Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Στοχος ειναι τα λεφτα και η πουτσα η θυσια στο μυακο της γυναικας.οσο εχετε  τις πορνες μην φοβαστε τιποτα.your game your rules που λενε  και στο χωριο μου

μας τα ελεγε και ενας κρις φιλε χθες να κανετε παρεα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εγω ειμαι 2.15, 120 κιλα καλωδια,και εχω αμυθητη περιουσια...Ειναι μια χαρα να σαι ετσι..Βρισκομαι σε ενα μερος,αλλα κανεις δε μιλαει για εμενα ομως..Μιλανε ολοι για το 28ποντο καβλι μου..Προβληματα με τσαμπουκαδες δεν εχω ποτε,εχουν οσοι με κοιτουν στα ματια για χρονο μεγαλυτερο των 3"..Γκομενες μελαχρινές, ξανθιές, καστανές, κοκκινομάλλες δεν με χαλάνε αρκεί να χουν κανει αγγελοι στη βικτωρια σικρετ,ή στη ξεφτιλα μηνα σε ημερολογιο της πιρελι..Απαραιτητη προυποθεση για αυτες δε,ειναι πτυχιο απο ενα εκ των κολουμπια,γιελ,κειμπριτζ γιατι καθε δευτερη εβδομαδα συντρωγω με ελβις πρισλει,αντζελινα τζολι,βλαδιμιρ πουτιν,πριγκιπισσα νταιανα,νικο αλεφαντο και δε γουσταρω να με ντροπιαζει η καθε χωριατισσα.

πολλα ειπα για αποψε ομως,βλεπω το σημα μου στον ουρανο..το γκοθαμ με χρειαζεται.

τα λεμε αυριο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
νομιζω πως ο λακης θα συμφωνουσε μαζι μου.τα ειπε και η τζουλια αλεξανδρατου.στοχος ειναι τα λεφτα
Μόνο εσύ μπορείς να φέρεις κοντά τον Λάκη με τη Τζούλια.Μ ένα σου ποστ.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
και τι; παει για βουλευτης και κανει δηλωσεις για να φερει κοντα της το λαο του μπου;
ειχε βγαλει ενα ωραιο τραγουδακι που σατυριζε τη γυναικεια χρηματοσεξουαλικοτητα.στοχος ειναι τα λεφτα το λενε.ειπε πολλες αληθειες σαυτο το τραγουδι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ειχε βγαλει ενα ωραιο τραγουδακι που σατυριζε τη γυναικεια χρηματοσεξουαλικοτητα.στοχος ειναι τα λεφτα το λενε.ειπε πολλες αληθειες σαυτο το τραγουδι

να παει στο δε βοις

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εγω ειμαι 2.15, 120 κιλα καλωδια,και εχω αμυθητη περιουσια...Ειναι μια χαρα να σαι ετσι..Βρισκομαι σε ενα μερος,αλλα κανεις δε μιλαει για εμενα ομως..Μιλανε ολοι για το 28ποντο καβλι μου..Προβληματα με τσαμπουκαδες δεν εχω ποτε,εχουν οσοι με κοιτουν στα ματια για χρονο μεγαλυτερο των 3"..Γκομενες μελαχρινές, ξανθιές, καστανές, κοκκινομάλλες δεν με χαλάνε αρκεί να χουν κανει αγγελοι στη βικτωρια σικρετ,ή στη ξεφτιλα μηνα σε ημερολογιο της πιρελι..Απαραιτητη προυποθεση για αυτες δε,ειναι πτυχιο απο ενα εκ των κολουμπια,γιελ,κειμπριτζ γιατι καθε δευτερη εβδομαδα συντρωγω με ελβις πρισλει,αντζελινα τζολι,βλαδιμιρ πουτιν,πριγκιπισσα νταιανα,νικο αλεφαντο και δε γουσταρω να με ντροπιαζει η καθε χωριατισσα.

πολλα ειπα για αποψε ομως,βλεπω το σημα μου στον ουρανο..το γκοθαμ με χρειαζεται.

τα λεμε αυριο.

Το ύψος σου και τα λεφτά σου να χα ρε μάγκα.  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Το ύψος σου και τα λεφτά σου να χα ρε μάγκα.  :rockon:
Οτι και να λετε την ομορφια και την κορμοσταστια του τυπα αυτου,δεν την εχετε.
%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%9C%CE%97%CE%9D%CE%91%CE%A3-%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A1%CE%97%CE%A3-11-455x340.jpg

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories