Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
καλα λεει ο δασκαλος οτι συχησατε τις πουτανες με τις γκομενες και να τραβω σε χωρες που εχει νορμαλ
διαθεσημες.σας ξαναειπα εδω και 3 χρονια μονο με 2 γκομενες οδυσσο βγηκα ραντεβου.
την μια γνωρισα κυπρο αλλα καταλαβα μαλακισμενη με μεγαλη ιδεα και οχι αξια οσο νομιζε και η δευτερη περσι η 30 ετων που εξαφανιστηκε λογο οτι δεν θα πιστεψε οσα ειπα και οτι δεν ειμαι παντρεμενος.
3 χρονια πριν τον μαρτιο γνωρισα μικρουλα 19 και με ενα καφε 12 το βραδυ την πηγα σπιτι και την
γαμησα για δυο μερες.μετα αυτη λεει χρειαζομε 500 γριβνα για το διαμερισμα,να σου δωσω λεω και θα σε σπονσαρω αλλες 10 μερες.τελικα αυτη επρεπε να συναντησει μια φιλη της και λεει πρεπει μαζι της να παω στον ιδιοκτητη του διαμερισματος.λεω αφου σου εδωσα 500 κατσε μην πας ασε αυτη.επεμενε και λεω τελος
καμια βιζιτα πανε για 500 γριβνα.εμφανιστηκε μετα απο 5 μερες κλαιγωντας στο τηλεφωνο πεθανε η γιαγια
της για αυτο χαθηκε τα συνηθισμενα γνωστα.λεω κατι θα ζητησει αυτη.ερχετε με ταξι πληρωνω 150 γριβνα.
κατεβενει απο ταξι εξω αππο ελληνικη πρεσβεια και βλεπω ενα τυπο να πλισιαζει με τα ποδια σαν ναρκομανης.μου λεει να δωσεις 1000 γριβνα στον φιλο μου τα χρωσταω και μετα θα φυγω μαζι σου.
τους εδιωξα και ειπα θα τους γαμησω στο ξυλο ο τυπος ειδε δεν αστειευα και εκατσε φρονιμα.
αλλα κρατανε σπρει μαχαιρια αυτοι αν εδειχνα λεφτα θα σε ληστευαν γρηγορα.
μετα απο 2 μερες γνωρισα στο κοντακτε αλλη κοπελα εξω απο κεντρο απο νικολαεβ που δουλευε σε μπαρακι.
ηρθε και αυτη εμενε 2-3 μερες μαζι μου και της εκανα μικροδωρακια κανα τζιν και ρουχα.
σεξ δεν περασα καλα με αυτην οπως την αλλη δεν ηθελε σεξ συνεχεια αλλα μια φορα την μερα!
βαριωταν και που ζει αν και δεν ηταν ασχημη.το σπιτι καθαριζε τελεια αλλα βραδθ με καπειον σινομιλουσε που δεν ηξερα.επιδει ειχε προβλημα υγειας και επερνε φαρμακα της εδωσα 3000 γριβνα πριν φυγω  νομιζω 20 ηταν το γριβνα τοτε για βοηθεια επιδει ηταν υσυχη κοπελα.
αργοτερα το βραδυ πριν φυγω με περνει να βρεθουμε,ακουω μουσικες και παρεα αντρες και γκομενες.
σε καπιο παρτι σπιτι λεει να ερθω να παρω και αλλα χρηματα.το εκλισα.
μετα ειχε στο ιτερνετ φωτο με εναν γκομενο σε 2 μερες και εγραφε αραβωνιασμενη στο στατους χαχαχα.
ετσι σταματησα τελειος να ασχολουμε και εδω και 3 χρονια την βγαζω σε σαλον.
αν ειναι να γαμαω τετειες και θειες για να εχω τζαμπα η με μικροδωρακια δεν τα ξοδευω καλυτερα σε μενα?αν δεν μπορω να εχω τις ιδιες που εχουν οι κατωτεροι εμφανισιακα και οικονομικα ουκρανοι νορμαλ
τοτε δεν αξιζει σαν χωρα να πηγαινω για γκομενες αλλα μονο για πουτανες.
ακομα και παντρεμενος με ελληνιδα να ειμαι θα συνεχιζω συχνα οδυσσο να κατεβαινω η αγαπη μου για
την πολη δεν σταματα.αλλα μεχρι εκει,ειμαι και οφ ιλικια πλεον για τις νορμαλ που ειναι πιτσιρικες τωρα.αυτες θα τις φανε γριγορα οι ντοπιοι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
Τε μαλ χαρη δεν βαριεσαι να γραφεις τετοια σεντονια ???
Ενντεταξυ δεν εισαι κ του πληκτρολογιου πρεπει να αου τρωει καμμια ωρα το ενα  :heavymetalbig:
Υγ ασε τον Γιουσουφ Στεφεν ντι Κομπλεν
Μονο ο πορδομεταναστης μπορει να αου βρει γκομενα οπως τηννθελεις
Θα την υπνωτισει με το εντονο βλεμμα του κ την καραφλολαμψη που εκμπεμπει
Τα αλλα ειναι απλα  :rockon: :takethis: :takethis:

Συνημμένα

• 94B1DABE-FD63-4667-ABF6-1B628EB4CE4A.jpeg
    94B1DABE-FD63-4667-ABF6-1B628EB4CE4A.jpeg
    125 KB · Εμφανίσεις: 69

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
το προβλημα με τους ελληνες ουκρανια ειναι οτι οταν γνωρισουν αυτες τις πουτανες τις ερωτευοντε!
οταν πρωτωερχωταν ο σαλονικιος οδυσσο εφερνε εναν αγαμητο τυπο γυρω στα 42-45.
του γνωρισε μια φιλη της γκομενας του χοντρελα και αυτη του εκανε την ζωη κολαση!
αυτος αντι να παει να βρει μια πουτανα συνεχισε να τρεχει πισω της και να την παρακαλα
την χοντρομπαζολα.τετιους μαλακες ειδα πολλους.κυπρο ειδα χοντελες μπαζολες ουκρανιδες και μολδαβες
να τουσ σερνουν απο την μυτη.κανενας νεαρος εμφανισημος πραγματικα ελληνας η και λεφτας θα πηγαινε να
βρει γκομενες ουκρανια ενω γαμα καλυτερο επιπεδο μεσο κυκλου στην ελλαδα.
ολοι αυτοι που συνηθως πανε 99% προβληματικοι και συνηθως αυτοι που νομιζουν εκει θα βρουνε
τζαμπα γκομενες η κοπελες που θα τους ερωτευτουν η θα τρεχουν πισω τους για να τους σωσουν απο την μιζερια.οπως λεει ο δασκαλος και ο διμητρακης περασαν 22-25 χρονια και τωρα αυτες δεν ικανοποιουτε
ουτε απο τα βασικα απλο σπιτι και αμαξι.η νεα γενια ουκρανια θα ειναι ακομα χειροτερη.
η μανα ηταν πουταναρα η κορη καραπουταναρα οπως αυτη η γνωστη που εγραψα απο χερσον.
μετετρεψε την κορη της βιζιτακι πολυτελειας μολις στα 17 και την περνει και ταξιδια ντουπαι και
τουρκια να δουλευουν σε κλαμπ μαζι!η μαμα χρονια βιζιτου κυπρο ηταν τωρα με φρι βιζα παει παντου.
εγινα κουραστικος αλλα λειπει ο δασκαλος για να τα επαναλαμβανει οσα μας ελεγε 2008.
κυπρο σε καμπαρε γαμιωνταν μανα και κορη και ελεγαν ειναι αδερφες χαχαχαχ.τωρα η κοπελα αυτη θα ειναι 40 αλλα δεν νομιζω να
παει να γαμηθει με τον δοκτωρα μετα απο ρομαντικο ραντεβου η με τον πινκ φλοιντ με αερα κουπανιστο για μπατζετ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τε μαλ χαρη δεν βαριεσαι να γραφεις τετοια σεντονια ???
Ενντεταξυ δεν εισαι κ του πληκτρολογιου πρεπει να αου τρωει καμμια ωρα το ενα  :heavymetalbig:
Υγ ασε τον Γιουσουφ Στεφεν ντι Κομπλεν
Μονο ο πορδομεταναστης μπορει να αου βρει γκομενα οπως τηννθελεις
Θα την υπνωτισει με το εντονο βλεμμα του κ την καραφλολαμψη που εκμπεμπει
Τα αλλα ειναι απλα  :rockon: :takethis: :takethis:
γκομενες εχω αν θελω και ματσο μεσο κυκλου κυπρου.
οι διαθεσιμες γκομενες που εχουν απομεινει,τα αποφαγια,σκουπιδια δεν ειναι της κλασης μου.
αστα τρωνε οι απελπισμενοι και κακομοιρηδες αυτα.εγινα κουραστικος αλλα στο τελος οταν εμφανιζετε
καθε ψευτης φαντασιοπληκτος στο τελος οι ασχετοι θα πιστευουν οτι γινοντε αυτα τα πραγματα με πουτανες!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μιδας εχεις πμ απαντα αμεσως

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πρόσεξε μη σε δείρει μέσω π.μ.
Το ξύλο  είναι το λιγότερο ... !Έχει μέσο ο Χάρης την μέρα της Δευτέρας Παρουσίας (του δασκαλου) να τον στείλει στη κόλαση (των αρπακτικών Ουκρανίδων,σπονσορετ,  χρηματιζομένων,εκδητικισμένων κ.λ.)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.407
Πόντοι
5.506
Το ξύλο  είναι το λιγότερο ... !Έχει μέσο ο Χάρης την μέρα της Δευτέρας Παρουσίας (του δασκαλου) να τον στείλει στη κόλαση (των αρπακτικών Ουκρανίδων,σπονσορετ,  χρηματιζομένων,εκδητικισμένων κ.λ.)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απλά εκεί που έλεγε οτι όλο του το σοι ήταν ουκαδες, είναι και αυτός ουκχαρης, σκιάχτηκα.  :S :S :S

Βέβαια, δεν τον κόβω για πάνω από 1,52 ύψος-51 κιλά να είναι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απλά εκεί που έλεγε οτι όλο του το σοι ήταν ουκαδες, είναι και αυτός ουκχαρης, σκιάχτηκα.  :S :S :S

Βέβαια, δεν τον κόβω για πάνω από 1,52 ύψος-51 κιλά να είναι.
χαρης ειναι τουλαχιστον 1.57 με 1.67
Μην παιζεις με ρι φωτια ειπα
Ασε που εχει κ μπακ απ πορνομεταναστη
Πρακτωρ 000

Συνημμένα

• B5BCECEA-D7E9-4F1D-96F2-413220F4C8EE.jpeg
    B5BCECEA-D7E9-4F1D-96F2-413220F4C8EE.jpeg
    1.003,5 KB · Εμφανίσεις: 52
  • 24DD8675-1402-44E9-9004-86AE9869BA24.jpeg
    24DD8675-1402-44E9-9004-86AE9869BA24.jpeg
    196,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 8B127E4C-6F61-4B1B-9D14-62F5F00B4F69.jpeg
    8B127E4C-6F61-4B1B-9D14-62F5F00B4F69.jpeg
    450,6 KB · Εμφανίσεις: 34

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
χαρης ειναι τουλαχιστον 1.57 με 1.67
Μην παιζεις με ρι φωτια ειπα
Ασε που εχει κ μπακ απ πορνομεταναστη
Πρακτωρ 000
Τα ψιλοσπάσαν όταν ο πορνομετανάστης έγραψε την ιστορία με την σύλληψη για αυνανισμό στο πάρκο!
Το φέρει βαρέως ο Χάρης ...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τα ψιλοσπάσαν όταν ο πορνομετανάστης έγραψε την ιστορία με την σύλληψη για αυνανισμό στο πάρκο!
Το φέρει βαρέως ο Χάρης ...
με θυμωσε γιατι τον πηρα να του πω οτι δεν εχω λαπτοπ μαζι μου οδυσσο για αυτο δεν γραφω.
στο κινιτο δεν εχω κοδικους αλλος  μου  κανει τον λογαριασμο.αλλα του ειπα να γραψει και αυτος
σκαρφιστηκε την ιστορια στο παρκο.μετα τα εριχνε τον δασκαλο οτι ηταν ιδεα του.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εσύ ξέρεις πολλά  :happy: :happy: :happy:
θα σου απαντησω στο ερωτημα σου αφου σε ενδιαφερει ειμαι 1,60-1-62 και στον στρατο ημουνα
63-65 κιλα.εκανα χρονια πρωταθλιτισμο καρατε και επαιζα πολυ καλο ποδοσφαιρο σε ομαδα δευτερης κατηγοριας.επαιξα στα 15 και βουδαπεστη,ελλαδα,χαιφα  ποδοσφαιρο αλλα μετα λογο στρατου επρεπε να αποφασισω.ποδοσφαιρο η στρατο ετσι πηρα αποφαση το δευτερο.
οι γιατροι σε ολες τις εξετασεις ρωτουσαν αν ειμαι πυγμαχος και ελεγαν εχεις σωμα για πρωταθλητη στην κατηγορια σου.ποτε δεν ημουν μυοδες τυπος η γυμναστιριου αλλα σε οπειδηποτε ασκηση ειχα επιμονη και αρκετο νευρο να την τελιωσω.μικρος ημουν λιγο χεστης στο καρατε για αυτο μονο μια φορα ηρθα πρωτος σε αγωνες και αλλες φορες δευτερος η τριτος.τωρα θα ειμαι 72-75 κιλα.
μια φορα ηρθα δευτερος παγκυπριους γιατι μονο 2 ειχε στην κατηγορια μου χαχαχαχ.
το προβλημα μαζι σου δεν ειναι γιατι γραφεις εδω την πλακα σου αλλα οτι δεν εχεις σχεση με το αθλημα.ουτε ταξιδι πηγες να γραωψεις καπου ουτε ιδεα η σχεση με το θεμα ουκρανια.
δεχομε ο μιδας και οι αλλοι να πειραζουν τον διμητρακη η εγω τους αλλους που γνωριζομαστε.
αλλα αν ασχετος γραψει εναντιον διμητρακη,η τασου,μιδα,ρολογα,ντερτυ η αλλου γνωστου μελους
νιωθω την αναγγη να τον υπερασπιστω.για αυτο εσυ δεν κολλασ μαζι μας ουτε να σε δειρω θελω ουτε
να σου θυμωσω.ελπιζω να εγινα κατανοητος.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Πρόσεξε μη σε δείρει μέσω π.μ.
μιλησαμε με μιδα τελικα.τον ρωτησα τι γνωμη εχει για τις φαντασιωσεις του pink floyd.
και ο ιδιος γελα με αυτες τις φαντασιωσεις αλλα ρωτωντας τον γιατι κανενα γνωστο μελος που ξερει
απο ουκρανια δεν με υπερασπιζετε οτι ο τυπος λεει μαλακιες μου απαντησε δεν τον ενδιαφερουν αυτοι
οι ψευτες.τον αφορα να κανει πλακα μονο με τον διμητρακη που γελαμε οι αλλοι μαλακες που εμφανιζοντε
δεν τον ενδιαφερουν.βαιβαια πολλοι πανε κοντρα του διμητρακη και υποστιριζουν παντα τα αντιθετα του γιατι λεει 90% αληθεια και 10% καπιες σαλτσες για να κανει χιουμορ και να γελα να κοροιδευει.
πρωσωπικα δεχομε να με αμφισβητουν ολοι οι φιλοι εδω εκτος ο καθε ασχετος που πηγε μια φορα
και ηρθε εδω να μου πει φαντασιωσεις.δεν ξερουν σε ποιον τα λενε εκανα χιλιαδες ρεζιλι παπουδες και μαλακες που εβρισκα στο αεροπλανο και ελεγαν μαλακιες.
μια μερα μοσχα με τον κολητο μου που σπουδασε διπλωματης μοσχα σε ενα τυπο τετειο τον ρωτησε.
δεν μας λες ρε μαστορα που τις βρισκεις εσυ και δεν ξερουμε εμεις που ζουμε 12 χρονια μοσχα χαχαχα.
ο αλλος τα εχασε.δεκαδες ιστοριες να σου πω ποσους εκανα ρεζιλι μιλαμε ηλικιας 40-70 που εμοιαζαν και μυριζαν σαν βοσκοι χαχαχαχα.θα τους επερναν σιγουρα αγελαδοτροφους στα χωρια που τους επερνε καθε πουτανα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οι ελληνες μαζι και ο κμαν σωστα λεει ο διμητρακης ειναι μονο μαγκια και κλανια.
ο διμητρακης θυματε τον ψυλο τπο στην οδυσσο που ελεγε ειναι αλεξιπτωτιστης.
του ελεγα εγω να η φωτο μου δειξε μου και εσυ δικες σου.πες μου τι θα κανεις και πως θα πεσεις απο
το αεροπλανο ολες τις κινισεις σου.ο τυπος λεει παμε εξω,ο διμητρακης νομιζε θα με πλακωσει χαχαχα.
λεει οταν σου λενε κατι μην αμφισβητας χαχαχααχ.
ο αλλος ελεγε στον διμητρακη εχει ουκρανικο διαβατηριο και το δειχνει μη γνωριζωντας μιλα ρωσικα
και ειναι δικηγορος ο μιτσος.του λεει ο διμητρακης αδεια παραμονης ειναι αυτο οχι διαβατηριο χαχαχαχ.
μην ξεχναμε και τους γαμιαδες που πηγε να βρει μολδαβια και τελικα βρηκε χαρτοπαικτες ταβλαδορους
στο καφενειο.τους μονους που ποτε δεν πιστευω ειναι ελληνες,αραβες,συριους,παλαιστινιους ιδικα και
ισραηλιτες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
θα σου απαντησω στο ερωτημα σου αφου σε ενδιαφερει ειμαι 1,60-1-62

τωρα θα ειμαι 72-75 κιλα.

Χάρη, για το γεγονός ότι είσαι τόσο κοντός, δεν μπορεί να σου καταλογίσει κάποιος κάτι.
Όμως τα κιλά σου, είναι για το ύψος σου πολλά.

Γιατί δεν αποδέχεσαι ότι ο κάθε Pink Floyd που είναι 1.97 και λιώνει στα βάρη ή που έχει καλύτερο μπλα-μπλα,
μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα;

Μας έχεις γράψει οτι επί 20 χρόνια έχεις παίξει όλους τους ρόλους;
Σε Σλαβική χώρα με 1.60 ξέρεις ποιον ρόλο δεν μπορεσες να παίξεις ποτέ λόγω αντρικών προτύπων,δε χρειάζεται να στο γράψω.

Αντί να χαίρεσαι που στα 39 λόγω χρημάτων που λες ότι έχεις, μπορείς να αντισταθμίσεις το 1,60 και την δυσχέρεια στην επικοινωνία,
καθεσαι και ασχολείσαι με μαλακιες.

Εκμεταλλεύσου την κρίση και το πορτοφόλι σου και πρόσφερε σε καμιά νορμάλ κοπέλα προοπτική οικογένειας,
γιατί τα γαμήσια και τα καμάκια όχι απλά παρήλθαν,αλλά δεν ήσουν εντός παιγνίου ποτέ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.407
Πόντοι
5.506
θα σου απαντησω στο ερωτημα σου αφου σε ενδιαφερει ειμαι 1,60-1-62 και στον στρατο ημουνα
63-65 κιλα.εκανα χρονια πρωταθλιτισμο καρατε και επαιζα πολυ καλο ποδοσφαιρο σε ομαδα δευτερης κατηγοριας.επαιξα στα 15 και βουδαπεστη,ελλαδα,χαιφα  ποδοσφαιρο αλλα μετα λογο στρατου επρεπε να αποφασισω.ποδοσφαιρο η στρατο ετσι πηρα αποφαση το δευτερο.
οι γιατροι σε ολες τις εξετασεις ρωτουσαν αν ειμαι πυγμαχος και ελεγαν εχεις σωμα για πρωταθλητη στην κατηγορια σου.ποτε δεν ημουν μυοδες τυπος η γυμναστιριου αλλα σε οπειδηποτε ασκηση ειχα επιμονη και αρκετο νευρο να την τελιωσω.μικρος ημουν λιγο χεστης στο καρατε για αυτο μονο μια φορα ηρθα πρωτος σε αγωνες και αλλες φορες δευτερος η τριτος.τωρα θα ειμαι 72-75 κιλα.
μια φορα ηρθα δευτερος παγκυπριους γιατι μονο 2 ειχε στην κατηγορια μου χαχαχαχ.
το προβλημα μαζι σου δεν ειναι γιατι γραφεις εδω την πλακα σου αλλα οτι δεν εχεις σχεση με το αθλημα.ουτε ταξιδι πηγες να γραωψεις καπου ουτε ιδεα η σχεση με το θεμα ουκρανια.
δεχομε ο μιδας και οι αλλοι να πειραζουν τον διμητρακη η εγω τους αλλους που γνωριζομαστε.
αλλα αν ασχετος γραψει εναντιον διμητρακη,η τασου,μιδα,ρολογα,ντερτυ η αλλου γνωστου μελους
νιωθω την αναγγη να τον υπερασπιστω.για αυτο εσυ δεν κολλασ μαζι μας ουτε να σε δειρω θελω ουτε
να σου θυμωσω.ελπιζω να εγινα κατανοητος.

Ωραία, μπορώ άρα ελεύθερα να κολλάω το Δημητράκη για τα φίδια που πετάει. Ευχαριστώ ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom