Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τωρα θα πουμε μερικα και για τον φιλο pink floyd για να δειτε οτι δικαιο εχει ο δασκαλος και εγω
οτι πρεπει να σταματησω να γραφω εδω σε προβληματικους.ποιος ειναι ο αλεξιπτωτιστης πινκ φλοιντ?
απο το 2011 εγραψε στο φορουμ ξανα το 2019 τις φαντασιωσεις του!
διαβασα απο την αρχη ολα τα μυνηματα του απο την αρχη το 2008 που εγραφε δεν ειναι αρκετα.
ειναι ηλικιας 40 ετων.το 2008 εγραψε οτι σταματησε σε ηλικια 26 ετων τα αναβολικα και συμπληρωματα
γιατι κανουν κακο στην υγεια.μονο για στριπτιζαδικα και πουτανες εχει σχεση και μιλα για τις ανασφαλειες που ειχε μεχρι τα 22 για τον εαυτο του.καπειος με χαμηλη αυτοπεπιθηση ενω τοτε συνομιληκος του ο 1,60 θα τον κοματιαζε σε 3 δευτερολεπτα και θα τον εκανε πουρε.
εχει εμπειρια απο πολλα ταξιδια μαλλον για δουλεια ρουμανια και καπια βουλγαρια απο το 2008-10-11.
μετα σταματησαν τα ταξιδια γραφει και για βελγιο ολανδια πηγε παλαιοτερα καπου στο 2000 που θα ηταν 20.εχει σε καπια θεματα γνωσεις απο σιτιρα και αλλα θεματα γεοπολιτικης οπως και ο διμητρακης
και σε καπεια φαση που εγραφε θα νομιζα γραφει ο μιτσος.φενετε να εχει ερθει και στην κυπρο 2011
και πιο  πριν ελεγε για κυπρο κατι που μου κινησε υποψια μην ειναι κυπρος ετσι θα τον καλουσα απο κοντα να συναντηθουμε αλλα δεν ειναι καθαρο.99% γραφει σε θεματα στριπτιζαδικα,καμακι σε πουτανες του στριπτιζ και πουλα ερωτα σε βιζιτουδες μολδαβες που γουσταρει και δεν του απαντανε.
μου θυμιζει διμητρακη καμακι του σαλον και στιπτιζ.καπου γραφει για μια πουτανα στην ρουμανια
που γαμησα και εγραψε ακριβως τα ιδια οπως το 2019.την φραση γεμισα ενεργεια για πολυ καιρο μετα το καλο γαμηση με την βιζιτα!!!!!χαχαχαχα.οπως βλεπετε στην ιστορια με τισ ουκρανιδεσ ξεχασε να μασ πει τιμεσ ποσα εδωσε στην βιζιτα.για τισ αλλεσ που τον επισκεφτηκαν ειναι τησ φαντασιασ του

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Οκ τύποι μου,

η θεωρία καταρρέει, οι κοντοί είναι οι ωραίοι :grin:

Α,ναι και οι καθυστερημένοι καραφλοχοντροί πεπονογιαμάδες

την καλημέρα μου κ. Καθηγητά, δλδ για να καταλάβω εσύ και ο γιατρός προσπαθείτε να βάλετε μυαλό στο Χάρη;  :2funny:

το φωνάζω ότι τσάμπα χαλάτε το σάλιο σας, δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά το κεφάλι του Χάρη είναι λοξό  :grin:

ο pink floyd είχε απόλυτο δίκιο που τον χαρακτήρισε ενοχλητική μυξούλα.  :happy:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οκ τύποι μου,

επεσε και ο μυθος του πινκ φλοιντ που υποστιριζεις χαχαχα.διαβασε ολα τα μυνηματα του απο το 2008-11.μετα ξαναγραψε το 2019.διαβασε να μαθεις πλιροφοριες.
μονο προβληματικοι με χαμηλη αυτοπεπειθηση.αν με δουν λαιβ θα ψαρωσουν

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Οκ τύποι μου,

Αν ακολουθήσεις τον σίγουρο δρόμο των μεγάλων γαμιαδων του σάιτ για να σε γουστάρουν όλες οι γυναίκες πρέπει να
-πλακωθείς στο φαγητό και να πάρεις 100 κιλά έξτρα
-να βάζεις +15 Χρόνια στην ηλικία
-να είσαι άνεργος
-να μένεις Ελλάδα

Ευτυχώς στο νήμα μας υπάρχει κάποιο επίπεδο.. Ακόμα και τα νούμερα μας έχουν προσωπικότητα και δεν είναι τόσο καμμένα...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Χάρη τα μάγουλα σου ξεπρήστηκαν από από τις μαγουλάδες που είχες;  :grin:

Αν δεν ξεπρήστηκαν έλα από εδώ μια βόλτα σου δώσω μια συνταγή για να ξεπρηστούν  :grin:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
τωρα θα πουμε μερικα και για τον φιλο pink floyd για να δειτε οτι δικαιο εχει ο δασκαλος και εγω
οτι πρεπει να σταματησω να γραφω εδω σε προβληματικους.ποιος ειναι ο αλεξιπτωτιστης πινκ φλοιντ?
απο το 2011 εγραψε στο φορουμ ξανα το 2019 τις φαντασιωσεις του!
διαβασα απο την αρχη ολα τα μυνηματα του απο την αρχη το 2008 που εγραφε δεν ειναι αρκετα.
ειναι ηλικιας 40 ετων.το 2008 εγραψε οτι σταματησε σε ηλικια 26 ετων τα αναβολικα και συμπληρωματα
γιατι κανουν κακο στην υγεια.μονο για στριπτιζαδικα και πουτανες εχει σχεση και μιλα για τις ανασφαλειες που ειχε μεχρι τα 22 για τον εαυτο του.καπειος με χαμηλη αυτοπεπιθηση ενω τοτε συνομιληκος του ο 1,60 θα τον κοματιαζε σε 3 δευτερολεπτα και θα τον εκανε πουρε.
εχει εμπειρια απο πολλα ταξιδια μαλλον για δουλεια ρουμανια και καπια βουλγαρια απο το 2008-10-11.
μετα σταματησαν τα ταξιδια γραφει και για βελγιο ολανδια πηγε παλαιοτερα καπου στο 2000 που θα ηταν 20.εχει σε καπια θεματα γνωσεις απο σιτιρα και αλλα θεματα γεοπολιτικης οπως και ο διμητρακης
και σε καπεια φαση που εγραφε θα νομιζα γραφει ο μιτσος.φενετε να εχει ερθει και στην κυπρο 2011
και πιο  πριν ελεγε για κυπρο κατι που μου κινησε υποψια μην ειναι κυπρος ετσι θα τον καλουσα απο κοντα να συναντηθουμε αλλα δεν ειναι καθαρο.99% γραφει σε θεματα στριπτιζαδικα,καμακι σε πουτανες του στριπτιζ και πουλα ερωτα σε βιζιτουδες μολδαβες που γουσταρει και δεν του απαντανε.
μου θυμιζει διμητρακη καμακι του σαλον και στιπτιζ.καπου γραφει για μια πουτανα στην ρουμανια
που γαμησα και εγραψε ακριβως τα ιδια οπως το 2019.την φραση γεμισα ενεργεια για πολυ καιρο μετα το καλο γαμηση με την βιζιτα!!!!!χαχαχαχα.οπως βλεπετε στην ιστορια με τισ ουκρανιδεσ ξεχασε να μασ πει τιμεσ ποσα εδωσε στην βιζιτα.για τισ αλλεσ που τον επισκεφτηκαν ειναι τησ φαντασιασ του
Κουμπάρο μου κάποιος που το 2008 είναι 26 , σήμερα είναι 36 και όχι 40 εκτός αν έχει γενέθλια τον Ιανουάριο και είναι 37..
Εσύ μας λες πως είσαι 39 και φοβάσαι πολύ το 4 μπροστά...
Τα μαθηματικά δεν λένε ποτέ ψέματα..
Άσε τους ανθρώπους υσηχους  και πήγαινε κανένα ταξίδι! Καλά πέρασες χαρκοβο!  Έκανες βόλτες ,επαιξες τη μπαλίτσα σου με τα γκομενάκια και παραλίγο να χτυπήσεις το σακάκι αλλά σου γλίστρησε από κακές εππιροές στο σάιτ ..

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
λευτερη καποτε στην ελλαδα μετρουσε το μπλα μπλα ουκρανια ποτε δεν μετρουσε.
οι κυπριες φοιτητριες πριν 15 χρονια ολες ειχαν ελληνες λογο μπλα μπλα που δεν το εχουν οι κυπριοι.
τωρα καμια δεν ασχολειτε με ελληνες γιατι τους εμαθαν και δεν ασχολουντε καθολου μαζι τους.
οι κυπριοι αθηνα και θεσαλονικη ειναι μαζι συνεχεια οπως και οι ελληνες φοιτητες κυπρο λενε δεν
τους αποδεχοντε στην παρεα τους οι κυπριοι.
να κανει τι το μπλα μπλα μια ουκρανη που εχει εξοδα.λογαριασμους και αλλα να πληρωσει.
τωρα αν δεν εχεις λεφτα τι να κανεις το μπλα μπλα.ενας κακομοιρης ουκρανια με αυτο μονο και
χωρις λεφτα θα φαει το ξυλο της ζωης του αν καταλαβουν ειναι αφραγγος.

Δεν μπορω να πω κατι παραπανω, διοτι δεν χρειαζεται να στοχοποιησω καποιους.
Κοιτα εδω τον ανηψιο μου.... Καπου στην Ουκρανια, αλλα δεν θυμαμαι που.... Μου ειχε κανει βιντεοκληση. Τον ειχε στειλει εκει η εταιρεια που δουλευει. Κτυπησε 2 γκομενακια που μιλουσαν Αγγλικα. Την μια την πηρε μαζι του στο δωματιο. Στην βιντεοκληση που μου εκανε, εκανε και πλακιτσα και μουλεγε ποια απο τις δυο να παρει....
Ο ανηψιος μου επειδη απο 14 χρονων (τωρα ειναι 26) κουβαλουσε γκομενες σπιτι του, και οταν λεμε γκομενες εννοουμε τον αφρο, το καϊμακι... τα 9αρο-δεκαρια... δεν εχει αναγκη ουτε επιβεβαιωσης, ουτε να μου πει ψεματα... Εννοειται οτι δεν της εδωσε φραγκο για 3-4 μερες που την ειχε.
Εκει που συχναζουμε εμεις, βεβαιως και δεν μετραει το μπλα μπλα, διοτι οπως ειπαμε οι θηλυκοι θαμωνες εχουν εξοδα κλπ, κλπ..
Υπαρχουν ομως και αλλα μερη τα οποια οι "Ελληνο-γαμπροι" τα αποφευγουν και εκει δεν συχναζουν τανες ή εστω εν δυναμει τανες....
Ελπιζω να μη βρεθει καποιος εξυπνος και αμολησει το ... "Ολα τα θηλυκα στην Ουκρανια τα παιρνουν και ολες ειναι τανες...."

Συνημμένα

• 1548064593042.jpg
    1548064593042.jpg
    419 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 1548064490168.jpg
    1548064490168.jpg
    352,1 KB · Εμφανίσεις: 33

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αν κάποιος ειναι 1.98 είναι αρνητικό όχι θετικό. Το πολύ ύψος και όγκος φοβίζει τις γυναίκες ή έστω ένα ποσοστό γυναικών βγαίνουν εκτός παιχνιδιού. Το ίδιο αν πάλι κάποιος ειναι πολύ κοντός στο 1.60. Πάντα στην ζωή τα καλύτερα ειναι κάπου στην μέση. Εχω πολύ ψηλούς φίλους που έχουν να γαμήσουν χρόνια και σχετικά κοντούς που γαμάνε το δεκαπλάσσιο. Δεν υπάρχει στάνταρ αλλά δεν είναι η ουσία εκει.

Το μόνο που εγω θεωρώ στάνταρ και universal ειναι το χιούμορ και το ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ. Αν ξέρεις να μιλήσεις και να κάνεις την άλλη να γελάει και να αισθάνεται ωραια μαζί σου μια χαρά γαμας και στην Ουκρανία. Αν πάς απλά να πουλήσεις υψος και μπράτσα χωρίς λέγειν ή στο άλλο άκρο αν δεν περιποιήσε τον εαυτό σου και κάνεις κοιλούμπες και ντύνεσαι χάλια αλλά αναζητας 7+ λεπτές δεν θα πετύχεις.

Το όλο θέμα λοιπόν καταλήγει στην μόνιμη αυτοβελτίωση μας και στο να θέτουμε εφικτούς στόχους!!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
την καλημέρα μου κ. Καθηγητά, δλδ για να καταλάβω εσύ και ο γιατρός προσπαθείτε να βάλετε μυαλό στο Χάρη;  :2funny:

το φωνάζω ότι τσάμπα χαλάτε το σάλιο σας, δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά το κεφάλι του Χάρη είναι λοξό  :grin:

ο pink floyd είχε απόλυτο δίκιο που τον χαρακτήρισε ενοχλητική μυξούλα.  :happy:
χαχαχαχ παντα αποδεικνειω τις μαλακιες και ψευτιες του.διαβασε τα παλια θεματα του πινκ φλοιντ και θα βρεις πλιροφοριες.οι πιο πολλοι ειναι μυθοι που φτιαχνετε εσεις οπως θελετε στον μυαλο σας.
ο αρχοντας κμαν παραδειγμα με φανταζετε χοντρο,κοντο πενηνταρι τον βαλκανιο που δεν ειδε ποτε υπερμοντελο και αλλους οτι σκεφτουν και οτι δηλωσουν.στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι χαχααχ.
ελπιζω να ειναι κυπριος ο τυπος και να τον δω απο κοντα.διαβασε απο αρχη κυπρο που με αμφισβητουσαν
και μετα απο κοντα οταν με συναντησαν εγραφαν δεν λεω φιδια.καπου νομιζω σελιδα 35-40 για θεμα κυπρου χαχαχαχ.παππου και εσενα θαδω απο κοντα μην ανυσυχεις και θα δω ποσα αχλαδια μεζευεις απο την αχλαδια.κανε πλακα απο εδω αλλα προσεχε μην τρεχεις και εσυ να κρυφτεις σαν βρεγμενη γατα χαχαχα.
το 2021 που θα πας ουκρανια θα τα πουμε εκει.ισως και θεσααλονικη καλοκαιρι.
να δεις και λαιβ γιατι εγω μπορω με ελεινιδες ενω εσεις οχι χαχαχαχαχ
αν δεν μπορειτε να βρειτε γκομενες στην χωρα που ουτε μπουγατσα και καφε δεν τισ κερνα κανενας
πως θα καμακωσετε λαιβ και στα κλαμπ στοκιεβο?η θα βρεις νομιζεις καμια θειτσα πατσαβουρα στο ιτερνετ.αρχιδια θα παρεις και στο κιεβο.συνεχισε να πιστευεις οτι θελεις.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αν κάποιος ειναι 1.98 είναι αρνητικό όχι θετικό. Το πολύ ύψος και όγκος φοβίζει τις γυναίκες ή έστω ένα ποσοστό γυναικών βγαίνουν εκτός παιχνιδιού. Το ίδιο αν πάλι κάποιος ειναι πολύ κοντός στο 1.60. Πάντα στην ζωή τα καλύτερα ειναι κάπου στην μέση. Εχω πολύ ψηλούς φίλους που έχουν να γαμήσουν χρόνια και σχετικά κοντούς που γαμάνε το δεκαπλάσσιο. Δεν υπάρχει στάνταρ αλλά δεν είναι η ουσία εκει.

Το μόνο που εγω θεωρώ στάνταρ και universal ειναι το χιούμορ και το ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ. Αν ξέρεις να μιλήσεις και να κάνεις την άλλη να γελάει και να αισθάνεται ωραια μαζί σου μια χαρά γαμας και στην Ουκρανία. Αν πάς απλά να πουλήσεις υψος και μπράτσα χωρίς λέγειν ή στο άλλο άκρο αν δεν περιποιήσε τον εαυτό σου και κάνεις κοιλούμπες και ντύνεσαι χάλια αλλά αναζητας 7+ λεπτές δεν θα πετύχεις.

Το όλο θέμα λοιπόν καταλήγει στην μόνιμη αυτοβελτίωση μας και στο να θέτουμε εφικτούς στόχους!!
Για άλλη μια φορά γίνεσαι υμνητής της μετριότητας!  
Βέβαια ίσως μιλάς και για μέτριες κοπέλες ...
Φιλικά αυτή τη φορα :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
παππου και εσενα θαδω απο κοντα μην ανυσυχεις και θα δω ποσα αχλαδια μεζευεις απο την αχλαδια.κανε πλακα απο εδω αλλα προσεχε μην τρεχεις και εσυ να κρυφτεις σαν βρεγμενη γατα χαχαχα.
το 2021 που θα πας ουκρανια θα τα πουμε εκει.ισως και θεσααλονικη καλοκαιρι.
να δεις και λαιβ γιατι εγω μπορω με ελεινιδες ενω εσεις οχι χαχαχαχαχ
αν δεν μπορειτε να βρειτε γκομενες στην χωρα που ουτε μπουγατσα και καφε δεν τισ κερνα κανενας
πως θα καμακωσετε λαιβ και στα κλαμπ στοκιεβο?η θα βρεις νομιζεις καμια θειτσα πατσαβουρα στο ιτερνετ.αρχιδια θα παρεις και στο κιεβο.συνεχισε να πιστευεις οτι θελεις.

οποτε θελεις Χαρη να σε παρω απο το χερι για να γαμησεις κανενα καλο πιπινακι. Να με δεις και λαιβ τι μωρα θα κυκλωφορω στο Κιεβο ή μηπως προτιμας τη Μοσχα;  :grin:

και στα μερη μου (εκει που μενω) εχουμε ενα ζαβο παιδακι στην ηλικια σου 39 ετων με 1.60 υψος με τα χερια στην αναταση τον λενε ο γιαννης ο τσιτας αν τον δεις την φατσα του θα καταλαβεις οτι βρηκες το αλλο σου μισο.  :grin:

τον βγαλανε τσιτα διοτι ειχε πετακτα αυτακια σαν της μαιμους  :grin:

ξερεις τι πουτανες εχει γαμησει; 50αρικο και βιζιτα ο τυπος  :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Φιλικά αυτή τη φορα

Clock μάλλον δεν κατάλαβες το ύφος του post. Ακριβως το αντίθετο λέω. Δεν κολλάμε σε γεγονότα όπως καποιος ειναι πολύ κοντός π.χ. αλλά παλεύουμε στην αυτοβελτίωση για να ανεβάζουμε το επίπεδο.

Ο φίλος σου ο Γυμναστής αν θυμάμαι καλά είχες πει πως ήταν στο 1.70. Αυτό τον εμπόδισε όμως να γαμάει αβέρτα? Φυσικά και όχι δίοτι έιχε εξασκήσει το σώμα, το καμάκι,το στυλ το λέγειν. Έκανε αυτό που πρέπει.

Τώρα οι εφικτόι στόχοι που λέω έχουν να κάνουν στο να μήν αναμένουμε θαύματα (πάντα στο δωρεάν). Δηλάδη αν κάποιος έχει πολύ μέτρια εμφάνιση και δεν παλεύει να βελτιώσει το γενικότερο στυλ του αλλά πάει στην Ουκρανια και λεει θέλω ενα 8αρι σε εμφάνιση είναι δυνατόν να το έχει χωρις Χρήμασι?!!! Πιστευω πως είναι αυτονόητο πως δεν γίνεται στο τσάμπα.

Αν παρόλα αυτά πει ναι θέλω το 8+ αλλά είμαι διατεθημένος να παρέχω και κατιτής και να μειώσω το ποσό που σκάω με την αυτοβελτίωση άλλων χαρακτηριστικών οκ πάω πάσο. Αλλά όπως πάντα και εκει πάντα θα γυρνάμε πρεπει να ξεχωρίζουμε το δωρεάν απο το πληρωμένο!!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

ναι δοκτωρα μου συμφωνω μαζι σου.φιλος μου γαλλοκυπριος που εζησε μεχρι τα 35 του παρισι τωρα ειναι 54 και δειχνει 40.ειναι ο πιο μεγαλος γκομενιαρης που γνωρισα.
μια φορα ρωτωντας το μυστικο της επιτυχιας του πριν 18 χρονια απαντησε.
αν κανεις μια γκομενα να γελα ειναι μιση διλη σου.το αλλο μισο μονος θα το βρεις.
στην ουκρανια ομως δοκτορα δεν ισχυει τιποτα λογικο η οτι λενε στην ψυχολογια ειναι εντελος
για τον πουτσο η κατασταση και η παλαβωμαρα στο κεφαλι τους.ειναι σαν να ζουνε σε αλλο πλανητη.
ειδα μουναρες 16-17  ενιαρια να τις γαμα και τις δυο ο κοντομουρης κακασχημος μισος ιαπωνας ντιτζει στο γιδροπαρκ ενω αυτες δεν καθωνταν σε εμφανισημα παιδεια.ειδα κοπελιτσες κουκλιτσες ενω μου εβρισκαν δικαιολογιες να μην τις γαμησω να μαθαινω μετα οτι γαμιουντε μεχρι και με αστεγους βρωμιαρηδες και μεχρι και με τον γκει μπαρμαν που λιγες ωρες μετα φιλουσε αλλο πουστη χαχαχα
εκει η τρελα τους δεν μορει να εξηγησει καμια επιστιμη  οπως γραφει και ο δασκαλος το 2008.
αν δεις τι τυπο γαμανε θα κτυπας το κεφαλι ενω σε σενα θα κανουν μονο πουστιες.
εκτος αν εισαι καπειος σκληρος που μοιραζει χαστουκια και μπουνιες μονο ετσι να τις συνεφερεις λιγο.
αν εισαι καλο παιδι αυτες θα σε γαμησουν

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Clock μάλλον δεν κατάλαβες το ύφος του post. Ακριβως το αντίθετο λέω. Δεν κολλάμε σε γεγονότα όπως καποιος ειναι πολύ κοντός π.χ. αλλά παλεύουμε στην αυτοβελτίωση για να ανεβάζουμε το επίπεδο.

Ο φίλος σου ο Γυμναστής αν θυμάμαι καλά είχες πει πως ήταν στο 1.70. Αυτό τον εμπόδισε όμως να γαμάει αβέρτα? Φυσικά και όχι δίοτι έιχε εξασκήσει το σώμα, το καμάκι,το στυλ το λέγειν. Έκανε αυτό που πρέπει.

Τώρα οι εφικτόι στόχοι που λέω έχουν να κάνουν στο να μήν αναμένουμε θαύματα (πάντα στο δωρεάν). Δηλάδη αν κάποιος έχει πολύ μέτρια εμφάνιση και δεν παλεύει να βελτιώσει το γενικότερο στυλ του αλλά πάει στην Ουκρανια και λεει θέλω ενα 8αρι σε εμφάνιση είναι δυνατόν να το έχει χωρις Χρήμασι?!!! Πιστευω πως είναι αυτονόητο πως δεν γίνεται στο τσάμπα.

Αν παρόλα αυτά πει ναι θέλω το 8+ αλλά είμαι διατεθημένος να παρέχω και κατιτής και να μειώσω το ποσό που σκάω με την αυτοβελτίωση άλλων χαρακτηριστικών οκ πάω πάσο. Αλλά όπως πάντα και εκει πάντα θα γυρνάμε πρεπει να ξεχωρίζουμε το δωρεάν απο το πληρωμένο!!
ο γυμναστης πηρε αρχιδια και ουκρανια και πετρουπολη.οσες φορες να παει παλι αρχιδια θα παρει.ξερουμε την ροδο και ακουσαμε τις ιστοριες του με τις αγγλιδες χοντρουλες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οποτε θελεις Χαρη να σε παρω απο το χερι για να γαμησεις κανενα καλο πιπινακι. Να με δεις και λαιβ τι μωρα θα κυκλωφορω στο Κιεβο ή μηπως προτιμας τη Μοσχα;  :grin:

και στα μερη μου (εκει που μενω) εχουμε ενα ζαβο παιδακι στην ηλικια σου 39 ετων με 1.60 υψος με τα χερια στην αναταση τον λενε ο γιαννης ο τσιτας αν τον δεις την φατσα του θα καταλαβεις οτι βρηκες το αλλο σου μισο.  :grin:

τον βγαλανε τσιτα διοτι ειχε πετακτα αυτακια σαν της μαιμους  :grin:

ξερεις τι πουτανες εχει γαμησει; 50αρικο και βιζιτα ο τυπος  :grin:
στειλε μου το κοντακτε σου.σε μενα γιατι δεν το στελεις?με τι μωρα και με τι θα με κυκλοφορησεις χχαχαχα.θα αναμενω το 2021 αν πας μεχρι τοτε.
τραβα για καμια μπουγατσα γιατι μεχρι εκει σε φτανει η βενζινη σου χαχαχαχαχ
Φιλικά αυτή τη φορα :hi:
ρολογα εσυ μπορεις να κτυπησεις εστω και τις μετριες?δεν μας εγραψες τιποτα για κιεβ.
πως σου φανηκε η φαση.εχεις ανταποκριση?σε ποια μερη πηγες και τι εκανες.θελω πλιροφοριες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
στειλε μου το κοντακτε σου.σε μενα γιατι δεν το στελεις?με τι μωρα και με τι θα με κυκλοφορησεις χχαχαχα.θα αναμενω το 2021 αν πας μεχρι τοτε.
τραβα για καμια μπουγατσα γιατι μεχρι εκει σε φτανει η βενζινη σου χαχαχαχαχρολογα εσυ μπορεις να κτυπησεις εστω και τις μετριες?

Χαρη θελεις να σου γνωρισω τον σωσια σου;  :grin:

ξερεις τι παρεα θα κανετε μαζι, οπως ο μπολεκ με τον λολεκ θα ειστε  :grin:

αχτυπητο διδυμο θα κανετε μαζι  :grin:

αν θελεις πεσμου να σου δωσω το τηλεφωνο του σε ΠΜ  :grin:

Υ.Γ. οσο για το προβλημα που ειχες στα δοντια σου και δεν μπορεσες να πας στην Τσεχια να γνωρισεις τον ΒΠ εχω να σου προτεινω μια καλη μασελα (γιατι πουλαω μασελες) για να μην ξανα εχεις προβλημα ποτέ με τα δοντια σου.  :grin:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο φιλος του ρολογα οπως και οι φιλοι μου η δυο ηταν γυμναστες,2 αστυνομικοι γυμνασμενοι και
διαφοροι αλλοι ακομα και πρωην αθλητες ηρθαν με αυτην την χωριατικη νοοτροπια του ροδιτη.
οτι ειναι καμακια στην αγια ναπα και εβρισκαν μεθυσμενες και μπαζολες.
νομιζαν θα αρεσαν γιατι ειναι γυμνασμενοι η και μελαχρινοι μαζι στης γκομενες και ειχαν
τα αντιθετα αποτελεσματα.αυτο που λεει ο κμαν υπερτιμουν ολοι τις δυνατοτητες τους.
ολους σας προσκαλεσα και προκαλεσα να βρεθουμε και να παμε οπου θελετε.
ο ρολογας και ο αρχοντας μεχρι τωρα δεν ανταποκριθηκαν,ο παππους αδυνατει ,ο δοκτορας παλι δεν απαντουσε οταν ελεγα δωσε φεισπουκ σκαιπ να τα πουμε.
μονο ο ντερτυ εμφανιστηκε απο τους νεαροτερους σε ηλικια η στιν ιδια ηλικια μαζι μου.
ας εμφανιιστουν ολοι και ας αποδειξουν με πραξεις οσα ειναι ικανοι να καταφερουν οχι μονο μπλα μπλα.

ρολογα ποτε θα ερθεις οδυσσο η να βρεθουμε κιεβ?αφου θες καμακια και μπαρακια και ποιοτικες γκομενες
ελα να δουμε οταν βγουμε εξω τι θα κανεις και αν εχεις τα προσοντα για ποιοτικες γκομενες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Χαρη θελεις να σου γνωρισω τον σωσια σου;  :grin:

ξερεις τι παρεα θα κανετε μαζι, οπως ο μπολεκ με τον λολεκ θα ειστε  :grin:

αχτυπητο διδυμο θα κανετε μαζι  :grin:

αν θελεις πεσμου να σου δωσω το τηλεφωνο του σε ΠΜ  :grin:

Υ.Γ. οσο για το προβλημα που ειχες στα δοντια σου και δεν μπορεσες να πας στην Τσεχια να γνωρισεις τον ΒΠ εχω να σου προτεινω μια καλη μασελα (γιατι πουλαω μασελες) για να μην ξανα εχεις προβλημα ποτέ με τα δοντια σου.  :grin:
φρονιμητη εβγαλα.για αρχισε να διαβαζεις στο θεμα κυπρου που πηγα και συναντησα οσους με αμφισβητουσαν.ασε τους φιλους σου εσενα θελω να δω ζωντανα.
ολοι κρυβεστε και το 80% με πηραν και με κλιστες καμερες μην τους δω χαχαχα.
αν ο βαλκανιος μου ελεγε 2-3 μηνες πιο πριν θα ειμε τον ταδε καιρο εδω θα πηγαινα.
αν μου πει ιουνιο που δεν εχω κλισει καπου η οχτωβριο που ακομα δεν εχω σχεδια η σεπτεβριο να παω.
σας λεω θα ειμε οδυσσο 5 μαρτι.ελατε οπειος θελει.παντα σας λεω που θα ειμε 3-5 μηνες πριν για να ερθετε και μονο ο τασος και ο ντερτυ ηρθανε.να κυκλοφορησω που μαζι σου μοσχα καικιεβ?θα λενε ηρθα με τον θειο μου χαχαχα
αν και ιδια ηλικια.αντε καμια μπουγατσα στην θεσαλονικη μαζι σου και γυρο στην τουμπα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
τραβα για καμια μπουγατσα γιατι μεχρι εκει σε φτανει η βενζινη σου χαχαχαχαχρολογα εσυ μπορεις να κτυπησεις εστω και τις μετριες?δεν μας εγραψες τιποτα για κιεβ.
πως σου φανηκε η φαση.εχεις ανταποκριση?σε ποια μερη πηγες και τι εκανες.θελω πλιροφοριες
Δεν έμεινα Κίεβ! Μόνο από Τσερνιβτσι έδωσα πληροφορίες!
Και Βουδαπέστη!
Σύντομα θα έχω και από άλλα μέρη πολύ μακρινά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom