putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
Με το κολαράκι τους τι γίνεται? Ζητανε να τους το γαμιζουν?
εννοειται
Με το κολαράκι τους τι γίνεται? Ζητανε να τους το γαμιζουν?
δεν υπαρχουν ηθικοι φραγμοι? Δεν κανουν τις παρθενες?εννοειται
δεν υπαρχουν ηθικοι φραγμοι? Δεν κανουν τις παρθενες?
Αυτοι (μαυροι και πακιστανοι)είναι αγνωστοι, εκτος κυκλου τους, και θα κανουν ότι θελουν. Δεν θα τον δουν και αυριο, ουτε θα τον παντρευτουν. Με τον Ελληνα πουυ είναι ισως του κυκλου τους, είναι τοσο δοτικές? Δεν κανουν το δυσκολο?εδω ξεκολιαζονται με μαυρους και πακιστανους πλεον για ποιους ηθικους φραγμους μιλας
Αυτοι (μαυροι και πακιστανοι)είναι αγνωστοι, εκτος κυκλου τους, και θα κανουν ότι θελουν. Δεν θα τον δουν και αυριο, ουτε θα τον παντρευτουν. Με τον Ελληνα πουυ είναι ισως του κυκλου τους, είναι τοσο δοτικές? Δεν κανουν το δυσκολο?
εννοεισ σου πηδηξε την γκομενα αλλος?
Aν επιτρέπεται, ποσο χρονών είναι?εγω παντως οσες γκομενες ειχα ολες τις ξεκολιασα και την τωρινη μου την ξεκολιαζω αβερτα
Μαγκες ειχα μια συζητηση σημερα με ενα φιλαρακι μου γι'αυτο και ανοιγω αυτην την ψηφοφορια να δω τις γνωμες σας. Η γυναικες γουσταρουν το αγριο γαμησι η οχι? Εννοω γρηγορες κινησεις, δυνατα σφηροκοπηματα, σφαλιαρες και τα σχετικα. Η μηπως προτιμουν το πιο αισθησιακο, με πολλα χαδια και φιλια και χαλαρες κινησεις?
αγριο γαμησι φουλ
Με τι?σιγουρο τυπε; της δινω τις σαλπιγγες στο χερι ετσι; :S :S :S
εγω παντως οσες γκομενες ειχα ολες τις ξεκολιασα και την τωρινη μου την ξεκολιαζω αβερτα
Aν επιτρέπεται, ποσο χρονών είναι?
Άγριο γαμίσι, μέ σκαμπίλια, βρισιές, άγριάδες, φτυσίματα κλπ
Νά τό φχαριστιούντε ΟΛΟΙ, ό γαμιάς, ή κορασίς/κορασίδες καί οί γείτονες...
Συνομιληκοι είναι τύπε, ξερεις καμια παλάμη διαφορετικης ηλικίας απο τον κάτοχο της?