Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
ενώ εσύ που πήγες την άλλη Σαντορίνη πέντε μέρες
Για να τριφτεις πάνω της να χυσεις  τρισημιση σεκοντ.
εισαι ρολ μοντέλ
Την εβγαλε ομως πολλες φωτο , λιγο το εχεις αυτο ?  :grin:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα τωρα πανε τζαμπα κιεβ και εχουν τζαμπα διαμερισματα.που να σκασουν μυτη ουκρανια οταν το
γριβνα ηταν 6 το 2012 παραδειγμα και τα διαμερισματα 100 την μερα τα πιο φτηνα!
τοτε χαλουσα 300-500 ευρο την μερα σε κερασματα μονο.τωρα αντε να χαλασω 30 ευρο κερασμα η καθολου
αν δεν μιλησω σε καμια γκομενα και τα χαλαω πανω μου σε μαχαζια.πριν εδινες 100-150 ευρο στο σαλον
και τωρα εδωσα 35-40!οι πιο πολλοι ουτε τωρα μπορουνε να κανουνε παιχνιδι.
μονο αν εισαι τσιγγουνης θα την γλιτωσεις κιεβ απο τα αρπακτικα και της μαλακισμενες εκει που βολταρουν αντι να πανε να βρουνε καμια δουλεια

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
αντε ενταξει το εκανες το κομματι σου ...να μπεις και εσυ στην λιστα εδω μεσα με τους μεγαλους γαμιαδες που δοξαζουν την χωρα μας στο εξωτερικο και δει στην ουκρανια ...να σε χειροκροτησω ..διοτι ..απεδειξες οτι αυτο που ποσταρα και διαβασες ..δεν το καταλαβες ..δεν ειναι κακο ..για εμενα ..για εσενα ομως ειναι ..οτι δεν καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις ...οποτε σε προτρεπω παλι να πας στα σχολια που εκανα στο ποσταρισμα νο 22898..ως απαντηση στον jaygasby..και στο νουμερο 22903 ως απαντηση στον kman ....και να μου απαντησεις αν αυτα που καταλαβες απο τα γραφομενα εχουν να κανουν με αυτα που ποσταρες .....για πες μου ρε γιγαντα της ελληνικης γλωσσας που γραφω οτι αυτες ειναι γκομενες που γουσταρω να γαμαω ..η μαλλον οτι γαμησα και τις ποσταρα σαν λαφυρα ...αντε να το ξαναγραψω ..μπας και το καταλαβεις ..ειναι φωτο που πηρα απο την σελιδα τους και τις ποσταρα εδω ..για να δουν ολοι περι τινος προκειται απο το ποσταρισμα του jaygasby...για να εχουν μια ιδεα αν το εχουν βαλει στο νου να κανουν καμια βολτα απο εκει ...εγω ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ...το καταλαβες ..και για να ξερεις εγω δουλος της πουτσας μου δεν θα γινω ποτε ...οποτε κανω ταξιδια στο εξωτερικο για οποιονδηποτε λογο ..και γουσταρω θα κανω της ψωλης μου τον χαβα ..και δεν θα βγω να το μοστραρω εδω μεσα οπως καποιοι απο εσας ...για να το παιξω δηθεν γαμιας ...εγω προσωπικα ξερω πολυ καλα τι ειμαι και τι κανω ..και δεν χρειαζετε να το διατυμπανισω .......οσο αφορα το οτι σας κανομε δηθεν ρεζιλι εσας τους μεγαλους γαμιαδες ..οταν λεμε οτι ειμαστε ελληνες στις πουτανες ..να σε πληροφορησω ενημερωτικα και να μην το παρεις σαν μοστραρισμα ..εγω φιλε την χωρα μου στα τελη της δεκαετιας του 80 και την δεκαετια του 90 την τιμησα φορωντας το εθνοσημο μεσα στους αγωνιστικους χωρους ....εσυ μαλλον νομιζεις οτι  τιμας το εθνοσημο μονο αν φορας μπλουζα της ελλαδος στα πορνοταξιδια σου την ωρα που γαμας και φωναζεις ετσι γαμανε οι ελληνες

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Μια φορα θα σου απαντησω γιατι εισαι πρωτη δημοτικου με τις γυναικες και δεν εχω ορεξη να απανταω σε καθε ασχετο...
Εδω με ξερουν πανω απο 10 ατομα σε δραση ηδη 2-3 διακριτικα σου ειπαν να σταματησεις να λες μπουρδες αλλα τις λες οποτε θα τα ακουσεις
Ακου λοιπον φιλε μου
Στο μηνυμα που λες παραπανω λες οτι θελεις να πας σε αυτο το κλαμπ..Αυτο δειχνει χωρις να το εχεις καταλαβεις οτι εισαι ναυαγιο πας εκει γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να πας ουτε στο saxon ουτε στο shooters ουτε sto forsage ποσο μαλλον στο chi skybar Και delux(εννοω οχι οτι δεν μπορεις να μπεις αν και στο τσι αμφιβαλω αν μπαινεις κιολας αλλα οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα εκει)...Κανενας που του αρεσουν οι ωραιες γυναικες(7+)δεν θα ηθελε να παει σε αυτο το κλαμπ γιατι εχει 2αρια και 3αρια αν οχι παρακατω.....Φιλε ξερεις μετα απο τοσα χρονια διαβαζω πισω απο τις λεξεις και ξερω οπως και οι γκομενες αναλογα το ποιο μαγαζι γουσταρουν τι νοοτροπια και τι εμφανιση εχουν...Αυτο λοιπον απο αυτα που γραφεις ειναι οτι για να θελεις να πας εκει η βαρας γυναικες σαβουρες η εισαι του χαβαλε και θελεις να γελασεις αμα ηταν ομως το δευτερο θα μας εδειχνες και τα αλλα αρα αστο καλυτερα βρες κανεναν χαζο να κοροιδεψεις οχι εμενα...
Το να μπερδευεις βεβαια στο δευτερο μηνυμα τον kman με εμενα δειχνει οτι δεν εχεις διαβασει καθολου το topic...Ξεκινα λοιπον διαβασε πρωτα 1200 σελιδες και θα μαθεις τα παντα για την ουκρανια αλλα και για αλλες χωρες που αναφερονται απο την αρχη...Μετα αφου πας 50 φορες τουλαχιστον ελα να μας κανεις σχολια...ο κμαν αυτες που γαμαει με λεφτα εσυ δεν εχεις αλλαξει ουτε χειραψια...
Οι υπολοιποι εχουμε κοκκινη γραμη το μετρητο.Δεν πληρωνουμε καταλαβες!!!!!
Οσο αφορα εμενα δεν θα σου πω γιατι τα λεω στην πραξη με τους συναγωνιστες εδω περα εσυ εισαι πρωτη δημοτικου δεν μπορουμε να εχουμε καμια σχεση....
Αν σε ολα τα αλλα θεματα στην ζωη εισαι πετυχημενος χαιρομαι για εσενα και σου ευχομαι τα καλυτερα
Στην Ουκρανια ομως εισαι ασχετος γιαυτο θα σου ελεγα διαβασε τις σελιδες απο την αρχη θα σε βοηθησουν να καταλαβεις πολλα πραγματα...
Μην μας το παιζεις ομως δασκαλος και κριτης και οσο γραφεις εσυ εκτιθεσαι και οχι εγω
Εμενα με ξερουν και μαλιστα σε δραση ενω  εσενα δεν σε ξερει κανενας και για αυτο θα τρως τα μουτρα σου οταν γραφεις τετοια γιατι πολυ απλα εσυ εχεις να δωσεις εξετασεις για αυτα που λες οχι εγω...Αν δε το κλασικο επιχειρημα που λες οτι εγω ξερω για εμενα και δεν δινω λογαριασμο σε κανεναν πισω απο τις λεξεις κρυβει πολυ απλα αδυναμια να δειξεις το οτιδηποτε γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει τιποτα το αξιολογο να δειξεις..Το να πεις απο κοντα οτι θελετε η δεν ανεβαζω κλπ ναι δεκτο το να πεις ομως εγω ξερω φιλε παραπεμπει χωρις παρεξηγηση στο οτι εγω ειμαι πολυ πιρφορος αλλα δεν θελω να το καταλαβουν και αλλοι...
οποτε η διαβασε τις σελιδες πριν  που εχουν γραψει απιστευτες πληροφοριες πολλα μελη η πηγαινε στα αλλα πιρφορονηματα να συζητησεις με ομοιους σου.Εσυ διαλεγεις...
Μαθημα στις γυναικες σε εμας και στις σπορνορετες  στο κμαν δεν σε περνει να κανεις...
καταλαβες
Οσο για το τελευταιο με τα εθνοσημα μην μας το παιζεις ιστορια σε πληροφορω οτι εχω παρει πρωταθλημα Ελλαδος το 1986 σε Αθλημα...Αν θες αποδειξεις απο κοντα και με ενα 5000 στο χερι...
Λυπαμε που στο λεω ετσι αλλα ειναι ο μονος τροπος να τελειωνω την κουβεντα οπως και αλλη φορα στο παρελθον με τους μαγκες του πληκτρολογιου που μολις τους πεις στοιχημα και να δωσουμε τα λεφτα σε τριτον την κανουν με ελαφρα πηδηματακια...
Τελος για το ρεζιλι το παιρνω πισω σε αυτο το κλαμπ που θες να πας και με αυτες που μιλας εσυ εγω δεν τους λεω ουτε γεια οποτε εχεις απολυτο δικιο εμενα προσωπικα δεν με κανεις καθολου ρεζιλι ζηταω συγνωμη εκανα λαθος...
Τελος να ζητησεις και εσυ συγνωμη για τα πορνοταξιδια εγω κανω ερωτοταξιδια αν και μαλλον και εκει παλι συγχυση εχεις στο μυαλο σου οποτε  τι σου ζηταω τωρα να λυσεις διαφορικες εξισωσεις  στην πρωτη δημοτικου γινεται  δεν γινεται...

Μονο φιλικα Σπυρος

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Κλαίω μλκς, αλλά από την άλλη μπορεί να είναι που καθαρίζω κρεμμύδια στο υπόγειο του γυραδικου :'(

Χάρη,τι σεντοναρα και ανάλυση για την ηλικία του μέλους ονείρωξη της μέσης Γερμανίδας ήταν αυτή; :2funny:
Το 2010 που έγραψε το post ήταν 33,άρα σήμερα.. :think:

Μαλακία που δεν μπορώ να μείνω στην παρέα,έχω να ξεκοκκαλισω 3 μοσχάρια Αργεντινής που φέραμε από Ρωσία

Υ.Γ. Παπά, η ειρωνεία πήγαινε σε αυτούς που θεωρούν ολόκληρη τη Ρωσία γη της επαγγελίας χωρίς να λένε ότι παίζουν μέρη τόσο για το πέος που το τελευταίο χωριό της Ελλάδας μοιάζει Μανχάταν

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
τον φον σπυρεν που γραφεις δεν τον ξερω ...αν ειναι φιδιας η οχι ..και ουτε με ενδιαφερει στην τελικη ..αλλα οταν λεει αυτα που λεει ..δεν μπορω να μην σχολιασω ...να αυτο μοστραρετε κραζοντας με ...αφου δεν καταλαβαινει αυτα που διαβαζει ..να μην σχολιαζει στην τελικη ...μαλλον να σχολιασει δεν ειμαστε χουντα ..αλλα να προσεχει τι γραφει γιατι εκτιθετε
και το χειροτερο ξερεις πιο ειναι ολοι αυτοι οι μεγαλοι γαμιαδες ..χρηστικες πληροφοριες για καποιον που δεν εχει ξαναπαει ..δεν εχουν ποσταρει ..για να τον βοηθησουν αν χρειαστει ..και μην βιαστει καποιος να πει πριν 2-3 χρονια αν κοιταξεις πιο πισω εχω ποσταρει ..2-3 χρονια πριν οκ ..αυτα περασανε φρεσκα ..αν εχεις και μπορεις να δωσεις δωσε ...να βοηθησεις καποιον ..που θα βοηθηθει στο ταξιδι του ..πανω σε αυτο το σκελος,

Εισαι και ασχετος τι φρεσκα ρε φιλε  λαικη ειναι καθε μερα και αλλα φρουτα...
Τι να πεις... Οτι χρειαζεσαι στο κιεβο υπαρχει παρα πολλες φορες γραμενο...
Αν εισαι τεμπελης και βαριεσαι να διαβαζεις η αν εννοεις να σε παρουμε απο το χερι για να γαμησεις καμια γκομενα(ναι το εχουμε κανει και αυτο)δεν προκειται γιατι δεν σεβεσαι κανεναν και απο την αλλη εισαι παρτακιας θελεις να μαθαινεις και να μας την λες και απο πανω..Σιγα ρε φιλε ηρεμησε και λιγο...Παρτο αλλιως για να μαθεις...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Την εβγαλε ομως πολλες φωτο , λιγο το εχεις αυτο ?  :grin:
ασε που πιστευω μεχρι το καμακι του αμερικανου μας εγραψε και οχι ολη την ιστορια.
εμφανιστηκε ο αμερικανος και ναυαγησε το σπονσορινκ?δεν πιστευω να ατιμωθηκε ο βαλκανιος αρχοντας
και να του πηρε απο το στομα την σλοβακα ο τυπος και την εσκησε τριο!
μαλιστα χωρις να πεσει μπουνια και ξυλιδι σαν βρεγμενη γατα.καπως ετσι νομιζω εγινε χαχαχαχαχ
η σλοβακα βρηκε χορηγο καλυτερο και καπειον που θα μπορουσε να την κυκλοφορα αν αντρας δυναμικος να την σκιζει και να την σπονσαρει γερα.βρηκε γαμεα οπως τα ελεγε ο ιδιος ο αρχοντας χαχαχαχα
οχι θα εμενε με τον φωτογραφο που ηταν ο μισοσ στο μποι του αερικανου χαχαχα.
αρχοντα μεινε μεχρι καριμπιαν που σου περνα με ψιλαγγουρα και μην επεκτηνεσε σε ποιο ψηλο επιπεδο.
η σλοβακα ηταν για φαση νεα υορκη και μοντε καρλο,αν δουλευε σε σαλον θα εβγαζε πιο πολλα απο οτι ειχες να προσφερεις.κατσε στα αυγα σου καριμπιαν,μονο εκει εισαι βαλκανιος αρχοντας και εχεις
να αντιμετωπισεις κακομοιρους τουρκους!κανενας λεφτας αραβας και τουρκος θα ηξερε καριμπιαν η στην
οδτσσο το λειλα και τουρκουαζ που πανε κουρδοι και χατζικοι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
ασε που πιστευω μεχρι το καμακι του αμερικανου μας εγραψε και οχι ολη την ιστορια.
εμφανιστηκε ο αμερικανος και ναυαγησε το σπονσορινκ?δεν πιστευω να ατιμωθηκε ο βαλκανιος αρχοντας
και να του πηρε απο το στομα την σλοβακα ο τυπος και την εσκησε τριο!
μαλιστα χωρις να πεσει μπουνια και ξυλιδι σαν βρεγμενη γατα.καπως ετσι νομιζω εγινε χαχαχαχαχ
η σλοβακα βρηκε χορηγο καλυτερο και καπειον που θα μπορουσε να την κυκλοφορα αν αντρας δυναμικος να την σκιζει και να την σπονσαρει γερα.βρηκε γαμεα οπως τα ελεγε ο ιδιος ο αρχοντας χαχαχαχα
οχι θα εμενε με τον φωτογραφο που ηταν ο μισοσ στο μποι του αερικανου χαχαχα.
αρχοντα μεινε μεχρι καριμπιαν που σου περνα με ψιλαγγουρα και μην επεκτηνεσε σε ποιο ψηλο επιπεδο.
η σλοβακα ηταν για φαση νεα υορκη και μοντε καρλο,αν δουλευε σε σαλον θα εβγαζε πιο πολλα απο οτι ειχες να προσφερεις.κατσε στα αυγα σου καριμπιαν,μονο εκει εισαι βαλκανιος αρχοντας και εχεις
να αντιμετωπισεις κακομοιρους τουρκους!κανενας λεφτας αραβας και τουρκος θα ηξερε καριμπιαν η στην
οδτσσο το λειλα και τουρκουαζ που πανε κουρδοι και χατζικοι
κουμπαρε απόψε ζωγραφιζεις  :worship:  :worship: :worship:
Λείπει  ο πορδομεταναστης και έχεις ανέβει σε στατους
:grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
κουμπαρε απόψε ζωγραφιζεις  :worship:  :worship: :worship:

μην του δινεις θαρρος και αραδιαζει τα σεντνια το ενα πισω απο το άλλο.  :grin:

αρκετα πονεσαν τα ματια μας φτανει  :grin:

θα πιω ενα σαλεπι να ρθω στα ισα μου τωρα  :happy:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Μια φορα θα σου απαντησω γιατι εισαι πρωτη δημοτικου με τις γυναικες και δεν εχω ορεξη να απανταω σε καθε ασχετο...
Εδω με ξερουν πανω απο 10 ατομα σε δραση ηδη 2-3 διακριτικα σου ειπαν να σταματησεις να λες μπουρδες αλλα τις λες οποτε θα τα ακουσεις
Ακου λοιπον φιλε μου
Στο μηνυμα που λες παραπανω λες οτι θελεις να πας σε αυτο το κλαμπ..Αυτο δειχνει χωρις να το εχεις καταλαβεις οτι εισαι ναυαγιο πας εκει γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να πας ουτε στο saxon ουτε στο shooters ουτε sto forsage ποσο μαλλον στο chi skybar Και delux(εννοω οχι οτι δεν μπορεις να μπεις αν και στο τσι αμφιβαλω αν μπαινεις κιολας αλλα οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα εκει)...Κανενας που του αρεσουν οι ωραιες γυναικες(7+)δεν θα ηθελε να παει σε αυτο το κλαμπ γιατι εχει 2αρια και 3αρια αν οχι παρακατω.....Φιλε ξερεις μετα απο τοσα χρονια διαβαζω πισω απο τις λεξεις και ξερω οπως και οι γκομενες αναλογα το ποιο μαγαζι γουσταρουν τι νοοτροπια και τι εμφανιση εχουν...Αυτο λοιπον απο αυτα που γραφεις ειναι οτι για να θελεις να πας εκει η βαρας γυναικες σαβουρες η εισαι του χαβαλε και θελεις να γελασεις αμα ηταν ομως το δευτερο θα μας εδειχνες και τα αλλα αρα αστο καλυτερα βρες κανεναν χαζο να κοροιδεψεις οχι εμενα...
Το να μπερδευεις βεβαια στο δευτερο μηνυμα τον kman με εμενα δειχνει οτι δεν εχεις διαβασει καθολου το topic...Ξεκινα λοιπον διαβασε πρωτα 1200 σελιδες και θα μαθεις τα παντα για την ουκρανια αλλα και για αλλες χωρες που αναφερονται απο την αρχη...Μετα αφου πας 50 φορες τουλαχιστον ελα να μας κανεις σχολια...ο κμαν αυτες που γαμαει με λεφτα εσυ δεν εχεις αλλαξει ουτε χειραψια...
Οι υπολοιποι εχουμε κοκκινη γραμη το μετρητο.Δεν πληρωνουμε καταλαβες!!!!!
Οσο αφορα εμενα δεν θα σου πω γιατι τα λεω στην πραξη με τους συναγωνιστες εδω περα εσυ εισαι πρωτη δημοτικου δεν μπορουμε να εχουμε καμια σχεση....
Αν σε ολα τα αλλα θεματα στην ζωη εισαι πετυχημενος χαιρομαι για εσενα και σου ευχομαι τα καλυτερα
Στην Ουκρανια ομως εισαι ασχετος γιαυτο θα σου ελεγα διαβασε τις σελιδες απο την αρχη θα σε βοηθησουν να καταλαβεις πολλα πραγματα...
Μην μας το παιζεις ομως δασκαλος και κριτης και οσο γραφεις εσυ εκτιθεσαι και οχι εγω
Εμενα με ξερουν και μαλιστα σε δραση ενω  εσενα δεν σε ξερει κανενας και για αυτο θα τρως τα μουτρα σου οταν γραφεις τετοια γιατι πολυ απλα εσυ εχεις να δωσεις εξετασεις για αυτα που λες οχι εγω...Αν δε το κλασικο επιχειρημα που λες οτι εγω ξερω για εμενα και δεν δινω λογαριασμο σε κανεναν πισω απο τις λεξεις κρυβει πολυ απλα αδυναμια να δειξεις το οτιδηποτε γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει τιποτα το αξιολογο να δειξεις..Το να πεις απο κοντα οτι θελετε η δεν ανεβαζω κλπ ναι δεκτο το να πεις ομως εγω ξερω φιλε παραπεμπει χωρις παρεξηγηση στο οτι εγω ειμαι πολυ πιρφορος αλλα δεν θελω να το καταλαβουν και αλλοι...
οποτε η διαβασε τις σελιδες πριν  που εχουν γραψει απιστευτες πληροφοριες πολλα μελη η πηγαινε στα αλλα πιρφορονηματα να συζητησεις με ομοιους σου.Εσυ διαλεγεις...
Μαθημα στις γυναικες σε εμας και στις σπορνορετες  στο κμαν δεν σε περνει να κανεις...
καταλαβες
Οσο για το τελευταιο με τα εθνοσημα μην μας το παιζεις ιστορια σε πληροφορω οτι εχω παρει πρωταθλημα Ελλαδος το 1986 σε Αθλημα...Αν θες αποδειξεις απο κοντα και με ενα 5000 στο χερι...
Λυπαμε που στο λεω ετσι αλλα ειναι ο μονος τροπος να τελειωνω την κουβεντα οπως και αλλη φορα στο παρελθον με τους μαγκες του πληκτρολογιου που μολις τους πεις στοιχημα και να δωσουμε τα λεφτα σε τριτον την κανουν με ελαφρα πηδηματακια...
Τελος για το ρεζιλι το παιρνω πισω σε αυτο το κλαμπ που θες να πας και με αυτες που μιλας εσυ εγω δεν τους λεω ουτε γεια οποτε εχεις απολυτο δικιο εμενα προσωπικα δεν με κανεις καθολου ρεζιλι ζηταω συγνωμη εκανα λαθος...
Τελος να ζητησεις και εσυ συγνωμη για τα πορνοταξιδια εγω κανω ερωτοταξιδια αν και μαλλον και εκει παλι συγχυση εχεις στο μυαλο σου οποτε  τι σου ζηταω τωρα να λυσεις διαφορικες εξισωσεις  στην πρωτη δημοτικου γινεται  δεν γινεται...

Μονο φιλικα Σπυρος
λοιπον σπυρο ...
σε ξερουν 10 σε ξερουν 20 ..μια χαρα σου ευχομαι να σε μαθουν και περισσοτεροι
η διαφορα οτι εγω δεν πηγα να το παιξω καποιος ..ουτε ειμαι πορνομεταναστης ουτε πορνοταξιδια κανω ουτε ερωτοταξιδια ...κανω ταξιδια οποτε εχω χρονο ..και αν βολεψει το συνδιαζω με σεξουαλικο περιεχομενο..στο συγκεκριμενο πηγα να δω αγωνα και το βασικο δεν το επαιξα καποιος στα θεματα ουκρανιας και βεβαια ειμαι ασχετος εχω ξαναπαει το 2009 παλι για να δω ματς στο χαρκοβο...με 2.. 4ημερα καθαρα τουριστικα και να ηθελα δεν μπορουσα να το παιξω ειδικος..δεν θα μπορουσα ουτε στο απειροελαχιστο ..αλλα το θεμα ειναι οτι δεν το ηθελα και ουτε το θελω αυτο...το να τσιμπας σαν κατι να σου εθιξα ..δειχνει οτι τελικα εσυ εχεις θεμα οχι εγω ..μην φοβασαι δεν κινδυνευεις απο εμενα ...για το μιστερ γαμικος ...βεβαια αν σου αρεσει αυτο ..καλα κανεις ..δεν με απασχολει  ....και αυτη νομιζω ειναι η μεγαλη  διαφορα με εσενα και πολλους εδω μεσα...δεν μπηκα εδω μεσα να πουλησω μουρη ...κατι που κανετε εσεις ..εγω παρεθεσα εμπειριες μαζι με τις οποιες πληροφοριες συνελεξα απο ολους εσας πριν παω ..οσο αναφορα για τον εν λογω χωρο ειπα οτι σε μελλοντικη εκδρομη αν γινει θα κανω την βολτα καθαρα για να δω την κατασταση ..λογω οτι μου το προτεινε γνωστος που μενει στο κιεβο...και μου εξηγησε τι ακριβως παιζει εκει μεσα ..και επειδη ειναι καλτιλα και εχει να δεις το πως διασκεδαζαν στο σιδηρουν παραπετασμα καποτε ..ναι θα την κανω την βολτα αν και οποτε ξαναπαω ..αν υπαρχει βεβαια το μαγαζι αξκομα ...οταν θα παω εγω ....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
θα πω τωρα για τον τυπο jaygatsby που ισχυριζετε ειναι κιεβ και εγραψε για το γιδροπαρκ.

απο γερμανια παντως πουτανες και σαλον σκιζει σε πλιροφοριες.αν εμενε ουκρανια θα ειχε πλιροφοριες
σαν πουτανιαρης και δεν θα συνεχιζε να γραφει για μοναχο και βερολινο αλλα για ουκρανια.
Χαχα
εγραψε και για πουτανες στην Αμερικη , θρεντ ανοιξε
του ειχε αρεσει πολυ και η Hailey  :grin:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
βαλκανιε πουτσαρα φτιαξε 3 γυρους βοδινο και μια χοιρινο με τζαντικι για μενα χωρις πατατες
και 2 πιτογυρα χωρις κρεασ μονο κραμπι και μαρουλη για τον  φιλο μας τον πορνομεταστη

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
λοιπον σπυρο ...
σε ξερουν 10 σε ξερουν 20 ..μια χαρα σου ευχομαι να σε μαθουν και περισσοτεροι
η διαφορα οτι εγω δεν πηγα να το παιξω καποιος ..ουτε ειμαι πορνομεταναστης ουτε πορνοταξιδια κανω ουτε ερωτοταξιδια ...κανω ταξιδια οποτε εχω χρονο ..και αν βολεψει το συνδιαζω με σεξουαλικο περιεχομενο..στο συγκεκριμενο πηγα να δω αγωνα και το βασικο δεν το επαιξα καποιος στα θεματα ουκρανιας και βεβαια ειμαι ασχετος εχω ξαναπαει το 2009 παλι για να δω ματς στο χαρκοβο...με 2.. 4ημερα καθαρα τουριστικα και να ηθελα δεν μπορουσα να το παιξω ειδικος..δεν θα μπορουσα ουτε στο απειροελαχιστο ..αλλα το θεμα ειναι οτι δεν το ηθελα και ουτε το θελω αυτο...το να τσιμπας σαν κατι να σου εθιξα ..δειχνει οτι τελικα εσυ εχεις θεμα οχι εγω ..μην φοβασαι δεν κινδυνευεις απο εμενα ...για το μιστερ γαμικος ...βεβαια αν σου αρεσει αυτο ..καλα κανεις ..δεν με απασχολει  ....και αυτη νομιζω ειναι η μεγαλη  διαφορα με εσενα και πολλους εδω μεσα...δεν μπηκα εδω μεσα να πουλησω μουρη ...κατι που κανετε εσεις ..εγω παρεθεσα εμπειριες μαζι με τις οποιες πληροφοριες συνελεξα απο ολους εσας πριν παω ..οσο αναφορα για τον εν λογω χωρο ειπα οτι σε μελλοντικη εκδρομη αν γινει θα κανω την βολτα καθαρα για να δω την κατασταση ..λογω οτι μου το προτεινε γνωστος που μενει στο κιεβο...και μου εξηγησε τι ακριβως παιζει εκει μεσα ..και επειδη ειναι καλτιλα και εχει να δεις το πως διασκεδαζαν στο σιδηρουν παραπετασμα καποτε ..ναι θα την κανω την βολτα αν και οποτε ξαναπαω ..αν υπαρχει βεβαια το μαγαζι αξκομα ...οταν θα παω εγω ....
Να Ξαναπας και να περασεις καλα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εγώ είχα πάει Κρασνοντάρ και Κουμπάν γενικώς το 2016 και έγραψα
Γενικά επαρχία Ρωσία εκτός μεγάλων πόλεων πρωτευουσών νομών παίζει μεγάλη φτώχεια,η μια Ρωσίδα που έχω η 190 άντε να βγάζει 150 ευρώ μηνιαίως και μένει σε ξενώνα και η άλλη βγάζει 200 ευρώ μηνιαίως.Εβγαζε 300 αλλά έχασε τη δουλειά της και τώρα της δίνουν 100 ευρώ το μήνα για θέση εκμάθησης ώστε μετά να παίρνει ολόκληρο το ποσό των 200 ευρώ.Τρέχα γύρευε δηλαδή.
Αρχηγέ τι μέρη μας ταξιδεύεις  :rockon: :rockon: :rockon:
Μήπως εκεί είναι το χαμένο Eldorado του μουνιού???  :headbaning2:Αυτά ούτε επαρχία Ουκρανίας δεν παίζουν! :rockon:
Αν υπάρχει ένας λόγος να μην πας εκεί, είναι η πληκτηκότητα και η ευκολία του θηράματος !!! :2funny:
Δηλαδή απλά θα γαμήσεις μια δυο τρεις Μουνάρες  και όχι αυτή που τρως απο τον Τούρκο ή αυτή που έχει έναν αμερικάνο στο περίμενε την ώρα που ρουφάει το μπάλκαν χύσι ούτε αυτή που τα τρώει δίνοντας σου αδρεναλίνη αν θα κάτσει ή όχι!!!! :rockon:  :headbang:

Δείχνει περιβάλλον μη δυναμικό και βαρετό, σαν να ψαρεύεις σε ιχθυοτροφείο με απόχη..
Ή μήπως δείχνεις αλληλεγγύη και λυπάσαι  τις αδερφές και τις γυναίκες των Ρώσων αδερφών (ο ρώςικος στρατός κυρίως απο αυτές τις περιοχές στελεχώνεται) που μάχονται στη Συρία κατά των μεμέτιδων?? :heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
βαλκανιε πουτσαρα φτιαξε 3 γυρους βοδινο και μια χοιρινο με τζαντικι για μενα χωρις πατατες
και 2 πιτογυρα χωρις κρεασ μονο κραμπι και μαρουλη για τον  φιλο μας τον πορνομεταστη
με σως  πεπόνι  του μιτσου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom