Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Άσε Μαρκέλλα που δεν κάνει ψωνιστήρι. Δεν σε βλέπουμε νομίζεις που προσπαθείς να σαγηνεύσεις τον κρις ώστε να τον κάνεις υποχείριό σου και να τον βάλεις μέσα στα μοχθηρά σχέδια σου με σκοπό το χρήμα. :grin:

να το βελτιώσω? λίγο?

Άσε Μαρκέλλα που δεν κάνει ψωνιστήρι. Δεν σε βλέπουμε νομίζεις που προσπαθείς να σαγηνεύσεις τον κρις ώστε να τον κάνεις υποχείριό σου και να τον βάλεις μέσα στα μοχθηρά σχέδια σου με σκοπό το [size=14pt]γάμο[/size].

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
να το βελτιώσω? λίγο?

Άσε Μαρκέλλα που δεν κάνει ψωνιστήρι. Δεν σε βλέπουμε νομίζεις που προσπαθείς να σαγηνεύσεις τον κρις ώστε να τον κάνεις υποχείριό σου και να τον βάλεις μέσα στα μοχθηρά σχέδια σου με σκοπό το [size=14pt]γάμο[/size].
Είπα το χρήμα γιατί ο κρις δεν έχει λεφτά και δεν τον θέλει για γαμο η Μαρκέλλα 

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
ο κρίς μαζί με την παρέα του αν δεν θυμάστε σας θυμίζω παίζει ένα παιχνίδι που μαντεύουν τις απαντήσεις των άλλων κάτι τέτοιο. Με τι να φτιάχνομαι. Σιγά την εξυπνάδα.

Ποια παρέα, σοβαρολογείς; Πάω στοίχημα ότι δεν του λένε καλημέρα ούτε οι ξαδέρφες του.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Το Μαρκελλάκι το πάω κάργα και το πειράζω, ο κρίς μαζί με την παρέα του αν δεν θυμάστε σας θυμίζω παίζει ένα παιχνίδι που μαντεύουν τις απαντήσεις των άλλων κάτι τέτοιο. Με τι να φτιάχνομαι. Σιγά την εξυπνάδα.

επιτηδες το κανεις να παει να αυτοκτονισει??

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ποια παρέα, σοβαρολογείς; Πάω στοίχημα ότι δεν του λένε καλημέρα ούτε οι ξαδέρφες του.

Ο ίδιος το χει πει . Και απο τις απαντήσεις μου μου έδωσε κάποια στιγμή νομίζω οτι ισχύει. :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
επιτηδες το κανεις να παει να αυτοκτονισει??

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Σαν ένα τύπο παλιά που έμπαινε και έλεγε να κόβουν τις κλειτορίδες απο τις γυναίκες και έχωνε και μετά μου την έπεφτε στα πμ.Ερι τα λέω για πλάκα για να μασσάνε και έλα να βρεθούμε εσύ που είσαι προοδευτική γκόμενα  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σαν ένα τύπο παλιά που έμπαινε και έλεγε να κόβουν τις κλειτορίδες απο τις γυναίκες και έχωνε και μετά μου την έπεφτε στα πμ.Ερι τα λέω για πλάκα για να μασσάνε και έλα να βρεθούμε εσύ που είσαι προοδευτική γκόμενα  :grin:

Που χάθηκε και αυτο το φρούτο?  :think:

ολοι οι καλοί χάνονται ρε γαμώτο κάνουν το μπάμ και γειά σας μετά.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Γαμω την πουτανα μου, δειτε τα p.m σας να βοηθησετε ...τους χορευοντας με τους λυκους... (τους μη γνωστες καλα την ελληνικην γαμω την τρελλα μου γαμωωωω)

ρε αυτο πρεπει να βαλω σαν Nick.... :2funny: :2funny: :2funny:

Μπορω να αλλαξω το nick , ξερετε??

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom