(μην δωσετε σημασια)
Συντομη σφηνα, υπερ γηραιου κυριου παρεπιδημουντος εις ελβετικα κοντονια
Εκτος απο την εγκεφαλικη βλαβη που εχω και ειμαι εκτος λειτουργειας, εχω και ενα θεμα με τον τηλεμεταφορεα, απο την τελευταια φορα που διακτινιστηκα στην ντατσα του Μπλασκου, μπερδεψαμε τα γονιδια μας και θελει λιγο χρονο να γινει αποδιαχωριστικη γονιδιωση!
Εχοντας διαβασει ελαχιστες σελιδες προσφατα κανω σταχυολογηση.
1.Δηλ ο Κμαν δεν γαμησε στην Σαντορινι!!! Αφησε ομως υποσχετικες, για το μελλον ωστε να πεσει σαν ωριμο φρουτο, ιδου τα στεηκς, ενω αλλοι θα υποχωρουσαν, χανοντας την ευκαιρια.
2.Βρε φερομενε βαλκανιε ψευταρα, ΒΨ, εσυ δεν ελεγες κατι για παντρειες, κατι για
λοκ ντανουν και κλειδωμα στοχου, κτλ κτλ και ο γκαουλαιντερ σου απο κατω χειροκροτουσε υπερ του ανωτερου βαλκανιου συστηματος! Τι θα εκανες, λοκ νταουν μονο στο στρινγκ? Καλα στα λενε οι συναγωνιστες.συντροφοι!
3.Μεσα μεσα λεει καποια σωστα ο Μιδας, τελικα εχει λιγο μυαλο!
Νεοκμανιστες!!!
4.Τιιι? Τελικα οι γκομενες απο το ΤΣΙ περσυ, βγηκανε βυζιτες? Δεν παμε καλα! Τελικα εχει δικιο α.ο Κμαν, κασερι β.ο χαρρις βιζιτουδες και γ.ο Μεταναστης μη ρωσσοφωνοι!
Απο παλαιοτερη σταχυολογηση....
Βρε, Χαρρι, επιπολαιε υποψηφιε κμανιστη, στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα, αφου 1. ο Δασκαλος σου λεει οτι ειναι αλλος , 2. εχω δηλωσει οτι ειμαι
θαυμαστης του Δασκαλου, 3 εχω δηλωσει
καλος αγωγος τον λογων του Δασκαλου, 4 επιπλεον δηλωνω και
σφουγγαρι των λογων του Μεγαλου Μυστη (3Μ).
Δηλαδη προσπαθω να στοχαστω πανω στα βαθυτερα μυσταγωγικα νοηματα, και να διευρυνω, εστω και αργα, τους πνευματικους μου οριζοντες και την κοινωνικη μου αντιληψη και παραλληλα να κανω, οταν χρειαστει,
πολυπλευρη πρακτικη εφαρμογη των δεδομενων του Μυσταγωγου Ιωσηφ Μπλασκου! (παρενθεση προς Κμαν, τα κοινωνικα θεματα εννοειται οτι ενα μικρο τους μερος ειναι τα θεματα πουτανινκ, σπονσορινκ κτλ, δηλ
Καιμανε εσυ εισαι canari in the mine, αλλα ο Δασκαλος ειναι owner of the mine!)
Γιαυτο Χαρρι θυμαμαι τα λογια του Δασκαλου, γιατι φανταζουν σαν φωτεινο σημαδι στο σκοταδι!
Ισως εαν ειχες παει οταν σου προτεινε στο
μεταξουργειο, τοτε θα ελεγες, 1000 φορες σπονσορας και καμακερος των σαλον, παρα το βρωμικο ψωμι του
μεταξουργειου! Θα ηταν μαθημα ζωης, απο τα σαλονια στα αλλωνια! Τοτε ξεκιναγες να ακολουθεις ολες τις συμβουλες του Δασκαλου.
Καλα ο Γκλοκ απο οτι εχω καταλαβει, εχει μια ταση να υπερβαλλει, του αρεσει να βαζει φωτιες, λετε να εχει μεινει κανα κουσουρι στους ροδιτες απο τους ιταλους και να τα παρουσιαζουν λιγο φανφαρονικα? τι λες μιδα? ....
την τελευταια στιγμη εκανε πισω.... Μα πως να μην κανω πισω, αφου δεν ειχαν προηγηθει υψηλες διεργασιες, οπως στην συνατηση κιμ - τραμπ! Χαρρι τι λες? πως να χτυπαει τα θηραματα? Με υψηλο φαντεζι στατους στο πορνοτιντερ και φανταχτερα
καροτ φιτ απο κοντα?
υγ.
Χαιρετιζω τον Μυσταγωγο Ντραγκ.ψρχ, εδω βολοδερνω στο αυνανισταν τσιπουρισταν.
υγ.
Ο Χεχε2 πρεπει να ειναι δυνατος Μυστης, οπως πιστευα, #23031 στις: χθες στις 17:49 Όλα τελειώνουν φιλε και μένουν ωραίες αναμνήσεις και πάμε για άλλα.
Πολλοί, προσμένοντας το μέλλον χάνουν το παρόν.
υγ.
ΠορνοΒαλκανιεΨωλαρα, με τοσες ουκρανες που λες οτι εχουν μαζευτει εκει, μηπως θα μπορουσε ο
ξαδερφος σου να με παρει στην εταιρεια καθαρισμου(?) να κουβαλαω τα ξεσκονοπανα? Θα τον πληρωσω για μαθητεια κανα τριμηνο...να μαθω ουκρανικα.
υγ.
Αυτος ο Γουντμαν, τι ειναι και εχετε λυσσαξει ολοι?
υγ.
Μην λετε και πολυ για ροκκο, γιατι κατι ακουστηκε για δαχτυλα στο νημα του πικκερισμου, ας σας εξηγησει ο πικερ βαν πουτσεν....
υγ.
σπεσιαλ...
Παπα, ωραια τα ιστορικα ποιηματα. Σκεφτομαι τι θα ειχε πει εκεινος ο τυχαρπαστος τυπος ο ρεντ, για να τον αποκαλεσει ο αλλος.... μοισι του ερωτα! Μιλαμε την ειχε ακουσει κανονικα! Ακου κρεατινα λασσα και βροωντωψολης τιμορος ατακτων γκαζελον! Ειναι δυναμον? Μοισης της γκαβλας?
ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ!!!
Το τελευταιο συνορο του Πουτσισμου!
Νομιζω οτι η ευρωπη δεν προσφερει πλεον ευκαιριες, ειναι μικρη για του Νεοκμανιστες, περα απο την πλακα!!!
Ιδου η Ροδος ιδου το Σπονσορινκ!
Ο Κμαν τραπεζικος στελεχος, ιδωτικου πλουτου, στην Ν.Υ, ο ΒΠ φροντιστης σε Καβλτεκ, ΚαΒΛΙΦοΡΝια, ο Γκλοκ προμοτορας πρ, αλυσσιδας καζινο.χοτελ Νεβαντα και ο βρωμικος Χαρρις σπονσορας στην γραμμη πορνοκρουαζιερας Χιουστον Κανκουν Καρθαγενα (Βενεζουελα).
Μεγα και Δοξασμενο το ονομα του Μεγαλου Μας Δασκαλου!