παντως τις γκομενες του δεν τις εχουμεΟτι και να λετε την ομορφια και την κορμοσταστια του τυπα αυτου,δεν την εχετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 90K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
για καρεκλάτο?
αλλη μια αποδειξη οτι οι γυναικες νοιαζονται μονο για το χρημαΟτι και να λετε την ομορφια και την κορμοσταστια του τυπα αυτου,δεν την εχετε.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ε αμα θες τετοιες γκομενες λογικο ειναι να μην τις εχεις.παντως τις γκομενες του δεν τις εχουμε
Να κοιτας γκομενες συμφωνα με τα κυβικα σου.Βλεπω κατι τυπους σε στυλ ντανυ ντε βιτο
να θελουν να εχουν γκομενες σαν την Σκαρλετ Γιοχανσον.Ε γινεται ρε δικε μου;
αμα εχεις λεφτα ολες στα κυβικα σου ειναι ρε φιλε.χεστηκαν για την εμφανιση και για το χαρακτηρα μαςΕ αμα θες τετοιες γκομενες λογικο ειναι να μην τις εχεις.
Να κοιτας γκομενες συμφωνα με τα κυβικα σου.Βλεπω κατι τυπους σε στυλ ντανυ ντε βιτο
να θελουν να εχουν γκομενες σαν την Σκαρλετ Γιοχανσον.Ε γινεται ρε δικε μου;
αμα εχεις λεφτα ολες στα κυβικα σου ειναι ρε φιλε.χεστηκαν για την εμφανιση και για το χαρακτηρα μας
Δεν φτάνει που είσαι μπατίρης Θες και γυναίκα, πανάθεμα σε;
Αν είχα αδερφή και μόνο να τόλμαγες να σηκώσεις τα μάτια σου πάνω της θα σε σάπιζα στο ξύλο, πριν προλάβει να σε γειώσει αυτη.
Μπατίρη, λεμέ, πεινάλα, παλιοφτωχέ...
ειμαι μπατιρης και πειναλας.επειδη δεν εχω σπιτι στην εκαλη και πορσε να πηγαινω τη γκομενα βολτες.καταλαβα φιλε.μαλλον κανενας φραγκατος θα εισαι που τα βρηκε ολα ετοιμα στη ζωη του.Δεν φτάνει που είσαι μπατίρης Θες και γυναίκα, πανάθεμα σε;
Αν είχα αδερφή και μόνο να τόλμαγες να σηκώσεις τα μάτια σου πάνω της θα σε σάπιζα στο ξύλο, πριν προλάβει να σε γειώσει αυτη.
Μπατίρη, λεμέ, πεινάλα, παλιοφτωχέ...
love garden
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δε νομίζω.Μου εχει συμβει και το αντίθετο.Ειναι τι θέλει η καθεμιά εκείνη την περίοδο,απ τον εαυτό της,από μια σχέση,από σένα.η γκομενα θελει να ειναι πουτανα στο κρεβατι και κυρια στο σαλονι !!!!
οσο ποιο βρωμικα ξεσκισεις μια γκομενα τοσο θα κολλησει μαζι σου καρατσεκαρισμενο!!!!!!
Δε νομίζω.Μου εχει συμβει και το αντίθετο.Ειναι τι θέλει η καθεμιά εκείνη την περίοδο,απ τον εαυτό της,από μια σχέση,από σένα.
αυτες που δεν ξερουν τι θελουν μακρια απο μας δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο κυκλοθυμηκη γκομενα σημερα πουτσα αυριο βουρτσα!!!!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Φωνάζουν αλλά δεν ακούγονται μαν ,τους βάζουμε αυτό για να μην ενοχλούν τους γείτονεςΣας δουλευουν ρε. πειτε μου πως φωναζουν και τελειωνω οταν τις γαματε να πεθανω στα γελια .να ικανοποιησουν τις ανασφαλειες σας θελουν
Συνημμένα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ειμαι μπατιρης και πειναλας.επειδη δεν εχω σπιτι στην εκαλη και πορσε να πηγαινω τη γκομενα βολτες.καταλαβα φιλε.μαλλον κανενας φραγκατος θα εισαι που τα βρηκε ολα ετοιμα στη ζωη του.
αστον να λεει τυπε, μια απαγωγουλα θα τον στρωσει
δεν παιζουν με αυτα τυπεαστον να λεει τυπε, μια απαγωγουλα θα τον στρωσει
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Θα γίνει σοβαρή δουλειά,μελετημένη,μην ανησυχείς.δεν παιζουν με αυτα τυπε
Μαρκέλλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εγω ειμαι 2.15, 120 κιλα καλωδια,και εχω αμυθητη περιουσια...Ειναι μια χαρα να σαι ετσι..Βρισκομαι σε ενα μερος,αλλα κανεις δε μιλαει για εμενα ομως..Μιλανε ολοι για το 28ποντο καβλι μου..Προβληματα με τσαμπουκαδες δεν εχω ποτε,εχουν οσοι με κοιτουν στα ματια για χρονο μεγαλυτερο των 3"..Γκομενες μελαχρινές, ξανθιές, καστανές, κοκκινομάλλες δεν με χαλάνε αρκεί να χουν κανει αγγελοι στη βικτωρια σικρετ,ή στη ξεφτιλα μηνα σε ημερολογιο της πιρελι..Απαραιτητη προυποθεση για αυτες δε,ειναι πτυχιο απο ενα εκ των κολουμπια,γιελ,κειμπριτζ γιατι καθε δευτερη εβδομαδα συντρωγω με ελβις πρισλει,αντζελινα τζολι,βλαδιμιρ πουτιν,πριγκιπισσα νταιανα,νικο αλεφαντο και δε γουσταρω να με ντροπιαζει η καθε χωριατισσα.
πολλα ειπα για αποψε ομως,βλεπω το σημα μου στον ουρανο..το γκοθαμ με χρειαζεται.
τα λεμε αυριο.
Θεός!!
Επισκέπτης
μαρκελλα απο οτι βλεπω δε σε πηδαει ο δικος σου και ολη μερα τη βγαζεις εδω περα
καταλαβα φιλε.μαλλον κανενας φραγκατος θα εισαι που τα βρηκε ολα ετοιμα στη ζωη του.
Ήθλα να το κρατήσω κρυφό αλλά είσαι τσάκαλος και με αποκάλυψες. Τώρα που με έβαλε στο στόχαστρο και ο λόπεζ πρέπει να λάβω μέτρα. Κατ' αρχάς θα διπλασιάσω τους άντρες της προσωπικής μου ασφάλειας, θα παραγγείλω καινούρια θωρακισμένη Μερσεντές, θα ανανεώσω την άδεια οπλοφορίας και θα πάρω 5-6 ντόμπερμαν για τον κήπο. Οι βραδινές βόλτες με την v-rod θα μου λείψουν λίγο και θα χαθώ για ένα διάστημα από τον ιππικό όμιλο και το κλαμπ της Εκάλης, αλλά τι να κάνεις... Έτσι είναι η ζωή, σκληρή...