kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
με εσενα ειχα δει παλια μια γκαζοζα να φτιαχνετεΦτιάχνεσαι τωρα έλα παραδέξου το
με εσενα ειχα δει παλια μια γκαζοζα να φτιαχνετεΦτιάχνεσαι τωρα έλα παραδέξου το
άσε που πάντα παίζει να τον απαγάγουν και οι εξωγήινοι.
Άσε Μαρκέλλα που δεν κάνει ψωνιστήρι. Δεν σε βλέπουμε νομίζεις που προσπαθείς να σαγηνεύσεις τον κρις ώστε να τον κάνεις υποχείριό σου και να τον βάλεις μέσα στα μοχθηρά σχέδια σου με σκοπό το χρήμα.
Οκ άμα έχουν λεφτά τουλάχιστον δε θα τον γαμήσουν για να του τα φάνε.
Μαλακιζομαι σε ενα φορουμ, δεν κανω ψωνιστηρι, chill
Είπα το χρήμα γιατί ο κρις δεν έχει λεφτά και δεν τον θέλει για γαμο η Μαρκέλλανα το βελτιώσω? λίγο?
Άσε Μαρκέλλα που δεν κάνει ψωνιστήρι. Δεν σε βλέπουμε νομίζεις που προσπαθείς να σαγηνεύσεις τον κρις ώστε να τον κάνεις υποχείριό σου και να τον βάλεις μέσα στα μοχθηρά σχέδια σου με σκοπό το [size=14pt]γάμο[/size].
ο κρίς μαζί με την παρέα του αν δεν θυμάστε σας θυμίζω παίζει ένα παιχνίδι που μαντεύουν τις απαντήσεις των άλλων κάτι τέτοιο. Με τι να φτιάχνομαι. Σιγά την εξυπνάδα.
με εσενα ειχα δει παλια μια γκαζοζα να φτιαχνετε
είσαι σκληρός
ΟΧΙεσυ τι πετάγεσαι τωρα μωρε προσπαθεις να γινεις αστειος?
Το Μαρκελλάκι το πάω κάργα και το πειράζω, ο κρίς μαζί με την παρέα του αν δεν θυμάστε σας θυμίζω παίζει ένα παιχνίδι που μαντεύουν τις απαντήσεις των άλλων κάτι τέτοιο. Με τι να φτιάχνομαι. Σιγά την εξυπνάδα.
ΟΧΙ
ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
Ποια παρέα, σοβαρολογείς; Πάω στοίχημα ότι δεν του λένε καλημέρα ούτε οι ξαδέρφες του.
ΝΑΙ κοριτσι μου δεν ειμαιΝαι αγορι μου ναι.
εσυ πάντως αστειος δεν εισαι.
επιτηδες το κανεις να παει να αυτοκτονισει??
Σαν ένα τύπο παλιά που έμπαινε και έλεγε να κόβουν τις κλειτορίδες απο τις γυναίκες και έχωνε και μετά μου την έπεφτε στα πμ.Ερι τα λέω για πλάκα για να μασσάνε και έλα να βρεθούμε εσύ που είσαι προοδευτική γκόμενα
Που χάθηκε και αυτο το φρούτο?
ολοι οι καλοί χάνονται ρε γαμώτο κάνουν το μπάμ και γειά σας μετά.