Επισκέπτης
ηθελε να νιωθει ποθητη μαλλον.αλλο ενα σεναριο ειναι οτι νομισε οτι εχεις πολλα λεφτα.μπορει επισης να ηθελε να κανει κανενα λεφτα να ζηλεψει και σε χρησιμοποιουσαι.το σιγουρο ειναι οτι εχει να κανει με το χρημα
ηθελε να νιωθει ποθητη μαλλον.αλλο ενα σεναριο ειναι οτι νομισε οτι εχεις πολλα λεφτα.μπορει επισης να ηθελε να κανει κανενα λεφτα να ζηλεψει και σε χρησιμοποιουσαι.το σιγουρο ειναι οτι εχει να κανει με το χρημα
πσσσσ αν κερνουσε και κανα ουισκακι θα ηταν οτι επρεπε
τυπε....πινει τρελλα...με βγαζει νοκ αουτ στο ποτο
ειχα ενα μιλφονι τετοιο που την γαμουσα στη βιοτεχνια ρουχων που ειχε αλλα την βαρεθηκα γιατι αρχισε να μου μιλαει αγαπουλιστικα
η θεια που σου λεω ηταν οργανωμενη ειχε μπαρακι μεσα στη βιοτεχνια σε καβατζα δωματιο γαμηστρωνα ξηροκαρπια κομπλε επινε σαν κροκοδειλος ειχε και μια κορη 18 χρονων που ηθελα πολυ να την γαμησω αλλα δεν εκατσε η φασητο καλοκαιρι μου ειπε, ερχομενος παρε και ενα τζωνυ ρεντ. Το περνω, φτανω σπιτι της, μου δινει τα χρηματα (δεν δεχοταν να μην τα παρω) ,το ανοιξαμε , ηπια 3 ποτα και εκεινη το ελιωσε...του γαμησε τα ραματα...( ρε καθε μερα μαθαινω..αχαχαχ)
μου ελεγε, θες να γινω σκνιπα για σενα...αχαχαχαα
και εκανε τρελλο γαμησι , πιπες,κολο, μουνι...ολααααααααααααααααα
μαλλον τα λες για να με κανεις να νιωσω καλα με τον εαυτο μου.οτι και καλα θα βρω και εγω καυλωμενη πλουσια να θελει να γλυφει τα χυσια.ισως βεβαια να παρεξηγησες τις αληθινες τις προθεσεις.μην πιστευεις οτι βλεπεις τιποτα δεν ειναι οπως φαινεταιποσο εισαι τελικα ???
αχαχαχα
ρε αυτη με ξερει χρονια ( οτι δεν εχω μια) ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε απο την χωρα ων Ινδιανων και μενει Ελλαδα αυτη πλεον
Τύπε Village μου θυμίζεις τον Νικολάκη από το Παντρεμένοι έχουν ψυχή!
η θεια που σου λεω ηταν οργανωμενη ειχε μπαρακι μεσα στη βιοτεχνια σε καβατζα δωματιο γαμηστρωνα ξηροκαρπια κομπλε επινε σαν κροκοδειλος ειχε και μια κορη 18 χρονων που ηθελα πολυ να την γαμησω αλλα δεν εκατσε η φαση
μαλλον τα λες για να με κανεις να νιωσω καλα με τον εαυτο μου.οτι και καλα θα βρω και εγω καυλωμενη πλουσια να θελει να γλυφει τα χυσια.ισως βεβαια να παρεξηγησες τις αληθινες τις προθεσεις.μην πιστευεις οτι βλεπεις τιποτα δεν ειναι οπως φαινεται
ρε ποιος σου ειπε οτι ειναι πλουσια?? τι εισαι
τυπε εισαι καθυστερημενος
ε πως ολοκληρο ουισκι πληρωσε
μεγαλε ακουσα οτι σε κερναει και υπεθεσα οτι θα εχει πολυ χρημα.παντως προσεχε μαλλον σε κοροιδευει.κατι σου ετοιμαζει μαλλον.μην τους εχεις εμπιστοσυνη.σε χειραγωγει με το σεξ μαλλον για να σε χρησιμοποιησει για τα δολια σχεδια τηςρε ποιος σου ειπε οτι ειναι πλουσια?? τι εισαι
τυπε εισαι καθυστερημενος
μεγαλε ακουσα οτι σε κερναει και υπεθεσα οτι θα εχει πολυ χρημα.παντως προσεχε μαλλον σε κοροιδευει.κατι σου ετοιμαζει μαλλον.μην τους εχεις εμπιστοσυνη.σε χειραγωγει με το σεξ μαλλον για να σε χρησιμοποιησει για τα δολια σχεδια της
δεν ξεκολλαω.δεν με αποσχολει ποιος με δουλευει.λεω απλα την αληθεια για να την μαθουν και αλλοι.ασχολησου με τον εαυτο σου και ασε με να λεω την αληθεια μουΦιλαράκο !!! Σε δουλεύει το μισό site εν χορώ. Ξεκόλααααα !!!
δεν ξεκολλαω.δεν με αποσχολει ποιος με δουλευει.λεω απλα την αληθεια για να την μαθουν και αλλοι.ασχολησου με τον εαυτο σου και ασε με να λεω την αληθεια μου
άσε που πάντα παίζει να τον απαγάγουν και οι εξωγήινοι.σε χειραγωγει με το σεξ μαλλον για να σε χρησιμοποιησει για τα δολια σχεδια της
Οκ άμα έχουν λεφτά τουλάχιστον δε θα τον γαμήσουν για να του τα φάνε.Και τι εξωγήινοι ?? Με κάτι πορτοφόλια ναααααα !!!
άσε που πάντα παίζει να τον απαγάγουν και οι εξωγήινοι.