειδικά εκειθεν των Ουραλιων.Δεν είναι οτι σου μεταφραζει η γκομενα και ξεμπέρδεψες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ο αρχηγός δεν θέλει  τα εύκολα
Είναι για μεγάλες μάχες
Σαγγαριο Πλαταιές Μαραθώνα  κλπ
Επίσης  δεν μπαίνει κ σε αεροπλάνα είναι του τρένου
Οπότε ενδοχωρα ρωσσια την έχει αποκλείσει
Παραμένει  ευρωπεοβαλκανιστης

Δεν την έχω αποκλείσει τη Ρωσική ενδοχώρα.Ισα ίσα είναι η μόνη περιοχή πλέον στην Ευρώπη που έχεις τη δυνατότητα να χτυπήσεις εννιαρια και πάνω σαν τουρίστας.
Απλώς είναι μεγάλα τα ρίσκα,δεν είναι smooth ride.Δηλαδη Ουκρανία είναι σα να κυκλοφορείς άνετα με λιμουζίνα και Ρωσία σα να οργώνεις με τρακτέρ φαση,είναι πολύ Wild east το περιβάλλον και έχει κινδύνους ορμωμενων κυρίως εκ των καραδοκούντων γκοπνικ.

Επισκέπτης
Με εσάς τους  :effemine: ένα από τα προβλήματα είναι πως πιστεύετε πως αν πρήξετε τα αρχίδια του άλλου, θα σας πηδήξει στο τέλος.
Μην το προσπαθείς άλλο, δεν πρόκειται να γίνει.  :thumbsup:

Εμεις οι ευρωπαιοι δεν εχουμε προβλημα με τους γκευ. Με τους βαλκανιους βρωμογυφτους και τους τριτοκοσμικους εχουμε προβλημα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
αρχοντα τωρα πανε τζαμπα κιεβ και εχουν τζαμπα διαμερισματα.που να σκασουν μυτη ουκρανια οταν το
γριβνα ηταν 6 το 2012 παραδειγμα και τα διαμερισματα 100 την μερα τα πιο φτηνα!
τοτε χαλουσα 300-500 ευρο την μερα σε κερασματα μονο.τωρα αντε να χαλασω 30 ευρο κερασμα η καθολου
αν δεν μιλησω σε καμια γκομενα και τα χαλαω πανω μου σε μαχαζια.πριν εδινες 100-150 ευρο στο σαλον
και τωρα εδωσα 35-40!οι πιο πολλοι ουτε τωρα μπορουνε να κανουνε παιχνιδι.
μονο αν εισαι τσιγγουνης θα την γλιτωσεις κιεβ απο τα αρπακτικα και της μαλακισμενες εκει που βολταρουν αντι να πανε να βρουνε καμια δουλεια
ρε μην λες παλι χαζα.....οταν το γριβνα ειχε 6 και 8 τα τσιγαρα ειχαν 3 γριβνες το ταξι 5 και το ξενοδοχειο 180 γριβνα στην οδησσο....με τον αλλα ειμασταν πανω την ημερα που εγινε το νταραβερι με τα ντου.....και το 12 η γριβνα ειχε 9.40

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
...είσαι ο δεύτερος που μου μιλά για plan b...και ορθά μιλάς... πάντα πρέπει να έχουμε plan b...για όλες τις καταστάσεις...εκτός από αρχάριος όμως είμαι και μαλάκας...οπότε θα πάω χωρίς plan b... :grin: :grin: :grin:...

Πάντα φίλε χρειάζεται Plan B μην επενδύσεις ποτέ σε μια γκόμενα στα ταξίδια σου και στο λεω με τρελή εμπειρία επι του θέματος!! Να έχεις πάντα στο μυαλό σου τι θα κανεις αν αυτη εξαφανιστεί ή δεν θα σου κάτσει κλπ.. Την έχω πατήσει και εγω ασφαλώς αλλά πλέον δεν την ξαναπαθαίνω!!
Δεν ειναι και τοσο πολύπλοκο το plan b. Απλά μίλα λίγο έστω διαδικτυακά με 3-4 γκόμενες εκει για παν ενδεχομενο.

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.935
Πόντοι
9.596
Ποιο Καζάν?Τι να κάνει εκεί πέρα?Νομίζω εχει και μουσουλμάνους εκεί.
Καλύτερα να πάει Αγία Πετρούπολη που εχει αξιοθέατα και όλες οι Ρωσίδες γουστάρουν να επιδεικνυουν και να καλέσει εκεί τη γκομενα.
Αυτό κάνουν οι περισσότεροι πόρνοι που παίζουν εκ του ασφαλούς.
Είναι η εύκολη λύση,απευθείας πτήσεις,καλά ξενοδοχεία,υποδομές,μιλάνε αγγλικά και τώρα που ςπεσε το ρουβλι συμφέρει οικονομικά.
Προσωπικά ρωσική επαρχία δε θα πήγαινα ούτε με σφαίρες αν δεν ήξερα ρωσικά ειδικά εκειθεν των Ουραλιων.Δεν είναι οτι σου μεταφραζει η γκομενα και ξεμπέρδεψες.
...έλεος...θα ζήσω ρε...μην ανησυχείτε... :grin: :grin: :grin:....

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.935
Πόντοι
9.596
Πάντα φίλε χρειάζεται Plan B μην επενδύσεις ποτέ σε μια γκόμενα στα ταξίδια σου και στο λεω με τρελή εμπειρία επι του θέματος!! Να έχεις πάντα στο μυαλό σου τι θα κανεις αν αυτη εξαφανιστεί ή δεν θα σου κάτσει κλπ.. Την έχω πατήσει και εγω ασφαλώς αλλά πλέον δεν την ξαναπαθαίνω!!
Δεν ειναι και τοσο πολύπλοκο το plan b. Απλά μίλα λίγο έστω διαδικτυακά με 3-4 γκόμενες εκει για παν ενδεχομενο.
...δεν θέλω άλλη γκόμενα man...τσιμπήθηκα είπαμε...θα πάω για αυτήν...τέλος...άμα μου κάνει στραβή θα γυρίσω πίσω...μπορώ να το διαχειριστώ...δεν θα τα βάψω μαύρα... :grin: :grin: :grin:...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.110
Πόντοι
3.656
Κομπλεασκο  Θεέ πάρε (και εσύ) την ΠΑΕ  :worship: :worship: :worship:
Ο γκλοκ πήγε κ σε δήλωσε εξαφάνιση
Έτοιμο το αμπελαλε ήταν ευτυχώς έδωσες σημεία ζωής
Να αναμςνουμε άμεσα κ Πορσομεταναστη οπότε
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Αντε γιατί μείναμε μόνο με αρχηγό κμαν κ μάλιστα ντεφορμε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.110
Πόντοι
3.656
...δεν θέλω άλλη γκόμενα man...τσιμπήθηκα είπαμε...θα πάω για αυτήν...τέλος...άμα μου κάνει στραβή θα γυρίσω πίσω...μπορώ να το διαχειριστώ...δεν θα τα βάψω μαύρα... :grin: :grin: :grin:...
Θεός
Νταβαριτσ λιβς χιαρ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.110
Πόντοι
3.656
(μην δωσετε σημασια)
Συντομη σφηνα, υπερ γηραιου κυριου παρεπιδημουντος εις ελβετικα κοντονια

Εκτος απο την εγκεφαλικη βλαβη που εχω και ειμαι εκτος λειτουργειας, εχω και ενα θεμα με τον τηλεμεταφορεα, απο την τελευταια φορα που διακτινιστηκα στην ντατσα του Μπλασκου, μπερδεψαμε τα γονιδια μας και θελει λιγο χρονο να γινει αποδιαχωριστικη γονιδιωση!

Εχοντας διαβασει ελαχιστες σελιδες προσφατα κανω σταχυολογηση.

1.Δηλ ο Κμαν δεν γαμησε στην Σαντορινι!!! Αφησε ομως υποσχετικες, για το μελλον ωστε να πεσει σαν ωριμο φρουτο, ιδου τα στεηκς, ενω αλλοι θα υποχωρουσαν, χανοντας την ευκαιρια.

2.Βρε φερομενε βαλκανιε ψευταρα, ΒΨ,  εσυ δεν ελεγες κατι για παντρειες, κατι για λοκ ντανουν και κλειδωμα στοχου, κτλ κτλ και ο γκαουλαιντερ σου απο κατω χειροκροτουσε υπερ του ανωτερου βαλκανιου συστηματος! Τι θα εκανες, λοκ νταουν μονο στο στρινγκ? Καλα στα λενε οι συναγωνιστες.συντροφοι!

3.Μεσα μεσα λεει καποια σωστα ο Μιδας, τελικα εχει λιγο μυαλο! Νεοκμανιστες!!!

4.Τιιι? Τελικα οι γκομενες απο το ΤΣΙ περσυ, βγηκανε βυζιτες? Δεν παμε καλα! Τελικα εχει δικιο α.ο Κμαν, κασερι β.ο χαρρις βιζιτουδες και γ.ο Μεταναστης μη ρωσσοφωνοι!

Απο παλαιοτερη σταχυολογηση....

Βρε, Χαρρι, επιπολαιε υποψηφιε κμανιστη, στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα, αφου 1. ο Δασκαλος σου λεει οτι ειναι αλλος , 2. εχω δηλωσει οτι ειμαι θαυμαστης του Δασκαλου, 3 εχω δηλωσει καλος αγωγος τον λογων του Δασκαλου, 4 επιπλεον  δηλωνω και σφουγγαρι των λογων του Μεγαλου Μυστη (3Μ).
Δηλαδη προσπαθω να στοχαστω πανω στα βαθυτερα μυσταγωγικα νοηματα, και  να διευρυνω, εστω και αργα, τους πνευματικους μου οριζοντες και την κοινωνικη μου αντιληψη και παραλληλα να κανω, οταν χρειαστει, πολυπλευρη πρακτικη εφαρμογη των δεδομενων του Μυσταγωγου Ιωσηφ Μπλασκου! (παρενθεση προς Κμαν, τα κοινωνικα θεματα εννοειται οτι ενα μικρο τους μερος ειναι τα θεματα πουτανινκ, σπονσορινκ κτλ, δηλ Καιμανε εσυ εισαι canari in the mine, αλλα ο Δασκαλος ειναι owner of the mine!)
Γιαυτο Χαρρι θυμαμαι τα λογια του Δασκαλου, γιατι φανταζουν σαν φωτεινο σημαδι στο σκοταδι!
Ισως εαν ειχες παει οταν σου προτεινε στο μεταξουργειο, τοτε θα ελεγες, 1000 φορες σπονσορας και καμακερος των σαλον, παρα το βρωμικο ψωμι του μεταξουργειου! Θα ηταν μαθημα ζωης, απο τα σαλονια στα αλλωνια!  Τοτε ξεκιναγες να ακολουθεις ολες τις συμβουλες του Δασκαλου.

Καλα ο Γκλοκ απο οτι εχω καταλαβει, εχει μια ταση να υπερβαλλει,  του αρεσει να βαζει φωτιες, λετε να εχει μεινει κανα κουσουρι στους ροδιτες απο τους ιταλους και να τα παρουσιαζουν λιγο φανφαρονικα? τι λες μιδα? ....την τελευταια στιγμη εκανε πισω.... Μα πως να μην κανω πισω, αφου δεν ειχαν προηγηθει υψηλες διεργασιες, οπως στην συνατηση κιμ - τραμπ! Χαρρι τι λες? πως να χτυπαει τα θηραματα? Με υψηλο φαντεζι στατους στο πορνοτιντερ και φανταχτερα καροτ φιτ απο κοντα?

υγ.
Χαιρετιζω τον Μυσταγωγο Ντραγκ.ψρχ, εδω βολοδερνω στο αυνανισταν τσιπουρισταν.
υγ.
Ο Χεχε2 πρεπει να ειναι δυνατος Μυστης, οπως πιστευα,  #23031 στις: χθες στις 17:49 Όλα τελειώνουν φιλε και μένουν ωραίες αναμνήσεις και πάμε για άλλα. Πολλοί, προσμένοντας το μέλλον χάνουν το παρόν.
υγ.
ΠορνοΒαλκανιεΨωλαρα, με τοσες ουκρανες που λες οτι εχουν μαζευτει εκει,  μηπως θα μπορουσε ο ξαδερφος σου να με παρει στην εταιρεια καθαρισμου(?) να κουβαλαω τα ξεσκονοπανα? Θα τον πληρωσω για μαθητεια κανα τριμηνο...να μαθω ουκρανικα.
υγ.
Αυτος ο Γουντμαν, τι ειναι και εχετε λυσσαξει ολοι?
υγ.
Μην λετε και πολυ για ροκκο, γιατι κατι ακουστηκε για δαχτυλα στο νημα του πικκερισμου, ας σας εξηγησει ο πικερ βαν πουτσεν....
υγ.
σπεσιαλ...
Παπα, ωραια τα ιστορικα ποιηματα. Σκεφτομαι τι θα ειχε πει εκεινος ο τυχαρπαστος τυπος ο ρεντ, για να τον αποκαλεσει ο αλλος.... μοισι του ερωτα! Μιλαμε την ειχε ακουσει κανονικα! Ακου κρεατινα λασσα και βροωντωψολης τιμορος ατακτων γκαζελον! Ειναι δυναμον? Μοισης της γκαβλας?

ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ!!!
Το τελευταιο συνορο του Πουτσισμου!
Νομιζω οτι η ευρωπη δεν προσφερει πλεον ευκαιριες, ειναι μικρη για του Νεοκμανιστες, περα απο την πλακα!!! Ιδου η Ροδος ιδου το Σπονσορινκ!
Ο Κμαν τραπεζικος στελεχος, ιδωτικου πλουτου, στην Ν.Υ, ο ΒΠ φροντιστης σε Καβλτεκ, ΚαΒΛΙΦοΡΝια, ο Γκλοκ προμοτορας πρ, αλυσσιδας καζινο.χοτελ Νεβαντα και ο βρωμικος Χαρρις σπονσορας στην γραμμη πορνοκρουαζιερας Χιουστον Κανκουν Καρθαγενα (Βενεζουελα).

Μεγα και Δοξασμενο το ονομα του Μεγαλου Μας Δασκαλου!
Στέφεν είναι φανερό
Διαγεις φοβερή φόρμα
:heavymetalbig: :
Κομπλεασκο  Θεέ πάρε (και εσύ) την ΠΑΕ  :worship: :worship: :worship:
Ο γκλοκ πήγε κ σε δήλωσε εξαφάνιση
Έτοιμο το αμπελαλε ήταν ευτυχώς έδωσες σημεία ζωής
Να αναμςνουμε άμεσα κ Πορσομεταναστη οπότε
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Αντε γιατί μείναμε μόνο με αρχηγό κμαν κ μάλιστα ντεφορμε

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ρε μην λες παλι χαζα.....οταν το γριβνα ειχε 6 και 8 τα τσιγαρα ειχαν 3 γριβνες το ταξι 5 και το ξενοδοχειο 180 γριβνα στην οδησσο....με τον αλλα ειμασταν πανω την ημερα που εγινε το νταραβερι με τα ντου.....και το 12 η γριβνα ειχε 9.40

Δεν τα λεει καθολου χαζα. 450 γριβνες πληρωνα το ξενοδοχειο πριν καμια 10αρια χρονια καπου 100 ευρω δηλαδη. Το ιδιο δωματιο στο ιδιο ξενοδοχειο το πληρωσα περυσι 750 γριβνες, δηλαδη κατι λιγοτερο απο 25 ευρω....
Για φαγητο εδινα τοτε 200 γριβνες κοντα 40 ευρω και περυσι για τα ιδια φαγητα πληρωσα 500 γριβνες δηλαδη λιγοτερο απο 20 ευρω...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Είχες γράψει ότι "το να έχεις φτωχό πεθερό είναι μαλακία". Μπορεί να ήταν πάνω στον ενθουσιασμό. Τεσπα δεν έχει σημασία.

Αυτό που εννοούσα είναι ότι είσαι και ζεις εντελώς μέσα στα πλαίσια, και μόνο λίγο μπορείς να τα αμφισβητήσεις.

Είμαστε off-topic και δεν έχει νοήμα να επεκταθούμε.

Και πάλι Off-topic θα πω μόνο ότι βασίζεσαι στη δειλία/χαζομάρα του αντιπάλου, ειδικά σε προστατεύομενο περιβάλλον.

Ερώτηση, αν έβλεπες ντούκι να συνοδεύει μουνάρα στη Ρωσσία, θα έκανες το ίδιο?

ΥΓ. Το ποιος είναι "φιόγκος" κρίνεται από το πόσα "αρχιδια" έχει.
ΥΓ2. Επειδή δεν ζούμε σε ρίγκ, λίγη σημασία έχει να είσαι καλός στο ξύλο εκτός αν εξασκείς σχετικό επάγγελμα.
θα σου πω να το εμπεδωσεις επιδει καποτε με πειραζεις για το ξυλο.δεν παει να εισαι ο βανταμ
εκει θα τις φας και θα σε ληστεψουν.αν σε αιφνιδιασουν κρυμενοι με μαχαιρια και λοστους,σιδερογροθιες,σπρει οπως εμενα θα εριχνες ξυλικι?αν σε επιαναν στον υπνο και μολις γυριζες
ετρωγες σιδερογροθια στο προσωπο τελος ο αγωνας!δεν νομιζω αλλος απο εδω να σηκωνωταν μετα απο τετειες γροθιες που με ζαλισαν να τους τρεξει.δεν φοβηθηκα καθολου αλλα επιδει ημουν χαλαρος
και ηρεμος ολο τον μηνα γιατι ειχα κανει σοβαρα μαλακιες τσακωμους ημουν σε πληρη νιρβανα και στον κοσμο μου,απροσεκτος.δεν περιμενα να ξερουν τον κοδικο πορτας και να ειναι κρυμενοι πισω απο τα αυτοκινητα!η εμπειρια μου απο ουκρανια που εκανα παλαιοτερα τσαμπουκαδες οπως που μαλωσα με ενα τυπο γιδροπαρκ και με εριξαν οι σεκουρριτι εξω και με πλακωσαν κλωτσιες στα μουτρα ειναι να τραβας μακρια.τωρα που ειδα τοσα ουκρανια λεω τι μαλακας ημουν,γνωουσα τον κινδυνο και οτι δεν εφαγα μαχερια ειναι θαυμα τωρα κανω πισω και φευγω.εχουν οπλα πανω τους συνηθως αυτοι για αυτο και βλεπεις
μερικους που δεν υπολογιζεις να το παιζουν μαγκες.που περιμενα 5 πρωι ταξι ενας τυπος ρχοταν κατα πανω μου.ημουν ετοιμος μολισ πλισιασε ευτυχος περασε ευθια και συνεχισε τον δρομο του.
θα σου πω και αλλοι εδω τους εκλεψαν,εδειραν η τους αφησαν αιμοφηρτους η λυποθυμους στον δρομο
αλλα αν δεν τα γραφουν οι ιδιοι ουτε εμεις μπορουμε να τα γραφουμε.
μην κανετε τσαμπουκα ποτε ουκρανια γιατι ειδα πολλες φορες την καταληξη απο τυπους που δεν υπολογιζες.θυμαστε πριν ενα χρονο που μου την επεσαν οι αζεροι εξω απο μακτοναλτς?επεμεναν οτι πειραξα μια κοπελα και ηθελαν να με βαλουν σε ενα αυτοκινητο,εφαγα μια μπουνια.
ετρεξαν καπιοι που με ξερανε και ο ενας απο αυτους με ηξερε και τελειωσε εκει.
αυτοι οι τυποι τωρα τους βλεπω στην τηλεοραση συνεχεια δικαστηριο!ο φιλος τους μαλωσε το 2017 με τον πρωταθλητη μαι ται ευρωπης και εβγαλαν πιστολι και τον καθαρισαν!
αυτα τα ειδα στην δικη πριν 3-4 μηνες που υποστιριζαν τον φιλο τους στα καναλια οτι πηγε θυμα ρατσισμου και οτι αμυνθηκε!τι θα γινωταν αν αυτοι οι τυποι με εβαζαν 12 βραδυ στο αμαξι και δεν τους εμποδιζαν?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οδυσσο τον σεπτεβριο μια παρεα ειπε σε ενα τυπο που γνωρισαν σε παρτυ να τον πεταξουν σπιτι
στο κεντρο.ειχαν βαλει το κινητο και την καρτα του στοχο.τον ληστεψαν,εδειραν και αφησαν πεθαμενο εξω
απο την οδυσσο.τον πηγαν τραπεζα σε μηχανη και πηραν 23 χιλιαδες γριβνα.
αλλον ρωσοεβραιο πηγε σε χοτελ πριν μια εβδομαδα εξω απο το κεντρο οδυσσο που ειναι και ντοπιος ο τυπος αλλα ζει ισραηλ.αργησε το φαι που παρεγειλε και βγηκε εξω να δει τι γινετε.
δεν ξαναμπηκε στο χοτελ και τον βρηκαν σκοτωμενο.
ο αλλος σκωτωσε φιλο και γιαγια του φιλου για να τους κλεψει οταν εμαθε εχουν λεφτα στην καρτα.
δεν μιλαω με κανενα,γρηγορα παω σπιτι,τελος φιλιες και πλιροφοριες.ξεκοψα σιγα σιγα πο ολους
και μονο με ελληνες κανω παρεα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.110
Πόντοι
3.656
οδυσσο τον σεπτεβριο μια παρεα ειπε σε ενα τυπο που γνωρισαν σε παρτυ να τον πεταξουν σπιτι
στο κεντρο.ειχαν βαλει το κινητο και την καρτα του στοχο.τον ληστεψαν,εδειραν και αφησαν πεθαμενο εξω
απο την οδυσσο.τον πηγαν τραπεζα σε μηχανη και πηραν 23 χιλιαδες γριβνα.
αλλον ρωσοεβραιο πηγε σε χοτελ πριν μια εβδομαδα εξω απο το κεντρο οδυσσο που ειναι και ντοπιος ο τυπος αλλα ζει ισραηλ.αργησε το φαι που παρεγειλε και βγηκε εξω να δει τι γινετε.
δεν ξαναμπηκε στο χοτελ και τον βρηκαν σκοτωμενο.
ο αλλος σκωτωσε φιλο και γιαγια του φιλου για να τους κλεψει οταν εμαθε εχουν λεφτα στην καρτα.
δεν μιλαω με κανενα,γρηγορα παω σπιτι,τελος φιλιες και πλιροφοριες.ξεκοψα σιγα σιγα πο ολους
και μονο με ελληνες κανω παρεα
ρε χάρη δεν γαμας 
ξύλο τρως
σπίτι με τιςνκοτες
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΌΛΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΔΗΛΑΔΉ?????

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι