Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ενα σωρο αρλουμπες και αερολογιες αραδιαζετε.... Οπως το γραφω... Ενας σωρο αρλουμπες...
Για την επιτυχη εκβαση ενος καμακιου, πρωτα μετραει το μπλα μπλα και η προσωπικοτητα και μετα ολα τα αλλα.
Καμακι... ομως... καμακι.... Με γκομενα κανονικη, οχι τανα, ή εν δυναμη τανα. Το λεω αυτο διοτι καποιοι εδω μεσα την διαπραγματευση με την τανα την βαφτισανε ...καμακι.   :2funny: :2funny:
Εχω εκατονταδες παραδειγματα.... προχειρα μουρχεται στο μυαλο ενας τυπος το καλοκαιρι στο νησι, γυρω στο 160 υψος με φατσα σαν της μαϊμούς. Εμ τα καλυτερα και τα περισσσοτερα Σκανδιναβικα μουνια πηδουσε το καλοκαίρι. Οχι Μονο τα πηδουσε αλλα επιδιωκε να τον ταϊζουν και να του παιρνουν και τσιγαρα διοτι ηταν αφραγκος. Ενας αλλος φιλος ο Ιωνας.. πενηνταρης και τσακισμενος απο την ζωη, αφραγκος και μπατηρης... Την τεχνη του ομως δεν ξεχασε.. Απο μικρος καμακωνε δυο δυο της γκομενες και μας τις εφερνε... Τωρα τι κανει; Εδω και 10 χρονια αλλασει καθε τρεις και λιγο γυναικα η οποια τον συντηρει. Δεν θελει πολλα... Στεγαση, φαϊ και να του παιρνει κανα πακετο τσιγαρα...  Η πλακα ειναι οτι ποτε δεν ξεμεινε απο γυναικα, παντα ματσωμενη, παντα εμφανισημη, και παντα κατα πολυ νεωτερη του.
Αν βεβαια  υπαρχει συνδυασμος μπλα μπλα και εμφανισης, τοτε το μειγμα γινεται εκρηκτικο... Βλεπω τον ανηψιο μου, οπου οι γκομενες πεφτουν στην κυριολεξια στα ποδια του. Σε μοναστηρι αν τον κλεισουνε βλεπω να βγαζει γκομενα την καλογρια..
Εχω δει και ωραιους αντρες που ειτε ντρεποταν, ειτε δεν μπορουσαν να μιλησουν και γκομενα δεν μπορουσαν να σταυρωσουν. Θυμαμαι 2 τετοιους Ελληναραδες στο Λονδινο οταν εκανα μεταπτυχιακα... παιδαραδες και οι δυο που ολο για γκομενες λεγανε αλλα γκομενα δεν μπορουσανε να σταυρωσουνε, κ ητανε και ο Νικολας, ενα τυπακι μισοριξια καραφλο απο τα 25 του ταλαιπωρο και ολο κατι μουνετες Ιταλιδες κυκλοφορουσε κι ας του ριχνανε και ενα κεφαλι.
Μουρχεται τωρα επισης στο νου ο Σερζ Γκενσμπουργκ που δεν πρεπει να ειχε ανεβει σε σκηνη ασχημοτερος ανδρας ποτε. Σε ενα ρεπορταζ που ειχα διαβασει για την ημερα της κηδεια του ειδα και κατι φωτος με παρατεταγμενες κλαιουσες τις πρωην γυναικες του και ερωμενες του. Η Χειροτερη εμφανισιακα ητανε η Μπριζιτ Μπαρντο..... Φανταστητε τι ποιοτητα μουνιου ειχε γαμησει αυτος ο καμπουρομυτης ο  ενα και πενηντα με τα χερια στην αναταση.
Κοψτε λοιπον τις μπουρδες. Μπλα μπλα θελει και στην Ουκρανια, και για να εχεις το μπλα μπλα πρεπει να γνωριζεις και την γλωσσα. Αλλιως δεν γαμας... Τελεια και παυλα....  (Δεν μιλαω για Τανες... Και στην Σαουδικη Αραβια αν παει καποιος θα βρει να πηδησει σε καποιο κρυφο μπουρδελο)

Συνημμένα

• SERGE GAINSBOURG.jpg
    SERGE GAINSBOURG.jpg
    139,9 KB · Εμφανίσεις: 20

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.422
Πόντοι
3.656
ωραιοσ ο Ελευθεριος με ωριμη οπτικη   :thumbsup:
παροτι φιλοσ του πορνομιτσου  :grin:
υγ ρε μαλακουμπαρε   :grin:  Χαρη αν οτι φραφουμε σε  πμ τα βαζεισ εδω μετα τι τα γραφουμε  σε πμ?  :happy:
ο πορδομεταναστης που ειναι ?μαλλον θσχει παει συλλαλητηριο με ρωσσικη σημαια για συμπαρασταση  :takethis: :takethis: :takethis:

Επισκέπτης
Χάρη, για το γεγονός ότι είσαι τόσο κοντός, δεν μπορεί να σου καταλογίσει κάποιος κάτι.
Όμως τα κιλά σου, είναι για το ύψος σου πολλά.

Γιατί δεν αποδέχεσαι ότι ο κάθε Pink Floyd που είναι 1.97 και λιώνει στα βάρη ή που έχει καλύτερο μπλα-μπλα,
μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα;

Μας έχεις γράψει οτι επί 20 χρόνια έχεις παίξει όλους τους ρόλους;
Σε Σλαβική χώρα με 1.60 ξέρεις ποιον ρόλο δεν μπορεσες να παίξεις ποτέ λόγω αντρικών προτύπων,δε χρειάζεται να στο γράψω.

Αντί να χαίρεσαι που στα 39 λόγω χρημάτων που λες ότι έχεις, μπορείς να αντισταθμίσεις το 1,60 και την δυσχέρεια στην επικοινωνία,
καθεσαι και ασχολείσαι με μαλακιες.

Εκμεταλλεύσου την κρίση και το πορτοφόλι σου και πρόσφερε σε καμιά νορμάλ κοπέλα προοπτική οικογένειας,
γιατί τα γαμήσια και τα καμάκια όχι απλά παρήλθαν,αλλά δεν ήσουν εντός παιγνίου ποτέ.
Πφ συντηρητισμος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πφ συντηρητισμος.
θα Το χαρακτήριζα μαλακίες λόγο ασχετοσύνης.
  Ο Χάρης δεν μπορεί να βρει γκόμενά γιατί χάνει λιγάκι.
  Παντός ούτε ο Ρεντ ούτε ο Βλάκμαν μπορούν να βρούνε  :2funny:
  Ο Λευτέρης παντός έχει δίκιο σε όσα γράφει.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
κανενας νεαρος εμφανισημος πραγματικα ελληνας η και λεφτας θα πηγαινε να
βρει γκομενες ουκρανια ενω γαμα καλυτερο επιπεδο μεσο κυκλου στην ελλαδα.

Θα το πω ακόμα μια φορά διότι στα χιλλίαδες ποστ με άκυρες κόντρες χάνεται η ουσία.
Το θέμα είναι τι αναζητάς Χάρη. Η είσαι πολυγαμικός τύπος ή απλά αράζεις με μια και τέλος.

Στην Ελλάδα θα βρείς μια ωραία μουνίτσα μέσα απο κύκλο δεν αντιλέγει κανείς. Αλλά θα βρεις ΜΙΑ γκόμενα πάνω απο 7 σε εμφάνιση την ΔΙΕΤΙΑ και αν!! Και αυτό αν είσαι τουλάχιστον 7αρι και εσυ στην εμφάνιση!!.Θα την κάνεις δεσμό και θα σου ζαλίζει τα αρχίδια να της κάνεις όλες τις χάρες για να μην την χάσεις. Γίατι άντε να βρείς πάλι άλλη αρκετά καλή στο Πυρφοριστάν.

Αν δεν είσαι όμως μονογαμικός τύπος και θές να αλλάζεις γκόμενες, Ελλάδα είσαι τελειωμένος τελεία και πάυλα. Ενα 10% των Ελλήνων (διάσημοι,ποδοσφαιριστές,μπαρμαν κλπ) μπορούν να αλλάζουν συνεχώς γυναίκες εδώ. Όλοι οι άλλοι με την γυναικούλα τους καναπε να της κάνουν ολα τα χατήρια. Έχει πάρει το πάνω χέρι η γυναικά !! Μιλάω για τις εμφανίσημες γκόμενες φυσικά.

Οπότε μην φιλάς σταυρό πως πολλοί δεν βρισκουν ωραίες γκόμενες Ελλάδα. Απλά για ρωτα τους πόσες άλλαξαν την τελευταία τετραετία? ΚΑΜΙΑ με αυτη ειναι!!

Ουκρανία δεν υφισταται καν σύγκριση. Αν μπορέσεις να βαρέσεις ενα 7-7,5 Ελλάδα την Διετία, τότε θα βαράς 20+ 7-7,5 την Διετία Ουκρανία. Αν δεν γαμάς τίποτα Ελλάδα προφανως δεν θα γαμήσεις και 7-7,5 Ουκρανία. Απλά θα ρίξεις το επίπεδο για να σταθέίς. Αλλά και πάλι θα εχεις να γαμήσεις ενα 6αρι Ουκρανια όταν θα εισαι πληρως καταδικασμενος στην αγαμία εδω!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Ειπαμε οτι Ελλαδα αν γαμας μια γκομενα καθε χρονο θεωρειται μεγαλη επιτυχια και αν πηδηξεις δυο τον ιδιο χρονο λες οτι ξεσκιστηκα φετος  :grin: ολα τα αλλα ειναι πιπες και λογια του αερα οπως συνηθως λενε οι περισσοτεροι.
Αναφερομαι σε Ελληνιδες γκομενες και οχι σε αλλοδαπες που ζουνε εδω η σε ξενες τουριστριες που μπορει να γνωρισεις ειδικα το καλοκαιρι (και εγω την πρωτη μου ξενη (Νορβηγιδα) την χτυπησα στην Σκιαθο το 83!), εκει το νουμερο φυσικα ανεβαινει αλλα δεν λεει κατι αυτο για την νοοτροπια της χωρας.
Εχω ενα φιλο Αθηνα (τον ξερει και ο dragcrx) που οταν τον παιρνω τηλ μου λεει αστο χαμος γινεται ,εχω ξεπουτσιαστει (ετσι ακριβως  :grin:) με τις ελληνιδες. Συμπερασμα = ΔΕΝ γαμαει καθολου  :2funny:

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα και την γνωριζουμε πολυ καλα οι υγιως σκεπτομενοι ...

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Χάρη, για το γεγονός ότι είσαι τόσο κοντός, δεν μπορεί να σου καταλογίσει κάποιος κάτι.

Γιατί δεν αποδέχεσαι ότι ο κάθε Pink Floyd που είναι 1.97 και λιώνει στα βάρη ή που έχει καλύτερο μπλα-μπλα,

Σε Σλαβική χώρα με 1.60 ξέρεις ποιον ρόλο δεν μπορεσες να παίξεις ποτέ λόγω αντρικών προτύπων,δε χρειάζεται να στο γράψω.

Αντί να χαίρεσαι που στα 39 λόγω χρημάτων που λες ότι έχεις, μπορείς να αντισταθμίσεις το 1,60 και την δυσχέρεια στην επικοινωνία,

Εκμεταλλεύσου την κρίση και το πορτοφόλι σου και πρόσφερε σε καμιά νορμάλ κοπέλα προοπτική οικογένειας,
γιατί τα γαμήσια και τα καμάκια όχι απλά παρήλθαν,αλλά δεν ήσουν εντός παιγνίου ποτέ.

Man οπως ενα πρεζακι πιστευει πως ολος ο κοσμος ειναι πρεζονια

Ετσι και ο Χαρης θεωρει οτι ολος ο κοσμος ειναι οπως ειναι ο ιδιος

Ειναι δε σιγουρος οτι ολοι οι διμετροι και ωραιοι δεν εχουν αναγκη να ειναι στο site γιατι τους παρακαλανε τα μουνια

Χαρουλη, Ελλαδα τα μουνια αλλαζουν 10 παμπερς μολις περναω απο διπλα. Εγω μεχρι να το καταλαβω αυτο νομιζα οτι απλα αδιαφορουν και γαμουσα πουτανες.

Τωρα που το καταλαβα , γινομαι απιαστος

Ξεκολλα το μυαλο σου, προσπαθω να μην σε βριζω αλλα και εσυ δεν αφηνεις περιθωριο ρε παιδι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ειπαμε οτι Ελλαδα αν γαμας μια γκομενα καθε χρονο θεωρειται μεγαλη επιτυχια και αν πηδηξεις δυο τον ιδιο χρονο λες οτι ξεσκιστηκα φετος  :grin: ολα τα αλλα ειναι πιπες και λογια του αερα οπως συνηθως λενε οι περισσοτεροι.
Αναφερομαι σε Ελληνιδες γκομενες και οχι σε αλλοδαπες που ζουνε εδω η σε ξενες τουριστριες που μπορει να γνωρισεις ειδικα το καλοκαιρι (και εγω την πρωτη μου ξενη (Νορβηγιδα) την χτυπησα στην Σκιαθο το 83!), εκει το νουμερο φυσικα ανεβαινει αλλα δεν λεει κατι αυτο για την νοοτροπια της χωρας.
Εχω ενα φιλο Αθηνα (τον ξερει και ο dragcrx) που οταν τον παιρνω τηλ μου λεει αστο χαμος γινεται ,εχω ξεπουτσιαστει (ετσι ακριβως  :grin:) με τις ελληνιδες. Συμπερασμα = ΔΕΝ γαμαει καθολου  :2funny:

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα και την γνωριζουμε πολυ καλα οι υγιως σκεπτομενοι ...
Γιατί αποκλείεται να πηγαίνει στη Φυλής και το Μεταξουργείο κάθε μέρα και να γαμάει? :2funny:
  Κ 'εγώ στην Ελλάδα έτσι κάθε μέρα γάμαγα  :2funny:.
  Είδες που ο Ρεντ ρεζιλευτηκε? :2funny:που του ξέφυγε η φωτογραφία του? :2funny:Εσένα δε σου κολάρο παντός  το σκουπίδι:2funny:γιατί πιθανόν να ξέρεις τα Ρεζιλίκια του και να τον ξεφτιλίσει κ άλλο  :2funny:. Παντός και αυτό που είπες ότι έπαιρνε ένα τσάϊ και έφευγε και δεν το πλήρωνε και έτρωγε της άθλιες τηγανίτες τυρόπιτες στο παζάρι του Κισινιώφ που έκαναν 2 λέϊ.
  Δεν ξέρω αν συμφωνείς μαζί μου αλλά η γνώμη μου είναι για έναν που έχει ένα χαρτζιλίκι 300-400 ευρώ το μήνα στην Ελλάδα δε χρειάζεται να πάει πουθενά Ελλάδα έχει τη θάλασσα το Μεταξουργείο τα σουβλάκια του.Γκομενες ούτε Ρωσσία θα έχει οπότε ας κάτσει Ελλάδα καλύτερα θα περνάει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Φαγωθηκες με τον Ρεντ και εσυ :grin: πανω ανεβαινει αφου βρεθηκαμε προ διετιας στο Κισιναου που γυρνουσε απο Ουκρανια.

Ελλαδα εννοειται οτι πλεον εχει γινει η καλυτερη χωρα αν δεν εχεις λεφτα ,πουθενα αλλου δεν βρισκεις να γαμας λευκες με 20 ευρω  :grin: ΠΟΥΘΕΝΑ!
Οι δε τιμες γενικα στο φαγητο εξευτελιστικες , εσπρεσο 1 ευρω και μπουγατσα 1,80  :grin: πινεις τον καφε σου και παιρνεις το πρωινο σου τζαμπα. Υπαρχει μαγαζι στο κεντρο της Θεσσαλονικης που πληρωνεις μονο το κρεας ενα ευρω με το κομματι(σουβλακι,μπιφτεκι κτλ) και τα υπολοιπα στο πιατο ειναι εντελως δωρεαν(πιτα,σαλατα,πατατες).
Αυτο δεν το εχω σε καμμια αλλη χωρα της Δυσης :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ειπαμε οτι Ελλαδα αν γαμας μια γκομενα καθε χρονο θεωρειται μεγαλη επιτυχια και αν πηδηξεις δυο τον ιδιο χρονο λες οτι ξεσκιστηκα φετος  :grin: ολα τα αλλα ειναι πιπες και λογια του αερα οπως συνηθως λενε οι περισσοτεροι.
Εχω ενα φιλο Αθηνα (τον ξερει και ο dragcrx) που οταν τον παιρνω τηλ μου λεει αστο χαμος γινεται ,εχω ξεπουτσιαστει (ετσι ακριβως  :grin:) με τις ελληνιδες. Συμπερασμα = ΔΕΝ γαμαει καθολου  :2funny:

:thumbsup:  :hi:

ελα ρε παικταρα μου αυριο κατα το απογευμα θα σε παρω τηλεφωνο. Χαθηκαμε καιρο εχουμε να  τα πουμε.  :hi:

βαλε στην ατζεντα σου μια εξορμηση κατα τον Μαιο για τα σλαβικα μουνολιβαδα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φαγωθηκες με τον Ρεντ και εσυ :grin: πανω ανεβαινει αφου βρεθηκαμε προ διετιας στο Κισιναου που γυρνουσε απο Ουκρανια.

Ελλαδα εννοειται οτι πλεον εχει γινει η καλυτερη χωρα αν δεν εχεις λεφτα ,πουθενα αλλου δεν βρισκεις να γαμας λευκες με 20 ευρω  :grin: ΠΟΥΘΕΝΑ!
Οι δε τιμες γενικα στο φαγητο εξευτελιστικες , εσπρεσο 1 ευρω και μπουγατσα 1,80  :grin: πινεις τον καφε σου και παιρνεις το πρωινο σου τζαμπα. Υπαρχει μαγαζι στο κεντρο της Θεσσαλονικης που πληρωνεις μονο το κρεας ενα ευρω με το κομματι(σουβλακι,μπιφτεκι κτλ) και τα υπολοιπα στο πιατο ειναι εντελως δωρεαν(πιτα,σαλατα,πατατες).
Κ Εσυ γιατί δεν τον έβγαζες φωτο να δούμε τα χάλια του να  :2funny:τόσο δύσκολο σου ήταν? :2funny:
  Εγώ δεν πιστεύω ότι έχει πάει τα τελευταία χρόνια γιατί έχει μεσάνυχτα και αυτά που λέει ότι και καλά είναι τώρα γίνονταν προ δεκαπενταετίας  :2funny:. Και ο Βαλκάνιος φουκαράς για κλώνος του μοιάζει :2funny:δεν 5ον έχει δει ποτέ κανένας,μπαίνει την ίδια ώρα με τον Ρεντ και δεν φενεται να έχει γνώση από Γερμανία.Εβαλε και μούφα φωτογραφία διαμερίσματος  :2funny:.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Man οπως ενα πρεζακι πιστευει πως ολος ο κοσμος ειναι πρεζονια

Ετσι και ο Χαρης θεωρει οτι ολος ο κοσμος ειναι οπως ειναι ο ιδιος

Ειναι δε σιγουρος οτι ολοι οι διμετροι και ωραιοι δεν εχουν αναγκη να ειναι στο site γιατι τους παρακαλανε τα μουνια

Χαρουλη, Ελλαδα τα μουνια αλλαζουν 10 παμπερς μολις περναω απο διπλα. Εγω μεχρι να το καταλαβω αυτο νομιζα οτι απλα αδιαφορουν και γαμουσα πουτανες.

Τωρα που το καταλαβα , γινομαι απιαστος

Ξεκολλα το μυαλο σου, προσπαθω να μην σε βριζω αλλα και εσυ δεν αφηνεις περιθωριο ρε παιδι

τσέκαρε το inbox σου εστειλα ΠΜ  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.422
Πόντοι
3.656
Πεατα πορδομιταο
Δεν εισαι και κανας μακακας
Μεσα πεφτεις παντα κ σε ολα  :happy:
Υγ κουκου γιατι λενε οτι ΔΕΝ  :think:
Ειπαμε κορεατης οκ αντε 6.8ποντοι τι να κανουμε αλλα ας δουλευε τουλαχιστο ... :walkingpenis:
Γκουτεν μοργκεν  :respect:

Συνημμένα

• 5D7B7BC0-01FE-4203-85DA-09EC78D9EC5F.jpeg
    5D7B7BC0-01FE-4203-85DA-09EC78D9EC5F.jpeg
    196,2 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 8AF9DAB2-4AD1-449D-886A-B2EBC8E43505.jpeg
    8AF9DAB2-4AD1-449D-886A-B2EBC8E43505.jpeg
    450,6 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 38254E01-B9DA-4870-AD20-88E75ADB13A0.jpeg
    38254E01-B9DA-4870-AD20-88E75ADB13A0.jpeg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 55

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οτι θελετε γραφετε και παραλασετε οπως θελετε αυτα που γραφω.
ειπα καπειος εμφανισημος με λεφτα η γονος εχει οπεια θελει ελλαδα δεν θα ασχοληθει με τις πουτανες
που ασχολειστε εσεις στην ελλαδα.παραδειγμα φιλος μου οχι ψηλος οπως λεει ο βαλκανιος
και καθολου εμφανισημος αλλα κατω του μετριου ειναι γονως και μονο μοντελα και παρουσιαστιες
20-24 γαμαει.ο τυπος ειναι 36.
οτι θες καταλαβεις πινκ πλοιντ και με τον παιδαρα ουκρανο ολες γαμιουντε αλλα με τον παιδαρα ελληνα
αν δεν τους δειξει κασερι δεν θα μιλησουν καν μαζι του.σθνεχισε να ονειρευεσε.σου ειπα βαλε μας φωτο
σου.οπως εσενα ετσι και ο βαλκανιος πποτε δεν σας εχει δει κανενας.
ο βαλκανιος μιλα για υψος,τι σχεση εχει το υψος στην ουκρανια?χαχαχαχα.αυτα τα ελεγαν οι ελληνιδες
και κυπριες πριν 20 χρονια,θελω καπειον ψηλο και μαλακειες.
οταν μιλα το χρημα ολα τα αλλα σιωπουν.
ας παμε εγω εσυ και ο βαλκανιος κιεβο σε ενα κλαμπ να δουμε ποιος θα εχει επιτυχια?χαχαχ
η ας ερθω αθηνα με την παραλαγη του στρατου και να εχω ενα διπλα μου διμετρο να δουμε με ποιον θα
εντυπωσιαστουν.αν εισαι ψηλος και δεν εισαι αθλητης διασημος αρχιδια γαμας.
ακομα και τους πολυ ψηλους οι γκομενες αν δεν ειναι αθλητες η πρωσωπικοτητες δεν τους γουσταρουν.
ξερω ψηλους που δεν εχουν σχεση με σπορ και ολοι γελανε μαζι τους,μονο αυνανιζοντε.
φιλος μου ο τυπος που πηγε κιεβ μια φορα και μετα με εκραξε για αυτα που ειδε ενω αλλα περιμενε
ειναι 1,89.επιδει απετυχε στο κιεβ σε ολα και πρωτα ξενερωσε γιατι επρεπε να κερασει την γκομενα και οχι ο καθενας τα δικα του!ο τπος αυτος ειναι ευχαριστημενος να πηγαινει γλυφαδα μονο και να κανει ματι καθουμενς στο καφε χαχαχαχ.αυτος παντα μιλα τα χειροτερα για κιεβ και αποθεωνει αθηνα!
λεει γυφτοι στο κιεβ,μαλακισμενες,πισω απο τον κοσμο και αλλα.μαλιστα μου ειπε πριν 4 χρονια χειμωνα
γιατι πας κιεβο και οχι βιεννη να ακους τισ χοροδιες.
αν εισαι ψυηλος και οχι αθλητης ειναι τραγωδια για μενα.οπως τον φιλο αυτο συνεχεια τρολαρω.
λεω παντα ποια γλυφαδα μαλακα πας με τα σορτ και τις παντοφλες,κινισε με τα ποδια γλυφαδα καλοκαιρι και τρως πιτογυρα και τυροπιτα.ποια ελληνιδα εκει θα σε προσεξει?χαχαχαχ
μου εδειξε και ενα βιντεο σε μπαρακι κρατα το ποτο και χορευει μονοσ σαν ψηλαγγουρο ειναι και αδυνατος χαχαχαχα.του ειπα σκανε απο τα γελια οι ελληνιδες γλυφαδα που σε βλεπουν.
οταν μιλα το χρημα ολα σιωπουν ειπε ο χαρης ο φιλοσοφος της ουκρανιας.
μαλακαιες γραφει ενας ασχετος οπως εσυ και ο βαλκανιος χαχαχαχαχ.
ρωσια και ουκρανια εχω δει πολλα ζευγαρια με ψηλοτερη την γκομενα.
αν διαβαεις ψυχολογια γυναικων και τετειες μαλακιες στο ιτερνετ ολα ειναι σωστα οσα γραφουν
αλλα αυτα δεν ισχυουν για τις ουκρανιδες χαχαχα.ειναι αλλη νοοτροπια και ψυχολογια απο ελληνιδες και ολες τις αλλες γκομενες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

φιλε βαλκανιε αυτα ισος ισχυουν στο ελλαδισταν.σου εχω πει οδυσσο και κιεβο εχω
φιλοξενησει τυπους κυπριους νεαρους μεχρι 45 με προβλημα ορεοπαθειας.
ολοι εγω ειμαι οραιο κορμι,εμφανισημος και πραγματικα μερικοι ηταν αλλοι οχι οπως νομιζαν.
κανεις δεν ξαναηρθε απο αυτους οδυσσο εκτος ενας που ερχετε μια φορα καθε ενα με δυο χρονια τωρα
και βρισκει καμια αδεσπωτη βιζιτουλα.τωρα εδωσε στην αζερα που γραφω συχνα χαχαχαχα.
οι αλλοι απετυχαν αρα μην προσπαθειτε να με βγαλετε σκαρτο γιατι ισως δεν ειμε οτι εχεις στο μθαλο σου.ο ενας μαλιστα γυμνασμενος βαζει φωτο με το στηθος γυμνο και ποζες του ελεγα θα γελανε μαζι
σου οι ουκρανιδες και θα γαμιουντε με θποσιτισμενους λεπτουσ δικους τους τελειος για χεεσιμο.
τελικα ο φιλοσοφος της ουκρανιας ειχε δικαιο και οχι μονο ουκρανια επεσε θυμα της γκομενας που τον φιλοξενησε τα ιδια επαθε μινσκ και κισινιοβ.οταν βρεθεικαμε ελεγε οραιο μινσκ και κιεβ και
αλλαζε θεμα.του απαντησα καταλαβα επεσεσ θυμα και ειπε αρχηγε ειχες δικαιο τελικα.
μην πω για τον παρη το καμακι της βραζιλιας,ελληνας που ηρθε να αγορασει σπιτι οδυσσο.
ζουσε βραζιλια και τωρα ελβετια. 6 μηνες μονιμα οδυσσο συνολικα σε 2 επισκεψεις και του μιλησε μονο μια πουτανα που την εφερα εγω και μιλησα ρωσικα!εμφανισημος τοτε 45 με λεφτα.
μου λεει τελικα ειχες δικαιο ρε πουτανιερο ειναι καραπουτανες.εχουν τιμη στο ιτερνετ για αυτο δεν
μου μιλα ουτε να καμακωσω καμια μπορω στο κεντρο.αυτα πριν 7 χρονια.
αφου ολοι σας ειστε ψηλοι και γυμναζμενοι γιατι ασχολειστε με ιτερνετ?ελατε να παιξουμε λαιβ αν τολματε.στο κιεβο που βρεθηκαν ο δοκτορας,παππους,ταρκετ κανεις δεν ειχε γκομενα ουτε πηγε να
καμακωσει.να καμακωσουν ποια στο chi? μονο ο σπυρος και ο τασος εχουν φραγκα που ειναι μεγαλυτεροι
απο αυτους.να καμακωσει ποιαν ο παππους,ο ταρκετ και ο δοκτωρας?
αν ηταν 1,90 γυμνασμενοι θα εβρισκαν γκομενες ουκρανια?ασ γελασω

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
λευτερη καποτε στην ελλαδα μετρουσε το μπλα μπλα ουκρανια ποτε δεν μετρουσε.
οι κυπριες φοιτητριες πριν 15 χρονια ολες ειχαν ελληνες λογο μπλα μπλα που δεν το εχουν οι κυπριοι.
τωρα καμια δεν ασχολειτε με ελληνες γιατι τους εμαθαν και δεν ασχολουντε καθολου μαζι τους.
οι κυπριοι αθηνα και θεσαλονικη ειναι μαζι συνεχεια οπως και οι ελληνες φοιτητες κυπρο λενε δεν
τους αποδεχοντε στην παρεα τους οι κυπριοι.
να κανει τι το μπλα μπλα μια ουκρανη που εχει εξοδα.λογαριασμους και αλλα να πληρωσει.
τωρα αν δεν εχεις λεφτα τι να κανεις το μπλα μπλα.ενας κακομοιρης ουκρανια με αυτο μονο και
χωρις λεφτα θα φαει το ξυλο της ζωης του αν καταλαβουν ειναι αφραγγος.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

ποια μαχαζια ειναι αυτα να ξερω?καλοκαιρι ισως ερθω θεσαλονικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom