Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
εσυ με δουλευεις μαλλον φιλε οτι εβγαλες γκομενα ετσι.εξηγησε τοτε αφου θελουν τοσο πολυ να τις πλησιασεις.γιατι δεν πλησιαζουν αυτες να σου ζητησουν αριθμο?
Κινητήρα ή πλαισίου?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μαζουτ καις ρε δικε μου.Ελεος.

Το μαζουτ ειναι ακριβο μαν

Το παλληκαρι ετσι οπως μας το λεει την βγαζει στην φτηνια...και τις καποτες θα πρεπει να τις εχει ΗΔΗ αγορασει η γκομενα ΑΦΟΥ πρωτα του εχει ζητησει το κινητο του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :dancing: :dancing: :dancing:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Χρηστάρα δε ζητάνε τον αριθμό σου γιατί δε χωράει στη μνήμη του κινητού τους το νούμερο.
Ειναι μεγάααααααααααλο......

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
έγινε ρε μάγκα.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
μεσα εισαι μορτη

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τυπε, ειπα εγω οτι εβγαλα γκομενα?? Μαθε να διαβαζεις. Ειπα οτι της εδωσα το κινητο μου σημερα. Αν θα το συνεχισει η γκομενα δεν ξερω. Αρα δεν ειπα οτι εβγαλα γκομενα. Κινηση εκανα  :idiot: :idiot:

Οσο για το ερωτημα σου, πας καλα ρεεεεε :headbang: :headbang: :headbang: , να σου ζητησουν οι γκομενες τον αριθμο σου?? αυτα ειναι για τους γκευ που λες. Οι γκομενες αν γουσταρουν καποιον , ΚΑΠΟΙΕΣ απο αυτες στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ περιπτωση θα στο δειξουν με τον τροπο τους. Οι υπολοιπες θα περιμενουν να κανεις εσυ την κινηση.

Σορυ τυπε αλλα αν τα λες σοβαρα εισαι  :jerking: :jerking: διαφορετικα εισαι τρελλο troll που λεει ο αγγελος μου η Μαρκελλα.. (φυλακας αγγελος μου , μην παρεξηγηθουμε!)
μια χαρα βρισκουν το κουραγιο για ολα αμα ειναι ο αλλος λεφτας.εχεις δει το σακη ρουβα να πλησιαζει η να τον πλησιαζουν?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
η χυλοπιτα που λες ειναι σιγουρη.πολλες κοιταζουν για να πας κοντα και να σε αποριψουν και να γελανε  με τις φιλες τους.επιβαιβεωση θελουν ολες

Δοκίμασε και τα πουστόμπαρα στο Γκάζι. Αφού με τις γυναίκες τρως τρελές ήττες, μπορεί να έχεις καλύτερη τύχη με τον Κωστάκη με τα κόκκινα μαγουλα και το πεταχτό κωλαράκι  ;)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
το μονο που μου ερχεται να πω ειναι RETARDED

Ελλαδαρααααααααααααααααααα ωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Δοκίμασε και τα πουστόμπαρα στο Γκάζι. Αφού με τις γυναίκες τρως τρελές ήττες, μπορεί να έχεις καλύτερη τύχη με τον Κωστάκη με τα κόκκινα μαγουλα και το πεταχτό κωλαράκι  ;)

μπορει και να μην θελει γκαφρα ( ε ρε μορφωση...!!! μαθαινω καθε μερα!! :dancing: :dancing: :dancing:) τυπε και να την βγαζει τσετουλα (ρε φιλε εχω μαθει τρελλα slang  :dancing: :dancing: :dancing:)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Απο οτι καταλαβα οποιος δεν συμφωνει με τον αλλο ειναι τρελος.η αληθεια ενοχλει

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Απο οτι καταλαβα οποιος δεν συμφωνει με τον αλλο ειναι τρελος.η αληθεια ενοχλει

Είναι σκληρός και άδικος ο κόσμος, τύπε. Όχι μόνο σε κατατρέχουν άμα λες την αλήθεια αλλά και οι γκόμενες θέλουν λεφτά για να σου κάτσουν οι καριόλες...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγώ είμαι 1.98, 105 κιλά, κοιλιακοί κομμάτια. Είναι καλά να σαι έτσι. Βρίσκεσαι σε ένα μέρος απλά στέκεσαι και όλοι μιλάνε για σένα. Προβλήματα με τσαμπουκάδες δεν έχεις ποτέ. Γκόμενες μελαχρινές, ξανθιές, καστανές, κοκκινομάλλες δεν με χαλάνε αρκεί να έχουν καλό πρόσωπο χωρίς στραβές μύτες, στραβά δόντια, μικρά χείλη, ίχνος σπυριών,  να πατάνε 1.77-1.85 να έχουν χτίσει ποδάρες και κωλάρα από τις εργατοώρες στο γυμναστήριο, χωρίς κυταρρίτιδα γιατί μου γαμάει την αισθητική  και να είναι και σπουδαγμένες, γιατί έχω μεγάλο κοινωνικό κύκλο και θέλω να τις παρουσιάζω άνετα χωρίς ενδεχόμενο να βρεθώ σε στιγμή αμηχανίας για πάρτυ τους.

μανουλομανουλο ο εξι σφυρίχτρες :rockon: :rockon: :rockon:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Είναι σκληρός και άδικος ο κόσμος, τύπε. Όχι μόνο σε κατατρέχουν άμα λες την αλήθεια αλλά και οι γκόμενες θέλουν λεφτά για να σου κάτσουν οι καριόλες...

εχω λιωσει στο γελιο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε σαν την Ελλαδα ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εγώ είμαι 1.98, 105 κιλά, κοιλιακοί κομμάτια. Είναι καλά να σαι έτσι. Βρίσκεσαι σε ένα μέρος απλά στέκεσαι και όλοι μιλάνε για σένα. Προβλήματα με τσαμπουκάδες δεν έχεις ποτέ. Γκόμενες μελαχρινές, ξανθιές, καστανές, κοκκινομάλλες δεν με χαλάνε αρκεί να έχουν καλό πρόσωπο χωρίς στραβές μύτες, στραβά δόντια, μικρά χείλη, ίχνος σπυριών,  να πατάνε 1.77-1.85 να έχουν χτίσει ποδάρες και κωλάρα από τις εργατοώρες στο γυμναστήριο, χωρίς κυταρρίτιδα γιατί μου γαμάει την αισθητική  και να είναι και σπουδαγμένες, γιατί έχω μεγάλο κοινωνικό κύκλο και θέλω να τις παρουσιάζω άνετα χωρίς ενδεχόμενο να βρεθώ σε στιγμή αμηχανίας για πάρτυ τους.
Εγω ειμαι 2.15, 120 κιλα καλωδια,και εχω αμυθητη περιουσια...Ειναι μια χαρα να σαι ετσι..Βρισκομαι σε ενα μερος,αλλα κανεις δε μιλαει για εμενα ομως..Μιλανε ολοι για το 28ποντο καβλι μου..Προβληματα με τσαμπουκαδες δεν εχω ποτε,εχουν οσοι με κοιτουν στα ματια για χρονο μεγαλυτερο των 3"..Γκομενες μελαχρινές, ξανθιές, καστανές, κοκκινομάλλες δεν με χαλάνε αρκεί να χουν κανει αγγελοι στη βικτωρια σικρετ,ή στη ξεφτιλα μηνα σε ημερολογιο της πιρελι..Απαραιτητη προυποθεση για αυτες δε,ειναι πτυχιο απο ενα εκ των κολουμπια,γιελ,κειμπριτζ γιατι καθε δευτερη εβδομαδα συντρωγω με ελβις πρισλει,αντζελινα τζολι,βλαδιμιρ πουτιν,πριγκιπισσα νταιανα,νικο αλεφαντο και δε γουσταρω να με ντροπιαζει η καθε χωριατισσα.

πολλα ειπα για αποψε ομως,βλεπω το σημα μου στον ουρανο..το γκοθαμ με χρειαζεται.

τα λεμε αυριο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγω ειμαι 2.15, 120 κιλα καλωδια,και εχω αμυθητη περιουσια...Ειναι μια χαρα να σαι ετσι..Βρισκομαι σε ενα μερος,αλλα κανεις δε μιλαει για εμενα ομως..Μιλανε ολοι για το 28ποντο καβλι μου..Προβληματα με τσαμπουκαδες δεν εχω ποτε,εχουν οσοι με κοιτουν στα ματια για χρονο μεγαλυτερο των 3"..Γκομενες μελαχρινές, ξανθιές, καστανές, κοκκινομάλλες δεν με χαλάνε αρκεί να χουν κανει αγγελοι στη βικτωρια σικρετ,ή στη ξεφτιλα μηνα σε ημερολογιο της πιρελι..Απαραιτητη προυποθεση για αυτες δε,ειναι πτυχιο απο ενα εκ των κολουμπια,γιελ,κειμπριτζ γιατι καθε δευτερη εβδομαδα συντρωγω με ελβις πρισλει,αντζελινα τζολι,βλαδιμιρ πουτιν,πριγκιπισσα νταιανα,νικο αλεφαντο και δε γουσταρω να με ντροπιαζει η καθε χωριατισσα.

πολλα ειπα για αποψε ομως,βλεπω το σημα μου στον ουρανο..το γκοθαμ με χρειαζεται.

τα λεμε αυριο.
αχαχαχαχχαχαχχαχ

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Στοχος ειναι τα λεφτα και η πουτσα η θυσια στο μυακο της γυναικας.οσο εχετε  τις πορνες μην φοβαστε τιποτα.your game your rules που λενε  και στο χωριο μου

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom