Νέα

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι γαμησι γουσταρουν οι γκομενες?

• Αργο και αισθησιακο

Ψήφοι: 94 18,4%
  • Γρηγορο και δυνατο

Ψήφοι: 246 48,2%
  • Δε γουσταρουν το γαμησι, μονο τα φραγκα

Ψήφοι: 112 22,0%
  • Δε με νοιαζει, ειμαι πουστης

Ψήφοι: 17 3,3%
  • Δεν ξερω, ειμαι παρθενος

Ψήφοι: 41 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    510

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
εδω ξεκολιαζονται με μαυρους και πακιστανους πλεον για ποιους ηθικους φραγμους μιλας
Αυτοι (μαυροι και πακιστανοι)είναι αγνωστοι, εκτος κυκλου τους, και θα κανουν ότι θελουν. Δεν θα τον δουν και αυριο, ουτε θα τον παντρευτουν. Με τον Ελληνα πουυ είναι ισως του κυκλου τους, είναι τοσο δοτικές? Δεν κανουν το δυσκολο?

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Αυτοι (μαυροι και πακιστανοι)είναι αγνωστοι, εκτος κυκλου τους, και θα κανουν ότι θελουν. Δεν θα τον δουν και αυριο, ουτε θα τον παντρευτουν. Με τον Ελληνα πουυ είναι ισως του κυκλου τους, είναι τοσο δοτικές? Δεν κανουν το δυσκολο?

εγω παντως οσες γκομενες ειχα ολες τις ξεκολιασα και την τωρινη μου την ξεκολιαζω αβερτα

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
Μαγκες ειχα μια συζητηση σημερα με ενα φιλαρακι μου γι'αυτο και ανοιγω αυτην την ψηφοφορια να δω τις γνωμες σας. Η γυναικες γουσταρουν το αγριο γαμησι η οχι? Εννοω γρηγορες κινησεις, δυνατα σφηροκοπηματα, σφαλιαρες και τα σχετικα. Η μηπως προτιμουν το πιο αισθησιακο, με πολλα χαδια και φιλια και χαλαρες κινησεις?

αγριο γαμησι φουλ

CasaDelEros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες πλεον εχει γινει της μοδας το bdsm!!εγω προσφατα πηγα να κανω κατι μς μια τυπισσα που το επαιζε και καλα οτι της αρεσει αυτο το στυλ..και στο πρωτο χαστουκι αρχισε να βριζει!!

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Άγριο γαμίσι, μέ σκαμπίλια, βρισιές, άγριάδες, φτυσίματα κλπ

Νά τό φχαριστιούντε ΟΛΟΙ, ό γαμιάς, ή κορασίς/κορασίδες καί οί γείτονες...

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
εγω παντως οσες γκομενες ειχα ολες τις ξεκολιασα και την τωρινη μου την ξεκολιαζω αβερτα

Aν επιτρέπεται, ποσο χρονών είναι?

Συνομιληκοι είναι τύπε, ξερεις καμια παλάμη διαφορετικης ηλικίας απο τον κάτοχο της?

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Άγριο γαμίσι, μέ σκαμπίλια, βρισιές, άγριάδες, φτυσίματα κλπ

Νά τό φχαριστιούντε ΟΛΟΙ, ό γαμιάς, ή κορασίς/κορασίδες καί οί γείτονες...

χα χα χα χα θεος γαιτι δεν εχει λαικς αυτο το θρεντ

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Xefloudisma Apo Malakia.jpg
    Xefloudisma Apo Malakia.jpg
    35,4 KB · Εμφανίσεις: 26

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.679
Πόντοι
736
Είδα πρίν λίγο ένα πεντάλεπτο survivor , έπεσα πάνω στις ερωτήσεις και συγκεκριμένα σε 2 ερωτησεις που ρωτούσε σε παγκόσμιο επίπεδο πόσο συχνά τελειώνουν οι άντρες και πόσο οι γυναίκες όταν κάνουν σεξ , τα αποτελέσματα ήτανε 75% για τους άντρες και 29% για τις γυναίκες. οι δικές μου προβλέψεις πέσανε κοντά υπολόγιζα 80 και 25 αντοίστιχα. Οι δε ερωτηθήσες στο γυναικείο κομμάτι , που ήτανε και οι 2 γυναίκες πέσανε κατα πολύ έξω , γύρω στο 70% απάντησαν και οι δυο.

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Γρηγορο και δυνατο ζηταει η πλειοψηφια των γυναικων και αντε καμια φορα αμα της πιασουν τα συναισθηματικα και εχουν και σχεση τιποτα χρονια με κανεναν θελουν και πιο ρομαντικα πραγματα.Σφαλιαρες στην κωλαρα φυσικα και δεν γουσταρουν ολες.Αλλες δεν θελουν καθολου και αλλες δεν χορταινουν το ξυλο.

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Γαμησι αν δε μαυρισεις τη κωλαρα απο τα σκαμπιλια και δε τραβας τη μαλλουρα μεχρι να ξεριζωθει δεν ειμαι γαμησι...

Και φυσικα εννοειται μπινελικια, φτυσιες, δαγκωνιες...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom