Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βλέπω σε συμπαθούνε όλοι Boldemort. :2funny:

Τι περιμενεις απο ανθρωπο που ειναι 50 και μιλάει σε 25χρονους στον πληθυντικο χωρις να ειναι στην δουλεια του ανώτεροι ή κατι άλλο. Μονο αυτο αναρωτήσου για τον The_Saint.  :2funny:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Τι περιμενεις απο ανθρωπο που ειναι 50 και μιλάει σε 25χρονους στον πληθυντικο χωρις να ειναι στην δουλεια του ανώτεροι ή κατι άλλο. Μονο αυτο αναρωτήσου για τον The_Saint.  :2funny:
Είναι ευγενής ο άνθρωπος.Είναι κι άλλοι όμως,σε κάθε θρεντ σου τη λέει κι από ένας. :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είναι ευγενής ο άνθρωπος.Είναι κι άλλοι όμως,σε κάθε θρεντ σου τη λέει κι από ένας. :2funny:

Βρες μου ένα σοβαρο νικ που μου τη λέει ρε φιλε ... ελεος πωπω κάθεσαι και παιρνεις στα σοβαρα τον κάθε χαζούλη.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

Συνημμένα

• ο μπόλντης είναι ο πίσω.jpg
    ο μπόλντης είναι ο πίσω.jpg
    80,3 KB · Εμφανίσεις: 29

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Α δε θυμάμαι ρώτα τον.

Για τρελλους ψαχνεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το 2004 λιγο πριν την εναρξγ των Ολυμπιακων αγωνων ειχα ερθει με κλιμακιο απο την χωρα των Ινδιανων και θυμαμαι σε μια μικτη ασκηση ρωταγανε να αναφερουν τον αριθμο και το στιγμα των σκαφων τους και χαθηκε ενα στον υπολογισμο και το βρηκε ενα us awacs  ....θα τρωγανε πιλαφι φαινεται στο deck

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Άσε Μαρκέλλα που δεν κάνει ψωνιστήρι. Δεν σε βλέπουμε νομίζεις που προσπαθείς να σαγηνεύσεις τον κρις ώστε να τον κάνεις υποχείριό σου και να τον βάλεις μέσα στα μοχθηρά σχέδια σου με σκοπό το χρήμα. :grin:

Είχαμε συμφωνησει οτι η πιο αξια θα κερδισει τον Chriss, εσυ ομως τωρα κανεις χτυπηματα κατω απ'τη μεση εκθετοντας το σχέδιό μου! Αλλα βεβαια , τι να περιμενει κανεις, γυναικα δεν εισαι? Τα παντα στο βωμό του χρηματος...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Είχαμε συμφωνησει οτι η πιο αξια θα κερδισει τον Chriss, εσυ ομως τωρα κανεις χτυπηματα κατω απ'τη μεση εκθετοντας το σχέδιό μου! Αλλα βεβαια , τι να περιμενει κανεις, γυναικα δεν εισαι? Τα παντα στο βωμό του χρηματος...

χρήμα χρήμα χρήμα.Μόνο που το λέω ηδονίζομαι. Τι να μου πουν οι πουτσες..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Έτσι,χτυπάει κατευθείαν στόχο  :grin:

Συνημμένα

• Race for the prize.jpg
    Race for the prize.jpg
    265,6 KB · Εμφανίσεις: 28

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για τρελλους ψαχνεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το 2004 λιγο πριν την εναρξγ των Ολυμπιακων αγωνων ειχα ερθει με κλιμακιο απο την χωρα των Ινδιανων και θυμαμαι σε μια μικτη ασκηση ρωταγανε να αναφερουν τον αριθμο και το στιγμα των σκαφων τους και χαθηκε ενα στον υπολογισμο και το βρηκε ενα us awacs  ....θα τρωγανε πιλαφι φαινεται στο deck

Πρόσφατο.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τυποι και τυπισσες,

ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΣΟ ΛΕΙΠΩ

ENA γαμημενο τρεξιμο τον γυρο των τετραγωνων (μπας και πετυχουμε κανα υγρο γκομεν :2funny: :2funny: :2funny:) δεν προλαβα να κανω και το ΓΑΜΗΣΑΤΕ εδω μεσα.... :grin: :grin:

Γιατι πειραζετε ...σεξουαλικα και διανοητικα τον συμφορουμιτη Chris  :huh: :huh: :huh:

Fucking out  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λοιπον, απο ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ (προσφατα το εμαθα αυτο...ναναι καλα η ....linguaphone  :2funny: :2funny: :2funny:) μαθαινω οτι ο chris ΓΑΜΑΕΙ nonstop (αβερτα νομιζω εεεε???? ετσι δεν ειναι το σωστο??? Εξερευνηση στον Αμαζονιο, ε ΝΑΙ ΡΕΕΕΕ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γουσταρω ΤΡΕΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ....ειναι πολυ καυλα !!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Update....

Το γκομενακι απο το καταστημα εσκασε μυτη σημερα το πρωι... ;) ;)

Το τι θα παιχθει αλλο θεμα..

Το ζητημα τυπε Chris ειναι οτι οι Ελληνιδες δεν ειναι και τοσο τραγικες ρε φιλε. Της εδωσα το τηλ και ανταποκριθηκε. Ειναι στο σωστα track η γκομενα  :)

Αρα...ξεκολα τυπε

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom