Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ξεροχύνω με κρίσ33 :cum: πως δεν σε είχα πάρει χαμπάρι δικέ μου τόσο καιρό :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κρις εδώ είσαι για δες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ήθλα να το κρατήσω κρυφό αλλά είσαι τσάκαλος και με αποκάλυψες. Τώρα που με έβαλε στο στόχαστρο και ο λόπεζ πρέπει να λάβω μέτρα. Κατ' αρχάς θα διπλασιάσω τους άντρες της προσωπικής μου ασφάλειας, θα παραγγείλω καινούρια θωρακισμένη  Μερσεντές, θα ανανεώσω την άδεια οπλοφορίας και θα  πάρω 5-6 ντόμπερμαν για τον κήπο. Οι βραδινές βόλτες με την v-rod θα μου λείψουν λίγο και θα χαθώ για ένα διάστημα από τον ιππικό όμιλο και το κλαμπ της Εκάλης, αλλά τι να κάνεις... Έτσι είναι η ζωή, σκληρή...
μεγαλε πρεπει να καταλαβεις οτι επειδη εσυ εχεις χρημα.δεν σημαινει οτι εχει και ο μεσος ελληνας.οι περισσοτεροι γνωστοι μου για ενα 500αρικο δουλευουν.οποτε το να κανεις μοστρα το ποσα χρηματα εχεις το θεωρω τουλαχιστον χυδαιο

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
μαρκελλα απο οτι βλεπω δε σε πηδαει ο δικος σου και ολη μερα τη βγαζεις εδω περα

Ο δικος μου λείπει και ειμαι ολη μερα στον υπολογιστη γιατι γραφω κατι. Οπότε ναι, καπως ετσι  :grin:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
μεγαλε πρεπει να καταλαβεις οτι επειδη εσυ εχεις χρημα.δεν σημαινει οτι εχει και ο μεσος ελληνας.οι περισσοτεροι γνωστοι μου για ενα 500αρικο δουλευουν.οποτε το να κανεις μοστρα το ποσα χρηματα εχεις το θεωρω τουλαχιστον χυδαιο

Όχι μόνο μόστρα κάνω αλλά όπου πάω ανάβω και το cohiba μου με 500ευρο και μετά τα παϊδάκια ξεπλένω τα ακροδάχτυλα με Dom Perignon.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Όχι μόνο μόστρα κάνω αλλά όπου πάω ανάβω και το cohiba μου με 500ευρο και μετά τα παϊδάκια ξεπλένω τα ακροδάχτυλα με Dom Perignon.
τοτε εφοσον εχεις χρημα εισαι η εξαιρεση.εμεις μιλαμε για τον κανονα μεγαλε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγω βαζω 500ρια να προεξεχουν απο την τσεπη και πεφτουν ολες πανω μου.Σαν κατι διαφημισεις
του AXE ενα πραγμα. :rockon:

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
Ο δικος μου λείπει και ειμαι ολη μερα στον υπολογιστη γιατι γραφω κατι. Οπότε ναι, καπως ετσι  :grin:

καλησπέρα σας,

<<ο δικός σας>> ξέρει σε τι λούμπεν και περιθωριακούς ιστοτόπους τριγυρνά <<η δικιά του>>

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ενταξει μωρε, λίγες ειναι οι μερες, την παλευω  :P

και μια μερα να μεινει αγαμητο ενα μουνακι μικρο αρκει για να πηξει η μουναρα της..... ;) ;) ;)

δεν την παλευεις με τιποτα.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρωγες ΣΚΟΥΡΕΣ και ΚΑΓΚΕΛΟ Γουσταρωωωωωωωωωωωω

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    186,3 KB · Εμφανίσεις: 53

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μην ακουτε βλακειες.και εναν αιωνα να μεινουν αγαμητες οι γυναικες δεν εχουν προβλημα.χρημα δινε τους και μη φοβασαι τιποτα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μην ακουτε βλακειες.και εναν αιωνα να μεινουν αγαμητες οι γυναικες δεν εχουν προβλημα.χρημα δινε τους και μη φοβασαι τιποτα
Επειδη εσυ εισαι εναν αιωνα αγαμητος ρε τυπε δεν σημαινει οτι αντεχουν ολοι οι ανθρωποι το ιδιο.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720

το πιστευω αυτο. δεν εχουν τοσο μεγαλη σωματικη αναγκη για σεξ καποιες γκομενες. Και λογικο δεν ειναι? Αν η αλλη δεν μπορει ποτε της να ερθει σε οργασμο τι να το κανει το σεξ?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

Οι καυλιαρες γκομενες θελουν να τις πηδανε γιατι σκεφτονται να περνουν το καυλι , τρεχουν τα υγρα στα μπουτια τους και θελουν πουτσο να τις γαμησει. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝ   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γνωριζω τετοια γκομενα (30 χρονων μουναρος), που ολο το καυλι ειχε και εχει στο μυαλο της, ποτε θα γαμηθει και μετα να παρει πιπα με τα χυσια της πανω στην ψωλη . Οσο γοα το χρημα που λες , η συγκεκριμενη δεν σε αφηνε να την κερασεις ουτε ελληνικο καφε. Ρε στη μουναρα της ολα. Μου ελεγε το οτι με γαμας δεν σημαινει οτι θα με κερνας κιολας. Καταλαβες τυπε chris  :idiot: :idiot: (Εφαγα και μουσακα απο τα χερακια της το καλοκαιρι...και να φοραει ενα κοντο Babydoll  :dancing: :dancing: :dancing: γαμησετα!!!)

Καυλιαρεςςςςςςςςςςςςςς :rockon: :rockon: :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι καυλιαρες γκομενες θελουν να τις πηδανε γιατι σκεφτονται να περνουν το καυλι , τρεχουν τα υγρα στα μπουτια τους και θελουν πουτσο να τις γαμησει. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝ   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γνωριζω τετοια γκομενα (30 χρονων μουναρος), που ολο το καυλι ειχε και εχει στο μυαλο της, ποτε θα γαμηθει και μετα να παρει πιπα με τα χυσια της πανω στην ψωλη . Οσο γοα το χρημα που λες , η συγκεκριμενη δεν σε αφηνε να την κερασεις ουτε ελληνικο καφε. Ρε στη μουναρα της ολα. Μου ελεγε το οτι με γαμας δεν σημαινει οτι θα με κερνας κιολας. Καταλαβες τυπε chris  :idiot: :idiot:

ηθελε να νιωθει ποθητη μαλλον.αλλο ενα σεναριο ειναι οτι νομισε οτι εχεις πολλα λεφτα.μπορει επισης να ηθελε να κανει κανενα λεφτα να ζηλεψει και σε χρησιμοποιουσαι.το σιγουρο ειναι οτι εχει να κανει με το χρημα

Επισκέπτης

Γνωριζω τετοια γκομενα (30 χρονων μουναρος), που ολο το καυλι ειχε και εχει στο μυαλο της, ποτε θα γαμηθει και μετα να παρει πιπα με τα χυσια της πανω στην ψωλη . Οσο γοα το χρημα που λες , η συγκεκριμενη δεν σε αφηνε να την κερασεις ουτε ελληνικο καφε. Ρε στη μουναρα της ολα. Μου ελεγε το οτι με γαμας δεν σημαινει οτι θα με κερνας κιολας. Καταλαβες τυπε chris  :idiot: :idiot: (Εφαγα και μουσακα απο τα χερακια της..και να φοραει ενα κοντο Babydoll  :dancing: :dancing: :dancing: γαμησετα!!!)

πσσσσ  αν κερνουσε και κανα ουισκακι θα ηταν οτι επρεπε

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom