lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Ξεροχύνω με κρίσ33 πως δεν σε είχα πάρει χαμπάρι δικέ μου τόσο καιρό
μαρκελλα απο οτι βλεπω δε σε πηδαει ο δικος σου και ολη μερα τη βγαζεις εδω περα
μεγαλε πρεπει να καταλαβεις οτι επειδη εσυ εχεις χρημα.δεν σημαινει οτι εχει και ο μεσος ελληνας.οι περισσοτεροι γνωστοι μου για ενα 500αρικο δουλευουν.οποτε το να κανεις μοστρα το ποσα χρηματα εχεις το θεωρω τουλαχιστον χυδαιοΉθλα να το κρατήσω κρυφό αλλά είσαι τσάκαλος και με αποκάλυψες. Τώρα που με έβαλε στο στόχαστρο και ο λόπεζ πρέπει να λάβω μέτρα. Κατ' αρχάς θα διπλασιάσω τους άντρες της προσωπικής μου ασφάλειας, θα παραγγείλω καινούρια θωρακισμένη Μερσεντές, θα ανανεώσω την άδεια οπλοφορίας και θα πάρω 5-6 ντόμπερμαν για τον κήπο. Οι βραδινές βόλτες με την v-rod θα μου λείψουν λίγο και θα χαθώ για ένα διάστημα από τον ιππικό όμιλο και το κλαμπ της Εκάλης, αλλά τι να κάνεις... Έτσι είναι η ζωή, σκληρή...
μαρκελλα απο οτι βλεπω δε σε πηδαει ο δικος σου και ολη μερα τη βγαζεις εδω περα
μεγαλε πρεπει να καταλαβεις οτι επειδη εσυ εχεις χρημα.δεν σημαινει οτι εχει και ο μεσος ελληνας.οι περισσοτεροι γνωστοι μου για ενα 500αρικο δουλευουν.οποτε το να κανεις μοστρα το ποσα χρηματα εχεις το θεωρω τουλαχιστον χυδαιο
Ο δικος μου λείπει και ειμαι ολη μερα στον υπολογιστη γιατι γραφω κατι. Οπότε ναι, καπως ετσι
τοτε εφοσον εχεις χρημα εισαι η εξαιρεση.εμεις μιλαμε για τον κανονα μεγαλε.Όχι μόνο μόστρα κάνω αλλά όπου πάω ανάβω και το cohiba μου με 500ευρο και μετά τα παϊδάκια ξεπλένω τα ακροδάχτυλα με Dom Perignon.
Εγω βαζω 500ρια να προεξεχουν απο την τσεπη και πεφτουν ολες πανω μου.Σαν κατι διαφημισειςμεγαλε πρεπει να καταλαβεις οτι επειδη εσυ εχεις χρημα.δεν σημαινει οτι εχει και ο μεσος ελληνας.οι περισσοτεροι γνωστοι μου για ενα 500αρικο δουλευουν.οποτε το να κανεις μοστρα το ποσα χρηματα εχεις το θεωρω τουλαχιστον χυδαιο
Αγαμητη την βγαζεις ..... μικρη?
Ο δικος μου λείπει και ειμαι ολη μερα στον υπολογιστη γιατι γραφω κατι. Οπότε ναι, καπως ετσι
Γιατι,ξερουν οι δικιες μας;καλησπέρα σας,
<<ο δικός σας>> ξέρει σε τι λούμπεν και περιθωριακούς ιστοτόπους τριγυρνά <<η δικιά του>>
Ενταξει μωρε, λίγες ειναι οι μερες, την παλευω
Επειδη εσυ εισαι εναν αιωνα αγαμητος ρε τυπε δεν σημαινει οτι αντεχουν ολοι οι ανθρωποι το ιδιο.Μην ακουτε βλακειες.και εναν αιωνα να μεινουν αγαμητες οι γυναικες δεν εχουν προβλημα.χρημα δινε τους και μη φοβασαι τιποτα
Μην ακουτε βλακειες.και εναν αιωνα να μεινουν αγαμητες οι γυναικες δεν εχουν προβλημα.χρημα δινε τους και μη φοβασαι τιποτα
Μην ακουτε βλακειες.και εναν αιωνα να μεινουν αγαμητες οι γυναικες δεν εχουν προβλημα.χρημα δινε τους και μη φοβασαι τιποτα
ηθελε να νιωθει ποθητη μαλλον.αλλο ενα σεναριο ειναι οτι νομισε οτι εχεις πολλα λεφτα.μπορει επισης να ηθελε να κανει κανενα λεφτα να ζηλεψει και σε χρησιμοποιουσαι.το σιγουρο ειναι οτι εχει να κανει με το χρημαΟι καυλιαρες γκομενες θελουν να τις πηδανε γιατι σκεφτονται να περνουν το καυλι , τρεχουν τα υγρα στα μπουτια τους και θελουν πουτσο να τις γαμησει. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝ
Γνωριζω τετοια γκομενα (30 χρονων μουναρος), που ολο το καυλι ειχε και εχει στο μυαλο της, ποτε θα γαμηθει και μετα να παρει πιπα με τα χυσια της πανω στην ψωλη . Οσο γοα το χρημα που λες , η συγκεκριμενη δεν σε αφηνε να την κερασεις ουτε ελληνικο καφε. Ρε στη μουναρα της ολα. Μου ελεγε το οτι με γαμας δεν σημαινει οτι θα με κερνας κιολας. Καταλαβες τυπε chris
Καυλιαρεςςςςςςςςςςςςςς
Οι καυλιαρες γκομενες θελουν να τις πηδανε γιατι σκεφτονται να περνουν το καυλι , τρεχουν τα υγρα στα μπουτια τους και θελουν πουτσο να τις γαμησει. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝ
Γνωριζω τετοια γκομενα (30 χρονων μουναρος), που ολο το καυλι ειχε και εχει στο μυαλο της, ποτε θα γαμηθει και μετα να παρει πιπα με τα χυσια της πανω στην ψωλη . Οσο γοα το χρημα που λες , η συγκεκριμενη δεν σε αφηνε να την κερασεις ουτε ελληνικο καφε. Ρε στη μουναρα της ολα. Μου ελεγε το οτι με γαμας δεν σημαινει οτι θα με κερνας κιολας. Καταλαβες τυπε chris (Εφαγα και μουσακα απο τα χερακια της..και να φοραει ενα κοντο Babydoll γαμησετα!!!)
Καυλιαρεςςςςςςςςςςςςςς