Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

Επισκέπτης
ηθελε να νιωθει ποθητη μαλλον.αλλο ενα σεναριο ειναι οτι νομισε οτι εχεις πολλα λεφτα.μπορει επισης να ηθελε να κανει κανενα λεφτα να ζηλεψει και σε χρησιμοποιουσαι.το σιγουρο ειναι οτι εχει να κανει με το χρημα

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ειχα ενα μιλφονι τετοιο που την γαμουσα στη βιοτεχνια ρουχων που ειχε αλλα την βαρεθηκα γιατι αρχισε να μου μιλαει αγαπουλιστικα :grin:

το καλοκαιρι μου ειπε, ερχομενος παρε και ενα τζωνυ ρεντ. Το περνω, φτανω σπιτι της, μου δινει τα χρηματα (δεν δεχοταν να μην τα παρω) ,το ανοιξαμε , ηπια 3 ποτα και εκεινη το ελιωσε...του γαμησε τα ραματα...( ρε καθε μερα μαθαινω..αχαχαχ)

μου ελεγε, θες να γινω σκνιπα για σενα...αχαχαχαα

και εκανε τρελλο γαμησι , πιπες,κολο, μουνι...ολααααααααααααααααα  :rockon: :rockon: :rockon:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ηθελε να νιωθει ποθητη μαλλον.αλλο ενα σεναριο ειναι οτι νομισε οτι εχεις πολλα λεφτα.μπορει επισης να ηθελε να κανει κανενα λεφτα να ζηλεψει και σε χρησιμοποιουσαι.το σιγουρο ειναι οτι εχει να κανει με το χρημα

ποσο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: εισαι τελικα ???

αχαχαχα

ρε αυτη με ξερει χρονια ( οτι δεν εχω μια) ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε απο την χωρα ων Ινδιανων και μενει Ελλαδα αυτη πλεον

Επισκέπτης
το καλοκαιρι μου ειπε, ερχομενος παρε και ενα τζωνυ ρεντ. Το περνω, φτανω σπιτι της, μου δινει τα χρηματα (δεν δεχοταν να μην τα παρω) ,το ανοιξαμε , ηπια 3 ποτα και εκεινη το ελιωσε...του γαμησε τα ραματα...( ρε καθε μερα μαθαινω..αχαχαχ)

μου ελεγε, θες να γινω σκνιπα για σενα...αχαχαχαα

και εκανε τρελλο γαμησι , πιπες,κολο, μουνι...ολααααααααααααααααα  :rockon: :rockon: :rockon:
η θεια που σου λεω ηταν οργανωμενη ειχε  μπαρακι μεσα στη βιοτεχνια σε καβατζα δωματιο γαμηστρωνα ξηροκαρπια κομπλε  επινε σαν κροκοδειλος ειχε και μια κορη 18 χρονων που ηθελα πολυ να την γαμησω αλλα δεν εκατσε η φαση

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ποσο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: εισαι τελικα ???

αχαχαχα

ρε αυτη με ξερει χρονια ( οτι δεν εχω μια) ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε απο την χωρα ων Ινδιανων και μενει Ελλαδα αυτη πλεον
μαλλον τα λες για να με κανεις να νιωσω καλα με τον εαυτο μου.οτι και καλα θα βρω και εγω καυλωμενη πλουσια να θελει να γλυφει τα χυσια.ισως βεβαια να παρεξηγησες τις αληθινες τις προθεσεις.μην πιστευεις οτι βλεπεις τιποτα δεν ειναι οπως φαινεται

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
η θεια που σου λεω ηταν οργανωμενη ειχε  μπαρακι μεσα στη βιοτεχνια σε καβατζα δωματιο γαμηστρωνα ξηροκαρπια κομπλε  επινε σαν κροκοδειλος ειχε και μια κορη 18 χρονων που ηθελα πολυ να την γαμησω αλλα δεν εκατσε η φαση

εισαι το πρωτυπο μας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
μαλλον τα λες για να με κανεις να νιωσω καλα με τον εαυτο μου.οτι και καλα θα βρω και εγω καυλωμενη πλουσια να θελει να γλυφει τα χυσια.ισως βεβαια να παρεξηγησες τις αληθινες τις προθεσεις.μην πιστευεις οτι βλεπεις τιποτα δεν ειναι οπως φαινεται

ρε  :jerking: :jerking: :jerking: ποιος σου ειπε οτι ειναι πλουσια?? τι  :jerking: :jerking: :jerking: εισαι

τυπε εισαι καθυστερημενος  :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ρε  :jerking: :jerking: :jerking: ποιος σου ειπε οτι ειναι πλουσια?? τι  :jerking: :jerking: :jerking: εισαι

τυπε εισαι καθυστερημενος  :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μεγαλε ακουσα οτι σε κερναει και υπεθεσα οτι θα εχει πολυ χρημα.παντως προσεχε μαλλον σε κοροιδευει.κατι σου ετοιμαζει μαλλον.μην τους εχεις εμπιστοσυνη.σε χειραγωγει με το σεξ μαλλον για να σε χρησιμοποιησει για τα δολια σχεδια της

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
μεγαλε ακουσα οτι σε κερναει και υπεθεσα οτι θα εχει πολυ χρημα.παντως προσεχε μαλλον σε κοροιδευει.κατι σου ετοιμαζει μαλλον.μην τους εχεις εμπιστοσυνη.σε χειραγωγει με το σεξ μαλλον για να σε χρησιμοποιησει για τα δολια σχεδια της

Φιλαράκο !!! Σε δουλεύει το μισό site εν χορώ. Ξεκόλααααα !!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φιλαράκο !!! Σε δουλεύει το μισό site εν χορώ. Ξεκόλααααα !!!
δεν ξεκολλαω.δεν με αποσχολει ποιος με δουλευει.λεω απλα την αληθεια για να την μαθουν και αλλοι.ασχολησου  με τον εαυτο σου και ασε με να λεω την αληθεια μου

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
δεν ξεκολλαω.δεν με αποσχολει ποιος με δουλευει.λεω απλα την αληθεια για να την μαθουν και αλλοι.ασχολησου  με τον εαυτο σου και ασε με να λεω την αληθεια μου

Εντάξει τη μάθαμε την αλήθεια σου. Πεισθήκαμε ότι ανάμεσα στα πόδια μας έχουμε όλοι πορτοφόλι και με αυτό γαμάμε, ενώ εσύ ο άτυχος γενήθηκες δυστυχώς με πούτσα και εκτός από κατούρημα δεν ξέρεις τι να τη κάνεις ελλέιψη πορτοφολιού.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom